Billetter og plassering – Cupfinalen 20.mai

Under følger viktig informasjon om billetter til cupfinalen mot Lillestrøm og om plassering av Brann-supportere.

Brann-supportere har plasser i Bendit-svingen på Ullevaal. På de nedre feltene bak målet forventes det at du står og at du synger fra begynnelse til slutt! Dersom du ikke vil synge av full hals gjennom hele kampen, må du kjøpe billetter på andre plasser.

 

Interesseliste for cupfinalebilletter

Dersom du har partoutkort på Brann Stadion vil du ha førsteprioritet på å få billetter via Brann. Partoutkortinnehavere vil få tilsendt lenke fra Brann fredag 5.mai for å kjøpe billett. Alle som har partoutkort trenger derfor IKKE å melde interesse for cupfinalebilletter via Bataljonen. 

Dersom du er medlem av Bataljonen og ikke har partoutkort, kan du melde interesse for billetter via vår nettbutikk. Fristen for å melde sin interesse til Bataljonen er tirsdag 2.mai kl 23:59.

For å understreke igjen: Du trenger ikke å melde interesse dersom du allerede har partoutkort på Stadion.

Alle som melder sin interesse for Bataljonen-billetter vil bli prioritert etter ansiennitet (sammenhengende år med medlemskap). Prioriteringslisten vil bli sendt inn til Brann, som vil stå for den endelige fordelingen av billetter i Brann-svingen. Alle som er prioritert får tilsendt lenke til å kjøpe billett 5.mai

NB! Denne informasjonen er basert på de opplysningene om billettsalget som vi har fått nå. Vi tar forbehold om eventuelle endringer underveis

 

Tribunekart

Som nevnt over forventes det klart at alle som står bak mål bidrar aktivt til å skape en elektrisk stemning rundt vår første cupfinale på tolv år. Under finner du tribunekart over de ulike feltene på nedre del. Lokomotivfeltet er for de aller mest tribuneaktive. Kokefeltet er for de som vil bidra med ekstra innsats for å løfte stemningen fra god til elektrisk. Syngefeltene er for andre som ønsker å synge for full hals fra start til slutt.

Brann-supportere på alle andre felt må selvsagt også synge med og løfte laget frem til en historisk cuptriumf. Men på akkurat disse feltene er forventningene skjerpet.

Foran de nedre feltene vil det stå flere forsangere. Følg med på forsangerne og hold det tempoet de setter, slik at tribunen synger mest mulig samstemt og høylytt