• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Corran

1
Brann / Japhet Sery Larsen
July 24, 2021, 13:48:32 PM
Da er dansken klar for Brann
Dette er fra Brann sine sider så regner med det da er i boks
https://www.brann.no/nyheter/ny-danske-har-signert?fbclid=IwAR3rcBOINgvzlTtAI2V8KH64Smbkrla4w3fdXS5OSZFjV89hHCl2SgK8Vsc

Spiller alle posisjoner i forsvar og har sin styrke defensivt, men kan ta ball med framover og beskriver seg selv som en ledertype som liker å bruke stemmen.

Er dette grunnen til at de angi velig mener Sane er overflødig?

2
Brann / Kaptein 2020
November 13, 2019, 15:38:22 PM
Ok å starte en tråd ang dette?

Jeg ser flere lanserer/snakker om Haugen som kaptein, men har han det i seg? Er han blitt voksen nok?

For meg så virker han ikke som den rette. Han er en av de som kan ha mest negativt kroppspråk på banen. Han er blitt bedre enn han var, men ikke nok etter min mening.
Og er han en ledertype i garderoben?

Men så skal jeg komme opp med alternativer og da stopper det litt opp da det jaggu ikke er mange spillere i Brann som lyser lederskikkelser.
Eneste som er soleklar er Acosta. Han har gått foran i høst og han virker som en ledertype. Men er det i mot ham at han ikke snakker Norsk? Og alder tilsier at han ikke har mange åren igjen i Brann

Neste som virker som en ledertype er Oppdal. årets beste spiller, men med den alderen som han har så er det jo ikke meningen at han skal være første valg som keeper. Så det alene bør eliminere ham.

De to neste som jeg kan tro har det i seg er RYJ og Strand. Strand er kanskje litt fersk i stallen og RYJ må ta store steg for å bli fast på laget.
De to siste der er litt nødløsninger i hodet mitt.

Konklusjonen min er at det ikke er noen soleklare valg som kaptein neste år.

3
Kamper / Brann - Stabæk 21.04 kl 18:00
April 18, 2018, 21:52:02 PM
Utrolig at det diskuteres i Ranheim tråden som om det skulle være neste kamp og så er det ingen kamptråd for stabæk kampen.
Men lørdag så er det kamp mot stabæk som måtte ut i ekstraomganger i dag med flere fra førsteelver på banen mens Brann stiller (mest sannsynlig) med 11 stk som har fått en ukes hvile.
De største usikkerhetsmomentene er vel Ruben som slet med lysken sist, Skålevik som slet med anklene og til slutt Haugen som fikk en smell sist, men tror han er den av de tre som mest sannsynlig er klar.
Som sagt tidligere så tror jeg på samme lag, men kunne tenkt meg å se Marengo og Braaten  på hver sin kant.

Kjør debatt
4
Kamper / Brann - Molde Søndag 31.08.2014 kl 19
August 24, 2014, 14:34:01 PM
Er vel på tide med ny kamptråd da vif tråden er begynt å handle om moldekampen

Her er det viktig at det er stor oppslutning og god stemning. Tror publikum har vært med å hale i land de to siste seirene på hjemmebane. Trykket fra tribunen har vært stort og jeg mener spillerne er blitt påvirket til å yte det lille ekstra som gjør forskjellen

Mener vi ska være fornøyde med 1 poeng i utgangspunktet, men har jo også lit tå si hvordan kampen utvikler seg når det gjelder hva vi er fornøyde med.

Badji er tilbake og går sikkert rett inn på laget. Om Skaanes og/eller Askar er tilbake så går nok også en av dem rett inn på laget.
Framme blir det vel Orlov og MP om Orlov ikke slo opp igjen skaden

Gleder meg til kamp
5
Kanskje litt tidlig å starte denne tråden, men var litt nyheter som angår denne kampen i avisen i dag

Start sin spiss Matthias Vilhjalmsson er skadet
http://www.ba.no/sport/rixsport/article7327294.ece

På den annen side så har de fått tilbake Espen Børufsen etter skade, men om han spiller er ikke sikkert og han er sikkert litt rusten (bank i bordet og knock on Wood for at jeg ikke jinxser nå)
http://www.bt.no/100Sport/fotball/eliteserien/Start-far-tilbake-en-av-sine-viktigste-spillere-433327_1.snd#.U2D1xmeKCnA

6
Brann / Effektivitet
June 11, 2007, 00:26:38 AM
Satt å kikket litt på nettaviser og gikk inn og sjekket sjangsestatistikken i Brann sine kamper. Dette er egentlig ikke lesning vi Brann supportere er vant med (tror eg). Eg viste vi hadde bra utnyttelse på sjangsene, men like fult så synes eg vi har brent en del store sjangser.
Etter kampreferatene til VG (påliteligheten her er vel ikke dårligere en andre steder) så har Brann hatt i de 9 serie rundene 42 sjangser og vi har scoret 20 mål!
Dette er en uttelling på ca 47,6% og egentlig meget effektivt.
Og da er det 2 ting som slår meg. Dette er smått utrolig og meget bra tall for Brann. Men hva når uttellingen ikke er fult så stor? For er den ikke egentlig uvanlig stor? Skaper Brann nok sjangser til å vinne selv med en uttelling på ca 30 % som er mer normalen (vil eg tro)?
7
Brann / Talentutvikling
December 21, 2006, 15:04:13 PM
Mye snakk om talentutvikling o.l. i det siste. Spesielt etter at RBH ble ansatt som sportssjef. Og også på grunn av de nye reglene som nff innfører.
Så på sporten i går at Rekdal hadde meninger om emnet talentutvikling. No kan eg ikkje fordra fyren, men han hadde noen gode poenger. Blant annet at vi i Norge krever for lite av ungdommene slik at de faller igjennom når de er rundt 18 år og skal slå igjennom.
I utlandet ser du ofte at på storlag får spillere mellom 16 og 18 år debutere og gjør det bra/godt. Dette er noe en sjelden ser her i Norge. Og utviklingen fra de blir tatt opp i a-troppen til de etablerer seg tar lengre tid en andre steder.
Så hvordan kan Brann klare dette som det er lite kultur for i Norge?
Jeg mener at lagene må kreve at spillerene tar ansvar fra 15-16 års alderen og gjøre at de blir voksne som spillere raskere en det som er tilfelle i dag. Det er ingenting som tilsier at ikke det skal kunne komme en eller to gode 16-18 åringer på Brann hvert år. Enten lokale eller unge importerte spillere som slår igjennom og kan videre selges i 18-20 årsalderen.
Laget som er best på dette i europa er vel ajax og der får spillerene ansvar og det blir krevd mye fra dem i veldig ung alder. Mange som har barn som sikkert vil si for ung alder, men likefult så renner det unge talenter ut fra Ajax hele tiden (eg mener ikke at Brann skal bli like gode som Ajax på dette)

Hva mener dere må gjøres i Brann/fotball norge for at vi skal få opp unge gode talenter som kan brukes på a-laget og gjøre en god jobb