• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Oppreist

51
Kamper / Sv: Godset-Brann, søndag 12.mai kl 18
May 11, 2013, 15:31:21 PM
Quote from: Lasaron on May 11, 2013, 15:20:04 PM
Fredrik Haugen sitt lekre mål mot Vålerengen var vel på corner.

Riktig det og han bør være uthvilt etter å ha stått over en kamp. Vi bør alltid ha noen som står utenfor boksen på corner og innlegg for å plukke opp 2. baller og være spillbare på 45 grader når det utfordres langs dødlinjen. 

Tilsvarende bør vi ha noen som står ute for å plukke opp 2. baller på defensiv dødball. Jeg har ikke sansen for at vi plasserer 10 mann i boks, da er det tungt å komme seg ut og vi går glipp av gode kontringsmuligheter. 
52
Kamper / Sv: Godset-Brann, søndag 12.mai kl 18
May 11, 2013, 12:31:32 PM
ALT taler for klart tap i denne kampen, kunstgress, bortebane, god motstander, vi er høyt oppe og kan ta serieledelsen med seier. I tillegg er det ingen fare for undervurdering fra Strømsgodsets side ettersom vi ligger på 2. plass. 

Vi bør kanskje også se hva lagene som har fått resultater mot Godset har gjort.  Odd tok som kjent poeng fra dem i helgen og sjansestatistikken var jevn. Tidligere har de også tapt mot Hønefoss (borte) og spilt uavgjort mot Sarpsborg 08.  Iflg VG hadde Hønefoss 9-1 i sjanser i kampen de vant 2-0, mens det var jevnt (4-4) i kampen mot Odd.  Sarpsborg 08 hadde nok noe flaks.

Som det er nevnt tidligere har Godset den fordel at de kan variere mellom å spille raskt langs bakken og pumpe høye baller på Kovacs.  Det viktigste blir dermed å vinne midtbanekrigen og hindre oppspillene. Fagermo uttalte i VG (papirutgaven) at han var forundret over at ikke flere lag markerer ut Vilsvik og Johanson, noe han mente var en suksessfaktor for Odds poeng nå på torsdag. 

Badji blir ekstremt viktig i denne kampen og jeg håper han er bedre enn hva han viste mot Start (hvor jeg synes han fikk i overkant godt betalt på diverse spillerbørser).  I tillegg blir det viktig å ha fart og duellkraft. 

Til tross for manglende uttelling synes jeg vi bør stille med Pusic og ikke Finne fra start. Det gir oss flere muligheter når vi kommer i innleggsposisjoner og på både offensive og defensive dødballer.  Med Nordkvelle ute er det duket for Larsen, og det er et spørsmålstegn, han har hatt en dalende kurve i år og var direkte svak mot Start.  Hvor har det blitt av den eminente ballbehandlingen, de offensive raidene og den høye arbeidsmoralen?

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om Haugen eller Soko skal være makker for Badji på midten.  Soko hadde en brukbar kamp mot Start og er ballsikker og duellsterk, men han er treg og blir lett overløpt.  Haugen dekker større rom, er mer kreativ, men har mindre duellkraft og kan ikke bidra inne i boksen på dødballer. Askar og Huseklepp bør være selvskrevne, det samme gjelder Sævarsson. Jeg ønsker også Erdin fremfor Hassan ettersom han har større fart og dermed kan bidra mer fremover.  I midtforsvaret er det krevende, Zsolt bør være selvskreven, jeg synes ikke han var så verst mot Start og han  representerer kontinuiteten i midtforsvaret.  Magefølelsen sier at han bør få selskap av Grønner selv om Gjesdal er mer storvokst. I midtforsvaret trenger vi sårt en forsterkning, skal vi kjempe om medalje må vi ha inn en rask stopper i sommervinduet. Vi risikerer forøvrig å spille 16.mai kamp uten noen av de faste stopperne ettersom Zsolt må stå over med ytterligere 1 nytt gult kort. 

Det eneste som taler for Brannpoeng er at det ville være fullstendig uventet. 

Forøvrig har Unibet 6 lag med lavere odds for seriegull enn Brann, vi er bak både Viking, Molde, Aalesund og Vålerenga (skandale) i tillegg til RBK og Strømsgodset. 
53
Kamper / Sv: Sogndal-Brann, søndag 5.mai kl 1900
May 05, 2013, 19:49:15 PM
Dette var nitrist - kanskje som forventet men likevel utrolig skuffende. Det er absolutt INGENTING som er overraskende med dette Sogndallaget. De kjemper som løver, flytter opp laget hver gang det er frispark uansett hvor på banen dette er og de er bedre hodespillere enn oss.  Vi trenger uansett ikke gjøre jobben enda lettere for dem ved å sette Hassan som markør på Karadas som faktisk var bedre enn jeg har sett ham på flere år.  Når vi i tillegg har en keeper som ikke leverer (på de to første målene) blir det fryktelig vanskelig.  

Når vi selv er i angrep og kommer rundt fra kantene er det heller ikke noe poeng å lempe ballene høyt inn i midten der vi blir gruset gang etter gang i luftrommet.  

Forresten tusen takk til Grønner som klarer å få rødt kort når vi allerede har to stoppere ute med skade! Jeg tror  hjemmerekken vår stopper mot hardtarbeidende Start.  
54
Kamper / Sv: Brann-Molde lørdag 06.04.13
April 07, 2013, 09:07:57 AM
55
Brann / Sv: Linker - Brann
April 01, 2013, 15:48:26 PM
Noen som vet hvor jeg kan finne torrents med seeds fra gamle brannkamper? Kun seire selvsagt :)
56
Quote from: nero on April 01, 2013, 15:39:43 PM
Frykter midtbanen blir overløpt i dag. Jeg er også litt overrasket over at Badji ikke starter. Tror han dekker mer rom og generelt er sterkere defensivt enn Haugen & Soko.


Helt enig med deg Nero - her ligger det an til at vi blir overløpt. Badji burde vært bankers i en slik kamp. Feigt av Skarsfjord synes jeg. 
57
Kamper / Sv: Brann-Molde lørdag 06.04.13
April 01, 2013, 11:35:12 AM
Denne var jo genial, håper noen er klar med kamera for å fotografere de frivillige :)
58
Brann / Sv: Linker - Brann
March 29, 2013, 01:31:36 AM
Quote from: Northside on March 27, 2013, 22:09:31 PM
Da har jeg fått Bergen og Brann publisert i Serbisk sportsmagasin:
http://www.mozzartsport.com/iz-drugog-ugla/norvezani-posle-posete-srbiji-nikada-vise-u-englesku-na-fudbal

:D


Stilig - kunne du oversatt teksten til norsk og postet her?
59
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 26, 2012, 22:28:22 PM
Da gjenstår det vel bare å krysse fingrene, be til Jesus, Allah, Buddah eller andre hvis man tror det hjelper. For dere som skal til Usteinvik - brøl det dere kan. Dere bør kunne klare å overdøve 5000 vaffelspisende sunnmøringer.  Ingen bør være i tvil om at dette blir en tøff kamp. Ser det er meldt 7 sekundmeter vind, det er ikke veldig ille men samtidig en faktor som kan gå i vår disfavør...
60
Trenger Soko tilbake nå, midtbanen ble overspilt av Sandnes-Ulf på samme måte som den ble det mot Odd i forrige bortekamp. Jeg skjønner forresten ikke hvorfor Nordkvelle ikke startet kampen i går - han har ihvertfall litt driv. Det var helt horribelt å se på Haugen i går - med unntak av det han gjorde foran første scoring. Lyspunktet var Larsen som hadde et strålende gjennomspill på siste målet.  Med litt matchtrening kan han bli spennende, kan ikke forvente at han løfter oss til himmels nå i år - men kan bli veldig bra til slutt. Det er kanskje rett å matche han de siste kampene før sesongslutt - det blir uansett ingen medalje og europacup er vel strengt tatt også tvilsomt med vår borteform.  Nå er allerede Tromsø 3 poeng foran og de har ennå en kamp til gode. 

Hadde vi hatt noe tilsvarende som Molde på midten og hentet tilbake Sigurdsson fra Hønefoss kunne vi snakket om å løfte gjengen opp fra midtsjiktet
61
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gamle sanger.
September 02, 2012, 23:03:08 PM
Quote from: Klaus_Brann on September 02, 2012, 17:25:43 PM
Hmm. Hvis du husker det til neste sommer og fortsatt ikke har de, kan jeg laste de opp på youtube;=)

Hadde vært fint å slippe å vente til neste sommer da .. :)
62
Nei nå er det bare å kle seg og komme av gårde - lykke til folkens, det trenger vi!

En blanding mellom Fru Fortuna, Ojo har dagen og en arbeidsmoral jeg ikke har sett på en stund hadde vært greit. 
63
Quote from: dudo on September 02, 2012, 14:15:02 PM
Anders Pamer tror Nordkvelle blir vraket. Hvorfor aner jeg ikke, men han har kanskje litt mer innsikt enn oss? I så tilfelle blir det Hassan, Mjelde og Haugen på midtbanen, og ingen støtte til Ojo på topp.


Skandaløst om ikke Nordkvelle starter.  Er også skeptisk til Haugen - men lite alternativer hvis Barmen er skadet?

Her er vi dessverre klare underdogs på hjemmebane, det blir viktig for Grønner og co å få en god begynnelse og unngå baklengs de første 20. Med baklengs tidlig kan dette bli forferdelig... Utrolig at Molde skal ha et såpass godt lag - trøsten er at det neppe varer mange år før de er tilbake til sitt sedvanlige nivå - midt på tabellen..... De har kanskje noen rike onkler - men Molde er en filleby med liten fotballinteresse, over tid vil det gjenspeile seg i økonomi og prestasjoner. 
64
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gamle sanger.
September 02, 2012, 15:05:56 PM
Ja alle de som ligger på Youtube har jeg kontroll på. De jeg mangler er f.eks. Drømmen om suksess, Fotballgal, Ka é stillingen. Jeg mangler også den "nye versjonen" av "Vi é de beste". Den med: "Vi bor mellom fjell og sild og makrell..."Cupfinalemedley ligger forøvrig også på youtube. 
65
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gamle sanger.
September 02, 2012, 10:03:16 AM
Quote from: Klaus_Brann on September 02, 2012, 00:56:40 AM
Har de ikke en cd på stadion?
Uansett ligger det jo en del på youtube som man kan laste ned.


Problemet er at jeg ikke finner noen av disse på Youtube...
66
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gamle sanger.
September 01, 2012, 20:01:44 PM
Er det forresten noen som vet hvor jeg kan få tak i noen av de gamle Thue-klassikerne fra 80-tallet - enten på CD eller på MP3?
67
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 01, 2012, 19:34:16 PM
For de som har dårlig hukommelse og ikke husker hvor artig det kan være med semifinale i cupen på bortebane:

http://www.youtube.com/watch?v=6d52zOFR0Vg
68
Brann / Sv: Overganger 2012
August 31, 2012, 20:19:33 PM
Ser dårlig ut dette ja.... Det eneste som er lovende er at det knapt er rykter og at Brann ikke har sagt eksplisitt at de ikke skal ha flere...

Husk forøvrig at vi også kan miste mannskap siste dagen...
69
Quote from: aleksanderhjelleseth on August 30, 2012, 15:40:27 PM
Visst Haugen kan begynne å slå litt mer langs bakken, kjør på. Men han "lobbpasser" for mye..


Er utrolig enig i deg der - pasninger skal slås som innsidepasninger når det er mulig.  Luft på kortpasninger gir bare fordel til det forsvarende lag som får god tid.  Hvis ballen skal vippes opp skal den vippes minst mulig.  Det er mange tekniske spiller som har en LITE EFFEKTIV teknikk, de bruker altfor mye luft og det blir lett å forsvare seg mot.  Det er behov for teknisk / taktisk skolering - noe det er opplagt at mange eliteseriespillere ikke har vært gjennom.  
70
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gamle sanger.
August 30, 2012, 20:10:40 PM
Blir det cupfinale synes jeg Bataljonen skal trykke opp et lite sanghefte med tekster som deles ut til alle som kjøper cupfinalebilletter.  De kan gjerne sende tekstene på epost til alle Bataljonsmedlemmer i tillegg.  Todelt liten bok med første del for tribunesanger og andre del for pubsanger?

Det er ingenting som er bedre enn 50 bergensere på pub i Oslo som reiser seg opp, bretter ut skjerfet og trøkker til på refrenget på en kjent og kjær brannsang.  Som alltid er det imidlertid en del som ikke kan tekstene, noe som er kjedelig både for dem selv og for stemningen totalt sett.  Listen min over er en god start - særlig følgende sanger har gode punchlines som er som skapt for publivet:

Så lenge hjertet står i Brann
På tide no
Stolt og Kry
Mesterlag
Brenne på  ny


Oslo By og Heia Brann regner jeg med at de fleste kan på rams. 
71
Brann / Sv: Overganger 2012
August 30, 2012, 19:56:59 PM
Vi får satse på at RBK og Molde er såvidt fornøyde og i lykkerus etter å ha gått videre i Europa at de ikke tenker på overganger.  Forøvrig synes jeg det er tragisk at et av landets beste lag skal komme fra en forvokst bygd som Molde.  Flott stadion, bra fotballag, men null atmosfære og trøkk på tribunen!
72
Brann / Sv: Overganger 2012
August 30, 2012, 19:55:06 PM
Ja jeg vil ha Hauger! Han vil forsterke laget noe helt enormt og kan være forskjellen på krig midt på tabellen og toppstrid.  Hadde vært utrolig kjekt å få en slik spiller på plass til  høstsesongen og en mulig cupfinale!!. 

Kom til Brann Hauger - så skal vi sørge for at hårene reiser seg på ryggen din i Oslo sent i november!
73
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gamle sanger.
August 23, 2012, 18:32:28 PM
Alternativt tar en kameratgjeng ansvar og durer gjennom en ny sang på vorspiel, filmer det hele og legger ut på Youtube. :) Da kan man legge ut en link her og få en rask realitetssjekk på om dette er noe som kan funke på stadion. 

Sanger som skal funke bør ha et bra refreng og bør kunne synges høyt evt skrikes - det er det slett ikke alle sanger som kan.  Personlig har jeg lite til overs for sanger som gjør øyelokkene tunge, som f.eks. "Republikken"-sangen som har dukket opp på stadion, den er søvndyssende, lite fengende og kan ikke synges skikkelig høyt. 
74
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gamle sanger.
August 21, 2012, 23:02:11 PM
Quote from: krøvel vellevold on August 21, 2012, 22:51:52 PM
Quote from: Nixon on August 21, 2012, 22:20:41 PM
Quote from: Utmedsnolken on August 21, 2012, 22:06:36 PMRegner med det blir en del færre låter i år


Hvis vi kommer til finalen. HVIS!!! Skal si folk er seiersikre!:)


Ja det er skummelt hvor skråsikre folk er. Blir ufattelig pinlig hvis vi nå ryker likevel. Ikke bare fordi det i seg selv er pinlig å ryke for et bunnlag i 1. divisjon, men også fordi folk er så vanvittig kjepphøye og nærmest ser på Hødd-kampen som en formalitet.  AaFK - Brann 2007-déjà-vu.


Vi henger med i cupen - da er det vel greit å grave frem litt sanger.  Det betyr vel ikke at vi er sikre på noe som helst.  Vi kan jo uansett synge på vei opp til Ulsteinvik.  Personlig tror jeg på en tett batalje i Ulsteinvik.  Håpet er selvsagt at vi får et tidlig mål som gir oss litt ro og kanskje åpner opp litt mer rom.  Men nå var vi egentlig utenfor topic for tråden Krøvel.
75
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gamle sanger.
August 21, 2012, 22:34:32 PM
Quote from: Nixon on August 21, 2012, 22:20:41 PM
Quote from: Utmedsnolken on August 21, 2012, 22:06:36 PMRegner med det blir en del færre låter i år


Hvis vi kommer til finalen. HVIS!!! Skal si folk er seiersikre!:)


Sangene er jo ikke kun forbeholdt finalen :) Det har blitt en bra liste synes jeg - jeg oppdaterer  hvis viktige sanger er uteglemt.  Det er ihvertfall en del fra 80-tallet og tidligere jeg ikke klarer å finne på nett...
76
Tifo, sanger o.l.... / Cupfinalesanger
August 21, 2012, 19:19:16 PM
Noen begynner kanskje å komme i cupstemning - da er det vel greit å få opp et utdrag av cupsanger. Mine private favoritter er nr 5 og 6, Popiums låt er en av tidenes mest undervurderte Brannlåter etter min mening.
1.        Oslo By av El Regn http://www.youtube.com/watch?v=z31mudryQ5A
2.        Den 12 mann (Heia Brann) av den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=zK0-kXfn_c4
3.        Vi går frem av Ove Thue http://www.youtube.com/watch?v=Ud9j-gaf7sM
4.        Mesterlag av den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=fIES1N7uNU4
5.        Brenne på  ny av den 12. mann  http://www.youtube.com/watch?v=SVEiCJtUfRI
6.        Så lenge hjertet står i Brann av Popium http://www.youtube.com/watch?v=NnokfeSxfhI
7.        Republikken  av Fjorden Baby http://www.youtube.com/watch?v=jun67_RyQFs
8.        Bergen te eg dør http://www.youtube.com/watch?v=cnsHGMuJptE&feature=related
9.        Cup e cup av Piddi og Gest http://www.youtube.com/watch?v=x3RsrWZWFOM
10.      Cupfinalemedley av Ove Thue http://www.youtube.com/watch?v=4YUHNUcZKtc
11.      Vi é på vei til Ullevål  av Ove Thue http://www.youtube.com/watch?v=8w67XpThVoY
12.      Brann Bergens stolthet av den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=e8wd4UvJI98
13.      Kom igjen Brann av den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=SwJeKDdvwK0
14.      På tide no av den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=Dp9pwp_Yzxo&feature=relmfu
15.      Stolthet og ære - HavariKommisjonen  http://www.youtube.com/watch?v=83-pYEJ8jnM
16.      Fremover for Bergen - De Musikalske Dvergene http://www.youtube.com/watch?v=h1CwA3vZ6wI
17.      Et lag for oss av Bengt Sundsbø http://www.youtube.com/watch?v=PB9gaV-V0qE

Et par andre Brannsanger som må være med i baggasjen den lange veien til semifinalearenaen:
Denne konserten må ha vært helt episk!
  Her kommer Bergen igjen Bergen Munnspillorkester http://www.youtube.com/watch?v=Kujj9zmpjxY
  Studioversjon http://www.youtube.com/watch?v=auVb1y20rQ8&feature=related
Stolt og Kry  - Den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=BRpdsuZqCGk&feature=related
Velkommen hem - den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=YlklWXQXVRE
Heia Brann - Ove Thue http://www.youtube.com/watch?v=qXElE9mIrYA
Vi é de beste - Ove Thue http://www.youtube.com/watch?v=moAQ94dCuxg&feature=related
Det skal skje - Doddo og Christine Gulbrandsen http://www.youtube.com/watch?v=4NNAfyknOIE
Foret opp på Brann - De Musikalske dvergene http://www.youtube.com/watch?v=VcA-BDLQ2p0
Tenk så greit - Radiofantomene  http://www.youtube.com/watch?v=DGK_dJONmm0
Champions League - den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=0m5Hqh73DEY&feature=channel&list=UL
Stein på stein av den 12. mann http://www.youtube.com/watch?v=-SiTzoFJpDA&feature=plcp
E du dom ellar - Gest og Piddi http://www.youtube.com/watch?v=Nv_hQLkzzIY
77
Hurtigruten høres jo ut som et bra alternativ - men det er dyrt.... Hva med å chartre en katamaran? Kan vel bli litt røft over Stadt - men september er vel ikke verste tidspunkt...?  Hvor lang tid ville det i så fall ta?
78
Kamper / Sv: NM 2012
August 20, 2012, 12:08:13 PM
Det viktigste for oss er vel å ha størst mulighet for å vinne cupfinalen, da får vi også europacup...

Sakser forresten denne fra Tornekrattet sine sider i dag  ;D


QuoteSv:Cupen 2012 1 Time, 2 Minutter siden     
Jeg håper vi får Tromsø eller Brann hjemme, samt at Hødd får hjemmekamp i den andre kampen. Er egentlig lite lysten på å få Brann på Ullevaal (hvis vi kommer dit). Har vært på de tre siste cupfinalene og synes spesielt det var litt "småkjipt" ifht stemningen mot Lillestrøm der de var fryktelig mye bedre til å synge og lage liv enn Molde-supporterne (Gjelder forsåvidt mot Aalesund også selv om det var noe bedre). Hvis vi møter Brann på Ullevaal vil det bli noe av det samme der Molde vil slite med å lage like god stemning som bergenserne...
79
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen
August 20, 2012, 11:37:55 AM
80
Mye gnål her, faktum er at vi er i semien etter å ha scoret 4 mål. Tipper at mange av dere surpomper satt hjemme med colaboksen og hørte på surmagete Thoresen som har sterke Godset-sympatier. Kom dere på kamp!
81
Herlig kamp og resultat. På plussiden: Vinner uten Soko, kommer tilbake etter to lette scoringer jeg mener Pjotr burde tatt, bra stemning i svingen, minus: Slurv bakover, at Adam Larsen ikke får rødt, publikumsoppmøtet-forbanna latsabber, vil ikke se en eneste av hjemmesitterne i en evt finale!
82
Jaja - FKH røk mot Hødd - skal vi satse på Hødd hjemme i semien eller skal vi spare dem til finalen?
83
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 17, 2012, 15:44:25 PM
Quote from: Desperado on August 17, 2012, 13:32:53 PM
Det latterlige med hele greia er jo prisen man som partoutkortinnehavere blir avkrevd for å kjøpe "sitt eget sete" - sitter på øvre Hansa, og der skulle Daffy ha 300kr - med andre ord mer enn jeg betaler i gjennomsnitt for seriekampene.

De oppfører seg som om "garantert plass" er ett gode - kan noen vekke Daffy og fortelle ham at vi ikke lever i 2007 lenger?

300 kr er jo småpenger i vår oljesmurte økonomi... Det er jo 3-4 halvlitere ute, og halvparten av hva mange kaster bort på konserter med forlengst utgåtte artister.  Jeg nekter å tro at det er prisen som gjør at billettsalget går tregt - det går mer på mangelfull markedsføring og late supportere. 
84
Quote from: Gulløl on August 17, 2012, 13:00:52 PM
Aas ute med ny skade
Alexander Aas spiller ikke søndagens cupkamp mot Brann.

http://dt.no/godset/aas-ute-med-ny-skade-1.7492882

Om med forsvarsklippen til Godset ute øker Brann sin vinnersjanse en god del. Godset slipper inn langt mer mål når han ikke er på banen.


Dette er veldig gode nyheter for oss. Aas er en spiller som hele tiden opererer på og over grensen og stort sett slipper unna med dette. Det betyr at han er en meget effektiv stopper for sitt lag.  Skal bli deilig for Ojo og Huse å ha noen urutinerte ungkalver å leke seg med ! :)

Kjenner jeg gleder meg til kamp - tror dette blir gøy fremover.  Som vanlig kommer vi vel til å slippe inn et par mål slik at det blir underholdende for den nøytrale tilskuer, men det bør jo være greit så lenge vi putter 3-4 stk selv. 

Jeg har kjøpt både kampbilletter til søndag og har bestilt fly / hotell til cupfinalehelgen som begynner fredag :)
85
Quote from: Nixon on August 13, 2012, 22:36:32 PM
Nei, men det hadde ikke skadet for oppmøtet dersom det hadde vært en finale-belønning for å løse inn partoutkortet sitt til denne kampen for de som ikke har så lang ansiennitet. Alle om gikk fikk lagt til 10 år, mens alle andre fikk trukket fra 10 år på ansienniteten!:)


Jeg er særdeles enig - har ikke veldig stor sympati med supportere som gråter sine salte tårer når de ikke får tak i cupfinalebilletter etter å ha sittet hjemme foran storskjermen og drukket cola og knasket chips under kvartfinalen på hjemmebane. 

Forøvrig er jeg enig med Gulløl at Algerøy og co godt kan utvise litt mer kreativitet og initiativ for å trekke mer folk til kampene generelt og til denne kampen spesielt.  Telefonkontakt med bedrifter med over 5 partoutkort og ikke har kjøpt kvartfinalebilleter burde være selvsagt, jeg regner med at Algerøy henger på tlf, personlig samtale er langt mer virkningsfullt enn en epost. 
86
Quote from: Yngve on August 13, 2012, 06:29:50 AM
Det var 7 256 tilskodarar i 2004.

Noko meir enn det kan eg aldri tenka meg det vert. Tippar 6312.


Hvis du får rett er det en skandale.  Viking klarte vel 10.000 mot oss i fjor - vi bør jo minst ha såpass.  Alt under 10.000 vil skyldes en kombinasjon av dårlig tilrettelegging / markedsføring av Brann og late supportere. 
87
Brann / Sv: Overganger 2012
August 13, 2012, 15:34:15 PM
Velkommen til Wangberg. Må innrømme at jeg kjenner lite til ham. Ser at han beskrives som duellsterk, noe som er viktig - men hvordan er farten?
88
Quote from: kabelmann on August 12, 2012, 23:10:27 PM
Pleier det å komme så mye folk på kvartfinaler da? Jeg tipper på 7248 - og da føler jeg at jeg tar hardt i.


Det er vel en stund siden vi hadde kvartfinale hjemme så det er litt vanskelig å si hvor mange det "pleier" å komme.  Tallet bør i så fall kalibreres mot hvilket publikumssnitt Brann hadde det aktuelle året og i hvilken form de var i når kampen ble spilt. 

Poenget mitt er at Brann er i god form og har hatt dels gode resultater.  Ettersom vi ikke spiller om gull i serien er cupen muligheten for pokal også i år og da mener jeg man bør kjenne sin besøkelsestid.  Jeg hører også at Brann diskuteres oftere i luncher og i sosiale anledninger enn på lenge, noe som burde være en indikasjon på at interessen er stigende.  Men det er mange sofagriser som synes det er best å nyte fotballkamper med chips og cola foran en TV-skjerm.   
89
Hvorfor i alle dager er Brann så idiotisk at man må ringe Sentralbordet for å bestille billetter til Brannallmenningen..... Utrolig upraktisk og dustete.  Slikt tull kan de tape mye penger på.  
90
Godsettilhengerne er naturlig nok avventende etter slakten i Tromsø. Har ennå ikke kamptråd for cupkampen men to av supporterne har lite tro på cupeventyr:

Quotetap i tromsø er ikke det værste. får se når vi tar imot fugla hjemme. brann borte ar jeg ingen tru på. huseklepp scorer vel 4-5 mål


QuoteFår ikke håpe det blir noen helsprekk men føler meg ihvertfall sikker på at det blir cup-exit i Bergen til helga.
91
2500 billetter til partoutkortinnehavere var jo særdeles spakt - nå må dere få fingen ut! Pinlig hvis det blir under 10.000 på denne kampen synes nå jeg.  Ferien er over, Brann har flyt, Huseklepp er tilbake, vi møter serielederen i nest siste kamp før cupfinalen, det burde egentlig bety nærmere 15.000. 

Jeg ser imidlertid et faremoment i at Godset tapte klart i Tromsø og blir særdeles revansjesugne mens vi svever på en sky etter å ha vunnet mot FKH.  Kanskje det var bra vi fikk to stk mot så vi ikke blir for cocky...? Godset er imidlertid ikke i sin beste form med 4 poeng på de 4 siste og vi er hjemme og i en god flyt. Jeg er temmelig sikker på at Godset veldig snart blir forbigått av både Molde og RBK på tabellen (noe som forøvrig betyr at det er veeeeldig langt opp til 3. plass for oss ettersom Godset er 10 poeng foran oss). 

Som nevnt tidligere - krysser fingre og tær for at Jonsson blir klar og for at Aas fremdeles er ute for Godset, det kan bety mye. 
92
Hele min partourkortgruppe på 3 har ihvertfall kjøpt billetter. Her et det bare å då med venner, familie, naboer og barn slik at de ledige setene fylles, noen som vet hvor mange billetter som er solgt? Dårlig hvis det kun blir 10.000, men noen av ekstrasupporterne fra i går innser kanskje at det er moro å gå på stadion. Det virker forøvrig som om den jevne supporter har vanskelig for å løsrive seg fra tv, pc og iPad... Trist Om selve kampen, vi spiller hjemme og er favoritt, basta! Vi bør imidlertid rydde defensivt ift gårsdagens kamp. Heldigvis er ikke Godsetspissene av samme format. Vi bør også kunne demme opp for den lange ungarer med all luftstyrken vår. Håper Jonsson er tilbake, det betyr mye for vinneroddsene.. Tilsvarende kan det være greit at Aas er fortsatt skadet, en tøff forsvarer som ofte slipper unna med mye holding og andre små tyvtriks.
93
Ojo har vært på det jevne i år - men han er formidabel i luften. 
94
Jeg er ikke videre imponert over Bentley - han har scoret en del mål - først og fremst som et resultat av at laget har blitt bedre.  Han er imidlertid veldig treg og har unødvendig mange balltap. Dette ødelegger og forsinker mange angrep, spesielt er det mange potensielt giftige kontringer som blir drept...

Jeg synes faktisk det hadde vært spennende å se Kristoffer Larsen i en hel kamp.  Da hadde vi hatt to raske vinger som kan komme seg rundt i tillegg til de to backene som begge er raske og gode offensivt.  Ojo er jo direkte livsfarlig i luften og flere innlegg fra kant kan således være en effektiv strategi.   
95
Kamper / Sv: LSK - Brann 13.05.2012
May 13, 2012, 23:41:12 PM
Er enig med alle som sier at fair play er viktig, men i dag syntes jeg det var helt latterlig at vi lot LSK score. Målet til Mjelde kom utelukkende fordi LSK-keeperen gjorde en gigatabbe av et format jeg kun tidligere har sett i kvinnefotball.  Pjotr hadde min fulle støtte.  

Her er forøvrig et sitat fra Kanarifansen sitt forum i kveld:

"faktisk enig med Brann-keeper. Der var det totalt mongokålhue-show av vår keeper som var årsaken til det hele. Artig med Fair Play men det får da være grenser....Har støttet Logi hele veien, men nå sitter jeg helt paralysert av lavmålet som han presterer på en fotballbane. Dette er slik du kun ser i bedriftserien! "
96
Det var da utrolig mye negativitet her.  Greit nok har Demir, Grorud og Zolt sett ut som forvirrede høns de to første kampene, men Molde har da heller ikke imponert. De taper en jevn kamp mot Haugesund borte og vinner en jevn kamp mot Strømsgodset hjemme. 

Jeg regner med at Skarfjord har gjort noen tanker om hvordan det defensive kan justeres inn mot denne kampen. Jeg synes det blir spennende å se Haugen fra start - han var strålende da han kom inn mot Ulf.  Jeg har også tro på at Nordkvelle kan komme mer til sin rett litt dypere i banen.  Det vil sikre enda mer løpskraft foran våre forvirrede stoppere.. Ulempen er at det blir lettere å demme opp for Ojo ved innlegg fra kant ettersom det er få alternativer til å true luftrom.  Jeg håper vi holder bredden og får aktivt ving- og backspill, så kan det velges å legge inn mot Ojo sentralt eller sende en lur stikker til Haugen som curler den rolig i lengste hjørne.  Kjenner litt på optimismen her - selv om jeg vet at alt taler mot Brannseier utfra statistikk, form gjærtegn osv :)



97
Brann / Sv: Overganger 2012
February 22, 2012, 13:45:08 PM
VIF ser nå bra ut på papiret men har hatt en dårlig vinter.  Vi skal imidlertid ikke glemme at vi også hadde en svært dårlig vinter i fjor.  VIF er litt som Brann, de kan havne hvor som helst på tabellen.  Sterk spillerstall på papiret - men skadeutsatte og kanskje litt stresset trener...?

For vår del synes jeg også det ser brukbart ut på papiret - men savner fremdeles stopper med fart, ny spiss til å komplettere Ojo samt en KREATIV midtbanespiller.  Dagens Brannlag blir nok best når vi spiller Duracellfotball, tror ikke det kommer til å bli vakkert og veldig variert dessverre.
98
Brann / Sv: Cupfinaleshow i Spektrum
November 03, 2011, 20:24:56 PM
det kommer garantert ikke til å være slike fasiliteter. Det kommer til å flyte av øl og køer og ingen steder å henge fra seg
99
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Cupfinalesang 2011
November 01, 2011, 21:27:27 PM
Quote from: Klaus_Brann on November 01, 2011, 15:46:53 PM
Her er enda en. Ikke veldig imponert:

http://www.reverbnation.com/koriflammer


Jeg synes faktisk denne var veldig bra. Den er såpass rolig at det er mulig å synge med og har fyldig lydbilde.  Ganske imponerende gjort av en familie- og vennegjeng. 

Når det er sagt.  Gest og Piddi og Fjordens låter er så langt i egen klasse.  Jeg liker også godt "Bergen te eg dør" av den 12. mann - synes den har mye mer singelpreg over seg enn "Bybanen".  Den 12. mann er uansett i en egen klasse i Norge som supporterband. Kun Ove Thue som kan vise til noe lignende. 

Gleder meg som en unge til helgen - drar over fredag og har selvsagt billetter til både show og kamp.  Jeg har en hårete målsetning for helgen - beholde stemmen til selve kampen. Det kommer til å bli krevende. 

Nå er ipoden lastet med nye og gamle Brannsanger. Noen burde ta med seg et godt utvalg / spilleliste til de viktigste pubene på Karl Johan slik at vi slipper kjedelig "pausemusikk". 

Forslag til spilleliste som holder oss gående en stund:
Oslo By - El Regn
Republikken - Fjorden Baby
Den 12. mann - den 12. mann
Nystemten
Vi går frem - Ove Thue
Brenne på ny - den 12. mann
Så lenge hjertet står i Brann - Popium
Cup e cup - Gest og Piddi
Jenter fra Bergen
Heia Brann - Ove Thue
Her kommer Bergen igjen - Bergen Munnspillorkester
Den 12. mann - Mesterlag
Vi é de beste - Ove Thue
Bergen te eg dør - den 12. mann
Vi har vært på Purken - Fred Ove Reksten
Velkommen hem - den 12. mann
Vi é på vei til Ullevål - Ove Thue
Stolt og kry - den 12. mann
Madam Felle
Gullet ska hem / syng for Brann - Fred Ove Reksten
Cupfinalemedley - Ove Thue
Foret opp på Brann - De Musikalske dvergene
Det skal skje - Doddo og co
Brann, Bergens stolthet - den 12. mann
Drømmen om Ullevål - Ove Thue
Anne Madam


100
Brann / Sv: Cupfinaleshow i Spektrum
October 28, 2011, 22:40:11 PM
De hadde nå god smak mht valg av bakgrunn for klippet!