• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Oppreist

351
Kamper / Ham-Kam - Brann
June 30, 2006, 11:42:32 AM
Jeg frykter tap og har en uggen følelse (men det har jeg alltid)

Følgende står øverst på fryktlisten:
Oluwasegun Abiodun - han virket fryktelig kvikk i steget og er et angrep alene
Dødballer - Her er HamKam nesten på nivå med LSK med flere fyrtårn som gir alt i feltet.  Blir svett når jeg hører navnet Knut Henry Haraldsen.  

Det blir viktig for Brann å få opp balltempo og unngå å slippe seg for langt bakpå.  La oss krysse fingrene for at Miller spiller.
352
Brann / Kan Brann gå ubeiseiret igjennom serien?
June 29, 2006, 11:38:16 AM
NEI...
353
Brann / Nettmøte med PVM
June 28, 2006, 12:23:10 PM
God idé Brannmus - merkelig at det kun er sesongkortinnehavere som skal stille spørsmål. Kan du poste mine spørsmål?

1) Hvem blir den fremste utfordreren til seriegullet og hvorfor?
2) Hva er viktigst - NM eller UEFA-cup?
3) Hvordan skiller Brann seg fra andre klubber du har spilt for?
4) Hvilket tippeligalag er vanskeligst å spille mot og hvorfor (andre lag enn Brann)?
5) Hvilken back i tippeligaen er vanskeligst å spille mot og hvorfor (andre lag enn Brann)?
6) På hvilke områder skal Brann bli bedre enn i vårsesongen og hva skal til for å få dette til?
7) Hva skal til for at du blir fornøyd med årets Brannsesong?
354
Brann / Greetings from Belfast
June 26, 2006, 23:50:10 PM
What to do in Bergen

Glentorian - you are most welcome to Bergen.  I hope you come to enjoy some days in Bergen before the game.  People in Bergen are very proud of their city and for a reason. It is beautifully located by the fjord and with mountains all around.  

Restaurants and pubs abound in the rather concentrated city centre, and there are several football pubs.  Fotballpuben is the place to go before a game to meet other supporters,  but if you want to watch Norwegian or international football on big screens you might as well go to Scotsman or Champions.  

I recommend Dyveke bar (downstairs) or Altonakjelleren for medieval atmosphere and a glass of wine or beer. If you want to enjoy a nice meal you should try one of our very good (but expensive) fish restaurants (e.g. Enhjørningen).  There is also something for the slimmer pocket (e.g Chinese and Thai restaurants).  

I recommend a walk along Fjellveien or a trip with the funicular to the Fløien mountain.  There is also a cable car going to the top of Ulriken, Bergen's tallest mountain.  Both places offer spectacular view over the city and the sourrounding areas.  

A walk in the residential areas of Nordnes (downtown) or Sandviken is also recommended (pittoresque old houses, paved road and a quiet atmosphere).  

Bryggen (the old trade area along the harbour) is on the UNESCO cultural heritage list, and is definitely worth a visit.  

You should also check out the cultural part of Bergen - in summer there are numerous festivals and concerts.

If you want to go outside the city there are also numerous activities - like hiking, fishing, catching crabs etc.
355
Brann / KARADAS er klar!
June 21, 2006, 11:28:10 AM
Her er det Per Ove som ikke har vært våken - neppe lurt å dra alene ned til Portugal for å forhandle. Det virker veldig urutinert å stryke en sluttbonus til spilleren uten å konferere med spilleren først.  

Dette går i vasken!! Jeg håper men tror neppe at Brann har en plan B.
356
Brann / Bjarnason vs. Karadas
June 17, 2006, 16:38:13 PM
Bjarnason er inntil videre udiskutabel i elleveren.  Han har sine begrensninger men har klart seg bra med resten av forsvaret.  Det er ikke bare å gjøre rokkeringer i forsvaret til eliteseriens hittil gjerrigste lag.  I første omgang kommer Karadas til sin rett ved skader og karantener.  

Azar er en bra duellspiller, han har fart og hodestyrke, men jeg er mer skeptisk til det taktiske og tekniske. Det kan fort bli noen gule / røde kort og straffesituasjoner... Jeg er dessuten veldig usikker på formen - han har ikke spilt førstelagsfotball på en stund.
357
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
June 16, 2006, 11:15:34 AM
Zavrl har kjempepotensial, han er ung og har forhåpentligvis flere sesonger foran seg i Branntrøyen. Når han engang blir solgt tror jeg det kan bli for et tosifret millionbeløp.  

Pr i dag ser jeg på Zavrl som et sikrere kort enn Karadas, og han kan brukes både sentralt og bak.  Jeg  Når det er sagt - jeg håper på Karadas - vi trenger en sterkere benk bak Bjarnason og Sigurdson.
358
Teksten er genial som den står - og det er ingen skam å ha med Paldan i en Brannsang.
359
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
June 15, 2006, 07:53:27 AM
Cato Gunntveit skadefri

Dette kan bli en viktig forsterkning ifm karantener og skader bakover på banen.  Vi får håpe Cato fremdeles holder nivået etter det lange skadeoppholdet.
360
Kamper / Voss-Brann
June 08, 2006, 20:17:42 PM
Bra blåst dette - 4-0 er akkurat passe i en slik kamp. Kontrollert seier uten skader (Kalvenes?) og gule kort?
361
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
June 08, 2006, 20:03:52 PM
RBK prøver seg på Strømstad - han hadde definitivt vært noe for Brann!

Drømme drømme....
362
Kamper / Voss-Brann
June 07, 2006, 16:19:39 PM
Nå må vi ikke bli for kjepphøye her. Se linken under:
http://fotball.bt.no/nm/article58057.ece

De som spiller i morgen bør absolutt være skjerpet! Ingen grunn til å la uskadde spillere hvile.
363
Brann / Tobias Grahn
June 06, 2006, 10:48:46 AM
Har ikke hørt noe fra de "mange" du sikter til. Hvem er dette?? Hvis overgangen mot formodning er tilfelle er jeg godt fornøyd - Grans talent er utvilsomt, selv om han ikke hadde helt kjemien med Rekdal. Det hadde ikke Stian Ohr heller - se hvordan han blomstrer for Molde.  

På generelt grunnlag er det dessuten idiotisk å hetse spillere som er Brannaktuelle.  Det kan vi kun tape på.
364
Brann / For mye fokus på Martin...
June 05, 2006, 23:06:01 PM
Martin er en glitrende fotballspiller og en type med en vanvittig vinnervilje. Dette smitter over på de øvrige Brannspillere. Jeg tror det best kan sammenlignes med effekten Rekdal har hatt på Enga tidligere.  

Jeg liker ikke idoldyrking - men Martin Andresen er en utrolig viktig spiller for Brann, og jeg skjelver hver gang jeg hører at han er skadet / får gule kort ol.  Dess flere kamper han spiller - dess større gullsjanser for laget vårt.  

Om Martin får for mye oppmerksomhet i media får han altfor lite kred.  av oss supportere under kampene. Kanskje det skyldes at vi ikke har laget noen skikkelig fengende sanger om ham.  Dette er ikke min sterke side - noen andre som kan trå til??

Forøvrig helt ok serierunde i dag!
365
Kamper / Rosenborg-Brann
June 04, 2006, 14:26:13 PM
Her hadde Haugen og Miller vært gode å ha.  Det er viktig at gutta våre blør for hver ball.  Er redd vi kommer til å bli kjørt totalt karusell med dersom vi mister Andresen også. Hvem skal holde på ballen og gi spillerne en pust i bakken og hvem skal være ballvinner...?

http://www.rbk.no/incoming/article57691.ece
366
Kamper / Rosenborg-Brann
June 04, 2006, 14:22:01 PM
Brann trener på Lerkendal i kveld
http://www.rbk.no/incoming/article57750.ece

Trønderne sitter vel i Loungen og spionerer på taktikken til våre gutter.... :) De er vel vettskremt av hva midbanen vår med Zavrl, Moen, Knutsen og Ludvigsen skal finne på.
367
Brann / Nye billettpriser?
June 04, 2006, 13:44:07 PM
Brann er amatører mht billettsalg og billettinformasjon - og i år er det verre enn noensinne.

Hvorfor i alle dager kan vi f.eks. ikke kjøpe billetter til SS med rabatt for Bataljonsmedlemmer på Billettluka.no? Det er ikke så veldig praktisk å stikke innom Fotballpuben eller Stadion for å kjøpe billetter. Kanskje Brann rett og slett er kyniske - de vet at disse supporterne kjøper billetter uansett - og da til full pris.  

De første kampene kunne vi kun hente billetter på Mix Minde og Stadion - nå er det utvidet til enkelte Narvesen-kiosker.  Alle disse kioskene ligger i trafikkork-områder (Lagunen, Sentrum osv). Som et minimum burde det være mulig å kjøpe og hente billetter hos alle Narvesen- og Mixbutikker.  

Det beste hadde vært om man kunne skrive billettene ut for scanning som på SS for hele stadion. For øvrig er Billettluka.no altfor sensitiv ift ulike nettlesere og javascript.  Vi burde ha en ENKEL internettløsning som funker på 99% av nettleserne uavhengig av java og andre plugins.

Løsningen med rabatt for BT-abonnementer er også håpløs - rabatt er greit - men billettene bør ikke være blokkert for andre kjøpere, da ender vi opp med tomme seter. For øvrig er det tragisk at man må kjøpe en barnebillett for hver voksenbillett.  Hva med BT-abonnenter som ikke har barn? Er det kun barnefamilier som skal tilgodeses? Er man ikke like god kunde om man ikke har barn (enten pga alder eller fordi man ikke kan / vil ha barn)?

For øvrig savner jeg mer aktiv markedsføring og informasjon i avisene - når det to dager før kampene er masse ledige billetter bør Brann gjøre noe aktivt - annonsere at det er mange tilgjengelige billetter,  og skrive hvor disse kan kjøpes.  Brann gjør det stikk motsatte - de sier at nå blir det fullt og vanskelig å få billetter, samt at folk bør stille opp 1 time før kampen for å unngå kaos. Da er det mange som ikke gidder, og vi ender opp med mange ledige seter.  

Jeg har sendt flere mail til Brann - men får stort sett goddagmannøkseskaftsvar.  Det er en skandale når vi leder serien med tre poeng og ikke klarer å fylle stadion, jeg tror mye av dette skyldes elendige billetthåndteringen og misforstått informasjonshåndtering.

Dette dreier seg stort sett om ENKLE ting som Brann bør kunne ordne opp i raskt, men utfra erfaringen min med SK Brann kommer problemene til å vedvare.  Har dere noensinne hørt at andre klubber (f.eks. RBK) må utsette kamper fordi det er kaos utenfor (16. mai). Dette skyldes elendig køavvikling på Stadion - noe som alltid har vært et problem i Idrettsveien.
368
Kamper / Rosenborg-Brann
June 02, 2006, 01:15:16 AM
Vi får virkelig håpe at ryggsmellen ikke er alvorlig.... Har liksom ventet på en Andresenskade - liker ikke landslagsspill...

http://fotball.bt.no/landslaget/article57575.ece
369
Kamper / Rosenborg-Brann
June 01, 2006, 17:47:41 PM
Da går det ikke som vi håper:
http://fotball.bt.no/eliteserien/article57547.ece

Vi får satse på at Miller blir spillbar - han har en tendens til å heve seg i storkamper.

Gledegruer meg til mandagens kamp.
370
Kamper / Rosenborg-Brann
June 01, 2006, 14:46:21 PM
Bare tull at vi er favoritter på Lerkendal. RBK er store favoritter - om enn ikke så store som om de hadde vært i normal flyt. Både Nordicbet og Centrebet har over 3 i odds for Brannseier.  

Ingen ulempe om Strand må stå over - han frykter jeg virkelig. Uten Haugen kan vi fort bli løpt i hel på midtbanen.
http://fotball.bt.no/eliteserien/article57547.ece

Vi skal være meget fornøyd hvis vi får med oss poeng fra Trøndelag - jeg krysser fingre og tær, men er lett pessimistisk.  Får trønderne tidlig mål kan det bli ketchupflaskeeffekt.... *grøss*
371
Kamper / Brann - Lyn
May 30, 2006, 13:47:22 PM



Sæternes' 2. scoring er kandidat til rundens scoring (personlig synes jeg forøvrig første målet var minst like bra dersom man tar med finten til Robbie)

Uansett - stem i vei
http://www.fxt.no/tippeligaen/rundensmaal/article649004.ece
372
Kamper / Rosenborg-Brann
May 30, 2006, 13:21:57 PM
"Alle vil se Brann"

Nå er det vel helst sånn at trønderne vil se Brann bli knust av RBK. Uansett - dette er litt flaut sett i lys av at vi kun hadde 15.300 på forrige hjemmekamp.

http://fotball.adressa.no/eliteserien/article57398.ece

Ellers er Miller mest sannsynlig ikke aktuell for laget. Da mister vi en potensiell matchvinner og en spiller som kan holde på ballen.
http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article648949.ece

Jeg tror vi skal være svært fornøyde hvis Brann tar med seg poeng fra Trondheim.   Er livredd for at Branns midtbane kommer til å bli overløpt. Haugen kommer til å bli sårt savnet. Vi får håpe at Vågan Moen leverer, han har ikke mange dager til å omstille seg etter landskampen. Regner med at RBK går ut i 110. Scorer RBK først kan det bli stygge sifre.

Vi får satse på at spissene våre er effektive - RBK-nervene er mindre robuste enn tidligere sesonger.
373
Brann / Fare for streik
May 24, 2006, 09:57:12 AM
QuoteJøsses. Sporer av i politikk her, men det er da ikke et mål å strebe etter urettferdighet?


Ble nok litt politisk avsporing ja, men hele dette forumet dreier seg om avsporinger.  Jeg er ikke i mot at fotballspillere skal ha yrkesskadeerstatning dekket av arbeidsgiver. Poenget er at dette jeg ønsker dette innført gradvis - i NYE kontrakter slik at det blir en del av forhandlingene ift total kompensasjon.  For allerede inngåtte kontrakter synes jeg det er mest fair at spillerne selv dekker forsikringen i sin helhet.  Eksisterende kontrakter ble tross alt inngått under forutsetning av at arbeidsgiverne ikke dekket en slik forsikring. De fleste tippeligaspillere har svært gode betingelser og har absolutt råd til å betale en slik forsikring over egen lønn inntil videre.

Quote
QuoteSitat:
Er man misfornøyd finner man noe annet å gjøre

Ja, som for eksempel å selge narkotika til barna dine.


Er dette det eneste jobbalternativet du ser for deg for dagens tippeligaspillere?

Poenget var uansett at jeg synes streik er et feigt virkemiddel som først og fremst rammer uskyldige tredjeparter.  Er man flink og ettertraktet får man gode betingelser uten å streike.
374
Brann / Fare for streik
May 24, 2006, 07:12:08 AM
Det er vel ikke verre enn at spillerne betaler for gildet selv, dersom de ønsker en forsikring.  NISO kan jo stå for administrasjonen for å sikre en billigere løsning.  

Skjønner ikke hvorfor klubbene skal legge mer penger i bordet enn de allerede har gjort.  Hvis det er klubbene som skal betale får man heller legge dette inn i NYE kontrakter, slik at totalpakken blir reflektert i lønnsforhandlingene. Hvis spillerne skal få dekket dette nå blir det reelt sett et nytt pengedryss i tillegg til de ytelsene de allerede har.

Jeg har forøvrig aldri skjønt hvorfor man ikke har avskaffet streikeretten for lenge siden.  Lønn og betingelser handler tilbud og etterspørsel i arbeidsmarkedet, og slik bør det være.  Er man misfornøyd finner man noe annet å gjøre. Verden er ikke alltid rettferdig og det bør den faktisk heller ikke være.
375
Brann / Rabatt for medlemmer av Bataljonen
May 23, 2006, 15:21:31 PM
Det er jo ikke verre enn at de bruker kategorien for "Student" og legger inn ny pris.
376
Brann / Rabatt for medlemmer av Bataljonen
May 23, 2006, 14:53:51 PM
Burde få Brann til å legge rabatterte billetter ut på Billettluka.no. For mange av oss er det særdeles upraktisk å stikke innom Fotballpuben eller Stadion.
377
Kamper / Brann - Lyn
May 23, 2006, 14:49:17 PM
Quote from: "Tom C"Vil jo nødig skryte, men da jeg satte en tussing på Brann som seriemester i vinter var oddsen på 26 (BetOnBet.com). Noen bedre?


Kanskje du burde reselge dette veddemålet til en odds som er litt bedre enn bookmakerne - da kan du cashe inn en pen slant.
378
Kamper / Serievinner 2006 - tips fra Centrebet
May 23, 2006, 13:35:19 PM
BRANN 3.50
379
Brann / Rabatt for medlemmer av Bataljonen
May 23, 2006, 08:41:34 AM
Et kort spørsmål til dere som går på SS - hvordan kan man kjøpe billetter til rabattert pris gjennom Billettluka.no. Skal man da velge billettkategori "Student"?
380
Kamper / Noen tøffe linker fra 16. mai
May 18, 2006, 08:17:33 AM
Ikke verdens beste bilder akkurat - men lyden gir jo et visst inntrykk.


http://www.youtube.com/watch?v=9mE0FFk2X80

http://www.youtube.com/watch?v=6vcXRL3_vFw
381
Brann / Start-Brann Kamptråd
April 21, 2006, 09:43:16 AM
Er litt underlig at denne tråden ikke er startet for lenge siden. Hvordan går det på mandag. Klarer Brann å utnytte skadesituasjonen i Start.  Klarer vi å holde unna for dødballene.  Løsner det for midtbanen vår - får vi engasjert spissene? Hva tror dere folkens?
382
Brann / Gamling på Store Stå
April 20, 2006, 22:19:14 PM
Hmmm, jeg er etter hvert 30 år og har gått fast på Store Stå siden 1988.  Den gang var jeg fjortis - nå er det andre som har tatt over.  Jeg skjønner ikke helt problemet - det må vel være flott at nye generasjoner bergensere lar seg begeistre av Brann, jenter som gutter.  

Jeg er forøvrig i Hjartøy i dagens BT som sier at den samlede stemningen på Stadion til tider er veldig bra.  Kampen på tirsdag var svært dårlig og la ikke til rette for de store gledesscenene.  Det vil alltid være sånn at spill og mål preger stemningen. Det får man ikke gjort noe med. Vi får heller ikke kopiert de få sjelene som synger uansett.  Noen har kort og greit en sterkere drivkraft til å skape stemning enn andre.  

Stemningen på Store Stå er nok noe dårligere enn på begynnelsen av 90-tallet. Dette tror jeg ikke skyldes færre fjortiser eller færre jenter, men rett og slett at det var noen enkeltpersoner som hadde evnen til å få de andre med seg.  Vi var på en måte en pionérgruppe i det norske supportermijøet som la prestisje i å ha best stemning i landet. Jeg husker at vi var mange som stilte opp på stadion 2 timer før kampene begynte, og sang for full hals.

Jeg synes det er all grunn til å prøve å få i gang tidenes stadionstemning.   Vi bergensere er jo kjent for å være høylytte ellers. Det at de ivrigste supporterne sitter spredt gjør jo potensialet for stemning ganske stort, særlig i gode kamper.  

Kanskje det trengs litt drahjelp for å dra dette litt i gang igjen og sånn sett kunne forsangere vært ideelt.  De eldste av oss husker sikkert godt "Opp på gjerdet" Konstruert stemning er like god stemning som noen annen stemning. Vi har litt å lære av de ekstreme kristne miljøene uten at jeg skal dra den for langt... :)

Jeg har blitt vant til at en brannkamp betyr synging og skriking og hes stemme i 1-2 dager etterpå.  Håper dette er noe som kan gå i arv til dagens og fremtidens fjortiser.  

Jeg gleder meg allerede til VIF-kampen - ta med dere all verdens effekter, pugg sanger og skrik dere hese folkens!
383
Brann / Gi mannen forbedret kontrakt snarest
June 29, 2005, 11:07:33 AM
Nå må Brann få ut fingen og gi Charlie bedre kontrakt snarest. Det blir helt feil å betale 10 mill for PVM og flisespikke på småskillinger for Charlie. Han har vokst i Branndrakten og er mer verdt nå enn da han signerte eksisterende kontrakt.  At Kvisvik forlater skuten om kun kort tid gjør dette enda viktigere! Det er MINST like viktig å holde på eksisterende, gode spillere som å skaffe nye. Så POL - du vet hva du har å gjøre!!
384
Brann / Odd-Brann - kamptråd
June 23, 2005, 15:15:19 PM
Er det ikke på tide å starte en kamptråd om Odd-Brann? På kort sikt er det tross alt viktigst å sikre 6 poeng mot Odd og HamKam.  

Med seier i neste kamp setter vi skikkelig press på RBK / VIF - minst en av dem må jo avgi poeng.  RBK har dessuten Tromsø borte i siste kamp før ferien så her er det muligheter til å få seg et lite forsprang.  Men men - vi vet hvordan dette er med Brann-Adam er sjelden lenge i Paradis...

Jeg regner med at vi fortsetter med tilnærmet samme mannskap som sist - men kanskje med Winters fra start?

Jeg ser Holtan er skadet - noen som vet noe om nivået på reserven?  Odd ligger sist - men har tross alt en del kvalitetsspillere i Hoff, Fevang, Occean i tillegg til Holtan.  Spilleren fra Venezuela virker jo også spennende - han hadde jo et sinnsykt mål nå sist mot HamKam.  Vi får satse på at selvtilliten er tynnslitt og at vi kan surfe litt på RBK-kampen.  Undervurdering er imidertid en klar fare.  Jeg har ingen god ferie før kampen er over og vi har tre poeng!!
385
Brann / ...
June 22, 2005, 15:15:23 PM
Quote from: "R.I.P.Super-ray"bare meg som ikke får linken til å funke?


Nei den virker ikke her heller...
386
Brann / Nå må det handles kortsiktig!!
June 22, 2005, 14:24:05 PM
Nå er det bare å krysse fingrene for at POL har noe annet i bakhånd før dette ble avklart.  Jeg liker ikke helt POLs måte å formulere seg på - der det virker som om PMV og Kvisvik settes opp mot hverandre.  En spiller som kommer 1. november kan ikke erstatte en som går 1. juli!!! At nyheten om PVM kom først kan også virke noe velregissert, kanskje Brann trengte litt støydemping.  For meg er dette langt fra godt nok.

Nå er jeg sint og det er jeg inntil vi får noen nye på plass til 1. juli.
387
Brann / GPS-sender på POL
June 22, 2005, 14:04:10 PM
Quote from: "sekto"Vi burde utstyre POL med en GPS sender, slik at vi kunne holde styr på hvor han var i Norge, og verden til enhver tid.


Det var ingen god idé - det ville bare gjøre Brannkjøpene enda dyrere.  Da har POL Bratseth og Siem i hurtig gange bak seg og budrundene blir heftige...

Det er av og til underlig hvor godt informert BT er....
388
Brann / Kvisvik...
June 22, 2005, 14:01:09 PM
og jeg skal personlig passe ungen hans hvis han eller konen har behov for avlastning.  Bleieskift får dere andre ta dere av :)
389
Dette var gode nyheter - PVM blir en spennende forsterkning for Brann, bra at man klarer å sikre seg noen yngre lovende spillere også.  Hvis PVM leser dette forumet vil jeg ønske ham hjertelig velkommen!

Når det er sagt - det er nuet som teller i fotball, dersom Kvisvik går nå i juli har vi fremdeles et stort hull å fylle DENNE SESONGEN.  Jeg krysser fingre og tær for at Kvisvik blir! Han var sterkt involvert i RBK-seieren og er uvurderlig i tette kamper med mye på spill.  

VIF har allerede forsterket seg - det har Viking også. RBK har fra før en veldig bred stall.  Med karantener og skader utover høsten må man handle kortsiktig også.  

Og - gud forby at Miller ikke signerer!
390
Quote from: "soma"Vi har Norges nummer 1, Martin han é kommet hem, Spiller bridge i kjelleren, på banen e han hevneren,

Martin han e stor og svær, trengar kje maskingevær, sloss til fienden e dø, ja Martin han e pisse sprø,


Folkens - øv inn denne til neste hjemmekamp! Håper noen av dere i midten kan starte - jeg følger på fra min utskutte posisjon på kanten :)

Hva med å få kopiert den opp på papir i noen hundre eks og dele ut på kamp? Send også til venner på email. Det er gjort fra min side.
391
Tifo, sanger o.l.... / Naboen er nynazist
June 21, 2005, 12:38:29 PM
Det må jo være "Naboen er nynazist" som er ment som melodi- til det første tekstutkastet altså. I så fall blir det helt genialt!!! Denne bør øves inn!

Andresen rocker - han betyr enormt mye for balansen i laget.  Han er mye bedre defensivt enn jeg trodde før han kom fra Brann.  En Helge Haugen med finesse! Både melodi og tekst passer som hånd i hanske.  

Forøvrig: Martin Andresen har ingen økonomiske bekymringer (arving til Skeidarkonsernet) og kunne gått til den klubben han ønsket.  Og han ønsket å vinne noe med Brann!! Det fortjener en sang i seg selv synes nå jeg... :)
392
Brann / Litt edruelighet
June 15, 2005, 14:27:03 PM
394
Brann / Brann bekrefter kontakt
June 15, 2005, 11:46:39 AM
Så kom det noe fra Per-Ove også.... Da er vel toget gått....

Jeg husker imidlertid Per-Oves uttalelser sist det var snakk om Kvisvik-overgang: "Vel har vi gjort mye dumt - men vi er ikke helt idioter heller" Per-Ove - sann dine ord!!

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4160
395
Håper virkelig LSK går glipp av denne - er det noe vi kan fiske opp??

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article407106.ece
396
Brann / Klubbene er i forhandlinger....
June 15, 2005, 11:39:12 AM
http://www.fredrikstadfk.no/default.asp?ArtID=145

Dette er ikke særlig bra - er spent på de personlige årsakene, må nesten være foreldre på dødsleie eller tilsvarende...

Det er utrolig ødeleggende for Brann å miste Raymond akkurat nå.  Vi kan sikkert få på plass en verdig erstatter rent fotballmessig, men miljømessig og markedsmessig er han nærmest uerstattelig.  Det vil dessuten ta en god stund før en erstatter er drillet inn i rollen.  

Krysser fingrene for at det hele blir avblåst!!! En oppfordring til Raymond: Hold ut litt til - det står om seriegull. Jeg skal være den første til å ønske deg til lykke med overgangen til Fredrikstad - neste år!!
397
Brann / Thorbjørnsen matchvinner??
June 13, 2005, 11:29:37 AM
Quote from: "FredrikOslo"hmm dette var ikke bra. nå kommer jeg til å bli enda mer nervøs på alle cornere og andre høye baller inn foran brannmålet. han er jo ikke noe særlig god i lufta etter det jeg har skjønt.

men får håpe at thorbjørnsen slipper å gjøre så mye grunnet enveiskjøring fra brann...


Hmm, stakkars Thorbjørnsen - han er sikkert dritnervøs... Men men - han klarte trøkket fra fullsatt stadion mot Molde så hvorfor ikke mot Viking...? Jeg tror han gjør en god kamp! Det ville Opdal også gjort! Brann kommer uansett ikke til å holde nullen - her må vi score mange mål. Det tror jeg vi gjør. Kanskje Thorbjørnsen redder oss med en fantomredning på overtid? :)
398
Brann / Forsangere og konge på haugen
May 12, 2005, 14:42:55 PM
For min del er det helt irrelevant om forsangere oppfatter seg som konge på haugen eller ikke.  Om de som sitter på gjerdet får økt ego av å sitte der så må vel det være greit nok så lenge det løfter stemningen.  Pragmatisme folkens, pragmatisme.

Vi bør huske at alle som er på Stadion ønsker at Brann skal vinne-og de fleste ønsker seg god stemning.  I så fall mener jeg at alle som bidrar med entusiasme og vilje bør oppmuntres og ikke trykkes ned.  Da må vi tåle at de har noen sider vi ikke liker.  Den verbale krigen mellom de to supporterleirene på 90-tallet var totalt idiotisk.  

Jeg hadde forresten Bartengjengen i bakhodet når sist innlegg ble skrevet.

Så da håper jeg noen tar mot til seg til å stille seg opp på gjerdet på 16. mai - primadonnaer eller andre, fra Sotra eller Lindås, gamlinger som russeungdom, med eller uten alkohol i blodet....
399
Brann / Forsanger er definitivt en god ide
May 12, 2005, 13:48:29 PM
"Kom igjen gutter vær nå med - nå skal vi jammen få det te, Brann e best på Stadion i dag, Rosenborg er et møkkalag. Mons-Ivar Mjelde e vår mann, og nå heier vi på Brann
Eg e en ekte Brannsupporter....
Det var et vers til også men det husker jeg bare bruddstykker av. Forsangeren sang strofe for strofe - og Store Stå gjentok. Etter dette sang man Byen e Bergen.  

Jeg tror at den viktigste grunnen til at dette forsvant var at noen følte behov for å trykke ned ildsjeler som stakk seg litt frem.  Positive supportere som prøver å skape noe bør oppildnes og ikke holdes nede.  Det er f.eks. helt irrelevant om de skriver dårlig norsk, kommer med forslag man ikke liker mv.

Jeg håper virkelig noen tar på seg å gjenopprette tradisjonen - og jeg ber innstendig om at toleransenivået blant Brannsupporterne økes betydelig.  Av og til føler jeg at det er mer rom for bergensere som vil stikke seg frem i Oslo enn i Bergen.  

Med vennlig hilsen

Den Oppreiste