• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Corran

1
Brann / Re: Partoutkort 2024
February 29, 2024, 13:50:22 PM
Quote from: Optimist on February 29, 2024, 13:33:41 PM
Quote from: Gulløl on February 28, 2024, 13:19:22 PMAftenposten har en artikkel i dag om sesongkortsalget til Rosenborg. Status er kun 5500 solgte.


Viking har solgt godt over 5600. Når var sist Viking solgte mer enn Rbk? Det har vel aldri skjedd siden årtusenskiftet?
De skriver vel om tidenes salg i Stavanger nå
2
Kamper / Re: Treningskampar 2024
February 29, 2024, 11:13:38 AM
Quote from: esp123 on February 29, 2024, 09:51:05 AM
Quote from: Lasaron on February 28, 2024, 15:39:15 PM
Quote from: esp123 on February 28, 2024, 15:08:32 PM
Quote from: Lasaron on February 28, 2024, 14:38:37 PMSom jeg har gitt uttrykk for mange ganger, har min respekt for Castro sine kvaliteter økt og økt.

Men jeg tror Blomberg passer enda bedre inn i Brann sin spillestil. Fordi han er så enormt mye mer løpssterkt etc. Castro er mer fotballintelligent, absolutt. Om Castro finner seg i å være squad-spiller for Brann, ser jeg gjerne at han signerer en ny kontrakt, han vil være digg å ha i stallen.

Castro hjelper med å binde laget sammen, spesielt når Finne spiller på topp. Vi kan ikke ha tre spillere som aller helst går på løp på topp, da blir det nok litt langt mellom lagdelene, og vi har mindre spillere sentralt for å skape overtall. Castro spiller stort sett alt når han er tilgjengelig, så det er en spiller og type Horneland anser som relativt viktig slik Brann spiller. Han var også involvert i de beste kampene/periodene våre på høsten.

Ellers så har kantene til Brann relativt mye ballkontakt. Castro hadde mest ballberøringer per 90 av alle kantspillerne i Eliteserien. Faktisk flere pasninger og berøringer enn Kartum, som spilte mesteparten av kampene sentralt. Faktisk hadde Castro omtrent like mange pasninger per kamp som FHM, og langt flere ballberøringer.

Castro er rett og slett et viktig spillpunkt for å få ballen fremover i banen. Det er ikke kun typiske brede kanter som slikke kritt i Horneland sin spillestil. Mange av oppgavene kan bedre kle en typisk 10'er og playmaker som Niklas Castro.

Castro er god. Jeg digger ham. Men denne statistikken du refererer til, den opparbeidet han seg mens Blomberg delvis var skadet, og Warming var uaktuell. Det kan tenkes at Warming og Blomberg rett og slett er enda bedre enn Castro, på tross av Castro sine imponerende tall. Jeg tror det.
Jeg sier ikke noe om hvem som er best av Castro, Warming og Blomberg. Veldig sjeldent setter man sammen det beste laget kun ved å bruke de beste spillerne til enhver tid. Det er heller hva som gjør at Brann fungerer best, og hva Horneland virker å ønske fra kantene sine. Han spiller nesten alltid med minst én «midtbanespiller» på kanten, og kantene har relativt mye ballkontakt offensivt. Hvis Warming OG Blomberg skal spille kanter, mer klassisk vingtyper, må dette veies opp for på andre måter. Spesielt hvis vi skal fortsette å kontrollere kamper i så stor grad.

Funfact: Det som blir ansett som den mest klassiske og beste Klopp-oppstillingen (Allison - Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané), spilte bare én kamp sammen. Mot Spurs i CL-finalen som de vant.
At Horneland har spilt med midtbaespillere som kanter har vel mest med mangel på alternativer pga skader eller at kantspillere har hatt dårlig form
Og Castro er en favoritt hos Horneland for han kommer alltid inn med en gang han har vært klar.
3
Brann / Re: Årsmøtet 2024
February 29, 2024, 11:10:31 AM
Quote from: pidre on February 29, 2024, 10:54:04 AMUten VAR kan elendige dommere igjen herje, det bør være nok å nevne Ola Hobber Nilsen (skrekk og gru) og Svein Oddvar Moen - om han er sluppet ut av fengsel da. Saggi, herregud. Det er mange flere - vil vi tilbake dit?

Men det er jo de samme dårlige dommerne som sitter i VAR bussen.
En fikk jo i fjor oppleve at VAR bare viste at dommerne er dårlige uansett hjelpemiddler

Det som må til uansett VAR eller ikke VAR er at dommerne må bli profesjonelle og trene mer.
Vil også hjelpe om dommerne bruker tid på å tolke reglene likt.

At de heller ikke bruker VAR på en del av treningskampene slik at de også kan trene på det er jo også uforståelig.

Til slutt hadde det også hjulpet om dommerne ble litt mer ydmyke
4
Brann / Re: Årsmøtet 2024
February 28, 2024, 23:13:19 PM
Skjønner fremdeles ikke dette med at VAR ødelegger den spontane feiringen.
Dvs den ødelegger ikke mer for det enn offside regelen.
Jeg tar meg av og til i å vente med å feire til jeg har sjekket at ikke linjemannen tar opp flagget, men jeg bruker ikke det som et argument for å få vekk offsiden. Det er bare meg som er skeptisk ;-)

Men når det er sagt så har jeg gått fra før sesongen i fjor til å være for VAR til i løpet av sesongen bli mer å mer negativ til det.
Dette skyldes at det er enda mer synsing og dårlig dømming med VAR enn uten.
Når en gang på gang kan ha venting på at VAR skal sjekke situasjoner og de i samme runde tolker 3 like situasjoner helt forskjellig så er det bare boss.

Men det er vel inngått en avtale på 4-5 år så det er her de neste sesongene.

Her er dommen fra NFF:
https://www.fotball.no/dommer/artikler/2023/statistikken-fra-forste-aret-med-var/

"- Tar vi en titt på statistikken, ser vi at i løpet av 240 kamper har VAR-dommerne sjekket 1662 situasjoner og studert 358 av dem nærmere. Stort sett så støtter VAR-rommet dommeren på banen, men 55 ganger har VAR ført til omgjørelse av dommerens beslutning. Så har vi gjort 9 åpenbare feil, der VAR-vurderingene skulle ført til et annet utfall, som rødt kort, annullering av mål og straffespark/ikke straffespark. Dette utgjør cirka 3 prosent av alle situasjoner som VAR har studert nærmere. Vi har også studert dommerrapportene fra kampene i 2022, der åpenbare dommerfeil ble innrapportert. Her finner vi et større antall åpenbare dommerfeil, noe som sier at vi har fått en langt mer rettferdig konkurranse med VAR som hjelpemiddel, sier Hauge."
5
Kamper / Re: Treningskampar 2024
February 28, 2024, 14:30:58 PM
Om alle 4 kantene er skadefrie så vil en kunne velge litt etter motstander.
Men jeg er glad jeg ikke skal velge mellom Warming, Castro, Blomberg og Mathisen
Tror det blir rullert på disse 4 ganske mye om alle holder seg skadefrie.
3 av dem er også jokere å sette inn når vi skal ha mål

Føler at Warming og Castro er de to som har flest mål/assist i seg.

 
6
Kamper / Re: Treningskampar 2024
February 27, 2024, 20:19:31 PM
Som spiller og trener sa så var det ikke noe god kamp fra Brann sin side men de har full kontroll og vinner 3-0
Warming gleder jeg meg til å se mye
Crone vil jeg og trekke fram for det jeg har sett av ham i treningskampene så virker det som han igjen kommer mer med i angrep slik som han gjorde i Obos.

Flere som skuffet litt men en treningskamp på slutten av en 3 ukers intensiv treningsleir så er det helt greit. De var mye bedre enn fryktet
7
Brann / Re: Sesongen 2024
February 27, 2024, 13:21:25 PM
Quote from: Lasaron on February 27, 2024, 11:12:57 AMEr alle stopperne i eliteserien skadefrie, har vi den beste stopperen.
Er han ikke best om andre er skadet?
8
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 27, 2024, 13:20:31 PM
Han ville ikke være med ned og Brann slapp ham
Han hadde en eller annen uttalelse så vidt jeg kan huske
MEN det kan jo være en slik berømt vedtatt sannhet som lurer meg
9
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 27, 2024, 13:10:13 PM
Det verste er jo at Grønner mener at Brann skal hente ham når kontrakten går ut om 2 år
Nei takk sier jeg
Han var ikke god nok sist og er ikke god nok nå
I tillegg så stakk han av for han ville ikke være med ned og spille Brann opp igjen så for meg så ville han ikke vært velkommen om han var blitt bedre
10
De pengene som er brukt på de nevnte kjøpene er ikke pengene fra stadionsalget.

De pengene går nok med på deler av fasilitetene som ikke er med i gavene.
11
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 26, 2024, 14:14:40 PM
Om Wassberg er skadefri og i kampform tror jeg han er førstevalg ved siden av FHM
Kornvig har vi vel fått en forståelse fra Horneland at skal drilles en del før han er inne i Brann sin måte å spille på.
Kartum har jeg en liten mistanke om at Horneland er minst like skuffet over som jeg er
12
Quote from: krakra on February 26, 2024, 09:22:45 AMSkulle alle etablerte i førsteelveren kostet seks-sju millioner hadde disse alene kostet 50-60 millioner. Det er ikke fornuftig pris på en førsteelver for et lag som tar sølv og ikke kvalifiserer seg til gruppespill.

Og det er ingenting med Soltvedt som tilsier at han forsvarer å være mye dyrere enn alle andre spillerne på laget. Han er en venstreback på 28 år, som i følge mange skal være andrevalg når Torsvik blir frisk.

Hvis det var en nødvendig signering så er det et resultat av svak planlegging og scouting.

Man kan kanskje argumentere for at det var fornuftig hvis det eneste alternativet var å ikke signere noen i det hele tatt, men det bør jo ikke være premisset.

50-60 mill er det 2 av våre konkurrenter bruker på 1-2/3 spillere så om en bruker det på 11 så er en jo godt under det våre konkurrenter bruker og en sølvmedalje er faktisk OK da.

Soltvedt synes jeg var for dyr også, men det er prisen for slike spillere. I dette vinduet kunne han faktisk vært mye dyrere slik prisene stiger.
Så at Brann bruker så mye på Soltvedt synes jeg er OK da det er en bra spiller og passer inn i profilen vår. Samt at det å ha en etablert og en ung fremadstormende som konukurrerer om en plass er fornuftig logistikk.
 
13
VIF sine penger kastes jo ut igjen med en gang da eieren ellers har rett på å få dem.
14
Quote from: Eivind on February 25, 2024, 22:19:16 PMMan kan jo fint snu på det ja og si at prisnivået er bra for norsk fotball, fordi man nettopp, i større grad nå, blir tvunget til å utvikle spillere selv.
Men det er jo det som viser seg igjen og igjen at ikke skjer

15
Tror mange går glipp av en del av poengene i artikkel og fokuserer litt mye på vif.

Det er klart at om prisene på overganger innad i Norge blir kunstig høye så vil det smelle
Akkurat som det gjorde rundt 2008
Neste som skjer er at en begynner å finne billigere alternativer i det store utlandet
Noe som igjen går utover satsingen på unge spillere i Norge.
Når det er budkrig på en 27 åring fra Hamkam og han selges til latterlige summer og han som gikk fra Sandefjord til Godset for 6-7 mill så krever andre klubber, som mener helt riktig at deres spillere er like gode og like mye verdt, å få sånne summer.

Vi kan vel alle være ærlige om at Soltvedt og Hellan begge er dyrere enn det de er/var verdt når de ble kjøpt.

Nå er det ikke Brann jeg er så bekymret for på kort sikt, men det er ikke en bra utvikling for det er kun en klubb som har tilgang på frisk kapital hele tiden fra rikinger og kun en klubb som tjener nok pr nå.
En gang i tiden var det rbk som tjente veldig mye mer enn alle andre og som kunne støvsuge det norske marked, men i dag har de ikke så mye igjen av dette så b/g skal være forsiktige for ikke å gå i samme fellen.
En eller to sesonger uten Europa så sitter de med mer utgifter enn inntekter
16
Brann / Re: Niklas Jensen Wassberg
February 25, 2024, 13:04:05 PM
Nok en fin artikkel på TV2 og denne om Wassberg og skadene han har hatt

https://www.tv2.no/sport/en-tomhetsfolelse/16483324/
17
Kjører denne her så ikke Overgangstråden sporer av igjen

Fin artikkel om sportsjefene i ES og vif som slår prisalarm
https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/sjefene-slar-pris-alarm-det-er-umulig/16485924/

Kun Odd sin sportsjef som ikke er bekymret
18
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 24, 2024, 01:19:06 AM
Det er sjelden det er så stor enighet her på forumet som det virker å være rundt det at Børsheim og Klausen er 2 og 3 keepere.
Dette vør jo vise både Brann og Pamer at det er en riktig avgjørelse.

Når jeg ser hva Horneland svarer/sier om saken i BA i dag så ser det for meg ut til at han ikke har noe problem med det.

Pamer er som kjent en vits og når det gjelder forskjellen mellom journalist og kommentator så har Pamer vært her inne på forumet for noen år siden og forsvart seg med at han er kommentator og ikke journalist.
Husker ikke helt hva saken gjaldt men han kom inn her for å forsvare seg
19
Brann / Re: Brann i media
February 22, 2024, 09:23:34 AM
Kan vel kanskje virke som en liten overreaksjon som har stukket dypere enn den burde
20
Brann / Re: Spillertråd; Martin Hellan
February 21, 2024, 23:23:07 PM
Det fra Nevland er jo litt unnskyldninger for å ikke tapt konkurransen om spillere til konkurrenter
21
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 21, 2024, 14:53:41 PM
Quote from: Larsendos on February 21, 2024, 13:58:20 PM
Quote from: Corran on February 21, 2024, 13:54:06 PMHadde vært fint om Larsendos og Krakra tok alle de stikkene til hverandre og smådiskusjonene på privaten
Er jo knapt nok mulig å gå inn i en tråd uten at dere holder på med sende stikk til hverandre
Er du positiv til Hellan for 5 millioner.

Jeg er negativ til prisen. Får jeg si min mening?

Vi er tross alt i et forum der man ikke kunne gi lagets tidligere sportssjef en vanlig tråd. Det måtte stå «MÅ SNART GÅ».

Det blir ikke mer negativt enn det.
ja jeg er positiv til Hellan for 5 mill for det er sånn prisene er blitt.
Det er galskap men vi må ha et satsingsobjekt på høyreback som kan bidra mer offensivt likt Wolfe på venstre
Da ar vi Torsvik på venstre og Hellan på høyre som to satsingspillere og vi har stabile og trygge valg til de klarer å ta disse plassene
Går det ikke så går det ikke

Og ja du får si din mening men må du komme med så mange sure stikk og trolling?
22
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 21, 2024, 13:54:06 PM
Hadde vært fint om Larsendos og Krakra tok alle de stikkene til hverandre og smådiskusjonene på privaten
Er jo knapt nok mulig å gå inn i en tråd uten at dere holder på med sende stikk til hverandre
23
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 21, 2024, 13:31:55 PM
I følge BA så er prisen ca 5 mill som kan øke til 7 om diverse klausuler slår inn.
Så om han spiller fast og slår til i Brann er prisen 7 mill og det er jo helt greit om han slår til tenker jeg.

Her er ellers det han TV eksperten på Obos hadde å si:

TV2s fotballekspert med fokus på 1. divisjon, Amund Lutnæs, karakteriserer Hellan som en moderne backtype som vil fremover i banen.

- Han er ung og har masse utviklingspotensial. Han vil passe perfekt inn i systemet til Horneland, sier Lutnæs.

Lutnæs tror Hellan vil komme inn i en utfordrerposisjon på høyrebacken. En posisjon han beskriver som perfekt for 20-åringen.

- Brann trenger en fremtidsløsning på høyrebacken. Om de lander på en lang kontrakt med Hellan så kan klubben ha is i magen og la han utvikle seg. Han skal først og fremst bli en god Brann-spiller, så kan han selvsagt bli aktuell for et videresalg og større klubber senere, forteller Lutnæs.
24
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 20, 2024, 15:36:21 PM
Om Brann mener dette er en spiller som de kan få til slik de ønsker. En ny Wolfe på høyreback så er vel 5-7 mill innenfor i dagens marked.
Om de har sondert markedet og dette er den rette profilen til den rette prisen så kjør på.

At han blir litt dyrere betyr bare at det blir mer prestisje å få ham til ;-)
25
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 20, 2024, 11:59:40 AM
Quote from: Larsendos on February 20, 2024, 10:27:15 AM
Quote from: gladiporno on February 20, 2024, 10:24:00 AMNår man ser Kongsvinger sine kamper, så er Hellan en av de man legger merke til, fordi han alltid går på farlige løp langs siden. Hvordan han er defensivt er jeg usikker på, men veldig spennende offensivt.
Men vi har allerede Blomberg.
Blomberg er ikke back og det er back de skal hente
Og de ønsker en back som bidrar til det offensive i større grad enn det ThoreP og Crone gjør
Enn så lenge fungerer det bra, men ikke 100% med de to vi har så å hente inn en som kan trenes opp og så komme inn der vi ikke har andre talenter eller unge spillere er kjempe smart av Brann

Dette er en OK signering.
Prisne på 4 mill er der prisen ligger i dag så om en skal ha billigere så må en lengre ned i divesjonene og enda mer usikker enn Hellane
26
Brann / Re: Brann i media
February 19, 2024, 22:48:36 PM
Tror at en del av ansettelsen av Huseklepp også var at han kunne ta seg godt av media så Hornis kunne skjermes litt når han ønsker.
Media elsker jo Huse så ingen stresser det om de får ham og ikke Hornis
27
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 19, 2024, 14:15:49 PM
Quote from: Churchill on February 19, 2024, 13:34:05 PMGud hvor lei jeg er av å høre om generelle betraktninger rundt spillerlogistikk her.
Dette var en sånn post som fikk meg til å savne muligheten for å gi en thumbs up
28
Brann / Re: Brann får drakter fra Nike
February 18, 2024, 20:38:08 PM
Quote from: RepublikkenBergen on February 18, 2024, 11:40:34 AM
Quote from: David on February 18, 2024, 11:18:41 AMSer at denne såkalte "preseason-drakten" er tilgjengelig for salg. Hvem i alle dager skulle være interessert i å betale penger for noe sånt?

For 900 kr tror jeg det var? Pinlig av Brann dette..
Pinlig?
Hvordan?

De har en drakt de knapt skal bruke og noen har sikkert lyst til å kjøpe den så de selger den.
Om en ikke vil ha den så bare la vær  å kjøpe

Edit: Det som er viktigere er at de på Unisport nå har fått inn igjen balkongflagg for de som vil pynte opp huset sitt på kampdager
29
Brann / Re: Svenn Crone
February 16, 2024, 21:57:00 PM
Han har hatt noen intervjuer Var blant annet et om hvor godt han hadde funnet seg til rette og likte å gå på tur med bære sekk for ungen
Men så bra ut i dag stort sett
30
Kamper / Re: Treningskampar 2024
February 16, 2024, 20:16:07 PM
Quote from: krakra on February 16, 2024, 20:04:55 PMVet ikke hvor gode RBK er da, og om de tar en treningskamp i februar like seriøst som Brann. Var de toppet?
De tar en kamp mot Brann som ydmyket de i fjor seriøst Selv i februar og selv i treningskamp.
Det så en på dem.
Og de stilte vel sitt beste tilgjengelige lag.

Spørsmålet nå er når de får panikk og om junior treneren står i det
31
Brann / Re: SK Brann Kvinner
February 16, 2024, 16:02:20 PM
Marthine Østenstad er valgt som ny kaptein
32
Brann / Re: SK Brann Kvinner
February 16, 2024, 10:42:48 AM
Natasha Anasi-Erlingsson ble vel også tatt ut til Islands landslag
33
Brann / Re: Skader og karantener
February 15, 2024, 22:23:57 PM
Quote from: Hickok on February 15, 2024, 12:35:49 PM
Quote from: Corran on February 15, 2024, 12:34:32 PMBA melder at Heggebø må stå over i morgen og det samme med Blomberg.
Gode nyheten er at Warming mest sannsynlig får noen minutter
Blomberg ute? Da vet BA mer enn Huse. Han sa at om det ikke skjedde noe spesielt i dag, så fikk han spilletid i morgen.
Eg surret voldsomt når eg skrev meldingen og skrev det om Blomberg etter feil spiller,
Når jeg så det så rettet jeg det men av en eller annen grunn kom det om Blomberg to steder da så bare surr og vas fra meg.

Om noen enda er i tvil. Blomberg skulle testes i dag og fikk muligens litt spilletid i morgen
34
Brann / Re: Skader og karantener
February 15, 2024, 12:34:32 PM
BA melder at Heggebø må stå over i morgen
Gode nyheten er at Warming mest sannsynlig får noen minutter  og det samme med Blomberg som skal testes i dag

Edit: Rotet noe voldsomt med Blombergs status
35
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
February 14, 2024, 22:29:10 PM
Lille sitt brukte vel en sirene i Bergenshallen på BIK kamper sist de hadde noe å fare med
Ble spesielt brukt ved timeout for å overdøve taktikk prat i borteboksen
36
Brann / Re: Magnus Warming
February 14, 2024, 16:27:07 PM
Quote from: Lasaron on February 14, 2024, 14:18:02 PM
Quote from: Finfin respons on February 14, 2024, 14:11:31 PM
Quote from: Lasaron on February 13, 2024, 20:55:09 PMApropos. Jeg gjorde noe jeg aldri gjør, så på Ballspark. I går. Da var det en del live-bilder av oppvarming i bakgrunnen. Skal si de tok det seriøst. Veldig seriøst. Det er tydeligvis seriøse saker å være profesjonell fotballspiller i Brann. De må nok være litt disiplinert, for det så dritkjedelig ut. Særlig Sønnen så ut til å ta det seriøst.

Er det noen som kan bekrefte dette, noen som har et uavhengig forhold til ironi?

Hehe! Jeg brukte ordet seriøst useriøst mange ganger. Jeg forstår at det kan få noen til å lure. Men jeg mente det faktisk. Dette innlegget var ikke ironi. Jeg var imponert over seriøsiteten, sånn helt på skikkelig.
Seriøst?

Sorry klarte ikke la vær
37
Brann / Re: Positivitets-tråden
February 14, 2024, 16:24:48 PM
Faen no begynte eg å glede meg
Og eg som var inne i en litt negativ tanke gang om at etter et godt år så kommer et dårlig og all positivitet som er må straffes seg

Fylla booket inn
38
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 14, 2024, 13:50:05 PM
Quote from: Lasaron on February 14, 2024, 13:15:05 PMAlle tribunene skal få tre ekstra rader ned mot banen.

Det åpne hjørnet skal bygges ut, og det skal bygges høyt. Som et hjørnetårn. Så mange rader som det vil bli på øverste rad i hjørnet - det vil komme tolv slike rader over der.

Det vil bli rått. Et landemerke. Brann Stadion blir satt på verdenskartet pga «abnormiteten» i hjørnet. Men på en kul måte.
Kan fort bli en turistattraksjon.
Om en sørger for det er skjevt i tillegg så er mulighetene uante
39
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 12, 2024, 23:10:22 PM
Quote from: Churchill on February 12, 2024, 22:51:08 PMEn interessant diskusjon for så vidt, men har dette så mye med overgangsvinduet å gjøre? Nå er jeg virkelig sugen på nyheter, rykter osv om spillere inn.
Du har helt  rett og beklager
41
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 12, 2024, 14:09:32 PM
Quote from: krakra on February 12, 2024, 13:31:28 PM
Quote from: Corran on February 12, 2024, 13:27:01 PM
Quote from: krakra on February 12, 2024, 12:34:34 PMHva er rart med det?  Horneland har jo selv sagt at løsningen på alle skadene er at spillerne blir herdet gjennom å fortsette å trene hardt. Når skadeplagene ikke er muskulære, så kan man jo ikke herdes på den måten.
Pga at du egentlig sier det stikk motsatte av de som er tett på spillerne.
Leikvoll fikk jo ikke ny kontrakt pga at han hadde gjentagende muskulære problemer. Dette er en bekymring de ikke har med Castro siden det er pga operasjoner og ikke er muskulære problemer

Det jeg sier er i tråd med det Horneland har sagt tidligere.

Har Castro fått ny kontrakt?
Hvor har Horneland eller andre i Brann sagt noe som er i tråd med dette du skriver
"Det er nesten verre med Castro som stadig har problemet med knærne. Det er ikke like lett å trene seg gjennom."

Det er jo det stikk motsatte av hva Horneland har sagt ang Castro.

Og hvor har Horneland sagt at dette med at en bare kan trene seg gjennom muskulære problemer eller er det tatt litt ut av sammenheng?
42
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 12, 2024, 13:27:01 PM
Quote from: krakra on February 12, 2024, 12:34:34 PMHva er rart med det?  Horneland har jo selv sagt at løsningen på alle skadene er at spillerne blir herdet gjennom å fortsette å trene hardt. Når skadeplagene ikke er muskulære, så kan man jo ikke herdes på den måten.
Pga at du egentlig sier det stikk motsatte av de som er tett på spillerne.
Leikvoll fikk jo ikke ny kontrakt pga at han hadde gjentagende muskulære problemer. Dette er en bekymring de ikke har med Castro siden det er pga operasjoner og ikke er muskulære problemer
43
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 12, 2024, 12:33:35 PM
Quote from: krakra on February 11, 2024, 23:07:36 PM
Quote from: Corran on February 11, 2024, 23:03:17 PM
Quote from: krakra on February 11, 2024, 15:11:25 PM
Quote from: ostraume on February 11, 2024, 13:29:31 PM
Quote from: krakra on February 10, 2024, 23:23:30 PMDu vil kvitte deg med Warming?

Et annet alternativ er å beholde de unge skadeutsatte og satse på og at blir kvitt skadene og hente unge driftssikre spillere.


Warming bør absolutt vise at han kan bidra med noe før sommervinduet ellers er det bare å kvitte seg med han.
Med det potensialet trenerteamet virker å se i han så syns jeg det grenser til galskap å gi han opp etter bare ett år på grunn av skader. Særlig når det er så mange andre som er skadet at det et grunn til å tro at deler av problemet ligger hos Brann.


Hvis Horneland tror at man kan trene seg gjennom slike problemer mer belastningsskader så må han nesten ha en del tålmodigheten med de som sliter med dem. Det er nesten verre med Castro som stadig har problemet med knærne. Det er ikke like lett å trene seg gjennom.

Her sier du vel det stikk motsatt av Horneland gjør i en artikkel i BA

- Det er ikke muskulære ting han har slitt med. Nå er han jo ute fordi han har operert kneet for andre gang. Den skaden blir bra igjen. Hadde det vært gjentagende muskulære ting, så hadde jeg vært mer bekymret.

Ja, rar uttalelse fra Horneland.

Vil da heller si det er rar uttalelse fra deg i så fall
44
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 11, 2024, 23:03:17 PM
Quote from: krakra on February 11, 2024, 15:11:25 PM
Quote from: ostraume on February 11, 2024, 13:29:31 PM
Quote from: krakra on February 10, 2024, 23:23:30 PMDu vil kvitte deg med Warming?

Et annet alternativ er å beholde de unge skadeutsatte og satse på og at blir kvitt skadene og hente unge driftssikre spillere.


Warming bør absolutt vise at han kan bidra med noe før sommervinduet ellers er det bare å kvitte seg med han.
Med det potensialet trenerteamet virker å se i han så syns jeg det grenser til galskap å gi han opp etter bare ett år på grunn av skader. Særlig når det er så mange andre som er skadet at det et grunn til å tro at deler av problemet ligger hos Brann.


Hvis Horneland tror at man kan trene seg gjennom slike problemer mer belastningsskader så må han nesten ha en del tålmodigheten med de som sliter med dem. Det er nesten verre med Castro som stadig har problemet med knærne. Det er ikke like lett å trene seg gjennom.

Her sier du vel det stikk motsatt av Horneland gjør i en artikkel i BA

- Det er ikke muskulære ting han har slitt med. Nå er han jo ute fordi han har operert kneet for andre gang. Den skaden blir bra igjen. Hadde det vært gjentagende muskulære ting, så hadde jeg vært mer bekymret.
45
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 10, 2024, 22:48:56 PM
Quote from: krakra on February 10, 2024, 22:26:40 PM3-5 på lista har da ikke hatt så mye suksess.
Nei og ikkje har de klart å forvalte pengene så bra heller
46
Kamper / Re: Treningskampar 2024
February 09, 2024, 14:03:18 PM
Så de første 30 minuttene og så var det møter og jobb som måtte utføres.
Men likte spesielt godt det jeg så av Wassberg.
47
Brann / Re: Sesongen 2024
February 09, 2024, 10:28:22 AM
Quote from: osoerli on February 09, 2024, 06:42:11 AMKanskje avstanden hadde vært mindre Hornis, om fleire av dei unge hadde fått meir speletid i eliteserien.
De ungdommene det er snakk om her er vel ikke ungdommer som har vært aktuelle i det hele tatt eller vært i A-Stallen?
Og det er avstanden opp til de ungdommene som har spilletid og er i a-stallen det sammenlignes med
48
Brann / Re: Skader og karantener
February 08, 2024, 22:40:35 PM
Kanter i Brann har vel god skadehistorikk bortsett fra Børsting som er vekke
Ulrik Mathisen er vel eneste av kantspillerne som ikke har vært skadet på en stund så han kan jo kanskje regnes som stabil etter hvert.
49
Hvor mye forsinker snøen sist og nå prosjektet
har de tatt høyde for dette eller håpet på snøfrie vintre som vi har hatt de siste årene?

50
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 08, 2024, 12:47:44 PM
hmmm kjenner det er litt deilig med noen rykter.
Veldig lite rykter rundt Brann og overganger inn siste årene