• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hocey

1
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
August 27, 2008, 08:49:34 AM
Minner om at alle de andre spissene (og spesielt Winters) har fått sjansen i en evighet uten å prestere.
2
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
August 26, 2008, 08:42:49 AM
Hvorfor prøver ikke taktiker geniet Mjelde Ludde. 6 mål i 2 lags kamp i går i følge Radio 1 nyhetene. Brann blir presset høyt i hver eneste kamp etter at Helstad forsvant fordi alle vet at Brann ikke kommer fort frem i angrep. Hva hadde det kostet å prøve Ludde i et par kamper når resten er treige? Alternativene fungerer ikke i det hele tatt og har ikke gjort det på en evighet.
3
Kamper / Basel - Brann
December 05, 2007, 23:03:17 PM
Quote from: "naitsirk"he he.

trur du må sjekke det du skriv.
la meg forklare:
zagreb-hsv:0-1. zagreb har 1-3 i målforskjell. vinner dei med 1 mål er brann vidare. vinner dei med 2 er dei vidare, feks 3-3 i målforskjell.
zagreb-hsv:0-2. zagreb har 1-4 i målforskjell. vinner dei med 1 mål er brann vidare, 2-4 i målforskjell. vinner dei med 2 har dei 3-4, det same som brann.

dermed har dei scora fleire bortemål og går vidare!!!!!


Godt poeng, he he
4
Kamper / Basel - Brann
December 05, 2007, 22:57:30 PM
Helt riktig. Det andre Hamburg målet var faktisk veldig mye viktigere enn det første, fordi det betydde strengt tatt ingenting for Zagreb da de uansett måtte ha vunnet i rennes for å gå videre.
5
Kamper / Basel - Brann
December 05, 2007, 22:52:28 PM
Quote from: "Gepard"MEn har Rennes bortemål ? ender de opp med 3-0 mot zagreb har de 4-5 i målforskjell, altså -1 samme som Brann, da teller vel bortemålene først, og Rennes scorte vel ikke borte mot Basel eller Hamburg gjorde de ?


Det er vel først målforskjell og så bortemål.
6
Kamper / Basel - Brann
December 05, 2007, 22:42:31 PM
Hvis Zagreb vinner med 2 mål eller rennes med tre mål går vel en av de videre. Alt annet vil gi brann avansement.

Frykter mest storseier til rennes da zagreb fort kan vise sviktende moral hvis de kommer unner ala deres egne supportere.
7
Brann / Medgangssupportere
October 27, 2007, 15:47:39 PM
Det jeg tror enkelte her inne reagerer på er den litt påtatte interessen en har sett i aviser og medier i det siste, spesielt i hentydning til Viking kampen. Klart alle har lyst å gå på denne kampen og det er ingenting rart med det. Var selv på Rolling Stones konsert selv om interessen om det bandet ikke er spesielt stor. Men poenget er reaksjonene på enkelte som ikke fikk takk i billetter til morgendagens kamp. Er en lidenskapelig Brann fans som mange som ikke fikk billett til kampen ga utrykk for at de var er det ytterst, ytterst få som ikke har råd til et partour kort. Jeg er selvfølgelig klar over at de absolutt finnes og  de synes jeg selvfølgelig det er trist at de ikke får opplevd morgendagen, men for de som ikke har giddet eller prioritert det å få seg et sesongkort er det ris til egen bak. Og som nevnt mange mange ganger, hvor var denne Brann interessen på torsdag som tydligvis herjer i Bergen for tiden? Her har en mulighet til å se Brann spille mot et absolutt topp lag i Europa (for første gang siden 1997) og så klarer Bergen bare å levere 12000 tilskuere. Pinlig i forhold til Brannfeberen som tydligvis herjer når RBK stiller med fullstappet stadion mot Valencia etter 1 4 mot LSK.
8
Brann / Medgangssupportere
October 27, 2007, 13:33:13 PM
Jeg tror vi kunne klart mellom 25000 og 30000 i morgen. Den slags undersøkelse tror jeg en skal ta med en solid klype salt av det kraftige slaget. Mange som sikkert sier, hmmm ja jeg kunne kanskje tenkt å gått på stadion, men som ikke ville gjort det. Vi er en by på 250 tusen. Potensiallet tror jeg ligger mellom 20 og 30 i gode sesonger, men tror Brann gjør rett i å lage en stadion med ca 22 tusen. Ingenting er tristere enn halvtomme stadioner og på torsdag fikk vi tildels merke akkurat da når det kun var 13000 på kamp.
9
Kamper / Brann - Hamburger SV
October 25, 2007, 20:47:45 PM
Halv trist Uefa cup kamp selv om det var to ting som virkelig imponerte: Hamburg! og to Hamburg fansen! Begge leverte overraskende bra! Brann var tilbake til gamle synder og som nevnt før i tråden: kampen var en tro kopi av Brugge kampen og nok engang er Brann elendig mot høyt press på hjemmebane. Uansett var det klasse forskjell og eneste som nok en gang presterer i Europa var Huseklepp og Oppdal.
10
Brann / Billettsalgstall
October 24, 2007, 19:56:50 PM
Ja artig med den såkalte Brann innteressen i Bergen for tiden:) Fullt av tårer og klaging fra folk som ikke fikk billett til Viking kampen, men å løpe å kjøpe billetter til den første kampen etter at seriemesterskapet var på plass mot et meget bra lag fra Tyskland i UEFA gruppespillet, nei det er tydligvis ikke like lokkende. Merkelig men kanskje ikke ekstremt overraskende.
11
Brann / SERIEMESTER 2007: BRANN
October 23, 2007, 09:45:42 AM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "hocey"Stenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget


Huset ser helt greit ut fra der jeg står!:)


Ser helt greit ut ja:)
12
Brann / SERIEMESTER 2007: BRANN
October 23, 2007, 09:41:07 AM
13
Brann / Inge Andre Olsen
September 03, 2007, 10:29:32 AM
Vet fra sikre kilder at Stabæk prøvde et nytt forsøk på fredag på Huseklepp men fikk nei. Trolig da at IAO var en del av et tilbud.
14
Kamper / Brann-Sandefjord
September 02, 2007, 11:13:57 AM
Skjønner virkelig ikke hva Mjelde tenker på her. Ingen tvil om at Huseklepp burde ha startet. Om det hadde vært for JGS eller PVM er mindre viktig da begge ikke har storspilt i de siste kampene. Når Huseklepp ikke får starte en kamp hjemme mot SIF der Brann trenger kreativitet fremme og med det faktum at JGS og PVM ikke har vært imponerende er det virkelig ikke vanskelig å forstå at han ønsker seg vekk for å få spille mer. SHAME!
15
Brann / ?vrebø og tilleggstid.
August 27, 2007, 07:24:44 AM
16
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 14, 2007, 15:18:02 PM
17
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 10:37:44 AM
Quote from: "Xminator"
QuoteHvis det er proffe selskap som har prestert å regne seg ut til at 25 000 bergensere har partourkort og 65 000 skal på konsert i vestlandshallen bør de relativt fort finne seg noe nytt å gjøre!


Hvor har du det fra at 25000 skal ha partoukort? Regner med du refererer til Brannbilaget til BA før denne sesongen? Tallene ligger i en av monstertrådene på dette forumet. At 25000 sier at de vil gå på alle Branns kamper betyr ikke det samme som at 25000 kjøper sesongkort. Sesongkortene forsvant derimot så kjapt at det ligger en viss sannhet i det. Det var så til de grader selgers marked.

Det som er poenget, er at en del av forumets mer aktive debatanter mener de har "folket" i ryggen med meningene sine. Det er så langt fra sannheten som overhode mulig. Jeg har derimot følelsen av at de aller aller fleste ser fordelen av kontinuitet på trenersiden. De ser verdien av de resultatene som allerede er oppnådd og er ikke som Langeland bundet opp av tidligere meninger.

For å vende tilbake til Langelands artikkel. Er vi tjent med at Andresen skulle gå seirende ut av en slik maktkamp? En person uten tilhørighet til hverken lag eller by? Som prioriterer landslaget før Brann? Hva sitter Brann igjen med når Andresen bestemmer seg for at det er mye gøyere å spille brigde enn å drive med fotball?

Er dere virkelig så 100% overbevist om at alt blir mye bedre med Hareide? Brann er ikke Mjelde. Med Hareide måtte Brann blitt Hareide. Eller Solied om han var aktuell. Vil de være i stand til å lytte til råd?

Jeg har to personer jeg kunne tenkt å se meg som trener i Brann. Langeland. Eller Soltvedt. Ikke fordi de hadde gjort noe bra, men fordi jeg kunne tenkt meg å høre pipestemmene etter 2 år konstant press.

Vi har en ideell trener i Mjelde. Som er god nok til å få ut noe av laget (i motsetning til Tørum som hadde landets mest komplette stall før sesongen, sitat Tørum eller Nordli som jeg mener har ett lag og en stall med ekstremferdigheter som burde passet hånd i hanske med hans spillestil). Samtidig er han ikke god nok til å forsvinne til utlandet. Som Sollied mest sannsynligvis hadde gjort etter halvgjort byggverk... Vi har en trener som gang på gang kommer ut av diverse maktkamper og slag under beltestedet med noenlunde ære i behold. Det er en egenskap som er mildt sagt uvurderlig som trener i Brann.

Om jeg hadde vert i Dahl-den-tjukkes sko hadde jeg fortsatt dagens linje. Tviholdt på Mjelde som trener og brukt den markedskraften Brann har i forhold til de andre klubbene. Der ligger veien til suksess. Der ligger veien til sportslig stabilitet.


Som sagt, så er det vel få som hevder at de har folket i ryggen. Akkurat nå er det vel usikkert hvordan opinionen (5 på gaten) forholder seg til det som skjer på stadion. Det er vel kun du hevder å ha folket bak deg på bakgrunn av en gammelt utført BA undersøkelse blandt de vanlige bergensere.

Når det kommer til din sedvanlige hyllest av Mjelde er det nesten ikke til å tro. Etter at den ene profilen etter den andre utaler seg i det som bare kan oppfattes som rimelig klar kritikk av Mjelde velger du nok en gang å snu alt opp ned og hevde at Mjelde står fjellstøtt i og med at han kommer seg gjennom den ene konflikten etter den andre. Mener du virkelig dette??? Mjelde sine støttespillere (BS og MS har hatt klippekort) er kritiske til det sportslige opplegget! Winters som er kvitt en brysom konkurent vil vekk etter å ha blitt tatt inn i varmen tross at han var klart kritisk til Mjelde sammen med Miller i fjor, Gashi er tydlig misfornøyd, det største talentet fra Bergen på lang, lang tid forsvinner til en av våre største konkurrenter og flere spillere har akutt fått grunner for å måtte dra (Kvisvik og Soma). Dessuten virket Scharner mistilpass på slutten av sin tid. Ja takk og lov for at Mjelde kommer seg gjennom disse konfliktene. Eneste grunnen til det er at styret og sportslig ledelse har vært for feig i lang tid til å gjøre noe med Mjelde.

Likevel topper du det hele med å si at Mjelde er stabil fordi han ikke er god nok for utlandet! Det er helt rett og at vi har i en trener som aldri vil havne utenfor Norges grenser er absolutt ikke et kvalitetstegn. Skipet synker (i hvertfall til neste sesong) og det er Mjelde sin feil!

Aktuelle kandidater:
Jönsson (og det hevdet jeg i fjor)
Nordli
Rösler
Thodesen
Fladmark
Sandstø (han har gjort underverker med ODD i en årrekke; noe ikke Mjelde akkurat har fått til)
Trenere i Sverige og Danmark
18
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 09:22:29 AM
Quote from: "Xminator"
Quote from: "hocey"
Quote from: "Xminator"5 på gaten er ikke nok til å ha et statistisk grunnlag. Derimot er BAs galupper utført profesjonelt med tilstrekkelig antall mennesker til at det er statistisk riktig.

Det er uansett artig at du er nødt til å omdefinere grunnlaget for det du og dine disipler kaller "flertallsmening". Så vidt jeg husker var det rekordmåling hva angikk gulltroen før sesongen. Men selvsagt, "hvem som helst kan jo ta gull med den stallen der"...


Spørsmålet er om det er representativt å ringe 1000 stykker i Bergen i forhold til hva de som faktisk er Brann fans mener om temaet. Ja, du får målt hva den jevne bergenser mener men spørsmålet er om du måler hva Brann fansen mener om saken (og det er tross alt de jeg vil hevde som har mest grunnlag for å mene noe om saken). På den annen side vil jeg faktisk tro at Mjelde hadde av en eller annen grunn flertallet med seg helt til høstkolapsen i fjor.


Definer fans. Jeg vil tro de noen og 20000 som har besøkt Stadion så langt i år er noenlunde snittet av Bergensbefolkningen. Det ville ikke vert store avvik i svarene som er gitt for en del andre spørsmål de stiller i ringerundene sine. Ikke glem at det er firma som lever av dette som stiller spørsmålene. Sammen med en haug andre spørsmål de måtte ha fått i oppdrag å stille denne månden. Igjen, du er på rimelig tynn is når du er nødt til å redefinere grunnlaget for den "folkemeningen" du og dine mener å stå i spissen for.


Jeg har vel ikke hevdet å ha folkemengden i ryggen, selv om jeg kanskje tror vinden har snudd nå i det siste (den snur som sagt fort når massen skifter mening). Det eneste jeg hevder er at en slik undersøkelse ikke er ekstremt representativt akkurat som det ikke ville vært det nå om 90 % hadde ment at Mjelde ikke var rett mann.
19
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 08:58:38 AM
Quote from: "Xminator"5 på gaten er ikke nok til å ha et statistisk grunnlag. Derimot er BAs galupper utført profesjonelt med tilstrekkelig antall mennesker til at det er statistisk riktig.

Det er uansett artig at du er nødt til å omdefinere grunnlaget for det du og dine disipler kaller "flertallsmening". Så vidt jeg husker var det rekordmåling hva angikk gulltroen før sesongen. Men selvsagt, "hvem som helst kan jo ta gull med den stallen der"...


Spørsmålet er om det er representativt å ringe 1000 stykker i Bergen i forhold til hva de som faktisk er Brann fans mener om temaet. Ja, du får målt hva den jevne bergenser mener men spørsmålet er om du måler hva Brann fansen mener om saken (og det er tross alt de jeg vil hevde som har mest grunnlag for å mene noe om saken). På den annen side vil jeg faktisk tro at Mjelde hadde av en eller annen grunn flertallet med seg helt til høstkolapsen i fjor.
20
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 08:40:19 AM
Som sagt tidliggere: er en slik undersøkelse representativ for Brann supporterne? Si at det er ca 30000 som virkelig følger Brann i Bergen og det bor 240000 i byen. De fleste har selvfølgelig en mening om Brann og vil svare et eller annet når de får spørsmålet om Mjelde er rett mann for Brann. Men de fleste som blir spurt vil ikke har grunnlag til å svare. Dessuten ser det ut til stemningen blandt disse 5 på gaten ser ut til å snu. I BTV denne uken spurte de vel om Brann vant gull og de fleste tok med en gang opp treneren for hvorfor Brann ikke ville vinne gull i år.

BT er generelt en utrolig negativ klubb og det er vel liten grunn til at BT gjør alt for å finne grums om Brann og konstruere konflikter. Men det er vel liten tvil om at dagens artikel fra Langeland treffer en tung nerve i forhold til det som skjer i sportsklubben Brann.

Winters er jokeren og også han ville vekk: http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article1217847.ece
21
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 08:15:53 AM
22
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 07:03:47 AM
Jammen santen kom ikke det gode gamle argumentet til Mjelde fansen opp igjen i år også. Siden 2005 sesongen har hovedargumentet når alle de andre argumentene er brukt opp at; jammen hvem skal vi ansette da? I mellomtiden har det vært trenerskifter på trenerskifter i tippeligaen (helt riktig; med blandet hell) og for å si det rett ut; det er et latterlig dårlig argument. Selv om enkelte andre her inne tydligvis ikke mener at Brann er en attraktiv klubb i Scandinavia vil jeg hevde det motsatte. Brann er garantert på topp 5 på drømmejobblisten til de fleste scandinaviske topptrenerne.
23
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 12, 2007, 12:39:35 PM
Quote from: "Xminator"Legg merke til exit-strategien. Om Brann skulle ta gull så er det selvsagt den sterke stallen... Ryggrad som en manet.


Ikke veldig ulik mye av argumentasjonsrekkene dine: Brann har ikke en så god stall som alle skal ha det til har vel vært en gjennomgansmelodi i forsvaret ditt av Mjelde de siste 2 årene.
24
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 11, 2007, 12:45:16 PM
BS sine sitater i dagens BA kom ganske så overraskende på denne karen. Er der en person ved siden av PVM og MA som burde forsvare Mjelde er det nettopp BS. Han har ubegrenset med tillitt selv om han ikke har levert varene siden i fjor sommer. Likevel valgte godeste Mjelde å spille med han i hele fjor høst (han fikk til og med starte i en høyrekant posisjon i Ham Kam kampen på bekostning av Huseklepp da seriegullet hadde forsvunnet) og har fortsatt å nyte stor tillitt hos eminente Mjelde. I år leverte han en kjempe kamp mot VIF og en og annen okey kamp, men stort sett har han vært ganske så skuffende i forhold til det en har sett han levere før (2004 sesongen). At mannen som har hatt et av de sikreste klippekortene i tippeligaen fyrer oppunder det mangelende sportslige opplegget (mao jobben MIM gjør) akkurat som MA har gjort tidliggere i sommer bør få øynene opp hos selv de mest fanatiske Mjelde tilhengere.

Dessverre er det RBH som eventuelt skal finne en evt erstatter, mao vi kan ikke forvente hos for mye. Han hadde i hvertfall ikke turd å hente en kar som rekdal som hadde utfordret hans egen autoritet. Som det er skrevet i denne tråden før: det kan virke som Brann har mistet noe av sin sjel. Vi spiller (tydligvis) effektiv fotball som er ganske så kjedelig, folkene i trener rollen og i apparatet rundt (ikke minst RBH) er lite karesmatiske og stemningen blandt tilhengerne er dårligere enn den burde være tatt i betraktning at vi kjemper om serie gullet. Vanligvis ville hele Bergen sunget og sagt at Brann ville vinne serien i år, men optimismen ser ut til å forduftet fra et sted som har vært kjent for overoptimisme.
25
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 06, 2007, 12:57:18 PM
Kan tildels være enig at det kanskje ikke er det smarteste å sparke han nå i og med at vi faktisk er med å kjemper om gullet, men det bør bli en skikkelig oppvask etter sesongen. Styret og Bjørn Dahl bør tenke seg godt om, om de er skikket til å lede sportsklubben Brann når de klarte å gi MIM ny kontrakt i fjor etter kollapsen på høsten og i og med at manglene hans var godt dokumentert. POL tok konsekvensen av dette i fjor, ledelsen bør ta konsekvensen av det i år.
26
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 06, 2007, 09:53:07 AM
27
Brann / Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
February 12, 2007, 11:42:10 AM
Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "steinbygger"Når vi først snakkler om det som skulle bli store talenter. Hvor er Thomas Lee og Rune Vindheim blitt av?


Thomas Lee jobbet på Amorini og spilte basket for Svingen BBK, og muligens vært dørvakt for andre steder også(Som Giggen har drevet)..
Rune Vindheim var vel en tur i Hartlepool og Fana, no vet jeg ikke, Os kanskje..


Rune Vindheim jobber vel innenfor eiendom i byen etter det jeg vet...
28
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
January 05, 2007, 08:47:14 AM
Quote from: "Nixon"Jeg skjønner at det er fristende å få Mjelde til å fremstå som den som stod i veien for Trond Sollied. En slik "sannhet" hadde kommet til å bli en slager her på forumet i 2007 dersom den hadde fått fotfeste.

Tror du virkelig at sjansen er ganske så god for at Sollied hadde takket ja til Brann? Jeg tror neppe det. At han for 10 år siden hadde takket ja spiller selvsagt ingen rolle i dag. Sollied har kommet langt som trener siden dengang og er i en helt annen liga enn Brann for øyeblikket.

Det blir som å hevde at Solskjær hadde takket ja til oss for noen år siden da det tross alt bare var 10 år siden han etter sigende var interessert i å komme til Bergen...


Nei da, det er ikke Mjelde som står i veien for Sollied, det er langt fra sannheten. Vi vet vel alle her innerst inne at Mjelde kommer til å sitte ved roret ved sesongstart, men når det er en viss mulighet for at vi kunne fått Sollied er det trist at sjansen glipper. Og sannsynligheten er ikke så dårlig som du vil ha det til. Tipper at RBK og Brann (kanskje VIF) er de eneste klubbene som hadde hatt en viss sjanse for å lokke han tilbake til Norge. Norsk fotball er i god utvikling og når Brann klarte å få Scharner til Norge fordi han så på det som et godt utstillingsvindu ut mot Europa bør det vel være sjanser også for å lokke en sparket trener fra den greske ligaen.
29
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
January 04, 2007, 23:11:55 PM
Dessverre blir det nok bare med drømmen å få Trond Sollid her, men hadde ikke Brann signert kontrakt med MIM er sjansen ganske så god for at Sollid hadde takket ja til et tilbud fra Brann. Husker han utalte for 10 år siden at han kunne tenke seg å trene Brann, men det blir vel bare med drømmen når MIM (4 4 2 - 4 3 1 2 - 4 2 3 1???  - Bengt klippekort) nå utrolig nok fikk servert en ny kontrakt.
30
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
January 03, 2007, 14:44:23 PM
Trond SOLLIED til Brann!
31
Brann / Re: Sunday
November 21, 2006, 11:04:30 AM
Quote from: "johnny.rhodes"Yes, my voice has gone. Yes, we're the champions.

http://www.youtube.com/watch?v=08ESaVwOSxA

Hope doing something like that soon, at SK Brann Stadion.


Congratulations! Perhaps Brann as the Champions league holders in 2009 will meet Sao Paolo in the match between the best team in South America and Europe.
32
Brann / Brazilian fan
November 18, 2006, 18:09:16 PM
And it is a shame that the substitutions in the Rosenborg match cant be find either, given that they were definetive highlights.
33
Brann / Mifsud på vei.....
November 17, 2006, 20:14:40 PM
Mifsund og Helstad på topp. For en drøm. Forsvarspillerne ville ha løpt rundt som forvirrede barn. Fart på topp og ving er utrolig viktig og det kunne ikke ha blitt annet en suksess.
34
Brann / Brazilian fan
November 16, 2006, 16:59:31 PM
Quote from: "arntf"

PS. Johnny. One of the side effects of Bergens lovely 'fresh weather' climate is 300mm of rain. Every year, all year...


I guess percipipation statistics is not your main strenght either, but what can we expect from a Trønder? So we have gone from being the city with most rain per year in Europe to a touch of Sahara? If that had only been the case....
35
Brann / Brazilian fan
November 16, 2006, 14:36:12 PM
36
Brann / Brazilian fan
November 16, 2006, 14:10:52 PM
I know for sure that the cultural shock would be much greater for a Brazilian arriving in Trondheim compared to the warmth he would feel when touching down on the Bergen soil although the approach towards Flesland perhaps would be a bit bumpier than flying into the airport in Trondheim as the fresh weather that keeps our souls alive does sometimes have their side effects. Image being a Brazilian arriving in Trondheim, he would perhaps be rather confused that he had taken the time machine fourteen years back to Sarajevo based on the lack of real life in the centre of Trondheim. In any way, when you put it like that, we are really glad that you guys do not show of your feelings because what is hidden behind is like you say it gloomy. Rosenborg fans share the same syndrome like the largest empires in the history: they have become lazy, greedy and arrogant and their fall will come. Besides that, it has always been enjoyable to cheer at the outsider than Goliath. But I will hand one thing to the RBK supporters: the way they envy our supporter culture makes every Brann heart even more proud.
37
Brann / Brazilian fan
November 16, 2006, 11:49:35 AM
38
Brann / Brazilian fan
November 16, 2006, 10:16:10 AM
Quote from: "arntf"
Quote from: "hocey"Do you throw eggs at their players like some diehard Brann fans do when our arch rival Rosenborg scores?


Diehard? You must be joking, boy. He's Brazilian. People get killed over football there. He won't be impressed by some eggs...


To our Brazilian friend: As you seem interested to learn about Norwegian football and the fan culture up here close to the North Pole you should know that irony is not a humour form that is easily understood among the Rosenborg fans and people from Trondheim. Thus, although I guess everyone understood that the egg issue was meant as an ironic statement given that everyone knows about the crazy conditions in Brazil and Argentina, I apologize to all the Trondheim people if it could be misunderstood.
39
Brann / Brazilian fan
November 15, 2006, 14:52:23 PM
Given that you are a Brazilian you definitely choose the right team to support, given that fans of Brann is the only club in Norway that has supporters that with some pride could say that they can compare themselves with the passion seen in Latin football. But it must have been a terrible summer for you, first Brazil was a shadow of itself in the World Cup and then Brann stumbled in race towards the championship. However, with the present form of Sao Paolo you should have something to be ecstatic about apart from the carnival season that is approaching. How is the rivalry between Sao Paolo and Corinthians? Do you throw eggs at their players like some diehard Brann fans do when our arch rival Rosenborg scores? In any case, Boca is still the greatest team in South America!!!
40
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 13, 2006, 11:01:29 AM
Lillestrøm sparker treneren etter å endt på 2 poeng bak Brann og med det jeg mener er en dårlige stall enn Brann sin. Andre tenker anderledes enn Brann i hvertfall og Lillestrøm har vel blitt sett på som en mye mer sukserik klubb enn Brann. Men det at så mange sparker trenere som har levert mye bedre i forhold til ressursene taler nesten for at Brann ikke bør sparke Mjelde.
41
Brann / Opdal står mot Serbia
November 11, 2006, 21:36:55 PM
Mye stor Balkan kunnskap i denne tråden:)
42
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 20:47:02 PM
Det blir hele tiden dratt frem kontinutetsargumentet når man skal argumentere for Mjelde. Det er vel ingen tvil at det er bra med kontinuitet når en har funnet trylle formelen, men å beholde det kjente bare for at det betyr ingen forandringer og kanskje lærer han av gamle feil blir helt feil. Real Madrid har skiftet en haug med trenere i det siste, men tviler de kommer til å gjøre det fremover da en har funnet mannen med trylleformelen. Hvor skal jeg henne med alt dette? Jo, kontinuitet er bra når ting fungerer nærmt optimalt men kan ha motsatt effekt når så ikke er tilfelle.

En kan gjerne mene at Mjelde er den rette mannen for Brann og at han er en utmerket trener, men når det baserer seg kun på at det er evigheter siden Brann har vunnet serien grunnet mange trener bytter er det det samme som å si at det beste er nok at republikanerne fortsetter i USA etter 2008 fordi da vet en hva en får eller at de rødgrønne bør fotsette etter 2009 fordi det er kjent og fortjener en ny sjanse.
43
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 14:02:10 PM
Jeg tror også at Bakke på lang sikt kommer til vise seg som et meget godt kjøp, men han har ikke levert veldig mye sålangt. Men det må jo skader ta størstedelen av skylden for.
44
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 14:00:41 PM
En annen ting er spørsmålet om hvorfor han går ut med informasjonen om utenomsportslige ting som en slags unnskyldning. Hvis det er av en slik karakter at det ikke tåler offentlighetens lys så må jo han holde munn om det slik at det ikke leder til ytterlige spekulasjoner. Hvis det tålers dagens lys må han forklare hva det er for noe. Mellomløsningen som unnskyldning er jo ikke spesielt smart.
45
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 13:55:52 PM
46
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 11:58:39 AM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "hocey"


Jeg sa allerede i første innlegget at det var bare å gratluere Mjelde med en solid gjennomført opplegg.
47
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 11:22:32 AM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "hocey"
Quote from: "Nixon"Ikke helt samme laget.
Men på papiret så mye dårligere?
Og husk at RBK i utgangspunktet er MYE bedre enn svenskene.


Greit nok.

Men du må vel være fullstendig enig at det er utrolig at Mjelde har spilt så lenge i høst med spillere som ikke har levert når en ser hva Huseklepp, Helstad, Bjørnsson m.f har levert! Kritikken til Mjelde slår litt tilbake på han selv når han har spilt så lenge med spillere ute av form og Huseklepp plassert til tider utenfor troppen.
48
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 10:45:45 AM
Quote from: "Xminator"Laget vi stilte med i går er i utgangspunktet langt fra noe B-lag. Vi er tross alt forsterket med klassespillere i 4 posisjoner. Med Gashi, Bakke og Helstad på banen (og i omtrent samme form som i går!), så hadde svenskene fått bank uavhengig av generell form. Sigurdson spilte vel halvskadet også, og en Bjørnsson hadde nok klart seg en del bedre.

Det er klasseforskjell på laget vi stilte i UEFA-cupen og det som kontret RBK i senk i går.


Her er vi for en gang helt enig.
49
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 10:38:10 AM
Quote from: "Nixon"Ikke helt samme laget.
Men på papiret så mye dårligere?
Og husk at RBK i utgangspunktet er MYE bedre enn svenskene.


Greit nok.

Men du må vel være fullstendig enig at det er utrolig at Mjelde har spilt så lenge i høst med spillere som ikke har levert når en ser hva Huseklepp, Helstad, Bjørnsson m.f har levert! Kritikken til Mjelde slår litt tilbake på han selv når han har spilt så lenge med spillere ute av form og Huseklepp plassert til tider utenfor troppen.
50
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 10, 2006, 10:20:00 AM