• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Corran

1
Tror de gjør det samme om Ruben starter.
Men på den annen side så er ikke høyre så mye bedre der Kartum og ThoreP ikke har full kontroll defensivt.


Kjenner eg har fått i meg myyyyeeee negativitet etter torsdagen
2
Eg e litt mer pessimist enn normalt og tror det blir tap i morgen eller en heldig uavgjort.
Spiller sikkert med de samme som sist og da blir jo Soltvedt på nytt rundingsbøye.

Om ikke Sol starter så innrømmes det jo enten at han ikke var god nok sist (skulle ikke startet eller i alle fall blitt tatt av), at han var syndebukken og blir straffet (dette tror jeg ikke på) eller at han ble skadet og skulle vært tatt av.

Om han ikke spiller så unnskylder de det i alle fall med at han har en kjenning eller er småskadet mens han selv sier til pressen at han er klar han.

Sarpborg kommer til å kose seg på begge kantene i morgen etter å ha sett kampen mot Astana.
3
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
August 31, 2024, 21:59:42 PM
Quote from: Kagain on August 31, 2024, 14:41:20 PM
Quote from: Lasaron on August 31, 2024, 13:19:56 PMDavid Tufekcic er nå solgt til Kristiansund. Kontrakt ut 2027. Det står ingenting om sum eller klausuler.

Sikkert ikke store summer. Gi han en 6-7 år og et par klubbytter så henter nok Brann han tilbake for et sted rundt 10 millioner.

Interessant hvordan Brann spinner dette, da

"Vi er veldig stolte av David og at vi har utviklet han til å bli Eliteserie-spiller. Akademiet vårt skal ikke bare utvikle spillere til Branns A-lag, selv om det er det vi alle helst vil. Vi skal også legg til rette for at spillere kan få spille toppfotball andre steder. David sin overgang til en Eliteserie-klubb er en suksesshistorie for oss, sier faglig ansvarlig i Brann-Akademiet, Aksel Bergo. "

https://www.brann.no/nyheter/blir-kbk-spiller-permanent

Interessant at de velger å selge det inn som en suksesshistorie. Om dette er det som kreves for å være suksesshistorie vil jeg tro at det er flere suksesshistorier på gang hos Brann...

Selvfølgelig er det en suksess historie for Brann akademiet.
Det vil jo være lettere å få inn store unge talenter til akademiet i Brann når spillerne går videre til bra nivåer.
Ja det er dumt at han ikke ble god nok for Brann pr nå, men det er positivt at han er god nok for et elite lag og at Brann skiller seg med ham på en positiv måte.
Dette gir dem et godt rykte
4
Brann / Re: Billettsalgstall
August 30, 2024, 15:08:07 PM
Er vel gått mer enn 3 dager nå så ville vel da vært et større mirakel?
5
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 30, 2024, 09:59:06 AM
Når det gjelder kaptein så skuffer Palle litt
Han fyrer ikke akkurat opp lag kompisene
6
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 29, 2024, 22:41:15 PM
Quote from: Rossi on August 29, 2024, 22:07:52 PMNå er det samling i bånn, jeg forventer at Dyng og FHM setter klubben først, og dropper å reise på tur med NFF.
Forventer du virkelig det?
7
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 29, 2024, 22:07:37 PM
Når eg tenker meg om så var Brann så skandaløst dårlig at de burde betale fly billettene og hotell for de 25 stakkarene som hadde reist bort der for å støtte laget.
De ofret så mye kroner og tid/ferie og dette er det Brann ga tilbake.
Skandaløst
8
Brann / Re: Brann får drakter fra Nike
August 29, 2024, 21:48:06 PM
Etter dagens kamp bør de blå draktene brennes og det bør inn i vedtektene at Brann aldri mer skal ha blå drakter
9
Spillerne kommer til å henge med hodet og være skuffet og tror ikke de rister det av seg.
Hadde de bydd opp til dans og det hadde vært kamp så kunne de ristet det av seg men dette de viste i dag som de selv vet er det dårligste et Brann lag har prestert siden de rykket ned klarer de ikke bli kvitt.
Rett etter de lander så kjører de vel også innom hjelpemiddelsentralen (ligger jo på kokstad like ved flesland) og henter en rulator til Soltvedt slik at han og kan spille på søndag og. Håpet er at med rullator så skal han kunne være litt raskere og bedre i posisjoneringen enn han har vært i det siste.

Nei om de reiser seg allerede på søndag er jeg overasket. Kanskje eg skal holde meg heme og nekte å gå for å prøve å motsatt jinxe det.

10
Brann / Re: Sesongen 2024
August 29, 2024, 21:34:44 PM
Husk nå at, i alle fall jeg, har fått beskjed her inne om at historien ikke har noe å lære oss på fotballbanen. For det var jo sånn at nå er alt annerledes og et annet lag og andre trenere osv. osv. osv.   

11
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
August 29, 2024, 21:30:45 PM
Ikke missforstå I likhet med resten av laget var ikke Kornvig noe god i dag og 1-0 så er han drit dårlig i duellen, MEN han er ikke skyld i rommene på midtbanen.
Største problemet var Soltvedt som til stadighet var på mellomdistanse. Ruben blir usikker og prøver å dekke opp for Soltvedt som er en rundingsbøye.
Så blir det masse følge feil rundt dette og FHM kommer også i feile posisjoner samt at Castro kun presser høyt samtidig som de bak ikke følger på.
De neste problemene er at ThoreP er litt over alt og litt lite der han skal. Kan plutselig være på feil side. En ser Palle gjøre feil han ikke har gjort tidligere i år. Blomberg mister ballen hver gang han prøver å gå med den. Kartum er ikke på nett i det hele tatt. En undrer på hvor han er og ser han plutselig løpe forbi en duell feil vei.
Så at det ble mye mellomrom og god plass er ikke Kornvig sin feil men laget sin feil og spesielt Horneland som starter med Soltvedt istedenfor Larsen (ruben på back)
12
Brann / Re: Eirik Horneland
August 29, 2024, 21:22:01 PM
Horneland har mye å lære av den siste tiden og spesielt av dagen i dag.
Håper han og teamet tar en ærlig analyse og tar til seg det de gjorde feil
13
Brann / Re: Felix Horn Myhre
August 29, 2024, 21:19:52 PM
Jeg gjentar meg selv og vet at folk ler av det, men hver gang en Brann spiller kommer på landslaget blir han enten skadet eller i dårligere form. Unntaket er keepere.
Og for FHM så var det nok at han fikk vite at han var tatt ut så fikk han forbannelsen over seg.
En skygge av seg selv i dag
14
Brann / Re: Brann på lang sikt
August 29, 2024, 21:17:01 PM
Det at  vi tross alt har det så bra og det ikke koster så mye å ikke lykkes har nok også litt å si.

Men i dagens tilfelle så er det litt det at en innerst inne tror at dette skal gå bra og at en er så mye bedre enn motstandere pga første kampen. Og så senker en seg 5-10% og da er det gjort i dagens toppfotball.
15
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 29, 2024, 21:13:26 PM
Quote from: Kagain on August 29, 2024, 21:08:47 PM
Quote from: opplett on August 29, 2024, 18:40:58 PMDe som messet om det der Levanger-greiene har ikke vært Brannsupporter lenge tror jeg. Det ligger i Brannmytologien at vi kan tape mot hvem som helst, når som helst. Det må folk bare skjønne og ta innover seg.

en liten parafrase på Monsamjeldens bevingede ord? Her i Brann kan vi tape mot hvem som helst, og det har fansen bare å forholde seg til?

Jeg er en av de som i de fleste tilfeller havner i pessimistgaten. Det i så stor grad at jeg prøver å unngå å spinne mine dommedagsvisjoner hele tiden. Jeg var ikke overrasket da Brann gikk på smellen. Vi satt noen kollegaer og så på kampen, og da første omgang var over sa jeg til dem at den første som får målet i andre omgang vil antageligvis styre kampen. Det ble dessverre Astana...

Quote from: Lasaron on August 29, 2024, 20:54:41 PMDenne kvelden bærer preg av at jeg velter meg i egen selvmedlidenhet. Nok nå, snart. Må bare trøste og bære meg over en ting til. Jeg leser mange som på ulike måter skal ha seg frabedt etterpåklokskap etc. Men saken er jo at her var det mye forhåndsklokskap ute og gikk. Hva var det jeg sa? er på sin plass nå.

The man speaketh the truth.

Helt enig.
Etter 20 minutter når alle lo av hvor dårlige avslutninger Astana hadde så sa jeg at de setter dem til slutt.
I 40 minutt sa jeg at Brann MÅ score et mål og helst før pause.
Resten av kampen sa jeg at dette ikke går men begynte å litt troen når Astana etter 2-0 la seg bakpå og begynte å hale tid. Men så ville Soltvedt det annerledes
16
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 29, 2024, 21:08:25 PM
Quote from: Rossi on August 29, 2024, 20:53:36 PMTviler på at Horneland er i stand til å komme opp med noe glupe taktiske trekk i den tilstanden han er i på sidelinjen. Treneren til Astana var iskald, fortrakk knapt en mine, mens vår mann kaklet i vei og travet febrilsk frem og tilbake. Tror vi savnet Huseklepp i dag.

Horneland må ta ansvar for dette.

Ja han må ta ansvar Men har du sett en Brann kamp de siste årene?
Tror ikke det er en eneste kamp med Horneland på sidelinjen der han ikke traver opp og ned maser og kjefter og gir beskjeder.
17
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 29, 2024, 21:06:16 PM
Dette er det mest smertefulle som supporter på leeeeenge.
Var nesten verre enn intility for da lå det i kortene at det kom tl å gå til helvete mens nå trodde en at de var litt smartere og bedre.

Og før ranten min så skal eg si at både Horneland og spillerne skal få lov å lære av dette men da må de vise at de lærer også.

Når eg så lagoppstillingen så ble eg nervøs for alle vet vi mister et oppspilspunkt og en kriger som kan ta av litt stress når vi starter med Finne og ikke Heggebø
Alle vet at mørnete midtstoppere og Finne fra 70 minutt og ut kan bli suksess.
Alle utenom Horneland og noen få som ønsker Finne uansett av en eller annen grunn.
Finne bidro med null og niks og var allikevel ikke det største problemet

Det andre er at ikke Jeff starter og ruben er back. Det har i mange kamper nå vært tydelig at Brann sitt svakeste punkt er Soltvedt og at kvaliteten til Ruben er sunket kraftig i takt med at Soltvedt også blir dårligere. Mon tro om det er en sammenheng? Alt dette startet ca samtidig som at Soltvedt fikk en vond fot.
Så at ikke Jeff har kommet inn med en gang han var klar er etter min mening feil
At ikke Jeff kommer inn for Soltvedt etter 20 minutter eller til pause for den saks skyld er rett og slett skandaløst.
Og i pausen skulle også Blomberg (har han noen gang mistet ballen oftere?) og Kartum blitt byttet ut for de var svake.

Det skal sies at hele laget var svakt og de som sto klar med sjekkheftet for FHM puttet nok det tilbake i skuffen og ser seg litt mer rundt.
Dyngeland var eneste som gjorde en del bra i dag og han serverte jo ett mål men mye av det som skjedde før det var jo under enhver kritikk og boksingen var litt uheldig.

Og så korte cornere på høyre siden der Blomberg som har en dritt dag og ThoreP skal småspille seg ut må jo gå til helvete. Og etter et par misslykkede forsøk så tenker jeg en bør skrinlegge den tanken Men nei ikke i dag.

Så var det Horneland som på pressekonferansen snakket om at Brann ikke kunne legge seg nedpå for det var spill de ikke behersket. Ja der er vi enig så hvorfor inn i helvete prøver vi det da.

Og heretter så tenker jeg at vi aksepterer at vi kan lære av feilene b/g gjør i europacupen.
Vi kan tape borte mot lag som virker dritt dårlige og til og med dårligere enn lag vi har slått ut,
Og nei vi som sier at det kan skje er ikke negative Vi vet av erfaring at slikt skjer i fotball

18
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 29, 2024, 13:01:56 PM
Det de kan lære av men som jeg tror Horneland har full kontroll på er at en kan gå i en felle å tro det er lettere enn det er.
Media og mange rundt b/g virket jo litt som om at dette var nesten klart og de så ut som de ikke stilte helt opp fra start i går.
Det er forskjell på hjemme og borte mot både lag som Røde Stjerne og Astana. Det er også forskjell på å møte de borte i første og i andre kamp.

Så her kan Brann lære for å unngå å gjøre som glimt. Men som sagt så tror jeg Horneland og spillergruppen til Brann er flinkere i akkurat dette arbeidet.
Så får vi se om 2 timer om dette stemmer
19
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 29, 2024, 12:25:41 PM
Quote from: Lasaron on August 29, 2024, 12:22:33 PMWtf? Er Glimt så langt foran Brann? Da blir det meningsløst å sammenligne Glimt og Brann, da. Dessuten spiller Glimt på kunstgress!



For å være seriøs: Det må kunne gå an å sammenligne lag, eller spillere, selv om det ikke er helt likt eller nesten helt likt. Å sammenligne er ikke automatisk det samme som å si at noe er likt. Jeg syns ordet "meningsløst" sitter litt løst her.
Å bruke det at det er så stor forskjell på røde stjerne og astane pga plasseringen på rankingen mener jeg er meningsløst

Å snakke om lag i form i serie kontra ikke i form, utgangspunktet etter kamp 1, fordelene med banene de spiller på o.l. er veldig meningsfylt
20
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 29, 2024, 12:11:51 PM
Quote from: esp123 on August 29, 2024, 06:41:14 AMLol.

Ja, det er meningsløst all den tid Astana ikke spiller på hjemmebanen sin en gang. Og Røde Stjerne er ranket over 80 plasser høyere enn Astana på UEFA sin ranking.

Og b/g er ranket ca 150 plasser foran Brann
Røde stjerne og Astana er det 105 plasser mellom

Forskjellen på Røde Stjerne og B/G er 7 plasser (50 og 57)
Forskjellen på Brann og Astana er 50 plasser (205 og 155)

Mao Brann møter et lag som er rangert mye høyere i forhold til seg enn det b/g gjorde

Så å bruke at Røde Stjerne er ranket så mye over Astana er jo litt meningsløst
21
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
August 29, 2024, 11:58:40 AM
Leste den og tenkte med meg selv at han nok var i mot salg av tribuner og vil ha muligheten til å utvide stadion eller en ny stadion for å få flere folk inn for det er der inntektene ligger.
Noe som er litt absurd tankegang fra en som har vært leder/hatt verv i Brann i medgang og motgang og burde vite hvor fort det kan snu.

Men han har jo alltid vært litt rar. Han var jo veldig fasinert av de gode setene de hadde på banen til sunderland et år det var tur dit med englandsbåten
22
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 28, 2024, 21:20:37 PM
Glimt burde ha ledet 2-0 etter første kampen og spilte til tider (etter rapportene) veldig bra.
Nå kan de fort gå på en smell
En skal ikke se bort i fra at det kan skje med Brann også selv om det menes her at Astana er nærmere Levanger enn Røde Stjerne i kvalitet (så gode er ikke røde stjerne)

Men det ene målet Brann har mer i bedre målforskjell kan jo også vise seg som gull


Faen lenge siden eg har vært så nervøs og giret før en kamp.
Må tilbake til cupfinalen
23
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 28, 2024, 14:39:19 PM
Kokken er i gang og tror ikke spillerne vil merke noe til at det er en Michelin kokk på kjøkkenet for det blir den vanlige kjedelige pastaen, ris, kyllingen og laksen

https://www.ba.no/folg-branns-vei-mot-europa-fc-astana-brann/s/5-8-2721823?p=lc-8190573-51694-bergensavisen

24
Brann / Re: Sesongen 2024
August 28, 2024, 14:30:48 PM
Quote from: Christian on August 28, 2024, 07:30:53 AMÅtvidaberg snakker vi jo om fremdeles, så der er ingen grunn til å glemme Levanger med det første heller...
Åtvidaberg snakker vi om for vi var så dårlig
Levanger nevnes som et lite stikk til de som sa StM var dårligere enn Levanger
25
Brann / Re: Felix Horn Myhre
August 27, 2024, 22:15:07 PM
Tviler sterkt på at b/g og molde vil by langt mer for en Brann spiller enn ka de kan få fra utenlandske lag.
Og i alle fall ikke så mye at de ikke kan si nei
26
Brann / Re: Talentarbeid
August 27, 2024, 22:12:40 PM
Ja kan være enig med det men kjøper også resten av svarene hans selv om jeg ikke er enig i alt.
Samtidig har han også rett i at statistikk kan lyge litt og en må se litt bak tallene.
Hos Brann er de ikke alltid like gode Men uten et par skader på unge nøkkelspillere så hadde jo tallene vært bedre.
27
Brann / Re: Sesongen 2024
August 27, 2024, 20:52:26 PM
Kor lenge kommer Levanger til å være barometeret her inne :D
28
Brann / Re: Felix Horn Myhre
August 27, 2024, 20:49:50 PM
Ka man får er lotto. Kommer det rette laget på banen så kan det bli mye, kommer "feil" lag så er det ikke så mye.
Men Brann må også ha litt is i magen.
La oss si det kommer et bud på 30 Mill.
Har vi da en erstatter klar?
Klarer vi å erstatte han med en spiller som i løpet av kort tid og max et år kan være like god?
Kan det å selge ham være forskjellen på Europe neste år eller ikke?

For det er klart at om disse punktene (og andre) tilsier at Brann "taper" mer enn de tjener på å la ham gå så bør de beholde ham.
30 mill inn nå kan være dårligere deal enn å beholde ham i 2 år og la ham gå gratis.
Og er Brann tydelig på det så kommer også budene til å være høyere
29
Brann / Re: Talentarbeid
August 27, 2024, 20:37:41 PM
Synes ikke Huseklepp gikk "regelrett i forsvarsposisjon". Han svarer greit for seg, men ser at han ikke svarer det du vil eller at du kan være uenig i det han sier.
Men svarer greit synes eg.
30
Brann / Re: Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
August 27, 2024, 20:25:08 PM
Dette er jo ikke nytt Er vel også delvis med i sportsplanen.
Egen utviklet så lokale så norske og så skandinaver og så videre utover
31
Brann / Re: Ulrik Mathisen
August 27, 2024, 20:23:18 PM
Mathisen pleier jo å juble litt og dette ble jo kanskje litt vel andre veien.
Det viktigste er at har er bevisst det og lederne tar seg av ham og får han til å fokusere riktig og bruke energien sin riktig
32
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 27, 2024, 14:58:48 PM
Det er jo verden største land uten kystlinje
33
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 27, 2024, 14:43:56 PM
Quote from: Erifos on August 27, 2024, 14:25:45 PM
Quote from: Norlings Hund 2 on August 26, 2024, 15:04:14 PM
Quote from: Nixon on August 26, 2024, 13:31:47 PM
Quote from: andreas1989 on August 26, 2024, 12:35:54 PMLurer fælt på hva dette koster, må vel betale for 4 døgn eller mer?

Har blitt fortalt at dersom Brann skulle dele prisen på antall seter så hadde det blitt rundt 75.000 kroner per person.

Kan vel neppe stemme at vi betaler 4,2 millioner for fly? Det høres jo helt hinsides ut.
t rykter om at prisen faktisk ligger enda høyere...
Tviler litt på at det skal være så mye.
https://luksusferie.no/dette-koster-det-a-leie-et-privatfly-i-norge/
Mye billigere enn jeg trodde
34
Brann / Re: Felix Horn Myhre
August 27, 2024, 14:16:39 PM
Felix ble i alle fall oppdatert på at han var tatt ut på landslag når de mellomlandet.

Men har de ikke Wifi ombord på flyet?
35
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 27, 2024, 13:56:03 PM
Helvete ta dere no fikk dere meg og til å gå inn.
Var litt lunken men så zoomet eg litt mer inn og så flyet bevege seg og hva byene/stedene som passeres heter
Kan fort bli overtid dette

36
Brann / Re: Ulrik Mathisen
August 27, 2024, 13:38:36 PM
Det beste der var at Hornis forklarer litt av grunne og at Mathisen har fått litt negative tanker og det må de hjelpe ham med.
Likte godt deg jeg leste. Var ikke bare kjemp deg inn og ta vare på sjansene, men vi skal hjelpe deg med det
37
Brann / Re: Felix Horn Myhre
August 27, 2024, 13:35:07 PM
Quote from: Pete05 on August 26, 2024, 21:55:05 PMHan er ikke helt landslagsaktuell - ennå. Kanskje i løpet av høsten. SS er ikke noen favoritt av han.
Så sikker og så feil

Skal innrømme jeg ble litt overasket jeg og
38
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
August 26, 2024, 21:59:00 PM
Quote from: esp123 on August 26, 2024, 21:24:31 PMCastro hadde 11 mål og 12 målgivende i OBOS for Brann.
Da kan han ha hatt mer målgivende andre sesonger og. Var litt overasket over det, men det var det som viste på et google søk
39
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
August 26, 2024, 21:56:52 PM
Quote from: fortune on August 26, 2024, 20:55:40 PM
Quote from: Corran on August 26, 2024, 19:52:35 PMJa og prøver en å starte noe annet så får en kjeft gjennom en ropert

Vi e felt Z og vi synger ka vi vil - Ultras Mafia!

Hihihihi
Denne kan eg joine selv om jeg ikke er på Z
40
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 26, 2024, 20:51:23 PM
Pussig Jeg pleier no å snuble over de
Vet det for eg begynner på de og så blir eg utålmodig og spoler gjennom

Edit
Fredrikstad tok meg ca 30 sekunder å finne
https://www.ba.no/egenskapen-hans-fascinerer-horneland/s/5-8-2715368
Ligger nede i artikkel
41
Brann / Re: Felix Horn Myhre
August 26, 2024, 20:49:54 PM
Helvete Kan vi ikke la vær å legge inn noe i FHM tråden til etter vinduet stenger?
Så FHM tråden på toppen av uleste tråder her og kjente på frykten
42
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 26, 2024, 19:53:46 PM
De intervjuene i BA ligger jo omtrent alltid på forsiden?????
43
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
August 26, 2024, 19:52:35 PM
Ja og prøver en å starte noe annet så får en kjeft gjennom en ropert
44
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
August 26, 2024, 19:51:51 PM
Helt enig med det.
Det er synd det ikke er så mye stats på de som er 3 og fjerde sist på ballen
I hockey teller de med second assist på lik linje med assist. Sier ikke de bør begynne med at det skal telle som målpoeng i statistikkene men det hadde vært veldig interessante tall å få fram.
Tror f.eks at FHM og Mathias Rasmussen før han ble solgt ville scoret godt på slike statistikker
45
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 26, 2024, 19:48:48 PM
Det var jo enkelte her inne og som var veldig bekymret for tidsforskjellen i starten.

46
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
August 26, 2024, 19:43:16 PM
I vif hadde han vel 1 sesong med 4 poeng og 3 på rad med 11 poeng (7 og 8 mål)
Så helt OK med poeng der

Castro har vel 1 mål og 5 assist i år?
Det morsomme her er at Castro i fjor hadde 7 mål og 1 assist og i Obos hadde han 11 mål og null assist. Og i alle tidligere sesonger så er det kun 2020 når aafk var i ES at han hadde en sesong med en del assist (7 + 4 mål)

SÅ kanskje Finne kan være en poeng messig like god kant?
Men så spørs det hvordan det passer inn i spillestilen til Brann.
OG noen av målene i VIF var som spiss da han var både spiss og kant der
47
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
August 26, 2024, 19:30:29 PM
Bella sangen var fantastisk
Synd den er borte/utdatert
48
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
August 26, 2024, 12:07:25 PM
Det er jo kjempetrist når en ser klipp fra kamper og borte og hjemmesupporterne hjaller avgårde på samme melodi.
Ser og høres ut som om de holder på samme laget
49
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
August 26, 2024, 10:03:21 AM
Veldig kjedelig sang i lengden
Den er i grenselandet for en shalalalalala type sang og jeg merker at flere rundt meg reagerer når den går litt for mye
50
Kamper / Re: Astana - Brann, ECL - Torsdag 29.08.2024
August 26, 2024, 09:19:44 AM
Det er vel minst 2 bekreftet og så regner jeg med vår gamle venn Krøvel skal avgårde så da er det 3
Beste var han på østlandet som hadde bestilt tur i mai/april for å reise med sin Kasakhstanske kone
Snakk om god timing