Turinfo: Viking borte 24.juni

Lørdag 24.juni overtar byen med sjel i SR Bank Arena. Her er viktig informasjon til alle Brann-supportere som stiller i Stavanger.

Buss fra Bergen
Bataljonen kjører fire busser til Stavanger. Bussene går fra Bystasjonen perrong P (lengst sør på terminalen) kl 1200. Merk nytt avreisetidspunkt sammenlignet med det som stod på nettsidene tidligere! Møt opp seinest 15 min før avreise for å finne frem til rett buss.

Dersom du vil bli plukket opp andre steder på veien utenfor Bergen, eller har andre spørsmål, ta kontakt med bussleder (kontaktinfo sendes per e-post).

Bussene går direkte fra Bergen til stadion, og vi er fremme i Jåttavågen cirka en time før kamp. For bussreisende blir det altså ikke samling i sentrum før kampen, av hensyn til kjøretiden for bussjåførene. Bussen går tilbake til Bergen rett etter kampslutt utenfor stadion.

Vi oppfordrer alle reisende til å være moderat på væskeinntaket under turen. Det er viktig at alle er i stand til å gi 100% på tribunene under kampen!

Les deg opp på vårt turreglement før turen

Samlingsplass
Brann-supportere som ikke reiser med buss samles på Werners Dilemma i Stavanger sentrum. Puben åpner kl 1300. Fra sentrum til stadion går det tog. Møt opp på stadion i god tid.

På kampen
På bortefeltet må du være innstilt på at det er frie seteplasser. De mest engasjerte supporterne står nederst på feltet. Jo lenger nede på feltet du står, jo mer forventes det at du bidrar til å skape stemning. På supportertribunen opplever vi ikke stemningen, her skaper vi den. Så syng så høyt du klarer på alle sangene – vi skal knuse Viking på tribunene!

De som ikke ønsker å bidra så mye bør trekke opp og ut på sidene av bortefeltet. Se tribunekart under for mer informasjon om plassering på feltet.