• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger før seriestart 2008

Started by Xminator, September 06, 2007, 05:43:46 AM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

Roald

Tviler. Han har jo uttalt flere ganger at det er kun Fredrikstad som er aktuellt i Norge.
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

Baunebob

Noen som har hørt noe mer om denne Dusan Djuric (?) ?
Flere som har snakket utrolig varmt om han og han har er vel aktuell på landslaget til svenskene ?

Er uten kontrakt. Brann bør forhøre seg.

Henrik8

Det er vel kanskje slett ikke noe dumt tips, selv om bakgrunnen kanskje er litt tynn:) RBH har jo sagt at det er lurt å holde kjeft om spillere man er interessert i, både for å holde prisen nede og for at ikke hele resten av Tippeligaen plutselig skal fatte interesse. Og det har slått meg hvor merkelig stille det har vært rundt Tarik, som egentlig må være et av Norges heteste salgsobjekter. Så det har slått meg også at det kanskje foregår noen forhandlinger i det stille.
Kjør over pakket 09`

SirRobbie

Angående stopperparet tror jeg Azar blir en viktig del av oppbyggingen av spillet. Ser for meg at han kan bryte gjennom spissleddet til motstanderen ganske ofte med ball, og  spille de sentrale i medløp. Dette skaper jo også store rom for backene/kantene våre, samtidig som det minsker mangelen på en klar spillefordeler.


Klaus_Brann

Quote from: "brann.avd.molde"Tok flyet i dag fra gardemoen til Molde og observerte vår venn(?) tarik på en gate der det var et fly som skulle til Bergen. Kan vi tro at han skal i møte med Brann?
Silly sesongen er jo på et høyt nivå så kan jo like gjerne slenge det ut her


Enig i den siste ja.
Hørte forøvrig av eksen min som var i Stavanger her om dagen at ho så en Brann-spiller på Sola. Ho har ikke så god kontroll på hvem som er hvem av de, men han var visst litt smålubben og hadde kort hår.

Jeg hadde hjertet i halsen en stund, men det viste seg at mannen var Super-Ray, og at ho ikke helt hadde fått med seg at han ikke lenger spilte i Brann:-)
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

brann.avd.molde

Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "brann.avd.molde"Tok flyet i dag fra gardemoen til Molde og observerte vår venn(?) tarik på en gate der det var et fly som skulle til Bergen. Kan vi tro at han skal i møte med Brann?
Silly sesongen er jo på et høyt nivå så kan jo like gjerne slenge det ut her


Enig i den siste ja.
Hørte forøvrig av eksen min som var i Stavanger her om dagen at ho så en Brann-spiller på Sola. Ho har ikke så god kontroll på hvem som er hvem av de, men han var visst litt smålubben og hadde kort hår.

Jeg hadde hjertet i halsen en stund, men det viste seg at mannen var Super-Ray, og at ho ikke helt hadde fått med seg at han ikke lenger spilte i Brann:-)


kvisvik til viking da? ikke bra at han går til en rival.  :wink:
Eg må inn!

Fabregas

Når jeg tenker på det husker jeg faktisk å ha lest en artikkel der Jose Mourinho var imponert over Karadas sin stoppergjerning i en kamp mot de. http://venneravpompey.com/karadas%20svarer.htm Ikke denne men en an der Mourinho var ganske så begeistret for Karadas. Når vi i høst har sett han med varierende hell på topp føler jeg meg ganske så sikker på at det er på stopperplass han kan bli best. Så er spørsmålet hva som gjør Brann best. Blir spennende å se hva RBH kan finne på, jeg er god i troen. At det ikke blåser rundt at vi ønsker den og den og kan punge ut den og den summen er bare veldig bra. Men hvem er den perfekte signeringen? VPG eller Kone ville vært helt fantastisk begge to. Men vi trenger nok to til på topp skal vi tåle litt skader uten at spissleddet svekkes voldsomt.

dudo

Stemmer det. Husker 100% Fotball hadde en artikkel om det etter Pompey-Chelsea.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

jako

Det jeg synes er viktigst er å hente spillere som har potensial til å prestere internasjonalt og ikke bare nasjonalt. E-cup kampene har vist at vi mangler spillere med internasjonalt snitt som det så fint heter. Håper Brann også prioriterer dette fremfor å hente habile tippeligaspillere.

Fart, styrke, teknikk og fotballforståelse synes jeg bør være nøkkelord. Scharner hadde alle fire egenskapene og er en typisk spiller Brann bør være til utkikk etter.

Jeg synes i all fall det var skremende å se hvor mange av våre spillere som falt igjennom i e-cup kampene.

At Rosenborg har gjort det dårlig i serien i år skyldes en del marginer og en del negatvie ting rundt klubben. De viste mot Valencia at de har et større potensila enn det Brann har per i dag. Og får de oreden på tingene i løpet av vinteren blir de vanskelig å ha med å gjøre neste år.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Xminator

Jeg håper vi henter spillere som er villige til å prestere i tippeligaen. Og så får europacupen komme som den vil, hvert år, og ikke bare annethvert som i trøndelag ;)


Xminator

http://fotball.bt.no/eliteserien/article94832.ece

RBH forbereder seg på salg av Opdal. Thorbjørnsen blir da ny førstekeeper.

Belfort

Er jo galematias og satse på Thorbjørnsen. Opdal som har sin største svakhet i rekkevidden og Thorbjørnsen som har enda dårligere rekkevidde. Her må Brann ut og handle.

vebo

Har troen på at Dan kan få stell på Johan jeg. Var vel få som hadde troen på Håkon i starten heller.
Tiocfaidh ár lá

Leffen

Ser at Ygor er på vei til Stabæk eller Lyn. Han kommer til å slå til i Stabæk, vent og se....
Hvis ikke vi henter han da!

Brannesen

Traff Corrales og winters ute på byen i helgen...der var det vind i seilene skal jeg si! Corrales sa at det er store muligheter for at han skriver under for vålerengen. Da sa winters at det kom vel ikke vi supportere til å like hvis han gjorde...akkurat som han hadde fått med seg at andresen er sterkt mislikt nå! Winters selv kom muligens til å gjenforenes med kalvenes og syntes tilbudet de hadde gitt han var det beste! Vet ikke hvor stor vekt en skal legge på dette...siden de var så røken begge to :) men hyggelige karer er det ihvertfall...
Bjørn Dahl...respektløst! Se på dette! Nydelig til Huseklepp...Brann har mye folk inne foran måååål åååhåhåå...ja det er 2-1. Det er 2-1...det er Eirik Bakke! Alsaker kommenterer Brann mot Zagreb

RC

Corrales skal vekk fra Brann, det er helt sikkert.

pidre

Quote from: "Belfort"Er jo galematias og satse på Thorbjørnsen. Opdal som har sin største svakhet i rekkevidden og Thorbjørnsen som har enda dårligere rekkevidde. Her må Brann ut og handle.


Thorbjørnsen er bra han!
Saludar a los monos!Eivind

Quote from: "Leffen"Ser at Ygor er på vei til Stabæk eller Lyn. Han kommer til å slå til i Stabæk, vent og se....
Hvis ikke vi henter han da!


Snakket med en brasilianer på lørdag(bodd i Norge i 9mnd pga jobb) og han var Vasco supporter. Jeg spurte han ut om disse brassene som Start hentet, og han kunne fortelle at godeste Ygor var "mobbeoffer" i Brasil pågrunn av sine kvaliteter. Denne brasilianeren mente at Ygor var en av de mer bedritne spillerne som hadde spilt i toppserien i Brasil.

Så at Erik Soler skrøt denne fyren opp i skyene og trodde han hentet gull og grønne skoger til Kristiansand sier vel mer om den mannen enn om selve spillerne..

Til Brann? Nei takk!

Leffen

Du har en bekjent som synes han er dårlig? Ja, da må det vel stemme det da. Han var tross alt kaptein på Vasco da, burde vel egentlig tale for seg selv.
Uansett, mener jeg at han har ubestridte kvaliteter. Dessverre ble han kasta litt frem og tilbake i en bunnklubb denne sesongen, kombinert med at han var ny i landet.
Vi får se.....


Bolsen

Quote from: "Brannesen"Traff Corrales og winters ute på byen i helgen...der var det vind i seilene skal jeg si! Corrales sa at det er store muligheter for at han skriver under for vålerengen. Da sa winters at det kom vel ikke vi supportere til å like hvis han gjorde...akkurat som han hadde fått med seg at andresen er sterkt mislikt nå! Winters selv kom muligens til å gjenforenes med kalvenes og syntes tilbudet de hadde gitt han var det beste! Vet ikke hvor stor vekt en skal legge på dette...siden de var så røken begge to :) men hyggelige karer er det ihvertfall...


Syns det e veldig overraskende at du forsto ka Winters sa, og spesielt når han va drita og må ha mumla mer :P

Gepard

Lite å si på det. Kanskje en tur tilbake til Bodø ?

Xminator

Han er ikke spiss, så der stopper interessen min for Ygor.

At TFL går er ett soleklart tegn på at det snart kommer en ny en.

Gepard

Utrolig spent på dette spisskjøpet. Forventningene er rett og slett meget høye til at det skal handles en klassespiss.

Og siden det (heldigvis ) er lite som lekker ut av informasjon fra Stadion for tiden, vet man veldig lite om hvem det blir...

Eivind

Quote from: "Leffen"Du har en bekjent som synes han er dårlig?


Tja, denne fyren var en stor supporter av Vasco og snakket på grunnlag av hva supporterne til Vasco mente. Man blir vel ikke mobbeoffer blandt fansen om man er knakende god (kan jo se på våre egne Tom Sanne, Martin Knudsen) og man kunne i Brasil ikke fatte at man fikk så mye penger for spilleren.

Quote from: "Leffen"Ja, da må det vel stemme det da. Han var tross alt kaptein på Vasco da, burde vel egentlig tale for seg selv.


Nei det må selvfølgelig ikke stemme, men jeg "stoler" mer på hva lagets egne supportere som har fulgt Ygor i mange år mener fremfor hva en hjernedød Erik Soler mener! Hele Norge tenkte jo nettopp at Ygor var skambra fordi Erik Soler messet om at dette var den største overgangen i norsk historie nærmest. (Ja da må det vel stemme da)

Uansett så havner nok ikke Ygor i Brann, så får vi se neste sesong hvor god brassen egentlig er;)

Belfort

Er helt utrolig at Mim først nå sier at Tfl er en spiller som best fungerer i 4-3-3. Det var det første jeg tenkte når han ble klar for Brann. Tfl er en veldig typisk kant i 4-3-3. Trenger man en rørlegger så ringer man ikke etter en elektriker.

naitsirk

tenkte akkurat det same. kvifor henta dei han då?

Hickok

Nå har vel MIM gått med en plan om å benytte 4231 som grunnformasjonen en stund. I en slik formasjon hadde TFL fungert fint. Eneste problemet har jo vært at laget sjelden har fungert i en slik formasjon, og med kjøpet av Solli, så var vel det den endelige slutten for TFL.

Xminator

Quote from: "Belfort"Er helt utrolig at Mim først nå sier at Tfl er en spiller som best fungerer i 4-3-3. Det var det første jeg tenkte når han ble klar for Brann. Tfl er en veldig typisk kant i 4-3-3. Trenger man en rørlegger så ringer man ikke etter en elektriker.


Ikke glem at han ble hentet i en tid der vi ikke akkurat var bortskjemt med høyrekanter.

Falkman

Quote from: "Belfort"Er helt utrolig at Mim først nå sier at Tfl er en spiller som best fungerer i 4-3-3. Det var det første jeg tenkte når han ble klar for Brann. Tfl er en veldig typisk kant i 4-3-3. Trenger man en rørlegger så ringer man ikke etter en elektriker.


tror  vel det var rimelig klart for Mjelde at TFL i utgangspunktet var en spiller som passer best i en 433-formasjon allerde på det tidspunktet han ble hentet.. og hadde han  ikke vært skadet da han kom til klubben, tror jeg historien kunne sett annerledes ut. At  han nå blir frigitt,  er litt trist med tanke på potensialet han en gang hadde, men samtidig helt naturlig, når man ser på  nivået han holder nå.. ser likevel ikke helt bort at han  kan komme til å kjøre karusell med Hanstveit på stadion neste år.. som Bodø/Glimt-spiller.

Innlandsmax


Gud


JanBanan

vi kan jo kjøpe han lille feite spissen til camarthen town, han scorte jo på hodet!

Langhår

Synd med Ludvigsen, en spiller med et stort potensiale som dessverre har vært hemmet av skader. Det beste for ham vil vel være å ta et steg ned i divisjonssystemet for å forsøke å få fart på karrieren igjen.

Slik som situasjonen er nå hadde ikke Brann noe annet valg. En spiller som ikke klarte å spille seg inn på Strømsgodset har lite å gjøre på dagens Brannlag.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Belfort

Jeg tar det som en selvfølge at hvis Corrales forsvinner så blir det kjøpt inn en ny god back. Skrekken er at Hanstveit ikke får konkurranse,da vet vi at han faller voldsomt i prestasjonene.

Langhår

Quote from: "jako"


Skriver gjerne under på denne. Den tiden da vi var avhengig av salg for å hente inn forsterkninger er over og det er på tide at Brann setter foten ned og gjør det klart at Andresen bare kan glemme  å få Corrales over fjellet.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Ricky

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Belfort"Er helt utrolig at Mim først nå sier at Tfl er en spiller som best fungerer i 4-3-3. Det var det første jeg tenkte når han ble klar for Brann. Tfl er en veldig typisk kant i 4-3-3. Trenger man en rørlegger så ringer man ikke etter en elektriker.


Ikke glem at han ble hentet i en tid der vi ikke akkurat var bortskjemt med høyrekanter.Og ikke minst i en tid der vi også solgte Kvisvik. TFL kan jo spille på begge kantene.
Men alt i alt var det kanskje like greit at det gikk som det gikk, for vi hentet jo inn Erik Huseklepp som erstatter når det skar seg for TFL :)Nixon

Quote from: "Doffen85"Corrales reiser mest sannsynlig hjem:

http://fotball.adressa.no/tv/article94890.ece


Det er jo ikke bare å ønske å reise noe sted når man har to år igjen av kontrakten. Her bør Brann kjøre på med markedspris og så får heller dårlig vær være dårlig vær og kone være kone.
Rød makt på Hansa

Alzheimer/Silverspurs

Quote from: "Eivind"
Quote from: "Leffen"Du har en bekjent som synes han er dårlig?


Tja, denne fyren var en stor supporter av Vasco og snakket på grunnlag av hva supporterne til Vasco mente. Man blir vel ikke mobbeoffer blandt fansen om man er knakende god (kan jo se på våre egne Tom Sanne, Martin Knudsen) og man kunne i Brasil ikke fatte at man fikk så mye penger for spilleren.

Quote from: "Leffen"Ja, da må det vel stemme det da. Han var tross alt kaptein på Vasco da, burde vel egentlig tale for seg selv.


Nei det må selvfølgelig ikke stemme, men jeg "stoler" mer på hva lagets egne supportere som har fulgt Ygor i mange år mener fremfor hva en hjernedød Erik Soler mener! Hele Norge tenkte jo nettopp at Ygor var skambra fordi Erik Soler messet om at dette var den største overgangen i norsk historie nærmest. (Ja da må det vel stemme da)

Uansett så havner nok ikke Ygor i Brann, så får vi se neste sesong hvor god brassen egentlig er;)


Og eg kjenner ein brasilianer som er supporter av ein anna klubb :) Han seier (og sa når Ygor gjekk til Norge) at han aldri blei særlig populær. Det er ikkje fordi han er ræv, men fordi han har andre kvalitetar enn den gjevne brasilianer på midtbana. Han er relativt sterk, ikkje så teknisk som diverse andre, men gjer ting litt lettare. I staden for å drible motspelar som bakerste mann så måkar han ballen vekk. Pga at han var mest opptatt av å gjere grovarbeid blei han mobba av eigne og andre fans (og det virkar som alle som ikkje spelar ineffektivt og teknisk blir mobba der nede).

At han dog har betre teknikk enn Helge Haugen er eg ganske sikker på :)

Xminator

Baksiden av BA: Brann ønsker Hoff.

tormi

Quote from: "Xminator"Baksiden av BA: Brann ønsker Hoff.


Kem av de.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Endre

Er vel snakk om Espen Hoff fra Lyn.
Noen info om han:
Født i 1981
Kantspiller midtbane/angrep
Kåret til årets spiller 2006 av Bastionen.
Antall obligatoriske kamper for Lyn: 52 (48+4)
Ant. mål i obligatoriske kamper for Lyn: 16
Poeng VG-børsen:  4,96 poeng (38. plass)


Tar jeg feil, eller er ikke dette en typisk 4-3-3 spiller? Virker merkelig at vi kvitter oss med en halvgod ving (Ludde), og satser på en annen.
Har de tenkt å rendyrke han som spiss kanskje?
Han scoret bare 6 mål i serien i år, men jeg vet ikke om han har spilt mest midtbane eller angrep.

Nixon

Bjarmann sier at Hoff ikke er til salgs, de skal bygge laget rundt han neste år. Om det bare er vanlig overgangssvada eller om han mener det er ikke godt å si.

Ryktene på gaten i Oslo sier at konen til Hoff ikke trives i Oslo, så vi får vente i spenning...;)
Rød makt på Hansa

Go Up