• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gulløl

1
Brann / Re: Billettsalgstall
June 03, 2023, 08:57:50 AM
Quote from: Hickok on June 03, 2023, 08:51:19 AM12.000 skal være passert. 13.000 i dag?
Vil nok bare være ca.3000 billetter igjen når kampen mot Aalesund blåses av i morgen kveld. Da er det fremdeles 7 døgn igjen til Lillestrøm kampen. Folk må rett og slett skynde seg og skaffe billetter, panikk og billettstress siste dager er ikke en god plan. Dette blir en ny utsolgt kamp og en ny folkefest. Denne gang mot cupfinale rivalen.
2
Ny kamp i morgen, håper spillerne ikke tar lett på denne kampen heller og gir 110 %. Klarer Brann  å vinne samtidig at B/G taper borte mot VIF er vi kun fem poeng bak 1 plassen i morgen kveld. Ikke helt umulig, det kan skje.

Selvtilliten er rimelig bra i John Arne Riises hjemby før kampen:
Det MÅ bli en rimelig heftig ramme rundt neste kamp når landets to mest høylytte folkeslag skal være på samme sted i 90 samfulle minutter.


https://www.aafk.no/nyheter/kom-pa-kamp
3
Da har NFF bestemt tidspunktet. Cupkamp tre dager etter seriekamp, samme bane og samme lag. Går ut fra at Brann lager seg en god plan og holder seg der oppe og ikke bruker to av tre dager til reise ned og opp igjen men heller til rekreasjon og en passelig mengde trening for hver enkelt spiller.
4
Kamper / Re: NM 2023
June 02, 2023, 07:55:32 AM
Vil Aalesund virkelig nedprioritere cupkampen mot Brann og stille med reservene slik Grønner tror ? Tviler på det.

Klipp fra BA:
Brann trakk Aalesund borte i 3. runde i cupen. Kampen går allerede førstkommende onsdag. Det betyr at Brann møter Aalesund i Ålesund to ganger på fire dager. For allerede på søndag møtes lagene i Eliteserien samme sted.- Helt perfekt trekning mot et Aalesund som nedprioriterer cupen. I dagens cupkamp mot Byåsen sparte de hele elleveren som startet sist. De har fullt fokus på seriespillet og redde plassen der, sier BAs Brann-ekspert Jonas Grønner.


https://www.ba.no/cuptrekningen-storlag-til-sotra-brann-moter-eliteserielag/s/5-8-2272645
5
Kamper / Re: NM 2023
June 01, 2023, 21:08:54 PM
Quote from: Hickok on June 01, 2023, 21:06:05 PMDa blir det Ålesund to ganger på Danskebåten med få dagers mellomrom.
Da er det like greit at Brann blir der oppe og tar en mini treningsleir og oppladning. Totalt meningsløst å reise ned igjen på mandag og opp igjen på tirsdag og bruke mye energi og kostnader på det.
6
Kamper / Re: NM 2023
June 01, 2023, 21:05:55 PM
Aalesund. Helt middels greit.
7
Kamper / Re: NM 2023
June 01, 2023, 19:09:47 PM
8
Spennende hvem som viser best form av Hjorteseth og Wassberg på indreløper. Det samme med Mathisen og Castro på kant. Hvem av de som viser at de bør stå først i køen for å spille seg inn på laget i de to posisjonene.
Begge posisjoner har gode formspillere for tiden med Rasmussen - Horn Myhre og Børsting - Blomberg. Børsting er nok den enkleste å konkurrere ut men han har vist mye bra både i cupfinale og mot Rosenborg.

Og er Wassberg frisk nok for 90 min hadde vært greit å fått bekreftet selv om motstanden er svak.
9
Fra twitter:
Vi hadde lett fylt hele kortsiden i Stavanger, men det ryktes at Viking har gitt mesteparten av billettene i svingen til barn som er med i Vidar ungdomscup! Helt utrolig.

Ok, da blir det vel ikke åpnet flere bortefelt. Bare å hamstre på tidligere nevnte nærliggende felt.
10
Brann / Re: Skader og karantener
June 01, 2023, 10:30:13 AM
Quote from: Nixon on June 01, 2023, 09:27:03 AMhttps://www.bt.no/sport/ballspark/i/5BMKWz/gikk-glipp-av-eventyrmaaneden-kunne-ikke-vaert-daarlige-timing

Heggebø håper å være klar til Vikingkampen i slutten av måneden.
Hadde vært fantastisk å fått en helt skadefri stall innen utgangen av juni. Håper Brann matcher de spillerne som er på vei tilbake forsiktig, i tillegg være oppmerksom på at de som har mindre plager ikke utvikler noe langvarig. Kampene mot Fjøra og Aalesund er i hvert fall ikke grunn å gamble, kamper som Brann absolutt skal vinne selv om flere står over.
11
Et par klipp fra Sogn Avis i dag. Fjøra førebur seg grundig, håper på en cupbombe med 1500 tilskuere.

Klipp 1:
- Som alle andre lag har dei svakheiter dei òg, sjølv om dei er ekstreme på mange område. Me skal prøva å straffa dei, skal vera godt førebudde, og skal gjera eit ærleg forsøk, seier han.
- Kva svakheiter har dei?
- Me ser at.. nei, du kan jo ikkje skriva om det. Kampbiletet blir nok slik at dei kjem til å driva opp tempoet frå start, i jakta på ei tidleg scoring. Me kjem til å bli spelt låge, dermed er det viktig at me er ekstremt tette med korte avstandar mellom spelarane og ledda våre.
Sogn Avis fekk vera med på gjennomgangen Almås hadde med assistentane Steffen Olsen og Ulrik Flo før spelarane sin ankomst.
Trenaren sin PC hadde mange klipp av korleis Brann spelar fotball. Veldig mange.

Klipp 2:
- Har de ein sjanse?
- Eg er svært imponert over måten Brann har løfta og utvikla laget etter å ha lege ned med knekt rygg. Den energien og krafta dei spelar med er imponerande. Sjølvsagt blir dette vanskeleg, men me skal gjera det me kan for å gjera ein god figur.
12
Brann / Re: Felix Horn Myhre
June 01, 2023, 10:13:06 AM
Merket meg at han sa i et intervju i vinter at det var først fra i fjor sommer han hadde begynt å trene av betydning på det offensive spillet sitt. Ekstraøkter med Huseklepp gav resultater i siste halvdel av fjorårssesongen med omtrent et målpoeng i snitt pr.kamp. I tillegg til alle sine egenskaper nevnt over i denne tråden er han gjennomtrent som få og en spiller som aldri er skadet. En komplett spiller rett og slett. Håper virkelig han forlenger i sommer, at han ser at det ikke er en forhindring for salg senere.
13
Hvorfor er flere felt stengt bak målet der bortefeltet er ? Registrer i forskjellige kanaler at det er flere enn meg som har kjøpt på H-feltet. I og C feltet er vel i tillegg mest aktuelt å kjøpe på for å få nærhet til bortefeltet.
14
Wolfe blir med til Sogndal.

Klipp fra BA:
- Jeg sliter overhodet ikke med kampprogrammet, og gleder meg til en god busstur med gjengen inn til Sogndal. Jeg nyter hvert øyeblikk med gjengen før jeg skal dra, slår Wolfe fast.

https://www.ba.no/david-skal-til-em-nesten-sann-at-vi-far-hape-at-han-ikke-gjor-det-for-bra/s/5-8-2270654
15
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 31, 2023, 12:42:39 PM
Quote from: Superjack on May 31, 2023, 12:18:40 PMHva er status på dette med nytt treningsanlegg? Og bane for damene/2. lag?

Har alt stoppet opp?
Tipper saken går sin gang i kommunale irrganger. Men Brann kunne gjerne gitt oss en ny status, noe videre har det vel kommet (?). Og en tidsplan i samarbeid med kommunen å styre etter hadde vært lurt, om de ikke har det enda.
16
Brann / Re: Niklas Jensen Wassberg
May 31, 2023, 11:46:54 AM
Uten så mye sammenligning, men kanskje noe å lære. "Den nye Kniksen" har også en tidligere Brann spiller blitt kalt når han var 17 år. Den lille teknikeren Gunnar Norebø fra Austrheim som var 171 cm høy imponerte stort i starten av sin Brann karrieren. Han fikk spilletid i 33 kamper i 1993 og 1994 da han var 17-18 år men deretter startet problemene. Trenerskiftet fra Thoresen til Tennfjord og Aabrekk slo negativt ut for han i følge han selv, i tillegg til skader som også bidrog til at han knapt var på banen i perioden 1995 til 1998 før han avsluttet tiden sin i Brann. Heldigvis slapp han unna SM som gjør at det koker mer rundt de største unge talentene i dag. Forhåpentligvis har unge talenter i Brann i dag bedre oppfølging fra trenere og helsepersonell i forhold til rett trening, mengde og belastning før kroppen er utvokst.
https://historie.brann.no/spillere/gunnar-noreboe

Podcast med Gunnar Norebø fra 2019 der han forteller om sin fotball karriere.
https://play.acast.com/s/fotballklubben/-161gunnarnoreboomajax-av-reungbrann-heltogfotballieritrea
17
Er enig i at alle obligatoriske kamper fortjener sin egen tråd. Så dermed lager jeg en tråd til morgendagens kamp slik vi hadde til 1.runde kampen. NM-tråden kan vel brukes til generelle NM-ting, så blir det mer ryddig.

Motstanderlaget Fjøra fra Sogndal spiller i 4. divisjon, leder sin avdeling og banket Florø 5-0 i første runde.

Brann er selvsagt storfavoritter men det er en ganske liten muligheten til stede for en cupbombe slik som i 2016 mot  Florø.
https://www.nrk.no/vestland/forde-stod-for-cupbombe---sende-brann-ut-av-cupen-i-forste-runde-1.12899711

Her blir nok trolig alle A-lagsspillere spart og hvilt bortsett fra de som trenger kamptrening og de som er lite aktuelle fra start mot Aalesund. Spillere som Holmen, Castro, Kniklas og Mathisen trenger kamptrening og kan få spilletid i denne kampen. Spillere som ikke var i Brann 2 troppen i går på grunn av at de trolig er blitt spart til denne kampen er Hjorteseth, Myrlid og Trengereid, altså tre spillere som kan være planen starter denne kampen. Holten, Tufkecic, Eikrem, Helland og Hagen er også aktuelle å starte denne kampen eller få spilletid.

Om Horneland har god tro på at Sery Larsen og Kristiansen blir klar for å starte Aalesund kampen på søndag er det godt mulig at Pallesen og Pedersen er med i denne troppen og kanskje får en omgang hver som midtstopper sammen med Holten. Men Holten bør absolutt få 90 minutter, trenger å vise seg frem.

Brann må være oppmerksom på Fjøra sin goalgetter Malvin Gjerde som har scoret 17 mål på dei seks første seriekampane.
https://www.facebook.com/watch/?v=907091140699346

Ellers er det gode fotballgener i Fjøra-laget med tre blad Flo.
Ulrik Flo (sønn av Kjell Rune) Mathias Flo (sønn av Jarle) og Johan Flo (sønn av Tore Andre).

Kampen spilles på Fosshaugane Campus. Bortefeltet er på Amfitribunen bak ene målet og prisen er 100kr.

Sogn Avis skriver at publikumsrekorden til Fjøra er 777 tilskuere fra cupkampen mot Stabæk i 2007. Klubben har tro på at det kan komme mellom 1000 og 1500 tilskuere i morgen når cupmester Brann kommer på besøk.

Bataljonen arrangerer busstur til Fjøra.
https://www.bataljonen.no/nettbutikk/turer/buss-til-fjora/

Kampen går på Tv2 Play og Direktesport.
18
Da er bortefeltet utsolgt. Altså 710 plasser siden Brann åpnet salget på sine sider kl.12 i dag. Mulig noe av det har gått før den tid gjennom Viking sin hjemmeside med promokode. Nå må etternølerne nøye seg med andre felt, nabofeltene er vel mest aktuelle for de fleste. Tror vi kan bli 1200-1500 på denne bortekampen. Selv har jeg valgt det mer familievennlige H-feltet på den kortsiden, mye ledig der enda. Men Coop billettene var nok et begrenset antall som det nå ser ut til å være slutt på.
https://ticketco.events/no/nb/events/286724/seating_arrangement/
19
Sikkert noe som ikke så mange tenker på. Når det er 17.000 på tribunene istedenfor rundt 11.000 som vi har hatt et snitt på mange år blir gjenklangen av sang og stemning mot betong og plastseter mindre. "Myke ting" som folk, klær/tekstiler tett i tett på tribunene fungerer rett og slett som en lyddemper.
Til og med betongveggene og vinduene på den store hybelveggen har tekstiler/duk som blir dratt ned som nok er en kløpper på å absorbere lyd. Mulig det var da vi var rundt 11.000 på gamle og umoderne tribuner og lyden smalt i plast, betong og bølgeblikk det var "godt gammelt nivå", men vi ønsker oss vel ikke tilbake ditt.
20
Quote from: Nixon on May 30, 2023, 13:05:37 PMDette salget har vært åpent i flere dager. Men at det blir utsolgt på bortefeltet er helt sikkert.
Ja leste en plass at noen hadde fått kjøpt med promokode gjennom Viking sine sider. Men den mulighetene var stengt i går kveld når jeg prøvde. Men det store rushet startet nok kl.12.00 i dag når Brann annonserte det på twitter og åpnet salg på sine sider.
21
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 30, 2023, 13:04:42 PM
Quote from: krakra on May 30, 2023, 11:58:40 AMKommer det bud på den størrelsesorden Høibraaten nevner, så er det bare å selge. Å holde på ham og tro at prisen bare skal fortsette å stige er i alle fall ikke fornuftig.
Selvsagt skal vi selge om det kommer et bud på 50 millioner men det er det ikke kommet enda, ingen ting som tyder på "bare" 20 millioner heller. Men mye kan skje gjennom resten av sesongens 20 kamper om han fortsetter utviklingen. Så kanskje det på slutten av sesongen kan konkluderes at et akseptabelt prispotensiale er tatt ut. Vi får se.
22
Siden salget av billetter til Viking - Brann har startet kl.12 i dag har jeg allerede nå valgt å åpne kamptråden siden dette er en av de bortekampene i år det blir absolutt mest Brann supportere på. Lørdagskamp og greier, perfekt tidspunkt kl.18.

Tipper E-Away feltet kommer til å temmelig raskt utsolgt. Men fremdeles ledige billetter nå to timer etter salgsstart.
https://www.brann.no/billetter/bortekamp

Til info. Ønsker en å sitte under kampen (uten bortelagseffekter) og på samme kortside som bortefeltet får en som Coop-medlem billetter til halve prisen på samme kortside. Altså til 100 kr pr. billett. Dette gjelder felt H i svingen.
https://ticketco.events/no/nb/events/286724/seating_arrangement/sections/311931?

23
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 30, 2023, 10:28:33 AM
Quote from: SKBCPH on May 30, 2023, 08:19:02 AMBlir det nevnt klubber i saken om Blomberg?
Nei var bare vage antydninger. Pamer tar null risiko selv om han ikke vet noe ved å antyde at det er interesse rundt Blomberg. Det er så mye agent trafikk rundt Brann for tiden at det sier seg selv. Laget som er fersk cupmester og er rett bak B/G som selger spillere for flere hundre millioner får selvsagt også mye oppmerksomhet. Men som tidligere dreven aksjespekulant vil jeg bare si en ting:

Blomberg er "vinneraksjen" som bare så vidt har startet på verdistigningen. Vinneraksjen selger enn ikke for tidlig, den holder en på for å ta ut hele det økonomiske potensialet.
24
Brann / Re: Kontraktsituasjonen
May 30, 2023, 09:47:07 AM
Quote from: Hickok on May 30, 2023, 08:41:48 AMSnart nytt overgangsvindu i Europa, og dette er visstnok utløpsdatoene for Brann sine kontrakter. Noen her som er kritisk å få forlenget i løpet av året? Jeg vil mene både FHM og MR må få seg nye kontrakter i god tid før julen ringes inn.
Enig i at det begynner å haste mest med de to du nevner, helst å få avklart i løpet av sommeren eller tidlig høst.

Håper ellers virkelig det kommer et initiativ fra Niklas Jensen Wassberg med sine støttespillere om å få gå inn på tilsvarende kontraktslengde som David Møller Wolfe har hatt til 31.12.2026. Den korte kontrakten han har i dag skaper nok for mye uro og mas rundt denne unge gutten fra omgivelsene, trolig også ubeviste tanker og feil fokus fra han selv. Om få måneder går han inn i sitt sitt siste kontraktsår med den økende støyen det medfører. En lang kontraktslengde skapte ikke problemer for David Møller Wolfe for å seg en flott kontrakt i toppdivisjonen i Nederland. Niklas trenger ro og tid på seg som den uferdige fotballspilleren han er, det å få tid å bygge seg opp mer fysisk og få kontroll på alle småskader som gjør at han ikke får god nok kontinuitet. Er overrasket over at foreldrene ikke tar noen grep og gir noen råd som de fornuftig personene de er, gir han råd og oppfølging der agenter og pengejag ikke skal være sentralt i den utviklingsfasen 18 åringen nå er i.
25
Brann / Re: Positivitets-tråden
May 29, 2023, 22:52:31 PM
Quote from: Corran on May 29, 2023, 21:54:35 PMCastro så veldig rusten og treg ut så av de to synes jeg at Mathisen var best
Enig i det, Mathisen var best. Såg spesielt på en stor kontringsmulighet der Castro hadde god bane mot målet men der han ikke fikk opp frekvensen i bena i det hele tatt slik vi kunne oppleve han før han ble skadet. Castro bør absolutt få seg mest mulig spilletid mot Fjøra på torsdag for å bygge opp form.
26
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 29, 2023, 22:43:11 PM
For å være aller første gang Pedersen spilte midtstopper på eliteserienivå leverte han meget bra.
27
Brann / Re: Billettsalgstall
May 29, 2023, 13:11:55 PM
Quote from: Spelaren on May 29, 2023, 12:29:27 PMGår billettene da? Har selv et par eg må kvitte meg med pga sjukdom.
Ser slik ut men alle skriver nok ikke solgt. Bra at ubrukte billetter blir brukt, mindre åpne felt på tribunene.
28
Brann / Re: Billettsalgstall
May 29, 2023, 10:52:03 AM
Bra tilgang på billetter til dagens kamp i denne gruppen. Bare siste timen er det lagt ut 12 billetter. Så om en vil på kveldens kamp er det bare å følge med, spesielt på de nyeste innleggene i gruppen.

https://www.facebook.com/groups/3852298791560843/permalink/4568901336567248
29
Mest sannsynlig startoppstilling, ikke sant ? Kristiansen er selvsagt veldig usikker men jeg tror han starter.               

                       Dyngeland
Crone - Pallesen - Kristiansen - Wolfe
Rasmussen - Heltne Nilsen - Horn Myhre
          Blomberg - Finne - Børsting


Høyaktuelle for lengre innhopp, dette er spillere som meldes i full trening:
- Castro
- Pedersen
- Wassberg


Aktuelle for mindre innhopp:
- Mathisen
- Hjorteseth


30
Artikkelen i BA spriker i alle retninger i alle fall. Voldsomme gatekamper er overskriften i avisen. Lite granne slåssing og ingen pågrepet sier politimannen i videointervjuet i samme artikkel. Ansatt på Deli Deluca sier det var bråk fra to grupperinger med fem-seks personer i hver gjeng. Annen plass i artikkelen var det meldinger om 20 til 40 personer involvert.

Jaja noen guttunger liker å slåst, men synes nå etter hvert at stamgjester med tynnslitte nerver på Skipperstuen kan få fred og ikke behøver å bli involvert. Er vel en gressbakke i Nygårdparken de kunne holdt på, men det er vel media oppslag de involverte ønsker som en del av pakken. Er vel på tide igjen å dele ut noen skikkelige bøter i 25.000 kr klassen igjen, roer seg noen år da.

Klipp fra BA artikkel fra i dag:
Supporterbråk i forbindelse med Brann-kamper er et tilbakevendende problem. Det er kun en drøy måned siden Brann- og Vålerenga-fans havnet i klammeri utenfor utestedet Metz på Torget. I fjor høst var det et voldsomt masseslagsmål mellom supportere fra Brann og Start, med røykbomber involvert. Også dette startet da Brann-supportere oppsøkte bortesupportere som befant seg på Skipperstuen. Rundt ti personer endte opp med forelegg i etterkant.


https://www.ba.no/stor-politiaksjon-etter-masseslagsmal-mellom-fotballsupportere-i-sentrum/s/5-8-2268414
31
Brann / Re: Billettsalgstall
May 28, 2023, 17:49:26 PM
Forklaringen på at billettbeholdningen svinger litt fant jeg på twitter. Det er nok ikke tomt før det er tomt.
Tipper at når det er fullstendig tomt for ståplasser at det også vil dukke opp noe sitteplasser. Det mer lettsolgte til slutt.

@madsliabo·
2t
Nja. Vi må jobbe litt manuelt for å makse kapasiteten. Det innebærer å flytte folk, oppheve reservasjoner m.m
32
Brann / Re: Billettsalgstall
May 28, 2023, 17:29:19 PM
Quote from: Hickok on May 28, 2023, 16:19:03 PMNå er de fleste av disse ståplassene borte. Er 1 ledig på både C og D nå.
BA artikkel hjelper på. Litt rart egentlig, nå er det to felt med 10+ og et felt med 3 på. Det svinger ned og opp. Billettsjefen har kanskje et lager han bare fyller på  ; )

Bortefeltet har fått billetter igjen, sånn helt plutselig.
https://ticketco.events/no/nb/events/254934/seating_arrangement/sections/286733?promocode=rbk2023borte&item_type_id=13643963
33
Brann / Re: Billettsalgstall
May 28, 2023, 14:17:21 PM
Da har Brann åpnet "Fjordkraft felt C - ståplass" for salg som har 31 plasser. I tillegg lagt ut minst 10 nye ståplasser på hver av feltene på felt D og G. Altså totalt minst 51 nye ståplasser i salg. Håper Brann markedsfører nevnte plasser godt, salget har gått utrolig tregt siste dager av ståplasser på Fjordkraft. Altså et nesten helt mettet marked for ståplasser. Er nok større interesser for sitteplasser, men foreløpig eksisterer det ikke mer av det.
Halve Bergen tror vel at Rosenborg kampen er utsolgt siden det er mange annonser på finn.no. Det hjelper ikke akkurat på at Thomas Brakstad i en helt fersk artikkel på brann.no omtaler kampen som UTSOLGT. Han kunne heller i det minste oppgitt hvor mange billetter det faktisk er igjen, et antall over 51 og oppover. Er vel ikke en statshemmelighet ; )

Det er også til Rosenborg kampen bra etterspørsel og salg i facebook gruppen "Kjøp og salg av Brann billetter".
https://www.facebook.com/groups/3852298791560843/permalink/4568901336567248
En gruppe som sikkert ikke er så godt kjent. Kun salg til pålydende er regelen. Det blir nok i morgen også minst 200-300 ubrukte billetter slik som det pleier til utsolgte kamper. Bra da at det finnes en slik gruppe som en kan tilby ledige billetter i. For de som vet om gruppen, den har 1851 følgere foreløpig. Bataljonen kunne påminnet om gruppen på sine sider. Også Sportsklubben Brann som har større antall følgere kunne nevnt den på sine sider, for å få bedre sirkulasjon og økt bruk av ubrukte billetter.
34
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 28, 2023, 13:58:50 PM
Angående Sondre Ørjasæther. Sogn avis skriver i går om at sultne gribber sirkler rundt byttet som kan bety et salg i millionklassen. Kantspeleren står bokført med tre scoringer og én målgjevande så langt i årets sesong, og har i store perioder herja med backene på motstanderlaga skriver avisa.

Noen stikkord om hva avisen skriver videre:
- 19 år, teknisk god, dyktig én mot én.
- Evne til å skapa ubalanse og låse opp forsvar.
- Har kontrakt ut 2024.
- Et salg i nær framtid er trolig.
- Glimt var på plass på Brann Stadion i fjor for å sjå driblevirtuosen i aksjon.
- Like før at han skriver under for en agent uten at navn er nevnt. Har ikke hatt agent før.
- Tore André Flo er godt klar over at det kan bli interesse rundt Ørjasæter i det kommende overgangsvinduet.
35
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 28, 2023, 13:38:08 PM
Det kan nevnes at Sondre Tronstad velger å forlate nederlandske Vitesse nå som kontrakten går ut, ønsker ikke å forlenge. Spiller sin siste kamp for klubben i dag. Skal bli interessant å se om han får oppfylt sitt ønske om å komme høyere opp i næringskjeden. Han har foreløpig bare en landskamp, for nødlandslaget i 2020. Synes han er modig som forlater Eredivisie og gambler på noe enda bedre.

Klipp fra Haugesund Avis i dag:
Så er spørsmålet hvor Tronstad skal nå. Han tror at han har vist nok i Nederland de siste årene til å ta et steg opp i næringskjeden. Det betyr i klartekst at Tronstad håper på en overgang til en av de såkalte topp fem-ligaene, altså til England, Tyskland, Frankrike, Spania eller Italia. - Drømmen er jo Premier League, men det spørs om det er realistisk. Jeg tror Tyskland hadde passet meg bra, sier Tronstad.

https://www.h-avis.no/klar-for-nye-eventyr-det-er-jo-litt-skummelt/s/5-62-1536321
36
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 28, 2023, 13:05:06 PM
Quote from: gladiporno on May 28, 2023, 12:50:57 PMUtvilingspilleren kan være opp mot 21-22 år. Jeg anser Holten som fjerdevalg (selv om jeg egentlig tror at han er lengre bak). Jeg vil ha en som kan skyve vekk Palle som tredjevalg i høst. Helst en i alder 18-22 år.
Er det kandidater som kan nevnes inn for de kriteriene i Norden som også er ballsikker og hurtig ? Og som er realistisk for Brann ? Om det skal være noen vits må det selvsagt være på hyllen over Holten. Hadde vært interessant om det var noen spillere som kunne nevnes.
37
Et lite klipp fra en artikkel i Adressavisen i dag:
- Hvordan ønsker styret RBK skal spille? - Vi har sagt «angrepsvillig og underholdende fotball». Så kan det tolkes i mange retninger. Det handler først og fremst om at vi skal angripe og styre kampene, men vi skal også være smart. Det er ikke et speilbilde på hvor vi er. Vi kan ha ambisjoner om mye, men det er hvordan man oppfyller ambisjonene som er nøkkelen. Det er vi per dags dato ikke. Det er en sannhet. Her er vi i tett dialog med sport om hvilke tiltak og forbedringer vi skal gjøre. Vi bygger stein på stein her. Vi har ikke noen «silver bullet-løsning».- Hvor lenge kan man leve det trykket som er nå? - Så lenge det skjer positive endringer så er tilliten der. Det er ikke noen diskusjon. Vi hører at omgivelsen mener at vi skulle ha agert annerledes. Det må vi har respekt for. Det er dynamikken med en medlemsklubb med stort engasjement.

https://www.adressa.no/sport/fotball/i/15w36J/rosenborg-koket-sirkuset-rundt-oss-faar-gaa-sin-gang

38
Brann / Re: Billettsalgstall
May 28, 2023, 11:02:08 AM
Da er Brann Stadion fullstendig utsolgt, bortefeltet også. Siden bortefeltet er utsolgt for første gang i år kan Brann slå seg på brystet og få opp 17.000 passert meldingen på SM om de vil. Publikumsrekordene fra tidligere i denne sesongen er Stabæk kampen med 16 832 Vålerengen kampen med 16 816, kamper der bortefeltet ikke har vært helt utsolgt. Kanskje det i dag og i morgen kan dukke opp noen få sitteplasser rundt omkring og spesielt på felt B på Frydenbø der familie og ansatte sitter, billetter som blir tilbakeført i systemet.

39
Brann gjennomfører sin siste trening i dag fra kl.10.30. Spennende å høre om Sery Larsen og Kristiansen deltar for fullt på den treningen. Deltar de ikke er de nok uaktuelle i morgen. Wassberg og Kniklas har også vært usikre.
Media stiller stiller selvsagt på siste trening før storkampen mot Rosenborg skulle en tro, i det minste med  journalistlæringen eller vaskehjelpen i redaksjonene.
40
Brann / Re: Billettsalgstall
May 27, 2023, 15:43:47 PM
Kun syv billetter igjen på bortefeltet som har kapasitet 838. Kun barnebilletter igjen, blir vel omgjort til voksne. Et utsolgt bortefelt gjør at Rosenborg kampen kan bli årets best besøkte hjemmekamp og kan vippe over 17.000.

Fjordkraft Stå angir minst 30 ledige billetter. Tipper det er snakk om 40 - 50 billetter til sammen. Det går supertregt å selge ut feltet med Norges beste ståplasser.

Restaurant billetter, enkeltplasser. Kun tre igjen.

https://ticketco.events/no/nb/events/254934/seating_arrangement/?item_type_id=13643963&promocode=rbk2023borte
42
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 26, 2023, 12:19:15 PM
Quote from: SKBCPH on May 26, 2023, 11:53:38 AMSist gang Brann var i en slik posisjon vi er nå, både sportslig og økonomisk, hentet vi en startspiller fra Club Brugge. Så synes ikke vi skal nedsnakke Branns posisjon i fotballverden alt for mye heller.

Edit: Sæternes i 2004 for 640k Euro, for å ha det på det rene.
Godt poeng. Vi Brann supportere har bygget opp en dårlig selvtillit på lagets vegne over mange år og snakker laget lettere ned enn opp. Sakens realitet for tiden er at vi har solgt en spiller for 30 mill NOK der daglig leder sier at midlene skal reinvesteres i laget. Selv om jeg ikke tror at daglig leder og sportslig ledelse vil sprenge banken for det, men satses skal det. Horneland har snakket om nye titler fra scenen også.
43
Brann / Re: Billettsalgstall
May 26, 2023, 11:58:56 AM
Tror det er rundt 40 til 60 ståplasser igjen. Det er 31 plasser som er synlige, tre felt med 10+ på og et felt med 1 plass på. Det sistnevnte feltet har vært under 10 plasser siden i går og selges i veldig lavt tempo. Selvsagt blir alle ståplassene utsolgt men det hadde vært kjekt om Brann kunne slå i bordet med at de har klart å få opp UTSOLGT-skiltet to-tre dager før kampstart. Ser ut som at tilskuerkapasiteten i hvert fall er akkurat passelig på Brann Stadion, de siste 500 billettene på utsolgte kamper og nesten utsolgte kamper pleier nesten alltid gå i labert tempo. Så forstår ikke den diskusjonen om utbygging av tribunekapasitet. Det er mer fyr rundt Brann for tiden enn noen gang siste 13-14 år, så akkurat nå er tilskuerpotensialet tatt helt ut. Kjemping og gull i eliteserien kunne løftet det høyere, men der er ikke Brann enda, og noe de veldig veldig sjelden kjemper om viser historien.
44
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 26, 2023, 11:45:53 AM
Quote from: krakra on May 26, 2023, 11:29:21 AMSkjønner ikke helt logikken i at Hansson skal se at Brann selger Wolfe til Eredivisie og bli så imponert over oss som utstillingsvindu at han vil spille her istedenfor i Eredivisie.
Nå er det mest sannsynlig at Wolfe vil kjempe i teten av Eredivisie med AZ Alkmaar og Hansson i bunnen med Heracles og bli mer usynlig enn på nivået under. Men mulig jeg tar feil. Men enig i at Emil Hansson ikke er så aktuell for Brann på dette tidspunktet. Men poenget er at jeg mener at Brann kan strekke seg og prøve seg i det minst, noen samtaler og sonderinger, noe de godt mulig gjør også.
45
Quote from: Superjack on May 26, 2023, 11:18:57 AMTakk for tips.

Da tipper jeg at Kniklas ikke starter men får litt spilletid, Japhet starter og Castro kommer innpå i den 91 minutt og blir skader nye 3 uker...0
Ja nettopp, hehe.
Positivt at Castro ikke er veldig skadet. Horneland nevnte at han var aktuell til cupkampen på onsdag, noe som ikke gikk. Altså at han er på gang, håper de treffer på belastningen fremover og bygger han opp.
46
Horneland sier i sendingen:
-  Kristiansen er høyst usikker.
-  Heggebø definitivt ute.
-  Wassberg litt usikker.
-  Sery Larsen litt usikker.
-  Castro litt usikker. Bare kanskje med i troppen, blir vurdert på treningene opp mot kampen.

Fra brann.no:
Det kan nevnes at Brann har treningsfri i dag. Trener lørdag og søndag kl.10.30.
47
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 26, 2023, 11:04:54 AM
Noen som kan si noen om nivået i toppen i Eerste divisie (2 nivå) i forhold til toppen i Eliteserien og fersk NM cupmester ? Hvor vil Emil Hansson hevde seg best som typen spiller og venstrekant ?
48
Omtale og førehandstoff om Brann mot Rosenborg om noen minutter på TV 2 Sport 1.
49
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 26, 2023, 10:39:53 AM
Quote from: SKBCPH on May 26, 2023, 10:32:47 AMFra to dager siden.
Feil lenge siden, artikkelen er fra 18 mars. Altså ikke brennhet siden han ikke er solgt enda. Men at det er interesse er det nok. Brann bør sikte litt høyt også, det er blitt noe midler tilgjengelig. Men selvsagt skal ikke Brann sprenge banken. Hansson har nok merket seg Wolfe salget, springbrettet trenger ikke være dårligere fra Brann, en liga han kan dominere mer i enn i Eredivisie han rykket opp til.
50
Brann / Re: Overganger sommer 2023
May 26, 2023, 10:27:41 AM
Quote from: Billy Elliott on May 26, 2023, 09:59:24 AMMen det er fremdeles svært urealistisk med en retur for Hansson nå. Han er aktuell for store klubber i Tyskland, Nederland og Belgia.
Ja såg det var fokus på det i en artikkel fra over to måneder siden. Større klubber ble nevnt, kanskje det bare var agentprat. Foreløpig har ikke noe skjedd, vi får se etter hvert om det blir noe konkret og hva han ønsker og velger.