• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Oppreist

1
Brann / Slitsom reklame på Brann.no
July 25, 2013, 08:58:10 AM
Reklamen på Brann.no har blitt mer og mer påtrengende i det siste. Når jeg åpner siden i dag er det to reklamebolker som blokkerer for resten av innholdet, en svær stripe for Oddsen øverst og Branns egenreklame for RBK-kampen og salg av effekter. I min nettleser kan jeg ikke klikke bort noen av disse. 

Generelt er det en uting med bokser som popper opp over det øvrige innholdet på siden og jeg besøker Brann.no langt sjeldnere enn tidligere.  Brann må huske på at reklameinntekter i stor grad er avhengig av antall besøk på nettsiden.  Annonsørene risikerer dessuten å irritere potensielle kunder fremfor å tiltrekke seg ønsket oppmerksomhet. 

Oppreist
2
Brann / Karantener
September 12, 2006, 11:59:26 AM
Fant ikke noen tråd på dette.  Det er høst og opphopingen av gule kort begynner å bli betydelig.  Brann har iflg VG 8 spillere som må stå over ved et nytt gult kort. Disse er:

Av disse er spesielt Andresen og ørnene en bekymring...

Når det gjelder RBK må Braathen stå over neste kamp mot Tromsø, mens Tettey er tilbake fra karantene.  
RBK har følgende spillere i faresonen:
Mika Koppinen (4 kort)
Vidar Riseth (4 kort)


For LSK
Shane Stefanutto (4 kort)
Frode Kippe (2 kort)
Michael Mifsud (2 kort)
Khaled Mouelhi (2 kort)


Karantenesituasjonen vår ser dermed langt mer risikabel ut enn konkurrentenes.. Her vil betydningen av bred stall bli avgjørende.
3
Brann / Rabatt for medlemmer av Bataljonen
May 23, 2006, 08:41:34 AM
Et kort spørsmål til dere som går på SS - hvordan kan man kjøpe billetter til rabattert pris gjennom Billettluka.no. Skal man da velge billettkategori "Student"?
4
Brann / Start-Brann Kamptråd
April 21, 2006, 09:43:16 AM
Er litt underlig at denne tråden ikke er startet for lenge siden. Hvordan går det på mandag. Klarer Brann å utnytte skadesituasjonen i Start.  Klarer vi å holde unna for dødballene.  Løsner det for midtbanen vår - får vi engasjert spissene? Hva tror dere folkens?
5
Brann / Odd-Brann - kamptråd
June 23, 2005, 15:15:19 PM
Er det ikke på tide å starte en kamptråd om Odd-Brann? På kort sikt er det tross alt viktigst å sikre 6 poeng mot Odd og HamKam.  

Med seier i neste kamp setter vi skikkelig press på RBK / VIF - minst en av dem må jo avgi poeng.  RBK har dessuten Tromsø borte i siste kamp før ferien så her er det muligheter til å få seg et lite forsprang.  Men men - vi vet hvordan dette er med Brann-Adam er sjelden lenge i Paradis...

Jeg regner med at vi fortsetter med tilnærmet samme mannskap som sist - men kanskje med Winters fra start?

Jeg ser Holtan er skadet - noen som vet noe om nivået på reserven?  Odd ligger sist - men har tross alt en del kvalitetsspillere i Hoff, Fevang, Occean i tillegg til Holtan.  Spilleren fra Venezuela virker jo også spennende - han hadde jo et sinnsykt mål nå sist mot HamKam.  Vi får satse på at selvtilliten er tynnslitt og at vi kan surfe litt på RBK-kampen.  Undervurdering er imidertid en klar fare.  Jeg har ingen god ferie før kampen er over og vi har tre poeng!!