• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Tom C

1
Kamper / Start - Brann 30.10.2016 kl. 18.00
October 24, 2016, 12:49:53 PM
2
Brann / Ruben Kristiansen
August 10, 2015, 11:30:27 AM
Tar sjansen på å ønske Ruben velkommen til Sk Brann, selv om det ikke er formelt helt ennå. Ifølge Ba og Bt er ihvertfall dette så godt som i boks. Han ankommer i dag kl 13:30, og etter en legesjekk på Volvat, skriver han under for brann.

http://www.bt.no/100Sport/sportbt/Brann-nar-kjop-av-Valerenga-back-580346_1.snd

Usikker på hva jeg synes om å signere en ny venstreback, men mulig at det er en god ting ettersom Viljar Vevatne også kan spille både høyreback og evt på kant.

Selv om han ligger på en relativt beskjed 68.plass på VG-børsen pr i dag, så har jo Ruben Kristiansen spilt meget stabilt de siste 4 sesongene for TIL og Vålerengen, og han har jo omtrent spilt samtlige kamper for begge de klubbene. Så han kan jo ikke være spesielt skadeeller karanteneutsatt heller.

Spennende om han er tiltenkt en plass i førsteelleveren, og hvem som må vike plassen.  
3
Brann / Viljar Vevatne
August 04, 2015, 12:49:06 PM
Velkommen!

http://www.brann.no/news/article/1hk877brrhmuh1mp9riynyg92n/title/vevatne-blir-brann-spiller-na

Soleklar forsterkning, som jeg gleder meg veldig til å se videre.
4
Kamper / Strømsgodset - Brann Lørdag 13/9 kl 18:00
September 10, 2014, 08:58:59 AM
På tide å se fram mot den siste av de fire "umulige" kampene som de fleste ekstpertene ikke levnet Brann særlig mange sjanser til å få med seg poeng ifra. Nå tok vi med oss 4 poeng fra RBK og VIF kampene, selv om vi gikk på trynet mot Molde (som forventet).

Kan vi klare å hente poeng også mot Godset, vil jeg si at vi har gjort det veldig bra i disse fire "umulige kampene".

Kasper Skaanes sies å være klar for spill, men jeg er usikker på hva ståa er med Karadas og om det evt er aktuelt å ha med Demidov på benken. Mojsov spilte landskamp, der han selvfølgelig laget straffe mot spania. Er vel ingen brann-supportere som er spesielt ovverasket over det. Sævarsson satt på benken da Island gruset Tyrkia 3-0.

Forslag til lag før jeg har sjekket ut hvem som er tilgjengelig:

                 Pjotr

Vindheim  Karadas  Grønner  Hanstveit

Skaanes/Huseklepp  Haugen  Badji  Askar

         Pedersen  Orlov

Usikker på om jeg vil ha Mojsov med dersom Karadas fremdeles er ute, da han er en vandrende potensiell katastrofe både med tanke på kort og straffer imot. Da heller jeg mot å putte Hanstveit i midtforsvaret, og sette Fakiri på backen. I mine øyne en bedre løsning på back enn Demir ettersom han virker altfor usikker defensivt. Hvem som starter av Skaanes og Huseklepp er avhengig av om Skaanes er 100% restituert. 
5
Brann / Sesongen 2014
November 12, 2013, 07:57:22 AM
Vi kan vel konkludere med at sesongen 2013 er over, og at det heller ikke i år ble noe topplag av Brann. Da begynner det vel å haste litt i og med at vi skal være "et stabilt topplag" allerede neste år.

Håper vi foran denne sesongen kan få inn noen klassespillere som kan heve laget et par hakk, selv om jeg er redd for at summen vi nå sitter igjen med til spillerkjøp allerede er drastisk mindre enn de 10 millionene det først ble snakket om.

Blir uansett en spennede sesong der en ny trener skal få prøve å gjøre suksess med nervebuntene i rødt, samtidig som det blir spennende å se om RBH klarer å klore seg fast i enda en periode.
6
Brann / Medlemmer i Sk Brann
August 10, 2013, 07:54:10 AM
Dette er en tråd for å se hvor mange her i forumet som er medlem i skb. Kanskje greiest med minst mulig diskusjon annet enn en kort linje fra hvert medlem. Da blir det enklere å få talt opp enn hvis det blir masse diskusjon innimellom. Navn kan vi vel vente med og evt ta i et annet fora ved en evt mobilisering.

Jeg har selv vært medlem siden 2012.
7
Kamper / Brann - Sandnes Ulf Lørdag 29/6 kl 15:30
June 25, 2013, 12:46:00 PM
Da prøver vi oss på kamptråd igjen, ettersom den forrige forsvant i et eller annet sort hull.

Brann-kaptein Jonsson er tilbake og tar antakelig en startplass på bekostning av Gjesdal. Sier antakelig, ettersom jeg ikke kan se at Gjesdal har spilt seg ut, og det er jo samtidig en spesiell kamp for Korcmar, som spiller sin siste kamp foran Bergenspublikummet.

Kan vel også bli en nøkkelkamp for vår kjære trener Skarsfjord, ettersom tålmodigheten etterhvert begynner å bli tynnslitt for en stadig større andel folk. Og dersom man nå ryker på et tap mot et antatt svakere lag i det som skal være fortet vårt, så er det vel tydelig for alle at alle piler peker nedover.

Håper forøvrig på at Badji starter på bekostning av Soko, og at vi kjører Huse og Pusic på topp. Hvem som spiller kant er ikke så nøye for min del, for det stort sett er dårlige greier uansett hvem som spiller der.
8
Kamper / Brann - Mjøndalen onsdag 29 mai kl.18
May 13, 2013, 14:07:07 PM
Bør vel være en grei transportetappe til neste runde. Ihvertfall etter det jeg så nå sist når de spilte borte mot Stabæk. Riktignok på en grusom gressbane.

Satser vel på at Finne og Pusic finner frem cup-skoene og banker inn et par mål hver.

9
Klart for oppgjør mellom to formsterke lag. Selv om Stabæk gikk på en liten blemme sist mot Viging, så har de vel allikevel 4-1-1 på sine 6 siste kamper, mens vi også har begynt å yppe oss litt, etter tre kamper på rad uten tap...

Problemet vårt til denne kampen er vel at vi mister en dimensjon uten PVM. Når vårt andre angrepsvåpen, Eirik Bakke også står over med karantene, så er jeg veldig spent på å se om Guastavinho omsider får lov å ta noen steg utpå den grønne matten ( Er den blitt grønn nå forresten?) Ellers må vi vel bare håpe at Huseklepp finner igjen formen, for han har rett og slett ikke vært seg selv på lange.

Her må ihvertfall spillere som ikke har vist seg frem før, ta skikkelig tak og gå i krigen, om vi skal ha noen som helst sjangs til å fortsette den gode trenden vi er inne i.

10
Kamper / Brann - Lillestrøm 16.05 kl 20:00
May 10, 2010, 06:51:46 AM
Trodde egentlig at denne tråden var opprettet for lengst, men kanskje folk er opptatt med å fordøye den begredelige forestillingen fra i går mot Stabæk?

Vil ihvertfall foreslå at Nilsen gjør et par trekk i forkant av denne kampen som sikkert mange er uenige med meg i. Sett Eirik Bakke ned igjen i midtforsvaret sammen med Yaw, sånn at vi kan få Austin inn igjen på midten. Dette Brann laget duger rett og slett ikke med spillere som Jaiteh, Bakke og Guntveit på sentral midtbane. Og i mangel av alternativer i midtforsvaret kan vi like gjerne bruke Bakke, selv om også han viste med tydelighet at han ikke er perfekt baki der når han enkelt lot seg overliste på Stabæks vinnermål i går.

Noe må ihvertfall gjøres for at midtbanen skal ha såpass mye fremdrift og fart at de kan bidra i angrepene våre og ikke overlate alt til Huseklepp. Vi så jo med tydelighet i går hvor lite Brann har å bidra med fremover når Huseklepp har en dårlig dag, og midtbanen ikke evner å være med fremover.

I tillegg ser jeg gjerne at Haugsdal elelr evt Hansen får sjangsen på høyrekanten, så kan heller Solli komme inn mot slutten når de andre forhåpentligvis er litt møre. Synes vi godt kan satse på ungdommen når de etablerte viser såpass liten vinnervilje uansett.
edit: Fikset kamptidspkt
11
Brann / Positivitets-tråden
February 04, 2010, 16:04:45 PM
12
Kamper / Etter Kampen: Brann - Deportivo de La Coruña
September 18, 2008, 18:54:03 PM
Hoho... Nokken må klype meg i armen... Klarte ikke engang å vente til andre omgang begynner med å opprette denne tråden. 2-0 etter første omgang og herlige offensive takter. Tror nesten ikke det jeg ser.

Men nå er det selvfølgelig en omgang igjen, og mye kan gå på trynet dersom vi slurver ett tidel. To små personlige feil, og resultatet er plutselig elendig igjen.

Imponert over innsatsen over hele fjøla i første omgang... Måtte det vare...
13
Tifo, sanger o.l.... / Jan Gunnar Solli
June 20, 2007, 21:37:57 PM
Foreslår den gamle Svante-sangen til Solli.

Se på Solli,
han ofrer alt for Brann,
Solli, Solli, Solli, Suuupermaann...

Kanon spør du meg...  :)
14
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Sigurdsson
September 02, 2006, 17:43:29 PM
Synes vi skal grave fram igjen Svante-sangen og gi den til Sigurdsson.

Se på Kristjan,
han ofrer alt for Brann.
Kristjan, Kristjan, Kristjan Sigurdsson...

Synes dette er en utrolig fengende lite sak, og har savnet den siden Svante forsvant[e] (tog du'an)
15
Tifo, sanger o.l.... / Er jo like greit...
August 31, 2006, 12:05:32 PM
å komme opp med et skikkelig rop til Ardian Gashi. Ellers havner vi vel opp med det trauste og litt kjedelige "Gashi - klapp-klapp-klapp... osv"
16
Brann / Brann-dvd
June 20, 2006, 13:30:40 PM
Som trofast kjøper av den årlige Brann-dvd'en, må jeg si at kvaliteten på innslagene er skuffende. Trodde de la litt vekt på kvalitet både på redigering og kommentering, men det hele virker veldig amatørmessig og tynt.

Håper virkelig de legger en litt bedre plan for denne sesongen, og kanskje til og med er litt i forkant. Det virker litt sløvt å lage alt som et tilbakeblikk, når de faktisk har full mulighet til å lage sine egne saker og vinklinger i løpet av sesongen. Ta litt initiativ, så slipper vi å få en sesong-dvd fra gull-sesongen  2006 kun med klipp som alle har sett hundre ganger før krydret med kjedelige tilbakeblikk på stemningen i og rundt kampene. Vil ha en dvd der vi får stemningsrapporter underveis, f.eks som når Robbie og Sigurdsson braker sammen rett før oppkjøringen til høstsesongen. Ikke bare en vintertrøtt Guntveit som nesten sovner når han sier at "Ja det har jo vært bra trøkk på treningene innimellom"
17
Bataljonen.no / Problemer med PM-utboksen
May 24, 2006, 09:10:16 AM
Noen moderatorer her som kan fortelle meg hvor lang tid det normalt skal gå fra man svarer på en PM til den skal forsvinne fra utboksen? Virker som det er litt tilfeldig hvor lang tid det går, men i dag så jeg en melding som jeg svarte på for to dager siden, som ikke var gått ut ennå. Jeg slettet denne, og sendte samtidig en mld til "Bataljonen" ang dette, men den meldingen ligger fremdeles å venter sammen med et par andre som jeg sendte for en time siden. Jeg er langt fra alle kapasitets-grenser, så det kan ikke være det heller. Litt info hadde vært snadder...

Mvh
18
Brann / Gode gamle Knarvik
May 11, 2006, 10:47:48 AM
Herlig å se at han er ute med leppa i media igjen. Han er bitter på Brann, og stiller spørsmålstegn ved hvorfor han i likhet med Valencia slår til med en gang de kom til en annen klubb... Merkelig, ettersom jeg trodde han har vært komplett usynlig på to såpass ordinære lag som Bryne og Sogndal i lang tid...

Har egentlig alltid hatt sansen for Knarvik som fotballspiller, men jeg kan ikke si at jeg savner den sleivete kjeften hans...
19
Brann / Branns vei mot seriegull 2006
May 04, 2006, 13:44:09 PM
Det er det jeg skal kalle samlingen når sesongen er over. Har investert i DVD opptaker før denne sesongen, og det hadde vært ufattelig kult å ha en komplett samling med alle Branns kamper i 2006 hvis denne sesongen faktisk skulle være den magiske sesongen som fører Brann helt til topps...

Har fått med meg alle kampene så langt, og med sesongbillett på Canal digital, så skulle jeg vel klare å få med de resterende også. Bud på en komplett DVD-pakke mottas herved, men jeg må advare om at prisen kommer til å stige betraktelig etterhvert som vi nærmer oss gullet... ;)
20
Som en annen forslo et sted i Kvisvik-tråden, så synes jeg det hadde vært tøft om vi klarte å få det så stille som mulig på tribunene når motstanderne blir lest opp.

For det første vil det bli en nesten ubehagelig stillhet for motstanderne, bortsett fra en par-tre bortesupportere.

Dessuten vil det gi en kanon overgangseffekt når Branns lag leses opp og jubelen tar av...

Hvordan det skulle organiseres for å faktisk få gjennomført noe sånt på en skikkelig måte, er et helt annet spørsmål... Det må jo nesten være skikkelig gjennomført og ikke sånn halvveis.

Jaja, jeg synes nå ihvertfall det var en fin tanke...