• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Jon Knudsen en mann for Brann?

Started by hocey, March 18, 2005, 12:22:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

hocey

Oppdal var en gang en ung og lovende keeper, men har vel bevist at han ikke fortjener å spille på Norges beste lag. Han gjør ingen redninger utover det som er forventet, samtidig som han alltid tar en hasardiøs tur i feltet i løpet av hver kamp. Situasjonen ligner litt på problemmene Liverpool, Arsenal og Man utd har i England. Dessverre har gutten for dårlig spenst og elendig felt arbeid og dette sprer usikkerhet i forsvaret. Har tenkt litt på hvem Brann kunne hentet og mitt beste alternativ er Jon Knudsen i Stabæk (hvis han fremdeles er der). Han har stått stabilt, har vært i landslagsdiskusjonen samt at han ikke er for dyr. Hvis ikke noe drastisk skjer kommer Brann til å tape 5 - 10 poeng og da har vi ikke sjanse på gullet.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Mr_Soma

Det ser ut til at Mjelde vil satse alt på Opdal - dette ble ganske så klart etter at sviker-Ivar stakk til trønderpakket.

Jeg tror at om Mjelde hadde valgt å hente en keeper som kunne gått rett inn i første 11'eren så ville selvtillitten til Opdal fått seg en knekk.

Og alle ville sett at Mjelde ikke var fornøyd med Opdals jobb mellom stengene. (Noe Mjelde ser ut til å skjule veldig godt nå)

Så jeg tror ikke det kommer en ny keeper med det første, for Opdal har fått så ufattelig mye tillitt fra Mjelde at det nesten er på grensen til hva som burde være "lovlig" - om han har levert varene sine er det jo veldig delte meninger om hos oss supportere.

Jeg mener ihvertfall at det er sunt med konkurranse på alle plasser - dette er noe som gjør at alle hever seg de nødvendige hakkene opp.
Men dette klarer ikke Johan Thorbjørnsen!

Xminator

Skal det hentes ny keeper så skal det hentes i klassen Thomas Myhre/Al Habsi.

Ricky

Quote from: "hocey"Har tenkt litt på hvem Brann kunne hentet og mitt beste alternativ er Jon Knudsen i Stabæk (hvis han fremdeles er der). Han har stått stabilt


????

Mico

En keeper på 22 er fortsatt ung og lovende. Keeperer blomstrer som oftest senere, og noen gjør gjerne estreme byks når de nærmer seg 30.

Men det er klart at det hjelper fint å ha en keeper som er ung og lovende.
Begynner å bli litt mye nå, så ny keeper trengs..

Toa

Quote from: "Mico"En keeper på 22 er fortsatt ung og lovende. Keeperer blomstrer som oftest senere, og noen gjør gjerne estreme byks når de nærmer seg 30.


Så vi må leve med dette i 6-7 år?
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Nixon

Husker en viss Martin Hollund i 1995 som også var ung og lovende. Fikk tillit en stund, spilte vel 12-15 kamper før Brann fikk kalde føtter og hentet inn Vidar Bahus. Siden har ingen sett Hollund. Håper ikke det samme skjer med Opdal.
Rød makt på Hansa

TERD

Quote from: "Mr_Soma"Det ser ut til at Mjelde vil satse alt på Opdal - dette ble ganske så klart etter at sviker-Ivar stakk til trønderpakket.


Bare så det er klart, Rønningen sviktet ikke Brann, men ble skviset ut i et ufint spill. Etter det jeg vet var det Steffensen som stod fremst i rekken over de som ønsket Ivar bort.

Det er dette som gjør saken så vanskelig for ledelsen; ved å hente en ny keeper (som de garantert vet er det riktige å gjøre), vil de samtidig innrømme at det var en gedigen feil å skvise Rønningen ut. Det er begrenset hvor mange poeng Opdal skal koste oss, før prestisjen rett og slett blir for dyr.

For å si det på en annen måte: Det er en grunn til at det ikke går an å sette penger på at Brann henter ny keeper i løpet av sesongen; oddsen er for lav. Samtidig redder ledelsen litt ansikt, ved å kunne hevde at de ga han nok sjanser.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Lurkin

Quote from: "Nixon"Husker en viss Martin Hollund i 1995 som også var ung og lovende. Fikk tillit en stund, spilte vel 12-15 kamper før Brann fikk kalde føtter og hentet inn Vidar Bahus. Siden har ingen sett Hollund. Håper ikke det samme skjer med Opdal.


Er ikke han i første div. med Løv Ham?

Vidar Bahus og Ronny Westad, haha, det var tider det...
Berømte Brann fra Bergen

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up