• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - esp123

1
Han spilte heller ikke DM for Tromsø ifjor. Han spilte en dyp indreløperrolle, hvis det går an å si. RYJ var den dypeste på midten i Tromsø. Jeg tipper Opsahl får en tilsvarende rolle her også. Det blir en skjev 4-3-3/4-2-3-1.
2
Jeg ser ikke hvordan Saka skal spille DM i 4-3-3. Mangler intensiteten som kreves i rollen, i mine øyne.
3
Brann / Re: Sesongen 2024
July 24, 2024, 15:12:43 PM
Problemet til Finne er at en for liten andel av avslutningene hans er enkle avslutninger. Da er det vanskelig å opprettholde et høyt målsnitt over tid, og man er sårbar for perioder med måltørke.

Det er bare å sammenligne hvor Heggebø avslutter fra med hvor Finne avslutter. Det ligger enkelt tilgjengelig på FotMob.

Heggebø kommer stortsett til avslutning rett foran mål og ganske nærme mål. Finne kommer i mye større grad til avslutning fra litt ut til siden enten til høyre og venstre. Det er mye enklere å score mål rett foran mål sammenlignet med ut til siden.
4
Brann / Re: Sesongen 2024
July 24, 2024, 11:43:49 AM
Jeg må jo si at avslutninger per kamp er en meningsløs statistikk. Per 90 minutter har Heggebø 4,4 og Finne 4,1. Skudd på mål har Heggebø 2,2 og Finne 1,4.

Det at de faktisk presterer å sammenligne per kamp statistikk når de sammenligner Finne 2024 og Finne 2023, når han spiller vesentlig mindre per kamp, diskvalifiserer nesten hele artikkelen.

Berøringer i motstanderens boks er for eksempel tilnærmet likt hvis man sammenligner per 90. 12,3 vs 12,2. Elendig arbeid!

Per 90 stats (2024 vs. 2023):
Nøkkelpasninger: 0,79 vs. 1,29
Avslutninger: 4,1 vs. 4,9
Berøringer i motstanderens boks: 12,3 vs. 12,2

Jeg tipper hvis man hadde tatt en cut-off for 2023 og sett fra juni til desember, så hadde statistikken vært veldig lik årets.

5
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
July 23, 2024, 13:10:00 PM
At man ikke planla for dette scenarioet er helt utrolig. Det burde man ha gjort rett etter det som skjedde ifjor. Å være så avhengig av en 33-åring er uansett uholdbart - uavhengig av hvem det er. Når det i tillegg er en fyr som beviselig ikke kan stoles på, så er det enda mer utrolig.



6
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
July 23, 2024, 12:03:55 PM
Vi har vært svake, men vi har ikke vært så klart dårligere enn motstanderen som vi var mot Sarpsborg. Vi har igrunn vært bedre enn motstanderen i de aller fleste kampene, uten å sprudle.
7
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
July 23, 2024, 11:56:15 AM
Jeg er helt enig med Yaw. Det er elendig å bytte ut sin kaptein og en av de viktigste spillere rett før europakvalik. Og attpåtil med en annen spillertype. Terningkast 1.

Edit: Ute av kampform er han også. Helt utrolig elendig planlegging. Igjen. Akkurat som ifjor. Vi må begynne å være mer i forkant.
8
Brann / Re: VAR- tråden
July 22, 2024, 19:20:29 PM
Quote from: Wombat on July 22, 2024, 17:47:41 PM
Quote from: Superjack on July 22, 2024, 16:37:24 PMDet er ikke alltid at flertallet står på ytterfløyene. Oftest er flertallet et sted i midten.

Så også her tror jeg.

Mange misliker VAR.
Men jeg tror ikke det er for alle samme grunn.

En del tror jeg er mot VAR fordi det finnes ganger der det er uforståelig hvordan var fungerer, og hvordan var skal fungere.

Andre liker ikke tiden det tar, og så er det dem som mener det ødelegger hele gleden ved mål osv.

Personlig tror jeg det er en sum av alt dette, samt at det ved innføringen av VAR ble gjort konsekvensanalyser av «hva om» situasjoner.


Personlig tror jeg det er et mye større flertall mot aksjoner som stopper kamper, som i går, enn det er personer som er like iherdige motstandere som mener gårsdagens situasjon var ok. 


VAR motstanderen må ikke gå i fellen at de ødelegger sin egen sak med å bruke virkemidler som ikle godtas av det store flertall.

Det er ikke uvanlig at frivillige organisasjoner kan ekskludere medlemmer som dem mener skader renommé og omdømme. Og den myndigheten ligger ofte hos styrene. Så i ytterste konsekvens kan de mest militante VAR motstanderene miste sin rett til å tale imot og stemme imot VAR i årsmøtene.
I Brann skal det etter slik jeg forstår kunne tas opp på en generalforsamling eller ekstraordinær generalforsamling om et medlem skal utestenges i ett år.

Andre klubber vet jeg ikke, da jeg ikke klarte  å lete opp vedtektene til andre klubber.


 

Siden jeg har vært litt stor i kjeften, en klargjøring. Jeg er motstander av at aksjoner skal stoppe kamper

Men jeg fastholder at det som skjedde på Lerkendal var 100% NFF sin feil, bl.a pga manglende informasjon om konsekvenser. En annen sak er det at NFF helt klart prøver å kneble en "grasrot bevegelse" med slike virkemidler, forkastelig!

La aksjonene fortsette, men ikke til dette punktet, og la de gjerne være kreative (og myke for sikkerhetens skyld, så får ikke NFF noe å sette fingeren på)
Det ble visstnok advart flere ganger over høytaleranlegget om konsekvensene. Men aksjonene fortsatte likevel.
9
Når man ser på den midtbanen, så stusser man jo litt på hvordan vi endte opp med å selge kaptein og en av de viktigste spillerne og erstatte han rett før Europa. Lukter ikke avansement akkurat.
10
Brann / Re: VAR- tråden
July 22, 2024, 11:45:41 AM
I avstemningen «Synes du VAR-aksjonene har gått for langt?» har 65 prosent svart «Ja, dette er en parodi». Og jeg er en av de.
11
Quote from: fortune on July 21, 2024, 13:30:41 PM
Quote from: esp123 on July 21, 2024, 11:24:23 AMEn formasjon er bare tall. Så lenge prinsippene i bunn er de samme, så trenger det ikke nødvendigvis være så stor endring. Det eneste vi gjør er å flytte den ene indreløperne litt lavere i banen, det kan gi oss mer overtall i oppbyggingen av spillet dypere i banen også. Det kan også være bedre for en type som Hellan, som virker å være bedre høyere i banen. Da er det mer rom for at backene går høyere tidligere.

Det er vanlig på det høyeste nivået å bygge opp i en 2-3-5/3-2-5 formasjon. Da strekker man motstanderen samtidig som man ofte har overtall i flere av oppbyggingsfasene.

Jeg ser for meg noe slikt:


Sery Larsen - Pallesen - Kristiansen

Opsahl/Horn Myhre - Kornvig

Hellan - Castro - Heggebø - Finne/Horn Myhre - Warming/Mathisen

Hvem som spiller hvor er ikke så viktig. Men da får vi klassiske breddeholder som strekker i bredderetning og lengderetning samtidig som vi har spillere som kan operere i halvrommene/korridorene rundt Heggebø og mellomrommet.




Å bare snu trekanten på midten og ellers fortsette omtrent som før, har jeg begrenset tro på. For det første ble 4231-varianten med tier/playmaker bak spissen avskiltet for ti års tid siden, da man fant effektive motmidler mot playmakeren og dermed hemmet motstanders spill betraktelig. For det andre har ikke Brann spillere som er egnet til denne oppstillingen, vi har hverken en skikkelig playmaker ala Ozil/Deco eller vinger som produserer mye målpoeng.

Noe vi derimot har, er to relativt målfarlige spisser, hvorav den ene virkelig trenger en kompis på topp. Jeg tror Finne som hengende spiss bak, rundt og foran Heggebø kan finne tilbake til seg selv, og at de to sammen kan bli et fryktet angrep. Da slipper vi dessuten å legge noe særlig målscorer-ansvar på vingene våre, som har vist seg å knapt score mål i det hele tatt, selv i 433. Da kan vingene i større grad være breddeholdere og tilretteleggere, noe de behersker langt bedre enn å true motstanders mål.

Også Warming kan finne en rolle i en slik oppstilling, enten som hengende spiss eller som kant. Ved sistnevnte løsning må man imidlertid kompensere defensivt, slik Frankrike gjorde da de vant VM i 2018. Da gav de Mbappe mye frihet på høyrekanten og satte indreløper Matuidi på motsatt kant for å beholde kontrollen.

Hvordan vi løser dette er jeg åpen til, men å si at denne formasjonen er avskiltet er litt spesielt rett etter at Spania har vunnet EM med nettopp en slik formasjon.

Arsenal for eksempel spiller også en slik formasjon som jeg skisserer. Ødegaard spiller som en fremskutt 8'er til høyre, der Rice er mye dypere til venstre. De forsvarer seg da også i 4-4-2.

City spiller også med to dype, men de spiller også med to ti'ere. Oppsettet offensivt blir som jeg skisserer over. Uansett så forsvarer de seg også i stor grad i 4-4-2.

Barcelona spiller også 4-2-3-1. Med Christensen og De Jong defensivt. Gundogan/Pedri i 10'er rollen. Forøvrig en rolle Gundo hadde i EM også.

Det er sikkert mange flere eksempler. Jeg nevner Villa, United, Dortmund etc.

Det som er sant er at 10'eren ikke lenger er en slepen tekniker som kun bidrar offensivt. Det er to-veisspillere, eller fysisk sterke spillere som kan angripe boksen som for eksempel Jude Bellingham.



 
12
En formasjon er bare tall. Så lenge prinsippene i bunn er de samme, så trenger det ikke nødvendigvis være så stor endring. Det eneste vi gjør er å flytte den ene indreløperne litt lavere i banen, det kan gi oss mer overtall i oppbyggingen av spillet dypere i banen også. Det kan også være bedre for en type som Hellan, som virker å være bedre høyere i banen. Da er det mer rom for at backene går høyere tidligere.

Det er vanlig på det høyeste nivået å bygge opp i en 2-3-5/3-2-5 formasjon. Da strekker man motstanderen samtidig som man ofte har overtall i flere av oppbyggingsfasene.

Jeg ser for meg noe slikt:


Sery Larsen - Pallesen - Kristiansen

Opsahl/Horn Myhre - Kornvig

Hellan - Castro - Heggebø - Finne/Horn Myhre - Warming/Mathisen

Hvem som spiller hvor er ikke så viktig. Men da får vi klassiske breddeholder som strekker i bredderetning og lengderetning samtidig som vi har spillere som kan operere i halvrommene/korridorene rundt Heggebø og mellomrommet.


13
Det er også poenget mitt. Vi har ikke spillerne til å spille 4-3-3 for øyeblikket. Da bør vi legge om. Prinsippene kan være de samme. 4-2-3-1/4-2-1-3 kan bli veldig bra det!
14
Brann / Re: Positivitets-tråden
July 20, 2024, 21:19:05 PM
Heggebø har 1,1 mål per 90 minutter. Og 0,86 i xG per 90. Uten straffespark. Det er spinnville tall.

Det er forresten ikke regnet med det andre målet mot Rosenborg. Medregnet det har han 7 mål på 5,5 90-minuttere. Ingen andre spisser har mer i Eliteserien.
15
Brann / Re: Martin Hellan
July 20, 2024, 21:07:53 PM
Jeg stiller egentlig spørsmålstegn ved hele kjøpet. Dette er en tidligere ving som er omskolert til (ving)back, og som spilte vingback ifjor for KIL. Brann bruker backene sine på en fundamentalt forskjellig måte sammenlignet med en typisk vingback. Backene til Brann har mye ballberøringer og er delaktig i det oppbyggende spillet, kontra en vingback som gjerne ligger høyere og bredere. Gode valg med ball er en viktig egenskap for en Brann-back. Og der er Crone er veldig ballsikker, og god pasningsspillet med begge bein.
16
Quote from: krakra on July 20, 2024, 20:03:29 PMBurde ikke Horneland kunne defensiv dødball selv?

Hvor komplisert er det egentlig? Man har en egen analyseansvarlig som burde kunne bidra. Vi har vært gode der før.
Noe bør ihvertfall gjøres. Jeg vil si det er bedre å utvide kompetanse i støtteapparatet enn å bytte hovedtrener.

Og over på noe annet; for en jobb sportssjefen i Sarpsborg 08 har gjort! Hampus Andersson har redusert snittalderen i førsteelleveren med rundt 3 år sammenlignet med siste kamp ifjor, og de har nå masse spennende unge spillere. Sher, Meister, Ørjasæter, Hiim, Christiansen etc. Imponerende!

17
Quote from: andreas1989 on July 20, 2024, 19:49:43 PM
Quote from: esp123 on July 20, 2024, 19:47:04 PM
Quote from: andreas1989 on July 20, 2024, 19:44:50 PM
Quote from: esp123 on July 20, 2024, 19:40:36 PM
Quote from: andreas1989 on July 20, 2024, 19:34:48 PMVerdt å merke seg at Huskeklepp langt i fra var låst på at Opsahl skal fortsette å spille som anker.
Jeg tror Horneland legger om til to dype permanent. Sivert gjorde det mulig å spille med et anker, men nå har vi ikke spillertypene til det.

Ikke umulig, det vil jo være en rolle Opsahl er mer trygg på. Vil overraske meg litt om Horneland velger å endrer system for å tilpasse seg en enkelt spiller, men det er samtidig klart at det er ikke den største omstruktureringen.

Ellers er jo det høy interessant det Horneland sier til BT at spillere som skal starte må forplikte seg til Brann. En ting er Warming, men hva med Heggebø?
Det handler ikke om å tilpasse seg én spiller. Brann har ikke spillere som kan spille enslig anker for øyeblikket.

Det gjør jo nødvendigvis det dersom man kan forsøke andre muligheter først, fremfor å skifte system. Feks prøve Kornvig i den dype rollen. Så kan det jo fortsatt også komme inn en ny spiller. Opsahl har åpenbart kvaliteter som bør kunne komme til sin rett i en av indreløper rollene.
Kornvig. En spiller uten noe særlig erfaring i en 6'er rolle. Midt i sesongen. Da er det tryggere å gjøre som i andre omgang idag, legge om til to dype.
18
Og bør vi knytte til oss kompetanse på defensiv dødball? Viser Huseklepp sine faglige begrensinger seg her? Vi er et ganske tynt støtteapparat, og spørsmålet er kanskje om Huseklepp utfyller Horneland på en tilstrekkelig måte.
19
Quote from: andreas1989 on July 20, 2024, 19:44:50 PM
Quote from: esp123 on July 20, 2024, 19:40:36 PM
Quote from: andreas1989 on July 20, 2024, 19:34:48 PMVerdt å merke seg at Huskeklepp langt i fra var låst på at Opsahl skal fortsette å spille som anker.
Jeg tror Horneland legger om til to dype permanent. Sivert gjorde det mulig å spille med et anker, men nå har vi ikke spillertypene til det.

Ikke umulig, det vil jo være en rolle Opsahl er mer trygg på. Vil overraske meg litt om Horneland velger å endrer system for å tilpasse seg en enkelt spiller, men det er samtidig klart at det er ikke den største omstruktureringen.

Ellers er jo det høy interessant det Horneland sier til BT at spillere som skal starte må forplikte seg til Brann. En ting er Warming, men hva med Heggebø?
Det handler ikke om å tilpasse seg én spiller. Brann har ikke spillere som kan spille enslig anker for øyeblikket.
20
Quote from: andreas1989 on July 20, 2024, 19:34:48 PMVerdt å merke seg at Huskeklepp langt i fra var låst på at Opsahl skal fortsette å spille som anker.
Jeg tror Horneland legger om til to dype permanent. Sivert gjorde det mulig å spille med et anker, men nå har vi ikke spillertypene til det.
21
Vi slipper nesten utelukkende inn mål på dødball. Det er ganske utrolig.
22
Brann / Re: Sakarias Opsahl
July 19, 2024, 18:18:02 PM
Kan være Brann legger om. Spesielt hvis Horn Myhre forsvinner. 4-2-3-1 med Castro bak Finne. Kornvig og Opsahl dypt. De kan komplementere hverandre godt. Kornvig med fysikken, Opsahl med ball-og pasningsferdigheter.
23
Ingen av disse er konkurrenter.
24
Selvfølgelig selger vi ikke til konkurrenter til billigsalg. Det er amatørmessig.
25
Quote from: Pete05 on July 19, 2024, 17:03:40 PM
Quote from: krakra on July 19, 2024, 17:01:01 PMHadde jeg vært Heggebøs rådgiver hadde jeg gitt råd om å dra til en annen ES-klubb. Brann bør ikke kreve for mye når de ikke har tenkt å satse på ham og da er nok så og si «hele» ES interessert.

Brann er ikke tjent med å, igjen, bli kjent som et sted der unge spilleres karrierer dør.

Eller at han rett og slett ikke er/blir god nok? Var mye av det samme maset om Kolskogen. Det er dessverre ikke alle (mange) som ikke tar det siste steget

God nok og god nok. I mine øyne er han den eneste midtspiss Brann har. Så derfor bør han spille.
26
Hvis Brann ikke anser Heggebø som god nok bør de hente en ny spiss. Dette vinduet.
27
Crone venstreback, Hellan høyre. Crone har en OK venstrefot.
28
Brann / Re: Sakarias Opsahl
July 17, 2024, 20:08:50 PM
Det er vel heller at flaks/uflaks gjør at det svinger i fotball. Det er små marginer og ifjor fikk de nok godt betalt til tider. De har identisk xG per kamp sammenlignet med forrige sesong. Men der de overpresterte forrige sesong, så underpresterer de denne.

I tillegg har de mistet sin beste forsvarsspiller og benket en viktig midtbanespiller, som sikkert har bidratt til at de har sluppet til mer sjanser og xG for motstanderen.
29
Brann / Re: Sakarias Opsahl
July 16, 2024, 12:54:36 PM
Jeg skjønner ikke at Kornvig skal være en god DM. I stortsett hele karrieren har han vært en spiller med et lavt volum av pasninger og høy feilprosent, som har brukt fysikken på siste tredjedelen til å komme til farlige situasjoner og vinne dueller. Han virker keitete med ball. I mine øyne må man være mye tryggere pasningersspiller/teknisk for å være en god kandidat til den rollen.

Han har få vellykkede pasninger, få vellykkede langpasninger, høy feilprosent på pasninger. Blir også fratatt ballen relativt ofte. Kornvig er også klart best når han er høyere i banen, i mine øyne. Minst mulig ballkontakt, mest mulig direkte løp i boks.

Jeg tenker heller at Horneland kan legge om til 4-2-3-1 for å veie opp for at Heltne Nilsen er borte.
30
Brann / Re: Sesongen 2024
July 15, 2024, 21:13:14 PM
Jeg tror og håper vi kommer til å redusere snittalderen kraftig de to neste overgangsvinduene.

Crone (29), Kristiansen (36), Heltne Nilsen (32) og kanskje Castro (28) kommer til å bli erstattet av yngre spillere. Er vi heldige blir vi kvitt Kartum (29). Vi kommer nok ikke til å ha penger til å hente de største talentene, men jeg håper vi henter undervurderte spillere i alderen 22-24, og blir råere på å bruke egne talenter der vi kan. Dette blir Ludvigsens store test!


Når det kommer til Horneland, så tar jeg for gitt at Mathisen sliter med noe. Fyren er ikke dum. Ellers må han ta til takke med det han har. Denne sesongen er spillet hemmet av backer som er ganske begrenset offensivt. Og mangel på kreativ kraft offensivt. Bryte ned lavtliggende motstandere er vanskelig, man trenger da flere verktøy enn det Horneland har tilgjengelig for øyeblikket. Jeg ser virkelig ikke hvem Brann skal hente som er bedre.
31
Quote from: krakra on July 13, 2024, 19:35:49 PM
Quote from: esp123 on July 13, 2024, 19:32:38 PMJaja, da var det farvel til Heggebø. Det er bare å selge han hvis han ikke får mer enn under 60 min her.
Jeg syns det er helt greit. Heggebø første timen og Finne siste halvtimen har vært en suksessoppskrift selv. Litt synd for Heggebø at han ikke får spille med en skikkelig høyrekant.
Heggebø får en time i et fullstendig ubalansert angrep, uten noen som helst form for bredde eller bakromstrussel. Hva slags «oppskrift» det skal være er jo usikker på. Og hvis Finne scorer her, så spiller han neste kamp. Som i og for seg er greit hvis det er et slikt lag vi skal spille med.
32
Jaja, da var det farvel til Heggebø. Det er bare å selge han hvis han ikke får mer enn under 60 min her.
33
Det er helt utrolig st den norske versjonen av VAR eksisterer. Hvordan i alle dager kan de si at det der er offside?!
34
Quote from: Larsendos on July 13, 2024, 19:12:31 PM
Quote from: esp123 on July 13, 2024, 19:04:53 PM
Quote from: Larsendos on July 13, 2024, 19:03:02 PMHåper vi spiller med spiss i andre omgang.
Lol.
Denne må dere tåle. Han er jo tydeligvis så godt trent for tiden. I 45 minutter var han godt plassert mellom stopperne til FKH. Må jo ha vært verdens enkleste jobb for dem.
Du er det mest forutsigbare medlemmet her, ihvertfall!
35
Det virker fullstendig meningsløst å spille med en møtende spiss og to møtende kanter. Det er ingen fart i dette laget, Haugesund kan følge Heggebø ganske tett uten å være bekymret for det som skjer bak de. Tipper Warming eller Mathisen kommer inn.
36
Quote from: Larsendos on July 13, 2024, 19:03:02 PMHåper vi spiller med spiss i andre omgang.
Lol.
37
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
July 12, 2024, 19:19:06 PM
Personlig syns jeg Glimt er tynne på indreløper-plass nå som Grønbæk forsvinner. Eller egentlig før også. Fet og Saltnes er ikke det de en gang var. Og Evjen har vel ikke akkurat slått ut i full blomst. Skal de til CL må de opp et nivå i forhold til det som er vist i år. I større grad har de basert seg på enkeltspillere i stede for et lagmaskineri som har kjørt over motstanderen. Og den som har bidratt mest til det forsvinner nå.

Jeg heller nesten mot at det er Glimt som er de vi kan skvise for mest penger hvis vi selger Felix. Tipper de er ganske desperate nå.

38
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
July 11, 2024, 18:51:15 PM
Eventuelt at prestasjonene blir verre og verre.

De siste tre kampene har Finne spilt 60, 65 og 45 minutter. Det er et signal om at benken kommer nærmere og nærmere. Heggebø kommer ikke lenger inn på kant for at Finne skal forbli på banen. Han får sjansen som spiss.

Ps: Ja, jeg vet at Heggebø ikke kom inn for Finne mot Glimt.
39
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
July 11, 2024, 13:38:55 PM
Hvem?
40
Brann / Re: Treneren etter Horneland
July 11, 2024, 12:51:29 PM
Quote from: andreas1989 on July 11, 2024, 12:37:39 PM
Quote from: esp123 on July 11, 2024, 12:32:51 PMAltså, det finnes andre defensive midtbanespillere enn Krygård!

Det gjør det, men de er ikke så lett å peke på.

Krygård kunne vi trolig hentet gratis i tillegg.

Ikke for meg og deg, nei, men så vidt jeg vet blir Per Ove Ludvigsen relativt godt betalt for nettopp dette.
41
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
July 11, 2024, 12:46:52 PM
Aune Heggebø er også flink til å komme i gode skuddposisjoner. Er bedre på å bevege seg i boksen enn Bård Finne. Heggebø har 0,18 xG per skudd, mens Bård Finne ligger på 0,12.

Han har flest skudd per 90 og flest skudd på mål per 90. Nestmest xG per 90 og nestmest mål per 90.
42
Brann / Re: Treneren etter Horneland
July 11, 2024, 12:32:51 PM
Altså, det finnes andre defensive midtbanespillere enn Krygård!
43
Brann / Re: Treneren etter Horneland
July 11, 2024, 12:03:30 PM
Tja. De burde ihvertfall ha planlagt for dette scenarioet. Kanskje det er Sivert som går nå, men dette kan ikke ha kommet som en overraskelse på det sportslige apparatet gitt hvordan prosessen har vært. Erstatteren til Sivert burde blitt hentet/pekt ut tidligere. Hvis vi nå må spille flere kamper med Thore Pedersen som anker så kan det være ødeleggende for sesongen.

Men dette er akkurat som ifjor. Vi gjør det vanskelig for oss selv med hele tiden reagere, istedenfor å være i forkant.

44
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
July 11, 2024, 11:52:15 AM
Vi kan tilby de Finne istede.
45
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
July 11, 2024, 10:42:10 AM
Quote from: stigh on July 11, 2024, 10:32:16 AMMolde lukter vist på Aune. Kanskje ikke så dumt å selge han der. Da vi frigjør plass til en spiss som kan sende oss oppover
Tror du spisser vokser på trær? Glimt henter en skadeforfulgte OBOS-spiss til flere millioner og Molde snuser på Heggebø. Vi har en ung lokal spiss som scorer mål, og så skal vi selge han til en direkte konkurrent?
46
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
July 11, 2024, 10:33:36 AM
Passende at dette blir dratt frem nå, da Molde har gjort et fremstøt med tanke på å kjøpe Heggebø.
47
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
July 11, 2024, 07:55:56 AM
Quote from: pidre on July 11, 2024, 07:12:40 AMHadde gjerne sett at vi hentet Ruben Alte som anker, men erkjenner at den er tynn. TP kan bli bra det. Horneland har troen, og han har laget mye bra ut av gråstein før.

Men han er jo ikke anker?! Han spiller jo indreløper for KBK. En som leverer best offensivt også.
48
Brann / Re: Overgangsvinduet sommeren 2024
July 10, 2024, 22:28:36 PM
Quote from: Churchill on July 10, 2024, 22:18:12 PMZachariassen inn og Kornvig som anker?

Nei, nei og atter nei. Ser virkelig ikke noen ferdigheter hos Kornvig som passer som anker.
49
Brann / Re: Hvem bør være kaptein?
July 10, 2024, 18:43:38 PM
Kanskje feil tråd, men vi må definitivt hente et nytt anker. Og jeg forventer egentlig at man har erstatteren linet opp allerede.
50
Brann / Re: Sesongen 2024
July 09, 2024, 13:11:04 PM
Hvem ønsker du som trener?