• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tormi

1
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 21, 2011, 08:30:34 AM
Endelig gledelig Brann øyeblikk!!

Veldig fornøyd med kampen, at vi vant var overraskende at vi vant veldig fortjent er bare utrolig deilig og gledelig.

Forøvrig må jeg si jeg ble VELDIG overrasket positivt av Skarsfjord når han bytter inn 3 ungdommer på slutten framfor å "safe" på det sikre. Jeg var veldig skuffet over Skars når han ikke turde satse ungt i fjor da plassen var sikret. Men nå ble jeg veldig positivt overrasket.

Jeg er alltid for å satse på ungdommen men da Haugsdal stod klar på sidelinjen etter byttene av Nico og Haugen allerede var gjort ble selv jeg ekstra nervøs :) Fantastisk bra av hele laget.

Og jeg ble veldig imponert av Haugen faktisk. Glimrende kjøp av Softball, han kan nå langt. Ord jeg ikke har tatt i min munn siden jeg så Huseklepp i hans første kamper!
2
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 10, 2009, 13:38:05 PM
Quote from: Patton on August 10, 2009, 13:34:06 PM
Quote from: tormi on August 10, 2009, 13:22:55 PM
2. Stive knotter


Nøyaktig hva ligger i stive knotter?  ???


For definisjon av "stive knotter" kan jeg bare referere til en rekke av Pondus episodene :)
3
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 10, 2009, 13:37:19 PM
Quote from: Langhår on August 10, 2009, 12:50:45 PM
Se heller på hvordan spilleren reiser seg igjen frisk som en fisk etter kort tid. Dersom taklingen var så stygg som enkelte beskriver ville han aldri reist seg. Noen beskriver taklingen som strake bein, med knottene først i 120 km i timen rett i leggen til motspilleren. Du må da være enig i at en slik takling ville ført til beinbrudd? Det var en sklitakling, intet annet.

Bakke fikk rødt kort fordi han heter Bakke og har et rykte som grisespiller som han tydeligvis ikke blir kvitt. Litt skuffende at selv bergensere deltar i hylekoret.


Det som skjer er at Hagen toucher ballen som treffer Bakke såvidt i tåen tidelet før Bakke braser inn i leggen med stive bein på Hagen. (Ikke helt som jeg litt ironisk skrev isted at ballen datt ned på bakke sin fot etterpå).

Folk skal seff ikke hetse egen spiller men man må vel kunne få lov å si at man ikke ønsker klubben skal assosieres med slikt grisespill. Slike taklinger som dette gjør stadig at spillere knekker bena, slike taklinger er ulovlig i alle ligaer.

Skulle ønske vi kunne heve oss litt i forhold til en del andre supportere og heller innrømme egne (spilleres) feil til tider.

Om Hagen blir skadet eller ikke er faktisk underordnet når det kommer til farlig spill, slik den regelen skal tolkes. Hadde hagen kommet lengre sydfra hadde han jo foretatt 14 ruller bortover og lagt død inntil bakke var vist av banen. Slik sett kan man ikke si at Hagen spilte akkurat.

Etter min mening skulle forøvrig Kovacs også vært utvist da han skadet Bakke/Fakiri. Også dette for farlig spill selv om han traff sin egen spiller. Han traff nemlig denne med albuen og farlig spill er uavhengig av hvem du utsetter for fare. Men dette skjer jo sjelden og sannsynligvis er det enda sjeldnere det blir noen utvisninger på slikt.

Men begriper ikke at man ikke kaller en spade for en spade her - Bakke utførte en grisetakling, han er en hard og tøff spiller som desverre for ofte har stygge taklinger. Nå hadde det vært langt deiligere om det var Kovacs han "sveipet borti foten på" :) Eller Fagermo for den saks skyld :)
4
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 10, 2009, 13:22:55 PM
Quote from: Langhår on August 10, 2009, 11:14:37 AM
Det nytter ikke å slenge ut røde kort hver gang en takling KUNNE vært farlig om han hadde truffet feil.  Da blir det mange røde kort fremover. Bakkes takling ser voldsom ut, men den er rimelig rein. Det er ihvertfall ikke rødt kort. Norske dommere er noe av de dårligste i Europa, det er nesten ikke en kamp uten feildømte straffer/utvisninger, eller situasjonen som burde, men ikke ble dømt. Norske dommere katastrofalt dårlige.
Jeg kan aldri tenke meg at en slik takling som Bakke serverte ville gitt direkte rødt i noen av de store ligaene. Mannen traff ballen og måkte den ut til kast. God timing er ikke forbudt.


HAHA...

Nå har jeg sett reprisen igjen et par ganger og dette er en så soleklar rødt kort takling som man kan få. La meg ramse opp:

1. Strake bein
2. Stive knotter
-> Punkt en og to treffer klokkerent nederst i leggen på Hagen
= Meget farlig, Hagen er heldig som ikke knekker foten

Punkt 3 vedrørende ballen:
Bakke treffer IKKE ballen, men ballen lander på foten til bakke og forsvinner etter at punkt 1 og 2 har inttruffet!

En slik takling SKAL gi rødt kort i alle ligaer. At dommerne er ustabile er vi enige om.

Og jeg mener også at Austin ikke er like grisete som Bakke. Jeg mener fremdeles det røde kortet han fikk mot Til (Lindpere) er feil. Her tar han ballen først og motspiller som har anledning til å trekke seg løper inn i Austin. Austin har fått flere feilaktige kort i motsetning til Bakke som stort sett fortjener det han får.
5
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 10, 2009, 09:25:35 AM
Quote from: haak on August 09, 2009, 13:17:18 PM
Eirik Bakke er brannspiller og jeg støtter han uansett inntil han evt. forlater Brann.
Enkelte spillere får røde kort etter hva de heter og ikke forseelsen.
Helt enig i at dersom det var Tommy Svindal Larsen så hadde fargen blitt gult.
Bakke og Austin spiller tøft men er ikke grisete.
6
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 10, 2009, 09:21:18 AM
Quote from: Ferguson on August 10, 2009, 08:57:42 AM
Synes Bakke får ufortjent mye pepper for taklingen mot Hagen. Han treffer ballen, selvom den kan se noe voldsom ut. Ser verre ut enn det er!


Hmmm... Jeg må se situasjonen noen ganger til. Da jeg så reprisen på tv var jeg overbevist om at han traff Hagen nederst i leggen.

Men uansett synes jeg ikke vi skal hedre egne spillere for slike taklinger. Vi må heve oss fra den "vanlige" supporter som står ved laget/spillerne sine uansett hva de gjør. Slik som Kovacs sin skoring. Tenk å stå på tv og lyge på den måten, Fagermo sin jubel skandale.

Bakke sin takling var fryktelig etter min mening og det er tilfeldigheter som gjør at Hagen ikke blir alvorlig skadet.

PS: Noen som har link til taklingen?
7
Quote from: pidre on April 13, 2009, 22:48:14 PM
Kommer
Quote from: Hansi72 on April 13, 2009, 22:43:50 PM
Problemet med taklingen er ikke at den er hard, men at den ser ut til å komme i knehøyde. Og det er naturligvis det fjerdedommeren gjør hoveddommer oppmerksom på.


Kommer i knehøyde, hva mener du egentlig med det? Austin tar ballen, og den er vel temmelig nær gresset. 


Blir så frustrert av å lese på dette forumet, hvorfor kommer jeg da tilbake :) Blodtrykket går opp med engang jeg ser de røde fargene :)

Takk for at du også la merke til at taklingen ikke kunne være i knehøyde da han traff ballen klokkerent, ballen var på bakken så om ikke Joel kom sklidende inn på kne så kan den UMULIG ha vært i knehøyde!

Herregud. Og dette var ikke frispark engang. Joel kunne like gjerne trukket seg fra denne taklingen hvor han ikke kunne nådd ballen likevel.
8
Quote from: Vestkanten on April 14, 2009, 10:27:28 AM
4 minutter tilleggstid er utrolig, det lønner seg altså å opptre usportslig (Unntatt på lerkendal), noe Tromsø er gode på!

Lindpere viste fingen til tribunen, samt at en i TIL sitt støtteapparat gjorde det samme. Hva er tariffen? 5000,- pr. fing??

Sjelden å se lekepolitiet stille seg opp foran pølsevipèn......

9
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 08, 2008, 11:34:11 AM
Quote from: Markmus on October 08, 2008, 11:12:12 AM
Quote from: tj00m on October 08, 2008, 11:05:50 AM
Tom Nordlie er vel også ledig etter sesongen? :]

Tei deg.

Har tenkt litt på denne saken nå. Ville Hareide vært så hakkende galt? Fyren duger åpenbart ikke som landslagstrener, men som klubbtrener har han vist at han er veldig god. Kanskje dette har noe med at Hareide trenger mye tid med spillerne for å danne et godt spill, noe som åpenbart er vanskelig på landslaget?

Ellers enn det er det ingen andre aktuelle norske trenere (med mindre NA Eggen da... hehe, da hadde det blitt opprør i Trondhjem). Svennis? :P
10
Brann / Sv: Takketråd - Mons Ivar Mjelde
October 08, 2008, 11:32:49 AM
Jeg vil rette en stor takk til Mjelde for den store del du har hatt i å gi meg som brannsupporter STORE opplevelser de siste årene. Jeg håper at noen skal kunne plukke opp hansken å få like mye ut av laget og spillerne som du har.

Uten deg tror jeg ikke vi hadde vunnet serien i fjor! Du har vært et godt eksempel for trenerstanden, med sympatisk opptreden foran media. Det siste vi trenger er en skrikhals som tar over roret etter deg.

Håper vi får benytte deg i en annen stilling i klubben. Regner med sportsdirektør stillingen snart er ledig!
11
Quote from: storB on June 04, 2008, 21:52:42 PM
Tror dette laget har sinnsykt godt av sommerpausen. De skal jo til Florø, der MIM sa at leiren hadde gjort underverk i fjor...og vi husker kordan det endte??

Men status er : Gylfi,solli, ørn2,oppdal,hanstveit,huseklepp har vært heeeeelt forferdelige i HELE vår. Everton kampene!!!!!!! og skader må her ta skylden.

Winters og Fakiri er desverre over toppen begge to, og ingen reele utfordrere til en startsplass blandt første 11'veren når alle er friske og raske.

Sommeren bør brukes til å erstatte disse to, helst Hoff inn og en god midtbanespiller. Da kan vi møte høstsesongen med et snev av optimisme
12
Brann / Sv: Lønnsgaloppen over i trav?
May 23, 2008, 07:29:51 AM
Det er jo en viktig ting til her da... Hanstveit vil jo neppe få 3 millioner i en annen norsk klubb! Helstad vil neppe få 5 i en annen norsk klubb om han går etter 2009 (da er han 32 år). Det er lønnsforhandlinger og Brann skal betale spilleren det de er verdt.

Så lenge Brann betaler spillere like godt som de kan få i andre klubber velger selvfølgelig de fleste å bli i Brann og kjempe i toppen. Ser ikke for meg Helstad gå til Aalesund for å spille der for 5 miller om han f.eks. får 4 i Brann. Jeg synes 4 er et greit nivå i Brann for Helstad. Hanstveit bør ta til takke med 2.

Huseklepp saken gidd jeg ikke diskutere engang, om en privat investor velger å skyte inn en fet sign on fee til Helstad/Bakke/Hanstveit så versågod.
13
Mitt personlige forhold til MA er rett og slett at han bidro soleklart til Branns seriegull. Kjempebra MA, han hadde fortjent hyllest for det.

MEN når han drar fra Brann og bak ryggen på sin egen arbeidsgiver da, prøver å praie både spiller og trenere til sin nye klubb, da fortjener man ikke mye hyllest.

DET er et SVIK utenom det vanlige og han har ødelagt veldig mye av den statusen han kanskje burde hatt i Bergen.

Når det er sagt så synes jeg faktisk gjerne MA kunne vært litt mer ydmyk overfor Brann og Mjelde og litt mer takknemlig. Hadde det ikke vært for at han kom til Brann og fikk trene seg opp i 2 år!!!! Ja han bidro ikke mye på banen før siste sesong så hadde han kanskje vært fotballinvalid.

I Stabæk kjørte de han som kjent skikkelig på ræv for å unngå nedrykk.

Summa sumarum er MA en spiller som definitivt bidro til å hente gullet hjem, men han er svikefull og uærlig i tillegg. Blir ikke helt i Bergen av sånt!
14
dette er ultra viktig for meg. Får visst ikke starte en ny tråd på temaet. Noen som vet om jeg får inn tv2 sumo i sverige????
15
Kamper / Brann - Strømsgodset i Oslo???
April 13, 2008, 19:24:54 PM
Befinner meg av alle steder i stokholm. Er der noen lokalkjente som tilfeldigvis vet om det finnes mulighet for å se kampen her?

All hjelp mottas med kjempestor takk!!
16
Brann / Sv: Valgets kvaler: Brann eller dame
March 29, 2008, 13:46:51 PM
Quote from: kabelmann on March 28, 2008, 19:16:52 PM
Blåsejobb? Brann? Blåsejobb? Brann? Hmmm...
17
Brann / Ludde på vei inn i første 11`ern?
March 27, 2008, 08:02:49 AM
Kanskje Ludde kan bli årets joker?

Jeg føler at Ludde er en spiller jeg virkelig unner å lykkes. Han har hatt mye motgang og det hadde gledet meg stort om han kunne ha bidratt for oss.
18
Brann / Opdal til Spurs?
March 25, 2008, 14:35:36 PM
Quote from: "DangerousDan"
Quote from: "Mico"

"- Eirik Huseklepp fikk en gullkantet avtale for å bli i Brann. Litt kjipt å vite det?
- Ingen kommentar."

Blir spennende å se hvor mange år Brann ble satt tilbake da de ansatte nye sportssjefen :)Du gjør som journalistene i byen - plukker ut en linje og neglisjerer fullstendig andre motvekter i intervjuet- som denne:

"Men kan hans lønn føre til problemer når klubbens andre stjerner skal
reforhandle?"
- Absolutt ikke.Takk Dan. Godt at noen setter det i perspektiv :)
19
Brann / Sv: Eirik Bakke
March 20, 2008, 14:38:26 PM
Quote from: "dudo"
Quote from: "tormi"Jeg deler dine bekymringer Langhår, men i motsetning til ANdresen har Bakke gitt tydelige signaler på at han vil signere - at det bare er detaljer som gjenstår.


Her er det tydeligvis noe som har gått meg hus forbi. Hvor kan jeg lese disse vakre ordene?


Kan desverre ikke linke for deg men jeg har lest minst to artikler med Bakke der han sier at han forventer å skrive under ny kontrakt. En var kort tid etter seriegull (kan jo ha vært lykkerus) og en var i januar/februar.

Sikkert noen andre som har lest det samme og kan bekrefte det.

Uansett så kan vi ikke ta noe forgitt før kontrakten er skrevet under.
20
Brann / Sv: Eirik Bakke
March 20, 2008, 11:38:41 AM
Jeg deler dine bekymringer Langhår, men i motsetning til ANdresen har Bakke gitt tydelige signaler på at han vil signere - at det bare er detaljer som gjenstår.

Regner ikke med disse detaljene er som Andresen - at han skal få ledelses ansvar over gruppen utover det som kapteinsbindet innebærer.

Jeg tror nok Bakke signerer - om enn ikke en veldig lang kontrakt ihvertfall ett års forlengelse.

Han har jo gjentatte ganger sagt at om det ikke var for at han kom til Brann så hadde karrieren hans vært over. Noe som muligens hadde skjedd Andresen også vel og merke. Ikke mange klubber som hadde gitt en så dyr spiller så mye tid til å bygge seg opp igjen som vi gjorde med Quisling MA.
21
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 02, 2008, 08:43:33 AM
Jeg  stikker innom denne tråden av og til selv om det er lenge siden jeg sluttet å gidde å diskutere i den.

Men må si jeg er IMPONERT over utholdenheten til Krøvel og Puddefjord. Jees guttter - "get a room". Dette her har jo utviklet seg til å bli en kjæreste liknende kjekling, form for forspill !

Stå på videre  :)
22
Brann / Biljardkulen
February 29, 2008, 10:22:37 AM
Quote from: "Stalin"Det spiller absolutt ingen rolle hvorfor han kastet.


Ikke i forhold til Brann og UEFA, men i forhold til politiet er dette vesentlig.

At han bør straffes kraftig av Brann uavhengig av hvorfor er jeg 100% enig i. Prøvde han å treffe keeper bør han også straffes av rettsvesenet.
23
Brann / Biljardkulen
February 28, 2008, 13:18:08 PM
Quote from: "thesevs"

Om kulen lander 1m eller 10m unna nærmeste spiller spiller ingen rolle - kulen ble kastet med overlegg ned på banen. Derfor er folk her inne sinte. At politiet må ty til juridiske spissfindigheter (kan ha ment å treffe noen osv) for evt å dømme noen gjør ikke saken bedre for Bataljonens del. Brann vil garantert idømmes en straff - tror neppe den kommer i 10 000 kroners klassen. Vil Brann måtte spille for tomme tribuner? Vil Brann idømmes en ekstra bortekamp i UEFA ?
24
Brann / Biljardkulen
February 28, 2008, 13:11:07 PM
Quote from: "ostraume"
Quote from: "tormi"
Lurkin no er du LAAANGT ute på viddene.

Det kan jo hende mannen ble edru i løpet av kvelden og fant ut at "oj, denne burde jeg ikke tatt med på stadda. Jeg hiver den forsiktig fra meg her nede..." Og kanskje hev han den med VILJE 10-20 meter fra nærmeste mann...


Kverulering er vel og bra tormi, men nå er du vel strengt tatt langt langt ute på viddene selv.


Ka du meine??

Eg er litt opptatt av den juridiske biten. Og siden jeg ikke har sett videobildene så kan ikke jeg gjøre en selvstendig vurdering av kastingen og intesjonen ved den. Derfor debatten. Ikke ment å være kverulerende, men det er tross alt forskjell på en fullbyrdet gjerning og et forsøk, eventuelt en "tilbaketredelse fra et forsøk".

Men men.
25
Brann / Biljardkulen
February 28, 2008, 09:54:40 AM
Quote from: "hansfr"
Skulle man nådd legemsbeskadigelse måtte nok noen fått denne kulen i hodet og tatt skade av det - og det blir jo enda vanskeligere å bevise at tullingen (eller biljardkulei-lommemannen) forsøkte...


Jeg ser at bevisbyrden er problematisk, men i dette tilfellet ville vel handlingen vært fullbyrdet og da er det jo lettere å bevise. :)
26
Brann / Biljardkulen
February 28, 2008, 09:30:06 AM
Quote from: "hansfr"Ser forresten at politiet ser ut til å være enig med meg her: "Kastingen kan være forsøk på legemsfornærmelse med særlig farlig gjenstand. Strafferammen er da på et år, sier jourhavende Magne Sylta i Hordaland politidistrikt."

Og da er det fortsatt sånn at man må bevise at mannen faktisk forsøkte å treffe noen, noe som er vanskelig. La gå - strafferettens krav om forsett er ikke det samme som at han hadde til hensikt å treffe noen, men det er fortsatt snakk om å gå inn i hodet på en gal Brann-supporter og bevise hva han tenkte "utover enhver rimelig tvil" (hva han burde skjønt er strafferettslig helt uinteressant).

Noe annet enn en henleggelse ville overraske meg kraftig. Selv om politiet føler offentlighetens lys, vil det verste for dem være å tape en så profilert sak og få høre forsvareren stå og godte seg etterpå over hvor inkompetente politiet er... Denne går rett i skuffen.
27
Brann / Biljardkulen
February 28, 2008, 07:11:34 AM
Quote from: "Lurkin"
Quote from: "Tullpip"Veldig mange her sier at:

"Han tok med seg kulen for å kaste den inn på banen"

Det er veldig vanskelig å vite. Hvem her har aldri plukket med seg mer eller mindre fornuftige ting etter å ha tatt seg en del øl? Jeg har ihvertfall gjort det, de fleste kameratene også. Og sannsynligvis en del av folkene her inne på forumet også.

Jeg støtter hverken å ta en kule med på stadion, eller å kaste den, men poenget er:

Det kan være at fyren rett og slett var godt full (i så fall var han ikke aleine på stadion om å være det), tenkte at hey, en biljardkule hadde vært noe å ha på hyllen, lurte den med seg fra hvor han satt før kampen og deretter trakket oppover.


Det er selvfølgelig ikke greit å ta den med på stadion, men det betyr ikke at den var tatt med for å kaste den inn på banen.Det blir som å unnskylde en voldtekt med at han var alkoholpåvirket. Blir bare dumt. Uansett om han gjorde det i fylla, edru tilstand eller bare ruset på Jesus burde han bli utestengt og anmeldt.


Lurkin no er du LAAANGT ute på viddene.

Du kan da ikke sammenligne en fullbyrdet voldtekt med å ta med seg en biljardkule uten planer om å kaste den?. Det kan jo hende mannen ble edru i løpet av kvelden og fant ut at "oj, denne burde jeg ikke tatt med på stadda. Jeg hiver den forsiktig fra meg her nede..." Og kanskje hev han den med VILJE 10-20 meter fra nærmeste mann...

POenget her er om han har utsatt noen for fare og det burde jo video bildene kunne forklare...
28
Brann / Re: Juss og sånn...
February 27, 2008, 14:36:52 PM
Quote from: "hansfr"Til alle dere her som debatterer så fryktelig om erstatnings- og straffansvar. Når Brann blir bøtelagt av UEFA for at en slik biljardkule blir kastet inn på banen (uansett om man kaller det dårlig sikkerhet), er det etter norsk erstatningsrett lite tvilsomt at Brann kan kreve erstatning hos vedkommende som gjorde dette.

Hva gjelder straff renner det nok ut i sanden. Det er ikke straffbart å kaste en kule ut på en fotballbane. Om man prøver å treffe noen kan det være forsøk på legemsfornærmelse (og det er ikke akkurat en forbrytelse som kommer så fryktelig høyt opp på "skalaen"), men det vil være fryktelig vanskelig å bevise. Politiet har en skuff for sånne anmeldelser - den det står henleggelser på.

(og ja, jeg er jurist, lidenskapelig Brann-supporter, og skriver for tiden doktorgrad på juridisk fakultet her i Bergen - så en viss juridisk kompetanse kan jeg nå påberope meg)

Ellers tror jeg Brann oppnår akkurat det man ønsker ved å utestenge fyren på livstid. Kan godt hende han greier å snike seg inn på kamp, men han får ikke sesongkort (i hvert fall ikke i eget navn), det blir vanskelig å skaffe cupfinalebilletter (eller CL når den tid kommer) gjennom Brann eller bataljonen, og han må ALLTID kikke seg over skulderen når han eventuelt skulle forsøke å gå på stadion. Straff som svir altså, uansett om mannen av og til skulle komme seg på kamp.


Som jurist ville du ikke vurdere en biljardkule kasting som mer enn forsøk på legemsfornærmelse? Vel og merke om man klarer å bevise forsettet om å treffe en annen person (det er jo kanskje litt tvilsom om man klarer - avhenger kanskje av video bildene?!)

En biljardkule kastet hardt mot hodet kan faktisk medføre døden... Underligere ting har skjedd.
29
Brann / Re: Bank han opp
February 26, 2008, 07:29:07 AM
Quote from: "Ajax"Uten at jeg kjenner norsk lov, men jeg antar det er stort sett det samme over alt i Europa, så er det også åpenbart at Politiet ikke trenger anmeldelse fra noen for å straffe kasteren.
30
Brann / Biljardkulen
February 19, 2008, 13:09:21 PM
Quote from: "sturlalv"Straffbare handlinger er straffbare uansett åsted i Norge, men blir en sak mellom politi, påtalemakt og den tiltalte. En person kan arresteres og siktes uten at det er levert anmeldelse i forkant.

Det juridisk interessante mht regresskrav mot kulekasteren er vel om Brann har tilstrekkelig gode ordensregler for oppførsel på Stadion. Når man kjøper billett inngår man en avtale med selger, der man mot et vederlag får tilgang til et sete og tilhørende herligheter på en gitt kampdato. Samtidig påtar kjøperen seg en forpliktelse om å oppføre seg...litt i hvert fall (ikke ulikt samtykkeerklæringen som må bekreftes for å registrere seg på forumet).

Spørsmålet er om disse ordensreglene er gode nok, og om de er godt nok annonsert og kjent hos den jevne supporter. Det er noen oppslag på stadion, og jeg mener de lå ute på nett tidligere, men finner de ikke nå ihvertfall.

Ser vi f.eks på Everton, er de tindrende klare på hvilke regler som gjelder på Goodison: http://www.evertonfc.co.uk/tickets/ground-regulations.html

Edit: Da funker linken...

Mvh
Sturlalv :-)


Om Brann har ordensregler eller ei har ingen ting i verden å si for om hvem som kan anmelde forholdet.

Brann sine "ordensregler" som du kaller dem har ikke hold i noe lovverk, og lovverket står uansett over all slags hjemmesnekrete ordensregler.

Og jo Brann KAN anmelde forholdet. I Norge kan alle anmelde hvem som helst for hva som helst. Når politet er gjort kjent med en sak (gjennom f.eks. en anmeldelse) så skal politiet med dets jurister vurdere lov overtredelsen.

-> Kravet til anmelder er at han bevist ikke skal lyge om forhold som uriktig kan utsette andre for straff eller tap av borgerlig aktelse. Da kan man selv ha gjort noe straffbart.

Dette gjøres alltid uavhengig av hva som er anmeldt. Dersom Brann f.eks. anmelder forholdet til politiet så skal saken vurderes. Dersom forholdet ikke er ulovlig så blir saken henlagt.

Nå har jeg ikke den tjukke røde boken foran meg men i denne saken vil man måtte vurdere om kulen ble kastet og isåfall om den var til en reell fare for andre.

Vil nok tro at Brann har brukbar sjans til å vinne frem i et sivilt søksmål, sålenge de får dokumentert at de pga denne handlingen har fått et konkret økonomisk tap.

Iså måte bør jo også tilskuere som stormer banen tiltales om dette medfører bot for Brann.
31
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 09, 2008, 19:23:53 PM
Quote from: "Brann_ruler86"
Quote from: "Vicar in a Tutu"Liker ikke at banedekket skal senkes 70 cm. Frykter at dette ender opp som en kopi av Lerkendal m.fl: lite intimt og VM i reklameskilt mellom gress og tribune, samt mindre særpreg i forhold til resten av båset som bygges rundt omkring.

På Hansa er det allerede alt for langt og høyt mellom tribune og gress, og verre skal det altså bli. Vi får håpe tribunene bygges tilsvarende nærmere gressteppet, dette gir jo også plass til flere tilskuere.

Noen må etterhvert argumentere overfor Reistad og co at "produktet" (satan!) blir bedre hvis de tenker mer på kvalitet og mindre på kvantitet.


Jeg frykter det samme. Det er altfor få arenaer som har tribune helt ned til gressmatten. Lerkendal, Color Line, Viking, osv..... Syns det er bra på BT og SPV-tribunen, synd hvis de skal ødelegge det.Halloen folkens!!!

å senke stadionmatten er jo et sjakktrekk. Vil jo medføre at alle får SINNSYKT bra utsikt til matten.

Mitt problem derimot er at det virker usannsynlig at de skal kunne bygge gressbane om de senker med 70cm all den tid at de har problemer med å bygge gressmatte med de forholdene det er idag pga grunnvannet...

Vil IKKE ha kunstgress.
32
Brann / Matias Møvik
February 09, 2008, 19:21:41 PM
Quote from: "JanBanan"Charlie Miller var feit, men han var og blant de beste spillerne Brann noensinne har hatt. Og ka med Kvisvik?


Du har helt rett og det viser desverre hvordan nivået er på norsk fotball.

Men det er no kjekt likevel.

Se for dere Kvisen i Premier League :) hehehe
33
Brann / Lønninger
February 03, 2008, 12:14:44 PM
Quote from: "Xminator"I og med denne nye dommen, så vil spillerlønningene (inkl sign-on-fee) øke og overgangssummene generelt synke.

På sikt vil dette gi enda større makt til klubbene med store inntekter. Brann vil for eksempel kunne lønne spillere på en slik måte at andre norske klubber vil få problemer med å kjøpe dem ut av kontrakten.

Bra for Brann, ett baugskudd for millionsatsing på talenter og agentene ler enda en gang hele veien til banken.


Ja det er helt klart stort sett de rike klubbene og agenter som vil tjene på dette.

Men vi skal ikke være så jævla fornøyd selv om vi kan verne våre egne spillere mot andre norske klubber. Alt som er av talenter i Norge vil jo bli støvsugd fra enda rikere klubber og vi sitter igjen tilbake med knapper og glansbilder.

Forøvrig er det slik at dersom en spiller har vært i klubben i fem år, men så velger å signere ny kontrakt så begynner 2/3 års fristen å telle på nytt igjen? Eller er det slik at om en spiller har signert sin andre 3 årskontrakt så kan han likevel si den opp med øyeblikkelig virkning.
34
Brann / Ramiro Corrales
January 25, 2008, 20:59:27 PM
Mener faktisk at Corrales har vist seg som slik en stor drittsekk, samtidig som det er åpenbart at vi bare får knapper og glansbilder for ham at han er perfekt for å vise at Brann IKKE alltid lar SUTRETE spillere sutre og grine.

Nei la drittsekken råtne på rot, enten på tribunen eller i USA uten lønn. Viktigste er at han ikke får spille for noen andre.
35
Brann / Re: Førsteleveren i 2008-sesongen.
January 17, 2008, 14:39:28 PM
Quote from: "Brann_copper"


Støtter denne fullt ut. Jeg VIL se Husky i laget. Og jeg mener at Solli kan ta bakken fint. Men Fakiri må heve seg ellers går Solli inn der sentralt.
36
Brann / Ramiro Corrales
January 10, 2008, 12:50:36 PM
Problemet med slike latterlige folk som Corrales er jo at de snakker seg ned i pris. Ingen klubber som gidd å betale dyrt for et potensiellt fremtidig problem.

Corrales burde vært ilagt månedslønner i bøter for den måten han motarbeider sin egen arbeidsgiver på.
37
Brann / Sjøhage!
December 26, 2007, 12:07:40 PM
Quote from: "palla"trur og på sjøhage. ska huska at helstad ikkje var iform då han kom til brann ifjor sommar og folk klaga. winters var heller ikkje de heilt store fyrste halvåret han var i brann.


Litt rart å sammenligne Helstad og sjøage. Mer enig i winters siden han også var et ubeskrevet blad for oss da han kom til brann.

Helstad derimot har levert gode spissferdigheter siden han var i brann sist. Da han kom til oss i fjor slet han fremdeles med kneet etter operasjonen + var ikke maks trent mye pga dette.

Sjøhage derimot har ikke levert så altfor mye de siste årene. At det bor "noe" i gutten er imidlertid ikke jeg heller i tvil om. Men det er her hans holdninger vil avgjøre. Tar han opp hansken og GUTSER på i vinter. Er han villig til å trene så mye som skal til for å bli en topp spiss?

Det er der min usikkerhet ligger. Men vi vet vel mer om dette i april 2008!
38
Brann / Sjøhage!
December 24, 2007, 15:18:00 PM
Quote from: "Xminator"Alltid herlig å se små mennesker finne seg ett nytt mobbeoffer...


Regner ikke med du sikter til meg der Mr. X. Er jo litt latterlig å snakke om at han bør få lov å forsøke seg på laget "fordi" han er en grei kar.

Var ikke ment som mobbing fra min side og tviler vel på at Laksevåg ble lei seg av dette.

For å oppsummere Sjøhage fra min side:

Har fått liten mulighet til å vise seg på banen, har vist han er hurtig og intet mer sålangt. Har vist tendenser til dårlige holdninger dog har IKKE sutret og det er positivt.

Gi gutten til sommeren 2008 - uten signifikant forbedring så tror jeg ikke på ham lenger.

Enn så lenge så "VIL" jeg at han skal lykkes men han trenger en god treningsvinter! Stå på.
39
Brann / Sjøhage!
December 23, 2007, 23:40:52 PM
Quote from: "Laksevåg"han e no en ålreit fyr. snakket litt med han i litauen


Den e fin då gir vi han fast plass på laget.

Folk sier jo at eg og en en ålreit kar så koffor ringer ikkje Mjelden meg?
40
Brann / Ryktebørsen !
December 11, 2007, 12:04:42 PM
Quote from: "tormi"
Quote from: "Belfort"Tror ikke det er så mye og hente etter at Rbh hadde satset alle kort på førtidspensjonisten Rushfeldt.


Her er et rykte som jeg hørte fra en journalist.

Sigurd Rushfelt ønsker seg til Brann ene og alene fordi Thorstein spiller her. Thorstein var også en av hovedgrunnene til at Rush meldte seg på landslaget igjen. Thorstein regnes vist som en usedvanlig sympatisk person blant norske spillere.

Forøvrig er en definitivt medvirkende faktor til at Rush er villig til å flytte på seg at Steinar Nilsen er meget dårlig likt blant de fleste spillerne der oppe. Han skal visst være ekstremt opptatt av å vise hvem som er sjefen!Her steg ihvertfall kilden min sin troverdighet: http://fotball.bt.no/eliteserien/article96194.ece
41
Brann / Ryktebørsen !
December 08, 2007, 21:02:16 PM
Quote from: "Belfort"Tror ikke det er så mye og hente etter at Rbh hadde satset alle kort på førtidspensjonisten Rushfeldt.


Her er et rykte som jeg hørte fra en journalist.

Sigurd Rushfelt ønsker seg til Brann ene og alene fordi Thorstein spiller her. Thorstein var også en av hovedgrunnene til at Rush meldte seg på landslaget igjen. Thorstein regnes vist som en usedvanlig sympatisk person blant norske spillere.

Forøvrig er en definitivt medvirkende faktor til at Rush er villig til å flytte på seg at Steinar Nilsen er meget dårlig likt blant de fleste spillerne der oppe. Han skal visst være ekstremt opptatt av å vise hvem som er sjefen!
42
Brann / Ramiro Corrales
December 06, 2007, 17:01:03 PM
Quote from: "Shine"Hvem i alle dager vil betale for en fyr som det der?


Ja er jo det som er spørsmålet. Fatter ikke at han kan ha trivdes bedre i Ham Kam enn i Brann, men er jo åpenbart at han skyr konkuranse og KUN tenker penger. Koffor i helvette ellers skulle han komme til Brann, han visste jo at vi hadde Hanstveit som er en meget rutinert dog til tider ustabil spiller.

Men det var skremmende hvor mye bedre kontroll vi hadde på venstre siden når Corrales forsvant.
43
Brann / Ramiro Corrales
December 06, 2007, 12:47:49 PM
Corrales innsats de siste kampene er skandaløs. Enten er han en møkka dårlig spiller ellers har han bestemt seg for bli droppet av brann. Han viser at han driter i klubben, resultater og supportere. Han har VIRKELIG skuffet.
44
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 30, 2007, 11:11:06 AM
Quote from: "blubbin"
Quote from: "Fabregas"
I Rennes fortjente vi tre poeng og hjemme mot Hamburg hadde uavgjort vært et mer "rettferdig" resultat. Saken er at vi i dag satt sjansene våre og vinner fortjent


Helt uenig i alt dette.  Rennes fortjente minst ett poeng(surt at utligningen kom så sent, men tre poeng ville vært et aldri så lite ran), Hamburg fortjente helt klart seieren sin her i Bergen og i kveld var det en bra porsjon flaks som gjorde at det endte med tre poeng.


Godt å se at isåfall enkelte patrioter har litt gangsyn ja :)

Vi spilte nok ikke i nærheten av vårt beste og jeg mener at Zagreb er et lag vi skal kunne hanskes langt bedre med om vi spiller opp mot vårt beste. Utrolig deilig med en seier selv om den kanskje var noe ufortjent totalt sett.

Må si jeg var mektig imponert over hvordan Dinamo gutta virkelig ofret seg i alle dueller og hvordan de ALLTID var to mann på hver av våre offensive spillere.

Bakke synes jeg virkelig var elendig før pause, men vi hevet oss i 2. og det var heldigvis nok til 3 poeng.
45
Brann / Klikkene i Brann
November 24, 2007, 18:05:44 PM
Quote from: "Brems"
46
Brann / Bluss Gullfesten
November 21, 2007, 20:50:49 PM
Quote from: "Northside"Har du skrevet under på noe? Tror du kan satse på å ikke godta forelegget dersom du ikke har signert på noe papir.


Om han har skrevet under spiller Jack shit.

Dersom man ikke vedtar et forelegg vil en av to ting skje.

1. (lite sannsynlig) : Saken blir henlagt grunnet en eller annen grunn.

2. Du må møte i retten hvor politifolkene vil vitne mot deg.

Summen av punkt 2. kan bli forelegg + saksomkostninger :)
47
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 20, 2007, 08:02:47 AM
Quote from: "Xminator"Baksiden av BA: Brann ønsker Hoff.


Kem av de.
48
Brann / Klikkene i Brann
November 18, 2007, 19:54:25 PM
Quote from: "steinbygger"Det som trådstarter kommer med trodde jeg var kjent for de fleste her inne. Jeg hørte dette for 2-3 mnd siden. Det jeg fikk høre da var at Sigurdson og Opdal var de som var sterkest kritisk til Andresen klikken og at de og flere mer eller mindre begynte å fryse ut Andresen. En av årsakene til at MA og Bengt fikk MIM opp i halsen var at han begynte å sette krav til disse to. Bengt skal vistnok hatt i kontrakten at han skulle spille fast, etter at MA og BS hadde gått skadet i to år og stort sett bare stått på sidelinjen når de andre trente begynte MIM å "piske" også disse på treningsfeltet. Dette falt ikke i smak hos MA og BS som da begynte å lage en klikk som ville ha vekk MIM. Jeg husker ikke hele historien, men mener å huske at det ikke var så veldig mange som støttet MA.
49
Brann / "Doffen" til Brann ?
November 05, 2007, 22:39:23 PM
Jeg foretrekker spillere som kan oppnå noe i hodedueller. Det er vi alltid i manko på! Med andre ord : Doffen is out!
50
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 05, 2007, 07:45:57 AM
Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "Xminator"Håper virkelig det betyr at Karadas går opp som angriper.


Og Bjørnsson vil spille midtstopper, så det bør bane vei for Azar på topp..
Skjønner ikke hvorfor Mjelde på død og liv må ha Azar som stopper, kanskje et taktisk grep det å la motstander tro han bare er en midlertidighet på topp?


Eeehhh... Leser du ikke aviser eller?

Det er tross alt AZAR som har sagt at han SKAL spille midtstopper. Det er Mjelde som har bedt ham spille spiss denne sesongen. Tror nok at Mjelde inners inne kunne tenke seg å benytte Azar på topp.

Så spørsmålet ditt burde være: "Hvorfor vil Azar så absolutt spille stopper?"

Det spørsmålet kan jeg ikke hjelpe deg med. :)