Reiseinfo VIF borte + cupfinale Sandviken-VIF

Alle må gå til Oslo! Søndag 31.oktober er det to byderby i Oslo på én dag. Først møter Sandviken VIF i kvinnenes cupfinale kl 1500 på Ullevaal, før VIF-Brann på Intility kl 2000. Bli med og ta over byen!

Reise: Det blir ikke organisert tur fra Bataljonen sin side til Oslo siste helgen i oktober, siden mange allerede har organisert reise på egen hånd. Men vi anbefaler alle tilreisende Brann-supportere å ta tog til Oslo lørdag 30.oktober med retur fra Oslo S søndag kl 2325 (nattog). Frem til midnatt 21.oktober har Vy salg på togbilletter til kr 199,- hver veg. På denne måten kan alle få med seg både cupfinalen mellom Sandviken og VIF kl 1500 og VIF-Brann kl 2000. Kjøp billetter på vy.no. Oppdatering: De billigste billettene lørdag og søndag er nå utsolgt

Overnatting: I forbindelse med den store fotballhelgen i hovedstaden har alle Thon-hoteller 25% rabatt på overnatting. Bestill gjerne hotell via denne siden for å få rabatterte priser.

Samlingssted: Samlingssted for Brann-supporterne vil bli i andre etasje på The Wild Rover i Karl Johans gate. De har holdt av hele etasjen for oss fra kl 1500. Det er også matservering på puben.

Buss etter kampen: Vi har satt opp buss fra Intility til Oslo S etter kampslutt for de som ønsker det. Bussturen koster 70,- kroner og kan kjøpes i vår nettbutikk.