Turinfo: Sandnes borte

Opprykksfestivalen høsten 2022 fortsetter i Sandnes lørdag 17.september. Her er info til kokende idioter på tur

Buss fra Bergen
Bataljonen kjører tre busser til Sandnes. Bussene går fra Bystasjonen perrong P (lengst sør på terminalen) kl 1000. Møt opp seinest kl 0945 for å finne frem til rett buss.

Bussene vil stoppe på veien nedover for å spise. Bussene vil deretter kjøre direkte til stadion for tilrigging og plassering på bortefeltet. Bussen går tilbake til Bergen rett etter kampslutt utenfor stadion.

Vi oppfordrer alle reisende til å være moderat på væskeinntaket under turen. Det er viktig at alle er i stand til å gi 100% på tribunene under kampen!

Les deg opp på vårt turreglement før turen

Samlingsplass
Brann-supportere som ikke reiser organisert og kommer til Sandnes tidligere på dagen samles på Inside Rock Café. Merk at det er 1,7 km fra pub til stadion, så beregn cirka en halvtime gange. Møt opp på stadion i god tid.

På kampen
De mest engasjerte supporterne står på felt H, midt på bortetribunen. Jo nærmere midten du står, jo mer forventes det at du bidrar til å skape stemning. På supportertribunen opplever vi ikke stemningen, her skaper vi den!

De som ikke ønsker å bidra så mye bør trekke ut på sidene av bortefeltet. Billetter til kampen kjøper du på denne siden.