Turinfo Engen borte 8.oktober

Søndag 8.oktober venter en av årets store borteturer når vi møter VIF på Intility. Det er ventet opp mot 2000 Brann-supportere på kampen. Her er viktig informasjon til alle tilreisende. Følg også med på dette Facebook-arrangementet for informasjon om hva som skjer rundt kampen.

Buss fra Bergen
Bataljonen kjører buss til Oslo. Bussen går fra Blomsterpaviljongen ved Bystasjonen kl 0700. Møt opp seinest 15 min før avreise for å finne frem til rett buss.

Bussen går tilbake til Bergen rett etter kampslutt utenfor stadion.

Vi oppfordrer alle reisende til å være moderat på væskeinntaket under turen. Det er viktig at alle er i stand til å gi 100% på tribunene under kampen!

Les deg opp på vårt turreglement før turen. Alle som reiser med buss har ansvar for å holde bussen ryddig og rein. Om noe blir ødelagt på turen, må dette erstattes.

Samlingsplass
Brann-supportere samles på Brød & Sirkus i Tordenskiolds gate, hvor det blir arrangement og opplegg fra kl 1400. Det blir felles avgang fra pub til t-bane kl 1725 og t-bane fra Nationaltheateret kl 1744. 

Brann-supportere tar t-bane til Hasle og går i felles marsj derfra til stadion.

På kampen
På bortefeltet må du være innstilt på at det er frie seteplasser på hele kortsiden. De mest engasjerte supporterne står på feltene inn mot gjerdet på bortetribunen (se kart under). Jo nærmere midten du står, jo mer forventes det at du bidrar til å skape stemning, men vi forventer at hele bortetribunen synger høyt gjennom hele kampen. På supportertribunen opplever vi ikke stemningen, her skaper vi den!

Billetter til kampen kjøper du via denne lenken.