• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Oppreist

1
Kamper / Re: Brann-Rosenborg, 28. oktober klokken 20:00
October 27, 2018, 13:39:50 PM
Folkens, dette er en åpen kamp og ingenting vil være avgjort om vi vinner mens det meste er avgjort om vi taper. Altså en viktig kamp. Det er jo ingenting bedre. Tross den elendige høsten kjemper vi om gull når det er fire kamper igjen.

Da er det bare å feste setebeltene og lage et vanvittig liv på tribunen. Kan vi kopiere bortekampen mot Haugesund? Kanskje noen ivrige sjeler kan være innpiskere på tribuneseksjoner der vi normalt sett ikke har så mye trøkk. Vinner vi blir det synging på alle tribuner, men trykket blir bedre med noen innpiskere!

"Hele Stadion é det bare meg eller kokar hele Bergen, alt vi tar i blir til seriegull..."
2
Står på Brann.no at Hetle også ble skadet. Da begynner det å bli tynt. Ordagic har ikke imponert meg. Mister masse duellkraft. Noen som kjenner statusen på Kristiansen? Synes Brann er dårlige på å gi status på skadesituasjonen. Taktisk?
3
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 28, 2017, 18:46:44 PM
Brann er hjelpeløs på markedsarbeidet.En ildsjel i Statoil på Sandsli tok kontakt med Brann og ordnet rabattordning for Statoil ansatte. Med litt intern promotering solgte han over 500 billetter i snitt Per kamp i Obos i 2015. Det sier litt om potensialet. Statoil i Bergen har litt under 3000 ansatte.
4
Brann / Sv: Overganger vinteren 16/17
February 25, 2017, 12:35:48 PM
Finne er som Trump, enormt ego og ikke lojalitet til andre enn seg selv og ikke realistisk bilde av egne ferdigheter. Kan jo være Deila kan jekke ham litt ned, det trenger han. Synes ikke Brann har gjort noe klanderverdig her.
5
Mange ting som tyder på fiasko her:
*) Minusgrader
*) Kunstgress
*) Skadesituasjonen
*) Bortebane
*) Pissnervøse spillere
*) Pissnervøs trener
*) Brannfiendtlig dommer
*) Utratregt midtforsvar


Kanskje jeg skal gå i hi og våkne opp i 2016. Norsk økonomi er jo også på vei utfor stupet så det kan være greit med en pause. 

Det eneste som gir meg litt håp er at Mjøndalenspillerne nok har drømt like mye om dette som Brannspillerne de siste dagene og føler nå at de har noe å forsvare... Hvis de blir liggende veldig dypt og vi får presse har jeg et håp. 
6
Brann / Sv: Spillerbørs 2014
November 23, 2014, 22:50:50 PM
7
Tragisk skuffende, men dette er ikke kjørt. Tung matte og vanskelige spilleforhold. Til neste match håper jeg Norling erstatter Orlov med Skaanes fra start og godprater Badji slik at han holder seg til én piruett hver gang.  

Meldt minus 3 grader på onsdag i Mjøndalen så her er det bare å finne frem stilongsen.  
8
Ja ekstremt stille, bare jeg som er uvanlig aktiv :) Nå er det snart avgang - lykke til til dere alle, brøl som dere aldri har brølt før!!!!!
9
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 23, 2014, 16:10:38 PM
Quote from: Eivind on November 23, 2014, 16:06:11 PM
Folk er merkelige dyr. Man fyller stadion for å se om man klarer å skaffe seg kvalik,når den først er sikret så møter det færre opp for å se den faktiske kvaliken..er klar over at seriekampene er lettere å få høye tall pga partukortene..men likevel..

blir litt som med e-cup...


Helt enig Eivind, men hvis alle vi trofaste sørger for at vi får med oss 1-3 ekstra i tillegg til de faste (og erstatter evt frafalne) så blir det bra. Vi må alle være innpiskere!
10
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 23, 2014, 15:13:02 PM
Quote from: sydnes76 on November 23, 2014, 15:09:10 PM
Sitter å jobber.. Definitivt vanskelig å konsentrere seg!
Hvor mange kan vi forvente i dag? 14-15 000?

Prøvde også å jobbe - komplett umulig, null konsentrasjon...

Vanskelig å si - jeg pleier ikke å telle opp antall ledige plasser men syntes det var mye grønt (altså ledig) på de fleste seksjoner.  Er dere på hugget ift å dra med dere venner og familie folkens, det er ennå mange timer igjen!
11
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 23, 2014, 15:04:11 PM
Takker folkens, da er kompisene mine i rute! :) Er det bare jeg som har kraftig murring i magen i dag?
12
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 23, 2014, 14:40:43 PM
Bestilte akkurat to billetter til familie jeg har pushet på kamp.  VELDIG MANGE LEDIGE BILLETTER. Oppfordrer alle til å ta en siste ringerunde!!
13
Vi må spille vårt spill, raske kombinasjoner langs bakken, strekke ut forsvarerne til Mjøndalen. Må for all del ikke la oss lure med på Mjøndalens fysiske spill. Da går det rett vest.  Jeg er småbekymret for midtforsvaret uten Grønner, vi mangler tempo! Da kan vi ikke stå så høyt som vi ideelt sett burde.  
14
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 23, 2014, 14:23:16 PM
Quote from: Yngve on November 23, 2014, 14:08:37 PM
Meiner du kjøp på mobilen? Trudde ikkje Brann hadde moglegheit for SMS-kjøp.

Men kjøper du med mobilen, ligg det ein qr-kode inne på billettsidene til Brann. Den sida må ein ligga inn på, opna og scanna i billettlukene. Litt tungvint, men funkar greitt.


Betyr det at man ikke får noen sms men må logge på via nettleser på billettsidene (uten link)? Det hørtes jo ut til å være en steinalderløsning.
15
Tjokk og feit og full og kvallik-tull? :)
16
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 23, 2014, 13:37:36 PM
Er det forresten noen som vet hvordan løsningen med billettbestilling pr sms fungerer? Det er flere kompiser som har valgt dette som leveringsalternativ og ingen av dem har fått noen sms. Jeg antar at hele poenget er at de skal få en sms med strekkode som kan scannes på Stadion. 
17
Quote from: Gulløl on November 23, 2014, 13:10:51 PM
Quote from: Oppreist on November 23, 2014, 10:29:03 AM
Var ikke i Haugesund, men "Det går et sus over Stadion..." (Mrs Robinson) gir meg klare assosiasjoner til monotone og dørgende kjedelige Kanarifanssanger.


Dritt i salmesang i dag. I dag er det lov å synge festsanger som f.eks. "tjukk og feit og seriegull". En sang alle kan teksten og melodi på og som vi stort stort sett er samstemt på. En sang som får lydnivået skikkelig i taket. Og en solid dose ironi og vise at vi kan lage bedre stemning en i Osjlo på cupfinaledagen. La oss vise at den store kampen er på Staddan i dag ! Og folk må komme på Staddan i dag og støtte laget og ikke sitte i den jævla TV stolen.


Ja kom dere ut av TV-stolen folkens, det er pinlig å være hjemme i kveld! Tjukk og feit og full funker veldig bra, jeg skal synge på alt og bidra til at den røde veggen strekker seg over hele Frydenbø (står et stykke til venstre for Bataljonsfeltet).  
18
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 23, 2014, 12:39:10 PM
Quote from: sydnes76 on November 23, 2014, 12:34:49 PM
Quote from: Oppreist on November 22, 2014, 21:28:47 PM
Det er litt skuffende, oppfordrer alle til å ringe rundt familie og venner for å pushe dem til å stille i morgen.  Vi bør fylle opp alle tomme hjemmeseter. 


Har tatt oppfordringen og fått med en til. Høres ikke allverdens ut, men hvis alle får det til... Mange bekker små osv...


Veldig bra Sydnes! Hadde alle fått med seg en ekstra hadde Stadion blitt full! Noen trenger å mases litt på. Facebook ol hjelper vanligvis lite, må ringes og pushes litt :)
19
Quote from: Ricky on November 23, 2014, 12:08:39 PM
Quote from: Oppreist on November 23, 2014, 10:29:03 AM
Var ikke i Haugesund, men "Det går et sus over Stadion..." (Mrs Robinson) gir meg klare assosiasjoner til monotone og dørgende kjedelige Kanarifanssanger.


Eventuelt konfirmasjonsbesøk hvor tante har laget en 'festlig' sang som bare fortsetter og fortsetter


He he - vel talt! :) Men jeg er ikke så kresen i kosten og synger ellers med på det meste. Det viktigste i dag er tross alt at vi fyller opp Stadion og brøler i takt så drøvelen rister i 90 minutter!
20
Quote from: Gulløl on November 23, 2014, 11:25:33 AM
Cupfinale dag i republikken, dritt i den i Oslo. Alle mann til Stadion for å støtte laget !

Enig, ring alle venner og kjente og få dem til å kjøpe billetter. Hvis vi alle klarer et par stk så blir det bra!
21
Var ikke i Haugesund, men "Det går et sus over Stadion..." (Mrs Robinson) gir meg klare assosiasjoner til monotone og dørgende kjedelige Kanarifanssanger.
22
Men da har vi to stemningsskapende tiltak til morgendagens kamp:
1) slutter å klappe under "Her kommer Bergen igjen"
2) Lar Mrs Robinson hvile i fred som en gammel Simon and Garfunkel-låt

I tillegg kan vi på generell basis synge litt saktere...
23
Her kommer Bergen er ihvertfall en fengende sang som funker og hvor alle prøver å synge med. Da er det til å leve med at det blir litt urytmisk og at det blir for mye klapping. Den skaper ihvertfall bra trøkk. 

Mrs Robinson eller "Det går et sus over Stadion..." funker overhodet ikke som fotballsang. Det er veldig bra at vi har kreative sjeler som innfører nye sanger men av og til må man bare stikke fingen i jorden og skjønne at dette ikke funker.  I morgen håper jeg vi kan fokusere på sanger som kan dra med flest mulig folk, dvs Byen er bergen, Her kommer Bergen igjen, vekselrop Vi é Brann Bergen Stolthet osv..., Hele Stadion klapp klapp klapp....

Håper alle gir jernet under Nystemten slik at hårene reiser seg på ryggen på de tilreisende!
24
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 22, 2014, 21:28:47 PM
Det er litt skuffende, oppfordrer alle til å ringe rundt familie og venner for å pushe dem til å stille i morgen.  Vi bør fylle opp alle tomme hjemmeseter. 
25
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 22, 2014, 15:27:22 PM
Merkelig at Brann.no ikke har en eneste ny sak om A-laget eller billettstatus før årets viktigste kamp.. Sløvt!
26
Quote from: tintin on November 22, 2014, 12:37:11 PM
Har fått med meg en VIF supporter... Hjelper det?


Fin anledning til å vise Vif-vennen din hva ekte lidenskap er for noe.

Et lite hjertesukk til, kan de som står sentralt på Frydenbø pls ta en pause fra sangen " Det går et sus over Stadion..." Skjønner ikke at denne har overlevd hele sesongen, den kveler all stemning på samme måte som en begravelsessang. Står litt på siden og synger med på det meste men når denne dras i gang rister alle rundt meg på hodet og ler.. Ikke meningen å være grinebiter men...
28
Quote from: Spelaren on November 22, 2014, 11:53:30 AM
Quote from: Oppreist on November 22, 2014, 11:38:54 AM
Merkelig dødt her foran en så viktig kamp. Håper dere alle maser på familie og venner for å fylle opp Stadion. Bruk Facebook, ring og fortell hvor dere sitter slik at venner kan kjøpe plasser i nærheten om de ikke har andre å gå med.


Det er dødt her fordi alle ligger i telt utenfor Stadion.

Sent from my Sony using Tapatalk


Er nok langt unna sannheten, den jevne bergenser må pushes litt, mange som synes det er mest fristende å se kampen i varmen foran tven. Så da folkens, trøkk til og dra med dere folk på kamp, hjelper mye hvis alle får med seg noen ekstra som vanligvis ikke stiller. Jeg har gjort jobben, har dere?
29
Merkelig dødt her foran en så viktig kamp. Håper dere alle maser på familie og venner for å fylle opp Stadion. Bruk Facebook, ring og fortell hvor dere sitter slik at venner kan kjøpe plasser i nærheten om de ikke har andre å gå med.
30
Quote from: Gulløl on November 21, 2014, 23:32:20 PM
Mange billetter som gikk til Brann supportere i denne køen ?

http://www.nrk.no/buskerud/lange-koer-for-a-fa-billett-1.12057830

Satser på at dere som er Brannsupportere i Osloregionen ofret en fredagskveld for å jevne ut hjemmefordelen noe. Brann er jo tross alt best på bortebane i år. 

Nei kjenner faktisk at jeg er litt optimistisk, dette Mjøndalen-laget tror jeg vi knuser.  Det blir ingen undervurdering, kampen er for viktig og det kommer til å bli magisk ramme med 15.000 +, flomlys og øs pøs på søndag. 
31
Oppfordrer alle her inne til å mobilisere venner og familie til kamp, flomlys, full Stadion og regnvær kan få MIF-spillerne møre, spesielt hvis vi starter godt. Jeg har fått med meg to stk som ikke vanligvis går på Stadda, noen bedre?
32
Sinnsykt å spille en så viktig kamp i 4 minus. Har Nedre Eiker undervarme?
33
Dessverre ser det ut til at Hoseth er ute til kampen mot Sogndal, vi har to-tre mann ute og Haugesund har ingen karantener...
34
Cupen er vår eneste mulighet til å vinne noe, synes det er helt feil om vi skal stille med noe B-lag i en kvartfinale.  Med den spillemessige flyten vi har hatt de siste kampene kan det også være gunstig med ny kamp før RBK-kampen søndag (med tilnærmet likt mannskap).  Med oppstillingen til Lasaron kan vi likegodt la være å stille til kamp. 

Pedersen kan gjerne spille en omgang om vi trenger mål, men er enig i at vi kan starte med  Orlov + makker. I så fall vil jeg gå for Lorentzen eller Drame fremfor Barmen. 
35
Tifo, sanger o.l.... / Sv: tenk så greit
September 11, 2013, 12:28:17 PM
Tenk så greit eller demokratisk om faktisk hele landet fikk stemme over OL i Oslo ettersom det ser ut som om noen mener at hele landet skal betale for gildet. 

Her kan dere ihvertfall stemme NEIIIII

http://www.tv2.no/sport/leder-i-troms-idrettskrets-de-loeftet-ikke-en-finger-for-tromsoe-4118574.html
36
http://www.brann.no/news/article/7vdxdkg0x0mo1x22v2qp9j2td/title/mojsov-tilbake-i-branns-midtforsvar

Soko starter ihvertfall ikke. Synes selv både Gjesdal, Larsen og Finne burde startet men vi får ta det vi får. 

Vi får nok grisebank uansett!
37
Quote from: osoerli on August 12, 2013, 14:52:43 PM
                  Piotr
Sæv    Mojsov   Gjesdal   Demir
Askar   Haugen   Badji    Larsen
        Finne   Huseklepp

Innhopp av Kennedy siste 15 min. for Finne eller Huse.
Pusic og Soko på benken absolutt heile kampen.


Enig i oppstillingen din - men du kan banne på at både Soko og Pusic spiller fra start. Den største skandalen av de to er uten tvil at Soko kommer til å spille igjen.  

Enig i at vi burde spille med to spisser, men når Skars ikke tør det hjemme mot LSK er det nok totalt utopi i Stavanger.  Forøvrig må Badji instrueres i å spille fremover og unngå for mange unødvendige piruetter som sinker spillet.  

Nei summa summarum, her kommer vi til å bli totalt overkjørt - som vanlig! Statistikken på bortebane på Vestlandet er jo så horribel at det er komisk.  Iflg Skars er det vel ørsmå marginer.  For oss som har sett disse kampene er det ganske lett å forstå - vi er totalt hjelpeløse.  

Forøvrig artig å lese at Skarsfjord beskriver Nordkvelle som overtrent og tung i kroppen, en som ikke har fått ut sitt fulle potensiale i Brann... Hva skal man da si om Soko, tyngre i kroppen er det jo vanskelig å bli. Selv jeg skulle klart å flytte beina raskere enn ham.  Det gjør jo direkte vondt å se på. Han har jo god basisteknikk, men det hjelper så lite når forflytning og ballbehandling går i sneglefart.  
39
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 26, 2013, 21:14:46 PM
Quote from: dokken on July 26, 2013, 18:06:05 PM
Tilbake til tema: dette er et godt trekk av Brann:

http://www.brann.no/latest-news/article/s5b0wpimpr6o1b8o690abkxmk/title/se-kvinnenes-em-finale-pa-stadion

EM-finalen kan lett stjele noen tilskuere. Ikke blant oss hardbarkede (som kanskje ikke er så begeistret verken for landslags- eller kvinnefotball), men blant familier, halvinteresserte o.l. Med ordinær kampslutt 17.50, og fare for ekstraomganger, er det umulig å se finalen hjemme for så å bevege seg mot Stadion.

Ideelt sett burde kampen flyttes til 19, men går selvsagt ikke.


Ja dette er tommelen opp, ikke bare kan det tenkes at det kommer noen skarve tilskuere som ellers ikke hadde kommet, men de får jo en hel gjeng å  traktere i timesvis - blir penger av sånt. Bra jobbet hvem enn som  har unnfanget idéen, betryggende å vite at det finnes noen i systemet med litt kremmerånd!
40
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 26, 2013, 14:58:23 PM
Quote from: krakra on July 26, 2013, 14:20:51 PM
JEg er ikke enig i at det er store hull i spillerstallen. Jeg syns spillerstallen ser jevnt over bra ut. Det vi mangler er først og fremst en matchvinner i forsvar og angrep. Matchvinneren i angrep har vi i klubben og jeg forventes at det jobbes hardt for å hindre at han forsvinner. Så får vi se om Mojsov er matchvinneren der bak.
Quote from: krakra on July 26, 2013, 14:20:51 PMEn må satse for å vinne, men en økonomi som baseres på at vi må ta gull hvert år for å ikke havne i skifteretten, og en stall med en snittalder på 26-27 år er ikke en god eller smart satsing. Jeg vil ikke tilbake til perioden med Mjelde og POL. Jeg håper vi kan bygge et gullag med mer enn bare pengeboken som vi ærlig talt gjorde sist, og som vi egentlig ikke hadde råd til på sikt.


Nei det er vel ingen som har sagt at vi skal bruke penger som fulle sjømenn og man skal alltid ha god speiding for å se om det dukker opp noen nye talenter eller gode spillere som er Bosman.  Vi snakker imidlertid om å tette huller, ikke skifte ut hele spillerstallen.  Slike huller kan være forskjellen mellom medaljestrid og nedre halvdel.  Forøvrig sier jeg ja takk til Per-Ove Ludvigsen og et klingende nei takk til Mjelde! :)

Quote from: krakra on July 26, 2013, 14:20:51 PMJeg tror også at interessen hadde falt litt uansett. 2007 var et helt spesielt år hvor interessen for norsk fotball var på topp samtidig som vi skulle ta vårt første seriegull på 44 år. Mettheten hadde nok nådd oss uansett hvor flinke vi hadde vært etter 2007, og den generelle nedgangen i interessen i norsk fotball hadde påvirket oss og.

Hadde vi stilt til 2009-sesongen med 07-stallen tror jeg nok vi hadde kjempet på nedre halvdel. Det var en stall som var god for 2007, men hvor mange spillere dalte i kvaliteten i årene etterpå og mye stod og falte på to enkeltspillere.


Ja mulig vi hadde blitt rammet uansett. Med tilsvarende tabellposisjon og fotball som i 2007 tror jeg imidlertid vi kan være enige om at snittet hadde vært mange tusen høyere enn i dag. 

Det er vel heller ingen som mener at vi skal beholde spillere fordi de var gode for 6 år siden. Alle vet at Helstad i 2007 er noe annet enn Helstad anno 2013, det samme kan sies om Jan Gunnar Solli m.fl.
41
jaja - kanskje det dårlige dekket er en fordel for oss ettersom vi spiller mot et presumptivt bedre lag...?
42
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 26, 2013, 13:55:28 PM
43
Brann / Sv: Slitsom reklame på Brann.no
July 26, 2013, 13:46:29 PM
Ja og man kan vel reklamere for billettsalg uten å ha en boks som spretter opp og dekker halve skjermen.  De som klikker inn på siden og vil ha billetter finner frem til disse enkelt og greit, har liten tro på at Brann selger flere billetter ved at en boks spretter opp i ansiktet når man går inn på siden.  Slike websider bør dessuten være enkle og ikke kreve nyeste versjoner av nettlesere, scripts, plugins osv.  Mobilsiden til Brann fungerer ihvertfall veldig dårlig på min HTC-tlf (Android). 
44
Enig med Dokken - her lukter det parodi.  Det er meldt regn søndag kveld. Som dere ser er det midtpartiet av banen som er byttet ut, dvs den delen av banen som blir utsatt for størst slitasje i kamp.  Med kun sand under det utrullede gresset og ingen røtter som har fått satt seg kommer gresstuene til å fly i løpet av kampen.  Og det verste av alt - dette vil nok gi vann på møllen for kunstgresstilhengerne.....
45
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 26, 2013, 13:38:18 PM
Ja hvor er du Per-Ove.....?

Begynner å bli mektig lei overgangsvinduer uten noen fangst. Ojo og Torp var bra, det skal sies, mens ellers har det vært mye middels til dårlig.  Det gnåles veldig mye om lite penger - men fakta er at vi er i norgestoppen ift budsjett og ligger langt over både Molde og Godset. Så her handler det kun om godt håndtverk. Problemet er imidlertid at man trenger gode håndtverkere for å få det til....
46
Brann / Slitsom reklame på Brann.no
July 25, 2013, 08:58:10 AM
Reklamen på Brann.no har blitt mer og mer påtrengende i det siste. Når jeg åpner siden i dag er det to reklamebolker som blokkerer for resten av innholdet, en svær stripe for Oddsen øverst og Branns egenreklame for RBK-kampen og salg av effekter. I min nettleser kan jeg ikke klikke bort noen av disse. 

Generelt er det en uting med bokser som popper opp over det øvrige innholdet på siden og jeg besøker Brann.no langt sjeldnere enn tidligere.  Brann må huske på at reklameinntekter i stor grad er avhengig av antall besøk på nettsiden.  Annonsørene risikerer dessuten å irritere potensielle kunder fremfor å tiltrekke seg ønsket oppmerksomhet. 

Oppreist
47
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunelivet 2013
May 17, 2013, 23:41:16 PM
Quote from: kabelmann on May 17, 2013, 23:33:22 PM
Quote from: Oppreist on May 17, 2013, 20:54:44 PM
For å få skikkelig stemningstopper kan det hjelpe med litt regi. Jeg vet at dette kan være som å banne i kirken da mange mener at stemning må være 100% spontan. 

Uansett: Et forslag:

Bataljonen begynner med "Reis opp hvis du elsker Brann". Når man da etter 2 minutters synging forhåpentligvis har fått alle tribuner opp av stolen innleder speaker med første linje på "byen é Bergen" Samtlige på hele stadion har fått beskjed på forhånd og blir stående og synge. Hvis det blir for drøyt med speaker kan Bataljonen kjøre på men da er det viktig at speaker har gitt beskjed om dette på forhånd, evt at det er utdelt løpesedler før kamp. 


Tror du skal gjøre det omvendt. På 16 mai har du gjerne de som ikke går så ofte på stadion men som synger med på klassikerne. Får du de først med på en sang de kjenner så blir de gjerne med på mer. Derfor mener jeg også at på en dag som 16. mai bør man fokusere mye mer på klassikerne. Da vil det være jevnt over mye bedre liv hele kampen gjennom. - selv om det kanskje blir litt monotont.


Nå er vel "Byen é Bergen" den største klassikeren av alle. Jeg tenker vel akkurat i samme baner som deg, men påpeker bare at litt regi kan gi oss noen ekstra lydtopper.  Det er nok å nevne Ullevål når vi får litt hjelp til å dra i gang før kampen.  Poenget er at det blir mer guff på "byen é Bergen" hvis alle står når sangen starter. og synger med fra begynnelsen av sangen.
48
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunelivet 2013
May 17, 2013, 23:24:49 PM
49
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunelivet 2013
May 17, 2013, 21:18:38 PM
50
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunelivet 2013
May 17, 2013, 20:54:44 PM
For å få skikkelig stemningstopper kan det hjelpe med litt regi. Jeg vet at dette kan være som å banne i kirken da mange mener at stemning må være 100% spontan. 

Uansett: Et forslag:

Bataljonen begynner med "Reis opp hvis du elsker Brann". Når man da etter 2 minutters synging forhåpentligvis har fått alle tribuner opp av stolen innleder speaker med første linje på "byen é Bergen" Samtlige på hele stadion har fått beskjed på forhånd og blir stående og synge. Hvis det blir for drøyt med speaker kan Bataljonen kjøre på men da er det viktig at speaker har gitt beskjed om dette på forhånd, evt at det er utdelt løpesedler før kamp.