Bli med til Fredrikstad og cupfinale på Ullevaal!

Tidenes bortesesong avsluttes med to skikkelige godbiter: Kokefest i Fredrikstad og cupfinale for Brann-kvinnene. Les alt om opplegget for de to siste bortekampene i 2022 og bli med!

Fredrikstad borte 22.oktober

Diaspora Bergensis, BBØ og Bataljonen samarbeider om en skikkelig kokefest i Fredrikstad i forbindelse med tidenes siste bortekamp i Obos-ligaen. Både før og etter kampen blir det arrangement for Brann-supporterne på City Scene. Etter kampen blir det fest med blant annet Raymond Kvisvik, Per Egil Ahlsen, Girson og Det Skandaløse Orkester, som spiller både gamle og nye Brann-sanger. Inngang til arrangementet etter kampen koster 100,- kroner for ungdommer (18-20 år) og 150,- for voksne. Dette blir helt episk!

Bataljonen organiserer tur med overnatting til kampen for bare 579,- kroner (379,- for ungdommer til og med 20 år). Vi er utrolig takknemlige for å ha fått en busstur i gave fra Fotballpuben og har derfor mulighet til å tilby en så lav pris selv med overnatting på hotell!

Bussen går klokken 0100 natt til lørdag og returnerer til Bergen søndag klokken 1100. Alle reisende bookes inn på trippel- og dobbelrom på hotell. Alle under 18 som vil reise på turen må reise sammen med en foresatt. Både BBØ og Diaspora Bergensis organiserer turer til Fredrikstad fra Oslo. Serveringen på City Scene åpner klokken 1200 og vi går i samlet marsj til stadion klokken 1430

Cupfinalen Brann-Stabæk 5.november

Det er klart for første cupfinale for klubben siden 2011 – og tidenes første cupfinale for Branns kvinnelag! Vi skal selvsagt stille opp i hopetall på Ullevaal for å støtte laget frem til en historisk seier. Siden det finnes veldig mange ulike reisemuligheter til Oslo denne helgen, har ikke Bataljonen organisert tur. Men vi oppfordrer selvfølgelig alle kokende idioter til å sette seg på tog, i busser og i biler for å komme seg over fjellet. Syngende Brann-supportere samles i midten av nedre Bendit-svingen. Følg denne lenken for å kjøpe gratis(!)  plasser på supportertribunen.

Brann, Bataljonen, Diapora Bergensis og BBØ samarbeider om et tettpakket program for cupfinalehelgen:

  • Fredag: Cupfinaleshow på The Wild Rover i Karl Johans gate
  • Lørdag før kamp: Oppladning og samling på The Old Irish på Majorstuen og samlet avreise til Ullevaal
  • Lørdag etter kamp: Cupfinalefest på Faksen bar i Nedre Slottsgate (OBS! Bare 300 plasser)

Følg med på brann.no og i sosiale medier for mer detaljert informasjon om programmet i ukene frem mot den store cupfinalen

1500 Brann-supportere i Ove Thue-marsjen 9.april 2022 (Foto: Eirik Ullebø Kopren)