• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gulløl

1
Brann / Re: Billettsalgstall
May 29, 2024, 09:49:51 AM
Yr melder perfekt kampvær. Oppholdsvær, lett bris, litt skyer, litt sol, 18 grader.
Ja 14 500 kan være realistisk.
2
Horneland til BA:
Troppen som møter Kristiansund vil være tilnærmet lik den som møtte Molde. Magnus Warming er det eneste usikkerhetsmomentet. - Han trente tirsdag  og det ser ut til å ha gått fint. Jeg  skal ta en prat med ham og så må vi bare se. Utenom det er det helt likt som søndag, sier han.
3
Brann / Re: Billettsalgstall
May 28, 2024, 12:11:34 PM
Brann kan snart melde 13 000 solgte.  Håpet om 14-tallet er der absolutt enda.

Den minst besøkte kampen i år er mot HamKam med 14 808. Kan vi klare å passere det tallet ?

I morgen kan Brann innta tabelltoppen om resultatene er med oss i dei to andre kampene.

Håper folk virkelig er i mobiliserings-modus. Brann sitt gruppetilbud til 100 kr billetten er sabla bra. Håper mange sender skjemaet om 10 billetter til 1000 kr (eller flere). Billettene kan fordeles blant familie, kollegaer eller venner.

Hvem kjøper flest billetter ??

En hel måned å vente på neste kamp på Stadion så i morgen bør en komme seg på kamp og støtte Brann.
4
Kamper / Re: Brann 2 - kamper
May 28, 2024, 11:11:23 AM
Markus Haaland er bra attraktiv. Han trente med FKH og Sogndal i januar. Med Sogndal spilte han også en kamp, jeg ble litt overrasket at han ikke fikk kontrakt med Obos klubben. Men han har kanskje tatt nye steg siden den gang ?
I januar hadde proffkontrakten hans med Brann gått ut, er den er fornyet med et år, noen som vet ?
5
Brann / Re: Magnus Warming
May 28, 2024, 09:45:56 AM
BA har intervju med Warming og Horneland i dag. Warming innrømmer at det at problemene dukker opp igjen hele tiden setter seg litt i hodet. Går ut fra Brann ikke bare følger han opp i gymmen og på treningsbanen men også gir han den kompetansen og støtten han trenger for hodet og hvordan han skal bruke tankene og jobbe med det mentale i forhold til alle dei gjentatte skadene.

Et klipp fra artikkelen:
- Han varmet opp og fant ut at han var skadet. Jeg vet ikke noe mer enn det. Jeg har ikke peiling på hvor lenge han blir ute, sier Brann-trener Eirik Horneland til BA.
- Ja, jeg kjente noe i hamstringen (bakside lår). Det er skikkelig kjedelig, bekrefter Branns hurtigtog.
- Jeg skal prøve å trene i morgen (tirsdag), og så får vi se om jeg er klar til onsdag, sier Warming.
6
Kamper / Re: Brann 2 - kamper
May 28, 2024, 09:24:44 AM
En del opplysninger om David Tufekcic fra når han signerte proffkontrakt for et år siden.
https://www.brann.no/nyheter/tufekcic-har-signert-proffkontrakt

Han kan gjerne få Warming sin plass på benken i morgen og gjerne et innhopp som jeg tror han vil takle helt greit.

Mistenker at Tufekcic har god humor, i to-tre sekunder etter første scoringen i går såg det ut som han faket en hamstring skade i låret med et etterfølgende smil til lagkameratene. Kanskje et signal til Horneland, at han er frisk og fin og klar uten vondter.
7
Brann / Re: Magnus Warming
May 27, 2024, 18:02:29 PM
Pamer sier i podcasten at "vi var på jobb innimellom" i forhold til informasjon om Warming. Slik han forstod ting kom det en melding fra Warming selv i går som indikerer at han hadde vondt i låret. Pamer nevner ellers at han lurer på om Warmimg ryker. Ballspark-panelet spekulerer videre i om han ser redd ut og er redd i forhold til vondter her og der, og innstillingen hans i forhold til vondter.
8
Brann / Re: Positivitets-tråden
May 27, 2024, 17:44:12 PM
Brann kan kanskje bli serieleder i løpet av kampen på onsdag !

Men den som synger om det får bank. Sangfeltet må lære av sine feil ; )
9
Brann / Re: Billettsalgstall
May 27, 2024, 17:34:19 PM
Quote from: trym on May 27, 2024, 14:38:23 PMMeldes om 12500 tusen billetter mot Kristiansund på Brann sine sider
Blir mest trolig at vi ender på 13-tallet. Men kan håpe på 14-tallet.
10
BA:
Sery Larsen tror han blir klar til onsdag, han er ikke så bekymret for det sier han til BA. Ulrik Mathisen trente for fullt i dag men blir ikke å se - verken onsdag eller lørdagens bortekamp. Han blir ikke klar for kamp før etter ferien. Warming nevnes ikke.
11
Brann / Re: Svenn Crone
May 27, 2024, 13:36:18 PM
Renate Blindheim sier på Ballspark i dag at Martin Hellan var dårlig i forrige kamp for Brann 2. Han ble rundlurt flere ganger. Men han viste glimt innimellom at han var god med ball sier ho videre. Det går nok mot kontraktsforlengelse for Crone. Hellan trenger tydeligvis noe mer tid.
12
Når det gjelder Warming ser jeg ikke noen grunn til at han skal være i noen kamptropp i de to kampene denne uken. For stor risiko med at kjenningen (kjenningene ?) som heller ikke tåler rolig oppvarming skal utvikle seg til noe større. Utvidet sommerferie med et godt og riktig treningsprogram bør være det rette for han. Om ikke Castro kan spille på onsdag heller er det ikke noen krise at skuddsterke Kartum som Horneland skryter av for tiden får tillitt i posisjonen igjen. Kartum gjorde det helt greit i fjor i de kampene han prøvde seg i posisjonen. Finne kan også spille venstreving som alternativ, med Heggebø som spiss. Finne spilte storparten av Engen tiden på venstrekanten med et solid antall målpoeng.
13
Da er det bare å håpe på at spillerne har nullstilt seg i foremiddagstimene og allerede har full fokus mot KBK kampen på onsdag. En kamp mot et KBK-lag som var helt underlegen Rosenborg i går. Mens Brann "koser seg" med to hjemmekamper på rad har KBK to bortekamper på rad med reisebelastning. Brann spillerene bør i utganspunktet ha mest energi på onsdag om dei bruker den korte tiden fornuftig i oppladningen. KBK er et bra kontringslag og god på dødball som Brann erfarte i bortekampen forrige helg. I følge Huseklepp er Brann det laget som slipper inn mest mål på dødball for tiden, her må det skjerpings til. Håper virkelig Sery Larsen blir klar etter å blitt kakket i nesen i går, Horneland virket optimistisk på det i går kveld (men er ikke lege). Håper tilskuerne som var på kampen i går mobiliserer på onsdag, at det er få som svikter Brann etter skuffelsen og at de fleste stiller på denne kampen også.

Laget ? Med tre kamper på syv dager bør vel Horneland rullere en del med den gode benken han har. Men gjør han det i noe særlig grad i denne kamp travle uken, neppe. I tillegg til Sery Larsen er vel Castro litt usikkerhet om etter smellen i hodet. Kanskje vi får se en formstigende Kartum på venstrekanten igjen ?

Klipp fra Tidenes Krav i dag:
Det må være lenge siden KBK har vært så rundspilt som de var i helga. Expected goals var 2,18 mot 0,16 i hjemmelagets favør. Det forteller at nordmørslaget skapte null og niks.Resten av statistikken viser det samme. Det var 22-4 i skudd, 9-2 i skudd på mål, 5-0 i store sjanser og 17-2 i corner.
14
Brann / Re: Magnus Warming
May 27, 2024, 12:11:07 PM
Sitter og hører på nyinnspilt Ballspark. Pamer sier at det i går under kampen kom en melding fra Warming selv som indikerer at har har vondt i låret. Altså smårusk med dansken hele tiden. Han kan vel likegodt begynne på sommerpausen med en gang, med rett treningsprogram for å bygge opp både hamstringer, lår, og ........
15
Brann / Re: Magnus Warming
May 27, 2024, 11:30:28 AM
Er helt enig i teorien om det nok var en kjenning som gjorde Warming uaktuell for spilletid i går.
- Han varmet opp  i hele første omgang.
- Når jeg speidet etter han i pausen var han borte vekk (en aller annen undersøkelse ?)
- Kom inn på banen og lekte litt med ballen helt på slutten av pausen.
- Hele andre omgang satt han rolig på benken.

Han hadde vel en liten kjenning nylig på trening ble vel nevnt i media, en uke eller litt mer siden. Om han ikke er 100 % er det vel like godt at han står over dei to siste kampene før EM-pausen og konsentrerer seg om å bli helt matchfit til Strømsgodset kampen 28 september. Han er nok forståelig nok lei av benk og er spillesugen og vil inn på banen og sier selv noen ganger at han er klar, da  er det bra at Horneland og det medisinske apparatet ser bort fra det og tar fornuftige avgjørelser og ser på det langsiktige.
16
Brann / Re: Billettsalgstall
May 26, 2024, 14:12:26 PM
58 sitteplass billetter igjen. Av dei er 13 ved siden av andre plasser.

Fjordkraft Stå, tipper noe mer ledige billetter der.

Ingen mangel på billetter, salget nesten stoppet opp.
17
Brann / Re: Billettsalgstall
May 26, 2024, 12:21:09 PM
Fikk mail fra Brann nettopp om at 16 000 nå er passert.
18
Brann / Re: Billettsalgstall
May 26, 2024, 11:41:03 AM
Noe skuffende at salget ikke har passert 16 000 enda, da hadde nok Brann meldt det.

Godt mulig at Molde stiller med en del mindre tilskuere enn i fjor. Forutsatt at Molde supporterne er litt sure og misfornøyde og det blir for eksempel 500 ledige i ledige i bortesvingen, altså 338 solgte mot 445 i fjor. I tillegg til 100 usolgte sitteplasser på hjemmefeltene som det er nå 7 timer før kampstart. Da er regnestykket med forutsetningene at det ikke må være mer enn omtrent 150 ledige på Fjordkraft Stå for at 16 000 skal være passert.

Molde kampen går inn på en foreløpig tredje eller fjerdeplass på tilskuerstatistikken i år på Stadion kan vi  allerede nå slå fast. Kan håpe at Fredrikstad kampen passeres i statistikken.

Burde vært helt stinn brakke i kveld slik som mot Rosenborg og Sandefjord men det blir det ikke. Det at vi møter seriemesteren fra 2022 og en klar konkurrent om dei to veldige attraktive plassene øverst på tabellen og at Brann kan innta tabelltoppen med seier i kveld er noe overraskende ikke nok for at det blir helt stinn brakke.

Ikke nødvendig å dele opp bortefeltet denne gang ser det ut til. Felt B på Fjordkraft er enda ikke åpnet for salg og ikke sikkert det blir det heller.

Tilskuerstatistikken på Stadion i år:

04.05: Rosenborg, 16 750
16.05: Sandefjord, 16 750
07.04: Fredrikstad, 16 287
21.04: Odd, 15 564
17.04: HamKam, 14 808
20
Brann / Re: Billettsalgstall
May 25, 2024, 14:25:23 PM
Kun 175 sitteplasser igjen. Men dessverre ingen fornuftige priser igjen til barnefamiler uten å sprenge banken. For eksempel koster to voksne og tre barn kr.2000,- på Premium plassene som er igjen ved siden av hverandre. Alt blir utsolgt så sånn sette betyr det ikke noe, men litt rauset og fleksibilitet kunne det vært med å lagt inn barn og honnør priser på Brannbørsen nå som det bare er 28 timer til kampstart.

Brann fylte på ytterligere plasser på Fjordkraft Stå i går, trolig restbeholdningen, begynner nok å nærme seg utsolgt der også.
21
Brann / Re: Billettsalgstall
May 24, 2024, 20:18:40 PM
Muligheten til å bli serieleder søndag kveld vil nok renske unna resten av billettene på hjemmefeltene. Restaurantplasser, enkeltseter og ståplasser, alt sammen. Brann har det fullstendig i sine hender å bli serieleder, et flott og spennende utgangspunkt før kampen.
22
Kamper / Re: Brann - Molde 26.05 kl 19:15
May 24, 2024, 11:44:51 AM
Huseklepp informerte i Fotballfeber at Pallesen er klar. Warming kom seg gjennom treningen i dag og Huseklepp regnet med han ble klar. Mathisen er ikke klar.
23
Brann / Re: Billettsalgstall
May 24, 2024, 09:31:40 AM
Da er restbeholdingen på BT-A nettopp lagt ut til salgs til Molde kampen. Prismessig nok dei mest attraktive billettene å kjøpe akkurat nå, spesielt for dei som har anledning til å kjøpe 2 for 1. Prisgunstige barnebilletter er det også på feltet.

Det er totalt 320 synlige sitteplasser igjen å kjøpe akkurat nå. Av dei er det fremdeles en del plasser ved siden av hverandre å få kjøpt på Sp.V felt F, Brannbørsen, Brannstuen og BT-A. Tipper med litt sannsynlighetsberegning at det inkl. Fjordkraft Stå og bortesving
totalt er ca.1 100 ledige billetter til denne kampen. At det nå kan være solgt 15 600-15 700. Salget går veldig tregt nå dessverre, håper Brann kan komme med noe som kan trigge interessen. Har fremdeles tro på at hjemmefeltene blir utsolgt eller bortimot utsolgt, enkeltplasser er vanskelige. Bortesvingen vil nok omtrent halvparten av billettene ikke bli solgt om en tar utgangspunkt i fjoråret salg på 445 billetter, muligens noe under siden prestasjonene fra Molde i år er dårligere noe som kan gå ut over interessen. Fjordkraft B i bortesvingen er det ikke gjennomført noe salg enda, kanskje blir feltet overført til hjemmepublikum om det blir behov for mer plasser(?)

Håper Brann kan melde 16 000 solgte før lørdagen er ferdig , noe som kan gi en bra inngang til salget av restbeholdningen på søndag
24
Brann / Re: Billettsalgstall
May 22, 2024, 20:59:52 PM
Om en vil ha sitteplasser ved siden av hverandre får en nå ikke noe billigere enn Premium billetter. Men dei vil nok gå unna dei også, fremdeles fire døgn til kampstart. Fjordkraft Stå billetter til 250 kr vil nok bli attraktive siste dagene.
25
Brann / Re: Billettsalgstall
May 22, 2024, 10:53:12 AM
Det var 445 tilskuere i bortesvingen når Molde var på besøk i fjor. Blir vel noe i nærheten av dette på søndag også skulle en tro. Har ikke sjekket bortesalget tidligere til denne kampen men akkurat nå selges det bare ståplasser i bortesvingen. Brann har kanskje fått avtale med Molde om å selge sittefeltet til Brann supportere ?

For salget til bortesvingen til Kristiansund kampen er det presisert at bortesupportere har plass på Fjordkraft-tribunen felt A. Altså ikke bortesalg på B feltet i svingen. Flott om Brann i år klarer å få avtaler med noen av bortelagene som ikke får brukt hele kapasiteten selv.

26
Brann / Re: Billettsalgstall
May 20, 2024, 22:52:41 PM
Kun 1200-1300 ledige billetter på hjemmefeltene til Molde kampen neste søndag. Kampen kommer til å bli utsolgt.
27
"Dårlige holdninger" er vel helt feil begrep.  Det han sliter med er vel å tilpasse seg intensiteten i press spillet og i tillegg gjøre den defensive jobben godt nok. I forrige kamp viste konkurrenten hans Castro på venstresiden gode takter på begge nevnte områder, i tillegg til at han var god offensiv.
28
BA erfarer at Horneland gjør kun ett bytte fra Lillestrøm kampen. Castro kommer inn Mathisen.
29
Brann / Re: Billettsalgstall
May 16, 2024, 10:48:16 AM
Bortefeltet er enda en gang oppført som utsolgt på Sandefjord sin hjemmeside, slik har det vært i hele dag. Brann opplyste på sine sider i går at Stadion blir smekkfull og nærmere 17.000 mennesker. Altså helt utsolgt på hjemme- og bortefelt tyder den prognosen fra Brann på. Hjemmefeltene med kapasitet rundt 16.000 og bortefeltet med kapasitet rundt 800. Hvem som som skal befolke bortesvingen blir spennende å se, en bortesving som ikke er oppdelt og der det kom 54 bortefans i fjor til samme kamp. Brann har vel en god plan for hvordan dei skal takle eventuell tilskuerblanding i den svingen får vi håpe (?)
30
Al-Saed starter neppe kampen mot Brann. Men innhopp blir det nok slik som i dei to forrige kampene.

Klipp fra Sandefjord Blad:
En som er på god vei tilbake er fjorårets toppscorer Danilo Al-Saed. Etter å ha slitt med skade i sesongstarten spilte han 15 minutter mot Molde, og 30 minutter mot Sarpsborg. - Jeg kjenner meg bedre for hver dag og uke som går, og jobber hardt for å komme tilbake til mitt sanne jeg, sier han. 90 minutter kan derimot bli litt mye mot Brann. - Nå handler det om å trene godt. Det har gått ganske fort nå, men jeg har knapt trent fullt. Derfor føles det også unødvendig å forhaste seg nå, sier Al-Saed. SF-trener Andreas Tegström vil også være forsiktig med å stresse Al-Saed tilbake for tidlig. Han gleder seg også til 16. mai-kampen. - Det blir en kul ramme på kampen, der vi har gode muligheter mot en tøff motstander. Men den utfordringen tar vi, understreker han.
31
Brann / Re: Billettsalgstall
May 14, 2024, 14:06:20 PM
Bortefeltet til 16 mai er ikke utsolgt lenger. Enten var det vel en feil eller så har de lagt flere billetter inn i billettsystemet. Siden det tok nærmere et døgn før det ble oppdaget og åpnet igjen kan ikke etterspørselen vært så stor siden ingen har kontaktet Brann som selger og gjort oppmerksom på det før nå.
32
Brann / Re: Billettsalgstall
May 14, 2024, 10:59:10 AM
Quote from: Gulløl on May 14, 2024, 10:55:30 AMTips. Noen som mangler billetter ? Det ligger ute 4 billetter akkurat nå BT-B. Har vært noen drypp inn på billettsiden før i dag også, forsvinner fort.
Og der var dei borte. Virker som meget god tid og refreh knappen er muligheten. Altså være kjappeste av dei kjappeste.
33
Brann / Re: Billettsalgstall
May 14, 2024, 10:55:30 AM
Tips. Noen som mangler billetter ? Det ligger ute 4 billetter akkurat nå BT-B. Har vært noen drypp inn på billettsiden før i dag også, forsvinner fort.
34
Brann / Re: Svenn Crone
May 14, 2024, 10:03:44 AM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 08:51:15 AMJeg bestrider ikke at Crone har løftet seg og kanskje er på sitt beste i Brann drakt. Men vi trenger fortsatt mer offensiv kraft på den backen og da er ikke Crone løsningen. Kanskje er Hellan løsningen? Uansett så skal vi ikke forlenge med en 30 årig utlending for at han skal sitte på benken. Særlig når vi allerede har gitt Pedersen ny kontrakt. Skal vi ha utlendinger i stallen så får de være nøkkelspillere eller potensielle nøkkelspillere med et vidersalgspotensiale.
Crone er definitivt 28 år, ikke 30 år. Selv om det stemmer bedre inn i argumentasjonen med "30 årig utlending". Fortsetter Crone med storspillet han har vist i det siste seiler han kanskje opp som en av de beste høyrebackene gjennom tidene i Brann. Men før det blir slått fast vil jeg se han en del kamper til utover sommer og høst, om han beholder nivået han har vist i det siste. Mulig Helge Karlsen og Geirmund Brendesæther var bedre og mer stabile høyrebacker, men dei hadde heller ikke imponerende innleggsfot. Brann har hatt mange ganske middelmådige høyrebacken gjennom tidene, den saken er grei.

Når det gjelder Pedersen er han gitt en forlengelse fordi han er en potet, IKKE kun fordi han kan spille høyreback. Han kan spille på de fleste plassene i forsvaret og midtbanen, derfor liker Horneland han.
35
Brann / Re: Billettsalgstall
May 14, 2024, 09:15:12 AM
Har kikket litt på SF supporterene og Blåhvalene sine facebooksider for å få en antydning hvor mange som kommer på bortefeltet. Registrer da at dei ikke klarer å fylle en buss en gang.

Blåhvalane:
Det er ikke organisert noen tur fra vår side, til det er det ikke nok folk for å fylle en buss. Men det kommer folk over på egenhånd og det blir en del lokalt boende i Bergen som skal på kamp.

Forståelig at dei ikke klarer å fylle en buss siden dei bare kom 54 supportere i fjor, en større del av de som kommer er nok bosatt i Bergen og distriktene rundt. I utgangspunktet blir store deler av bortefeltet på 838 plasser stående ledig på torsdag. Men merk dere dette, hele bortefeltet med 838 plasser  kom opp som helt UTSOLGT i går kveld og er fremdeles oppført som utsolgt. Hva har skjedd her, feil i billettsystemet eller at bortimot hele bortefeltet er kjøpt opp av folk som ikke skal være i den svingen, altså desperate Brann supportere ?
Ut fra den infoen Brann la ut i går er det ingen ting som tyder på  at Brann har avsatt billetter til en ombygd bortesving:

Mange tar også kontakt med Brann og lurer på om det kommer et salg av restplasser til 16. mai. Det blir ikke et formelt restsalg, men det vil bli lagt ut billetter her forløpende etter hvert som eventuelle reservasjoner og annet ikke blir løst inn.Så følger man med og er heldig med tidspunktet er det fremdeles muligheter.36
Brann / Re: Billettsalgstall
May 13, 2024, 10:57:37 AM
Selv om Brann har fått Finn til å stoppe svartebørssalget foregår det for fullt på andre plattformer. For eksempel er det hele 44 annonser på Tise. Ser det er nevnt flere større beløp folk er villig til å betale.

https://tise.com/search/tise?country_code=no&gender=any&search=16%20mai%20+%20brann&sort=price.desc
37
Quote from: esp123 on May 13, 2024, 09:21:14 AMÅ ha Finne som joker fra benken er et våpen når motstanderen blir sliten og rommene åpner seg opp.
Ja det fungerte glimrende i 2022.
38
Brann / Re: Billettsalgstall
May 13, 2024, 09:06:31 AM
Det er bare tre dager til 16 mai kampen. Om vi tar bort 2018 som var et unormalt år med ombygging og redusert kapasitet er det foreløpig kun fire år med under 17 000 tilskuere på Brann Stadion på 16 mai siden årtusenskiftet.
Årets 16 mai kamp ser akkurat nå ut ser ut til å bli den dårligst besøkte 16 mai kampen i den perioden om en ser bort fra året med ombygging.
Årsaken til det er at Sandefjord supporterne pleier å stille ganske få på Brann Stadion. I fjor kom de med kun 54 supportere på bortefeltet som har plass til 838 tilskuere. Selv om Sandefjord supporterne eventuelt skulle klare å firedoble fjorårets antall i en optimistisk prognose klarer Brann likevel bare totalt ca.16.200 på tribunene i år ser det ut til.

Et forbehold er om Brann også i år som flere tidligere år bygger om bortefeltet for å frigjøre en større del av den store ledige kapasiteten på 600-700 til hjemmepublikum. Foreløpig er det ingen signaler fra Brann sin side om at det kommer til å bli gjort selv om etterspørselen etter billetter er enorm. Sist gang Brann bygget om bortefeltet var i 2022.
https://www.brann.no/nyheter/bygger-om-bortefeltet-og-apner-staplasser-til-16.mai

Foreløpig heller ingen signaler om at Brann åpner det nye billettfeltet "Gangen Frydenbø" som ble lagt inn i billett systemet ved sesongstart. Om det er NFF som er firkantet og vanskelige og ikke kan gi dispensasjon etter at sesongen har startet vet jeg ikke, mulig det er en viktig paragraf i lovverket eller noe slikt.

Egentlig kunne Brann klart over 17 000 i år også, men hindringen er som nevnt bortefeltet og det å fått til et ganske lite salg på 200-300 på "Gangen Frydenbø".

Statistikk tilskuertall for 16 mai kamper på Brann Stadion siden år 2000 listet opp under, inklusiv min personlige prognose for 2024:

2024: ca.16 200 mot Sandefjord
2023: 16 832 mot Stabæk
2022: 16 617 mot Sandnes Ul
2021: ikke 16 mai kamp på Stadion
2020: ikke 16 mai kamp på Stadion
2019: 16 484 mot Sarpsborg 08
2018: 12 914 mot Haugesund (ombygging, kun tre tribuner)
2017: 17 009 mot Sandefjord
2016: 17 686 mot Stabæk
2015: 17 284 mot Nest Sotra
2014: 17 032 mot B/G
2013: 17 179 mot Aalesund
2012: 17 200 mot Sogndal
2011: 17 237 mot Start
2010: 17 085 mot Lillestrøm
2009: 17 258 mot Start
2008: 17 896 mot VIF
2007: 17 886 mot Fredrikstad
2006: 18 586 mot Tromsø
2005: 17 503 mot Lillestrøm
2004: 17 600 mot HamKam
2003: 16 463 mot Odd
2002: 18 172 mot Bryne
2001: 18 725 mot Lyn
2000: 18 520 mot Moss
39
Warming hadde vel en liten kjenning for et par uker siden. Kan det være derfor han ikke kom inn, at han merker den enda og ikke har hatt en full treningsuke ?
40
Brann / Re: Billettsalgstall
May 12, 2024, 08:29:45 AM
I underkant av 3000 billetter igjen på på hjemmefeltene til Molde kampen. Blir det minst et poeng mot Lillestrøm i dag og tre poeng mot Sandefjord tipper jeg denne toppkampen om to uker er utsolgt 17 eller 18 mai.
41
Brann / Re: Eirik Horneland
May 08, 2024, 12:50:58 PM
Godt mulig at Daniel Pedersen (analyseansvarlig) og Raymond Sanden (materialforvalter) også er med i denne forlengelsen. Dei er jo også ansatte i teamet, oppgitt som det på  Brann sin hjemmeside under A-laget. Pedersen deltok aktivt på feltet under treningsleiren i vinter husker jeg ble omtalt i media, det samme gjelder vel her hjemme i treningshverdagen. Når Pedersen ble ansatt i januar i fjor omtalte Horneland han som en ny ressurs i trenerteamet på hjemmesiden til Brann.
42
Brann / Re: Brann i media
May 08, 2024, 11:06:02 AM
Quote from: Eivind on May 08, 2024, 10:28:56 AMSamtidig; mens vi diskuterer innholdet i flere Brannpodcaster så søkte jeg etter Rosenborgpodder for å høre hva de sa om helgens kamp. Ingen av de har gitt ut noe etter kampen enda..

Så vi skal være glad det lages mye innhold om Brann ;)
Som alternativ til lite RBK podcaster om kampen er det mye kos i kamptråden i forumet på RBKweb. Med blant annet en god dose optimisme før kampen startet, penger ble satset, osv. Men så gikk det fin fin unnabakke med kommentarene :)
https://www.rbkweb.no/forum/viewtopic.php?t=9969&postdays=0&postorder=asc&start=0
43
Brann / Re: Billettsalgstall
May 07, 2024, 10:28:33 AM
Allerede i dag klokken 12.00 legges billettene ut til toppkampen mot Molde. En ny kamp som helt sikkert blir utsolgt.

Kristiansund kampen blir også lagt ut klokken 12.00 i dag. Med kampanjene som redusert pris på barnebilletter + vennegjeng tilbud til den lave prisen 100 kr skal vi ikke se bort fra at denne kampen også kan bli utsolgt
44
Brann / Re: Billettsalgstall
May 07, 2024, 10:04:21 AM
Quote from: Leffen on May 07, 2024, 09:26:35 AMMed denne elleville etterspørselen kommer jo noen til å kjøpe på bortefeltet og stå der nøytralt. Bedre enn ingenting vil noen tenke.
Det er nok en mekanisme som nok (dessverre) allerede er i gang siden så mange tusen er desperat etter billetter. Det heter jo
at "i nøden spiser fanden fluer". Det er nok stor ønsketenking fra Brann sin side om alle disiplinert kommer til å følge denne beskjeden i det digitale salget av bortebilletter:
KUN FOR SANDEFJORD-SUPPORTERE. DETTE FELTET ER IKKE FOR NØYTRALE ELLER BRANN-SUPPORTERE.

Brann kan forhindre dette i stor grad om de ganske snart opplyser at det kommer til å bli solgt flere billetter i en ombygd bortesving og hvor mange billetter det omtrent blir og hvilke dag de blir lagt ut til salg. Kan ikke se hva som skal forhindre å opplyse om det allerede nå for å roe ned folket. En prognose med en sikkerhetsmargin på hvor mange som kommer i samarbeid med SF burde være lett å lage. Om en f.eks. 3-dobbler eller 4-dobbler antallet fra i fjor på 54 bør en i hvert fall være bomsikker. SF må selvsagt godkjenne en redusert borte kapasitet men ser ikke noen grunn til å dei skal holde på billetter som ikke blir brukt.

I 2022 informerte Brann først 14 mai at bortesvingen ble ombygd og at det ble flere billetter til Brann supportere. I år er interessen betraktelig større og Brann bør absolutt være tidligere ute med informasjon om hvilke planer de har for svingen.
45
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2024, 22:22:21 PM
Når Sandefjord var i Bergen i fjor og spilte mot Brann den 08 mai kom det kun 54 bortetilskuere viser statistikken. Brann har en kapasitet i bortesvingen på 838 tilskuere. Differansen var 784, altså antall ubrukte billetter. Selv om Sandefjord eventuelt stiller med en god prosentvis økning i år blir det nok minst 700 ledige billetter i bortesvingen. Håper Brann har en god plan her for å frigjøre deler av bortefeltet(adskille) siden det er så enorm etterspørsel etter billetter og mange skuffede personer som enda ikke har fått billett. Helt meningsløst spesielt i år om en slik stor del av kapasiteten eventuelt ikke blir brukt.

Når små bortesupporter grupper har kommet på 16 mai pleier Brann som oftest å frigjøre det som blir ledig på bortefeltet med å dele det opp. Slik som for eksempel i 2022 som innholdet i linken under viser.
https://www.brann.no/nyheter/bygger-om-bortefeltet-og-apner-staplasser-til-16.mai

Når jeg sjekket like etter at billettsalget startet på bortefeltet på Sandefjord sin hjemmeside i dag kunne jeg ikke se at det var sitteplass billetter til salgs, kun ståplasser. Så tror nok dei 130 sitteplassene på Fjordkraft B allerede er frigjort og blir solgt senere. Tror nok selv om det blir en god sikkerhetssone fra utvidet hjemmefelt på Fjordkraft til bortefeltet at det forhåpentlig kan bli frigjort mellom 600 og 700 billetter med en smart og gjennomtenkt ombygging av bortefeltet. Dette til stor glede for alle dei som ikke fikk kjøpt i dag og får en mulighet til. Brann burde kanskje vurdert å sette en grense på maks to billetter til hver kjøper til en slik ettertraktet restbeholdning.
46
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
May 06, 2024, 18:59:45 PM
Quote from: fortune on May 06, 2024, 18:56:31 PMVi var på Hansa først, men før den tid var de fleste av oss på nåværende SPV. Så om klubben gir oss ekstremt rabatterte priser rett bak benkene, kan vi muligens være villige til å reallokere :)
Spørs om dere klarer Horneland sin plystring så tett på. Verre enn tromme kanskje ;)
47
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2024, 12:56:41 PM
Håper facebook tråden "Kjøp og salg av Brannbilletter" kan bli mer kjent der folk kan utveksle billetter til pålydende pris. Foreløpig har den kun 3600 medlemmer.
48
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2024, 12:52:41 PM
Anmeldelse fra Brann og bli buret inne kan ikke være noe gøy.

Klipp fra BA:
- Brann kommer til å anmelde svartebørsselgere. Men har vi kontaktinfo vil vi først prøve å få billetten tilbake mot full refusjon, slik at vi kan selge den på nytt til noen som faktisk ønsker å gå på kamp, sier Rygg.
Hun sier videre at Brann kommer til å holde øye med på finn.no og andre kanaler der det foregår billettsalg.
BA har vært i kontakt med selger av billetten til 2000 kroner. Vedkommende beklager seg, og sier hen ikke var klar over lovverket og at annonsen vil bli slettet.


https://www.ba.no/16-mai-billetter-rett-pa-svarteborsen-styr-unna/s/5-8-2616043
49
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2024, 12:21:15 PM
.
50
Mens Brann kan trene godt hele uken og bygge overskudd spiller Lillestrøm borte i cupen mot Strømsgodset torsdag kveld. Om det ikke blir ekstraomganger bør det være god nok tid for LSK spillerne å hente seg inn igjen. Men kanskje en liten fordel Brann på slutten av kampen. Brann må bare kjøre høyt tempo hele kampen for å slite LSK spillerne ut.