• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hocey

101
Brann / Vi trenger en "gållgetter"
October 24, 2006, 09:30:28 AM
Quote from: "Xminator"Akkurat, det er mange opplyste supportere som ikke har fått med seg den enda...

Og 4-3-3? 3-4-3. Arman Bjørnson inn sentralt på topp og pole ball. Det var løsningen som burde kommet på 2-1 til RBK.


Greit nok det med Memilli, men da måtte Armann og Huseklepp blitt slengt på. Lange baller og full kriging. Hvorfor ikke det blir gjort forblir et stort spørsmålstegn for meg.
102
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 24, 2006, 08:42:42 AM
Quote from: "ostraume"Det er viktig å påpeke at Rosenborg har et budsjett på 200 millioner. Brann har et budsjett på 60. Både Lillestrøm, Viking (!) og Vif har et større budsjett enn Brann har denne sesongen. Sølv er selvsagt en meget bra prestasjon.


Budsjett og budsjett.

Hardball finansierer kjøp og lønninger så reelt sett er det vel mye høyere.

Mjelde har hatt 4 år på å skape gull og det er han ikke klart.

Vi har gått på 2 høstsmeller samt gjort en elendig innsats i Europa.

I tillegg sviktet Mjelde nok engang når gjalt som mest taktisk.

Det burde vært grunner nok til å se etter sterkere kort.

Når det er sagt er det vel bare å legge diskusjonen død ettersom det ser ut til at han får fornyet tillit.
103
Brann / Barnslige Brann
October 23, 2006, 21:40:03 PM
Brann er den klubben som er desidert mest lidenskap rundt i Norge. Og da mener jeg desidert. Aldri om en hadde opplevd en lignende stemning som var på stadion i går 1 time før kampstart noe som helst annet sted i Norge. Når en i tillegg trekker inn oppladningen som var i byen og nervøsiteten som de fleste følte er det vel ikke så rart at det er noen det bikker over for. Det er baksiden av det å holde med det laget som har de beste tilskuerne. Selvfølgelig er det trist at enkelte ødelegger for SK Brann (det er rett og slett ikke særlig smart å hive ting på banen) men når landet rundt er fordømmende om Brann og oppførselsen (les VG m.m) til fansen viser de en barnehageforståelse om psykologi og lidenskap. Det er trist at noen skal ødelegge for det store flertallet, men se saken i perspektiv.

En annen ting er den massive kritikken fra mange hold om medgangsupportere som går før kampsslutt og manglende støtte til laget. Til det er det bare å si at har dere glemt en viktig ting! Brann har ikke vunnet serien siden 1963!!! Hvem andre hadde stilt med slik optimisme når sjansen ved selv seier til seriegull ville være ganske så liten? Det er selvfølgelig forbannet tungt når drømmen brister og at noen trøndere som har vunnet 8 av de 9 siste kampene og holder på å vinne serien er i litt mer sangstemt humør er vel ikke særlig overraskende. Så til alle østlendinger og trøndere med mere som mener vi er medgangsupportere: se på dere selv før dere dømmer. Som Arild Stavrum sa: Det er ingen steder det blir like stille som Ibrox når det butter i mot: jo vent litt; kanskje på Lerkendal.
104
Brann / Vi trenger en "gållgetter"
October 23, 2006, 21:22:32 PM
Og når en ligger under 1 2 og må vinne burde vel også Armann som oppspillspunkt være interessant? Brann burde spilt 3 3 4 på slutten i går å pøst på med lange baller, men neida! Heller satse på Martin Knudsen som er trygg defensiv.

Brann har nok spisser i stallen. Hjelper ikke å kjøpe kjøpe kjøpe.
105
Brann / Vi trenger en "gållgetter"
October 23, 2006, 13:34:03 PM
Quote from: "TERD"Jeg tror vi har en i stallen allerede:

Memelli scorer stort sett når han får sjansen. I tillegg er han god til å skape sine egne muligheter.


Helt riktig Terd, men Mjelde ønsker ikke å benytte seg av en spiss som faktisk har vist litt målteft. Som sagt, siste vi så skikkelig til han var i Europa cupen der han var den eneste som viste noe som helst til innsats. Det er og forblir et sant musterium på linje med hvordan Trond Giske havnet på Hansa i går hvorfor Mjelde har gitt Winters og Bengt den tilliten de har fått i høst. Mest sannsynlig kostet det oss gullet i sammerbeid med annet taktiske genistreker.
106
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 23, 2006, 10:50:40 AM
Quote from: "Nymark"Angående bytter, noen som vet hvorfor Memelli ikke var i troppen engang?


Første tanken er vel at han ble veiet og funnet for lett av Mjelde.
107
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 23, 2006, 08:23:08 AM
Jeg lovet egentlig før sesongen at det eneste akseptable sesongutvikling ville være om Brann var med i gull kampen så egentlig har Brann prestert det beste en kunne forvente. Samtidig har Rosenborg vært så imponerende gode i høst at de strengt tatt fortjener gullet.

Men når det er sagt er det nok en gang grunn til å stille enorme spørsmålstegn ved det taktiske opplegget til Mjelde. Den største skandalen er ikke at vi ikke vinner gull. Den største skandalen skjedde i Europa cupen når arrogansen til Mjelde førte oss på hode ut av Europa cupen. Dette var ikke bare trist for Brann, det var like trist for norsk fotball. Sveits er et vakkert land, men noen stor fotball nasjon har de aldri vært. Tromsø klarte nesten å slå ut Basel i fjor, mens Grasshoppers knuste laget vi ble slått ut med 10 0! Nå er dette ganske så katastrofalt, men verre er det kanskje at han lar spisser som ikke scorer fortsette og fortsette å spille. Hadde jeg vært Memelli hadde jeg satt meg på første fly hjem til Albania og aldri kommet tilbake. Det siste vi egentlig så til han skikkelig var i nevnte europa cup kamp hvor han var den eneste med rett innstilling scoret 3 mål. På toppen av det hele får vi de to innbyttene i går: Hvorfor kommer ikke en ekstra spiss innpå? Hvorfor må Haugen ut når han var en av Brann sine beste? Og one million dollar question? Hvorfor kommer Knudsen innpå når Brann trenger 2 mål. Det var nesten som Tørum hånte taktikker Mjelde når satt innpå en ekstra spiss og tok ut Riseth, et trekk Mjelde aldri hadde kommet opp med.

Når en ser på de to siste sesongene så er ikke de så veldig ulike: 2 gode vår sesonger og 2 elendige høster.

Resultatet sier seg selv.

Tørum eller Nordli til Brann.
108
Quote from: "Radney"Det er riktig, men vi vet ikke hva som gjør at de byttene som blir gjort kommer! Det kan godt være at Memelli ikke var klar til å spille noe kamp!


Spiller ingen rolle. Da burde Huseklepp ha kommet innpå. Rosenborg bytter en defensiv midtbanespiller med en spiss på stillingen 1 2. Brann bytter Branns beste spiller (Haugen) med Gashi og Miller (som var elendig) med en defensiv ving. Hva i all verden tenkte mannen på? Det var en hån mot oss supportere. Kunne gjerne blitt 0 7 for min del hadde en i hvertfall satset.

Er det noen som kan komme opp med noen som helst god begrunnelse for de byttene?
109
Quote from: "Radney"Mjelde er en god trener og vi må holde på han. Det er ikke hans feil at spillerne ikke gidder og ofre seg det lille ekstra i kampene som er tapt eller spilt uavgjort. Det er heller ikke hans feil at spillerne ikke klarer og markere Mr.Egg på døballer slik at han får stå helt alene og heade ballen imål!


Det er hans feil at han ikke tør å satse skikkelig. Ingenting å tape når en ligger under 1 2 og må vinne.
110
Knudsen og Gashi  inn nÃ¥r en ligger unna 1 2 og mÃ¥ vinne? Hvor er Memilli og Huseklepp i en sÃ¥nn situasjon??????????????????????

Like stor kollaps som i fjor!
111
Kamper / Brann-Rosenborg
October 20, 2006, 19:39:24 PM
For en kamp! For en stemning!

Det er gledelig at endelig (muligens) Helstad for sjansen for spissene har dessverre scoret for lite mål i år. Men mener at han burde har kommet inn for Bengt i steden for. Uansett skulle jeg har likt å hatt Scharner på midtbanen i morgen. Han kunne ha terrorist den lettvekter midtbanen til Rosenborg med knallharde alpetaklinger.

Brann bør satse alt fremover mot Rosenborg så får det bære eller briste...
112
Brann / Velkommen til Helvete!
October 14, 2006, 19:15:12 PM
Quote from: "Henki"
Quote from: "hocey"
Quote from: "Henki"Fordi jeg ganske enkelt ikke kan fordra bortesupportere. Det gjelder ikke RBK spesielt. I tillegg kunne jo Brann solgt X antall billetter til denne kampen her, og mange Brannsupportere står uten billett. Da synes jeg det er tull og tøys å gi billetter til bortelaget sine supportere. (For ordens skyld, jeg har billett. Til min faste plass)


Så da føler du det samme når du ønsker å se Brann på bortebane?


Til denne kampen hvor så mange Brannsupportere står uten billett unner jeg ikke bortelaget sine supportere plasser i det hele tatt. Hadde det vært plasser å oppdrive når Brannsupporterne hadde fått tak i billetter hadde det vært ok, men ikke nå.


Det er et av det dårligste argumentet som er blitt servert her inne. Brann fansen som virkelig er fans har partourkort. Tenk også på om det hadde vært omvendt og at kampen gikk i barteland. Skulle alle billettene da ha gått til RBK???? Regner med at du ikke har tenkt deg til Stavanger på siste kamp!
113
Brann / Velkommen til Helvete!
October 14, 2006, 01:13:16 AM
Quote from: "Henki"Fordi jeg ganske enkelt ikke kan fordra bortesupportere. Det gjelder ikke RBK spesielt. I tillegg kunne jo Brann solgt X antall billetter til denne kampen her, og mange Brannsupportere står uten billett. Da synes jeg det er tull og tøys å gi billetter til bortelaget sine supportere. (For ordens skyld, jeg har billett. Til min faste plass)


Så da føler du det samme når du ønsker å se Brann på bortebane?
114
Brann / Psykisk krigføring
October 08, 2006, 13:55:58 PM
115
Brann / Bestill Partoutkort NÃ? !
October 04, 2006, 18:13:08 PM
Quote from: "Xminator"Brann kommer selvsagt til å luke ut de som har vært mest kritiske til Mjelde.


:D


Og hedre før siste hjemmekamp med en sponset tur til Osterøy de som har hatt en nesegrus beundring for denne taktikkeren av rang:)
116
Brann / Bestill Partoutkort NÃ? !
October 04, 2006, 11:25:35 AM
Bataljonen skal overta de nedre radene på Hansa. Vil de som har partourkort på øvre Hansa fremdeles ha forkjøpsrett på de billettene neste år?
117
Brann / svartebørs
October 04, 2006, 11:20:18 AM
Er helt enig at det er trist at folk skor seg på svarte børs og kjøper 25 billetter til videresalg men det er vel flere enn meg som har vært utlandet på fotball kamper og har vært utrolig glad når en kan kjøpe svarte børs billetter. Ellers hadde det vært umulig å få tak i mange billetter i utlandet til stor oppgjør. Men det er et paradoks at jeg betalte 800 kr på svartebørsen i Madrid til lokalderby og gode plasser, mens store stå billetter er oppe i 1500 kr.

Jeg tror i hvertfall ikke et ny lov er det rette. Problemene forsvinner ikke av den grunn.
118
Brann / UT MED PAKKET, dommere, RBK og NFF
September 29, 2006, 10:42:23 AM
Rosenborg - Stabekk: Stabekk snytt for et av de klareste straffene så langt i år.
Rosenborg - Tromsø: 6 min tilegg: greit i seg selv men det er ingen andre steder det hadde blitt lagt til 6 min.

Brann - Lillestrøm: Brann snytt for det klareste straffe sparket.
Brann - Start: Lagt til 3 eller 4 min selv om det minst skulle vært lagt til like mye som i går.

Konspirasjon: NEI. Men det er litt for tilfeldig at marginene alltid går trøndernes vei.
119
Brann / UT MED PAKKET, dommere, RBK og NFF
September 29, 2006, 09:46:59 AM
120
Brann / Kjør på Mjelde:D
September 01, 2006, 09:48:26 AM
Quote from: "Xminator"Brann spiller 4-4-2, opplest ferdig og vedtatt.


Det er jo fantastisk at jeg er enig med deg, men det er jeg i denne debatten. 442 er den beste formasjonen, men såvidt jeg husker så ønsker ikke Gashi å spille høyre kant?
121
Brann / Svein Oddvar Moen
August 28, 2006, 19:17:27 PM
Langt fra det verste vi har sett på stadion. Brann slipper billig unna Hoseth situasjonen. Har sett den mange ganger og den lukter straffe, så alt i alt gikk ikke alt utover Brann.
122
Brann / Takk Mjelde
August 25, 2006, 19:57:29 PM
Quote from: "Lurkin"..og ja:

Quote from: "hocey"Og du mener at det er du som har enerett på å definere supportere?


Du er ikke så god i engelsk, altså? Gi meg den norske definisjonen på 'support', og du finner ikke et bilde av idiotiske, trangsynte, patetiske og logikkblottede menn som bryr seg mer om å unytte de sjansene de har til å sparke en mann når han ligger nede, stikke vekk når han står oppreist, og generelt vise en holdning som består av personlig hat mot et enkeltindivid, mangel for fotballforståelse og aboslutt ingen interesse for det som er best for klubben.


For det første sa jeg at jeg skulle holde kjeft så lenge Mjelde leverte varene. For det andre sa jeg før i sommer inne på forumet at jeg var imponert over Brann og at det ikke ville være riktig å sparke han nå. For det tredje hater jeg ikke Mjelde i det hele tatt. Jeg likte han som spiller og Lurkin, det er viktig å skille mellom person og sak. Jeg sier ikke i første innlegget at Brann bør sparke treneren nå. Det jeg sier er at jeg er kraftig provosert over hvordan han har håndtert UEFA cupen og hvordan han gir ubegrenset tillitt til spisser som ikke scorer mål. Nå skal det sies som det har gått opp for han at Brann ikke vinner fotball kamper med spisser som ikke scorer mål, men hvorfor tar det så lang tid før han oppdager det. Det er også for såvidt greit med å hvile et par enkelt spillere, men det var langt fra det han gjorde i hjemme kampen.

Rart ikke andre enn NFF har reagert på hvordan Brann har opptrådt i UEFA cupen fordi det går utover andre lag også!
123
Brann / Takk Mjelde
August 25, 2006, 08:54:30 AM
Quote from: "knuta"Har skrevet dette tidligere. Er ganske sjokkert over Mjelde's prioriteringer i Uefa-cupen. Er her helt på linje med leder Bjørn Dahl i Brann og forsåvidt hockey. Er brannsupporter og har bodd og jobbet i Bergen selv om jeg er nordfra.

(En ting som forundrer meg meget. På høsten kjemper alle lag for å bli blant de 3-4 beste lagene for å få lov til å bli med I UEFA-cupen. Når så UEFA-kampene kommer blir denne lav-prioritet hos flere klubber. Hvorfor??. Etter at Mjelde begynte å sjonglere med den faste 11, begynte også nedturen. Dette har jeg oppservert hos flere klubber gjennom årene. Still alltid det beste laget, hver kamp skal være med innsats og tæl. Det er dette man tar med seg videre. Jeg forstår ikke hvorfor lagene gjør dette, og håper at dette ikke skjer igjen i Brann. Man kan ikke hvile seg til suksess.)


Men det er vel ingen som har klart kunststykket å nedpriotere UEAFA cuåen før slik som Brann har gjort i år?
124
Brann / Velkommen til Bergen Tom Nordlie!!
August 25, 2006, 08:19:46 AM
Nordlie bør annsettes i det sekund kampen mot Viking er over!
125
Brann / Takk Mjelde
August 25, 2006, 08:04:24 AM
Quote from: "Xminator"For meg har utspilt din rolle som debatant på dette forumet Hocey. Interessen for å delta i en av Goebbelsteknikkene dine er ikkeeksisterende. Gå og lek på motorveien Hocey.


Da er jo det tidenes paradoks at du gidder å svare.
126
Brann / Takk Mjelde
August 25, 2006, 07:53:14 AM
Quote from: "Xminator"Kryp tilbake til dritthullet du har ligget i de siste 6 måndene. Vi har ikke bruk for "supportere" som deg.


Så du er fornøyd med arrogansen Mjelde utviste våre svenske motstandere?

Og du mener at det er du som har enerett på å definere supportere?
127
Brann / Takk Mjelde
August 25, 2006, 07:22:00 AM
Tusen takk Mjelde for at din aroganse til motstanderen i UEFA cupen har gjort at vi ikke kan glede oss til europeisk moro til høsten.

Takk Mjelde for at du skjønte at du hadde bommet med taktikken i den håpløse hjemmekampen og byttet 3 spillere slik at vi ble ekstremt sårbare for skader når det gjenstod en halvtime.

Takk Mjelde for at du sto nonchalant på sidelinjen i hele andre omgangen i hjemmekampen og rolig så på at vi som hadde kastet penger bort på en billett på å se en av de pinligste kampene på Brann stadion i nyere tid.

Takk Mjelde for at hele Sverige ler av norsk fotball.

Takk Mjelde for at du lar spisser som ikke scorer spille kamp etter kamp når du skal toppe laget.

Takk Mjelde for at det enda er et aldri så lite håp om at du kan redde sesongen ved å ta serie gull selv om Brann langt i fra er favoritt.
128
Brann / Miller forsvinner!?
August 18, 2006, 08:36:10 AM
Det kan sikkert være gode grunner for at Miller vil vekk og det kan være at det ikke finnes gode grunner. Uansett er jeg drittlei sutrete Brann spillere som plutselig må flytte fra byen. De tjener godt, de spiller i en fantastisk by etc. Kanskje Miller er blitt sur etter refs for hyppige byturer?
129
Brann / Hvem bør spille spiss?
August 08, 2006, 09:59:30 AM
Slik som jeg har skrevet i en tråd tidliggere mener jeg at det er på høy tid med å få Helstad inn for Winters. Winters har vært en fantastisk spiller for Brann og har levert godt i flere år på rad. Han har kanskje vært en av de viktigste spillerne for Brann i disse årene. Men så langt har Winters dessverre glemt hovedoppgaven til en spiss, nemlig det å score mål. Mot Fredrikstad kom hans svakhet på dette feltet klart frem i spesielt en episode. Brann er i overtall i stor fart på vei inn mot 16 m til Brann. Winters har to muligheter: enten sentre mot spiller som vil komme alene gjennom på sin høyre side eller å gå for skudd. I stedet for disse to oppplagte løsninger dribler han seg ut mot siden av 16 m og det renner ut i intet. En så også store besluttningsproblemer i kampen mot Start. Når mannen tydligvis opplever scoring skrekk er jeg uforstående til at Helstad ikke får sjansen fra Start og det blir endda mer uforståelig at han ikke blir byttet inn tidlig i annen omgang mot Start. Jeg mener at Winters bør overta Helstad sin rolle på benken. Mjelde bør også kanskje gi sjansen til Memelli i forhold til Bengt da det Bengt har levert i det siste er langt fra toppklasse. Han sliter med mottak, han klarte på uforståelig vis å heade bakover på en 120 % sjanse mot Start og han har ikke levert så langt i år. Derfor mot VIF: Memelli og Helstad fra start.
130
Brann / Doffen
July 18, 2006, 08:27:05 AM
Quote from: "Xminator"Ikke riktige spillertypen.


Et fantastisk sitat! En landslagsspiller som er ballvinnende og betydelig bedre pasningspiller enn Haugen. Det er lett å bli cooky etter nok en solid Brann oppvisning men det får være grenser...
131
Brann / Doffen
July 17, 2006, 13:37:07 PM
Quote from: "naitsirk"han havner i rbk.


Og hvorfor det?
132
Brann / Doffen
July 17, 2006, 12:17:43 PM
Når en får spørsmål om en synes det var riktig å sparke Nordli og får svar: NEI og at han ikke vil utdype det grunnet sterke meninger og lojalitet, samt at det gikk rykter om at han ville vekk er det mye som taler for at gutten ikke har det topp i Start for tiden. Han hadde vært den beste signingen Brann kunne gjort i Norge.
133
Brann / Doffen
July 17, 2006, 08:00:06 AM
Ser at Doffen er misfornøyd med tingenes tilstand i Start. Dette hadde vært den ultimate Brann signingen. Han er ung, han er perfekt ved siden av MA og han er kanon god. Det bør også være et case for Hardball.
134
Brann / Mjelde må gå
July 06, 2006, 19:34:49 PM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "hocey"
Når det er sagt er det nå den ultimate Mjelde testen kommer. Klarer han å gjennomføre en hel god sesong eller blir det som vi har sett mange ganger før: en knall halv sesong og en under middels halv sesong. Starten på høstsesongen var begredelig men la oss håpe det var bare et arbeidsuhell. Klarer ikke Brann minst medalje og helst gull står min påstand om at Mjelde må gå ved lag.


Dette er jo latterlig! Hvor skal dette ende? Ultimate testen? Du har jo ønsket Mjelde bort grunnet treningsresultater tidligere, når vi nå leder serien forskyver du bare enkelt og greit "testen" framover? Altså har ikke vårsesongen noen betydning for deg? Merkelig siden du hang deg voldsomt opp i betydningsløse treningskamper i vinter....

Regner det som 100 % sikkert at dersom Brann skulle slumpe til å vinne serien vil du straks vri diskusjonen over på "Den Vanskelige 2.sesongen" og at Mjelde selvsagt ikke vil bestå denne "Ultimate testen".


He he, Brann har spilt fantastisk før under Mjelde, men stabiliteten har manglet. Høst sesongene 2003 og 2004 var bra og det var vel vår sesongen 2005 også. Da gjenstår det å se om Mjelde klarer å gjennomføre en hel god sesong eller om det blir halveis også dette året.

Alle er klar over at vår sesongen var fantastisk. Men jeg uttalte vel tidliggere i vinter at vi skulle være med i gull striden for at det skulle være en god sesong. Ikke så veldig forskjell fra det jeg sa tidliggere i dag.
135
Brann / Mjelde må gå
July 06, 2006, 07:51:13 AM
Quote from: "Xminator"Den eneste som drar opp debatten igjen er Krøvel. Du må da for pokker kunne akseptere at andre har ett annet syn på ting enn deg.


En egenskap som kanskje ikke er helt din store styrke heller X:)
136
Brann / Mjelde må gå
July 06, 2006, 07:43:58 AM
137
Brann / Mjelde må gå
July 04, 2006, 11:30:36 AM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "runarnormann"Enig med deg Hocey.  Bare synd at andre her inne ikke er like oppegaaende.


Jepp, dere to er fantastiske.
Litt synd at dere, som tross alt er såpass oppegående, ikke har vært mer aktive her siden april.
Nei, vent. Det er jo fordi Brann har gjort det så godt...


Det jeg prøvde var at et hvert forsøk på litt ironi eller humor som regel fører til et sint motinnlegg hvor essensen ikke er blitt tatt. Ingen grunn til å ta det personlig Nixon og poenget ble vel belyst ved ditt morsomme forsøk på satire.
138
Brann / Mjelde må gå
July 04, 2006, 09:56:17 AM
Quote from: "runarnormann"Tror kanskje du skal ta deg et kurs i humor og ironi.  Enhver med positiv IQ forstod jo at jeg ikke var serioes her, noe som er grunnen til at de hardnakkede Mjelde elskerne (les X, Nixon osv.) ikke gadd kommentere.

Men for din skyld skal jeg heretter drive kampanje for at bare saklige innlegg blir godtatt her inne.


Jeg tror forumet her inne er det stedet i Norge hvor ironien står sterkest.
139
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
June 28, 2006, 10:16:51 AM
Quote from: "Stalin"Kappadrakter var kult for 3-4 år siden.


Kappa draktene er fremdeles de kuuleste draktene. Adidas var kult for 30 år siden, Umbro for 15 år siden, Puma draktene er ikke spesielle og da er det klart at det er en fest at Brann har fått utstyrslevrandør med de klart best designede draktene. Så kan RBK og Tyskland kose seg med Adidas mens Sverige kan kose seg videre med sine utrolig stygge Umbro drakter.
140
Brann / Helstad snart Brannspiller
June 26, 2006, 10:33:55 AM
Dette er vel uten tvil den gladeste Brann meldingen på lenge. Helstad er den beste spissen som har vært i Brann de siste 20 årene så ingen ting er mer hyggelig en et gjensyn med målmaskinen.
141
Brann / Verden er totalt snudd på hodet...
May 29, 2006, 18:31:45 PM
Quote from: "Nixon"Og din verden er vel også snudd på hodet hocey?:)


Som jeg sa i vinter så ville ingen ting være bedre enn at folk kunne hoverere over Mjelde må gå tråden hvis Brann leverte varene. Når de har gjort det til gangs skal ikke jeg si noe på godt utført sarkasme.
142
Brann / Verden er totalt snudd på hodet...
May 29, 2006, 18:20:20 PM
... kjernen frykter Brann. Hvis det skal være en aldri så liten trøst til trøndere så har vi kanon erfaring med hvordan det føles:

http://kjernen.com/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=112831&page=0&fpart=1&vc=1
143
Brann / Mjelde må gå
May 10, 2006, 21:44:00 PM
Quote from: "Muse"Hvorfor lever denne tråpden selv i medgangstider?
Det er en helt legitim sak å være skeptisk til Mjelde som Tippeligatrener, men så lenge Brann fortsetter å være ubeseiret og det ikke står en opplagt kandidat og banker på døren så er det hele et ikke-tema.

Quote from: "hocey"Om Honduras karen som er hentet ikke er god nok for dette er det trist fordi da har Brann bommet i kjøpet av en defensiv midtbane spiller.


Og slike utspill som dette bekrefter jo at de ivrigste kritikerne ikke alltid er like flink til å sette seg inn i sakens realiteter.


Nei, og det er vel heller ikke så mange som har spisset knivene her inne i det siste heller, men heller bare påpekt noen merkelige taktiske besluttninger fra Mjelde sin side.

Ja, tar også kritikk for å ha bommet i formuleringen men so what. Suazo ble vel hentet for å styrke midtbanen, ikke for å nyte det vakre været på vestlandet i mai.
144
Brann / Mjelde må gå
May 10, 2006, 10:10:20 AM
He he, Nixon. Morsomt med å hente hjem gamle sitater og skal være enig at du traff spikeren på hodet. Uansett, så var poenget mitt at verken MA eller Miller klarer å fylle det defensive ansvaret. Om Honduras karen som er hentet ikke er god nok for dette er det trist fordi da har Brann bommet i kjøpet av en defensiv midtbane spiller. Jeg er glad for at Haugen har vært bra i år og har en ikke andre alternativer får han jammen santen heller få spille selv om han aldri blir noe annet enn en dårlig kopi av Hæstad i Start. At Brann trenger en mann som skaper defensiv trygghet har i hvertfall jeg lite tvil om.
145
Brann / Mjelde må gå
May 08, 2006, 19:47:36 PM
Quote from: "BrannFa(e)n"Tar det med store bokstaver for å gjøre det klart, jeg, hocey:



Hadde byttet blitt foretatt ti minutter før slutt kunne jeg nesten under tvil kanskje muligens vurdert en sjangse i å være enig med deg. Mjelde byttet heller innpå Memelli som står for det samme som Robbie Winters (nesten) for så å fortsette å holde på den defansive tryggheten. Dette var et bytte tatt i det 60. minutt, med en halv time igjen å spille. Det er for mange corner/frispark som kunne stått på spill.

Herregud. Jeg har gått fra å være Mjeldehater til en skeptiker som taler for Mjelde ved nesten hver eneste anledning.


Hvorfor er det viktig med defensiv trygghet når Brann ligger under 0 - 2 og det er en halvtime igjen. Større sjanse for at Brann hadde klart utligning med Winters og Memelli når en så hvor mye Bengt slet. Men hvis du skriver alt med store bokstaver i neste innlegg kan det hende at jeg virkelig forstår det:)
146
Brann / Mjelde må gå
May 08, 2006, 16:37:02 PM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "hocey"Miller/Martin har aldri fungert sammen. Likevel starter Mjelde med de.
Bengt er elendig i går, likevel får han fortsette selv om Winters var marginalt bedre.

Brann har overrasket så langt i år, men begynner gamle taktiske feilgrep å komme til syne igjen???


Ja spesielt var det en skikkelig taktisk bommert å sette inn Haugen i pausen for å stabilisere midtbanen. Men det verste var jo å ta ut Winters og sette inn denne Memelli-figuren. Taktisk tabbe av dimensjoner. Det gjør det bare ekstra irriterende at Memelli var frekk nok til å stupheade ballen imål like etterpå!

Nei Mjelde dette holder ikke. Mjelde må gå!


Ironi på høyt nivå, men du bommer her. I går innrømmet selv Mjelde at han bommet på taktikken. En defensivt anker på midten er viktig for Brann med tanke på det offensive angrepsmønsteret. Da blir det vanskelig å forstå hvorfor han starter uten enten Haugen eller Honduras karen.

Når det kommer til byttet var det helt riktig å ta ut en spiss for ingen av dem spilte en stor kamp og Memelli fortjener sjansen. Likevel er det rart hvorfor Winters må gå ut og ikke Bengt. Bengt er god når han er i form. Når han er ute av form er han ikke det.

Likevel var det utrolig at Brann klarte å hente opp ledelsen i går. Det er nesten historisk og det var like før vi fikk en reprise av den legendariske Lyn kampen for en halv mannsalder siden.
147
Brann / Mjelde må gå
May 08, 2006, 15:52:34 PM
Miller/Martin har aldri fungert sammen. Likevel starter Mjelde med de.
Bengt var elendig i går, likevel får han fortsette selv om Winters var marginalt bedre.

Brann har overrasket så langt i år, men begynner gamle taktiske feilgrep å komme til syne igjen???
148
Brann / Mjelde må gå
May 04, 2006, 12:54:13 PM
Quote from: "Snublefot"Jeg ser flere klager over at folk skriver i denne tråden..

Motyka og hocey som har vært noen av de største mjelde-haterne har jo ikke åpnet kjeften på lenge (hvis ikke jeg har oversett noe), og de som skriver her inne nå er for det meste folk som har litt fryd over at Mjelde og Brann faktisk gjør det så bra..

..


Strengt tatt har jeg vel sagt tidliggere at Brann har overrasket meg utrolig posetivt i år og da er det ikke på sin plass å kritisere. Jeg er fremdeles ikke Mjelde fan, men det er jo vanskelig å hevde at Mjelde må gå når Brann ligger på topp, og da skal ikke jeg hevde at det skyldes ene og alene at Brann klart har Norges beste første 11. Forresten skal jeg gi skryt for at de hentet Dahl og ble kvitt Soma for en fin sum penger. Men sesongen er så vidt kommet i gang.....
149
Brann / Mjelde må gå
April 24, 2006, 21:53:04 PM
Quote from: "Xminator"Tror vi kan konstatere at Mjelde gjør 3 riktige bytter og at taktikken satt denne kampen. Og spillerene gir det svaret vi og treneren forventer.


Ja vet ikke om jeg er helt enig i det første byttet selv om Knudsen ikke gjorde skam på seg i det hele tatt. Brann tar ledelelsen og blir presset knallhardt på slutten. Da kunne det vært greit å hatt miller som klarer å slå gode pasninger og ikke minst klarer å holde på ballen. Uansett blir det småting og skal faktisk komme med påstanden at Brann har levert over all den forventning jeg hadde før sesongen så langt.
150
Brann / Mjelde må gå
April 05, 2006, 12:29:47 PM
Jeg buet heller ikke på Sanne, det var rett og slett patetisk. Tydligvis at du har tatt eierskap i saken ettersom argumentene blir mer polariserte. Hvorfor bygger du båser som om det eneste som betyr noe er om en liker treneren eller ikke? Selv om Brann hadde spilt i 2 divisjon hadde jeg gått på Brann kamper. Selv om en mener at Mjelde ikke er rett mann for å trene årets Brann lag kan en ikke trekke en logisk (kort)slutning at det betyr at en ikke håper Brann vinner så mange kamper som mulig.

Dessuten tror jeg den sÃ¥kalte Mjelde klanen vil komme med betydelig hardere skyts om Brann kjemper om gullet enn det Mjelde kritikerne vil bruke om Brann gjør det dÃ¥rlig for Ã¥ bruke et polarisert sprÃ¥k som sikkert du ogsÃ¥ forstÃ¥r.