Turinfo: Alkmaar borte

Rundt 300 Brann-supportere er ventet til bortekampen mot AZ 24.august. Her er viktig informasjon til alle tilreisende.

 

Samlingsplass i Alkmaar

Bataljonen og Branns SLO har dialog med politi og SLO i Nederland om sikkerhet og logistikk rundt kampen. Branns tilreisende supportere skal samles på puben Stadsstrand De Kade (Noorderkade 1027), som ligger cirka ti minutters gange fra togstasjonen. Vi samles fra klokken 1500 og utover. Puben serverer både mat og drikke, og Bataljonen vil selge egne Europa-trøyer i timene før kamp (kr 200). Ikke gå alene i byen på kampdag og hold deg sammen med andre Brann-supportere.

AZ-supporterne samles i en annen del av byen, på andre siden av elven.

 

Transport

Det blir organisert egne busser for Brann-supportere fra puben til stadion, og tilbake til sentrum etter kampslutt. Det er ikke nødvendig å melde seg på buss i forkant – bare møt opp på samlingspuben og bli med bussene når de går. Bussene går fra sentrum klokken 1830 etter politiets instruksjoner. Vi ankommer dermed stadion tidlig, men til gjengjeld er det ølservering på stadion! Bussene tar oss tilbake til sentrum etter kampslutt slik at alle som bor i Amsterdam rekker siste tog dit.

Mange tilreisende overnatter i Amsterdam. Alle som bor i Amsterdam (eller andre steder) må selv komme seg til Alkmaar på kampdag. Toginformasjon finner dere her: https://www.ns.nl/en

 

Kampbilletter

Alle Brann-supportere må registrere seg via brann.no slik at dere kan få tilsendt elektroniske kampbilletter før kampen. Alle som skal se kampen må ha med gyldig billett og legitimasjon.

Alle må stille i rødt på tribunen og synge 100% for Sportsklubben Brann!

 

Kontaktinfo

Har du spørsmål når du er i Nederland, kan du ta kontakt med Stein Arild Longberg fra Bataljonsstyret (404 64 866) eller Morten Talhaug, SLO (959 19 789)