Turinfo Odd borte 16.april

Søndag 16.april går turen til årets første bortekamp i Skien. Under følger praktisk og viktig informasjon om turen.

Buss fra Bergen

Bussen til Skien går fra Blomsterpaviljongen ved Bystasjonen kl 0700 og er fremme i Skien rundt kl 1500. Møt opp seinest 15 min før avreise for å finne frem til rett buss.

Dersom du vil bli plukket opp andre steder på veien utenfor Bergen, eller har andre spørsmål, ta kontakt med bussleder Cecilie 94495584

Bussen går tilbake til Bergen rett etter kampslutt utenfor stadion.

Vi oppfordrer alle reisende til å være moderat på væskeinntaket under turen. Det er viktig at alle er i stand til å gi 100% på tribunene under kampen!

Les deg opp på vårt turreglement før turen

Samlingsplass
Brann-supportere samles på O’Learys Skien. Det blir felles avmarsj i retning stadion fra pub kl 1545. Det tar cirka 25 min å gå fra pub til stadion. Alle må være ute i god tid på feltet for å delta i tifoen som er planlagt.

På kampen
På bortefeltet må du være innstilt på at det er frie seteplasser. De mest engasjerte supporterne står på felt R1. Se tribunekart under for nærmere beskrivelse av de ulike feltene. På supportertribunen opplever vi ikke stemningen, her skaper vi den!

De som ikke ønsker å bidra så mye bør trekke ut på sidene av bortefeltet. Billetter til kampen kjøper du på denne siden.