• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Gulløl

1
Da er det bare å håpe på at spillerne har nullstilt seg i foremiddagstimene og allerede har full fokus mot KBK kampen på onsdag. En kamp mot et KBK-lag som var helt underlegen Rosenborg i går. Mens Brann "koser seg" med to hjemmekamper på rad har KBK to bortekamper på rad med reisebelastning. Brann spillerene bør i utganspunktet ha mest energi på onsdag om dei bruker den korte tiden fornuftig i oppladningen. KBK er et bra kontringslag og god på dødball som Brann erfarte i bortekampen forrige helg. I følge Huseklepp er Brann det laget som slipper inn mest mål på dødball for tiden, her må det skjerpings til. Håper virkelig Sery Larsen blir klar etter å blitt kakket i nesen i går, Horneland virket optimistisk på det i går kveld (men er ikke lege). Håper tilskuerne som var på kampen i går mobiliserer på onsdag, at det er få som svikter Brann etter skuffelsen og at de fleste stiller på denne kampen også.

Laget ? Med tre kamper på syv dager bør vel Horneland rullere en del med den gode benken han har. Men gjør han det i noe særlig grad i denne kamp travle uken, neppe. I tillegg til Sery Larsen er vel Castro litt usikkerhet om etter smellen i hodet. Kanskje vi får se en formstigende Kartum på venstrekanten igjen ?

Klipp fra Tidenes Krav i dag:
Det må være lenge siden KBK har vært så rundspilt som de var i helga. Expected goals var 2,18 mot 0,16 i hjemmelagets favør. Det forteller at nordmørslaget skapte null og niks.Resten av statistikken viser det samme. Det var 22-4 i skudd, 9-2 i skudd på mål, 5-0 i store sjanser og 17-2 i corner.
2
Kun to dager til ny kamp, vi trenger vel en kamptråd.

Selv om Bård Finne kan spille denne kampen håper jeg Heggebø får starte og får minst 60-70 minutter. For å komme mer i gang med relasjoner og få kamptrening inn mot Rosenborg kampen.  

Håper ellers at Mathisen og Warming kan starte på hver sin kant. En bekreftelse på at dei fungerer bedre en enn det Blomberg og Castro har gjort i det siste hadde vært greit å fått inn mot Rosenborg kampen.

Levanger spilte 2-2 borte mot Sandnes Ulf på lørdag. En kamp som Levanger burde vunnet, hadde blant annet tre skudd i tverrligger og to tvilsomt annullerte mål. Laget har for tiden Obos ligaenes mest formsterke spiss i Sanel Bojadzic med  åtte mål på fem seriekamper. Levanger har hatt en god sesongstart og er foreløpig på 4 plass. Her møter Brann sterk motstand, dette er ikke et bunnlag som Aalesund, Start eller Vålerengen fra ligaen en møter.

Det kan fort bli en exit for Brann i cupen om laget ikke er skjerpet inn mot denne kampen. Brann starter nok med bortimot toppet lag tror jeg. Tror Horneland velger dette laget, forutsatt at Mathisen og Soltvedt er helt skadefri igjen:

                Dyngeland
Crone - Pallesen - Sery - Soltvedt
   Kornvig - Heltne - Myhre
Mathisen - Heggebø - Warming

Godt mulig at Helland eller Kristiansen starter på midtstopperplass for Sery for å ta ned belastningen for sistnevnte etter at han har kommet tilbake fra skade, nå er det tre kamper på syv dager. Men Sery må få den kamptreningen han tåler for  å komme i enda bedre form, finne en balanse. Hellan kan også bli valgt istedenfor Crone for å få bedre offensiv styrke, minuset er at en mister noe på det defensive. Om Horneland tar sjansen på å tukle med forsvaret som har vært lagets mest solide lagdel i det siste vil vise seg.
3
Fremdeles 20 dager til. Men tar en forsiktig oppstart av kamptråden til årets første seriekamp med denne nyheten.

Klipp fra BA:
Tromsøs anke ble ikke tatt til følge. Dermed må de klare seg uten Ruben Yttergård Jenssen i seriepremieren mot Brann. TIL-kapteinen ble utvist i en treningskamp mot Kristiansund tidligere i måneden og ble ilagt to kampers karantene. Den ene kan sones i en treningskamp, men den andre må sones i neste obligatoriske kamp. Det er seriepremieren mot Brann 1. april. Tromsø prøvde å anke straffen, men mandag kom svaret fra Norges fotballforbund om at anken er forkastet. Dermed mister Ruben Yttergård Jenssen kampen mot sin tidligere arbeidsgiver.

https://www.ba.no/brann-studio/s/5-8-2552689?p=lc-7367571-44315-bergensavisen
4
Brann / Eivind Helland
December 19, 2023, 20:19:13 PM
Med signert A-lagskontrakt får han sin egen spillertråd.

Har allerede fire inntredener på A-laget i år, en av de fra start med en strålende  kamp mot Vålerenga.

Sønn til Roger som fikk 209 obligatorisk kamper og 23 mål for Brann fra 1993 til 1999.
5
Brann / Partoutkort 2024
November 03, 2023, 12:20:56 PM
Siden vi har hatt egen partoutkort-tråd for i år og enkelte av foregående år slenger jeg i gang en egen tråd for 2024 sesongen også. Brann starter salget nå, og alle de over 8000 som hadde partoutkort i 2023 får tilbud om å kjøpe samme plass i 2024.  
I tillegg til mail med lenke er det lagt ut info på hjemmesiden.
https://www.brann.no/nyheter/na-starter-partoutkortsalget-for-2024-sesongen

Tar meg den frihet å lime over to innlegg fra Billettsalgstall-tråden om emnet:

Quote from: aso008 on November 03, 2023, 11:08:53 AMUsikker på om riktig tråd - men prøver alikevel et spørsmål;
Ser at Brann nå har begynt å sende ut e-post/sms vedrørende fornying av partoukort for 2024 - er det / eller skal det tas stilling (status) til å flytte Store stå til nedre del av Frydenbø tribunen som det har vært diskusjon om tidligere ?

Quote from: Lasaron on November 03, 2023, 11:12:15 AMBrann har iallfall tatt stilling til om de skal øke prisen eller ikke. De øker.
6
Brann / Joachim Soltvedt
August 21, 2023, 21:03:19 PM
For at det ikke skal gå varmgang i overgangstråden. Får se hvor mange hundre sider vi klarer i denne tråden ......

Joachim Soltvedt observert på fotoøkt med Brann drakt i kveld. Blir presentert i morgen.

Velkommen tilbake til Bergen og Brann !

BT i kveld:
Sent mandag kveld får BT opplyst at Joachim Soltvedt er klar for Brann. Han er enig med klubben om en kontrakt ut 2026 og kommer til å bli offisielt presentert som ny Brann-spiller tirsdag.


BA i kveld:
Etter det BA kjenner til er alt i boks. Soltvedt har bestått den medisinske testen og blir Brann-spiller. Han har signert på en avtale ut 2026 med laget fra hjembyen.
7
Oppdaget at det faktisk ikke er åpnet kamptråd på denne, kun to dager til kamp, en ny publikumskamp som kanskje kan passere 14.000 tilskuere ut fra salgstallene hittil. Har ikke tid å skrive mer nå men vil bare nevne et forslag i forhold til venstreback posisjonen. At Pedersen plasseres på høyreback der han er best og at Crone testes ut på venstrebacken. Crone har spilt venstreback tidligere i karrieren og vil nok nok uansett prestere bra i posisjonen. Men greit å vite hvor bra, og om det er et potensiale til en løsning resten av sesongen. Ingen kjemperisiko å teste dette ut i denne kampen mot bunnlaget med 0-0-5 på og målforskjell på 5-20 på bortebane.
8
Så er det kvartfinale igjen, nest siste hinder før en eventuell ny cupfinale 10 desember på Ullevål Stadion. En kamp mellom Oslo og Bergens storheter, selveste Vålerengen mot Brann.

Vålerengen sparket trener Fagermo 12 juni. Klubben er på trenerjakt og  assistenttrener Jan Frode Nornes har tatt over roret midlertidig. Etter sparkingen har klubben bare spilt en kamp, cupseieren 0-5 mot Stjørdals-Blink. Kan nevnes at Amor Layouni kom tilbake til klubben i går etter et vellykket låneopphold i Australia med fire mål og tre målgivende på elleve kamper. En forsterkning for laget og en spiller Brann må passe opp for.

Hvordan Brann står akkurat nå er litt usikkert. To ferske salg av nøkkelspillerne Wolfe og Rasmussen, hvor bra de blir erstattet kortsiktig internt før 01 august får vi vel litt svar på mot HamKam på søndag. Castro fikk seg fått seg en ny skade mot Viking, usikkert om han blir klar til denne kampen. Brann har i kampprogrammet helt i det siste en svak prestasjon og tap borte mot Viking. I midtuken gikk laget lett videre mot Brattvåg i en bra prestasjon der mange spillere fikk prøve seg. Til denne kvartfinalen er det vel håp om at Ruben Kristiansen er tilbake fra start kanskje, noe som kan være viktig.

Litt statistikk for lagene fra årets eliteserie. Brann ligger for tiden på 3 plass på tabellen og Vålerengen på 13 plass. På den såkalte bortetabellen ligger Brann på 7 plass (2-1-3). Brann har kun vunnet en bortekamp på kunstgress i serien i år, den mot Aalesund. På den såkalte hjemmetabellen i serien ligger Vålerengen på 16 plass og sisteplass (1-0-4), typisk om de snur den dårlige hjemmetrenden mot Brann.

Vålerengen har etter at Intility ble åpnet i 2017 dessverre hatt et fullstendig balletak på Brann på denne arenaen, fem kamper har gitt fem seiere. Grunnen til at Brann ikke klarer å vinne der kan spekuleres i, kunstgresset spiller vel noe inn. På tide å ta knekken på det spøkelset, ikke sant ?

Statistikken på Intility mellom lagene:

2021: 1-0
2020: 5-1
2019: 1-0
2018: 2-0
2017: 2-1

I en eventuell semifinale skal Brann møte vinneren av kvartfinalen mellom HamKam og Bodø/Glimt og kampen går onsdag 27 september på Brann Stadion. Men først Vålerengen om 12 dager, en stor utfordring å snu trenden mot dette laget på denne arenaen.

Billettsalget starter mandags morgen melder Oslo klubben. Selv om det er ferietid for mange kan det forhåpentligvis bli en god mobilisering fra Brann supportere. Midtukekamp i fellesferien er i hvert fall gunstig for de reisende supporterne fra Bergen. Kan vi håpe at det jobbes godt i alle supportergrupperinger og at vi kan klare 1500 - 2000 supportere og gi Klanen virkelig kamp på tribunen ?
9
Bare noen dager til ny kamp, denne gang mot cupfinalerival Lillestrøm. Blir en ny kamp på 16 000 tallet, kanskje helt utsolgt. Yr melder 24 gradet mellom kl.14 og kl.20. For et fantastisk ramme det blir rundt denne kampen. Det store spørsmålet er om spillerne får restituert seg nok etter cupkampen i går. Heltne Nilsen virker sliten både fysisk og mentalt i hele sin utstråling og fotballspill etter å ha spilt veldig mye, i tillegg til eksamen sist mandag og god fart med småbarnsliv. Selv om Heltne Nilsen nok vil protestere vilt på det bør han hvile under Lillestrøm kampen, her bør Horneland sette foten ned og benke han. Hjorteseth er i fin form og er nok absolutt en bedre løsning på midtbanen til denne kampen. Børsting som er uthvilt bør inn på venstrekant igjen, Castro mangler en god del på formen og kan heller få et innhopp. Kristiansen snakket vel om en strekk i det ene låret og betennelse i det andre låret etter kampen i går og bør absolutt få hvile. Pallesen er i stigende form og bør starte som midtstopperduo sammen med Sery Larsen som antydet på Ballspark-sendingen i går at han kunne bli klar til søndag. Pallesen kan bli viktig på dødball mot Lillestrøm laget. Pedersen som er mer uthvilt kan starte for Crone på høyreback, dette er to jevngode backer. Pedersen har en god relasjon til Pallesen ved siden av seg, kjenner hverandre godt etter Haugesund tiden.

Horneland bør gå for dette laget:

                         Dyngeland
Pedersen - Pallesen - Sery Larsen -  Wolfe
     Hjorteseth - Rasmussen - Horn Myhre
          Blomberg - Finne - Børsting


Ulrik Mathisen inn på en av kantene tidlig i andre omgang.


10
Da har NFF bestemt tidspunktet. Cupkamp tre dager etter seriekamp, samme bane og samme lag. Går ut fra at Brann lager seg en god plan og holder seg der oppe og ikke bruker to av tre dager til reise ned og opp igjen men heller til rekreasjon og en passelig mengde trening for hver enkelt spiller.
11
Er enig i at alle obligatoriske kamper fortjener sin egen tråd. Så dermed lager jeg en tråd til morgendagens kamp slik vi hadde til 1.runde kampen. NM-tråden kan vel brukes til generelle NM-ting, så blir det mer ryddig.

Motstanderlaget Fjøra fra Sogndal spiller i 4. divisjon, leder sin avdeling og banket Florø 5-0 i første runde.

Brann er selvsagt storfavoritter men det er en ganske liten muligheten til stede for en cupbombe slik som i 2016 mot  Florø.
https://www.nrk.no/vestland/forde-stod-for-cupbombe---sende-brann-ut-av-cupen-i-forste-runde-1.12899711

Her blir nok trolig alle A-lagsspillere spart og hvilt bortsett fra de som trenger kamptrening og de som er lite aktuelle fra start mot Aalesund. Spillere som Holmen, Castro, Kniklas og Mathisen trenger kamptrening og kan få spilletid i denne kampen. Spillere som ikke var i Brann 2 troppen i går på grunn av at de trolig er blitt spart til denne kampen er Hjorteseth, Myrlid og Trengereid, altså tre spillere som kan være planen starter denne kampen. Holten, Tufkecic, Eikrem, Helland og Hagen er også aktuelle å starte denne kampen eller få spilletid.

Om Horneland har god tro på at Sery Larsen og Kristiansen blir klar for å starte Aalesund kampen på søndag er det godt mulig at Pallesen og Pedersen er med i denne troppen og kanskje får en omgang hver som midtstopper sammen med Holten. Men Holten bør absolutt få 90 minutter, trenger å vise seg frem.

Brann må være oppmerksom på Fjøra sin goalgetter Malvin Gjerde som har scoret 17 mål på dei seks første seriekampane.
https://www.facebook.com/watch/?v=907091140699346

Ellers er det gode fotballgener i Fjøra-laget med tre blad Flo.
Ulrik Flo (sønn av Kjell Rune) Mathias Flo (sønn av Jarle) og Johan Flo (sønn av Tore Andre).

Kampen spilles på Fosshaugane Campus. Bortefeltet er på Amfitribunen bak ene målet og prisen er 100kr.

Sogn Avis skriver at publikumsrekorden til Fjøra er 777 tilskuere fra cupkampen mot Stabæk i 2007. Klubben har tro på at det kan komme mellom 1000 og 1500 tilskuere i morgen når cupmester Brann kommer på besøk.

Bataljonen arrangerer busstur til Fjøra.
https://www.bataljonen.no/nettbutikk/turer/buss-til-fjora/

Kampen går på Tv2 Play og Direktesport.
12
Siden salget av billetter til Viking - Brann har startet kl.12 i dag har jeg allerede nå valgt å åpne kamptråden siden dette er en av de bortekampene i år det blir absolutt mest Brann supportere på. Lørdagskamp og greier, perfekt tidspunkt kl.18.

Tipper E-Away feltet kommer til å temmelig raskt utsolgt. Men fremdeles ledige billetter nå to timer etter salgsstart.
https://www.brann.no/billetter/bortekamp

Til info. Ønsker en å sitte under kampen (uten bortelagseffekter) og på samme kortside som bortefeltet får en som Coop-medlem billetter til halve prisen på samme kortside. Altså til 100 kr pr. billett. Dette gjelder felt H i svingen.
https://ticketco.events/no/nb/events/286724/seating_arrangement/sections/311931?

13
I dag er det 20 dager til seriestart, på tide å få kamptråden opp å gå. Brann starter Eliteserie-sesongen med Vestlands-derby mot FKH hjemme på Stadion. Lagene møttes nylig i fjerde runde i NM der Brann vant 3-1. Det er nok en langt bedre utgave av FKH som stiller på Brann Stadion fire uker etter, og som på de ukene nok har kommet en god del lenge i sesong førebuingene og nærmer seg Brann.

FKH slo Sandnes Ulf 3-0 for noen dager siden i en treningskamp, skapte plenty sjanser i tillegg og virker å være på gang. Dette er absolutt IKKE en kamp Brann bør ta lett på selv om Brann blir favoritter. Godt mulig at det blir en ganske jevn kamp.

Brann tapte sist gang laget møte FKH på Brann Stadion. 1-3 i 2021.

Gressteppet bør og skal være svært bra om 20 dager. Varmekablene har da ha stått på i 8-9 uker og nysådde rep.gressfrø har fått jobbe under vekstduken i dei ukene. Eliteserien flotteste 100 %-naturgressbane (ikke hybrid) ved seriestart kan kanskje bli konklusjonen.

Hvilke tilskuertilstrømning kan vi forvente på andre påskedag ? Kampen starter på det rare tidspunktet kl. 19.15. Ikke alt på sent med kvelden, folk har kommet ned fra påskefjellet og ungene er uthvilte og får lov til å gå på kamp siden det er halvtidlig på kvelden. Partoutkortsalget kan ha kommet opp til nærmere 7 000 før denne kampen. Jeg er optimist og tror supporterne i Bergen by og omegnkommunene mobiliserer og tipper 13 000 - 14 000 tilskuere på denne kampen. Bare nevner det, ved første hjemmekamp i 2007 (andre runde) mot Strømsgodset kom det 16 161 tilskuere.

Brann har hatt en overbeviste forsesong, de største optimistene snakker om KONGEPOKAL, spill i Europa til høsten
og at GULLET SKA HEM 😊

Billettsalget starter klokken 12.00 torsdag 23 mars. For å sikre seg gode plasser bør en være tidlig ute.
14
Brann er klare for semifinalen for første gang siden høsten 2012. Stabæk er motstander på Nadderud Stadion, laget som var Brann sine opprykkskollegaer i fjor. Stabæk som i de to siste cuprundene har klart 5-0 over Bryne og imponerende 2-2 mot fjorårets seriemester Molde etter ordinær tid og seier i straffesparkkonkuranssen.

Om det blir mulig å få kjøpt billett for alle Brann supportere som vil på kampen ser ikke akkurat så lovende ut pr i dag. Hvor stor etterspørselen blir til denne onsdags semifinalen gir nok den siste semifinalen på Østlandet en god pekepinn på. Mot Fredrikstad i 2011 var det solgt 1 400 på bortefeltene pluss noen hundre på hjemmefeltene, omtrent anslått totalt 1 700-1 800 Brann supportere tilstede på tribunene på Fredrikstad Stadion. Dette var også midtukekamp på en onsdag. Beliggenheten er god også denne gang, Østlandet der Brann har en stor tilhengerskare, lett tilkomst fra Bergen med fly og tog og i tillegg bør kl.18 være et perfekt tidspunkt.

Kapasitet på det bortefeltet Stabæk bruker nå (på langsiden) er ca.600. Altså alt for lite for et Brann lag som det er full fyr rundt nå etter en solid forsesong og cupfinale i sikte i mai. Kapasiteten på Nadderud Stadion er totalt 4938.

På Stabæk forumet er det en som mener at det var godt over 2 000 Brann supportere på semifinalen i 2004. En annen stiller spørsmål om det er mulig å åpne "Kikkertsvingen" til semifinalen og at det er bedre med 2 000 bergensere der enn fordelt på langsidene.
https://www.stabaek.no/forum/topic/11826-cupen-2022/page/9/

Hødd bygde en ekstra tribune for 650 Brann supportere til semifinalen i 2012. Noe som jeg mener at Stabæk også bør vurdere sterkt som en løsning, for å unngå oppkjøp på hjemmefeltene.  Kanskje det er mulig i "Kikkertsvingen" å finne en god midlertidig løsning som NFF godkjenner ?
https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/b5Xmke/her-skal-650-brann-supportere-staa

Denne episke hjemmesemifinalen fra 1995 mot Lillestrøm er greit å minnes 8)
https://www.youtube.com/watch?v=MtORfPulg1o&ab_channel=KetilMoslet

For de som har dårlig hukommelse og ikke husker hvor artig det kan være med semifinale i cupen på bortebane. I tillegg eksotisk for hjemmelyttere (i forhold til dagens mediahverdag) som hørte kampen og tok inn seieren mot Molde i 1999 på Radio 1 8)  
https://www.youtube.com/watch?v=6d52zOFR0Vg&ab_channel=Haneye1

Stemingsvideo fra bortetribunen i semifinalen mot Fredrikstad i 2011  8) .
https://www.nrk.no/video/jubel-for-brann-seier-i-semifinalen_10d8a6c0-0f1f-4c29-bfb6-c1788cbdb7aa


Og ikke minst semifinalen mot Stabæk i 2004, samme motstander som nå i april 8)

Første målet:
https://www.youtube.com/watch?v=bbc4-VJGl_Y&ab_channel=KetilMoslet

Andre målet:
https://www.youtube.com/watch?v=Axiu5g0d6uU&ab_channel=KetilMoslet

Tredje målet:
https://www.youtube.com/watch?v=HzCK9tswxvc&ab_channel=KetilMoslet
15
Brann / Partoutkort 2023
March 14, 2023, 11:28:04 AM
Vi har hatt egne partoutkort tråder enkelte av tidligere år. Siden året i år ser ut til å bli et godt salgsår kanskje det beste på lenge slenger jeg i gang en egen tråd.

Status nå er at Brann i midten av mars har solgt 6000 partoutkort. Av de er tett oppunder 2000 på supportertribunen (Frydenbø).

Det er verdt å merke seg at det er tre fine gulerøtter for de som enda ikke har kjøpt:

1. Rettighet for å få lov til å kjøpe kvartfinalebillett fra kl.12.00 i morgen onsdag 15 mars kl.12.00. Høyst usikkert om det blir billetter i fritt salg etter at 6000 partoutkortinnehavere har forsynt seg de første 24 timene.

2. Hele 900 kr spart på TV2 Play Total abonnement om en skaffer seg partoutkort. Bare et mindre antall kamper går på åpne kanaler.

3. Litt tidlig enda men verdt å nevne siden mange har tro på seier over Sandefjord og minst semifinale. Altså  rettigheten til å komme blant de fremste i køen for eventuell cupfinalebilletter slik som ved tidligere cupfinaler. Hvor stor interessen er for en mai cupfinale i forhold til en iskald desember cupfinale er vanskelig å vite. Interessen for cupfinalen har vært dalende fra andre lags supportergrupper siste årene. Men Brann og Bergen er noe helt for seg selv, så vi får se ;). Ved cupfinalen i 2004 og 2011 kunne Brann fint solgt 30.000 billetter ble det sagt, svartebørsbillettene gikk til høye priser, det var rett og slett helt galemathias.

Her er Brann sin egen liste med også andre fordeler som ligger på partoutkort siden til klubben.
https://brann.ticketco.events/no/nb/e/sk_brann__partoutkort_2023?_ga=2.251489987.456016009.

16
Storkamp til helgen, kvartfinale NM, nest siste hinder før en eventuell cupfinale 20 mai på Ullevål Stadion.

Sandefjord er motstanderen, et spillende lag som imponerte med 4-1 over Odd i går, men likevel et lag Brann kan klare å slå på søndag og sikre semifinale.

Nå som Brann skal spille kvartfinale og kanskje også semifinale har jeg et par av mine absolutt største og sterkeste minner fra Brann Stadion fra store øyeblikk og store publikumskamper fra kvartfinalen og semifinalen i i 1982.

Kvartfinalen mot Mjøndalen 25 august.  Det var 16.286 tilskuere tilstede. Mjøndalen ledet 2-0 til pause, men Brann snudde etter pause og vant 4-2. Har ikke ofte sett en kamp der publikum løfter Brann fremover på banen og ballen inn i motstanderens mål med den enorme stemningen som var i andre omgang.

Semifinalen mot Moss 24 oktober. Det var over 22.000 tilskuere tilstede. Brann vant 3-1. Dette var den gang det var lov å stå som sild i tønne på Stadion og det var knapt mulig å bevege seg en halvmeter på ståfeltene og det å gå å pisse under kampen kunne en bare glemme.

Her er et lite sammendrag fra kvartfinalen mot Mjøndalen:
https://www.nrk.no/video/hogdepunkt-fraa-brann-mjondalen-1982_108467

Foreløpig er det ikke bestemt om søndagens kvartfinale går på Brann Stadion eller Åsane Arena.17
Åpner en ny tråd om Tv2 sin omtale og sendinger om eliteserien og Brann spesielt. I tillegg blir dette en tråd for diskusjon og meninger om kvaliteten på sendingene, reportere, eksperter ++.

I dag plasserer Tv2  Brann på 1.plass på sin Power Ranking.
https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/power-ranking-brann-topper-tv-2-ekspertenes-liste/15569031/

Tv2 har kickoff sending som snart starter direkte:
Se TV 2s fotballkickoff kl. 14-15 på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Tv2 var meget viktige i den voldsomme interessen rundt Brann i gullåret 2007.
Håper de følger opp i år og setter skikkelig fyr på Brann interessen igjen i Bergen by med omegn !!

Tv2 har betalt 4,5 milliarder for rettighetene over de neste seks årene. Klart at kanalen da må satse og det sier seg selv at det blir størst fokus på de største publikumslagene som vil trekke flest seere til kanalen.
18
Brann / VAR- tråden
February 13, 2023, 13:03:31 PM
Det er 56 dager til seriestart. Ser at Molde allerede tar beviste grep på treningsfeltet for å være forberedt på det som venter, blant annet ved hjelp av video. Håper også Brann ligger i front på dette området blant eliteserieklubbene, selv om vi ikke hører noe om det. Kan være en konkurransefordel og vippe noen poeng og kamper i fordel Brann om klubben blir blant de flinkeste på området med tilpasning til VAR. Håper ikke Horneland og trenerteamet tar lett på dette.

Klipp fra Tv2:
- Vi må bevisstgjøre ting i forkant. Vi kan ikke holde for mye. Vi må være flinkere og «renere» i duellspillet. Vi må legge fra oss alt som vi har kommet unna med av ulovligheter tidligere, slik at vi er beredt når sesongen kommer i gang, sier Moe. På trening slår klubben tøffere ned på tjuvtriks enn tidligere. Planen er å ta i bruk video på trening for å luke bort ting.


https://www.tv2.no/sport/fotball/har-tatt-var-grep-pa-trening-det-blir-kaos/15499273/
19
Brann satser vel hardt på å komme til cupfinalen som også gir Europa spill neste år. Kun to dager til neste NM runde der Brann skal møte det tidligere storlaget Fredrikstad, laget som ligger på 10 plass i Obos ligaen. Kan nevnes at FFK har statistikk 1-2-3 på bortebane i ligaen i år, mens Brann har 3-2-0.

FFK får en dag ekstra hvile opp mot denne kampen. Brann var i tillegg temmelig klima-sluttkjørte i går, noe som være med på å sende Brann ut av cupen. Optimal restituering for hver enkelt spiller er UTROLIG VIKTIG innenfor de under tre døgnene mellom gårsdagens kamp og denne kampen.

Yr melder 22-23 grader under kampen. Der kan bli en skikkelig fest dette i flott sommervær om Brann klarer å nullstille både hode og kropp til denne kampen.

Siden Brann.no som vanlig er sent ute med å markedsføre kampen legger jeg ut link til FFK sin fyldige artikkel om kampen.

https://www.fredrikstadfk.no/nyheter/ny-tur-til-bergen

20
Kun 80 timer igjen til toppkampen i Obos. Siste mulighet å se Brann på Stadion på de neste fem ukene.

Selveste Mjøndalen og serielederen kommer til Bergen. Brann kan bli ny serieleder ved eventuell seier, tenk på det.

At Brann ikke har slått Mjøndalen siden 1992, altså hele 30 år siden er en fantastisk sak å spille på i markedsføring og mobilisere hele Bergen by med omegn.

Skuddstatistikken i de seks siste innbyrdes oppgjørene er 73-29 i vår favør. Av 73 skudd har tre skudd gått i mål. En utrolig statistikk som viser at Brann kun har scoret på hvert 24. skudd. Dette er trend og statistikk som MÅ snu ettertrykkelig på mandag.

Mye å kjenne på her for kokende idioter:

- Mjøndalen spøkelset.
- Mjøndalen marerittet.
- Den stygge supportersangen "Brann slå", den største slageren i Mjøndalen. Æsj !
- Alle de nedsettende og arrogante kommentarene fra Christian Gauseth.
- Slo Brann ut av cupen på Stadion mai 2013.
- Slo Brann ut av cupen i august 2014.
- Slo Brann ut av cupen i august 2017.
- Brann tap borte i august 2019.
- Brann tap hjemme i august 2020.
- Brann tap borte i oktober 2020.
- Nedrykkskampen i november 2014 med Huseklepp tårer.
+
+
+

Kamptidspunkt mandag kl. 18 er perfekt for barnefamilier. Perfekt for alle som er på hytten i helgen. Altså perfekt for de fleste.

Storm melder 17 grader og flott vær ved kampstart !

Ingen unnskyldninger, det er bare å stille på kamp !!

Stadion skal fylles mest mulig opp. Markedsavdelingen skal selvsagt jobbe på spreng hver time frem mot kampen for å klare det.

Mjøndalen skal endelig knuses ettertrykkelig !

Tolket mellom linjene og kroppsspråket til Horneland under intervju etter gårsdagens kamp at det er god mulighet for at Bård Finne starter denne kampen. En spiss som scorer mål kan endelig få mulighet fra start.

Tipper dette laget, kun en endring fra i går:

                  Dyngeland
Crone - Kristiansen - Skovgaard - Wolfe
      Rasmussen - Nilsen  -  Kniklas
           Børsting - Finne - Castro