Reiseinfo Haugesund borte 11.november

OPPDATERT TIRSDAG 7.NOVEMBER! Haugesund borte 11.november blir tidenes bortetur, med et rekordantall busslaster av tilreisende horder. Her følger viktig informasjon om turen.

Buss fra Bergen

Bataljonen kjører seks busser sørover, i tillegg til flere private busser både fra Bergen og Stavanger. Bataljonen-bussene kjører fra Bystasjonen perrong P (lengst sør på terminalen) kl 1045 (OBS! Justert tidspunkt). Møt opp minst 15 min før avgang for å finne frem til rett buss.

Bussene går tilbake til Bergen etter kampslutt. Bussene vil stå parkert rett utenfor bortefeltet etter kampen. Du må raskt finne frem til rett buss når du er ute av stadion.

Vi oppfordrer alle reisende til å være moderat på væskeinntaket under turen. Det er viktig at alle er i stand til å gi 100% på tribunene under kampen!

Les deg opp på vårt turreglement før turen. Alle som reiser med buss har ansvar for å holde bussen ryddig og rein. Om noe blir ødelagt på turen, må dette erstattes.

 

Samlingsplass

Brann-supportere samles på følgende steder i Haugesund: Mack-kjelleren, Heidis Bier Bar og The Irish Viking. Det er også mulig å gå på Sportsbaren, men her er det ikke avholdt plasser spesielt for tilreisende.

 

Marsj til stadion

Det blir arrangert felles stormarsj fra sentrum til stadion med avgang kl 1640. Oppmøte og avmarsj er utenfor Mack-kjelleren. Møt opp og syng høyt gjennom gatene!

 

På kampen

På bortefeltet (Haubotribunen) må du være innstilt på at det er frie seteplasser. De mest engasjerte supporterne samles midt på bortetribunen. Jo nærmere midten du står, jo mer forventes det at du bidrar til å skape stemning. Hele feltet må trykke til, følge forsangerne og synge høyt gjennom hele kampen. På supportertribunen opplever vi ikke stemningen, her skaper vi den!

Til denne kampen kler alle seg i svart i forbindelse med tifoen. Bli med og skap tidenes ramme rundt denne elleville kampen!