• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Tom C

21
Kamper / Start - Brann
April 19, 2006, 11:35:50 AM
22
Brann / Garderobe-bull?
March 27, 2006, 18:11:02 PM
Hva er det som skjer med dette garderobe-greiene på Brann.no? De har jo ikke oppdatert noen av filmsnuttene siden tidenes morgen.

Trodde hele poenget var at man kunne få se litt nyheter om brann og klipp fra treningskampene, men det har de tydeligvis bare kuttet ut...
23
Brann / Frispark-taktikk
February 26, 2006, 14:21:20 PM
Noen flere enn meg som ergrer seg over de tannløse frisparkene til Brann? Blir som regel forsøk på fantastiske skudd (som går i mål en av tusen ganger), eller lomper inn i feltet som er både for slappe og for langt vekke fra mål. Enkelt for keeper eller forsvarere å avverge.

Har lagt merke til spesielt VIF og LSK sine frispark, som konsekvent slås knallhardt inn mot mål. Disse "innspillene" er livsfarlig både fordi keeper ikke får tid til å reagere dersom ballen stusses og forandrer retning. Og til og med når ingen når ballen, er det kinkig for keeper, fordi han forventer at noen kanskje vil nå den. Gudene vet at jeg sitter med hjertet i halsen hver gang det slås slike baller mot Brann sitt mål.

Derfor mener jeg at 9 av 10 frispark godt inne på motstanderenes banehalvdel bør slås på denne måten. Har sett at Andresen har slått et par slike, og det ble livsfarlig med en gang. Håper dette blir terpet på, spesielt nå som vi har både Vaagan Moen og Andresens innleggsføtter.
24
Brann / Andresen Skadet igjen!!
February 23, 2006, 14:05:18 PM
He he... Kunne ikke dy meg å skremme litt.

Men han er faktisk skadet igjen. En helt ufarlig belastningsskade i muskulaturen, og som ikke har noe med den gamle skaden å gjøre ifølge ham selv.

Men altså allikevel nok til at vi heller ikke denne gangen får se et antatt toppet lag. Lurer på om dette kommer til å bli gjennomgangstonen fremover. Stadige nye skader på Andresen som er en følge av at han ikke har spilt på så lenge...

Dog spent på det ny-komponerte midtforsvaret, mot Viking.
25
Brann / Fremdeles en sjangs for Helstad??
February 08, 2006, 15:28:38 PM
http://www.dagbladet.no/sport/2006/02/08/457187.html

Ivers prøver stadig å selge den slitne kroppen sin til utlandet, uten nevneverdig suksess. VIF har frist til helgen med sitt tilbud, mens Rosenborg sies å stadig være veldig interessert.

Det er vel ikke helt usannsynlig at en RBK overgang ligger i kortene, og da har Helstad veldig mange spiss-konkurrenter. Mye fler enn han ville hatt i Brann...

Er vel blitt diskutert før, men nå må jo Ivers snart ta en avgjørelse, og jeg personlig krysser fingrene for RBK...
26
Brann / Språkproblemer?
February 01, 2006, 09:44:49 AM
Noen som vet om det står så dårlig til med engelskkunnskapene til de to fra Uruguay som det kan virke som?

I såfall regner jeg med at de blir sendt på Engelsk kurs asap. Kan ikke skjønne at det vil funke med spillere som ikke skjønner hva treneren sier til dem verken på trening eller i kamp. De kan vel ikke ha tolk med seg overalt? Dessuten må det jo være en trivselsfaktor i det hele som er ganske betydelig når det gjelder å få ut potensialet.

Det er vel bedre at de lærer seg Engelsk enn at Andresen skal lære seg å kjefte på spansk?
27
Brann / Noen har køddet med siten deres...
January 13, 2006, 11:20:43 AM
Regner med at dere har fått med dere at forum-linken i menyen på venstre side ikke fungerer helt optimalt. Tydeligvis en artig liten krabat som synes det er gøy å sabotere for vanlige folk.

Men dere bør vel gjerne ta rådet hans på alvor og fixe sikkerheten. Skal vel ikke være mulig for noen å gå inn å endre på linker og filer lokalt hos dere....
28
Brann / ?rets spiller?
October 21, 2005, 08:52:55 AM
Regner med de fleste er enig at Scharner må kåres til årets spiller.

I den forbindelse lurte jeg på om det er planlagt noe fra Bataljonens side på søndag? Det er jo siste hjemmekamp i år. Forøvrig muligens også siste gang vi ser Kong Scharner.
29
Brann / Helegbe god allikevel?
October 10, 2005, 18:56:03 PM
Kan Brann ha vært for kjapp å avskrive Helegbe? Han har ifølge rapportene spilt bedre og bedre for andrelaget (selv om de sliter), og nå mot Fyllingen spilte han ifølge brann.no en meget bra kamp, og scoret i tillegg begge målene.

Eller er ikke 2.div noe målestokk?
30
Brann / Poengligaen.
September 11, 2005, 13:37:10 PM
Trodde at Winters ledet poengligaen ganske klart. men man kan jo begynne å lure når man leser følgende artikkel i VG om Berre..?

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=289819

"Og med sine fire assister, er han best i poengligaen
31
Brann / Kontrakt til Miller?
August 22, 2005, 11:07:52 AM
Er det ikke på tide Brann imøtegår Miller og får skrevet kontrakt? Synes de burde strekke seg rimelig langt for å sikre fortsatt Brann spill for en av Branns desidert beste spillere.

Hater når slike ting drar ut, og det blir mer og mer lukrativt for spilleren å kjøre en "Bosman". Med den tynne stallen vi har burde vi i det minste sikre oss at vi beholder de få klassespillerne vi har, om ikke kravene er helt hinsides...

Helsike heller... jeg er med på en kronerulling dersom det er det det står på...
32
Brann / Taktikk mot VIF
August 20, 2005, 10:47:26 AM
Siden den andre tråden om dagens kamp bare går på om vi skal støtte eller bue på spillerne vi liker/misliker, starter jeg en tråd om hvordan vi skal slå VIF ved å være litt lure.

Alle vet at VIF kommer til å kjøre ut i et stort tempo for å få et tidlig mål og drepe kampen. Dette er det største faremomentet slik jeg ser det. Hvis VIF scorer først, kommer de til å legge seg bakpå og bare slå de lange pasningene mot Ivers som etterhvert er blitt varemerket deres. Og vi vil begynne å stresse...

Hvis vi derimot klarer å ri av de første 20 minuttene kan vi begynne å presse litt høyere med midtbanen, men vi må ikke ligge for høyt, for det verste som finnes for oss er overganger eller løpsdueller i forsvaret der vi har vist i mange kamper at vi rett og slett er for svake.

Det jeg ser for meg er at Andresen tar det defensive arbeidet, og ligger og kontrollerer mellomrommet mellom midten og forsvaret vårt, mens Scharner står frem med mange og gode offensive driv fremover. Hvis da Miller og ikke minst Winters er bevegelig og drar med seg VIF ut på løpeturer, tror jeg at vi skal kunne spille oss igjennom dette VIF-laget.

Men det aller viktigste i dag, blir uten tvil innsats og vilje. Dette har vært mangelvare hos Brann den siste tiden, og jeg mener dette er en vel så viktig årsak til downperioden som skader og suspensjoner. Man vinner ikke kamper på dette nivået uten å gi 100% i 90 minutter. Det håper jeg Mons'en har banket inn i skallen på alle spillerne nå...
33
Brann / Alle i Brann må gå... !
August 14, 2005, 18:52:12 PM
...i seg selv og spørre "Vil jeg egentlig drive med dette her...?"

Det ser ut til at fleste på dette Brann-laget helst ville vært hjemme hos mor og spist søndags-kjøttkaker.

Dessuten tror jeg det beste for Brann er å dunke inn i hodet på alle i Brann at VI TULLER IKKE MED PASNINGENE I FORSVAR!

Det kan jo ikke være tilfeldig at islendingene våre har horrible feilpasninger til motstanderen i hver eneste jævla kamp??? Og mot B/G presterte jo til og med Soma å gjøre det samme...

Nei, ring psykolog, for jeg nekter å tro at disse spillerne er så drita dårlig som de viser for tiden.

FAEN TA at jeg må gjennom dette hver eneste søndag...
34
Brann / Store stå VS Hansa
August 11, 2005, 08:41:39 AM
Er det virkelig nødvendig å mase om hvem som lager mest liv etc hele tiden? Kan ikke heller folk gå litt i seg selv og ihvertfall sørge for at de er med å synge når noen tar initiativ?

Synes det er trist at vi ikke klarer å dra i gang "Vi er Brann Bergens stolthet" mellom store stå og Hansa oftere, for den gir meg gåsehud når den runger over stadion.

Har også hørt fra mer eller mindre nøytrale tilskuere (som hørte den når den ble tatt i Bergenshallen i vinter) at det ga en fantastisk stemning.

Kom igjen gutter (og jenter) så skremmer vi vannet av den derre allianse-gjengen...
35
Brann / Fakiri. Mer enn bare rykter...?
July 02, 2005, 09:24:03 AM
Ser at Fakiri skal i samtaler med POL i morgen. Da må vel vi kunne si at det er mer ann bare rykter at han kan returnere til Brann.

Er vel en fordel for Brann versus Start og Lyn at han har dame fra Loddefjord, og har kjøpt seg tomt på Bjorøy... (ref BA)

Men det kommer vel an på hvor mye penger han "taper" på å komme hjem til Norge, i forhold til å fortsette i en utenlandsk klubb...

Synes det hadde vært fint med en offensiv Fakiri på høyrekant. Synes å erindre at han var god i den posisjonen før han forsvant fra Brann...
36
Brann / Kvisvik offisielt FFK-Spiller
June 30, 2005, 14:06:09 PM
Da var det offisielt. Kvisvik ble i dag presentert som Fredrikstad-spiller på en pressekonferanse i Fredsrikstad.

Lykke til videre Raymond.

P.S. Hadde vært fint med et par avskjeds-scoringer mot Ham-Kam...
37
Brann / Latterlig terminliste?
April 22, 2005, 11:13:17 AM
Var inne på Branns terminliste og kikket, og da la jeg merke til at Brann skal spille 5 kamper på ti dager fra 02. til 12 Mai... Det høres jo nesten latterlig ut. Kan godt skjønne POL's skepsis til den første cup-runden når den plasseres i en periode som allerede er så hektisk. Uforsvarlig spør du meg. Kommer til å ende med skader på enda flere spillere...
38
Brann / Flo tilbake til Norge
April 12, 2005, 20:57:10 PM
I fare for å pådra meg manges vrede...; Hvis Flo vurderer retur til Norge... Hvorfor Vålerenga?? Ikke det at vi har et akutt spiss-behov, men det er nå litt kortere vei til søndags-kjøttkakene hos mormor fra oss enn fra Ullevål...?

Og til alle dere "Judas"-masere, spar dere. Jeg driter i hva som skjedde for lenge siden. Snøen som falt i fjor er smeltet og rent ned i kloakken for lenge siden...
39
Brann / RBK-supportere
April 12, 2005, 14:08:55 PM
Hvorfor er det ikke større oppslag om flasken som nesten ble slengt av kjernen og rett i knotten på AAFK spilleren som scoret på straffe?

Hadde dette skjedd på Brann stadion hadde det blitt stor-rabalder i alle avisene med førsteside-oppslag om den uregjerlige Brann-fansen...

Var jo bare en kjapp redning av Lasse Olsen som hindret at flasken gikk kontant i skallen på AAFK-spilleren...
40
Brann / Keeper-Mas...
April 07, 2005, 10:52:44 AM
Må dere slutte med det maset om at Opdal ikke holder mål (bokstavelig talt). Gi nå mannen en sjangs til å bevise at han faktisk er en av de mest talentfulle keeperne i landet. Synes han hadde en ganske bra sesong i fjor, selv om han i likhet med ALLE andre keepere har hatt noen tabber og skogturer.

Er forsåvidt enig i at vi trenger en bedre annen-keeper i tilfelle Opdal blir skadet, men jeg ville ALDRI ha byttet ut Opdal med noen andre, ihvertfall ikke en rastafari-same som Eddie Gustavsson. Merk mine ord; Opdal kommer til å stå meget bra i år....