Tour de Brann!

Nyter du ferien? Brunfargen er på plass og ungene har spist 100 is? Flott! La oss rette blikket til det som er, i en supporters øyne, den beste tiden: Høsten!

Flombelysning, duskregn, bluss, flagg og euforisk stemning. Gu kor vi gleder oss!

 

For en vår vi har hatt, vi leder fortsatt serien selv om forspranget ble innkortet til kun to poeng rett før sommerpausen startet.

Uansett så har vi ett kjempegodt utgangspunkt til serien sparkes i gang igjen om kort tid. Det er bare å glede seg til en høst med flomlys, nerver, glede og frustrasjon.

Det har vært mye snakk om støtten laget får når de spiller bortekamper, vi har vært mange på tribunene i disse kampene og denne trenden håper vi fortsetter framover.

Vi har nå lagt ut nye turer i nettbutikken til følgende kamper; Vålerengen(Tog), Haugesund(Buss) og Stabæk(Tog)
Til Haugesund har vi valgt å sette opp en vanlig buss og en familiebuss. Familiebussen har ingen aldersgrense, medlemmer under 14 år må reise i selskap med en voksen.

Vi jobber med å sette opp en buss til Vålerengen i tillegg til de 20 togbillettene vi får av NSB. info om dette kommer snart vi har fått avklart detaljene.

 

Bli med Bataljonen på tur og hjelp oss å skape nye uforglemmelige øyeblikk når Brann skal herje videre i kampen om seriegullet!

Vi gleder oss, ha en fin ferie videre alle sammen!

Vil du melde deg på en tur nå? Besøk nettbutikken og få det gjort!