• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

? spare seg til fant...

Started by TERD, July 27, 2004, 11:21:26 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

TERD

Hvordan kan det ha seg at en klubb som aspirerer om å bli en toppklubb i tippeligaen, med 5-6 måneder forberedelse, ikke har funnet noen annen midtbanespiller enn en ukjent serber i Polen som alternativ til Olof? Dette lukter klassisk, skandaløs Brann-ledelse av. Ikke kom dragende med Miller og signing av Winters; Miller ble levert på et sølvfat fra det blå, og Winters hadde vi allerede. Hvordan kan det ha seg at Brann ikke har kommet med noen henvendelser på spillere som garantert kunne gått inn og forsterket laget? Finnes det ingen spillere som er gode nok for Brann? Har det noe med at ledelsen drar på ferie når overgangsvinduet åpner? Trenger vi ny stadion når vi spiller i 1 divisjon?
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.


TERD

Det spiller da overhodet ingen rolle hva andre lag har forsterket med. Tvert i mot! Dersom de andre lagene velger å ikke forsterke laget, er det desto viktigere for Brann å gjøre det. Innlegget ditt er helt meningsløst.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

DrMeland

Må få si at siden BBB ble opprettet har jeg fulgt denne debattsiden, og jeg trives godt med det. Artig å kunne diskutere Brann med likesinnede supportere.

Men av og til dukker det opp noen innlegg så er så gjennomsyret neagtive og meningsløse at jeg undres om jeg heller ikke burde benyttet tiden min inne på VGD i debatt med fjortiser og gode gamle Stråmyhr (for de som husker han)

At du TERD gidder å skrive et innlegg om nedrykk i dagens Brann-situasjon med god økonomi, heng i medaljekampen, videre i cupen etc er fullstendig uforståelig! Spillere som har forsvunnet er blitt erstattet, andre spillere Brann har henvendt seg på har enten valgt å bli der de er eller klubben vil ikke selge. Hva mer kan Peddi og Mons gjøre?

For å gjøre denne tråden mer saklig: hvem mener du Brann bør kjøpe? (og kommer du med Henry og Zidane no, så e' det VGD neste på meg!)
rMeland

hocey

Meget godt innlegg Terd, men Brann har i hvertfall fått noen forsterkinger. Men at Brann ikke har enda fått tak i en god spiss og en god flanke er Skandale. Nevner navn som TFL og KO Fjørtoft. I tillegg bør en gjøre alt som er i Branns makt for å få tilbake HELSTAD
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Ole Brom

Quote from: "TERD"Hvordan kan det ha seg at en klubb som aspirerer om å bli en toppklubb i tippeligaen, med 5-6 måneder forberedelse, ikke har funnet noen annen midtbanespiller enn en ukjent serber i Polen som alternativ til Olof? Dette lukter klassisk, skandaløs Brann-ledelse av. Ikke kom dragende med Miller og signing av Winters; Miller ble levert på et sølvfat fra det blå, og Winters hadde vi allerede. Hvordan kan det ha seg at Brann ikke har kommet med noen henvendelser på spillere som garantert kunne gått inn og forsterket laget? Finnes det ingen spillere som er gode nok for Brann? Har det noe med at ledelsen drar på ferie når overgangsvinduet åpner? Trenger vi ny stadion når vi spiller i 1 divisjon?


Det har vel litt med at klassespillere i Norge som ville gått inn og hevet Brann koster noe svinaktig med penger. Selv om Brann fikk mye penger for olof er det ikke dermed sagt at man skal bruke alt på nye spillere. Noe vil bla gå til egenkapitalen til den "nye" stadion som vi skal spille i 1 divisjon med til neste år.........døhhhhh

Stoffi

Dette har ingenting med å spare seg til fant. Brann skal bygge Stadion, derfor sitter vi på endel penger akkurat nå.
Slapp av, alle pengene skal nok bli brukt på noe nyttig, men er enig med at vi trenger et par klassespillere til, ingen tvil om det.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator

TFL ville ikke, KO Fjørtoft hater Brann, HELSTAD sikter helt andre steder og planlegger nok doblet lønningspose, ikke halvert.

Når det gjelder Helstad endrer mye seg om han blir vraket på landslaget og fortsetter å slite benken i Austia. Får han noen VM-kvalikk kamper og putter ett par mål er han en het potet i europeisk fotball. 1 mål mot Italia blir gull verdt for Helstad. Det er dette Helstad satser på.

Tror ærlig talt grunnen til at vi ikke ser spillere inn akkurat nå er at det ikke finnes de som a) er gode nok og b) kan kjøpes ut for akseptabel pris og c) har fornuftige lønnskrav og d) vil til Brann.

Hvorfor leser vi ikke om arbeidet i avisen? Som noen antyder kan det jo være fordi de stort sett piller seg i nesen, men det kan jo også bety at de ikke forteller ALT om hva de foretar seg?

Siste utspill fra POL var jo at de FREMDELES ser for seg 2 klassespillere før overgangsvinduet stenger. Dette var etter Miller, Sanne og Klock. Han ville ikke si om de hadde noen kandidater.

Tror det er bedre at Brann har is i magen og venter på de rette spillerene enn å kjøpe bare for å stoppe kjeften på hormonsupporterene.

Og, vi rykker ikke ned med dagens mannskap. Viser de den innstillingen som skal til for å gjøre det hjelper det ikke med stallen til RBK. Nøkkelord for RL-plass eller ikke for dagens Brann-mannskap er innsats og konsentrasjon!

Ricky

Quote from: "hocey"Meget godt innlegg Terd, men Brann har i hvertfall fått noen forsterkinger. Men at Brann ikke har enda fått tak i en god spiss og en god flanke er Skandale. Nevner navn som TFL og KO Fjørtoft. I tillegg bør en gjøre alt som er i Branns makt for å få tilbake HELSTAD


Vil vi ha Karl Oskar "Det er så herlig å slå drittlaget deres" Fjørtoft, nå?

Xminator

Glemte e)
"Supporterene" må godkjenne kjøpet.

Ser fryktelig få som foreslår TA Flo eller Karadas. Selv om begge uten tvil hører hjemme i kategorien "Klassespiller" (tar ikke stilling til om de to oppfyller a), b), c) og d!!!).

P-K

Azar hadde vært glimrende, men han har nok høyere mål.
Flo kan spille i Sogndal når han kommer hjem.

En langvarig dansk fotballstreik kunne kanskje åpne for noen spennende overganger....

Eventuelt må det jo finnes noen andre nordmenn som sliter benken i europa og trenger en gjenopplivning av karrieren sin.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Superjack

Få inn steffen iversen på topp. Han ville tatt godt vare på kvisvik sine geniale innlegg.
Når det gjelder sytingen over å ikke finne en erstatter til Olof så er den urimelig.
Brann reiste på lykkejakt i afrika og klarte tilfeldig vis å snuble over en diamant de kunne ta hjem.
Det er slikt som ikke skjer så ofte i dagens fotball. De fikk seyi for langt under markedsverdi. Han har ikke blitt 20 millioner kroner bedre på 18 måneder.
Brannsupporter.

abe78

TFL kommer etter sesongslutt - han tegnet bare leiekontrakt ut året? Tror ikke han ønsket å forlate en synkende B/G skute - dette er bare et sunnhetstegn spør du meg. Får vi han etter sesongslutt er det helt topp! Jeg synes ikke vi skal stresse livet av oss med å skaffe en raske erstattere - la de heller få litt tid. 1 olof vært 2 år hadde vært helt konge! Da blir vi snart en toppklubb - tolmodighet!
.og husk!

TERD

Utrolig hvor mange, og kanskje særlig Xminator, som ikke klarer å forstå innholdet i de enkleste tekster. Ta f.eks Molde. Nå mister de Hoseth. Jeg vet ikke hvor lang tid de har visst om det, men det er muligens i samme gate som Brann jmf Olof. I løpet av dagen i dag eller i morgen skal signe en ny spiller som skal erstatte Hoseth. Om denne sloveneren ikke er så god som Molde håper, er ikke mitt hovedpoeng. Hvorfor hadde ikke Brann klar en erstatter når lagets desidert viktigste spiller forsvant? Det er intet mindre enn en skandale, og noe som burde fått hele ledelsen til å stille sine plasser til disposisjon. At de heller ikke i ukene etter at Olof forsvant har maktet denne oppgaven sier noe om hvem vi har med å gjøre.

Nå det gjelder en dels surmuling over alternative spillere, så er det det å si at det er ikke min jobb å skaffe erstatter for Olof. Ikke har jeg speidere til disposisjon, og ikke har jeg et nettverk med agenter jeg kjenner. Jeg er sikker på at Xminator ser hvor tåpelig innlegget sitt er når han tenker litt over det.  

Nå får vi enda mer penger, siden Azar forsvinner til Portugal. Jeg er glad renten er lav, så slipper jeg å irritere meg over store renteinntekter som brukes for å sikre nedrykksspenning.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

P-K

Brann hadde en erstatter klar i Vukovic. Han holdt visstnok nivået sportslig, men dukket ikke opp da vi skulle ha han over. Han gikk visst lei av å bli avvist i den norske ambassaden. At en spiller forsvinner kan være vanskelig å beregne før man har truffetham offisielt.

Deretter dukket Miller opp rekende på en fjøl, og Brann fikk sin offensive midtbanespiller. Følgelig er Seyi's erstatter hentet.

Nå er det andre spillere Brann ser etter. TFL sa nei i denne omgang, men kommer muligens etter sesongen.

Brann trenger definitivt flere nye spillere i løpet av sommeren, men vær snill og vent med svartmalingen til overgangsvinudet stenger. Til nå har Brann holdt alt de har lovet.

Det finnes ingen grunner til at Brann skal havne i noen nedrykksstrid, så slutt å syte om det til det er en litt mer reell situasjon.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Roffarne

Quote from: "TERD"Hvorfor hadde ikke Brann klar en erstatter når lagets desidert viktigste spiller forsvant? Det er intet mindre enn en skandale, og noe som burde fått hele ledelsen til å stille sine plasser til disposisjon. At de heller ikke i ukene etter at Olof forsvant har maktet denne oppgaven sier noe om hvem vi har med å gjøre.


Krisemaksimering, lenge leve.
Det går ikke an å påstå at det er en skandale når Brannledelsen ikke har en Olof "erstatter" klar. Da kan du umulig ha gått på Staddaen i særlig mange år. Her har Brann solg en spiller og sikkret seg kapital til både handlefrihet og stadionplanene. George var nok Brann sin beste spiller, men det er jo ikke snakk om at salget av ham kommer til å føre oss strake veien ned i 1. div. Skandale hadde vært om han hadde blitt sparket grunnet uspotslige holdinger eller solgt til en annen Tippeligaklubb for knapper og glansbilder.
Salget av Olof var antageligvis det motsatte av en skandale. Det var ett stykke glimrende foppal-ledelse.
Og hva denne erstatteren angår så har Brann meg bekjent rundt 9 andre spillere som kan spille på midten. Det haster på ingen måte med å finne en ny general på midten. Og for alt vi vet kan han allerede være i stallen.

Og som du sier selv gjør Molde nå akkurat det samme (antageligvis) med Hoset. Og de aller fleste andre Tippeligaklubbene har gjort det samme med sine klassespillere. Dette burde kanskje fortelle deg at det er vanlig praksis og ikke en skandale.

TERD

Quote from: "Roffarne"Og de aller fleste andre Tippeligaklubbene har gjort det samme med sine klassespillere. Dette burde kanskje fortelle deg at det er vanlig praksis og ikke en skandale.


Hvorfor i alle dager er det slik at Brann ikke kan være bedre enn alle de andre amatørene i tippeligaen? Er det noe mål å være middelmådig? Hadde Brann ledelsen hoppet utfor en klippe dersom dette var gjengs for andre klubbers ledelse?

Brann har solgt sin aller beste spiller, og har foreløpig ingen erstatter på plass. Det er en realitet som selv de mest blåøyde her på formuet bør kunne si seg enig i. Jeg kaller det dårlig ledelse.

Misforstå meg rett. Jeg tror Miller blir bra, men hva dersom det tar en måned eller mer? Og hva med de andre på midten? Haugen har vært svak i år. Knarvik har vært svak i mange år. Storesund velger Mjelde å se bort fra. Guntveit har blitt venstreving. Ser dere virkelig ikke at dette bildet ikke tegner bra? Og hvor blir det av en makker til Winters? "Et helt angrep alene"? Er det det som gjør at Mjelde ikke vil forsterke lagdelen?
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Xminator

Brann er i en meget komfortabel situasjon. Det er investorer som står klar til å hjelpe, Brann har midler til å handle og kan holde seg ROLIGE og vente på de riktige spillerene! Som Miller.

QuoteTERD:
Det spiller da overhodet ingen rolle hva andre lag har forsterket med


Jo, for det sier noe om hvilke spillere som faktisk er tilgjengelige. Ta vår neste motstander VIF. De har jo vært veldig aktive og offensive når det gjelder å hente nye spillere. Sier de. Og sitter igjen med ingenting. Du må jo ta hensyn til verden du lever i mann! Slutt å stikke hodet i Ræven som en Stråmyhr...

TERD

Quote from: "Xminator"Slutt å stikke hodet i Ræven som en Stråmyhr...


Det er mennesker som Xminator som gjør at det er vanskelig å ha en saklig diskusjon på dette formuet. Hans eller hennes siste innlegg er da også full av feil.

Quote from: "Xminator"Siden du i ditt siste innlegg langt på vei innrømmer at du overhode ikke har peiling eller grunnlag for å uttale deg, på hvilket grunnlag kommer du da med kritikk?


Merkelig at Xminator ikke klarer å se grunnlaget: Branns beste spiller er borte, og ingen erstatter er på plass.

Quote from: "Xminator"Og la meg minne deg om at Brann på ingen måte kunne være sikre på hvor mye eller om de i det hele tatt fikk noe for Olofinjana.


Det jeg sier er at Brann i lang tid har visst at Olof KANSKJE kunne bli solgt, og ledelsen da BURDE hatt alternativer klar. Man trenger ikke angrerett dersom man ikke handler. Jeg kritiserer at ledelsen ikke hadde mer en en spiller på listen når Olof forsvant, en spiller som for øvrig var et svært usikkert kort.

Quote from: "Xminator"Brann er i en meget komfortabel situasjon.


Dersom du hadde tatt deg bryet med å se Molde-kampen, hadde du visst at Brann langt fra er i komfortabel situasjon.

Quote from: "Xminator"Ta vår neste motstander VIF. De har jo vært veldig aktive og offensive når det gjelder å hente nye spillere. Sier de. Og sitter igjen med ingenting.


Er det VIF som er Branns målestokk?

Xminator, her er du langt utenfor.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

hocey

Selv om Terd snakker i store ord, har han rett i at Brann det siste året ikke har vært dyktig nok på overgangsvinduet. Den største feilen ligger på høyre kanten og spiss. Det er helt utrolig at Brann ikke hentet stavrum som ytret ønske om å spille i Brann er en SKANDALE. Bran har en god spiss og det er Winters, og en god ving og det er kvisvik. Skal vi ha medaljer trenger vi en ny spiss i hverfall. Og det er også rart når monser begynner å eksprimentere med systemet, når alle vet at Brann er et vinglag som spiller best med to spisser!
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

P-K

lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

DrMeland

rMeland

hocey

P-K, hva med stavrum som ville til Brann da?
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Tom C

Begynner å lure om TERD har trønderbart, eller kanskje skinhead fra VIF casuals... Makan til tåpelig svartmaling skal man lete lenge etter.

I det ene øyeblikket maser du om hvor bra Molde er som hadde klar en erstatter for Hoseth, og i det neste kan du ikke skjønne hvorfor vi skal sammenlikne oss med middelmådige norske klubber. Inkonsekvent.

Dessuten holder ikke argumentene dine om at Brann ikke hadde aktuelle erstattere på blokken da de visste at Seji kunne bli solgt. Det at noen av disse navnene viste seg å være dårlige kandidater til slutt, er jo noe vi bør være sjeleglad for at vi fant ut før de ble gitt gullkantede kontrakter.

Og hvis ikke du klarer å se noe positivt i den posisjonen Brann er i nå, både sportslig og økonomisk, foreslår jeg at du tar av deg øl-brillene dine...
Aldri mer Obos....

Roffarne

Quote from: "TERD"
Hvorfor i alle dager er det slik at Brann ikke kan være bedre enn alle de andre amatørene i tippeligaen? Er det noe mål å være middelmådig? . Ser dere virkelig ikke at dette bildet ikke tegner bra?


Det er sikkert vel og bra og leke Championship Manager og trylle frem gode spillere som kommer med egenskapene sine skrevet med tusj i pannen, men slik er det ikke i virkeligheten. Etthvert spillerkjøp er rissikabelt og jo mindre rissiko du er villig til å ta, jo mer må du være villig til å betale. Mao, pengeklubber som Rosenborg kan ta seg råd til å kjøpe gode etablerte spillere, mens vi andre må tråle markedet litt lengre for å finne noen som passer.
Dessuten kan de med penger handle inn "erstattere" i god tid, mens vi må ha pengene på bok før vi kan forhandle med spillere og klubber. Du kan jo se for deg hva som hadde skjedd med Brann sitt rykte dersom vi hadde inngått en avtale om kjøp av TFL og Olof-overgangen gikk i vasken. Da måtte Peddien tatt på seg knebeskyttere og krøpet til både Chess, Auto24 og Friele.

Xminator

QuoteEr det VIF som er Branns målestokk?


Om du lever i en verden der VIF ikke er en målestokk får du deg ett sjokk mandag.

I fjor satt vi med ett lag uten profiler, en ung ukjent afrikaner som skulle dra lasset, spisser med scoringsvegring, 7 poeng, sisteplass og handlefrihet fullt på høyde med Sandefjord.

I år har vi ett lag fullt av profiler, talent, 22 poeng, handlefrihet bare RBK kan matche oss og ett lag med evnen til å vinne.

Krisemaksimeringen var på sin plass i fjor. I år er vi på vei mot en av de bedre sesongene de siste 20 årene. Det virker som enkelte er litt generelt deprimerte. Finnes piller mot slikt.

BrannMann

Quote from: "Tom C"Begynner å lure om TERD har trønderbart, eller kanskje skinhead fra VIF casuals... Makan til tåpelig svartmaling skal man lete lenge etter.

må vel være mulig å ha en diskusjon uten at man skal dra det så langt eller?

Det vil være svært vanskelig å erstatte seyi, og han er pt ikke blitt erstattet av en spiller av hans kaliber... så kan man jo diskutere i det uendelige om hva Brann ledelsen burde hente inn av erstattere... Miller har en god pasningsfot og er tydelig en klok spiller, men gud bedre han bør komme i bedre form.. foreløpig veldig stasjonær spiller som nok blir fraløpt av de fleste..
jokomelk og brød og seriegull!!!

Xminator

Quoteforeløpig veldig stasjonær spiller som nok blir fraløpt av de fleste..


Så glemmer vi de tre løpene han har inn i motstanders 16-meter. At han sleivet bort alle tre får så være, men det vitner om en spiller som tør. Han kan ikke erstatte Olofinjana. I enkelte deler av spillet svekker han Brann, men i andre er det en klar forsterkning.

Og Haugen har ikke vist noenting? Haugen er vår Strand/Leonardsen. En spillertype som er gull verdt for de fleste lag.

DrMeland

Quote from: "hocey"P-K, hva med stavrum som ville til Brann da?


Hvilken Stavrum er det du snakker om? Arild Stavrum som sitter halvskadet på benken i Molde?
rMeland

P-K

Går ut i fra at han ikke mener Ole Erik... ;)

Arild er hverken stor eller krafitg. Han er en gjennombruddshissig spiss, enventuelt en ekstremt offensiv høyre flanke. Hva skal vi med ham?

Det var dumt å selge han til Molde i sin tid, men det ville være enda dummere å hente ham nå. Han blir for lik Winters på spissplassen, og med ham på en ving hadde vi hatt to vinger som ikke hjalp til bakover på banen.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

hocey

Sorry, skrev feil, mente selvfølgelig sungot
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

DrMeland

Ja hva med Sundgot?

Han har spilt 6-7 sesonger i Lillestrøm uten et gjennombrudd. I tillegg har han vært mye plaget med skader. At han skulle få sitt gjennombrudd i år kunne ingen vite på forhånd. Hvis Peddi og Mons skal idiot-erklæres for ikke å være synsk så begynner en del Brann-supportere på disse sidene her å bli vel kravstor...

Det er lett å være etterpåklok, og det er jammen lett å sitte hjemme i godstolen å kritisere andre sine avgjørelser gjennom en debattside på internett også!
rMeland

P-K

Arild Sundgot har vært god i år, men som DrMeland sier. Han har ikke vært god tidligere.

Sundgot har sagt i flere intervjuer den senere tid at han tok tak i seg selv før denne sesongen for å bli bedre.

Brann ledelse har opptrådd uklanderlig den senere tiden! Beste ledelsen vi noen gang har hatt!
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

hocey

Til info, Arild Sungot var meget god på høsten i fjor, i tillegg hadde han passet perfekt til Winters. Reagerte i vinter når jeg hørte at Brann ikke ville ha han, så ikke kom her å kall meg etterpåklokskap. I tillegg ville vi fått han gratis.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Tom C

Quote from: "hocey"Til info, Arild Sungot var meget god på høsten i fjor, i tillegg hadde han passet perfekt til Winters. Reagerte i vinter når jeg hørte at Brann ikke ville ha han, så ikke kom her å kall meg etterpåklokskap. I tillegg ville vi fått han gratis.


Er vel ingen her som har kalt deg etterpåklokskap...?  ;)

Fra spøk til alvor, tror jeg at det er stilen til LSK som gjør at Sundgot har scoret såpass mange mål. De gjør jo omtrent ikke annet enn å pøse ballen inn i 5-meteren, og der har som kjent fyrtårn en viss fordel. Men han hadde jo gjerne tilført brann-angrepet sårt tiltrengt hodestyrke...
Aldri mer Obos....

Henki

Skulle Brann ha satset på Sundgodt etter i fjor ville det, slik jeg ser det, vært  et sjansespill. Han har vært veldig mye plaget med skader før og har i tillegg ikke fått noe skikkelig gjennombrudd i Lillestrøm før nå (som vi jo smertelig fikk erfare) Man bør også tenke på det at i fjor høst og i vinter var det ingen som visste hvor mye penger vi kom til å få for Seyi, vi var ikke engang sikre på at han kom til å bli solgt. Med andre ord hadde ikke Brann den handlefriheten da som de nå etterhvert er iferd med å opparbeide seg. At Brann derfor valgte å satse de pengene de hadde på et sikkert kort som Soma istedet for en skadeforfulgt Sundgodt har jeg ikke noe problem med å godta!
Ballen skal fremover!

Ole Brom

Quote from: "Henki"Skulle Brann ha satset på Sundgodt etter i fjor ville det, slik jeg ser det, vært  et sjansespill. Han har vært veldig mye plaget med skader før og har i tillegg ikke fått noe skikkelig gjennombrudd i Lillestrøm før nå (som vi jo smertelig fikk erfare) Man bør også tenke på det at i fjor høst og i vinter var det ingen som visste hvor mye penger vi kom til å få for Seyi, vi var ikke engang sikre på at han kom til å bli solgt. Med andre ord hadde ikke Brann den handlefriheten da som de nå etterhvert er iferd med å opparbeide seg. At Brann derfor valgte å satse de pengene de hadde på et sikkert kort som Soma istedet for en skadeforfulgt Sundgodt har jeg ikke noe problem med å godta!


er ikke dette en gjenganger da ? At en spiller som var linket med Brann tidligere storspiller i en annen klubb, så er det "grining" fordi vi ikke sikret oss denne spilleren før ?

Henki

Quote from: "Ole Brom"
er ikke dette en gjenganger da ? At en spiller som var linket med Brann tidligere storspiller i en annen klubb, så er det "grining" fordi vi ikke sikret oss denne spilleren før ?


Jepp! Og dessuten brukte vi pengene på en annen storspiller: Soma!
Ballen skal fremover!

hocey

Til info, sungot var bosman spiller og ville ha kommet gratis!
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Ja og det er billigsalg på krystallkuler på Elkjøp!

Lenge igjen av sesongen enda, ikke noe som sier at LSK og Sundgodt fortsetter å vinne...

Henki

Quote from: "hocey"Til info, sungot var bosman spiller og ville ha kommet gratis!


Jepp, men han skal ha lønn og. Ikke akkurat god økonomi å betale penger til en spiller som går skadet store deler av sesongen.
(Ja, jeg vet at han ikke har vært skadet denne sesongen men det visste vi ikke i fjor. Og vi visste heller ikke at han kom til å gjøre det så bra som han har gjort, det har han heller ikke hatt for vane å gjøre)
Ballen skal fremover!

Ole Brom

Quote from: "hocey"Til info, sungot var bosman spiller og ville ha kommet gratis!


Hva ville det hjulpet når spilleren ikke "passer" inn i Branns 4-4-2 ?

Lillestrøm spiller 4-3-3 og der passer han perfekt. Nei la oss glemme fyren og heller konsentrere oss om å få TFL til Brann !

Go Up