• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tormi

101
Brann / Fordommer mot Brann-fansen
August 30, 2007, 11:57:08 AM
Quote from: "C@Bøe_79"Bergensere er generelt hatet alle steder...


Misunnelse kalles det.

Folk synes vi er rare fordi vi er så entusiastiske, og fordi vi føler oss som en nasjon i nasjonen. Det er langt fra alla fra Oslo som er stolt av byen sin, mens de aller fleste bergensere er veldig stolt av bergen, og det å være bergenser.

Forøvrig er det langt flere mannlige bergensere hatere der ute, enn kvinnelige så for oss mannfolk så spiller det liten rolle :)
102
Brann / Azar Karadas (edited)
August 30, 2007, 11:48:36 AM
Quote from: "gitarbroiler"Jeg kjenner personlig noen i Azars nære vennekrets, og det er en kjennsgjerning der at Azar selv var lite lysten til å gå til RBK når tilbudet kom den gang. Etter mye forhandlinger med klubbledelsen, ønsket Azar å være med på å bidra til å redde Brann og sa dermed ja til å bli solgt.

Vi må huske på at det tross alt ikke er mer enn 5-6 år siden Brann var i en hengemyr uten like, og var nær konkurs. Dette visste ledelsen, og et salg med 6 mill i pluss kunne ikke sies nei til.

Azar har alltid hatt Brann som sitt lag, og elsker det å spille med den røde drakten. Men samtidig er Azar en følelsmessig, temperemants full spiller som gir alt i hver eneste duell. At han da jubler når han scorer faller helt naturlig, for det er vanskelig for han å juble "konservativt" slik som vi ønsker han skulle ha gjort når han scoret mot Brann. (som en liten digresjon på det, så skjønner sikkert de som så Arsenal - Sparta Praha kampen i går hva jeg mener. Rosicky har fortid i Sparta Praha, og jublet ikke akkurat høylydt da han scorte)

Det bør ikke levnes noen tvil om at Azar kommer til å gi ALT for Brann, og til de som mener han BARE tenker penger så bør man tenke på nytt. Han gav faktisk fra seg en fin liten bonus-sum for å få komme til Brann. Andre klubber ville ha han, men det var KUN Brann som var aktuell for Azar.

Hilsen en som vil klappe SKIKKELIG når Azars navn blir lest opp på Stadion!!


Og jeg klapper med... SKIKKELIG altså!  :)
103
Brann / Brann skal "ta" røykerne
August 26, 2007, 22:38:00 PM
Quote from: "tommy kolseth"forskjellen er vel at fotball er heftig mye viktigere (for mange av oss) enn pisset de viser på kino. kino er underholdning, brann er identitet og kultur. men snart er jo alle fotballarenaer rene og fine som moderne kjøpesentere, og supporterkulturen som en gang var, der man ikke stilte spørsmål om noe sånt som røyking, borte.


Etter hvert som det blir færre og færre røykere så tror jeg ikke at akkurat røyking er en del av fotball/supporter kulturen som vil bli savnet...
104
Brann / ?vrebø og tilleggstid.
August 26, 2007, 22:36:39 PM
Halloen folkens!!!

Dere vet ALLE hvorfor det ikke ble mer enn 2 minutter tillegg. Nøff vil ikke har gullet te Bergen. Dette visste dere fra før av så forstår ikke overraskelsen her.

Hadde det vært RBK som jaget poeng hadde denne kampen her medført mellom 6-8 minutter tillegg, dog umiddelbar avblåsing seff om de scoret i tilleggstiden.

Dersom det ikke ble RBK mål i tilleggstiden så har dommer seff lov å legge til enda noen minutter bare for sikkerhets skyld.

utrolig!!!
105
Brann / Brann skal "ta" røykerne
August 26, 2007, 22:33:51 PM
Quote from: "tommy kolseth"nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende sammenligner det å gå på brann-kamp med å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.


At du vil påføre giften din andre kan du mene så mye du vil. Vi andre som ikke forpester ditt miljø ønsker ikke finne oss i det.

Det er ca 30 prosent røykere i Norge og de fleste (heldigvis) har forståelse for ikke røykere.

Hvorfor skal flertallet bli påført ubehageligheter pga DIN uvane?
106
Brann / Azar Karadas (edited)
August 25, 2007, 16:00:32 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "tormi"

Enhver av dagens Brannspillere hadde seff signet for Real Madrid til 100 ganger årslønnen om de fikk tilbudet.


Veldig saklig kommentar. Hvis du skal komme med eksempler, så hadde det vært flott om du kom med noen som er litt mer realistiske.
107
Brann / Azar Karadas (edited)
August 25, 2007, 15:36:58 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Stoffi"Det jeg sier er at han kun er en HORE som man ikke kan stole på.


Kan man stole på noen?

Jeg er uansett ikke i tvil om at vi har fått en spiller som har sterkere følelser for denne klubben enn mange som allerede spiller for Brann!


Godt sagt og vel talt!

Stoffi - jeg synes dine meninger er patetiske, forstår folk kan være bitter men det er faen meg 5,5 år siden.

Det eneste jeg har problem med selv er den overdrevne jubelen da han scoret for pakket på stadde. Den kamelen skal jeg lett svelge. At han gikk til RBK det tror jeg var mye pga Branns "ønske" om å selge ham.
108
Brann / Azar Karadas (edited)
August 25, 2007, 15:30:49 PM
Quote from: "Ricky"

Det skal nok presteres bra i noen kamper før jeg begynner å klappe for Azar under lagoppstillingene.


Dette gjelder ALLE de andre spillerne i laget også!

Enhver av dagens Brannspillere hadde seff signet for Real Madrid til 100 ganger årslønnen om de fikk tilbudet.

Folk må åpne øyenene og forstå at Brann ER den klubben disse spillerne aller mest vil spille for... I NORGE!!!

Norge er en bakgårdsliga og de fleste ville seff enda mer spillt for en rikere klubb på et høyere nivå.
109
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
August 21, 2007, 12:40:35 PM
Quote from: "Nixon"Det dummeste jeg leser her på forumet er at noen ikke vil ha en spiller fordi de ikke liker han. Ikke fordi han ikke er god nok, eller fordi vi har for manger spillere i den posisjonen, men fordi de ikke liker han.

Jeg vil ha gode spillere.
Ikke en ny bestevenn.


Enig med visse unntak som Riseth/Iversen - takler dem bare ikke.
110
Brann / Sjøhage!
August 17, 2007, 07:08:07 AM
Quote from: "Jrgn"Synes Sjöhage burde fått sjansen etter 70 minutter. Huseklepp virket sliten/giddalaus på slutten. Med så lite innsats og mange trøtte bein som det var på slutten av denne kampen tror jeg byttet kunne hatt litt effekt om det hadde vært tidligere enn etter 85 minutter.


Enig i sliten / uenig i giddalaus - da Husky fremdeles gikk på løp og i dueller når han ble involvert etter 70 minutter.

Synes det er rart hvordan vår kaptein og spillstyrere sender såpass mange baller til Solli når han tydeligvis ikke har dagen idag heller. Og enda rarere synes jeg det er at Andresen ikke evner å forstå at en vanndam ikke flytter seg. Gang på gang gikk han i samme vannet.

Forøvrig er også jeg enig i at Sjøhage kunne ha fått kommet inn litt tidligere. Men 2-1 er tross alt langt bedre enn 2-2 dersom vi hadde fått den i trynet.
111
Brann / Kannelønning blir Brannspiller
August 15, 2007, 07:28:16 AM
Spennende...
112
Brann / Vinner Vi Gull!?
August 14, 2007, 13:39:23 PM
Quote from: "krøvel vellevold"


Det viktigste her er at det gikk troll i ord da Krøvel lekte seg med tall ifjor (akk så jeg forbannet deg da), men dette rettes lett opp igjen om det igjen går troll i ord med dine tall igjen!

Jeg har funnet ut at jeg tror på det Krøvel tror på!
113
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
August 12, 2007, 20:52:53 PM
Quote from: "Atlet Orvanger"
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Desperado"
Quote from: "kapteinen"Men han som var mest ute med kjeften sin var han tv2 "eksperten" av en vif supporter som dømte Mjelde nedom og hjem for å starte med Bakke.
Er ikke mye som skal til for å bli ekspert i dette landet her!!Dagens klovn!


Bengt Eriksen, som han heter, hadde i det minste baller til å si at han hadde tatt skammelig feil. Langeland forsøker å vri alt til sin egen fordel.....Akkurat det gjør at Bengt Eriksen ikke er noen klovn.


Så om Mjelde gjør en stor taktisk blunder i en kamp og i etterkant sier "Beklaga, detta her va håplaust av meg" så er alt greit?


Det viser ihvertfall karakterstyrke og ydmykhet - to ting som er gullande godt om man er ute etter å lære av sine feil og bli bedre!


Leste forøvrig Langekuks kommentar til frokost kaffen idag og den satt seg sporenstreks i halsen.

Fytte rakkeren for en patetisk mann. Har alltid syntes han er veik og elendig men at han faktisk tar æren for Branns gullmarsj er så i tåkeheimen patetisk at jeg ikke finner ord.

Utrolig at han fremdeles har jobb!
114
Brann / Faglig uenighet?
August 01, 2007, 10:51:50 AM
Quote from: "Innlandsmax"


Er seff enig i at folk har forskjellige meninger. Men om spillerne VIL gjøre en god jobb så kan også en innøvd 4-5-1 være svært dødelig.

Trekker du vingene frem offensivt når man i angrep blir jo formasjonen seende ut som 4-3-3-

4-5-1 er jo en utgangsposisjon og den krever stor offensiv arbeidsvilje fra vingene samt at den sentrale 3'eren må være villig til å dekke større rom i bredden samt sideforskyve i større grad.

Vil nok tro at en 4-5-1 formasjon er mer krevende og at flere spillere må gidde mer enn i 4-4-2 som er en veldig stabil og "lett" formasjon å drilles i.

Det handler mye om innsatsvilje og eg er 100% på linje med Mjelde som har et ønske om å kunne variere i 2 formasjoner.
115
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
August 01, 2007, 10:45:02 AM
Quote from: "Nesten"
Quote from: "tormi"
Quote from: "Nesten"
Matten bak, nord for stadion holder ikke klasse. I det hele tatt ligger Brann et stykke bak RBK på gresstreningsforhold. Men, bevares det bedres år for år. Ikke noen skam å ligge bak RBK som med sin ufattelige rikdom, klokskap og kløkt hele tiden gjør kloke strategiske vag.
Selger spillere pga at de er bosmenn, får likevel 5 millioner. Selger eldgamle trestokker som Frode Johnsen får mye penger. Selger eldre menn som Helstad og mellomgamle som Solli får mye penger inn i norsk målestokk. Snar kommer alle supertalentene i RBK gratis inn i a-laget for kr 0,- de er jo allerede på RBK2. Aas, Jamtfall osv. De har et skremmende godt juniorlag som var i finalen i fjor, vant Jet-cup og flere andre internasjonale turneringer. Jeg aner ikke hvor mange de har på aldersbestemte landslag men de har ialle fall mest av TL-lagene.
Apropos spillerpolitikk, idag står det jo i BT at tillatelser kan bli inndratt for en drøss utlendinger i TL, Branns folk er nok ikke i fare men et tankekors er det vel.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - Jeg ler så jeg griner. Har jo skjønt at Nesten er litt av en figur som elsker å lese navnet sitt på forumet - men dette tar kaken. For en post for en surrete hjerne.

Takk for en god latter!


Den dagen RBK eller for den sags skyld et annet norsk lag etablerer seg i europatoppen eller for den sags skyld igjen går videre fra gruppespill i CL da skal jeg investere i en hatt og spise denne.

Forøvrig har du en måte å skrive innlegg på som er så herlig - makan til ensporing.

Personlig utelukker ikke jeg heller at RBK igjen vil bli en storhet i NORGE - de har ressursene til det, men det spørs likevel om de vil klare å få et så dominerende lag igjen som de hadde i 10 års tid.

At RBK var det første laget i Norge som kan kalle seg profesjonelle er vel jeg også enig i - men det er litt andre tider nå.

Det som kan endre på dette er om den norske fotballen igjen vil oppleve mange konkurser slik at RBK kan holde seg på topp ved å kjøpe de beste spillerne /talentene i Norge til spott pris slik at klubbene rundt blir svekket uten å bli vesentlig økonomisk styrket.

Dette kan seff skje.
116
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
August 01, 2007, 09:57:29 AM
Quote from: "Nesten"
Matten bak, nord for stadion holder ikke klasse. I det hele tatt ligger Brann et stykke bak RBK på gresstreningsforhold. Men, bevares det bedres år for år. Ikke noen skam å ligge bak RBK som med sin ufattelige rikdom, klokskap og kløkt hele tiden gjør kloke strategiske vag.
Selger spillere pga at de er bosmenn, får likevel 5 millioner. Selger eldgamle trestokker som Frode Johnsen får mye penger. Selger eldre menn som Helstad og mellomgamle som Solli får mye penger inn i norsk målestokk. Snar kommer alle supertalentene i RBK gratis inn i a-laget for kr 0,- de er jo allerede på RBK2. Aas, Jamtfall osv. De har et skremmende godt juniorlag som var i finalen i fjor, vant Jet-cup og flere andre internasjonale turneringer. Jeg aner ikke hvor mange de har på aldersbestemte landslag men de har ialle fall mest av TL-lagene.
Apropos spillerpolitikk, idag står det jo i BT at tillatelser kan bli inndratt for en drøss utlendinger i TL, Branns folk er nok ikke i fare men et tankekors er det vel.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - Jeg ler så jeg griner. Har jo skjønt at Nesten er litt av en figur som elsker å lese navnet sitt på forumet - men dette tar kaken. For en post for en surrete hjerne.

Takk for en god latter!
117
Brann / Azar Karadas (edited)
August 01, 2007, 07:14:25 AM
Quote from: "krøvel vellevold"
Og jeg snakket IKKE om Campbell sin overgang konkret, men en tenkt overgang fra Spurs til Arsenal generelt. Men vi finner likheter mellom Karadas og det du sier om Campbell: Karadas var også muntlig enige med Brann i et halvt år om han skulle skrive under ny kontrakt. Han skulle hele tiden "skrive under snart". Men signaturen kom ALDRI!


MEN eeeh en viktig utelatt detalje. I Azars tilfelle var det Brann som ønsket å selge og DE FIKK penger.
118
Brann / Azar Karadas (edited)
July 31, 2007, 09:19:25 AM
Quote from: "krøvel vellevold"


Stilig - så du mener han gikk til RBK fordi de var bedre?

Den var nye - har hørt en del andre spekulasjoner men den der er ren piss...

Og forøvrig så er ikke Arsenal bedre enn Tottenham! (Selv om tabellposisjonen kan antyde annerledes de siste sesongene.)

Og om du sammenligner Sol Campbell sin overgang med Azar sin så er du VELDIG LANGT ute å kjøre.

Sol gikk til Arsenal på FREE TRANSFER etter at Tottenham fikk et gigant bud fra utlandet på ham, og han selv muntlig sa han ønsket å bli i Spurs.

Men er jo ikke sikkert det var den overgangen du siktet til.
119
Brann / Sjøhage!
July 30, 2007, 10:40:11 AM
120
Brann / Re: til nesten
July 30, 2007, 09:42:17 AM
Quote from: "Nesten"Jeg finner ikke noe negativt om gårsdagen jeg. Hvis du gidder å lese ser du at det gjelder situasjonen som er lik fjorårets. Brann leder, Bergen, og profilerte folk tror Brann vinner. Kollegaer, andre lags spillere og ca 200000 bergenserer TROR de vinner. Det er altså kun 1 år siden sist.
De har ikke lært noe fra ifjor heller tydeligvis for de sier feil når de sier en bredere stall gir mer trygghet. Det er jo oppi i hodet det svikter, man begynner å tenke på november. Istedenfor bør de høre på strilen :
EN KAMP AV GANGEN, NULLSTILLING, OSV OSV.
Men det er vel for kjedelig for mange her på forumet ikke sant.


Jeg tror du tar feil!

Altså det kan godt hende vi ikke vinner serien. Kollaps er et velkjent ord selv om vi virker mere rutinert og sterkere i år enn i fjor.

Men du tar riv ruskende feil om når du påstår at det er høy sigarføring og at alle bergensere er sikre på gull.

Er DU østlending selv eller bergenser - er du bergenser så lurer jeg isåfall på om du bor i bergen?

For her i byen er det ingen gullfeiring enda, ingen BERGENSKE aviser skriver at gullet er sikret.

Bergensere er vel det mest myte omspunne folkeslaget i Norge, men at vi tar seieren på forskudd er bare piss.

Seff snakker vi om det før serien - men til de idiotene i landet som ikke har skjønt det - vi er også et folkeslag full av selvironi. Derfor vi alltid er selverklærte seriemestre i april!
121
Brann / Sjøhage!
July 30, 2007, 09:37:21 AM
Quote from: "grei"


Det skal bare -1- skade til så er vi i akutte problemer på topp. 1.

Da kan det være greit om andre er klar til å steppe inn. Og ikke kom drassende med Arman, han er ikke god nok for en hel kamp på topp.

Forøvrig ønsker jeg ikke blåse dette opp da jeg selv stort sett var meget fornøyd med gårsdagens kamp. Synd at vi sovner litt på slutten, men det er jo greit for spillerne å vite at det ikke nytter å sovne hen selv om vi leder. Så lenge vi ikke taper poeng på det så er det greit.
122
Brann / Sjøhage!
July 30, 2007, 09:07:29 AM
Quote from: "grei"
Quote from: "tormi"
I en kamp man leder 4-0 er det ikke noe stort poeng i å la alle spille kampen ut.

På tidspunktet det snakkes om (20 minutter før slutt) ledet ikke Brann 4-0, det sto 2-0 (dvs 3-0 kom i 70.), og Winters og Helstad eide kampen. Men det er vel kanskje viktigere å pleie enkeltspillere enn å sikre kampen? Vi så jo hvordan det gikk i minuttene etter dobbeltbyttet mot slutten.

Forøvrig synes jeg absolutt Sjöhage kunne fått komme innpå litt før (gjerne på bekostning av Armanns innhopp), men dette er uansett en bagatell, laget som sådan går foran enkeltspilleres ve og vel.
123
Brann / Sjøhage!
July 30, 2007, 08:42:32 AM
Quote from: "grei"
Quote from: "enavgutta"

Hvem skulle han tatt ut 20 minutter før slutt for å gitt plass til Sjöhage da, Winters eller Helstad, som begge storspilte og sørget for to mål til Brann i denne perioden?
Quote from: "enavgutta"Latterlig

Er det noe du ikke syns er latterlig når det gjelder Brann? Lukter litt "Nesten" in disguise, dette... Klager og syter uansett.


Eeeh... Er enig med enavgutta her. Når vi leder 4-0 da er det rom for å la spillere som sliter benken få prøve seg - det er rom og TID for å la spillere hvile litt. Hadde jeg vært Mjelde hadde jeg gjort følgende:

70 minutt:

- Inn med Sjøhage (greit å få unnagjort debuten) for Winters/Helstad (samme hvem)
- Inn med Huseklepp for Tijan Jaiteh (han har spilt ekstremt med kamper i det siste.) Trekke Solli inn sentralt og Huseklepp på høyreving

80 minutt:
- Inn med Walde for Bjarnason (greit å få unnagjort debuten).

I en kamp man leder 4-0 er det ikke noe stort poeng i å la alle spille kampen ut.
_
124
Brann / Ble det noe på det Alseth?
July 30, 2007, 07:31:13 AM
Og denne diskusjonen kan sees i sammenheng med Kjell Alseth fordi???
125
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 29, 2007, 07:16:20 AM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Nixon"Men hvem vil ta over Brann da? Ingen anerkjent trener vil røre Brann med en ildtang for alle vet jo at det vil minst gå over 40 nye år før vi vinner neste gull.


Om ingen anerkjente har lyst så får vi ta Ivar Morten Normark.


DA går jeg.
126
Brann / Azar Karadas (edited)
July 27, 2007, 12:28:46 PM
Ja Azar - i frisk og fin form er hjerteligst velkommen tilbake til Brann.

Eneste feilen han gjorde var den jævla jublingen for RBk på stadda. Den svei og svir enda. Punktum.

Er han god nok for Brann er han velkommen!
127
Brann / Udjus og Monkam leies ut til LøvHam
July 27, 2007, 12:24:27 PM
Quote from: "atlascopo"har god tro på monkam enda. Se bare på alanzinho. Han hadde helt latterlig nivå i 3 år, før han blomstret. Monkam er enda ung, og har mye fotball i seg.


det har han - men har han hodet med seg??
128
Brann / Hvem skal erstatte Gashi?
July 25, 2007, 13:34:18 PM
Quote from: "Belfort"Det eneste som er sikkert er at vi skal ha inn en kvalifisert erstatter. Ikke noe nødløsning fra Løv-ham eller Follo.


Akkurat nå når Gashi forsvinner synes jeg det er ekstra trist at Helge Haugen er vekke. Men erstatning for Gashi? Det er ikke lett. For vi kan gjerne signere HEF, men han er ikke samme spillertype i det hele tatt. Så en ren erstatning blir det nok ikke.

HEF har dog en del andre kvaliteter enn Gashi og er nok en langt bedre spiller enn det Gashi er totalt sett. Så HEF - du er velkommen hjem!
129
Brann / skbrann.org nedlagt?!
July 25, 2007, 10:51:32 AM
Ja siden er nedlagt men jeg mener at bataljonen burde få opp en slik terminliste som det var på skbrann.org.

Jeg kan selv ta på meg å drive denne om det så skulle være. På skbrann.org fikk de med seg hele termnlisten og også hvilken kanaler den gikk på. Meget bra tiltak. Evt har vi dette et annet sted så holder det med en hjelpsom link!  :)
130
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 24, 2007, 11:26:46 AM
Quote from: "blubbin"Jeg bryr meg egentlig heller lite om hva Sæternes muligens skal ha gjort, men fokuserer heller på at jeg synes det er positivt at han forsvinner da han var den dårligste av de tre etablerte spissene.


Vel talt og er 100% enig med deg. Men det at Sæternes er en spiller som har fått så sinnsykt med tillit av Mjelde. Mjelde har faen meg forsvart den mannen mer enn noen andre spillere og så biter han hånden til den som føder ham så kraftig det er brutalt.

Jeg må si at Mjelde opptrer meget profesjonelt når han klarer å la vær å gå ut å slenge dritt i media. Dette er både klubben og Mjelde selv tjent med i det lange løp. Men det er også klart at de da til tider kan fremstå som litt "dum snille" i media.
131
Brann / MJELDE M? BLI 2007
July 24, 2007, 09:25:51 AM
[quote="jkippersForeslår at begge trådene stenges, og at det opprettes en "Mons Ivar Mjelde - høstsesongen 2007". Jeg er helt enig i at det ikke bør lyse "Mjelde må gå" mot folk som besøker forumet. Spillerenes tråder er jo langt mer nøytrale.
[/quote]

I second that... Har herved åpnet en ny tråd så får vi se hvilken som blir stengt!
132
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 24, 2007, 09:24:06 AM
Quote from: "blubbin"Er det ikke egentlig genialt at uromomentet Sæternes forsvinner slik at den mye bedre Winters får spille fast?  Sæternes-salget er et vanvittig genialt sjakktrekk!  Sjokkerende å se hvordan folk ser ut til å forlange enkelte folks hode på et fat kun fordi de har gjort noe genialt.  Men det er sikkert nok av de som lengter tilbake til jojo-tilværelsen et par tiår tilbake.


Mulig jeg ikke er helt oppdatert men leste førs idag Henrik Færevågs kommentar om Sæternes exiten. Har før det bare hørt rykter om hans svikefulle atferd hvor han lekte skadet for å ikke komme inn som innbytter mot Tromsø.

Det er for meg HELT ubegripelig dersom Sæternes virkelig gjorde som han gjorde. Da må jeg si at denne "faglige uenigheten" mellom ham og Mjelde virkelig er forståelig. Makan til ego. Da skal vi være overlykkelig at vi faktisk fikk penger for ham da han dro.
133
Brann / MJELDE M? BLI 2007
July 24, 2007, 07:18:49 AM
134
Brann / Hvem skal erstatte Sæternes?
July 24, 2007, 07:12:20 AM
Bare tull å gå til dyre innkjøp for å erstatte Sæternes. Vi har Armann. Og dersom Karadas skulle komme rekende på en fjøl så kan han og gjøre samme jobb som Sæternes.
135
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 23, 2007, 13:03:31 PM
Quote from: "monzilla"Nå er det tydelig vis ikke bare anti-mjelde-folkene som har selektiv hukommelse. Mange som er for en mjeldeavgang har sagt at kampen i går var bra, og han får rosen for det. Men dere som er så pro-mjelde ser ikke det, dere bare nyter deres halvtime i solen.

Gjentar meg selv her. Jeg krever gull. Om ikke krever jeg endringer.


Er du sur fordi vi vant og fordi Mjelde gjorde noe taktisk bra?

Herlig med "Brannsupportere" som blir gretten i luggen fordi de er mot Mjelde. Jeees.

Er forøvrig enig med deg om at Mjelde må gå uten gull, men man må vel kunne glede seg over en sålangt veldig bra sesong uansett om man er pro/anti Mjelde/Huseklepp/Ulrikken eller Pubisbart.
136
Brann / Gashi - verdensrekord i balltap?
July 23, 2007, 09:27:10 AM
Quote from: "Ben Dover"Det å beholde Gashi og selge Haugen var en fadese. Mjelde tapte gullet i fjor på at han kjøpte Gashi og Bakke og splittet duoen Andresen/ Haugen. At Mjelde taper gullet i år pga han selger Haugen og Sæternes gjør det jævlig å være brannsupporter selv om vi leder serien. At Mjelde i tillegg skusler vekk det største talentet fra Bergen, Huseklepp, gjør at jeg har mistet enhver tro på Mjelde.


Du kan ihvertfall ikke skylde på Brann for at gullet glepper pga Sæternes er gått. DET blir for dumt.

Ellers er jeg enig med deg i at jeg heller ville hatt Haugen enn Gashi, men den at gullet er tapt pga de to.... Nei den må du lenger ut på landet med.
137
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 22, 2007, 20:00:48 PM
Så får kanskje Mjelden fred 1 uke ?

Eller nei seff. Det var KUN flaks at vi vant ikveld. Ingenting med noe annet å gjøre.
138
Kamper / "Seriefinalen" mot Stabæk
July 22, 2007, 12:51:32 PM
Quote from: "eivhelle"IAO sier at Tchoy spiser Andresen til lunsj. La oss håpe at denne uttalelsen kan få Andresen til å tenne til litt ekstra, han spiller tross alt best når han blir litt forbannet. Jeg har i grunnen en ok følelse forran dagens kamp. Brann har fått en fin gjennomkjøring i europa cupen mens Stabæk kommer rett fra ferie og kanskje trenger litt mer tid på å komme igang.

Jeg synest dessuten at det er rart at Stabæk spillerene bruker så mye energi på å fortelle hvor gode de er. I fotball slår sånne uttalelser fort tilbake.


Ja det er mye her som taler til Brann sin fordel. Imidlertid har jeg selv en god følelse og det pleier sjelden å slå bra ut. Måtte forbannelsen min ryke og Pannebåndene brenne...

helvette kor digg det hadde vært med seier idag.. Har faen meg vondt i magen... hjelpe meg.
139
Brann / Sjøhage!
July 22, 2007, 10:35:11 AM
Quote from: "Nesten"
Quote from: "kabelmann"Sjøhage er spilleklar, men Mjelde foretrekker Winters, Helstad, Bjørnsson og Huseklepp til denne kampen. "Han har vist spennende ting allerede, men vi skal være tålmodige med ham" sier Mjelde til BT.

---
Håper tanken er at det er lettere å slippe ham til gradvis i en av de 3 bortekampene som kommer nå. Med hele 3 bortekamper foran seg kan han gradvis slippes til uten hjemmetrykket på seg, dessuten er han som skapt for bortekamper. Dagens VG ofrer 2 sider på Husekleppsaken og jeg er betenkt over at Brann setter sin lit til Huseklepp i høst, en mann som allerede har avtale med en annen klubb. Ekstremt vanskelig å tenke seg at en slik spiller vil gi 110% for gamleklubben da.


Nekter å tro det er vanskelig for en bergenser å motivere seg for å spille kamper for Brann når vi er i gullstriden.
140
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 22, 2007, 10:27:32 AM
Quote from: "Nesten"


Ja for om jeg husker rett i Kr. sand så tok Mjelde ut hele laget og satt seg selv inn. Han var jo alene på banen den gang da de slapp inn de to målene. Jesus han er jo faen ikke alene hver gang det går skeis vel?

Forøvrig er jeg enig i at det var en taktisk blunder mot LSK men det sammen har vel alle sagt og selv har han innrømmet det.

Høres ut som ingen andre i verden gjør feil enn Mjelde.

Jeg og mener det er på tide Mjelde tusler avgårde - men herregud skal vi i åresvis gnage på de samme tingene? Det er jo helt patetisk.
141
Brann / Hva er galt med dette laget??
July 22, 2007, 06:09:04 AM
Quote from: "Ricky"Måtte sette svake i parentes, ettersom jeg ikke vet hvor listen ligger her inne nå. Men registrerte jo i fjor at han fikk holde på i en måneds tid her inne som batty, og den dagen han ble stengt ute laget han seg bare en ny konto, og fikk holde på en måned til som arnes1.


Overrasker meg da at ikke moderatorene benytter seg av sperring av IP adresse. Je veit at dette forumet har den funksjonaliteten.

Ikke det at det er stress å finne seg en ny IP - men det medfører jo isåfall litt mer enn at man bare kan sitte på stolen og fikse seg en ny konto.
142
Brann / Sjøhage!
July 21, 2007, 23:24:29 PM
Noe snodig kanskje at mannen ikke engang er i troppen til kampen mot Stabæk? Eller snakker vi her om en ekstremt rolig innlemming i stallen?

Synes det virker veldig snodig jeg da.
143
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 21, 2007, 09:33:56 AM
Quote from: "Tore Larsen"
Quote from: "tormi"
Skjerpings folkens. Hvordan kan noen foreslå at en trener som ikke klarer å holde styr på en 1. divisjons stall skal klare å kontrollere et av eliteseriens "stjerne" lag?!?!?!


Sikkert i ren desperasjon, for enkelte vil ha fjernet Mjelde uavhengig av hvem som kan overta....


I såfall melder jeg meg. Kan gjerne sitte ved roret 1 årstid før jeg får fyken med en årlig gasje på 1 mill. Har drete meg ut for langt mindre tidligere :)
144
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 21, 2007, 08:59:28 AM
Quote from: "naitsirk"er dette seriøst?
145
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 21, 2007, 08:45:38 AM
Det morsomme her er at vi liksom skal feste vår litt til Sæternes/Andresen.

For det første vet vi ikke hva den fotballfaglige uenigheten består i - men jeg kan ikke se en eneste objektiv grunn til hvorfor vi skal velge siden med MA/BS pr. dags dato.

Hva har disse spillerne å vise til. MA riktignok kaptein på landslaget. Et landslag som knapt er et punktum på verdenskartet. Ingen av dem har vunnet noe. Ingen av dem er meritterte på noe vis.

Ikke det at Mjelde har så sinnsykt mye å vise til men han har ihvertfall en internasjonal karriere som MINST er like mye å skryte av som dem selv sine.
146
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 17, 2007, 13:41:57 PM
Quote from: "jako"
Quote from: "tintin"Her svarte du jo ikkje på innlegget, drit i monsemann i dette, han kan vi diskutere seinere, mener du virkelig at andresen etter hans prestasjoner og væremåte, kan stille så mange krav til brann? ka med alle andre spillere som både har oppført seg mer eksemplarisk og har prestert bedre over tid, skal de også få kunne stille krav når en evt ny kontrakt skal signeres? tenker ikkje her på personlige krav.


Isolert sett ut i fra prestasjoene over hele vårsesongen kan han ikke det. Men han har i de tre siste kampene vist hva som bor i han og jeg tror også det dårlige forholdet til Mjelde har gått ut over spillet hans.

Men når det er sagt er alle i klubben i posisjon til å stille krav om klubben vil gå med på de kravene er en annen situasjon. Martin Andresen er en såpass viktig spiller at det er verdt å høre på hva han har å si, og om det betyr exit Mjelde så støtter jeg ham i det.


Jeg synes det er vanskelig fra utsiden å velge side her. Men vi må for ALL del ikke komme dit at enkelt spillere skal få bestemme hvem som skal trene laget.

Derimot om det er en samlet eller tilnærmet samlet tropp som mener dette. Ja da stiller saken seg annerledes.
147
Brann / Mons eller Martin
July 16, 2007, 13:32:31 PM
Ingen av dem!
148
Brann / Opprydning???
July 15, 2007, 10:14:17 AM
Quote from: "krøvel vellevold"
Som om noen ville godtatt å spille på B-laget i B-lagsserien. De godtar jo ikke engang å få spille 30 minutter i hver kamp på A-laget!


Jeees! Let it go man! Let it go... (Hele setningen uttales med litt amerikansk film aksent!)
149
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 07:31:04 AM
Quote from: "Nixon"http://fotball.bt.no/kommentar/article85385.ece

Denne har Langeland ventet lenge på å få på trykk. Det virker som om mannen finner en pervers glede i å "avsløre" interne konflikter og hente frem gamle skjeletter fra skapene. Jeg tror nok Langeland innerst inne heller velger en høst med bråk enn en høst med gullspill...

Men han har nok rett i at det blir vanskelig for Mjelde å fortsette dersom det ikke blir gull. Så vanskelig at jeg tror han går selv før han eventuelt får sparken.


Ja Langeland ønsker ikke Brann noe godt - men det som står i artikkelen tror jeg stemmer veldig godt med virkeligheten desverre.
150
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 11, 2007, 08:25:45 AM
Jeg har nå offisielt endret standpunkt!

Jeg skal gjøre noe her nå som jeg ikke har sett på dette forumet. Jeg skal innrømme at jeg har tatt feil, jeg endrer mitt standpunkt som hele tiden har vært å støtte Mjelde.

Da POL gikk ifjor ble jeg for første gang litt usikker på mitt standpunkt om å beholde Mjelde, men jeg rokket ikke ved det. Nå er det for meg åpenbart at POL gikk fordi han forutså det som skulle komme. Misfornøyde spiller, kontrakter som ikke blir signert fordi trener/trenerteamet ikke har god nok aksept blant spilleren.

Sæternes gikk ut i BA idag og har indirekte sagt at han ikke er fornøyd med det sportslige opplegget i klubben. (Les: Mjelde + treningene). Jeg VET at Huseklepp forlater klubben mye pga han ikke har noe tillit til trenerne lenger. Jeg antar at dette også gjelder en del andre spillere i klubben.

Det er sikkert for sent å gjøre noe nå siden et trenerbytte nå er feil tidspunkt uansett. Men jeg mener Mjelde må gå!

Du har gjort oss til en god klubb, men samtidig tror jeg du har tatt oss så langt som du kan klare. Om ikke Mjelde går tror jeg vi må begynne fra "scratch" igjen - og Mjelde må kjøre en helt annen linje enn han har gjort. Då blir det atter noen år før vi får smake gullet.