• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Morkel

601
Brann / Sv: Sesongen 2011
June 11, 2011, 04:45:18 AM
602
603
Fy faen!!! JAAAAAA!!!!!!!!
604
Godt å se at Torp ikke lider av Petter Rudi komplekser og bærer mojo`en i lokkene.
605
Ikke noe skade på Austin nå!!! Bank i bordet*
606
Quote from: Klaus_Brann on April 04, 2011, 18:56:06 PM
Quote from: Romarius on April 04, 2011, 18:51:21 PM
Nesten like sjokkert som mot Rosenborg her jeg sitter. Klarer de å fortsette med tilnærmet samme herlige innsats og aggressivitet som i de tre omgangene de har spilt så langt, blir det en morsom sesong. Hvem skulle trodd det?


Jeg sitter litt med samme følelse. Jeg har hatt troen på at vi skulle overraske litt i år, i motsetning til de fleste andre her inne, men jeg hadde aldri drømt om at det skulle skje på denne måten.


Ja jeg hadde også troen på Brann i vår, men jeg trodde nok at det skulle gå litt tid før laget begynte å brilijiere. Må nok dog forvente en liten downperiode på et eller annet tidspunkt. Håper de fortsetter å bygge lag nå og fortsetter å tenke langsiktig selvom det skulle skje et mirakel og at vi ligger an til medalje i sommerpausen.
607
Nå må vi klare å holde ut til pause!
608
Jaaa!!!!!!!
609
Quote from: krakra on April 04, 2011, 18:35:51 PM
Nå tror jeg vi må holde ut til pause og nullstille foran andreomgangen. Vi blir overkjørt. Få som er gode akkurat nå.


Ja tenkte på det samme. Tar på å gå ut så hardt.
610
faen
611
Vi må slutte å lage så mange dødballer på 18 meter!
612
Kim Ojo, for et kjøp!!!!
613
Brann / Sv: Oddvar Hansen er død
April 02, 2011, 04:01:24 AM
RIP Oddvar Hansen
614
Kamper / Sv: Treningskamp: AaFK - Brann
March 06, 2011, 18:08:59 PM
Der ja!
615
Kamper / Sv: Treningskamp: AaFK - Brann
March 06, 2011, 17:34:28 PM
Color Line er en vanskelig arena for Brann, men dette er jo beyond horribelt.
616
Quote from: dudo on March 01, 2011, 22:07:44 PM
Men om vi trekker en av DMene ned, så har vi jo ikke overtallssituasjonen lengre ...


Vel jeg tenkte kansje først å fremst på brudd/kontringer hvor muligheten for overtall ligger i å komme først fremover, det er mulig jeg misforsto deg litt. Men det er jo klart det er et dilemma der. Vi var jo ekstremt flinke på balansen i både kontringer og det generelle offansive spillet vårt i 2007, de fleste målene våre kom jo enten på kontring med flere/spill på helstad i bakrom eller på spill igjennom kantene. I alle tilfellene var vi ofte i balanse hvis vi mistet ballen, tapet av Andresen/Helstad spiller jo selvfølgelig inn der. De siste årene har vi fått mange imot fordi vi ikke har klart å komme oss tilbake etter et feilslått angrep, det er viktig at vi sikrer oss bakover. Det har vært altfor mange år nå vi har sluppet inn halvparten av målene på at vi ikke har klart å komme oss ordentlig tilbake i forsvar.
617
Quote from: dudo on March 01, 2011, 20:40:02 PM
I tillegg håper jeg vi kan legge opp spillet slik at vi har anledning til å slippe Zsolt på Hoftun-løpene sine, de kan skaffe oss (eller motstander, alt etter hvorvidt vi behersker spillet) flere overtallssituasjoner pr kamp..


Det burde vel være mulig å trekke en av de defansive midtbanespillerne ned i en slik situasjon. Zsolten er god med ballen i beina og han har et godt driv, får vi et brudd og Zsolt er i bedre posisjon enn feks Austin burde han jo bare peise på.
618
Brann / Sv: Overganger 2011
February 13, 2011, 09:58:21 AM
Quote from: gladiporno on February 13, 2011, 09:44:02 AM
På generelt grunnlag ville jeg ikke tatt det journalistene hevder for god fisk. Jeg har sett hvordan de jobber. Ikke sjelden presenterer de sine antakelser som kalde fakta.


Ja, det er jobben hans å generere interesse, skape rykter osv. Det er mulig han har rett, men det er ikke noe vits i å spekulere idet før det kommer uttalelser direkte fra en troverdig kilde. Hvis dette stemmer og en BA journalist vet det vil det komme på trykk iløpet av dagen.
619
Brann / Sv: Overganger 2011
February 13, 2011, 09:54:48 AM
Quote from: sigg on February 12, 2011, 10:46:33 AM
Quote from: nero on February 12, 2011, 09:40:06 AM
Når man tenker etter, er det jo den rene skjære galskapen at en fotballklubb har tre ansatte i mediaavvdelingen, mens de ikke har råd til verken sportssjef eller speider(e). Men vi har vel aldri trodd at Brann er en spesielt godt ledet klubb?


Dette er vel kun pga. den digitale mediepotten. Når dagens avtale skal reforhandles får vi håpe at det blir gått vekk fra dette våset om å skape mest mulig trafikk på klubbenes internettsider. Idiotiske videoer uten særlig innhold, missvisende overskrifter for å genere klikk og generelt sett elendig oversikt på sidene er gjennomgangsmelodien. Kanskje kan vi tuppe Gorm ut vinduet òg..  ;D


Media; redaksjonellt eller markedskommunikativt er bare formen. Det er totalt verdiløst uten et innhold. Sportslig suksess er den største faktoren for å generere mediainteresse, tv-kamper og internettrafikk. Man kan selge keiserns nye klær, men på et tidspunkt er man under nedrykksstreken, naken og med spindelvev på hjemmesiden. Jeg er opptatt av media, men når alt kommer til alt så handler det som jeg sier tidligere om innholdet, FB/Twitter handler om de som bidrar, avisene handler om nyheter og Brann.no skal på samme måte bygge opp om Brann sportslig. La oss kutte ned på Medieavdelingen og opp om å legge forholdene til rette for Fotballaget Brann og et apparat rundt å skaffe billige gode spillere utenfra og unge, kompetente spillere innenfra. 
620
Brann / Sv: Overganger 2011
February 12, 2011, 07:40:38 AM
Quote from: Belfort on February 11, 2011, 09:49:52 AM
Quote from: krakra on February 11, 2011, 09:03:06 AM


Det er jo dette som er speidervirksomhet! Ikke en Hauge som tar seg to til tre turer ut i dalen i året.  Rbk har et enormt fortrinn til oss her


Men dette har vi jo etterspurt i Brann i flere år. Selv i suksessperioden 2004-2007 var vi jo ikke flinke nok til å kartlegge markedet. Problemet var jo ikke de spillerne som slo til, men det lasset av spillere som ikke gjorde det Klock, Sjøhage, Ludvigsen, Busk-kenguruen, Memelli, Suazo, Twaithe, Zavrl etc etc etc
Det som holdt oss flytende var dels  Ludvigsen som hadde kontakter til å finne gull og dels at vi hadde økonomiske midler til å feile.
Men tenk da om vi kunne luket bort halvparten av feilene og finansiert de pengene i 2-3 spillere i løpet av de årene på spillere i Scharner/Annan klasse(+fylt lokale unge spillere på backup, som primært sett ikke var langt bak noen av de på flopplisten). Rent sportselig kunne vi kansje innkassert gullet ett år før og gitt oss et år ekstra å bygge før finanskrisa slo inn, men la oss ikke spekulere. Det sier jo seg selv at hvis vi hadde bygd et nettverk hvor vi ikke bare kartla spillerne, men også klarte å markedsføre oss som en klubb som skaper profiler og selger de; så ville det vært verdt veldig mye. Både sportslig og økonomisk. Men det er ikke for sent, la oss begynne nå.

Det koster å feile, uansett om spilleren kommer gratis har lønnskostnader og SOF ligget på et slikt nivå at det har enormt mye å si å treffe riktig. Jeg kjenner lite til speiderdrift, jeg vet ikke hvor mye lønn de krever, men jeg har vanskelig for å tro at det er mer enn en spillerlønn, så det må jo lønne seg i det lange løp. Jeg vet det er Belgiske og Nederlandske klubber som har budsjett på størrelse med Brann som har både to og tre speidere på fast stilling. Det er på tide at Brann kutter litt ned på mediaavdelingen sin, media er interessant, men hvis det skal påvirke det økonomiske krever det innovasjon, noe jeg ikke ser på dette punkt. Jeg kan leve med å spise vanlig ostepop og jeg klarer meg uten Brann dusjsåpe hvis litt mer av fokuset går mot det sportslige. 
621
Brann / Sv: Overganger 2011
January 12, 2011, 18:42:15 PM
Quote from: Xminator on January 12, 2011, 16:24:15 PM
Og etter min mening er ett Brannlag uten Huseklepp godt i stand til å ta en av de to nederste plassene. Jeg vil si at ut fra det vi har kvittet oss med fra 2010 alene er nok til at vi skal slite selv med Huseklepp. Slik jeg ser det kan ikke noen av de nye floppe.

Håper jeg tar feil, men årets Brannstall er noe av det svakeste jeg har sett i Brann.


Jeg synes det er vanskelig å si. Brannlaget ifjor virket som de allerede var ferdig i Brann, det var ikke fruktbart at stammen i laget hadde tankene sine andre steder. Laget er jo på papiret svakt, men slår Ojo og Haugen til, samt at vi får en erstatter for Huseklepp som ikke er helt talentløs, bør vi kunne klare å holde oss godt inn på trygg grunn. Hadde vi hatt en en litt mere kompetent mann på spillerkjøp og et bedre grunnlag for utvikling så skulle jeg vært mer positiv. For det er ikke tvil om at vi har et mer sultent lag nå og et mye bedre grunnlag for en god treningskultur, det er bare det at dette laget