Turinfo: Kvartfinale i cupen 12.juli

Vi er på vei til Ullevaal (igjen) og det er ventet langt over 1000 Brann-supportere på kvartfinalen i Oslo 12.juli. Under finner du viktig info om kampen.

Buss fra Bergen

Bussen går fra Bystasjonen perrong P (lengst sør på terminalen) kl 0800 (OBS!). Møt opp seinest 10 min før avreise for å finne frem til rett buss.

Bussen kjører østover via Åsane og Arna. Dersom du vil bli plukket opp andre steder på veien utenfor Bergen, eller har andre spørsmål, ta kontakt med bussleder Erlend Vågane på 922 98 430

Bussen går tilbake til Bergen rett etter kampslutt utenfor stadion.

Vi oppfordrer alle reisende til å være moderat på væskeinntaket under turen. Det er viktig at alle er i stand til å gi 100% på tribunene under kampen!

Les deg opp på vårt turreglement før turen

Samlingsplass

Brann-supportere samles på Brygg (2.etasje) i Storgata.

Det blir felles avgang fra puben mot Jernbanetorget kl 1815. Brann-supportere tar t-bane nummer 5 mot Vestli kl 1832 og går av på Hasle. Fra Hasle tar det ca 20 minutter å gå til Intility. Mandag var det allerede solgt over 1000 bortebilletter, så alle må være på plass i god tid før kampstart for å unngå trengsel.

På kampen

På bortefeltet må du være innstilt på at det er frie seteplasser. De mest engasjerte supporterne samles nederst midt på bortetribunen. Jo nærmere midten du står, jo mer forventes det at du bidrar til å skape stemning. På supportertribunen opplever vi ikke stemningen, her skaper vi den!

De som ikke ønsker å bidra så mye bør trekke bak på bortefeltet. Se tribunekart under for nærmere beskrivelse. Billetter til kampen kjøper du via denne lenken.