Nydelig!

Regn, flomlys og 3 poeng! Det oppsummerer vel seriestarten i korte trekk?
Og ikke minst, til tider, sambafotball av Brann og herlig kok på tribunen.
Lars Arne fikk bursdagshyllest og Gilli løp fra alt som befant seg på gresset!
Det er deilig å være igang folkens.

Det kjipe målet vi slapp inn mot Tromsø helt på slutten er et avsluttet kapittel og vi kan bruke påsken til å fordøye flotte mål, finter og utklassing av Marcus og co. Dessverre så virker det ikke som om alle har fått med seg at serien er i gang. Med vel 8500 solgte billetter til kampen mot Godset så er det tydelig at mange valgte sofaen foran stadion. Det er synd. Fotball er best live. Uansett. Alltid!

Unicef-finalen mot trønderne var bare en glorifisert treningskamp, det var i dag det startet på ekte for alle som trosset flom og søkkvåte sko. Stemningen på Store Stå var bra, folk sang med på sangene og foruten noen dupper så er innsatsen på tribunen absolutt godkjent. Men vi skal selvfølgelig jobbe steinhardt utover sesongen for å bli enda bedre.

Kampene kommer rimelig tett i April og allerede på mandag er det ny bortekamp mot nyopprykkede Kristiansund. Så får vi en ukes pause før vi 2. påskedag tar i mot Haugesund til Vestlands-derby på stadion. Fridag, folk er kommet hjem fra påskefjellet, man har vært med familien en hel uke på hytten – da er det bare å avslutte påsken med 3 poeng på stadion.

24 April er årets første organiserte bortetur, den går til Lillestrøm og vi tar turen over fjellet på en meget behagelig måte: TOG! Turen kan kjøpes i nettbutikken vår.

God påske folkens  – vi sees 2. påskedag!