• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sjøhage!

Started by tormi, July 06, 2007, 13:04:11 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

hatelsk

Har troen på at Sjøhage kan gjøre det bra neste sesong dersom han får en god oppkjøring og litt flere sjanser i kamper. Ble litt vanskelig å vise noe igår når han ikkje fikk stort å jobbe med i tillegg til at han spilte med Armann og i tillegg er ute av kampform...

Yngve

Heilt einig. Han fekk ikkje verdens enklaste kamp å vise seg fram i.

1:Ikkje pleier me å vere gode mot til. Ikkje betydde kampen noko for Brann, så tenningsnivået på dei andre var nok ikkje på topp.

2:Men desto meir betydde den noko for til. Dei møtte både seriemeisteren, samt for å kome seg høgare enn rbk på tabellen.

3: Stakkaren måtte spele i lag med mannen i verda med minst speleforståing.

Eg trur verkjeleg mannen kan vere god. Sjølv om han har hatt det hardt etter at han kom. Mannen kjem til landet litt ute av form, og skal prøve å spele seg inn på det laget i landet med best flyt mot to av kanskje nordens beste spissar. Ikkje lett. Og i tillegg veit ein at monsamjelden foretrekker target men ved sida av Helstad. Då er det ikkje lett.
Men gje mannen litt kamptrening. Gjerne litt RL om det vert noko av det, samt ein god treningsvinter. Så kan han gjere ein god jobb for Brann neste år-

The Boss

Har ingen tro på denne mannen. Etter å ha sett han i 4-5 tredje div kamper i årets sesong, samt noen få treninger har eg mistet all tro på mannen. Virker faktisk som en klyse hele fyren. Men time will show!

C@Bøe_79

Quote from: "The Boss"Har ingen tro på denne mannen. Etter å ha sett han i 4-5 tredje div kamper i årets sesong, samt noen få treninger har eg mistet all tro på mannen. Virker faktisk som en klyse hele fyren. Men time will show!


Dette ble sagt om Thorstein Helstad i 98 også:-)
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Xminator

Nja, Helstad viste seg frem som målscorer både i 98 og 99. At personligheten ble kommentert er vel forståelig all den tid miljøet på en fotballtribune har ett homofobt forhold til alfamenn :)

Når det gjelder Sjøhage så er sportslig ledelse i Brann mer enn skikket til å avgjøre om han skal sendes på første fly hjem, eller om han har en rolle i stallen også i 2008. En god begynnelse hadde nok vert å slutte med snusen...

Markmus

Hvorfor skal han slutte med snusen? Snus er livets lykke :)
Ka du ve?

Xminator

Vil dele ut litt skryt for innsatsen mot Basel. Meget lojalt spilt, tar de defensive løpene, kommer til ett par halvsjanser fra kantposisjonen sin.

Helt klart en kamp Sjøhage kan ta med seg inn i vinterpausen og bygge videre på!

Kanskje er det slik at han har større potensial som kantspiller enn spiss? Vanskelig å si, men han er en mer balansert spiller enn Huseklepp. Ikke umulig kampene hans i 2008 kommer på høyresiden etterhvert som Solli/PVM må inn i midten for å erstatte skader og karantener.

xTaTic

Han fikk endelig vise litt av hurtigheten sin i Basel kampen, selv om vi ikke akkurat kom til fryktelig mange sjanser. Tror absolutt ikke vi skal avskrive ham enda!

B.B.

Han jobber mer enn ka ihvertfall eg har sett til no. Han e jo ellers glad i "hoftefeste"...

Det blir noe litt puslete over duellspillet syns eg. Kan han pumpe litt jern og bli litt tøffere i spillet sitt har han helt klart potensiale.

Tror nok han uansett har mest å hente som spiss. Han må bli flinkere taktisk, dvs ta de riktige løpene, bli flinkere til å finne posisjoner, osv. I tillegg til å tøffe seg litt opp å klinke litt mer til så kan det bli bra.

Løp Jokke, løøøøp!
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Christian

Hadde blitt smått legendarisk om han hadde banket volleyforsøket i mål.

Ellers gjorde han vel sine saker greit, forholdene tatt i betraktning. Lite involvert, men jobbet godt og var med bakover. Bidro bedre defensivt enn Corrales i alle fall...

Kjell249

Det volleyskuddet fra 20 meter med forsvare imellom er nesten umulig å putte på.

Men han var på blank kasse ved en annen anleding, litt fra siden, hvor han skulle skutt istedenfor å prøve å finne Helstad foran mål.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

dudo

I tillegg må vi huske at det var en gutt som virket blottet for selvtillit. Jeg applauderer innsatsen, og begynner kanskje å helle mot at det klarer seg med bare én spiss til. Azar og Jokke virker bra nok som backup i skrivende stund.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

enavgutta

Ser ut som en liten tjokkas. Tror det er mye chill og absolute vodka på fredagskveldene.

LandåsKongen

har ingen tro på sjøhage. har hørt at han spiller middelmådig i 3.div kampene...hvordan skal han da kunne gjøre det bra i tippeligaen?
nei, brann har nok kjøpt katta i sekken her.

dudo

Hva med å drite i det du "har hørt" om Brann 2-kampene og heller basere deg på det du selv har sett?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: "dudo"Hva med å drite i det du "har hørt" om Brann 2-kampene og heller basere deg på det du selv har sett?


Vel, det er jo ikke mye man har sett, om man ikke har fulgt Brann 2. Synes Sjøhage fortjener applaus for god innsats igår, men en svale gjør som kjent ingen sommer. Jeg er skeptisk til Sjøhage fordi han ikke har vært i nærheten av førstelaget siden han kom til Brann.

Så får vi se om han har den mentale kapasiteten til å bite tennene sammen i vinter og kjempe seg inn. Vi får se. Tror mulighetene absolutt er tilstede for at han forsvinner fra klubben før 2008-sesongen også.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Neida, men jeg vil uansett ikke vektlegge hva som gjøres på 2. laget. Jeg har full forståelse for at man ikke er særlig motivert der. Også enig i at han ikke har vist allverden (eller fått/tatt sjansen til det), men gårsdagen bar likefullt prov på at han ikke skal avskrives fullstendig.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

naitsirk

tross folks negative oppfatning av han på 2 laget, så har han no ihvertfall putta 6 mål på 3 kamper.

Leffen

Det virker som om det er mange som har en ukuelig tro på denne unge mannen. Men det må da være en grunn for at han ikke har fått noen sjanser i år? Snakk om tilpasning til norsk fotball. Jaja, den overgangen er vel ikke akkurat så stor. Tror nok Sjøhage drar til sommeren....

Toddis_

Quote from: "Leffen"Det virker som om det er mange som har en ukuelig tro på denne unge mannen. Men det må da være en grunn for at han ikke har fått noen sjanser i år? Snakk om tilpasning til norsk fotball. Jaja, den overgangen er vel ikke akkurat så stor. Tror nok Sjøhage drar til sommeren....


Tror Sjøhage kommer til å blomstre etter en sesongoppkjøring med Brann. På samme måte som jeg tror Karadas og Hassan blir bedre til neste år. Og som Helstad ble det i år. Sesongoppkjøringen har veldig mye å si for trygghet til spillestil, trygghet på egen form, trygghet i spillegruppen osv.

Leffen

Ja, det er lov å håpe. Men nå har jo Hassan og Azar litt flere meritter å vise til, slik at det er vel større sannsynlighet for at de skal bli storspillere for oss neste år. Enn Sjøhage. Hva har han noen gang bevist? Han var et talent i Sverige, ja vel. Men det er maaaange som ikke klarer overgangen til å bli en god spiller i voksen alder....

fortune

http://svt.se/content/1/c6/41/02/68/2005-0621-SJOHAGE.asx

Se hvordan Sjøhage ser ut her.. Er i en helt annen form enn i Brann, langt i fra så bælfeit som han er nå.. Omtrent samme forskjellen som Helstad i RBK vs. Brann
First is first, second is nothing

Baunebob

Det viser at fyren har et eller annet ihvertfall.

Selv om det kanskje er vanskeligere enn forventet å få det ut.

Laksevåg

han e no en ålreit fyr. snakket litt med han i litauen

tormi

Quote from: "Laksevåg"han e no en ålreit fyr. snakket litt med han i litauen


Den e fin då gir vi han fast plass på laget.

Folk sier jo at eg og en en ålreit kar så koffor ringer ikkje Mjelden meg?
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Northside

Har ikke Brann betalt noen svensker for å signere HageSjøen enda? pokker og!

Nightfox

Because you are the one with the ugliest klær and the longest face, tormi..

Xminator

Alltid herlig å se små mennesker finne seg ett nytt mobbeoffer...

dudo

Enig med X her. La gutten få seg en sesong der han har vært med i oppkjøringen før man i det hele tatt tenker på å lynsje han. Det koster ikke en kalori. Også er det jo jul og greier.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

tormi

Quote from: "Xminator"Alltid herlig å se små mennesker finne seg ett nytt mobbeoffer...


Regner ikke med du sikter til meg der Mr. X. Er jo litt latterlig å snakke om at han bør få lov å forsøke seg på laget "fordi" han er en grei kar.

Var ikke ment som mobbing fra min side og tviler vel på at Laksevåg ble lei seg av dette.

For å oppsummere Sjøhage fra min side:

Har fått liten mulighet til å vise seg på banen, har vist han er hurtig og intet mer sålangt. Har vist tendenser til dårlige holdninger dog har IKKE sutret og det er positivt.

Gi gutten til sommeren 2008 - uten signifikant forbedring så tror jeg ikke på ham lenger.

Enn så lenge så "VIL" jeg at han skal lykkes men han trenger en god treningsvinter! Stå på.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Laksevåg

Han kan bli noe. Forbanna hurtighet på han. Eg har ikkje gitt han opp endå

Markmus

Enig med Laksevåg. Han kan bli noe og jeg har troen på at han blir det :) Tenk hvor mye han kan blomstre om han bare får seg en skikkelig sesongoppkjøring.
Ka du ve?

palla

trur og på sjøhage. ska huska at helstad ikkje var iform då han kom til brann ifjor sommar og folk klaga. winters var heller ikkje de heilt store fyrste halvåret han var i brann.

tormi

Quote from: "palla"trur og på sjøhage. ska huska at helstad ikkje var iform då han kom til brann ifjor sommar og folk klaga. winters var heller ikkje de heilt store fyrste halvåret han var i brann.


Litt rart å sammenligne Helstad og sjøage. Mer enig i winters siden han også var et ubeskrevet blad for oss da han kom til brann.

Helstad derimot har levert gode spissferdigheter siden han var i brann sist. Da han kom til oss i fjor slet han fremdeles med kneet etter operasjonen + var ikke maks trent mye pga dette.

Sjøhage derimot har ikke levert så altfor mye de siste årene. At det bor "noe" i gutten er imidlertid ikke jeg heller i tvil om. Men det er her hans holdninger vil avgjøre. Tar han opp hansken og GUTSER på i vinter. Er han villig til å trene så mye som skal til for å bli en topp spiss?

Det er der min usikkerhet ligger. Men vi vet vel mer om dette i april 2008!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Kjell249

BT: I dag hadde Brann årets første trening med ball på kunstgresset på Nymark. Faktisk var det ingen av spissene som var med på spilløkten: Winters jogget under hele treningen, Thorstein Helstad tok det rolig på grunn av underlaget, mens Joakim Sjöhage var i Oslo i et annet ærend.

Sjøhage på et "ærend" i Oslo. Utleie eller eventuelt salg? Tipper på Lyn, de har jo kjøpt spisser med mangel på spilletid fra oss før.

http://fotball.bt.no/uefa/article98156.ece
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

lurkie

Har dere vært på hjemmesiden til Sjøhage eller? Webshop og greier,....

http://www.joakimsjohage.com/Søsteren eller?

Men nok om det, leitet etter bilder av han, er det bare meg eller har han lagt på seg noen kilo siden 2005? Kan det ha noe å si for at han var bedre dengang?

Yngve

Quote- Jeg tror du heller bør ta en opptelling i slutten av mars. Vi er for mange i stallen nå og noen skal ut.
I samband med at det no er 10 utlendingar i stallen, kontra 8 på same tid i fjor.

Eg les det slik at Sjøhage og Arman er på veg ut?

peteE

Armann kan vi bare selge, har egentlig ikke bruk for ham mer. Sjøhage bør vi gi en 'sjanse' med å låne ham ut. Spesielt hvis Burns kommer.

Men er jo litt trist, synes Sjøhage virker som en bra kar, og at han potensialet er det ikke særlig tvil om. Veldig god fart, god teknisk og en grei avslutter! Er absolutt noe å bygge på for en spiss!

"Jag ser detta året som ett mellanår för mig och jag är ju faktiskt bara 21 år, det är lätt att glömma i bland. Jag var 17 år när jag började spela i Allsvenskan och då trodde jag att allt bara skulle gå spikrakt uppåt men så är det inte, alla har sina skitår och jag hoppas att detta är mitt.. och jag kommer att vara så revansch-sugen nästa år! Men jag gläds så otroligt med Bergen och Brann och jag är så glad över detta!!

Jag, min sambo Sanna och våran hund Ludde trivs jättebra i Bergen, det är en otroligt fin stad och nu har alla bitar kommit på plats. Sanna har börjat jobba och vi har fått ordning på allt i våran lägenhet, så nu kan jag bara fokusera mig på fotbollen!!!"

Høres jo ut som han trives!

Marek

Quote from: "peteE"Armann kan vi bare selge, har egentlig ikke bruk for ham mer. Sjøhage bør vi gi en 'sjanse' med å låne ham ut. Spesielt hvis Burns kommer.

Men er jo litt trist, synes Sjøhage virker som en bra kar, og at han potensialet er det ikke særlig tvil om. Veldig god fart, god teknisk og en grei avslutter! Er absolutt noe å bygge på for en spiss!


Hvordan vet du dette? Jeg er veldig i tvil om hans potensiale.
ons Ivar skal hem...

Kjell249

Quote from: "Marek"
Quote from: "peteE"Armann kan vi bare selge, har egentlig ikke bruk for ham mer. Sjøhage bør vi gi en 'sjanse' med å låne ham ut. Spesielt hvis Burns kommer.

Men er jo litt trist, synes Sjøhage virker som en bra kar, og at han potensialet er det ikke særlig tvil om. Veldig god fart, god teknisk og en grei avslutter! Er absolutt noe å bygge på for en spiss!


Hvordan vet du dette? Jeg er veldig i tvil om hans potensiale.


Jeg heller skjønner ikke helt hvor du tar dette fra. Jeg synes har virker utrent og umotivert. Greit han er rask, men har enda ikke fått noen bevis på at teknikken er strålende. Skal han ha noen mulighet til å få spille må han ihvertfall ta opp hansken og kjempe, og har ikke sett noe tegn på enda.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Klaus_Brann

Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Marek"
Quote from: "peteE"Armann kan vi bare selge, har egentlig ikke bruk for ham mer. Sjøhage bør vi gi en 'sjanse' med å låne ham ut. Spesielt hvis Burns kommer.

Men er jo litt trist, synes Sjøhage virker som en bra kar, og at han potensialet er det ikke særlig tvil om. Veldig god fart, god teknisk og en grei avslutter! Er absolutt noe å bygge på for en spiss!


Hvordan vet du dette? Jeg er veldig i tvil om hans potensiale.


Jeg heller skjønner ikke helt hvor du tar dette fra. Jeg synes har virker utrent og umotivert. Greit han er rask, men har enda ikke fått noen bevis på at teknikken er strålende. Skal han ha noen mulighet til å få spille må han ihvertfall ta opp hansken og kjempe, og har ikke sett noe tegn på enda.


Jeg er enig med dere i at det virker rart at han vet dette. Men hvordan vet dere det motsatte?

peteE: Baserer du det du sier om han på alle de kampene han har spilt for Brann??
Eller bruker du bare å være tilstede på Brann's treninger?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Marek

Quote from: "Klaus_Brann"Jeg er enig med dere i at det virker rart at han vet dette. Men hvordan vet dere det motsatte?

peteE: Baserer du det du sier om han på alle de kampene han har spilt for Brann??
Eller bruker du bare å være tilstede på Brann's treninger?


Vet da ikke det motsatte, vet ingenting om han siden han knapt har vært på banen, og skulle jo tro at det er en grunn til det.
ons Ivar skal hem...

naitsirk

kan vera peteE har sette b-lagskamper.

eg forholder meg til mjelde og trenarapparatet. det er nok ein grunn til at han ikkje har spelt noko særlig.

Kjell249

Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Marek"
Quote from: "peteE"Armann kan vi bare selge, har egentlig ikke bruk for ham mer. Sjøhage bør vi gi en 'sjanse' med å låne ham ut. Spesielt hvis Burns kommer.

Men er jo litt trist, synes Sjøhage virker som en bra kar, og at han potensialet er det ikke særlig tvil om. Veldig god fart, god teknisk og en grei avslutter! Er absolutt noe å bygge på for en spiss!


Hvordan vet du dette? Jeg er veldig i tvil om hans potensiale.


Jeg heller skjønner ikke helt hvor du tar dette fra. Jeg synes har virker utrent og umotivert. Greit han er rask, men har enda ikke fått noen bevis på at teknikken er strålende. Skal han ha noen mulighet til å få spille må han ihvertfall ta opp hansken og kjempe, og har ikke sett noe tegn på enda.


Jeg er enig med dere i at det virker rart at han vet dette. Men hvordan vet dere det motsatte?

peteE: Baserer du det du sier om han på alle de kampene han har spilt for Brann??
Eller bruker du bare å være tilstede på Brann's treninger?


Hvorfor jeg synes han virker utrent og umotivert? Utrent har vel sammenheng med dobbelhaken og magen, umotivert er oppførsel når han har varmet opp til diverse kamper.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

peteE

Alt er generelle ting jeg har lest om ham fra Allsvenskan, ("snabb, och dribblstärk spiss"), og jeg og noen venner så ham i en 2. lagskamp en gang i tidlig i høst. Vet ikke noe om hvordan han er nå da.

Men han virket å ha en god kontroll på teknikken og var ganske rask etter hva jeg fikk med meg.

Fikk ikke med meg kampen mot Tromsø.

Klaus_Brann

Quote from: "Marek"
Quote from: "Klaus_Brann"Jeg er enig med dere i at det virker rart at han vet dette. Men hvordan vet dere det motsatte?

peteE: Baserer du det du sier om han på alle de kampene han har spilt for Brann??
Eller bruker du bare å være tilstede på Brann's treninger?


Vet da ikke det motsatte, vet ingenting om han siden han knapt har vært på banen, og skulle jo tro at det er en grunn til det.


Var egentlig myntet mest på Kjell249. Klart det er en grunn til det, det benekter jeg ikke. Men det ble jo uttalt når han ble kjøpt inn, at han trengte en god treningsvinter på seg, før han evt. var klar for 1.lagsspill.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Marek"
Quote from: "peteE"Armann kan vi bare selge, har egentlig ikke bruk for ham mer. Sjøhage bør vi gi en 'sjanse' med å låne ham ut. Spesielt hvis Burns kommer.

Men er jo litt trist, synes Sjøhage virker som en bra kar, og at han potensialet er det ikke særlig tvil om. Veldig god fart, god teknisk og en grei avslutter! Er absolutt noe å bygge på for en spiss!


Hvordan vet du dette? Jeg er veldig i tvil om hans potensiale.


Jeg heller skjønner ikke helt hvor du tar dette fra. Jeg synes har virker utrent og umotivert. Greit han er rask, men har enda ikke fått noen bevis på at teknikken er strålende. Skal han ha noen mulighet til å få spille må han ihvertfall ta opp hansken og kjempe, og har ikke sett noe tegn på enda.


Jeg er enig med dere i at det virker rart at han vet dette. Men hvordan vet dere det motsatte?

peteE: Baserer du det du sier om han på alle de kampene han har spilt for Brann??
Eller bruker du bare å være tilstede på Brann's treninger?


Hvorfor jeg synes han virker utrent og umotivert? Utrent har vel sammenheng med dobbelhaken og magen, umotivert er oppførsel når han har varmet opp til diverse kamper.


Charlie Miller og Kvisvik hadde/har vel både dobbelthake, og ølvom så det holder, så det bør ikke være en hindring.

For alt jeg vet kan det fint hende at han jobber bra på trening, men det blir bare spekulasjoner.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Marek

Quote from: "Klaus_Brann"[Charlie Miller og Kvisvik hadde/har vel både dobbelthake, og ølvom så det holder, så det bør ikke være en hindring.


Men så hadde ingen av de rykte på seg å ha veldig god fart heller. For å oppnå høy fart er ølvom en hindring.
ons Ivar skal hem...

Klaus_Brann

Quote from: "Marek"
Quote from: "Klaus_Brann"[Charlie Miller og Kvisvik hadde/har vel både dobbelthake, og ølvom så det holder, så det bør ikke være en hindring.


Men så hadde ingen av de rykte på seg å ha veldig god fart heller. For å oppnå høy fart er ølvom en hindring.


Det er greit nok, men det siste er jeg uenig i...
Vinden glir rett forbi kroppen når man har en kule foran, enn om man har et flatt vaskebrett. Barnelærdom.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Roald

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=6137

Sjøhage går tilbake til Elfsborg på lån. + Opsjon på kjøp.
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

Go Up