Turinfo Strømsgodset borte 3.desember

Bortefeltet er dunderutsolgt til siste kamp i en av tidenes Brann-sesonger. Her er praktisk info om borteturen.

Buss fra Bergen
Buss med Bataljonen går fra Blomsterpaviljongen ved Bystasjonen kl 0600. Møt opp seinest 10 min før avreise. Det er tidlig avreise for å få god tid sammen med gode Brann-venner i Drammen før kampen. Om du ikke allerede har bestilt plass, kjøp via vår nettbutikk.

Dersom du vil bli plukket opp andre steder på veien utenfor Bergen, eller har andre spørsmål, ta kontakt med bussleder Erlend Vågane på 922 98 430

Bussen går tilbake til Bergen rett etter kampslutt utenfor stadion.

Vi oppfordrer alle reisende til å være moderat på væskeinntaket under turen. Det er viktig at alle er i stand til å gi 100% på tribunene under kampen!

Les deg opp på vårt turreglement før turen. Alle som reiser med buss har ansvar for å holde bussen ryddig og rein. Om noe blir ødelagt på turen, må dette erstattes.

Tog fra Oslo
BBØ og Diaspora Bergensis reiser organisert og samlet med rutetog fra Oslo til Drammen med avganger kl 13:09 og 13:49.

Samlingsplass og marsj
Brann-supportere samles på Brygg og Lauritz i Drammen. Det blir felles marsj fra sentrum til stadion for alle Brann-supportere. Møt opp utenfor Brygg på Bragernes Torg kl 1545 og bli med i samlet tog til kamp!

På kampen
På bortefeltet må du være innstilt på at det er frie seteplasser. De mest engasjerte supporterne står midt på bortetribunen. Jo nærmere midten du står, jo mer forventes det at du bidrar til å skape stemning. På supportertribunen opplever vi ikke stemningen, her skaper vi den!

Som alle vet, har det vært en svært uheldig episode med kasting av bluss. Vi vil presisere at pyro skal kun brukes av personer som kan det, og pyro skal aldri, aldri kastes!