• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hocey

451
Brann / Hetsing av Flo
July 28, 2005, 07:59:04 AM
Flo saken minner så alt for mye om Sol Campbell saken. For å friske opp minnene er det nok å si at avtalen med Chelsea var klar samme dag som han hadde lov å snakke med andre klubber. Alle husker også Flo's patetiske presse konferanse der han snakket om at han ikke ønsket at ting skulle bli slik de hadde blitt og han hadde lyst å spille for Brann igjen når han kom tilbake. Flo sin karriere er ødelagt av en mann; nemlig Gunner Martin Kjenner. For et talent den mannen hadde, men gutten sløste det vekk I jakten på cash. Så god som han var I Brann og I Chelsea ble han aldri igjen fordi jakten på penger ble viktigere (gikk til klubber som ikke passet han I det hele tatt). Blir patetisk å høre snakk om at Azar var en judas når en tenker tilbake på mr Stryn. Der har dere en mann som sviktet Brann (og Tromsø som også hadde rett på penger fra en evt overgang). Folk som mener noe annet om Flo er enten ikke Brann supportere eller er historieløse!
452
Brann / Nils Johan Semb
July 26, 2005, 13:30:02 PM
Selv om Semb nok frembringer like dårlige fotball minner for oss som liker kreativ fotball som Runar Normann ikke bringer frem messias minner I Coventry tror jeg kanskje at Semb har rett at Brann ikke er en gull favoritt. Til det er spillet på bortebane alt for dårlig. Sitter med en konstant dårlig følelse foran hver borte kamp og det er ikke ubegrunnet. Dessverre ligger nok dette på det taktiske. Brann tør ikke spille offansivt på bortebane, noe som er ett stort problem. Selv om f.eks Milan spiller defansivt på bortebane, spiller de ganske likt på hjemmebane. Hver så snill Mons: spill på det dere er gode på også på bortebane; nemlig friskt offansivt spill. Slik det ser ut nå ser vi ut som en dumpe kandidat på bortebane.
453
Brann / Kamptråd Brann-RBK
June 19, 2005, 22:17:11 PM
Du er ikke den eneste som venter på kveldsnytt. En merkelig kamp synes jeg men kanon resultat. Det var en periode i første omgang som er årsverste, hvor spesielt kalven slet utrolig mye, mye grunnet slett defansiv jobbing av Kvisvik. Kampen var vel også jevnere enn kanskje res skulle tilsi, men Brann vant meget fortjen til slutt. Høyrebacken derimot gjorde en meget solid innsats i dag. Endelig må jeg få gratulere Mjelde med endelig treffe med byttene. Haugen er konge når en skal ri ledelse samt at det var bra å få Scharner ut på kanten for demme opp for angrepene. Miller bør få 10 i morgen. Så ikke i det hele tatt feile valg og mannen er kreativ kraft uten side stykke i Norge.
454
Er usedvanlig nervøs i dag foran kampen, men er vi på gulljakt bør vi slå rbk i dag.
455
Brann / Kvisens mottakelse på Stadda Søndag
June 17, 2005, 23:34:40 PM
Få spillere har betydd mer for Brann de siste 10 årene både økonomisk og sportslig enn Helstad. At Brann valgte Sæternes foran han er ikke hans skyld. Derfor blir det latterlig å kalle han Judas. Han ville sikkert til Brann selv!
456
Brann / No må Brann hente
June 16, 2005, 09:36:34 AM
Skjønner ikke at så mange har noe I mot Hoseth. Er det mindreverdighetskomplekser som her gjør seg gjeldende. Kan ikke se at han har vært så klysete, I så fall bør folk komme med eksempler. For meg er det nok at han har sagt at han aldri kunne ha gått til Rosenborg.
457
Brann / Beste Brann spiller!!
June 10, 2005, 08:54:36 AM
Er for ung til å ha sett Kniksen, men I mine 20 år på stadion synes jeg Helstad har vært den beste. Kanskje ikke den med de beste ferdighetene, men klart den med størst betydning på laget. Han var en målgarantist samtidig som en viste at Brann alltid ville være farlig pga bakrommet. Tenk hva han kunne ha gjort seternæs. Gjør vondt å se han I trønderdrakten.
458
Brann / Dylan på vei hjemover?
June 01, 2005, 11:12:00 AM
Ja og det skyldes ene og alene Mons sin uvilje mot å gi han sjansen ved å satse på han. Tror de fleste som har sett han I år er enig om at han har tatt kvante steg fra I fjor og burde ha fått prøve seg mer. Skuffende talent arbeid, men uforståelig å ikke satse på han, men I stedet innstille seg på Kim Larsen. Bra at styret har litt fornuft.Minner meg litt om situasjonen I 2003 hvor vi nesten mistet Ribbie fordi ikke innså det alle andre så, nemlig at han var den beste spissen vi hadde.
459
Brann / Dylan på vei hjemover?
June 01, 2005, 09:09:37 AM
Dette var triste nyheter. Dylan har et stort talent, men har slitt med skader I Brann. I tillegg har ikke Mons gitt han de sjansene han så absolutt hadde fortjent I år. Han var god I oppkjøringen og synes at innhoppene så langt I år har bevist at han bør satses på. Saken med Kim Larsen og den minimale satsingen på Dylan I kamper hvor han kunne vi kunne hatt brukt for hans kvaliteter (med tanke på at Winters har vært svak I enkelte kamper) får meg nok engang til å stille spørsmålstegn med Mons. Jeg tror Brann med hvilken som helst trener hadde tatt like mange poeng (med tanke på at spillerne offansivt er så gode og rutinerte at de leverer varene uansett trener). Det eneste problemet Brann har er defansivt og her kan ikke jeg se noen forbedring. Tenk hva Sollid kunne fått ut av dagens Brann lag.
460
Brann / Ny spiss på vei?
May 31, 2005, 14:00:29 PM
Når en ser på utviklingen I spiller jakten bør ingen bli forundret om det plutselig dukker opp en løve fra Afrika som ikke liker varme Bergensdager, men som liker seg I avslappende positur på stranden. Hadde vært bedre å satse på han I forhold til Kim Larsen og det sier litt!!!
461
Brann / Ny spiss på vei?
May 31, 2005, 08:34:33 AM
Ja I så tilfelle har vi Walde, BIG MAC, Kvisvik, Miller og I worst case Scharner som kan steppe inn. Det er mange og gode nok folk til å dekke spiss plassene!
462
Brann / Ny spiss på vei?
May 31, 2005, 07:58:03 AM
Dette er en super skandale. Brann trenger absolutt ikke en ny spiss, da de har mange alternativer. Skulle det knipe skikkelig kan også Kvisvik (med tanke på ghaneseren som kommer) eller Scharner spille spiss. Enkelte ganger lurer en på hva Mjelde og POL tenker på. Fylle opp stallen med spillere som en knapt har hørt om som nærmer seg pensjonist alderen. En kan ikke her forvente den store fremgangen fra disse fotball benene nei. Sats heller på de unge I stallen og slutt å fylle opp stallen med spill med spillere som bare kommer til å irretere oss som ser på dette laget.
463
Scharner er allerede en legende. Mannen spiller alle kamper, har egen heksedoktor, kommer med legendariske uttalelser ala: "filmen om mitt liv har stoppet opp" før cup finalen og kroner det hele med å si at han hadde takket nei til et evt tilbud fra Real Madrid da han ønsker å bli I Bergen. Kanskje det beste Brann kjøpet noen gang!! Har fryktet at noen engelske lag ville snappe han opp, da han hadde passet perfekt inn der, men ser ut til at vi får se denne fantastiske alpe mannen lenge I Brann drakten.
464
Brann / Tap i går - seier på mandag?
May 13, 2005, 09:27:53 AM
Vent å se. Tipper det kommer mange gode høye baller
465
Brann / Tap i går - seier på mandag?
May 13, 2005, 08:45:38 AM
Skuffet over at Brann ikke tok kampen mer alvorlig i går. Selv om kampen ikke var viktig, er det utrolig viktig å få inn en vinnerkultur i klubben. Det ville vært natulig at Chelsea hadde slappet av etter seieren i ligaen, men skjedde det? Nei. I går kunne Brann fått 500 000 pluss økt selvtillit men i steden for spiller de med B-laget. Heldigvis viser Pual nok en gang at vi har fått en klasse spiller som vil blø for drakten. Vi trenger flere slike folk. 2 kamper i uken i sesongstarten bør topp trente folk klare.

Så til 16.mai. Er usannsynlig nervøs foran den kampen. Lillestrøm på stadion har aldri vært lett og husker med gru kampen i 1997 på 16.mai. Håper Mjelde har gjort den taktiske leksen sin og gjør grep for å stoppe Drillo fotballen vi kommer til å bli servert fra Lillestøm. For jeg skal innrømme at jeg frykter nok en 1 omgang ala Bodø - glimt hvis ikke laget er skjerpet.
466
Brann / Along the boulevard of broken dreams
May 06, 2005, 12:08:41 PM
467
Brann / Along the boulevard of broken dreams
May 05, 2005, 22:40:36 PM
468
Brann / På tide og skifte trener igjen?
April 29, 2005, 14:05:39 PM
Jeg gir Mjelde to kamper til. Er det ikke bedring da, bør Tennfjord komme tilbake å få skikk på angrepsspillet. Mjelde kan forresten ta med seg Steffensen hvis det ikke blir bedring, for den mannen løfter ikke laget. Hvis ikke det blir skifte på høyresiden allerede mot Aalesund kan Mjelde ta sine steiner å gå på dagen selv med seier,
469
Brann / På tide og skifte trener igjen?
April 29, 2005, 09:36:00 AM
Bra innlegg der piraya. Føler du traff spikeren på hodet på hva mange mener her inne. Synes dessverre at Mons lider litt av Semb-psyken, nemlig handlingslammelse taktisk. Må være demotiverende for back-upene (og da tenker jeg spesielt på Dylan) og ikke få prøve seg når de andre ikke leverer. Mener også at det bør være et krav å få miller ut på kanten når M.A er tilbake og at Dylan bør få prøve seg med Bengt. Jeg vet som de fleste andre her at Winters er en meget god fotball spiller, men for øyeblikket er ikke han I form og da bør andre få prøve seg fra start. Winters kommer sterkere tilbake senere.
470
Brann / På tide og skifte trener igjen?
April 29, 2005, 08:50:32 AM
4 av 8 poeng? hadde det bare vært så vel
471
Brann / På tide og skifte trener igjen?
April 29, 2005, 08:39:09 AM
Ikke alternativer mot Tromsø? Alle så at det ble mer trykk når Dylan kom inn. Endelig en som hadde mulighet til å vinne en hode duell der fremme. Winteres er langt fra formen og det er noe en trener også bør se. Da er det bedre å gi andre sjansen. Dylan viste mot Odense at han har ferdighetene inne og da er det latterlig å ikke gi han sjansen før kampen så og si er ute.
472
Brann / På tide og skifte trener igjen?
April 29, 2005, 08:14:38 AM
473
Brann / Spissene og bytte
April 26, 2005, 10:20:33 AM
Ja det hadde den. Satt i hele andre omgang å irreterte meg over mangelen på bytter. Målet her er ikke være negativ, men å diskutere ett emne som er viktig. Hvorfor Brann alltid bytter så sent selv om laget sliter. Slik Brann spilte i andre omgang (og med tanke på at Winters er ett godt stykke under toppformen) er det grunnlag for å stille spørsmålstegn ved at ikke Big Mac kom inn lenge før han gjorde. Det samme gjleder egentlig også Sanne.
474
Brann / Spissene og bytte
April 26, 2005, 08:31:45 AM
Tromsø lå så kompakte bak og hadde full kontrol på backene til Brann. Da var det nødvendig å slå langt. Når Winters ikke hadde dagen langs bakken og tross alt ikke er en stor hodespiller er det rart at han ikke blir byttet ut før det gjenstår så liten tid. For det første er det lite motiverende for Dylan og for det andre virker det som Mons mangler handlingsevne. En så med en gang at trøkket i boksen ble større når en hodesterk spiller kom inn. Med tanke på måten Aalesund spiller mener jeg at han bør få prøve seg fra start. Dette hadde vist at det er reel konkurranse om plassene, samt at Winters kunne fått hvilt seg.
475
Brann / Spissene og bytte
April 26, 2005, 07:09:42 AM
Det var nesten utrolig at verken tromsø eller Brann klarte å score i går og kampen var faktisk ganske god. Og selv om Winters og Sæternes har bommet mye i de to siste kampene, er de fremdeles troligvis norges beste spisser. Men jeg synes det er utrolig merkelig at Big Mac ikke fikk sjansen før det var12 13 min igjen med tanke på hvor mye de andre spissene hadde bommet og med tanke på at Brann slo mye langt. Mjelde er en god trener men byttene kommer alt for sent  og det virker som han er redd for å ta av stjernene. Big Mac bør få prøve seg fra start i neste kamp i stedet for Winters som har vært svak i to kamper.
476
Brann / Ny keeper!!!!!!!
April 01, 2005, 10:58:18 AM
477
Brann / RBK tar en Rønningen...
March 22, 2005, 09:16:37 AM
Nei nei nei, vil heller ha tommy knarvik tilbake enn å se johnsen i Brann drakt. Har dere glemt "battlefield Earth" skuespillet hans på stadda i 2003 da martin knudsen så vidt var borti han? Har vanskelig for å tilgi spillere som ikke går for fair play (utenom når det er paul som detter som om han er blitt skutt av russisik artelileri). Dessuten passer han ikke inn i Brann og 4-4-2. Han er en midtspiss i 4-3-3!
478
Brann / Jon Knudsen en mann for Brann?
March 18, 2005, 12:22:03 PM
Oppdal var en gang en ung og lovende keeper, men har vel bevist at han ikke fortjener å spille på Norges beste lag. Han gjør ingen redninger utover det som er forventet, samtidig som han alltid tar en hasardiøs tur i feltet i løpet av hver kamp. Situasjonen ligner litt på problemmene Liverpool, Arsenal og Man utd har i England. Dessverre har gutten for dårlig spenst og elendig felt arbeid og dette sprer usikkerhet i forsvaret. Har tenkt litt på hvem Brann kunne hentet og mitt beste alternativ er Jon Knudsen i Stabæk (hvis han fremdeles er der). Han har stått stabilt, har vært i landslagsdiskusjonen samt at han ikke er for dyr. Hvis ikke noe drastisk skjer kommer Brann til å tape 5 - 10 poeng og da har vi ikke sjanse på gullet.
479
Brann / Latterlig stygg drakt
December 20, 2004, 20:20:31 PM
Må si jeg ble utrlig skuffet når jeg så de nye draktene. For det første er fargene helt feil (hadde forstått hvis RBK kunne ha misket de stygge fargene sammen, men desto mer skuffet når Brann har klart kunststykke). I tillegg er kragen stygg og drakten alt for hengslete. Det som gjorde at fotball drakter er blitt så populære er at de er blitt et slags moteplagg. Kappa forsto viktigheten av dette, og det var det som gjorde Italia sin drakt for et par år siden så populær. Brann prøver med den nye drakten og gjenninnføre 70 og 80 tallet igjen. Elsker Brann men tviler på at jeg tar på med meg denne Manchester drakten. Neste år blir vel drakten i selvlysende og kåpe lignende:)
480
Brann / Kvisvik ikke på landslaget!!!
September 10, 2004, 21:32:26 PM
Hangeland, Basma, riise, andressen, RUDI, Hoseth!!! Er det noen av disse som har vært bedre de siste årene enn Kvisvik og hatt like stor betydning for et lag. Neppe, da er det en vits når Hareide ikke gir gutten en sjanse når han har prøvd ut halvparten av landets toppspillere!
481
Brann / Kvisvik ikke på landslaget!!!
September 09, 2004, 09:22:54 AM
Det er faktisk helt utrolig at landslaget ikke har bruk for Raymond. Han har vært Branns beste spiller i en år rekke, og i tillegg har han blitt mye bedre defansivt i det siste. Landslaget skrek etter en spiller som klarer å gi gode pasninger i går samtidig som mannen faktisk klarer å holde på ballen. Spiller han ikke neste landskamp gidder jeg ikke å se Norge en eneste gang denne kvalisering. Da er det heller Forza Azzuri som gjelder.
482
Brann / Charlie Miller
September 07, 2004, 13:33:30 PM
ja, helt enig. Det var det som var meningen. et bohem lag er artigere enn et maskin lag, og det er artig at brann har fått en ny raymond kvisvik.
483
Brann / Charlie Miller
September 06, 2004, 10:07:58 AM
Morsom artikkel i BA på lørdag. Er charlie gutten fra sjokolade fabrikken som har vokst seg stor? Håper han vill lykkes i Brann, fordi slike skøyere alltid er hyggeligere å heie på enn dønn seriøse rbk're. Eneste vi mangler nå er å få tilbake løven. Da blir det fart i media bildet!
484
Brann / ? spare seg til fant...
July 30, 2004, 14:17:56 PM
Til info, sungot var bosman spiller og ville ha kommet gratis!
485
Brann / Rønningen: skremmende stor forskjell
July 28, 2004, 12:10:35 PM
Har hørt endel rundt prossessen med utfrysingen av Rønningen. Brann gjorde en mega tabbe ved å ikke beholde han; etter å sett Oppdal i et par kamper tror jeg de fleste er enige med det
486
Brann / ? spare seg til fant...
July 28, 2004, 12:07:45 PM
Til info, Arild Sungot var meget god på høsten i fjor, i tillegg hadde han passet perfekt til Winters. Reagerte i vinter når jeg hørte at Brann ikke ville ha han, så ikke kom her å kall meg etterpåklokskap. I tillegg ville vi fått han gratis.
487
Brann / ? spare seg til fant...
July 28, 2004, 10:53:05 AM
Sorry, skrev feil, mente selvfølgelig sungot
488
Brann / ? spare seg til fant...
July 28, 2004, 09:35:24 AM
P-K, hva med stavrum som ville til Brann da?
489
Brann / ? spare seg til fant...
July 28, 2004, 09:20:55 AM
Selv om Terd snakker i store ord, har han rett i at Brann det siste året ikke har vært dyktig nok på overgangsvinduet. Den største feilen ligger på høyre kanten og spiss. Det er helt utrolig at Brann ikke hentet stavrum som ytret ønske om å spille i Brann er en SKANDALE. Bran har en god spiss og det er Winters, og en god ving og det er kvisvik. Skal vi ha medaljer trenger vi en ny spiss i hverfall. Og det er også rart når monser begynner å eksprimentere med systemet, når alle vet at Brann er et vinglag som spiller best med to spisser!
490
Brann / så sant så sant terd men!
July 27, 2004, 12:13:59 PM
Meget godt innlegg Terd, men Brann har i hvertfall fått noen forsterkinger. Men at Brann ikke har enda fått tak i en god spiss og en god flanke er Skandale. Nevner navn som TFL og KO Fjørtoft. I tillegg bør en gjøre alt som er i Branns makt for å få tilbake HELSTAD
491
Brann / Helstad til RBK!
May 27, 2004, 11:08:41 AM
Etter min mening er helstad den beste og viktigste spiller siden 80 tallet. Hvis han går til RBK er det like trist som for spurs supporterne når sol cambell gikk til arsenal.
492
Brann / ok hetsing?
May 11, 2004, 08:34:34 AM
De som sammenligner det å hetse noen på farge og det å hetse noen pga karakterestika mangler historisk kunnskap. Rasisme har vært et så stort problem i samfunnet at det er unikt og dermed krever mye større varsomhet. Uansett er det latterlig å å hetse noen på utseende så lenge motspillerene ikke er komfortable om det: f.eks mini, erik holtan som har/hadde god selvironi om sitt eget utseende. Kan her for eksempel nevne steffen iversen episoden på Stadda. En ekte brann supporter er opptatt av og støtte sitt eget lag og kanskje psyke ut det andre laget eventuelt reagere (med piping) mot motspillere som drøyer tiden eller oppfører seg provoserende. Men å gå etter enkelt spillere pga av utseende er barnslig, infantilt og huleboeraktig.