• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Fremdeles en sjangs for Helstad??

Started by Tom C, February 08, 2006, 15:28:38 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Tom C

http://www.dagbladet.no/sport/2006/02/08/457187.html

Ivers prøver stadig å selge den slitne kroppen sin til utlandet, uten nevneverdig suksess. VIF har frist til helgen med sitt tilbud, mens Rosenborg sies å stadig være veldig interessert.

Det er vel ikke helt usannsynlig at en RBK overgang ligger i kortene, og da har Helstad veldig mange spiss-konkurrenter. Mye fler enn han ville hatt i Brann...

Er vel blitt diskutert før, men nå må jo Ivers snart ta en avgjørelse, og jeg personlig krysser fingrene for RBK...
Aldri mer Obos....

abe78

Har problemer med å skjønne hvordan Helstad skal gå inn og styrke laget til Brann. Stallen - ja, men ikke laget. Synes folk overdriver entusiasmen for han.
.og husk!

Xminator

Det vil også gi muligheten for økt rulering og ikke minst ett taktisk innbytte siste 30 minutter. Det vil garantert gi flere mål og flere poeng sett over en hel sesong.

3 spillere. 2 plasser på laget.
Hver får 17 kamper fra start og 9 som innbyttere.

Nå tror jeg sjansen er større for at vi går ut av dette med Iversen enn Helstad. Og begge deler er rimelig tett opptil 0 sjanse :)

Tom C

Jeg er nå litt mer optimistisk til at vi får se Helstad i Brann igjen, selv om jeg selvsagt også blir fornøyd med en annen spiller av samme eller bedre kaliber.

Når det gjelder kvaliteten på topp hos Brann, så lurer jeg på om Abe har sett treningskampene til Brann, for det Winters presterer for tiden egner seg ikke til å skremme noen. Han må heve seg betraktelig før han blir noen selvskreven spiss på Brann i 2006. (Og ja, jeg vet at det er tidlig i sesongen og at formen sikkert kommer til å komme utover...)

Men uansett, så er vel de fleste enig i at det vil være en fordel å kunne sette inn en sulten og kompetent spiss når det måtte trenges istedenfor å falle tilbake til Mcallister eller Ystaas. Ingenting vondt sagt om disse, men de er vel jevnt over for dårlig til å skape trøbbel for norske eliteserieforsvar.
Aldri mer Obos....

Langhår

Troen min på at vi får se Helstad i Brann før sesongstart er svært liten, enig med Xminator i at sjansen nok er større for at Iversen kommer, noe jeg ville vært svært misfornøyd med av åpenbare årsaker.

Helstad ville vært den perfekte signering etter mitt syn. Ikke bare på grunn av hans gode ferdigheter men også fordi han ønsker å spille for oss og fordi han er oppriktig glad i klubben.

Det samme kan man ikke si om den godeste Iversen som driter akkurat like mye i Brann som han gjør i patetiske VIF som enda ligger med rumpen i været og trygler ham om en retur.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "Tom C"Mcallister eller Ystaas. Ingenting vondt sagt om disse, men de er vel jevnt over for dårlig til å skape trøbbel for norske eliteserieforsvar.

E ikkje det litt vondt sagt då? :)

No har verken Winters eller Sæternes hatt en god 2005-sesong (skade for Sæternes, mens Winters ikkje har skåret nok mål), og så langt i sesongoppkjøringen e det ingen av de som har rukket å bli venn med ballen igjen. I sine beste stunder e de et glimrende spisspar, men vi kan ikkje realistisk sett forvente at de vil være i toppform i hele 2006. Ei heller kan vi forvente at de vil være helt fritatt for skader og karantener. Og - litt vondt sagt om BigMac og Ystaas: Selv om de to reservene sikkert gjør så godt de kan, vil Brann tape poeng på ikkje å ha bedre spissalternativer i de periodene der Winters og Sæternes ikkje begge e helt fit for fight.

Vi trenger helt klart en ny spiss som kan utfordre Winters og Sæternes. Helstad ville ha vært bra. Det e det sikkert mange også som ville ha vært.
Vi venter i spenning, Peddi!
(... og personlig håper eg det blir noen andre enn Iversen.)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Falkman

Quote from: "abe78"Har problemer med å skjønne hvordan Helstad skal gå inn og styrke laget til Brann. Stallen - ja, men ikke laget. Synes folk overdriver entusiasmen for han.


.. eg har problemer med å skjønne kordan entusiasmen for en spiller som Helstad kan overdrives.  Det e lite som tyder på at han e noe særlig dårligere no, enn når han forlot oss i 2002.. og då hadde hadde han vært toppscorer i eliteserien de to foregående sesongene.. det  e og lite som tyder som  på at han spiller for oss i 2006.. dessverre!

AtroZ

Quote from: "Langhår"Det samme kan man ikke si om den godeste Iversen som driter akkurat like mye i Brann som han gjør i patetiske VIF som enda ligger med rumpen i været og trygler ham om en retur.


Digger bildet som tegnes.. :-D LOL

Personlig håper jeg som mange at han rævkjører rbk istedet. Da håper jeg helstad krever å bli solgt (og gjerne at han krever å bli solgt til Brann ;-) )
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

nyhammeroivind


C@Bøe_79

Har sagt det før,men må si det igjen..
Winthers og Miller driter i oppkjøringskamper,mer eller mindre..
De kampene teller ikke...
Så å snakke om formen til Winthers no blir feil,i 3.runde kan vi se om gutten går mot en bra sesong..
Tror vi kan vente til seriestart med hele laget..

Christian
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Mico

Det er nok helt riktig det med Winters og Miller.
Har fått inntrykk av at folk i Norge legger mye i resultat fra en treningskamp. I realiteten betyr det selvsagt veldig lite.
I England (og sikkert Skottland også da) er det en annen måte å se det på. Der bruker man gjerne 20 spillere i hver treningskamp, og det er først når det rett før seriestart at de beste spillerne får noe mer spilletid enn resten.

Litt kamptrening er selvsagt viktig, men det handler framfor alt om trening i sesongoppkjøringen.

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "C@Bøe_79"Winthers og Miller driter i oppkjøringskamper,mer eller mindre..
De kampene teller ikke...
Så å snakke om formen til Winthers no blir feil,i 3.runde kan vi se om gutten går mot en bra sesong..

Winters har vel selv sagt at det blir bedre innsats på treningene hvis det e reell konkurranse om plassene, og han har selv flere ganger etterlyst forsterkninger. Dermed e det også til beste for Winters sin egen utvikling som fotballspiller om det kommer en ny spiss a la Helstad til Brann.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

hanioslo

Regner Helstad som helt uaktuell nå. Ser på 100% Fotball at Høgmo har klokketro på Helstad denne sesongen. Det er Frode Johnsen som blir skjøvet ut i kulda. Helstad ser ut som et førstevalg med Kone som nr. 2.

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=NH52YMZ3P44G3QFIMUNCFEQ?articleID=93364

QuoteHøgmo har store forventninger til årets utgave av Thorstein Helstad når han blir frisk. Kanskje er han med i returkampen mot Zenit 23..februar.

- Thorstein Helstad er ingen gammel gutt. Han tok tak før jul og møtte veltrent da vi startet opp i januar, sier RBK-trener Per-Mathias Høgmo.


Eneste håpet er vel om de henter Iversen i tillegg til at Braaten slår til som spiss og ikke kantspiller.....
trandlien ut av Bergen!

Super Hasund

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=302179

Får håpe at dette e et godt tegn. Viss isje helstad koffor isje prøve seg på brattbakk
La Folket Synge

*Feltz*

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

jako

Ser ikke vekk fra at Helstad kan signere for Brann nå, og med Zavrl på plass kan vi fint vente til Lundekvam blir klar til sommeren.

Kan fort være en god nyhet for Brann dette.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Bruiser

Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Super Hasund

Quote from: "dudo"Fordi Brattbakk ikke er god nok.
La Folket Synge

*Feltz*

krøvel vellevold

Quote from: "Bruiser"Idar, stig inn!


Er ikke denne Idar ferdig i fotballinvesteringsbransjen?

1) Han brukte jo mye penger på ditt og datt for å få medieoppmerksomhet og omtale for sitt firma, Chess. Men nå har han vel solgt Chess!?

2) Han har vel vært litt for mye frempå tidligere, og flagget høyt og fortalt verden at den og den er på vei til Brann, og så er de ikke det likevel. Så det spørs vel om Brann er på talefot med ham lenger.

3) Brann har jo sagt at de helst vil hente spillere med egne penger.
Legg ned hele klubben!

Bruiser

Har absolutt ingen tru i at Brann klarer å satse i toppen på eget budsjett slik ståa er idag. Idar Vollvik har sagt han vil fortsette å investere i nye spelerkjøp med Brann, og eg trur POL og gjengen har forstått at det trengs finansielle krefter utenfor klubben for å få suksess.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

jako

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Bruiser"Idar, stig inn!


Er ikke denne Idar ferdig i fotballinvesteringsbransjen?

1) Han brukte jo mye penger på ditt og datt for å få medieoppmerksomhet og omtale for sitt firma, Chess. Men nå har han vel solgt Chess!?

2) Han har vel vært litt for mye frempå tidligere, og flagget høyt og fortalt verden at den og den er på vei til Brann, og så er de ikke det likevel. Så det spørs vel om Brann er på talefot med ham lenger.

3) Brann har jo sagt at de helst vil hente spillere med egne penger.


Eneste nogenlunne argumentet jeg kan se, er det siste. Resten viser dårlig skjult misunnelse, samt litt klassisk jantelovsretorikk.

Er gansk sikker på at Idar ikke hadde stilt seg motvillig til en Helstad signering. Men det spørs om Brann er interresert i en slik deal, noe jeg tror de er siden Helstad ikke er noe videresalgsobjekt. Og dermed er et ypperlig objekt for gavemilde investorer.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

krøvel vellevold

Quote from: "jako"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Bruiser"Idar, stig inn!


Er ikke denne Idar ferdig i fotballinvesteringsbransjen?

1) Han brukte jo mye penger på ditt og datt for å få medieoppmerksomhet og omtale for sitt firma, Chess. Men nå har han vel solgt Chess!?

2) Han har vel vært litt for mye frempå tidligere, og flagget høyt og fortalt verden at den og den er på vei til Brann, og så er de ikke det likevel. Så det spørs vel om Brann er på talefot med ham lenger.

3) Brann har jo sagt at de helst vil hente spillere med egne penger.


Eneste nogenlunne argumentet jeg kan se, er det siste. Resten viser dårlig skjult misunnelse, samt litt klassisk jantelovsretorikk.

Er gansk sikker på at Idar ikke hadde stilt seg motvillig til en Helstad signering. Men det spørs om Brann er interresert i en slik deal, noe jeg tror de er siden Helstad ikke er noe videresalgsobjekt. Og dermed er et ypperlig objekt for gavemilde investorer.


At JEG er misunnelig på Idar Vollvik? Var det det du mente? Du tror vel ikke at Idar Vollvik ga penger til spillerkjøp for å være snill med Brann? Idar Vollvik er forretningsmann med nese for medieomtale og positiv PR. Dessuten er det jo et faktum at han har lovet mye mer enn han kan holde tidligere, og i tillegg prøvd å få spillere til Brann - uten Branns samtykke!

PS! Er det DEG, Idar?
Legg ned hele klubben!

Bruiser

Eg trur Vollvik har hjerte for klubben ihvertfall. Om han putter pengane der kjeften er no etter Chess-salget gjenstår å sjå, men uansett om Vollvik investerer eller ikkje, skal alle forstå det klinkande klart at Brann treng investorer for å kunne holde følge i toppen.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Langhår

Virker som om enkelte har et litt vel naivt forhold til forretningsmannen Vollvik. Han har selv sagt at han brydde seg fint lite om Brann i begynnelsen, men at han etterhvert har fått et hjerte for klubben.

Med andre ord var Kvisvik-kjøpet ren pr-strategi og ingenting annet.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

Quote from: "Langhår"Virker som om enkelte har et litt vel naivt forhold til forretningsmannen Vollvik. Han har selv sagt at han brydde seg fint lite om Brann i begynnelsen, men at han etterhvert har fått et hjerte for klubben.

Med andre ord var Kvisvik-kjøpet ren pr-strategi og ingenting annet.

Sosialist crap fra ende til annen. Hadde han kun gjort det i markedshensyn hadde han nøyd seg med å bruke langt mindre penger. At han hentet Kvisvik var en ting, men han stod også bak Sæternesdealen. Klart han er en dyktig merevarebygger ingen som prøver å påstå noe annet.

Men jeg føler meg sikker på at grunnen til at han har investert så mye penger i Brann er vel så mye at han synes morsomt å se hvordan pengene gir resultater i sportslig femgang. At de i tillegg er god pr er det vel heller ikke noen tvil om. Selv om det åpenbart ikke virker på alle.

Uansett så er iallfall faktum at det var takket være Vollvik sine penger som gjorde at Brann berget plassen i 2003 sesongen uansett hva motivasjonen hans var.

PS:Tror du overvurderer Brann som merkevare, uansett latterlig med så bastante påstander, nesten litt naivt faktisk, ikke rart du stemmer rødt.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Gud

Okei, ikke la dette bli en politisk debatt. Til han som ville ha Brattbakk, mannen er et fossil, han er ingen investering for fremtiden. Han vil nok ikke til Brann heller, tror faktisk at det er større sjangs for at vi får se Ronaldinho i Branndrakt enn Brattbakk.

Mico

Quote from: "jako"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Bruiser"Idar, stig inn!


Er ikke denne Idar ferdig i fotballinvesteringsbransjen?

1) Han brukte jo mye penger på ditt og datt for å få medieoppmerksomhet og omtale for sitt firma, Chess. Men nå har han vel solgt Chess!?

2) Han har vel vært litt for mye frempå tidligere, og flagget høyt og fortalt verden at den og den er på vei til Brann, og så er de ikke det likevel. Så det spørs vel om Brann er på talefot med ham lenger.

3) Brann har jo sagt at de helst vil hente spillere med egne penger.


Eneste nogenlunne argumentet jeg kan se, er det siste. Resten viser dårlig skjult misunnelse, samt litt klassisk jantelovsretorikk.

Mico

Quote from: "jako"
Uansett så er iallfall faktum at det var takket være Vollvik sine penger som gjorde at Brann berget plassen i 2003 sesongen uansett hva motivasjonen hans var.


Vollvik sine sponsorkroner har hjulpet Brann. Men han er ikke eneste sponsoren, og fortjener foreløpig ikke mer skryt enn noen av de andre heller.

Og bare for å gjøre det klart har jeg ingenting imot Vollvik, og jeg har full forståelse for at han eventuellt ikke ønsker å overføre mer penger til Brann nå som han ikke har noe å tjene på det lenger.

Derabilo

Vollvik er en lystløgner som er MEGET dyktig til å markedsføre seg selv, og det produktet han presenterer. Men bryr han seg om Brann? Umulig å vite..

Hva Vollvik vil gjøre er uvisst, men tviler på han vil kjøpe noe nytt for Brann inntil han må markedsføre et nytt merke. Og da er det tvilsomt Brann blir "leken" hans i jobben om å få det produktet kjent, da Brann er Chess sitt... Mulighetene er store for at noen andre da får nyte godt av Vollvik sine penger..
Bergen ut av Norge -


Langhår

Quote from: "jako"
Sosialist crap fra ende til annen. Hadde han kun gjort det i markedshensyn hadde han nøyd seg med å bruke langt mindre penger. At han hentet Kvisvik var en ting, men han stod også bak Sæternesdealen. Klart han er en dyktig merevarebygger ingen som prøver å påstå noe annet.

Men jeg føler meg sikker på at grunnen til at han har investert så mye penger i Brann er vel så mye at han synes morsomt å se hvordan pengene gir resultater i sportslig femgang. At de i tillegg er god pr er det vel heller ikke noen tvil om. Selv om det åpenbart ikke virker på alle.

Uansett så er iallfall faktum at det var takket være Vollvik sine penger som gjorde at Brann berget plassen i 2003 sesongen uansett hva motivasjonen hans var.

PS:Tror du overvurderer Brann som merkevare, uansett latterlig med så bastante påstander, nesten litt naivt faktisk, ikke rart du stemmer rødt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Bruiser

Det er jo jævlig bastant å hevde Vollvik brukte Kvisvik-handelen utelukkande som et PR-verktøy. Det er ikkje rein fakta slik som du vil ha det til, det er rein gjetting.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Derabilo

Ja for vi ser jo hvor mange Vollvik har giddet å hjelpe med å hente etter at Chess fikk seg et navn.. Vollvik gjorde det for egen vinnings skyld.. Selvfølgelig!! The bottom line is money!
Bergen ut av Norge -

naitsirk

vollvik er kun ute etter pr.
kan kjøpte egge bilen for å få reklame for 50-100 mill.

ser ikkje bort ifrå at han faktisk mista lappen med vilje og. va ei stund sidan sist han hadde vore i media.

vollvik bygde chess gjennom brann.smart for han, smart av brann.

Azzurri

Langhår!! Hvorfor gidder du å bruke energi på dette? Vær takknemlig for det Vollvik har gjort, og det han kommer til å gjøre i fremtiden. Han og de andre investorene kommer nok på banen igjen. Hvorfor skal vi spekulere i hva hans hensikt er...sålenge han hjelper Brann og Brann vil ha hans hjelp.

Synes heller ditt innlegg og språkbruk virker mer pubertalt og som et fyllerør...skål! :)

Langhår

Quote from: "Azzurri"Langhår!! Hvorfor gidder du å bruke energi på dette? Vær takknemlig for det Vollvik har gjort, og det han kommer til å gjøre i fremtiden. Han og de andre investorene kommer nok på banen igjen. Hvorfor skal vi spekulere i hva hans hensikt er...sålenge han hjelper Brann og Brann vil ha hans hjelp.

Synes heller ditt innlegg og språkbruk virker mer pubertalt og som et fyllerør...skål! :)


Kanskje du skulle prøve å lese HELE mitt innlegg, hvis du klarer? Legg merke til siste avsnitt. Til en annen gang kan du jo kanskje prøve å lese innleggene før du hisser deg opp...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Superjack

For å avslutte denne åndssvake Idar Vollvik debatten.

Ja, det bør definitivt være sjanse for Helstad på Stadion igjen når Ivers ser ut til at han tar fotballhoreræven sin tilbake til Trondheim.

At Helstad blir billig tviler jeg på, men mer enn de 7 millionene det var snakk om for de psykologisk ustabile søramerikanerne kan jeg aldr tro at det er. kanskje halvparten. :D
Brannsupporter.

krøvel vellevold

Quote from: "Azzurri"Hvorfor skal vi spekulere i hva hans hensikt er...sålenge han hjelper Brann og Brann vil ha hans hjelp.


Grunnen til at vi spekulerer i hans hensikt, er jo selvsagt om vi kan forvente noe mer hjelp fra ham nå som han ikke har noe Chess å lage PR for. Det har vært ganske så stille fra den kanten i det siste...
Legg ned hele klubben!

Tom C

Er litt redd for at Helstad som nevnt her er et førstevalg på topp, mens Ivers bare er stallfyll. Har jo ihvertfall vært signaler fra Høgmo som tilsier stor tillit til Helstad.

Hva hvis vi kan få Frode Johnsen istedenfor da? JA, jeg vet at en del sikkert vil ase seg opp her inne og skrike på mitt blod for i det hele tatt å nevne ham. Men han er jo faktisk jækla god i luften, og det hadde jo vært greit å ha en slik spiller i bakhånd spesielt med tanke på dødballer...? På den andre siden er han jo forferdelig ekkel, og jo mer jeg tenker på det mens jeg skriver, tror jeg at vi glemmer at jeg nevnte det.... Men kanskje Daniel Braaten. Han har jeg faktisk litt sansen for.
Aldri mer Obos....

Langhår

Quote from: "Bruiser"Det er jo jævlig bastant å hevde Vollvik brukte Kvisvik-handelen utelukkande som et PR-verktøy. Det er ikkje rein fakta slik som du vil ha det til, det er rein gjetting.


Som sagt, dette er ikke jeg som gjetter. Jeg forholder meg kun til det Vollvik selv har uttalt. Dersom man gidder å søke på "Idar Vollvik" på nettet kan man finne intevjuer der han uttaler disse tingene.

Det er andre her som "føler seg sikker på at" og "tror" at Vollvik elsker Brann og at det er ren skjær kjærlighet til klubben som har fått ham til å hente Kvisvik til Brann. Jeg forholder meg til det hovedpersonen har sagt.

Og siden enkelte tydeligvis har trøbbel med å lese et resonnement her kan jeg jo gjenta; Jeg synes det er flott at Vollvik har betalt spillere for oss, ja jeg er sogar takknemlig for det. Og jeg håper også at han vil gjøre lignende ting for oss i fremtiden.

De to siste avsnittene er ikke myntet på deg Bruiser...

Forøvrig stiller jeg meg bak Krøvel når det gjelder hvorfor det er relevant å diskutere Vollviks intensjoner.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Ricky

Frode Johnsen er et bedre alternativ enn Kristian Ystaas, så den saken er grei. Scoret 7 mål i fjor, samme som Iversen og ett mindre enn Winters og Occean.
I 2004: 19 mål
2003: 15
2002: 7 (på 17 kamper)
2001: 17
2000: 12 (15 kamper for RBK, 9 mål)

De negative tingene med ham (fotballmessig sett), er vel at han ikke skaper ting selv, og ikke alltid er helt venn med ballen. Men med den midtbanen, og ikke minst de vingene vi har fått oss, så trenger ikke det nødvendigvis bety noe lenger.
Kort oppsummert er han vel i bunn og grunn en målfarlig og u-fotogen utgave av Macallister.

Lån ut sesongen med opsjon på kjøp kunne jo ha vært greit, om RBK ikke vil høre snakk om noen Helstad-overgang ;)

Bruiser

Quote from: "Langhår"Som sagt, dette er ikke jeg som gjetter. Jeg forholder meg kun til det Vollvik selv har uttalt. Dersom man gidder å søke på "Idar Vollvik" på nettet kan man finne intevjuer der han uttaler disse tingene.

Kanskje du skal finne det fram sjøl, det er jo det du baserer dine egne innlegg på. Og i det tilfellet du klarer å leite fram en artikkel med sitat frå Vollvik der han seier at han henta Kvisvik kun pga publisiteten det ville gi Chess-selskapet, skal eg bite i meg kvart bidige ord eg har skreve om han. Men til det motsatte er bevist, forholder eg meg til det eg veit; han har bidratt til å forsterke Brann med solide økonomiske innskudd, og at han har uttalt at han skal fortsette med å gjere det.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Yngve

Er du verkjeleg så naiv bruiser at du ikkje ser samanhengen? Brann er eit av dei bere merkevarenamna i landet, Vollvik var genial til å få namne til selskapet sitt på trykk utan å bruke ei krone. Og han utnytta Brann for det det var verd. Har du høyrd noko frå han etter at han selde chess?

Han har uttalt ved fleire høve at utgiftene til kjøpet av kvisvik har han tent tilbakar mange gonger. Eg har sjølv vore på foredrag med han, der han lærde opp nye grundarar, og der uttala han at han omtrent ikkje hadde brukt ei krone på reklame, mesteparten er det media som har gjedd han. Han berre ventar på at dei skal ringe han. Det var på den måten han fekk merksemd rundt selskapet sitt, og det oppdaga han tidleg. Det er det som gjer han genial.

Alt vollvik gjer,  og spesielt gjorde gjorde han for å tene pengar på chess. Det han gjer no, før han får eit nytt selskap er rein egotripp.  Så lenge det han gjer gavnar Brann, er eg fornøgd. Men eg ville ikkje stolt for mykje på mannen..

Eit googlesøk på mannen gjer 101 000 treff..

Xminator

over the top. Flo-klasse. Har gått for lenge skadet. Men som mediepotet og hypespiller er han uvurderlig. For en type som Vollvik ett helt naturlig førstevalg.

krøvel vellevold

Quote from: "Yngve"Er du verkjeleg så naiv bruiser at du ikkje ser samanhengen? Brann er eit av dei bere merkevarenamna i landet, Vollvik var genial til å få namne til selskapet sitt på trykk utan å bruke ei krone. Og han utnytta Brann for det det var verd. Har du høyrd noko frå han etter at han selde chess?

Han har uttalt ved fleire høve at utgiftene til kjøpet av kvisvik har han tent tilbakar mange gonger. Eg har sjølv vore på foredrag med han, der han lærde opp nye grundarar, og der uttala han at han omtrent ikkje hadde brukt ei krone på reklame, mesteparten er det media som har gjedd han. Han berre ventar på at dei skal ringe han. Det var på den måten han fekk merksemd rundt selskapet sitt, og det oppdaga han tidleg. Det er det som gjer han genial.

Alt vollvik gjer,  og spesielt gjorde gjorde han for å tene pengar på chess. Det han gjer no, før han får eit nytt selskap er rein egotripp.  Så lenge det han gjer gavnar Brann, er eg fornøgd. Men eg ville ikkje stolt for mykje på mannen..

Eit googlesøk på mannen gjer 101 000 treff..


Her er vi egentlig inne på et tema jeg tok opp i en annen tråd for noen uker siden; supporternes naivitet når det kommer til folk som smisker og sier at de elsker Brann, at de vil gjøre alt for Brann, at Brann er helt unik, at supporterne er de beste i verden, at Bergen er verdens beste by, osv. osv. De kan ha sagt det foran 5000 Brann-fans på cupfinale-vorspiel, de kan ha sagt det i seiersrus foran 10000 på Torgallmenningen, eller de kan ha sagt det i intervju med D12M eller i BT eller BA. Uansett så sier de det fordi de vet at folk liker å høre det. Og så blir de populære. Populære spillere kan tillate seg å spille dårlig uten å bli kjeftet på. Populære spillere kan tillate seg å være Judas en stund, for så å komme tilbake til Brann og så være elsket igjen. Populære næringslivsfolk som Idar Vollvik har en mer økonomisk agenda: En trønder som sier at han elsker Bergen og vil hjelpe Brann til seriegull og gjerne får skriverier om spillere han jobber med å få til Bergen; han kan vente seg en ekstrem goodwill fra alle Brann-supportere. Her skal det kjøpes Chess-abonnement! Skulle vært interessant å vite hvor mange % av Branns supportere som har Chess-abonnement, og sammenlignet det med hvor utbredt Chess er ellers i landet!
Legg ned hele klubben!

Nixon

For de som lurer på om Vollvik helt har gitt opp Brann kan man jo minne om at trønderen var tungt inne i Karadas-overgangen som strandet tidligere i år. Og han, etter det jeg har hørt fra journalistvenner, sitter klar med lommeboken hvis RBK mot all formodning skulle finne på å selge Helstad.

Greit at dette er høyprofilerte spillere som gir Vollvik god PR. Men han er ikke nødt til å gjøre dette siden han på mange måter er ute av Chess. Så jeg vil nå gi han litt mer kreditt som Brannsupporter enn mange av trådskribentene.

Verden er som oftest ikke helt svart/hvitt. Man trenger ikke å være helt følelsesløs bare fordi man er et PR-geni...
Rød makt på Hansa

Willy Wonka

Er ikke Vollvik fremdeles adm. dir i Chess eller tar jeg feil nå?

Mico

Quote from: "Willy Wonka"Er ikke Vollvik fremdeles adm. dir i Chess eller tar jeg feil nå?


Det er han, men han vil ikke lenger ha noe særlig igjen personlig for å bruke penger på Brann i Chess sitt navn.
Og han kan heller ikke kjøre på gjennom å bruke Chess sine penger. Da må han i hvert fall begrunne bedre enn med synsing om at det skal være bra reklame. Uansett er det vel ikke urimelig å tro at markedet er mettet for denne type markedsføring fra Chess sin side.
Chess har vel på mange måter oppnådd det de vil. For det er naturlig å tenke på Chess samtidig som man tenker på Brann.

jako

Langhår og Krøvel

Det er helt riktig som dere sier at Vollvik ikke var spesielt interresert i fotball da han begynte å sponse Brann. Og det heller ikke å stikke under en stol at Kvisvikdealen primært var et pr-stunt som alle parter tjente på. Men det jeg ikke forstår er hvorfor dere kan trekke så bastante slutninger, om at han ikke bryr seg om Brann i det hele tatt. Det er jo slett ikke utenkelig at han ble bitt av basillen og fanktisk ble så facinert av Brann at han begynte å holde med oss. Det er jo faktisk ganske mange som kommer til vår by og begynner å gå på Stadion og blir offer for smitteeffekten og blir en del av lidenskapen.

Og jeg mener Sæternes dealen var overflødig i forhold til markedsføringen som han allerede hadde fått med Kvisvik.

Uansett så finner jeg det fryktelig merkelig at dere skal hele tiden spre rundt dere med så mye dritt og mistenksomhet. Det virker nesten som enkelte lider av litt mindreverdighetskomplekser, man har gjerne ikke lykkes med så mye her i livet, og da blir fort gjort å hyle ut mot at enkelte kommer utenfra og stikker hodet sitt frem og stiller sine penger til disposisjon. Noe jeg mener dere heller ikke har noe særlig grunnlag for.

I så fall bør dere hoste opp noen kilder som underbygger deres skråsikre påstander.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Bruiser

Quote from: "Yngve"Er du verkjeleg så naiv bruiser at du ikkje ser samanhengen?
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Go Up