• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - hocey

1
Brann / Takk Mjelde
August 25, 2006, 07:22:00 AM
Tusen takk Mjelde for at din aroganse til motstanderen i UEFA cupen har gjort at vi ikke kan glede oss til europeisk moro til høsten.

Takk Mjelde for at du skjønte at du hadde bommet med taktikken i den håpløse hjemmekampen og byttet 3 spillere slik at vi ble ekstremt sårbare for skader når det gjenstod en halvtime.

Takk Mjelde for at du sto nonchalant på sidelinjen i hele andre omgangen i hjemmekampen og rolig så på at vi som hadde kastet penger bort på en billett på å se en av de pinligste kampene på Brann stadion i nyere tid.

Takk Mjelde for at hele Sverige ler av norsk fotball.

Takk Mjelde for at du lar spisser som ikke scorer spille kamp etter kamp når du skal toppe laget.

Takk Mjelde for at det enda er et aldri så lite håp om at du kan redde sesongen ved å ta serie gull selv om Brann langt i fra er favoritt.
2
Brann / Hvem bør spille spiss?
August 08, 2006, 09:59:30 AM
Slik som jeg har skrevet i en tråd tidliggere mener jeg at det er på høy tid med å få Helstad inn for Winters. Winters har vært en fantastisk spiller for Brann og har levert godt i flere år på rad. Han har kanskje vært en av de viktigste spillerne for Brann i disse årene. Men så langt har Winters dessverre glemt hovedoppgaven til en spiss, nemlig det å score mål. Mot Fredrikstad kom hans svakhet på dette feltet klart frem i spesielt en episode. Brann er i overtall i stor fart på vei inn mot 16 m til Brann. Winters har to muligheter: enten sentre mot spiller som vil komme alene gjennom på sin høyre side eller å gå for skudd. I stedet for disse to oppplagte løsninger dribler han seg ut mot siden av 16 m og det renner ut i intet. En så også store besluttningsproblemer i kampen mot Start. Når mannen tydligvis opplever scoring skrekk er jeg uforstående til at Helstad ikke får sjansen fra Start og det blir endda mer uforståelig at han ikke blir byttet inn tidlig i annen omgang mot Start. Jeg mener at Winters bør overta Helstad sin rolle på benken. Mjelde bør også kanskje gi sjansen til Memelli i forhold til Bengt da det Bengt har levert i det siste er langt fra toppklasse. Han sliter med mottak, han klarte på uforståelig vis å heade bakover på en 120 % sjanse mot Start og han har ikke levert så langt i år. Derfor mot VIF: Memelli og Helstad fra start.
3
Brann / Doffen
July 17, 2006, 08:00:06 AM
Ser at Doffen er misfornøyd med tingenes tilstand i Start. Dette hadde vært den ultimate Brann signingen. Han er ung, han er perfekt ved siden av MA og han er kanon god. Det bør også være et case for Hardball.
4
Brann / Verden er totalt snudd på hodet...
May 29, 2006, 18:20:20 PM
... kjernen frykter Brann. Hvis det skal være en aldri så liten trøst til trøndere så har vi kanon erfaring med hvordan det føles:

http://kjernen.com/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=112831&page=0&fpart=1&vc=1
5
Brann / Iversen og andre spillere uten ....
February 13, 2006, 17:43:37 PM
..... noen som helst klubbfølelse.

Ser at RBK kjernen er i harnisk over overgangen til Iversen. For en gangs skyld har jeg litt sympati med barte fansen. Takk og pris at mannen aldri havnet i rød trøye etter å ha saumfart hele Europa etter en kontrakt slik at han kan få mest ut av et synkende skip. Minner om TA Flo og jeg håper jeg aldri ser denslags igjen her i Bergen. Og selv om mange spillere nok dessverre mangler litt klubbfølelse og er ute etter å tjene mye penger må det være grenser for hån av oss supporterne.
6
Brann / Mjelde må gå
February 04, 2006, 17:17:55 PM
Ja, det er tidlig februar og ja Brann har sikkert trent knall hardt i Januar, men det faktum kan ikke skjule at Brann fremdeles klart mangler et offansivt spillemønster. Og at Brann ser ut som en middelhavsfarer i den kommende sesong.

Vær så snill Mjelde og ta hatten din å gå slik at vi unngår nok en pinlig sesong midt på tabellen.

Pinlig
7
Brann / Når motstandere er skadet
November 11, 2005, 08:19:21 AM
I lys av Dagfinn Enerlys tragiske skade kan det være på sin plass å diskutere hvordan vi agerer på stadion når motstanderne ligger nede skadet. Skal innrømme at også undertegnede finner det utrolig irreterrende når Brann ligger under og motstanderne faller som fluer. Men, vi hadde et relativt grelt eksempel også på stadion I år når pipekonserten var massiv når en av spillerne deres virkelig hadde brukket foten (glimt). Kanskje vi heller bør støtte laget mer og bry oss mindre om motstandernes skader så sant det ikke er opplagt uttalling av tiden?
8
Brann / Normark sparket, Mjelde neste?
November 03, 2005, 10:58:30 AM
9
Brann / Brann er Norges svar på....
October 31, 2005, 17:55:49 PM
Det er sikkert mange klubber i utlandet som ligner på Brann men når jeg tenker på en klubb i Brann situatsjon i historisk må jeg si at Napoli er den som kommer først frem. Enormt engasjement rundt klubben, men når likevel aldri helt opp. Akkurat som Bergen er Napoli en meget spesiell by som skiller seg fra resten av landet. For å vinne seriemesterskapet var klubben avhengig av en fresler og hvor tid kommer Brann sin frelser? Noen andre som har en mening på hvilken klubb Brann minner mest om?
10
Brann / Oppsummering av sesongen
October 23, 2005, 19:46:19 PM
11
Brann / Helstad
September 28, 2005, 09:16:38 AM
Kan sikkert være at dette temaet har blitt diskutert før, men hva var egentlig begrunnelsen for å hente Sæternes I stedet for Helstad når begge var ledige på markedet. Jeg skal være enige at de var ca like gode på det tidspunktet, men Sæternes er vel 3 år eldre enn Helstad noe som har ganske så stor betydning når en bruker såpass med penger. I tillegg er vel Helstad den beste spissen Brann har hatt på mange, mange år og med tanke på at han kjenner klubben vår er det vel et paradoks at en valgte å gå for Bengt.
12
Brann / Big Mac
August 29, 2005, 20:22:53 PM
Fantastisk seier i dag, med festspill. Sjelden vært så fornøyd etter en seier da jeg fryktet det verste. Og fantastisk og se hvordan Big Mac tilførte Brann en nytt element offansivt. Viser nok engang at Mjelde burde ha satset på han mye mer før i sesongen med tanke på hvor mye både Bengt og Winters har slitt. Ingen tvil om at han bør starte også neste kamp, selv med både Miller og Bengt klar. Utrolig bra kamp av en spiller som nok ikke kan ha blitt mye motivert av se Bengt spille elendig kamp etter kamp.
13
Brann / Kopteff
August 23, 2005, 11:05:57 AM
14
Brann / Honør til dommeren
August 22, 2005, 13:12:36 PM
Bra med dommere som innrømmer feil:
http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article442152.ece
Bare så synd det var oss det gikk utover denne gangen.
15
Brann / Tap i går - seier på mandag?
May 13, 2005, 08:45:38 AM
Skuffet over at Brann ikke tok kampen mer alvorlig i går. Selv om kampen ikke var viktig, er det utrolig viktig å få inn en vinnerkultur i klubben. Det ville vært natulig at Chelsea hadde slappet av etter seieren i ligaen, men skjedde det? Nei. I går kunne Brann fått 500 000 pluss økt selvtillit men i steden for spiller de med B-laget. Heldigvis viser Pual nok en gang at vi har fått en klasse spiller som vil blø for drakten. Vi trenger flere slike folk. 2 kamper i uken i sesongstarten bør topp trente folk klare.

Så til 16.mai. Er usannsynlig nervøs foran den kampen. Lillestrøm på stadion har aldri vært lett og husker med gru kampen i 1997 på 16.mai. Håper Mjelde har gjort den taktiske leksen sin og gjør grep for å stoppe Drillo fotballen vi kommer til å bli servert fra Lillestøm. For jeg skal innrømme at jeg frykter nok en 1 omgang ala Bodø - glimt hvis ikke laget er skjerpet.
16
Brann / Spissene og bytte
April 26, 2005, 07:09:42 AM
Det var nesten utrolig at verken tromsø eller Brann klarte å score i går og kampen var faktisk ganske god. Og selv om Winters og Sæternes har bommet mye i de to siste kampene, er de fremdeles troligvis norges beste spisser. Men jeg synes det er utrolig merkelig at Big Mac ikke fikk sjansen før det var12 13 min igjen med tanke på hvor mye de andre spissene hadde bommet og med tanke på at Brann slo mye langt. Mjelde er en god trener men byttene kommer alt for sent  og det virker som han er redd for å ta av stjernene. Big Mac bør få prøve seg fra start i neste kamp i stedet for Winters som har vært svak i to kamper.
17
Brann / Jon Knudsen en mann for Brann?
March 18, 2005, 12:22:03 PM
Oppdal var en gang en ung og lovende keeper, men har vel bevist at han ikke fortjener å spille på Norges beste lag. Han gjør ingen redninger utover det som er forventet, samtidig som han alltid tar en hasardiøs tur i feltet i løpet av hver kamp. Situasjonen ligner litt på problemmene Liverpool, Arsenal og Man utd har i England. Dessverre har gutten for dårlig spenst og elendig felt arbeid og dette sprer usikkerhet i forsvaret. Har tenkt litt på hvem Brann kunne hentet og mitt beste alternativ er Jon Knudsen i Stabæk (hvis han fremdeles er der). Han har stått stabilt, har vært i landslagsdiskusjonen samt at han ikke er for dyr. Hvis ikke noe drastisk skjer kommer Brann til å tape 5 - 10 poeng og da har vi ikke sjanse på gullet.
18
Brann / Kvisvik ikke på landslaget!!!
September 09, 2004, 09:22:54 AM
Det er faktisk helt utrolig at landslaget ikke har bruk for Raymond. Han har vært Branns beste spiller i en år rekke, og i tillegg har han blitt mye bedre defansivt i det siste. Landslaget skrek etter en spiller som klarer å gi gode pasninger i går samtidig som mannen faktisk klarer å holde på ballen. Spiller han ikke neste landskamp gidder jeg ikke å se Norge en eneste gang denne kvalisering. Da er det heller Forza Azzuri som gjelder.
19
Brann / Charlie Miller
September 06, 2004, 10:07:58 AM
Morsom artikkel i BA på lørdag. Er charlie gutten fra sjokolade fabrikken som har vokst seg stor? Håper han vill lykkes i Brann, fordi slike skøyere alltid er hyggeligere å heie på enn dønn seriøse rbk're. Eneste vi mangler nå er å få tilbake løven. Da blir det fart i media bildet!
20
Brann / Helstad til RBK!
May 27, 2004, 11:08:41 AM
Etter min mening er helstad den beste og viktigste spiller siden 80 tallet. Hvis han går til RBK er det like trist som for spurs supporterne når sol cambell gikk til arsenal.