• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hocey

401
Brann / Helstad
September 28, 2005, 13:43:23 PM
Quote from: "viks"Hva er hensikten med denne diskussjonen, og en haug med andre diskusjoner på dette forumet??? Man kan vel sikkert diskutere hvorfor vi kjøpte Morten Pettersen midt på nittitallet og...

Skjønner meg ikke alltid på dere som poster inlegg på dette forumet. I militæret lærte vi en fin regel i forbindelse med snakking på samband: Tenk-trykk-tal. La meg forklare dette litt  mer inngående og relatere det til bataljonen dot no forumet:

TENK: hmm, jeg sitter og filosoferer over Brann relaterte saker, kan min mening om disse være relevant for almenheten, kan jeg argumentere for mitt synspunkt, eller er jeg en person som spyr ut eder og galle så godt som kan gjøres?

TRYKK: Du skriver et velfomrulert innlegg, uten og bruke sms språk, og andre finurligheter som feks tjue utropstegn, masse smilefjes etc. Når du har skrevet et inlegg kan du godt lese over dette, og se at du har formulert ditt budskap på en forståelig måte.Unngå gjerne også i for stor grad og sjenere andre debatanter. trykk så på "ok" knappen.

TAL: Du har nå talt gjennom et velformulert, veloverveid og ikke minst interessant debattinlegg på bataljonen forumet. GRATULERER

Takk for meg...


Jeg føler dette er et relevant tema da det viser litt om tankegangen som foregår oppe på stadion. Jeg synes absolutt at Sæternes er en god spiss, men mener vel at vi hadde fått mer igjen for en spiller som kjenner Brann systemet samt har hjertet i Brann.
402
Brann / Helstad
September 28, 2005, 09:48:06 AM
Trodde at Helstad var en grei gutt jeg, vet han var litt ute på byen i sin ungdom her i byen, men det var vel aldri noen skandaler der. Og Sæternes er vel ikke den personen som fungerer best i et kollektiv med sin mangel på interesse og uttalelser ala at han ikke fikk med seg noe på møte.
403
Brann / Helstad
September 28, 2005, 09:16:38 AM
Kan sikkert være at dette temaet har blitt diskutert før, men hva var egentlig begrunnelsen for å hente Sæternes I stedet for Helstad når begge var ledige på markedet. Jeg skal være enige at de var ca like gode på det tidspunktet, men Sæternes er vel 3 år eldre enn Helstad noe som har ganske så stor betydning når en bruker såpass med penger. I tillegg er vel Helstad den beste spissen Brann har hatt på mange, mange år og med tanke på at han kjenner klubben vår er det vel et paradoks at en valgte å gå for Bengt.
404
Brann / Lyn - Brann
September 25, 2005, 19:07:20 PM
Quote from: "Xminator"En ting til: Det er fortsatt bare 5 poeng opp til medaljene :D


tipper det blir lite poeng på lerkendal og hamar. Derfor blir det nok ikke noen rl kamper denne vinteren.
405
Brann / Lyn - Brann
September 25, 2005, 18:59:11 PM
2005 sesongen er allerede glemt. Støtter meg til Totto Dahlum som sa at Brann har vært den desidert største skuffelsen i årets liga (inkludert RBK som faktisk kan kose seg med litt nedrykksdrama og CL spill). Er rett og slett nitrist og det kan kanskje være like greit at vi ikke kommer oss til royal leuge slik at en kan få en lang pause og bygge opp humøret og entusiasmen før neste sesong.
406
Brann / Kommer POL hjem med ny spiller?
September 08, 2005, 12:14:17 PM
Siste rykte er at Alf Inge Håland er aktuell for Brann. Han skal vist være leget fra skaden.
407
Brann / Big Mac
September 02, 2005, 12:21:35 PM
Quote from: "Nixon"Lurer litt på hvor mange av disse som har sett Dylan jevnlig i år. Dvs på Brann2. For å trekke bastante konklusjoner etter en kamp mot Fredrikstad virker litt rart.

Det er mulig at Dylan er i god form nå. Men jeg har sett nok Brann2-kamper til å påstå at han ikke har vært i like godt slag hele denne sesongen. Så dette "klippekortet" til Sæternes har nok hatt sin naturlige forklaring.

Og så må vi til slutt huske på at det har jo ikke vært sånn at Sæternes har spilt dårlig på et velspillende Brannlag i sommer. Hele laget har jo for pokker spilt dårlig, ikke bare Sæternes. Så kanskje Sæternes hadde gjort det minst like bra på mandag?

Men som jeg tidligere har skrevet. Foretrekker en sprek Dylan fremfor en slapp Sæternes. To spreke gir fordel Sæternes.


Du har nok rett i det at Dylan ikke har imponert på andrelaget (jeg har ikke sett mange av disse) men vil hevde at det betyr også litt hvilket lag en spiller på. Virker i hvertfall som han hever seg når det er bedre medspillere rundt han samt at det er viktigere kamper. Tviler på om Bengt i sommer hadde imponert på andrelaget i sommer og spilt bedre der enn Dylan har gjort.

Uansett, vi er enige om å være uenige.
408
Brann / Big Mac
September 02, 2005, 11:04:50 AM
Quote from: "Nemesis"Må bare få klarhet i en ting, Toa/hocey: Dere mener BigMac skal starte uansett hvilken form Sæternes er i på kampdagen?


Ja det mener jeg. En vet jo ikke før kampen hvilken form han er i. Kan heller komme innpå hvis det ikke fungerer (2 min på slutten:))
409
Brann / Big Mac
September 02, 2005, 10:06:42 AM
Nok en gang, det Dylan har vist I år I offisielle kamper er mye bedre enn det Bengt har vist siden 16 mai. Da er det nesten utrolig at han ikke har fått mer sjanser. Vil også nevne her Tromsø og Glimt kampen hvor spissene slet uten at Mjelde tok grep.
410
Brann / Big Mac
September 01, 2005, 13:35:48 PM
Quote from: "Nemesis"Ser at det blir stilt spørsmålstegn til validiteten av min statistiske fremstilling her.  Litt mer grundig statistikk viser følgende:

Sæternes:  26kamper, 2328 minutter, 14 mål --> 1 mål pr 166 minutt

BigMac: 22kamper, 967 minutter, 3 mål --> 1 mål pr 322 minutt

Altså det går i snitt 2 timer og 46 minutter mellom hver Sæternes scoring, og 5 timer og 22 minutter mellom hver BigMac scoring.

Selvfølgelig er Sæternes ræv på trening har han ingenting i startoppstillingen å gjøre, men da er han trolig så dårlig at han ikke er på benken en gang. Og ikke glem samspillet Sæternes/Winters....


Som sagt se på statestikk i 2005 i viktige kamper fra start og du får et annet bilde. Nærmere historie teller mer enn eldre historie. Pettersen fra Start hadde sikkert ett fantistisk snitt på VG børsen totalt sett selv om spilte grusomt for Brann. Sier ikke at Bengt er en dårlig spiller, men statestikk på den måten du fremstiller det på har mange begrensninger.
411
Brann / Big Mac
September 01, 2005, 12:48:30 PM
Ja men statestikk på den måten du fremstiller her forteller heller ikke hele bildet. Så vidt jeg vet har Big Mac startet tre viktige kamper I år. Resultat 3 mål på 3 kamper (Odense, Vif I rl og FFK). Bengt på sin side har scoret ett mål I serien siden 16 mai. Det tyder på at tingene er litt mer kompleks enn din statestikk skulle tilsi. Dessuten spilte Big Mac mye bedre enn det Seternæs har gjort I hele sommer og er det noe som Brann laget I dag trenger så er det innsatsvilje. Her er det klasseforskjell på spillerne.
412
Brann / Big Mac
September 01, 2005, 12:13:45 PM
Hvis Dylan ikke får starte sammen med Winters på topp bommer Mons Ivar totalt. Gode kamper må belønnes med ny kamp fra start, og med tanke på hvor elendig Bengt har spilt I det siste hadde det vært en utrolig beslutning å skifte på topp. Det hadde stridet totalt mot rettferdighetsfølelsen. Men det hadde ikke overrasket. Miller kan som sagt spille på midten da Scharner bak skaper økt trygghet I forsvaret.
413
Brann / Big Mac
August 30, 2005, 20:14:19 PM
Quote from: "Xminator"De som vil gi bort Sæternes, Miller eller Winters for at Mcallister skal føle seg velkommen vil ikke det beste for Brann. Og kan strengt tatt rulle inn alt snakk om gull og grønne skoger med en gang.


Dette er kanskje det dårligste innlegget jeg har sett på lenge. Så dårlig som de har prestert er det en vits at Dylan ikke har fått prøvet seg før. Har du vært bortreist siden 16 mai?
414
Brann / Big Mac
August 30, 2005, 07:35:39 AM
Quote from: "Xminator"Og Sæternes er en bedre angriper enn Mcallister. Ett syn som nok deles av Mjelde, Steffensen (og for å ta de litt mer perifere i den grad de hadde vert trener i Brann), Nordli, Høgmo, Eggen, Drillo, Hodgson, Sandstø eller noen av de andre som trener eller har trent toppklubber.

:p


Jeg kan godt være enig at Bengt er en bedre spiller enn Dylan, men tror også at Brann blir et bedre lag med Dylan og Winters. Dette begrunnes med at en kan spille mer variert og at langpassninger ikke blir ensbetydende med å gi ballen til motstanderen. Dessuten er det liten tvil om at Brann har trengt I lang tid spillere som går foran å gir alt I duellene da dette har vært ekstrem mangelvare I hele år. Bare tenk på hvor mye en spiller som Scharner betyr for laget med sin innsats. Derfor bør Miller ned I offansiv midtbane og Big Mac starte I de neste kampene.
415
Brann / Big Mac
August 29, 2005, 22:04:21 PM
Quote from: "BL"
Quote from: "hocey"Men uansett synes jeg at kampen viste at Mjelde har sviktet med å ikke gi Big Mac sjansen før.


Seriøst? Så det faller tilbake på Mjelde som negativt at erstatteren for Sæternes scorer? Då har Mjelde sviktet? Trodde eg hadde hørt det meste!


Så har jeg etterlyst det lenge og ikke bare etter denne kampen
416
Brann / Big Mac
August 29, 2005, 21:55:30 PM
He he, kanon diskusjon, her blir en nok aldri enig og det bør være rom for begge parter å uttrykke sine meninger. Men uansett synes jeg at kampen viste at Mjelde har sviktet med å ikke gi Big Mac sjansen før. Det jeg har sett av han i år har vært bra og med så dårlig spill som er servert fra spissene i en del av hjemmekampene er det nesten utrolig at innbyttene ikke har kommet lenge før. Nå kan han fort forsvinne og tipper han blir en hit hvis han havner på Hamar. Angrepet trenger å ha variasjon å spille på og det får de med en target man. Har så langt ikke sett Bengt hive seg inn i dueller etter å ha tapt en duell eller etter å hatt mistet et motak.
417
Brann / Big Mac
August 29, 2005, 21:11:34 PM
Quote from: "LandåsKongen"Ta nå ikke helt av nå. McAllister gjorde en god kamp. Hele brann gjorde en god kamp. MEN, jeg vil hundre ganger heller ha Miller på banen enn Dylan. Miller beviser gang på gang og det er jo for pokker over et år siden Dylan sist scoret.


Dylan scoret to bra mål mot Odense og har scoret når han har fått spille i cupen og treningskamper. Han har knapt fått spille i ligaen uten noen små innhopp. Da er det ikke lett å score.
418
Brann / Brann - FFK
August 29, 2005, 20:48:50 PM
419
Brann / Big Mac
August 29, 2005, 20:22:53 PM
Fantastisk seier i dag, med festspill. Sjelden vært så fornøyd etter en seier da jeg fryktet det verste. Og fantastisk og se hvordan Big Mac tilførte Brann en nytt element offansivt. Viser nok engang at Mjelde burde ha satset på han mye mer før i sesongen med tanke på hvor mye både Bengt og Winters har slitt. Ingen tvil om at han bør starte også neste kamp, selv med både Miller og Bengt klar. Utrolig bra kamp av en spiller som nok ikke kan ha blitt mye motivert av se Bengt spille elendig kamp etter kamp.
420
Brann / Brann - FFK
August 29, 2005, 13:46:52 PM
Jeg har lyst å spørre X'sen hva som skal til før han også evt ser at Mjelde mangler kompetansen til å lede det som engang var Bergens stolthet?
421
Brann / Brann - FFK
August 29, 2005, 13:26:53 PM
Her er det bare å utstyre seg med lykkepiller. Midtbanen er vel den sterkeste vi har sett siden Motyka og Røssevold styrte midten på begynnelsen av 90 tallet. Våt og halvkaldt er det også men en seier hadde smakt utrolig godt med tanke på liten sannsynlighet det er for det. Gjerne kall meg pessemistisk men all forskning tyder på et surt 0 2 tap i dag.
422
Brann / Kopteff
August 23, 2005, 11:05:57 AM
423
Brann / Honør til dommeren
August 22, 2005, 13:12:36 PM
Bra med dommere som innrømmer feil:
http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article442152.ece
Bare så synd det var oss det gikk utover denne gangen.
424
Brann / Mjelde bør ikke sparkes!
August 21, 2005, 11:30:50 AM
For en gang skyld skal jeg gi litt ros til Mjelde: Byttene kom endelig før det var 1 minutt igjen og bra taktisk omlegging i 2 omgang når Big Mac kom inn. Bare så synd det ikke holdt
425
Brann / Mjelde bør ikke sparkes!
August 19, 2005, 08:52:06 AM
Mange av oss her inne som mener at Mjelde ikke er riktig mann har ment det I lang tid, lenge før denne grusomme sommeren. Som sagt har ikke Brann imponert før sommeren heller, selv om vi var effektive på sjansene. Uansett så har krisen denne sommeren forsterket bildet av en trener som ikke klarer å motivere laget samt at det til tider har vært anarki tendenser. Senest I dag hvor en sier at en skal bli tydliggere på spillemønster. Er ikke det litt sent å komme med dette mitt I sesongen? Dessuten holder ikke Rosenborg argumentet. Laget hadde troligvis slitt uansett trener, men det bør jo være liten tvil at de også har hatt feil trener I år. Dessverre ligner mye av oppvaskmøtene og uttalelsene fra Brann fra det vi har sett fra Trøndelag I år. Tydlige sykdomstegn.
426
Brann / Trodde ikke dagen skulle komme
August 17, 2005, 09:30:31 AM
Quote from: "Xminator"Du skjønner det Nixon, vi har motgangssupportere. Der andre lag har gloryhuntere som spretter opp og sleiker i seg suksessen, har Brann en laaaaaaang tradisjon med å tiltrekke seg de som normalt stiller seg rundt alt som brenner, har kresjet eller som generelt ser ut til å bli bråk av.

Motgangssupporteren - de som ikke trives uten å ha noe å klage på :)

Håper det forklarer litt :p


Tydligvis at du X mener at vi bare skal holde munn og godta alle feilene som er blitt gjort så langt I sesongen, fordi hvis en ikke gjør det er en ikke en god fan. Hvor langt må denne nedturen gå før også du mener at det er lov til å påpeke at Brann langt fra har innfridd? Skal en godta en plassering midt på tabellen uten å kunne si fra at det har vært den mest skuffende sesongen på lang, lang tid (inkludert 2002 sesongen hvor Brann hadde solgt enhver spiller av kvalitet)? Trodde før Aalesund kampen at vi ville ende på 38 poeng. Nå tror jeg mer på 35 poeng med tanke på kampprogrammet vi har igjen.
427
Brann / Trodde ikke dagen skulle komme
August 16, 2005, 21:36:45 PM
Sjelden har jeg vært så skuffet som denne sesongen siden jeg mente før sesongen at laget var det beste i serien. Jeg er en dem som mener mye av dette ansvaret ligger på treneren, men selv om lysten nok ikke er like stor å gå på stadion som de siste 20 sesongene stiller jeg nok på neste hjemmekamp. Og jeg frykter nok engang å gå hjem den tunge veien forbannet over dårlig taktikk, lite innsatsvilje og misbrukte sjanser... Men noen magiske situasjoner kan selvfølgelig snu opplevelsen opp ned.
428
Brann / La Dylan få sjangsen!!
August 16, 2005, 11:58:16 AM
Quote from: "Xminator"Igjen, hverken Dylan eller Walde har vist noe som skulle tilsi at de er bedre enn Sæternes/Winters/Miller - selv med de 3 nevnte totalt ute av form.


Og hvordan vet du det når Dylan aldri får sjansen på toppnivå? Ikke lett å utrette noe på et 5 min innhopp. Speseilt når Brann pumper langt er det rart at mannen ikke kan få I det minste sjansen til å vise seg verdig eller ikke verdig. Det han viste mot Odense (teknikk) var I hvertfall mye,mye bedre enn det vi har sett I mange av kampene fra spissene.
429
Brann / La Dylan få sjangsen!!
August 16, 2005, 11:40:21 AM
Quote from: "Xminator"Du antyder samtidig at sprinterene uten dop springer fortere. Det gjør de jo ikke. Og alternativene til Sæternes/Winters/Miller har vert så langt fra å overbevise meg som overhode mulig.


Det som var antydningen var at sprintere på doping ikke løper naturlig. Mange kamper som har passet Dylan, i hvertfall når en tar med at spissene har vært helt ute. Må være frustrende å være på benken når en ikke får sjansen selv når spissene spiller forferdelig dårlig som mot VIf og Tromsø hjemme.
430
Brann / La Dylan få sjangsen!!
August 16, 2005, 10:12:22 AM
431
Brann / La Dylan få sjangsen!!
August 16, 2005, 08:57:11 AM
Quote from: "P-K"Dylan har ingenting på Brann å gjøre. Smågutter har mer spilleforståelse enn ham. Fysikken hans er grei, så også spensten, men han aner ikke hva han skal foreta seg med ballen. Heller ikke hva han må gjøre for å få tak i den.


Så du kampen mot Odense? den viste at Dylan både har fotball forståelse og har noe å gjøre i tippeligaen.
432
Brann / La Dylan få sjangsen!!
August 16, 2005, 07:43:49 AM
Absolutt på tide at Dylan får sjansen, den hadde han jammen fortjent på et tidliggere tidspunkt. Bare så synd at det er karantene som må til før vi får bytte. Den uendelige tilliten spissene har fått av Mons viser nok en gang Mjelde sine svakheter. Dylan hadde fortjent mye mer spilletid enn han har fått I år!
433
Brann / Mjelde. Rett mann?
August 04, 2005, 11:33:24 AM
Ikke sikkert det var noe galt med de han hentet som stallfyll men liten tvil at de har ikke tatt engang et aldri så lite musesteg fremover i Brann karrieren. Det må Mjelde ta sin del av skylden for. Dylan f.eks viste fine takter i begynnelsen av Brann karrierren og har også scoret en del mål i cup kamper og rl. Likevel kan spissene spille hvor elendig de bare ønsker, fordi mjelde bytter de aldri ut.
434
Brann / ALTERNATIVER TIL MJELDE?!?!
August 04, 2005, 09:44:57 AM
Rosenborg som har hatt en grusom sesong ligger tross alt bare 4 poeng bak Brann. Det sier sitt.
435
Brann / Mjelde. Rett mann?
August 04, 2005, 09:13:10 AM
Forøvrigt kan det se ut til at Mjelde har muligheter på jumboplassen på trener børsen nå som Bodø Glimt ser ut til å ha gjort noen gode trekk. Den ser mest på taktikken og det sier litt når treneren for det største laget i Norge ligger på nest jumbo etter å ha vært trener i snart 3 år. Og det at Brann har en så svak benk er bare tull. Tviler på om Start benken er så mye bedre, men ser ut til at det ikke er et stort problem i Kristiansand. Hvis en så på første elveren til Start i går var det mange ukjente navn.
436
Brann / ALTERNATIVER TIL MJELDE?!?!
August 04, 2005, 07:41:14 AM
Brann hadde vært skakkjørt økonomisk før Mjelde tok over. Det er ikke sammenlignsbart i det hele tatt.

Backe i København er mitt tips
437
Brann / Tromsø - Brann
August 03, 2005, 12:03:17 PM
Godt poeng Nixon, men kan jo kanskje ha noe med hvordan formasjonendringene blir gjort. Uansett så passer 4 4 2 best for Brann med de spillerne vi har. Håper for all del at TFL kan løfte vingspillet når han blir frisk og at Winters kan bli en suksess. Da kan vi få litt av et offansivt spill
438
Brann / Tromsø - Brann
August 03, 2005, 11:36:00 AM
Det var en kommentar på innlegget over, så har vel egentlig ikke noen gode kilder, så du har rett i det. Men uansett hadde nok Winters spilt der i stedet for å sitte på benken (som Miller) selv om dette ikke hadde vært favoritt posisjonen så Mjelde har jo hatt muligheten til dette trekket i lang tid.
439
Brann / Tromsø - Brann
August 03, 2005, 11:09:16 AM
Det bør nå ikke komme som en overraskelse på noen at det er ikke Mjelde som har kommet på dette trekket.

Etter å ha sett på videoen av brann - vif uttalte nevnte Mjelde at Scharner er best sentralt i en offansiv rolle. Trenger ikke være romfartsingenør for å skjønne det, selv uten videobeviset til Mjelde.

Glad for at Mjelde går tilbake til 4 4 2, men frykter et nytt tap i dag.
440
Brann / blir så sint!!!!!!!!!!!!
August 01, 2005, 21:47:11 PM
Jeg er enig i at jeg tror at han hadde blitt et tredje valg i Brann, men at mannen kan spille fotball bør det ikke være mye tvil om. Og hva har egentlig  han gjort mot oss? Kan ikke se at han var så usportslig mot Brann. La oss konsentrere oss om Brann så klanen få holde på med VIf spillerne.
441
Brann / Mjelde. Rett mann?
August 01, 2005, 21:41:00 PM
Og bare for å minne vingene til Brann om hva en ving er: de skal holde siden sin får å åpne for pasningsalternativer så sant det ikke kommer innlegg fra andre kanten. Se på Kvisvik!!!! Lå som regel klistret på linjen mot etablert forsvar men trakk inn når det kom innlegg.
442
Brann / Mjelde. Rett mann?
August 01, 2005, 21:35:24 PM
Brann - Bodø - Glimt 2 3: Dette var egentlig kampen som viste at Mjelde ikke har tatt det takiske steget som en skulle anta at han hadde gjort med 2 og et halvt års erfaring. Brann virket totalt overrasket over overgangene på sidene, selv om Glimt har spilt slik i 10 år.

Brann - Rosenborg 4 1: Meget flaterende resultat tatt i betrakning av at Brann i periode i første omgang ble rundspilt av Rosenborg.

Brann - VIF 1 2: 4 3 1 2. En formasjon som aldri har fungert i årets viktigste kamp. Mjelde sa at taktikken hadde fungert på trening. Og hvem var det mot? Voss hvor Brann bare klarte 3 1. Vred meg i smerte da jeg så rommene på sidene. Vålerenga (hadde i grunnen ikke spilt noen rolle hvem vi hadde spilt mot) er NOrges beste når etablert, likevel satset ikke Brann på overganger.

I tillegg er det på sin plass og nevne byttene. Kan noen forklare meg hvorfor ikke Big Mac blir hevet innpå på etter Vålerenga's 2 scoring, spesielt med tanke på måten Brann spilte på. Han er den eneste som har en hvis sjanse i hodespillet. Robbie fikk ikke til en eneste ting i løpet av 90 min men ser ut til at Mons ikke liker Big Mac. Noe må det være. Og kan noen forklare meg hvorfor Scharner som har vært Brann's beste i sin posisjon må plutselig spille på en plass han tydligvis ikke er komfortabel med?

Får håpe at Mons finner tilbake til gode gamle 4 4 2 mot tromsø men frykter mer formasjonstull etc. Og tenk på Nordlie mot aalesund. Har 1 1 ipå bortebane men setter innpå 2 ekstra spisser fordi mannen tenker offansivt. Får håpe det bedrer seg....
443
Brann / Ny Trener et must!
July 31, 2005, 20:05:01 PM
Ingen tvil om at det er bedre med vinger som ikke holder norgestopp klasse enn ingen vinger. Helt forferdelig å se på rommene på siden som ikke ble benyttet. Enda verre å se den østeriske fotballgutten løpe fortvilet rundt på banen. Knudsen og Walde burde begynt på kantene. Greit å tape kamper fordi andre lag er bedre, men absolutt ikke greit å tape en kamp pga en elendig taktikk. Brann har aldri taklet 4 3 1 2 formasjonen og enhver skjønner at det er idioti å bytte om foran årets kamp. Liker Mjelde som person, men han har absolutt ingenting å gjøre på benken til det som skal være et av Norges beste lag når de taktiske egenskapene er på Semb nivå!
444
Brann / Ny Trener et must!
July 31, 2005, 11:10:39 AM
4 - 3 - 1 -2 totalt uten vinger! Ikke sette innpå en ekstra spiss! Mjelde er grusom på taktikk. Husker godt vårsesongen hvor vi spilte i den forferdelige formasjonen i 2003. Sisteplass var vel fasit etter det. Blir dessverre ikke mange poeng hvis Brann fortsetter å spille uten rene vinger. Det burde Mons skjønt før kampen og at han knapt justerte før det sto igjen 10 min viser at han har ingenting i toppdivisjonen å gjøre.
445
Brann / Hetsing av Flo
July 29, 2005, 13:49:39 PM
Eneste laget i topp fotball i Europa som sikkert kan påberope seg å ikke være kjøpelag må Athletico Bibao hvor kun baskere får lov til å spille
446
Brann / Hetsing av Flo
July 29, 2005, 13:28:04 PM
Vil for det første si at Flo nok ikke bare vekker dårlige minner i Bergen. Husker Tromsø lederen var i harnisk etter svindelen.

Og det kommer ikke til å bli helt vilt og det er vel ingen her inne som tenker på voldelige ting. Men vi har vel lov til å bruke ytringsfriheten til å si hva vi mener om egoisten Flo som kun kan sammenlignes med Campbell når det gjelder å lyge til supporterne. Flo var forøvrigt ikke spesielt godt likt i slutten av sin Brann karriere da det virket som han var mer opptatt av landslaget enn klubben sin. Det sier sitt at han i en kamp ble satt på benken (og laget vårt var ikke akkurat Real Madrid). Husker også godt 0 0 kampen mot Lyn etter Brasil kampen. Han burde ha fått en 1 på spillerbørsen i den kampen!
447
Brann / Hetsing av Flo
July 29, 2005, 07:55:59 AM
Bare så det er sagt: Chelsea i tiden da Flo gikk og Chelsea i dag er to forskjellige verdener! Everton var ikke mye dårligere enn dem på den tiden!
448
Brann / Hetsing av Flo
July 28, 2005, 11:24:17 AM
Til alle dere som skriver at vi som misliker Flo intenst oppfører oss aper:

For det første handler fotball om følelser; både posetive og negative. Flo frembringer kun negative tanker hos meg og hos andre som har vært Brann supportere I mange år. De 110 000 på Nou Camp som pep gjennom hele kampen mot Figo I returenen (selv om Real hadde betalt flust med penger for han), er de også aper? I de ligaene med de beste supporterne finnes det et sterkt engasjemant både for medspillerne, men også mot de som svikter laget totalt.

For det andre, Flo var en stor publikumshelt I Bergen som lurte både klubben og oss opp I stry. Derfor trekker jeg sammenligningen med Campbell som sa at han bare kunne gå til en storklubb på kontinentet rett før han skrev under for erkerivalen. Husker banneren på White Hart Lane når han retunerte: We hat you so much because we loved you so much.

Til slutt: Hvis ikke Flo saken engasjerer en Brann supporter mangler det også engasjement for klubben I det hele tatt. Hvis ikke vi kan håpe fra spillerne en hvis lojalitet mister hele tingen perspektiv. Derfor blir lojale spillere som Kvisvik hyllet som viser ekte følelser for klubben. Derfor bør vi også vise Flo hva vi mener om griskhet, falskhet og manglende klubb følelse. Derfor synes jeg banneret (uten at jeg vet hva som står på det) er helt på sin plass!
449
Brann / Hetsing av Flo
July 28, 2005, 08:57:49 AM
Latterlig å begrense ytringsfriheten og skape et dårlig forhold til supporterne!

Og hva mener Peddien med at Flo var uskyldig? Klarte ikke Flo å tenke selv?
450
Brann / Hetsing av Flo
July 28, 2005, 08:13:21 AM
Jeg personlig har ikke spesielt mye I mot VIF og klanen. Men Flo er den mest dobbelmoralske og griske fyren som har entret stadionmatten. Mannen kunne både ha reddet Brann sin økonomi og likevel blitt steinrik selv og vært helt I Bergen til evig tid. I tillegg var mannen den første spilleren av betydning som forlot Norge som Bosman. En spiller Brann hadde hentet for millionen (det var mye penger I Norge da). Kan ikke huske noen andre av samme klasse som har forlatt Norge som Bosman.