Alle til Mjøndalen! Nå sender vi to busser.

Da har Bataljonen besluttet å sende buss nr to til Mjøndalen.
Bli med til Mjøndalen 3.oktober! Bataljonen har allerede solgt ut en buss over fjellet, men fortvil ikke for det er fortsatt plass på buss nr to –  melde deg på buss nummer to i nettbutikken.

Vi skal overta Mjøndalen fullstendig og endelig ta tre poeng mot bruntrøyene. Det mobiliseres for fullt i alle kanaler for å samle flest mulig Brann-supportere i 3050, og vi setter selvsagt opp busstur til kampen. Dette er en prioritert tur og koster derfor bare 400,- kr. En buss ble utsolgt på noen timer og nå har vi satt opp en buss til. Kjøp busstur i nettbutikken.

Praktisk reiseinformasjon

Bussene går fra perrongen ved Blomsterpaviljongen på Bystasjonen kl 0700 søndag morgen. Alle som skal reise med buss må stille opp seinest ti minutter før avreise.

Bussen kjører oss til Drammen, hvor det er samling på puben Lauritz. Vi reiser samlet med tog fra Drammen til Mjøndalen klokken 1643 og går i felles marsj fra togstasjonen i Mjøndalen til stadion. Det forventes så klart 100% innsats i gatene og på tribunene fra alle Brann-supportere.

Bussene går fra Mjøndalen rett etter kampslutt og er tilbake i Bergen rundt klokken 0300 på natten.

Billetter

Alle som reiser organisert med Bataljonen vil få mulighet til å kjøpe billett på bussen. De som reiser på bussen trenger altså ikke å kjøpe billett på forhånd. Billettene koster kr 200,- og betaling skjer via Vipps til nummer 39836 (Brann Bataljonen Bergen).

Alle som ikke reiser med buss kan kjøpe kampbilletter her.

Teksten er oppdatert 28.09.21 kl 2141