Takk for 2022!

Vi som er glade i Brann har hatt mange tunge stunder, spesielt i fjor var det tøft. Det var en sesong som slo sprekker i grunnmuren til klubben vår, både sportslig og utenomsportslig.

Kampen etter nachspielskandalen, mot Sandefjord 15 august, startet vi med stillhet i 19 minutter og 8 sekunder. Det massive trøkket var enorm når vi først startet å synge. Det var en besluttsomhet og en kraft fra Frydenbøtribunen som runget utover matten. Det var et sterkt øyeblikk.

Like sterkt var det å stå på Intility 15.12 å synge og gråte sammen med Brannspillere etter kampen. Følelsen av at vi allerede der begynte å forberede oss til å rykke opp sammen med disse spillerne, var spesiell. Troen på at dette skulle gå bra var til stede.

Supporteråret 2022 har vært en eneste reise i samhold, fellesskap, sang, glede og en stolthet over det vi har sammen.  Det er så mange høydepunkter at det er vanskelig å trekke frem noen.  7-0 mot Mjøndalen på Stadion var euforisk. Koket i Sogndal med 5 busser og enormt trøkk på tribunen var magisk.

På bortebane har vi mobilisert, vært kokende idioter og gitt lagene det de fortjener av støtte. Der er vi suveren, ingen over, ingen ved siden!

Vi har rykket opp, vi er tilbake i Eliteserien hvor vi hører hjemme.

I 2022 ble Sandviken damer til Brann kvinner. For et lag som vi har fått! En gjeng som gir av seg selv på en helt unik måte, de står frem som suverene forbilder både for klubben og for hele byen. Sportslig kan det knapt bli bedre, vi har opplevd både seriegull, cupgull og ikke minst spill i Champion League. Dere imponerer!

Vi er stolt av klubben vår! Stolt av hver enkelt spiller som har jobbet knallhard for klubben og hverandre. Dere har vist at klubben er større enn spilleren.

Det er noe med denne klubben, supporterne, byen vår. Det er som vi synger på Stadion:

SK Brann e kjærligheten i mitt liv.

Tusen takk for sesongen til alle som har bidratt i og rundt klubben vår. Takk til spillere, trenere og støtteapparat.

Takk til TIFO-gruppen som har gjort en enorm innsats – dere er virkelig Norges suverent beste!

Takk til BGG, BBØ og Diasporas og alle andre supporterildsjeler for innsatsen på tribunene i hele Norges land!

Vi gleder oss til 2023!