• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2010

Started by OmOssSjølOgHansaøl, October 27, 2009, 22:58:49 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Ricky

Quote from: Klaus_Brann on March 03, 2010, 23:13:14 PM
At Opdal skal være et såpass stort usikkerhetsmoment er jeg uenig i, han er virkelig på gang igjen.


Opdal og keeperplassen generelt er et usikkerhetsmoment de luxe i årets Brann-lag.. Trenger ikke være bøffel for å mene dette. Er jo flere år siden vi hadde stabilt gode keeperprestasjoner over tid.

Grusom B

Quote from: Henki on March 04, 2010, 10:40:29 AM


Tja, du kan vel forsåvidt ikke velge hvem du skriver for når du publiserer det du skriver på et internettforum. Ei heller kan du forvente å bli tatt i mot med åpne armer og bare forvente å få konstruktiv kritikk når du legger frem et tabellforslag på en supporteklubb sin hjemmeside.
At du velger å plassere Brann på 9.plass på tipset dit, og flagger det høyt og tydelig på Bataljonen sitt forum, gjør vel heller ikke sitt til at du blir sett på som den mest velkomne gjesten på forumet av alle og enhver.

I tillegg gjør jo faktafeilene i det du skriver sitt til at tipset fremstår som useriøst. Hvis målet ditt var å provosere burde du holdt deg til noe enklere og mer håndfast enn ett tabelltips. Hvis målet ditt var å skape en konstruktiv debatt på bakgrunn av tabelltipset ditt (for ordens skyld: jeg synes diskusjoner om tabelltips egentlig er uinteressant samme hvem som kommer med dem) burde du ha tatt deg bedre tid slik at ihvertfall faktaopplysningene du kommer med var korrekte. 


Fair enough, men her var det jo en person som ikke gadd å lese engang før han fordømmer. Jeg forventer ikke ren forbrødring og kjærlighet, og uttrykte jo klart at jeg regnet med reaksjoner. Det betyr ikke at det er nødvendig å være nedlatende. Det burde ikke være vanskelig å forstå at det provoserer. Hva provosering angår var det overhodet ikke meningen min. Jeg har ingenting i mot Brann utover den latterlige pengebruken dere prestert de siste fem-ti årene, men der har vi knappest vært så veldig mye bedre selv heller.  Jeg var egentlig ikke ute etter noen debatt heller, som jeg skriver i åpningsinnlegget mitt var det snakk om ren, skamløs egenreklame. Du liker ikke tabelltips, det er helt fair, men det er mange som gjør det og som verdsetter lesestoff frem mot seriestart for å stilne suge etter ekte vare litt. Jeg er blant dem, og leser alt jeg kommer over før seriestart. Hva faktaopplysningene angår var det vel hovedsakelig snakk om en liten slurvefeil med navn, og selv om den er pinlig betyr ikke det at the gist of it blir feil av den grunn.

For å oppsummere synes jeg dere er godt forspent offensivt og har enkelte spillere som er helt i toppsjiktet både hva ren kvalitet og underholdning angår, men dere sliter tungt defensivt... Jeg regner med masse mål og en del spektakulære kamper, men etter flere år i toppen stiller dere til start med det som helhet dårligste laget dere har hatt på lenge, og da er det ikke usannsynlig at dere går en vanskelig sesong i møte.

Nå skal jeg mest sannsynlig ikke plage dere mer, men jeg regner med at dere vil like hva jeg har å si om vår felles fiende. Den kommer om ikke for lenge, og det blir ikke noen gullsesong for dem heller.

Takk for meg, og takk for respons. Håper virkelig ikke noen oppfattet dette som provokasjon, det var altså ikke meningen.

Spelaren

Quote from: Grusom B on March 04, 2010, 12:15:34 PM
Jeg har ingenting i mot Brann utover den latterlige pengebruken dere prestert de siste fem-ti årene, men der har vi knappest vært så veldig mye bedre selv heller.


Vår pengebruk har vært latterlig dei to foregående årene. Frå 2003 tilogmed 2007 gjekk me med årlige overskudd.
Gå av.

krøvel vellevold

Det dårligste laget vi har hatt på lenge? Hva har skjedd siden 2009 da? Vi har kvittet oss med en midtstopperklovn som kostet oss masse poeng i fjor, vi har fått Opdal tilbake i mål (og som forhåpentligvis spiller hele sesongen denne gang), vi skal forhåpentlig ha Guastavino på banen hele sesongen (han spilte jo bare halve fjoråret), og vi har fått Erik Mjelde inn. Brann virker også bedre på forsesongen 2010 enn vi har vært på mange år - gullsesongen inkludert. (Nei jeg tror ikke vi tar gull). Og "etter flere år i toppen?" Hvor har du vært de siste årene? Men det er mulig 8.plass og 5.plass er "i toppen" for en LSK-supporter...
Legg ned hele klubben!

Nixon

He he, denne pippipen virker ikke å ha helt oversikten. Mange ord, men svært lite substans. Nesten litt pinlig...
Rød makt på Hansa

Klaus_Brann

Quote from: Markmus on March 04, 2010, 08:04:35 AM
Klaus, du vinner jo strengt tatt veddemålet om vi havner på 10. eller lavere også :P


Jo da, men vi havner ikke på 9. eller lavere uansett, så det kunne jeg godt tatt med i veddemålet:)
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Nightfox

Quote from: Klaus_Brann on March 04, 2010, 01:25:23 AM
Quote from: Nightfox on March 03, 2010, 23:58:18 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 03, 2010, 23:13:14 PM

Konklusjon; 9. plass?!?! Jeg vedder et fat Hansa på at det ikke skjer.



Enig. vi kan fort havne både en og to plasser lenger ned..


Tar du veddemålet mao?


Jeg nei. Jeg er jo enig med deg i at det ikke blir en 9. plass..

Xminator

Bjarnason kan rekke seriestart og seriepremieren, men usikker på hvor positivt dette faktisk er for laget. Med skaden ville vi vert tvunget til å prøve noe nytt. Bjarnason gjør garantert en ok jobb, men vi trenger noe mer. Det kunne vi fått med Yaw og Austin som stopperpar.

Gulløl

I første kamp mot Haugesund blir nok Austin foretrukket foran Bjarnasson om begge er skadefrie.  Haugesund spiller en unorsk fotball med ballen langs bakken, og der har Austin mer å bidra med en Bjarnasson.

Så Yaw og Austin blir nok midtstopperparet i den kampen og forhåpentligvis blir det så vellykket at det fortsetter slik utover i sesongen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

KEO

Nu kør vi!

dudo

Du hopper glatt bukk over at vi har alternativene Bakke, Guntveit, PVM, Haugsdal m fl når det gjelder midtbaneplassen ved siden av Jaiteh?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

dudo

http://www.h-avis.no/sport/hun-er-fkhs-hemmelige-vapen-1.4651761

Etter fem minutter ned Joakim Våge Nilsen og Eirik Mæland økte "skandinavias fremste ekspert på tilslag på fotball" treffprosenten deres på frispark betraktelig. Kan vi få flydd henne til Bergen umiddelbart?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: dudo on March 05, 2010, 12:16:34 PM
Du hopper glatt bukk over at vi har alternativene Bakke, Guntveit, PVM, Haugsdal m fl når det gjelder midtbaneplassen ved siden av Jaiteh?


Enig i at vi har alternativer, men vi mister noe vesentlig på midtbanen om vi tar Austin ut. Så da blir det jo selvfølgelig en avveining mellom hva vi mister og hva vi får ved å sette Austin på midtstopperplass.

Om Austin settes i forsvar har jeg lyst å forsøke PVM og Jaiteh på midten, om de er skadefrie og i form.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Kombinasjonen Jaiteh-Austin er ikke min foretrukne. Jeg er enig med deg i at det kunne vært spennende å se PVM sentralt, selv om det gjør at vi knapt har noen luftstyrke sentralt på midten.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

I midtforsvaret mener jeg iallefall at Yaw bør være førstevalget. Jeg så det allerede i kampene for Alta i fjor at han hadde store kvaliteter og de mener jeg han har dratt frem i årets treningskamper. Det er mulig at han vil slite litt med presset osv. i TL, men la ham vokse på det mener jeg. Han har vært vår beste stopper denne oppkjøringen. Austin er vår nest beste, men jeg er enig i at vi er svekket på midten uten ham. Vi mister drivet hans og får en ganske temposvak midtbane. Det hadde vi vel strengt tatt i 2007 og, men da hadde de iallefall relativ store ferdigheter med ball og så lenge vi styrer kampen er ballkontrollen viktigere enn farten. De kan jo bare stå der og slå gode pasninger, enkelt sagt. Problemet er jo da at vi ikke har noen voldsomme ballbehandlere. Gylfi har en bra teknikk, men han er så treig at han ikke klarer å gjøre seg spillbar engang og da blir det jo problematisk. Bakke kan brukes, men sliter med fysikken. Syns vi burde prøve PVM eller Mjelde. De har gode pasningsbein og er målfarlige. Jeg vil uansett ikke se Gylfi eller Guntveit. Da kan vi like gjerne gi plassen til Anders Næs eller Kristoffer Møvik.

Klaus_Brann

Quote from: dudo on March 05, 2010, 13:40:42 PM
Kombinasjonen Jaiteh-Austin er ikke min foretrukne. Jeg er enig med deg i at det kunne vært spennende å se PVM sentralt, selv om det gjør at vi knapt har noen luftstyrke sentralt på midten.


Det er jo umulig å ha spillere som kan være i nærheten av å oppfylle alles kriterier til sentrale midtbanespillere.

En liten oppsummering av hvilke kvaliteter de skal besitte i følge forumfolket;

- Luftstyrke
- Kreativitet
- Pasningssikkerhet
- Duellstyrke
- Defensive egenskaper
- Offensive egenskaper
- Hurtighet
- Målfarlig
- Løpsstyrke
- Teknikk

Er det noe jeg har glemt da?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krakra

Det er defintivt viktige egenskaper hos en midtbanespiller ja. Siden vi har to er det jo også mulig at det har noen hver og fyller ut hverandre. Det er problemet vi får på midten uansett hvem vi bruker. Den blir lite utfyllende. Den beste hadde vært en skadefri Bakke sammen med Jaiteh. Da har vi løpsstyrke, teknikk, hodestyrke, offensive ferdigheter, defensive ferdigheter og luftstyrke. Mangler litt fart og kreativitet, men jeg tror den hadde funket.

dudo

Quote from: Klaus_Brann on March 05, 2010, 14:08:31 PM
Det er jo umulig å ha spillere som kan være i nærheten av å oppfylle alles kriterier til sentrale midtbanespillere.


Det er klart, selv om jeg ikke helt ser poenget ditt. Det ligger jo en implisitt prioritering i setningen min. For å utdype: Selv om vi mister luftstyrke og hurtighet ved å bruke PVM i stedet for Austin, så mener jeg at det kan være verdt det i og med at vi vinner en del på det offensive og kreative, og ikke minst mtp oppsiden ved å kunne bruke Austin i midtforsvaret.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Jeg for vel presisere at jeg skrev prøve, ikke at det er mitt foretrukne par på midten. En konstellasjon på midten bestående av Mjelde, Vaagan Moen, Jaiteh og Solli synes jeg er verdt et forsøk. Hodestyrken er gjerne ikke den beste men det er nok av duelllstyrke og defensive fibre der, men det er i første rekke offensivt jeg like denne. Bør prøves altså, ikke noe annet.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

olebrann3

Quote from: dudo on March 05, 2010, 13:12:43 PM
http://www.h-avis.no/sport/hun-er-fkhs-hemmelige-vapen-1.4651761

Etter fem minutter ned Joakim Våge Nilsen og Eirik Mæland økte "skandinavias fremste ekspert på tilslag på fotball" treffprosenten deres på frispark betraktelig. Kan vi få flydd henne til Bergen umiddelbart?


Våre skyttere hadde iallefall sikkert lært noe

Klaus_Brann

Quote from: dudo on March 05, 2010, 14:21:50 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 05, 2010, 14:08:31 PM
Det er jo umulig å ha spillere som kan være i nærheten av å oppfylle alles kriterier til sentrale midtbanespillere.


Det er klart, selv om jeg ikke helt ser poenget ditt. Det ligger jo en implisitt prioritering i setningen min. For å utdype: Selv om vi mister luftstyrke og hurtighet ved å bruke PVM i stedet for Austin, så mener jeg at det kan være verdt det i og med at vi vinner en del på det offensive og kreative, og ikke minst mtp oppsiden ved å kunne bruke Austin i midtforsvaret.


Det var egentlig ikke et stort poeng i forhold til ditt innlegg, mer en oppsummering av hva folk her inne mener våre sentrale bør ha av kvaliteter, og som krakra sier, så er det jo klart at de to bør og kan utfylle hverandres mangler.

Jeg tror at Jaiteh og Austin kunne utfyllt hverandre bra hvis de hadde fått mer tid sammen. Hittil har det jo vært mye fra og til.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

haak

Jeg har vel sagt det før men det kan ikke gjentas for ofte.
Jeg bregriper ikke at Brann tør å gå sesongen i møte med
en midtstoppersituasjon som er så prekær.
Med tanke på gule kort + skader blir det flere enn Bakke og Austin som må vurderes som stoppere etterhvert.
Selv om klubben har dårlig råd må det være mulig å gjøre endringer for å tilfredstille dette ene og kanskje
mest kritiske problemet foran sesongen.

krakra

Må en klubb ha 5 eller flere alternativer på stopperplassen? I fjor hadde vi tre og det gikk jo stort sett bra.

dudo

Av de fire vi har som alternativer er det vel bare Bakke som har en spesiell skadehistorikk å snakke om?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

DangerousDan

Poenget er jo først og fremst at vi overhodet ikke har 4-5 alternativer.
Vi har 2.
AV dem er den ene gammel men bemerkelsesverdig lita skadd, som er supert.
Den andre er urutinert, og kanskje ganske mye skadd til å være så ung!?

At dere regner Bakke og Austin som Stoppere, og da særlig sistnevnte betyr vel at vi har en haug med stoppere i stallen. Både Tijan og Gylfi _kan_ nok spille der. Guntveit og. Velg og vrak.

krakra


DangerousDan

Poenget er ikke først og fremst om Austin _kan_ spille der eller ikke.
Poenget er at vi i mangel på alternativer kan måtte bruke vår antatt beste (etter mitt syn) midtbanespiller som midtstopper.
Jeg er ganske sikker på at det vi taper uten Austin sentralt gir flere minuspoeng enn plusser når han skal øve seg på å spille stopper.
For det må han. Han har ikke spillt mye stopper og virker ikke stødig i posisjoneringen der synes jeg.

Mulig han kan bekle posisjonen, men jeg synes han virker såpass mye bedre på midtbanen at det blir en minus totalt sett.

Huseklepp kan spille glimrende på kanten, men ikke være på topp samtidig.
Derfor bør han være spiss og Austin midtbanespiller.

krakra

Jeg tror PVM eller Bakke kan gjøre en mer enn god nok jobb på midtbanen. Så lenge vi er det førende laget gjør det ikke mye at de ikke har all verdens tempo. Uansett så mener jeg at dersom Austin hadde vært en nyinnkjøpt midtstopper og spilt som han har gjort i de tre kampene han har spilt så hadde de fleste vært enige i at han er en veldig god stopper.

DangerousDan

Quote from: krakra on March 06, 2010, 14:30:01 PM
Jeg tror PVM eller Bakke kan gjøre en mer enn god nok jobb på midtbanen. Så lenge vi er det førende laget gjør det ikke mye at de ikke har all verdens tempo. Uansett så mener jeg at dersom Austin hadde vært en nyinnkjøpt midtstopper og spilt som han har gjort i de tre kampene han har spilt så hadde de fleste vært enige i at han er en veldig god stopper.


Meget mulig.
Mitt poeng er uansett at Austin bør brukes på midtbanen (som den offensive av 2), og at vi mister mer ved ikke å ha ham der enn vi tilføres ved å ha ham som stopper.

Da blir totalen negativ, og i hvilken grad han _kan_ brukes som stopper blir feilfokusert.

krakra

Det gjenstår å se. Jeg er enig i at det ser litt tynt ut kvalitetsmessig på midtbanen uten Austin, men vi har spillere som Mjelde, PVM og Bakke som jeg tror kan gjøre en god jobb offensivt.

Markmus

Midtbanen vår er godt besatt og ser ut til å inneholde spillere som kan spille i flere posisjoner. Det er ingen regel som sier at Austin ikke lenger kan spille midtbane hvis han spiller midtstopper, så at midtbanen blir tynn er jeg ikke med på.
Ka du ve?

krakra

Spillere som Gylfi og Guntveit gjør ikke midtbanen mindre tynn i mine øyne:) Vi har av brukbare, rene midtbanespillere: JAiteh, Austin og Bakke. I tillegg har vi PVM og Mjelde, men en av dem må spille venstrekant. Med Austin som fulltidsstopper har vi Jaiteh, PVM/Mjelde og Bakke. Det er ganske tynt, men det er gode spillere.

haak

Er Bakke skadefri er han selvskrevet som 1 av 2 sentral midtbane.
Det har kampene han har spilt vist.
Problemet til Bakke er ikke kvaliteten, men skadene.
Hadde han klart en sesong uten skader vil jeg heller ha Bakke på midten og Austin som stopper
pga farten til Austin bak.
Uansett så viser historien seg at med 30 seriekamper ++ så trenger vi minst 4 stoppere gjennom en sesong.

dudo

Quote from: haak on March 06, 2010, 15:21:52 PMUansett så viser historien seg at med 30 seriekamper ++ så trenger vi minst 4 stoppere gjennom en sesong.


Brukte vi mer enn 3 i fjor?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Ricky

Armann Bjørnsson spilte et minutt mot FFK :)

DangerousDan

Quote from: dudo on March 06, 2010, 15:34:40 PM
Quote from: haak on March 06, 2010, 15:21:52 PMUansett så viser historien seg at med 30 seriekamper ++ så trenger vi minst 4 stoppere gjennom en sesong.


Brukte vi mer enn 3 i fjor?

Nixon

http://fotball.bt.no/eliteserien/article162990.ece

Nilsen vil ikke si noe om årets sesong.
Solli drømmer om gull...
Rød makt på Hansa

nero

Quote from: Nixon on March 07, 2010, 09:55:15 AM

Nilsen vil ikke si noe om årets sesong.



Like greit. Dette kan definitivt gå begge veier. Det har vært klare tegn til forbedring, men vi er imidlertid svært sårbare mht nøkkelspillere, spesielt Huse og stopperne. Dette ser nok Nilsen like klart som oss, så det ville bare være dumt og gå ut med medaljesnakk og øke fallhøyden unødvendig. Jeg tror vi kan gjøre det brukbart, og ende på en fjerdeplass. Hmm, hadde egentlig ikke trodd jeg skulle bli såpass optimistisk.
Lions led by donkeys.

skuteviken

Jeg regner med i løpet av uken at Brann kommer med en offisiell målsetning, men at Nilsen ikke kan stå for den alene nå skjønner jeg.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

DangerousDan

Quote from: krakra on March 06, 2010, 14:09:40 PM
Er det noe som helst som tyder på at Austin _ikke_ er en god midtstopper?


For å svare på smørsmålet ditt fra i går: Ja - det er MYE som tyder på at Austin ikke er en god stopper.

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

gladiporno

Quote from: dudo on March 07, 2010, 16:49:06 PM


Synd at Solli blir skadet nå som han virker å være i god form, men jeg er ikke så veldig bekymret for høyrekantposisjonen da jeg mener vi har ganske bra dekning der. Både Haugsdal, Guntveit, Mjelde og kanskje Hansen vil være aktuell fra start mot FKH. Tror ikke det er der vi eventuelt taper kampen. Det er nok av usikkerhetsmomenter andre steder på banen.

Langhår

Det var særdeles lite kjekt. Jeg ser på Solli som helt sentral i årets lag. Den desidert beste høyrekanten vi har.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

Jo, men det er jo(kanskje) bare en kamp mot et lag vi skal slå om si så starter uten høyrekant. Taper vi mot Haugesund er det neppe fordi Solli ikke er med. Det er også bare et sår og ikke noen tilbakevendende skade. Hadde han skadet akillesen hadde det vært verre.

Huff

March 07, 2010, 20:18:04 PM #844 Last Edit: March 07, 2010, 21:57:11 PM by Huff
Quote from: krakra on March 07, 2010, 17:58:18 PM
Jo, men det er jo(kanskje) bare en kamp mot et lag vi skal slå om si så starter uten høyrekant. Taper vi mot Haugesund er det neppe fordi Solli ikke er med. Det er også bare et sår og ikke noen tilbakevendende skade. Hadde han skadet akillesen hadde det vært verre.


Jepp, til seriepremieren stiller en selvsagt med toppet lag, men om Haugesundkampen hadde kommet midt i sesongen i en periode med ekstremt tett kampprogram skulle vel dette være en kamp vi ville hvilt enkelte profiler i. Haugesund hjemme er en kamp som skal vinnes uavhengig om solli er med eller ikke. Velger å se dette som en utmerket sjanse for Haugsdal å vise seg frem og legge press på Solli. Dette hadde vært et problem om det hadde vært RBK vi møtte, taper vi mot Haugesund er det som du sier; neppe fordi Solli ikke er med.

Så får vi se om Haugsdal starter, det bør han, ut fra treningskampene.

Hadde vært jævlig moro med et Kalveinnhopp i tillegg.

Klaus_Brann

Quote from: Nixon on March 07, 2010, 09:55:15 AM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article162990.ece

Nilsen vil ikke si noe om årets sesong.
Solli drømmer om gull...


Solli å ha røyka et eller annet på den siste treningsleiren, han virker jo veldig positiv i de siste uttalelsene. Uansett holder jeg litt med Solli i forhold til at Brann kan overraske, men det blir ikke gull.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: skuteviken on March 07, 2010, 11:51:34 AM
Jeg regner med i løpet av uken at Brann kommer med en offisiell målsetning, men at Nilsen ikke kan stå for den alene nå skjønner jeg.


Ja, får da håpe det. Det bør komme en målsetning om å havne blant de fire beste, og det bør nok få konsekvenser hvis vi havner utafor de fire første.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

skuteviken

Jeg skal ikke hive meg på noe hype, men sammenligner en Keita, Pedersen, Berget med Haugsdal så er det stor forskjell.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Xminator

Tror ikke Brann skal satse på å hvile noen profiler i noen kamper denne sesongen. Vi trenger hvert eneste poeng vi kan få.

gladiporno

Quote from: Huff on March 07, 2010, 20:18:04 PM

Så får vi se om Haugsdal starter, det bør han, ut fra treningskampene.

Hadde vært jævlig moro med et Kalveinnhopp i tillegg.


Om Solli ikke blir klar, tror jeg Guntveit og Haugsdal seiler opp som de klareste kandidatene til å ta over telemarkingen. Det er ellers flere kandidater om man justerer litt på posisjonene.

Tviler veldig på om Kalve er med i kamptroppen.

Go Up