• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Corran

7051
Brann / Skottene forsvinner gratis
January 09, 2007, 15:19:43 PM
Winters ville det svi litt å se i en annen norsk klubb men Miller hadde vært litt morsomt.
Hvis noen vil bruke miller sentralt i 90 minutter så hversågod og god tur ned. Hvis de ikke gjør det så blir han jo bare sur og egen.
Om Winters havner i en annen norsk klubb så viser han jo bare at hans tanker for datteren bare er piss. Må jo være bedre og gå på skole i Bergen hvor hun har kontakt nett en et nytt sted i norge.
Så han forsvinner nok til skotland/england uansett
7052
Brann / Stikker Andresen?!
January 09, 2007, 15:16:01 PM
Quote from: "Franky"magefølelsen sier han at forsvinner desverre.... og går til utlandet/stabæk/vif?

eg tror vi blir svekket enormt.... Eirik Bakke holder ikke samme klasse i min mening. Og Gashi blir en annerledes type.


Han reiser i alle fall ikke til utlandet. Må i så fall være FCK eller at reka lokker med masse peng (noe eg tviler sterkt på men men)

Ellers tror eg ikkje på at Brann blir så mye svekket. De to alternativene vi har er Bakke og Gashi som begge kan bekle både den offansive og deffansive biten. Ingen av dem er vel fult så lur på stikk baller og passninger som MA men begge er tryggere og mer villige til å hjelpe til deffansivt. Så litt svekket framover og styrket deffansivt hvis MA går og ingen kommer inn.
Det som vi kommer til å mangle er en sjef utpå banen. En som har autoritet nok og kan kjefte og psyke opp medspillere. Dette e eneste grunnen til å ta det negativt hvis han forsvinner (etter min mening)
Men som sagt eg tviler på at noen i Norge er villige til å betale det Brann kommer til å forlange og utlandet er det ingen som vil ha ham og eg tror ikkje han vil ut igjen.
Så enten går han etter sesongen eller så skriver han ny kontrakt når han har preiket litt med Bruun Hanssen (eg tror det siste)
7053
Brann / Skottene forsvinner gratis
January 09, 2007, 12:33:38 PM
Ja tenk om han kan bli og ødelegge miljøet enda mer slik at Brannspillerene er mer dritt lei treninger og alt før sesongen begynner og suttre miller kan syte over alt og alle
Kommer til å bli konge
7054
Brann / Stikker Andresen?!
January 09, 2007, 12:28:01 PM
Igjen må eg si at han har kontrakt en sesong til.
Så hvis han har tatt barna ut av barnehage pga at han skal flytte på seg så må det sammtidig bety at Han er enig med en annen klubb samt at Brann er enig om en overgang med samme klubb.
At det har skjedd uten noen som helst hint/spekulasjoner/rykter i noen aviser tviler jeg på.
Så det at barna er meldt ut av en barnehage trenger ikke bety annet en at de vil bytte barnehage pga flytting i Bergen eller barnahage nærmere jobb/hjem. Eller at kjærringen vil ha barna heme. Kanskje for å spare penger Rikinger er gnitne
7055
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 09, 2007, 12:19:44 PM
VG sin børs er på trynet. Det er 2 poeng for navn og 2 for klubb mao så starter mange spillere på 4 poeng. Og Brann er ikke en av klubbene Der starter de som oftest med minus et poeng :-)
De har tilogmed gitt poeng til spillere som ikke var på banen. Husker ikke når det var men er en god stund tilbake
7056
Brann / Skottene forsvinner gratis
January 08, 2007, 21:58:37 PM
tviler sterkt på at miller har løpt en meter om ikke det var for å nå en ekstra runde på puben
Men eg e enig at Brann ikke skal slippe dem gratis i dette vinduet
7057
Kamper / Kamptråd OB-Brann. Kun 48 dager til.
January 08, 2007, 21:56:48 PM
Tror ikke det blir noen MA denne kampen. Tror ikke han kommer til å spille i RL før i sluttspillet.
Tror det kommer inn en av afrikanerene i stedenfor
Er også usikker på Helge
Kanskje vi får to afrikanere sentralt Eller så blir det to spisser (eller ludvigsen) og gashi ned i sentral midtbane
7058
Brann / Skottene forsvinner gratis
January 08, 2007, 21:50:35 PM
Noen burde jo tipset Leeds om Charlie og Robbie. Kunne fått begge for samme lønnen som Flo og begge er bedre en Flo
Det var en svart dag for meg.
Lukter kompis handel lang vei (Poyet og Wise er jo gamle Chelsea kompiser med Flo)

SKANDALE

Men men nå kan vi få nok en nordmann på topp tre listen over dårligste kjøpene til Leeds (mener strandli har andre plassen bak han svenske cocain kongen)
7059
Brann / Skottene forsvinner gratis
January 08, 2007, 17:09:55 PM
Faen så vanskelig det var å bli kvitt de da
Men frigi de fra kontrakten 1 februar så e vi kvitt de og de kan bare spille for skandinaviske klubber eller må vente til i sommer. Og da er de begge så utrente at de må spille for et glass øl på et skotsk publag
7060
Brann / navn på draktene?
January 08, 2007, 16:30:11 PM
Hvis det står "Andresen eller Haugen" på alle drakter i stedenfor Chess e eg med
7061
Brann / Partoutkortsalget, og kapasitet på stadion.
January 08, 2007, 15:42:00 PM
Quote from: "Petter Puddefjord"


Hva med en høyere minimumskapasitet og lavere maksimumskapasitet Blir du da fornøyd?
Hvis Brann ikke når minimumskapasiteten blir kampen da utsatt eller spiller de for tomme tribuner?
7062
Brann / navn på draktene?
January 08, 2007, 15:31:49 PM
Quote from: "Alexåsane"
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Ikognoti"Desverre?

Syns det er mye finere med bare Chess og nummer.


Så du vil heller at det skal stå Chess enn for eksempel Andresen og Haugen på ryggen?


Vil heller at d skal stå Chess og Nr. enn Chess. Nr. og Andresen eller Haugen på ryggen


eg synes ikke at alle spillerene skal ha Andresen eller Haugen på ryggen. Blir litt teit om Oppdal står i mål med Haugen på ryggen.
Kan fort bli litt forvirrenden for de nøytrale tv titterene
7063
Brann / Stallen 2007 - status desember
January 08, 2007, 15:27:16 PM
Selv om ikke Andresen signerer så er han faktisk med i stallen i år.
Han forsvinner ikke selv om han ikke signerer ny kontrakt. Det er helt opp til Brann det og om noen vil ha ham for den prisen Brann vil ha for ham om de skal selge ham

Personlig tror eg han skriver under en 2 års kontrakt
7064
Brann / Helstad 2007
January 08, 2007, 15:20:37 PM
Helstad tror eg kommer til i 2007 å bli spissen vi manglet i 2006.
Sæternes er eg i tvil om men eg skal gi ham en sjangse (storsinnet av meg) nå som han endelig får en vinter uten skader og kan bygge seg skikkelig opp.
Når det gjelder goalgetter på midtbanen så er det riktig at vi ikke har det, men til gjengjeld har vi en del midtbanespillere som skal være gode for ca 5-8 mål hver, Gashi, Bakke, Huseklepp, PVM, MA og TFL (alle kommer sikkert ikke til å innfri dette men de har potensialet) . Og sluttresultatet da er jo bedre en en som kan score mange.
7065
Brann / Strømstad på vei?
January 08, 2007, 15:10:03 PM
Fra ganske sikkre kilder :-) så vet jeg at Strømstad IKKE er aktuell for Brann. Det var samtaler før Gashi og Bakke kom men det ble ikke aktuelt
Og nå er det enda mindre aktuelt.
Dessuten så vil ikke Strømstad spille høyrekant. Dette uttalte han i forbindelse med at han ble brukt der på landslaget og som en krise løsning i start når valencia var vekke med skade. Så å kjøpe en spiller til 15 mill til bruk på høyrekanten og spilleren ikke vil spille der faller på sin egen urimelighet.
Og hvorfor i alle dager kunne ikke trådstarter komme med navnet på de sentrale i Brann som var på møtet første juledag? Fetteren kjente de jo igjen så å navngi dem skulle vel ikke gjøre noe
7066
Brann / Ett skråblikk på baklengsmålene
January 08, 2007, 13:42:12 PM
Ville også lagt skylden på litt flere spillere i noen av situasjonene. F.eks manglende jobbing av midtbanen. var en del situasjoner hvor de var langt fra situasjonene men med litt jobbing (les et 5 meters løp) kunne hjulpet forsvarerene.
Men eg e overasket over hvor mange mål siggurdson er direkte sklyd i men de fleste er vel på slutten av sesongen når han var i dårlig form (i forhold til vårsesongen)
Overasker meg også at MA er delaktig i flere baklengs i begynnelsen av sesongen en i slutten (kampene sto i rekkefølge?)

En annen ting en kan konkludere med siden så mange av målene kommer på personlige feil er at det ikke er noe i veien med spillesystemet men med konsentransjonen/evnen til spillerene
7067
Brann / Gull 2007
December 22, 2006, 19:53:30 PM
Mao han har fått sign on fee + at han har minst like mye som de andre best betalte i TL (mao litt mer:-) Og på toppen av det kan han få ekstra om rbk gjør det bra
7068
Brann / Gull 2007
December 22, 2006, 19:43:21 PM
Hvor har du det fra at han har prestasjonsrettet lønn?
Link takk:-)
Finner ikke noe om det i noen av artikklene jeg har lest
7069
Brann / Talentutvikling
December 22, 2006, 19:35:29 PM
Quote from: "Erlend"
Quote from: "Langhår"Det som skaper interessen for fotball er jo at "nesten alle" på ett eller annet tidspunkt selv har spilt. Dersom en skal toppe laget fra starten av og skyve ut dem som spiller for å ha det morro og ikke har noe talent skyter man seg selv i foten.

Litt av grunnen til at folk går mann av huse for å se toppfotball og at TV2 betaler 1 milliard kroner for å få lov å vise det er jo nettopp at folk flest har positive minner fra eget spill. Dersom en 11-åring skal få beskjed om at han dessverre ikke er god nok og bør slutte, eller aldri få spille kamp tror jeg mye av interessen vil falle bort. De fleste er jo ganske dårlig i fotball og disse vil ha negative minner og dermed finne seg andre ting å interessere seg for.

Talentsatsing er greit, men alt med måte. Breddefotballen er ekstremt viktig for interessen.


Det derre er meget godt poeng Et annet er at det stort sett er frivelige foreldre uten peil på fotball som trener lagen fram til de er 13-16 år. Disse er ikke gode nok til å utvikle talentene. Det er selfølgelig ikke alle dette gjelder men ganske mange


Et annet poeng er at det kanskje er litt for mange lag.  Da jeg spilte fotball Tertnes, svømte jeg samtidig.  På dette tidspunktet hadde jeg 2 treninger fotball og 5-6 med svømming i uken.  Grunnen til at vi bare fikk to timer med trening i løpet av en uke var at vi måtte dele banen med noen andre lag i tillegg til de andre Tertnes-lagene.  Derfor sluttet jeg med fotballen fordi jeg hadde bedre sjanse på å bli god i svømming. 2 timer trening er langt fra nok til å bli god i noe som helst.  Pluss at jeg ikke var noe særlig god og ikke var så populær på laget.  Men uansett, saken er at vi burde enten bygge flere fotballbaner eller brann burde se litt rundt på lagene som er født 96-90 og se om de finner noe interressant og ta de inn på fotballgymnas
7070
Brann / Gull 2007
December 22, 2006, 19:33:25 PM
Tror ikke ivers kommer til å være så god neste sesong. Tror han er på hell. At han scoret en del heldige mål i siste del av sesongen etter at tørum overtok har med at hele laget var i flytsonen Den kommer ikke fra seriestart neste år så får en håpe de ikke klarer det samme som i år i andre del. Men det skal en del til for å ha sånn flaks to år på rad
7071
Brann / Kem heiar vi på?
December 22, 2006, 19:27:59 PM
Opparbeidete følelser vet eg ikkje om det e, men de e ekte nok
Eg vet faktisk ikke hvorfor eg holder med Leeds.
En dag når eg var rundt 3 år hadde eg sagt til mine foreldre at eg holdt med Leeds og det var det. De ante ikkje at eg viste ka fotball var en gang. Muligens så var det noen eldre gutter i gaten som hadde sagt at Leeds var best. Men det var i alle fall starten på en karriere som Leeds supporter. Har aldri sett de live i england men en gang på neu camp.
Eg vet bare at det er ekte følelser på lik linje med følelsene for Brann. Like store skuffelser og like stor optimisme som gang på gang får seg et skudd for baugen.
Eneste forskjellen er at følelsene for Brann har vokst seg enda sterkere og det er helt sikkert pga at det har med tilhørighet å gjøre
7072
Brann / Talentutvikling
December 22, 2006, 19:18:37 PM
Er helt enig om at vi må ha bredden også for de yngre
Men kanskje i steden for å ha to jevne lag så kunne en samlet de beste på et lag og de andre på et?
men det krever jo at trenere er flinke til å motivere slik at de nestbeste ser at det går an å komme inn på laget for de beste.
Og så har du de ungene som aldri har noe driv etter å bli gode men gjør det for å ha det gøy og de bør jo også ha et tilbud uten at dette går utover de beste

Men eg føler at diskusjonen tar litt feil dreining her (mye takket være undertegnede).
Det som er mer interesant å diskutere i et Brannforum er hva Brann kan gjøre for å skaffe og fremavle talenter innenfor dagens regler og uten at det skal gå utover toppsattsingen.
7073
Brann / Inge Andre Olsen
December 22, 2006, 19:13:22 PM
Skjønner ikke at det må være noe gale i Brann pga at en spiller sier nei til å komme hit
7074
Brann / Gull 2007
December 22, 2006, 16:00:49 PM
Skjønner ikke rbk supportere som kan tilgi ivers alt.
Først så synger han at rbk e rævva (noe han har rett i) så kommer han opp der etter å ha vinglet mellom vif og rbk for å presse prisen opp og blir tigitt? Og nå så presser han klubben som faen og det er liksom helt greit?
Eg skjønner det ikke. Og så mange millioner som han har presset ut av rbk så kommer jo hvert mål han scorer siden overgang fra vif til å koste en mill eller to
7075
Brann / Brann på teater neste høst
December 22, 2006, 15:54:46 PM
Gledet meg helt til eg så at Doddo skulle være med
7076
Brann / Talentutvikling
December 22, 2006, 15:53:00 PM
Quote from: "skb!"Tror ikke at dette med at unger ikke får konkurere er det avgjørende, ikke i fotball. Der ser man hvem som er gode, og hvilke lag som er gode uansett, før noen setter opp tabell.

Nei, det er heller holdningene det er noe feil med. Det ligger en motvilje blant mange til å la barn trene for mye organisert. Det siste man skal gjøre innen barneidretten er å presse ungene. Jeg tror at man trenger denne pressingen.

Og, barn spiller fotball hele dagen uansett. Hvorfor ikke gi et tilbud til dem som ønsker å satse og bli god??
7077
Brann / Kem heiar vi på?
December 22, 2006, 15:40:39 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Til Corran:

Hva gjorde at du fikk et sterkere forhold til Brann?Hvorfor mistet du følelser for Leeds?Var de kanskje ikke så dype/ekte?
Det jeg mener er selvfølgelig også folk som skifter etter hvem som til enhver tid er best, de kan vel ikke en gang kalles supportere, useriøse sådan. Men mener som jeg har skrevet over at jeg ikke kan forstå hvor disse følelsene kommer fra, når man ikke har noen særlig tilknytning til f.eks. Leeds annet enn tv kamper...Derfor falske følelser/lite dype, i mangel på bedre uttrykk..


Hva som gjorde at jeg fikk et sterkere forhold til Brann var vel at min far begynte å ta meg med på stadda og eg fikk oppleve det samt at eg ble eldre Brann ble en kjærlighet/lidenskap i løpet av oppveksten. Og siden har det blitt værre og værre for hvert år.
Når det gjelder Leeds så har eg aldri mistet følelser for dem. De er fremdeles like sterke og eg følger med dem hele tiden. Men om de møtte Brann hadde jeg ikke vært i tvil.
Ellers så tror eg (etter hvordan jeg tolker det som skrives her inne) at det er en liten generasjonskløft her. Opplevelsen av å kunne se engelske kamper på begynnelsen av 70 tallet var stort. Veldig stort. Og vi som vokste opp da fikk ekte følelser til lagene vi fulgte. Folk risikerte å få bank om de holdt med feil lag. Den gang kunne en heller ikke kjøpe alle lags drakter og selv i London var f.eks. ikke Leeds drakter å oppdrive. Så når en fikk tak i en drakt så var det stort.
Personlig fikk eg en skotlandsdrakt av mine foreldre når de hadde vært i england og dette førte til at eg holdt med Skotland i alle mesterskap de var med i. Og eg var på stadda med min far og så norge-Skotland og holdt med skotland og som eneste på syd tribunen så jublet eg når de scoret (min far var litt flau)
Dette var/er ekte følelser som ikke kan forklares hvor de kommer fra. På samme måte kan eg ikkje forklare mine følelser for Brann og hvorfor eg har de og hvorfor det blir værre og værre for hvert år. Eg kan heller ikke forklare hvordan følelsene for kjærringen kom. Det er bare sånn med følelser,  lidenskap og kjærlighet at det treffer deg et sted og blir der.
Så hvorfor kan eg ikkje si men ekte er det for det
7078
Brann / Talentutvikling
December 21, 2006, 15:49:34 PM
Unge nordlendinger er vel ikke så dumt å lokke ned til fotballgymnaset. Disse er vant til å reise hjemmenfra tidlig uansett og er vant til en god del ansvar i ung alder.
Og arrester meg gjerne om jeg tar feil, men eg har et inntrykk av at det utav unge spillere som slår igjennom er en meget stor andel nordlendinger og spillere fra små tettsteder som gjerne har flyttet hjemmenfra tidlig og er vant til ansvar og det å klare seg selv i ung alder
7079
Brann / Talentutvikling
December 21, 2006, 15:15:24 PM
Den hadde gått her i Norge hvor unger ikke får lov å konkurere eller være best før de er fylt 13-14 år og knapt nok da
7080
Brann / Talentutvikling
December 21, 2006, 15:04:13 PM
Mye snakk om talentutvikling o.l. i det siste. Spesielt etter at RBH ble ansatt som sportssjef. Og også på grunn av de nye reglene som nff innfører.
Så på sporten i går at Rekdal hadde meninger om emnet talentutvikling. No kan eg ikkje fordra fyren, men han hadde noen gode poenger. Blant annet at vi i Norge krever for lite av ungdommene slik at de faller igjennom når de er rundt 18 år og skal slå igjennom.
I utlandet ser du ofte at på storlag får spillere mellom 16 og 18 år debutere og gjør det bra/godt. Dette er noe en sjelden ser her i Norge. Og utviklingen fra de blir tatt opp i a-troppen til de etablerer seg tar lengre tid en andre steder.
Så hvordan kan Brann klare dette som det er lite kultur for i Norge?
Jeg mener at lagene må kreve at spillerene tar ansvar fra 15-16 års alderen og gjøre at de blir voksne som spillere raskere en det som er tilfelle i dag. Det er ingenting som tilsier at ikke det skal kunne komme en eller to gode 16-18 åringer på Brann hvert år. Enten lokale eller unge importerte spillere som slår igjennom og kan videre selges i 18-20 årsalderen.
Laget som er best på dette i europa er vel ajax og der får spillerene ansvar og det blir krevd mye fra dem i veldig ung alder. Mange som har barn som sikkert vil si for ung alder, men likefult så renner det unge talenter ut fra Ajax hele tiden (eg mener ikke at Brann skal bli like gode som Ajax på dette)

Hva mener dere må gjøres i Brann/fotball norge for at vi skal få opp unge gode talenter som kan brukes på a-laget og gjøre en god jobb
7081
Brann / Kem heiar vi på?
December 21, 2006, 14:36:18 PM
Quote from: "amenhotep 4"
Poenget er at jeg ikke kan forstå at en fotballinteressert vil sitte seg ned, kamp etter kamp, uten å favorisere med noen av lagene som spiller. Forholde seg helt følelsesmessig nøytral? Et helt VM for eksempel, eller i Champions League finalen? FA-cup finalen? Noen kamper kanskje, men ikke alltid, ikke gjennomgående. At ens opparbeidete sympatier som mangeårig fotballinteressert er noe annet enn når det gjelder Brann er likevel klart. Brann er mer en avhengighet som en ikke bli kvitt.


Her har eg det lett. Eg e sjelden nøytral men det betyr ikke at eg heier på et av lagene. Som ofteste (når ikke mine to lag spiller) så blir mine følelser styrt av hvem jeg missliker mest eller helst vil se tape. Ofte er det to lag eg vil se tape men ofte blir mitt hat for et lag sterke en for det andre i løpet av kampen. Og noen ganger blir man bare imponert av godt spill fra et lag.


Og til han som sa å holde med andre lag en Brann er å hore.
Eg hadde et forhold til Leeds før jeg fikk det til Brann, men eg har et sterkere forhold til Brann i dag Hvordan gjør det meg til hore?
hvis du mener at folk som skifter klubber etter hvem som til en hver tid er best så kan jeg være enig
7082
Bataljonen.no / Kjære admin
December 20, 2006, 21:21:16 PM
Quote from: "SKBMiller"jeg bruker opra og opplever at jeg er logget av ca hver 5. gang jeg går inn på siden selvom jeg har på "alltid være pålogget!

Det er automatisk sletting/behandling av cookies tror eg. Sjekk avanserte innstillinger
Men eg bare synser.
Hos meg husket den aldri "alltid være pålogget" men etter eg reinstallerte opera har jeg ikke problemet
7083
Brann / Kem heiar vi på?
December 20, 2006, 21:17:40 PM
Følelser kan ikke alltid forklares. Det samme med lidenskap.
Så å kreve forklaring på det er å kreve litt mye
7084
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
December 20, 2006, 21:15:50 PM
Quote from: "jako"
At Brann har klart 16000 i snitt med en så dårlig distrubusjons og marksføring underbygger bare at det er mer å hente

Dårlig markedsføring??? Vil vel si at det er få om ingen som har bedre markedsføring en Brann før en TL kamp. Det står jo om kampen over lat og i mange dager før kampen. Kanskje du har noen gode og lure ideer til markedsføring, men eg ser ikkje helt hvordan Brann kan få bedre markedsføring en de har i dag. Bedre fasiliteter og opplysning om dette kan føre til en liten økning men utenom det ser eg ikkje helt ka du mener her.

Ellers må eg si meg sterkt uenig i gratisbilletter. Det har omtrent samme effekten som å pisse i buksen når en fryser.
Ingen kan vise til at snittet blir så mye høyere når en har hatt en periode med gratis billetter. Rbk er jo et eksempel på dette. De har ikke fått høyere snitt pga av større interesse men pga at det er mange gratispassasjerer som ikke betaler den dagen de ikke får gratis billetter.

Skal en høyne snittet med tiltak så må en heller se til usa og hvordan de gjør det der. Der pakker de inn noen hotdog, brus og gode parkeringer inn i en pakke pris for f.eks 4 billetter. Men om dette eller lignende er noe for norge er eg usikker på. Amerikanere gjør sjelden noe uten å få noe ekstra. Men tror de at de får noe ekstra så gjør de nesten ka som helst

Eg tror det er altfor mange av de 400.000 potensielle stadiongjengerene som er sånne som heier på Brann når det går bra og slenger dritt om Brann med en gang det er antydninger til motgang. Disse er det vanskelig å lokke til staddaen og først må holdningene deres endres. Desverre er det alfor stor prosentandel av de 400.000 som har disse holdningene
7085
Bataljonen.no / Re: Kjære admin
December 20, 2006, 20:49:47 PM
Quote from: "Utmedsnolken"Kjære admin vet du hvorfor jeg ikke klarer å logge meg på med opera lenger? Alt går strålende i IE, men i Opera kommer jeg ikke forbi passordsiden...


Aldri hatt noen problemer her inne med opera så forslaget om cookies kan være verdt et forsøk
7086
Brann / Re: Budsjettet 2007
December 20, 2006, 16:14:44 PM
Quote from: "Erlend"
Quote from: "Desperado"
Quote from: "Xminator"http://fotball.bt.no/eliteserien/article71237.ece

105 millioner.
Budsjettert overskudd 12 millioner
Spillerlønninger 16,5 millioner.

Nå sies det i artikkelen at sesongkortene ble utsolgt i går, og at det ble solgt 1000 sesongkort bare i går. Regner med journalisten roter og tenker "sist uke". Losjene er også utsolgt.

Med 105 millioner i budsjett burde lønnsbudsjettet vert høyere.



Synes også 16,5 millioner i spillerlønninger (og 14 mill for inneværende år) høres altfor lavt ut....kan umulig være inkludert ymse sign-on-fees og slikt. Men fratrukket spillerlønninger og overskudd bruker altså brann 77,5 millioner på andre utgifter til neste år - noen som vet hva dette fordeler seg på?


Bare andresen har vel 5 mill eller noe sånt i året?  Synes i så fall det er litt dumt at en mann skal ha nesten en tredjdel av lønnen


Er vel ikke så mye Andresen får, mente det lå på ca 1,5-2 mill eg. Men eg kan ta feil for en gangs skyld :-) ellers går vel ikke sign on fee på lønnsbudsjett
Ellers så har jo Brann kvittet seg (i utgangspunktet) med 2 godt betalte skotter samt Ystås og MK samtidig som de bare har fått 1 ny afrikaner som skal lønnes neste år. Det betyr vel at det er mer en 1,5 mill til økte lønninger/ny spiller neste år
7087
Brann / Kem heiar vi på?
December 20, 2006, 16:08:41 PM
Quote from: "Ikognoti"For meg har det alltid vært Brann og Newcastle.

Hater alle de folkene som holder med lag som "vinner ofte".
Folk spør meg hvem jeg heier på i England, og jeg svarer Newcastle.
De bare ser dumt på meg og sier: "De e jo dårlig!"


Og hvordan tror du de ser på meg da? Når eg har Leeds som mitt engelske lag?
Og kammeratene til guttungen vet jo knapt nok kem de e:-(

Eg kommer nok aldri til å ha andre lag en Brann og Leeds. Leeds har eg holdt med siden eg var 2-3 år gammel og den gangen så fikk vi ikkje vite kem som spillte tippekampen før en time før avspark. Og det å se engelsk fotball var noe eksotisk. Det er jo grunnen til at engelsk fotball har så godt feste i oss nordmenn.
Den gangen fant man sitt favoritt lag enten ved at noen store gutter i gaten sa at de var best eller ved at det var det første laget du så (og de hadde stilige drakter, en god spiller eller rett og slett pga at de vant den kampen på en bra måte)
7088
Brann / Stikker Andresen?!
December 20, 2006, 15:55:00 PM
MA flytter ikke enda. Han trives altfor godt i Bridgemiljøet her. Spiller på topp med noen av de beste i landet og koser ræven av seg.
Så bridge messig er det et skritt tilbake for ham å flytte fra Bergen nå. Derfor blir han i Brann en stund til (om han ikke da skal satse fulltid på bridge)
7089
Brann / Stallen 2007 - status desember
December 20, 2006, 15:50:16 PM
Quote from: "Kruxleiven"
Quote from: "Marek"
Quote from: "naitsirk"ein kamerat var på fest der tfl også var tilstede.
han snakka ein del med han, og tfl sa at alle i brann var dritlei skottane. dei har skapt kvalme over lengre tid.

så tviler veldig mykje på at spelargruppa ikkje er nøgd med mjelde, utanom miller og winters.


Min kusine var på fest med en som satt  på andre siden av klasserommet til en som kjente fetteren til Ystaas. Hun nevnte også dette.


Og nå skal vi le fordi du var så flink til å latterliggjøre naitsirk? Naitsirk har da et poeng som holder. Du har en platt latterliggjøring som ikke får noen til å trekke på smilebåndet.


Eg må innrømme at eg trakk litt på smilebåndet, men av helt andre grunner en Marek ville likt :-)
7090
Brann / Partoutkortsalget, og kapasitet på stadion.
December 20, 2006, 15:47:08 PM
Quote from: "Xminator"Joda, flisespikkeri er jo godt gammelt norsk tidtrøyte. Frem med nisseluen Corran!

Har den på alt og sitter inne syk og kjeder dritten av meg :-)

Og sk fire det er det samme hva du mente, men 100m2 var altfor lite (nye brann butikken som ligger i ene svingen er 200m2) Resten skjønte eg første gang, men det er fremdeles ingen billig og enkel oppgave
7091
Brann / Kem heiar vi på?
December 19, 2006, 15:50:26 PM
Du glemte Chelsea og Arsenal i England
7092
Brann / Inge Andre Olsen
December 19, 2006, 15:49:08 PM
Quote from: "Erlend"er enig i at det ikke virker særlig fornuftig men vet ikke helt hva jeg skal tro med alle ryktene som svirrer rundt for tiden.  Det er basert på ting jeg har lest i andre tråder, så ikke klandr(e?) meg for dumskapen

Tja hvis du baserer all din nervøsitet på hva du leser her inne så kan du vel klandres for dumskapen :-)
7093
Brann / Partoutkortsalget, og kapasitet på stadion.
December 19, 2006, 15:24:31 PM
Quote from: "SK Fire"Corran skrev:


QuoteStadion er da litt mer en 100m2 :-) Eller var ikke regning din sterke side på skolen. En ballbinge er nærmere 100m2 en stadion


Alvorlig talt!

Jeg mente selvfølgelig grunnflaten av en eventuell sving nord-vest (hovedtr.-hansa). Og, ja...Det var en avrunding

Følg med i debatten, din klovn!
[/quote]

Og du kaller meg klovn?
Selv en sving er mye mer en 100m2. 100m2 er 10*10 m
Og på en flate på ca 10*10 meter har du tenkt å grave ut og fjerne myeren? Midt inni en myr som strekker seg over hele nymark?
Du kan ikke bare grave ut og drenere vekk en 100m2 del midt inni en myr uten at det koster noe sinnsykt med peng.
Fy faen så utrolig dum det går an å bli og i tillegg kalle meg for klovn?
Nei ta og følg mindre med her inne og litt mer i mattetimen på skolen
7094
Brann / Vellevold og Puddefjord
December 18, 2006, 21:19:17 PM
Quote from: "Chrisstah"haha syns det er underholdning når de 2 først setter i gang!

Enig der men det er av og til litt irriterende når de starter midt i en tråd og tråden ikke tar seg inn igjen på en side eller to
Når eg så denne tråden så håpet eg det var en tråd hvor de to kunne krangle fritt. Da hadde alt vært samlet et sted og vi som vil smile litt i skjegget kan gå inn her og lese deres verbale utblåsninger og utrolige ironi
7095
Brann / Stikker Andresen?!
December 18, 2006, 21:16:46 PM
Quote from: "Gullhår"

Haan vil ikke signere en ny kontrakt før han vet hvem som overtar jobben etter Ludvigsen.


Hvis han venter på hvem som skal overta etter POL så er han meget treg Vi andre vet nemmelig hvem som skal overta. Gjør ikke du Gullhår?
7096
Brann / Overgang vinteren 06/07
December 18, 2006, 21:12:10 PM
tviler på at groeningen vil kvitte seg med sin toppscorer så det blir altfor dyrt i forhold til ka vi får
7097
Brann / Stikker Andresen?!
December 18, 2006, 17:07:48 PM
Quote from: "dudo"


Litt tøff påstand når de aldri har spilt sammen
7098
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
December 17, 2006, 20:15:27 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Pondan"Kan noen stenge denne tråden no? Den er virkelig blitt latterlig dårlig.. De 2 klovnene kan dele msn adr og kakkle der..


Kan noen til helvete se til å slutte å rope om at tråder skal stenges?
Om du ikke vil lese det som blir sagt så hold deg unna og la moderatorene ta seg av de som eventuelt måtte ødelegge tråder.


Folk kan vel få rope ka de vil. Er bedre det en for 10000 gang se krøvel og puddisen krangle om hvem som sa hva og hva som har rett.
7099
Kamper / Helsingborg - Brann
December 17, 2006, 20:12:55 PM
At han spiller bra for B-laget er vel litt vanskeligere en å enda flere gode spillere rundt seg som kan gjøre ham bedre.
At motstanderene har vært b-preget er noe helt annet :-)
Men han gjorde det bra mot Dorsin på rbk og han gjorde det bra mot et toppet Hellsingborg
7100
Brann / Partoutkortsalget, og kapasitet på stadion.
December 17, 2006, 20:02:25 PM
Quote from: "SK Fire"

Og dessuten: Når man allerede for 30 år landet menn på månen, har kartlagt hele menneskets genom og har temmet atomkraften, så skulle det ikke være en uoverkommelig oppgave å drenere 100 m2 myr.


Stadion er da litt mer en 100m2 :-) Eller var ikke regning din sterke side på skolen. En ballbinge er nærmere 100m2 en stadion
Og myren er større en stadion
Ville blitt en meget stor kostnad å fikse dette. Beste måten hadde vel vært å rive alt, grave seg dypt ned og ledet vekk tilsiget. Så kunne de bygget nytt fra ca 10 meter under bakke nivå slik de har gjort det på neu camp (ser liten ut utenfra og så kommer en inn langt oppe)

Nei vi må finne oss å leve med det vi har nå At det blir 22000 i steden for 20000 er helt greit (selv om eg mente at 20000 var nok) Tror ikke snittet kommer opp over 20000 uansett på en stund