• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Fusentast

2
Brann / Lønnstak i Brann?
October 10, 2014, 08:11:54 AM
LSK gikk ut tidligere i høst og informerte om at de har innført lønnstak i klubben på 850.000. Jeg synes dette er et fornuftig prinsipp, spesielt nå man ser på inntektsgrunnlag og økonomistyring i TL. Man kan selvsagt diskutere hva nivået på lønnstaket skal være på.


Finnes det noen troverdige kilder med oversikt over spillernes lønninger, fordelt på fastlønn og evt bonus?Er det noen som vet hvordan Brann stiller seg til lønnstak? Har det kommet noen signaler som jeg ikke har fanget opp?
3
Brann / Kaptein
October 06, 2014, 12:15:03 PM
Etter gårsdagen kamp, og bortimiot samtlige kamper tidligere i år, er det så alt for tydelig at savnet av en kaptein er enormt. En kaptein som fungerer som trenerens forlengede arm på banen, pisker opp moralen og sørger for at alle utfører sin rolle og jobber for laget. 

Det er ingen i Branns stall per i dag som er stand til å iverata denne oppgaven, og det er vel riktig å si at Brann ikke har hatt en kaptein, i ordets rette forstand, siden Martin Andresen styrte midtbanen under Mjelde.

I den grad det finnes midler til å forsterke laget neste sesong, så er det denne rollen Brann må sørge for å fylle.