Bataljonen.no i ny drakt

Endelig er den her, den nye nettsiden til Bataljonen

Bataljonen har lenge slitt med en gammel og utdatert nettside. Derfor har vi inn mot sesongstart jobbet intenst sammen med vår leverandør Mementor, for å få klar vår nye nettside. Vi har mye ny funksjonalitet, som gir oss mangemuligheter både med medlemside, nettbutikk og betydelig forenklet publisering av artikler. Vi har også besluttet å beholde det gamle forumet, for å beholde all aktivitet der gjennom årenes løp.

Hva er de viktigste nyvinningene på den nye nettsiden:

 • Min side
  Her finner du all medlemsinformasjonen din. Adresse, E-post, medlmemsnummer, historikk og ikke minst Medlemskort.
  Du logger deg enkelt inn med E-post adressen du har registrert på ditt medlemskap i Bataljonen. Dersom du ikke husker hvilken adresse du har registrert deg med, kan du sende en E-post med navn og medlemsnummer til styret@bataljonen.no med ønsket E-post.
 • Nettbutikk
  Vi hadde en nettbutikk på den gamle nettsiden også, men denne er mye enklere å bruke og administrere. Vi har fått inn funksjonalitet som blant annet gjør bestillingen og administrasjonen av turer enklere og mer oversiktlig.
 • Artikler
  Det er ingen hemmelighet at det ikke akkurat rant over med artikler og nyheter på de gamle nettsidene. De var rett og slett så dårlig og utdatert at funksjonaliteten ikke ble brukt. Nå er det enkelt å legge ut artikler, linke til youtube videoer og legge til bilder. Nå kan vi endelig gi innhold også på nettsidene.
 • Nettside på mobil
  Nettsiden er tilpasset mobiltelefoner, så du kan bruke mobilen til å lese deg opp på nyheter og oppdatere medlemsinfo. Du kan også hente frem medlemskortet på mobil, for å kunne benytte medlemsfordeler.

Vi ønsker alle velkommen til våre nye nettsider, og håper alle er fornøyd.

OBS! Det er mye mer funksjonalitet en det vi har beskrevet her, utforske sidene og finn ut av hva du liker best.