• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Mjøndalen, mandag 30 mai kl.18.00 (runde 9)

Started by Gulløl, May 27, 2022, 08:45:22 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Kun 80 timer igjen til toppkampen i Obos. Siste mulighet å se Brann på Stadion på de neste fem ukene.

Selveste Mjøndalen og serielederen kommer til Bergen. Brann kan bli ny serieleder ved eventuell seier, tenk på det.

At Brann ikke har slått Mjøndalen siden 1992, altså hele 30 år siden er en fantastisk sak å spille på i markedsføring og mobilisere hele Bergen by med omegn.

Skuddstatistikken i de seks siste innbyrdes oppgjørene er 73-29 i vår favør. Av 73 skudd har tre skudd gått i mål. En utrolig statistikk som viser at Brann kun har scoret på hvert 24. skudd. Dette er trend og statistikk som MÅ snu ettertrykkelig på mandag.

Mye å kjenne på her for kokende idioter:

- Mjøndalen spøkelset.
- Mjøndalen marerittet.
- Den stygge supportersangen "Brann slå", den største slageren i Mjøndalen. Æsj !
- Alle de nedsettende og arrogante kommentarene fra Christian Gauseth.
- Slo Brann ut av cupen på Stadion mai 2013.
- Slo Brann ut av cupen i august 2014.
- Slo Brann ut av cupen i august 2017.
- Brann tap borte i august 2019.
- Brann tap hjemme i august 2020.
- Brann tap borte i oktober 2020.
- Nedrykkskampen i november 2014 med Huseklepp tårer.
+
+
+

Kamptidspunkt mandag kl. 18 er perfekt for barnefamilier. Perfekt for alle som er på hytten i helgen. Altså perfekt for de fleste.

Storm melder 17 grader og flott vær ved kampstart !

Ingen unnskyldninger, det er bare å stille på kamp !!

Stadion skal fylles mest mulig opp. Markedsavdelingen skal selvsagt jobbe på spreng hver time frem mot kampen for å klare det.

Mjøndalen skal endelig knuses ettertrykkelig !

Tolket mellom linjene og kroppsspråket til Horneland under intervju etter gårsdagens kamp at det er god mulighet for at Bård Finne starter denne kampen. En spiss som scorer mål kan endelig få mulighet fra start.

Tipper dette laget, kun en endring fra i går:

                  Dyngeland
Crone - Kristiansen - Skovgaard - Wolfe
      Rasmussen - Nilsen  -  Kniklas
           Børsting - Finne - Castro

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Rød makt på Hansa

esp123

Ville vært tåpelig å vrake Heggebø til denne toppkampen, når laget tross alt fungerer ganske bra.

Når det er sagt så tror jeg vi vinner denne ganske greit. Mjøndalen var visstnok meget svake mot Ranheim, og har etter rapportene vært svake i flere kamper denne sesongen. Her tar flaksen slutt.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Problemet med Mjøndalen er at det betyr null og niks om de er svake før eller etter de møter Brann.
Rød makt på Hansa

Pyton

Det virket som flere spillere i går kjente litt på programmet. Kan være at vi får noen flere rokeringer på laget. Bør være en sunn konkurranse også, liker ikke helt tanken på at de samme spiller uansett. Synes BT var vel flott med sin børs på mange spillere i går. Men Horneland er ikke kjent for å gjøre for mye, verken før eller under kamp. Det kan være både en styrke og svakhet. Håper det ikke skal knekke oss mandag

Churchill

Her kommer bredden i troppen til sin rett. Brann kan rullere uten å miste kvalitet. Det kan ikke Mjøndalen.
...we shall never surrender.

Gulløl

May 27, 2022, 11:46:19 AM #7 Last Edit: May 27, 2022, 11:53:11 AM by Gulløl
Håper virkelig Brann kan trene inne på gresset på Stadion både fredag og lørdag. Bør gi en liten fordel før kunstgresslaget kommer. Gressmatten har hele fem uker å komme seg på i den klimamessig beste perioden før neste hjemmekamp.

Dette står på Brann sine sider:
Fre 27.05:   - - Hjemreise
Lør 28.05:   10.00 Nymark Fellestrening
Søn 29.05:   10.00 Nymark Fellestrening
Man 30.05:  18.00 Stadion Kamp mot Mjøndalen


Mye vanning og sprederene på full guff i flere timer før kampstart vil gi mulighet å spille rask fotball. Her skal ikke Mjøndalen få yndling forholdene med tørr kunstgressbane.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Jeg tror ikke Mjøndalen-kampen er tiden for de største endringene. Kunne heller kjørt litt rullering til Kongsvinger-kampen, men det er nå for sent. Etter denne lille pausen blir det et heftig kampprogram, da regner jeg med at det blir mer rullering.

SeLyren

Ser det som naturlig at Finne får sjansen no. Det Heggebø tilfører laget er ikke så avgjørende at det skal trumfe form. Finne ser kvikk og fin ut og konkurransesituasjonen må være reel. Finne kommer til å gå sur før eller siden, hvis det fortsetter slik, får håpe Horneland har kontroll.
Når det er sagt tror jeg Heggebø starter.

Gulløl

May 27, 2022, 14:40:39 PM #10 Last Edit: May 27, 2022, 14:48:54 PM by Gulløl
Mot Kongsvinger var det alt for mye høye lange innlegg inn i feltet som verken Heggebø eller andre klarte å få noe ut av. Uten å sett statistikk på det er likevel mitt klare inntrykk at Brann scorer klart mest mål i år ved å tråkle seg frem langs bakken innenfor 25-30 meteren med kortpasninger. Heggebø er langt fra noen Karadas i luften. Castro og Børsting som kanter har heller ikke sine beste egenskaper på høye innlegg. Er Brann mer bevist på å spille langs bakken mot Mjøndalen istedenfor lange og høye innlegg vil Finne som klinisk avslutter (som for tiden er i form) være rett mann på rett plass som spiss. Ingen krise for Heggebø at han sitter på benken i denne kampen, han har faktisk spilt alle åtte kamper i år. Satser på at Heggebø jobber på rett måte i sommerpausen (ikke vekter) og kommer tilbake i bedre form og scorer oftere en han hittil har gjort med bare to mål på åtte kamper.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Heggebø gjør en veldig god jobb i oppspillsfasen. I avslutningsfasen så virker han i kongsvingerkampen litt oppgitt. Som han ikke hadde tro selv når han gikk i hodedueller eller i forsøk å være først på ballen.

Heggebø får veldig mye oppmerksomhet fra motstandersvaret. Fysisk krevende i 90 minutter.

En kvikk Finne fra start gjør at Mjøndalen må løse ting annerledes.
Brann er gode langs bakken. Spesielt på venstresiden, men ikke så ille på høyre heller.
En spillbar og kvikk Finne kan bli bra mot Mjøndalen.

Mot Kongsvinger i 2. omgang så gikk det trått.

Så min spådom: Nesten samme lag som sist kamp, men Finne går inn på topp for Heggebø.

Også 5-0 til Brann
Brannsupporter.

Gud

Quote from: Lissabon on May 29, 2022, 19:56:13 PM"Brann må klare seg uten Kniklas" står det i BT ? Er det en spøk, reiser han med landslaget idag ? eller er det spikersuppekoking ?

Reiser med G-19 landslaget.

krakra

Da får jo Horn Myhre sjansen. Syns ikke det er noen krise. Vi har tre indreløpere som holder bra Eliteserie-nivå og to andre som skal holde topp OBOS-nivå. Blir det full krise kan Børsting gå ned på midtbanen og Blomberg inn på kanten.

Pyton

Gjetter heller på at Børsting blir satt ned som indreløper og Finne på kant...

Nixon

Ulempe med mandagskamp at resten av fotballen ikke venter på at vi skal spille ferdig... Men ingen krise da vi har flere som kan steppe inn. Noe som er greit å få testet ut. Tror ikke Niklas kommer til å starte alle kampene han er tilgjengelig for resten av sesongen. Han får jo for eksempel ikke den hvilen i pausene som de andre spillerne får. Tipper at Felix står først i køen.
Rød makt på Hansa

krakra

Landslaget skal spille kamp onsdag, så jeg tror ikke det kun handler om avreisetidspunkt.

Pyton

Fikk et lite tips og tror det er Skaanes som går inn for Niklas. Høres merkelig ut ...

Gulløl

May 29, 2022, 21:39:00 PM #18 Last Edit: May 29, 2022, 21:44:46 PM by Gulløl
Quote from: Pyton on May 29, 2022, 21:05:48 PMFikk et lite tips og tror det er Skaanes som går inn for Niklas. Høres merkelig ut ...
Kan bety at Horneland prioriterer å beholde offensiv kvalitet på indreløperplassen med at laget skal fortsette med det høye presset. Men uansett det blir en nedgradering.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Det skal bli deilig å endelig slå Mjøndalen. Taktikken bør vel være å kjøre høyt tempo fra start. Male på. Men det er ikke feil å "hvile" med ball innimellom, det vil jo også mørne Mjøndalenspillerne.

Det blir spennende å se hvem som kommer inn for Kniklas. Skaanes er blitt nevnt. Forøvrig har Moberg, Felix, Børst og Castro spilt indreløper i år. Ganske mange. Skaanes er vel spillertypen som ligner mest på Kniklas. Castro har gjort det så pass bra på vingen at det kan være greit å fortsette med ham der. Moberg er nettopp bra fra skade. Da står det mellom Skaanes, Børst og Felix. Personlig tror jeg kanskje Felix er best, mens jeg ønsker at Skaanes skal være best.

Vil Heggisen bli benket etter mange kamper litt under pari, mens Finne lukter mål av? Det er også å lure på.

Og om Hornis foretrekker Børst som indreløper, hvem blir høyreving? Finne eller Blomberg?

Nå som Pallesen er bra igjen, går han inn som stopper? Håper ikke det. Kristiansen har fungert godt, og utfyller Skov bedre. Mer tempo. Med nordlendingen har vi to stoppere som kan starte angrep på en god måte, noe som blir viktig for å spille ut Mjøndalen. Tror jeg.
Tren på langskudd

krakra

Hvis Skaanes prioriteres foran Myhre så er det vel fordi Horneland foretrekker løpskraft og driv i den rollen. På en side er det jo fint at man holder seg til den mest like spillertypen, selv om Myhre er en mer spennende midtbanespiller. Kanskje vi begynner å få dyrket noe som ligner en egen stil?

Men da brenner det etter hvert et blått lys for Myhre. Hvis han ikke passer inn i noen av rollene på laget så er det ikke bare å "gjøre seg fortjent" til en plass.

fortune

Quote from: krakra on May 30, 2022, 08:17:21 AMHvis Skaanes prioriteres foran Myhre så er det vel fordi Horneland foretrekker løpskraft og driv i den rollen. På en side er det jo fint at man holder seg til den mest like spillertypen, selv om Myhre er en mer spennende midtbanespiller. Kanskje vi begynner å få dyrket noe som ligner en egen stil?

Men da brenner det etter hvert et blått lys for Myhre. Hvis han ikke passer inn i noen av rollene på laget så er det ikke bare å "gjøre seg fortjent" til en plass.

Jeg synes det er fornuftig å bruke Skaanes med tanke på at han er mest lik som spillertype og lar laget bygge videre på eksisterende samhandlingsmønstre. Angående Felix så er han vel «førstekonkurrent» og passer inn  på tre plasser (høyreback, defensiv midtbane, andre indreløperplassen), så det burde være mulig å gi han mer enn nok spilletid fremover.
First is first, second is nothing

Pyton

Quote from: fortune on May 30, 2022, 09:36:43 AM
Quote from: krakra on May 30, 2022, 08:17:21 AMHvis Skaanes prioriteres foran Myhre så er det vel fordi Horneland foretrekker løpskraft og driv i den rollen. På en side er det jo fint at man holder seg til den mest like spillertypen, selv om Myhre er en mer spennende midtbanespiller. Kanskje vi begynner å få dyrket noe som ligner en egen stil?

Men da brenner det etter hvert et blått lys for Myhre. Hvis han ikke passer inn i noen av rollene på laget så er det ikke bare å "gjøre seg fortjent" til en plass.

Jeg synes det er fornuftig å bruke Skaanes med tanke på at han er mest lik som spillertype og lar laget bygge videre på eksisterende samhandlingsmønstre. Angående Felix så er han vel «førstekonkurrent» og passer inn  på tre plasser (høyreback, defensiv midtbane, andre indreløperplassen), så det burde være mulig å gi han mer enn nok spilletid fremover.

Hvis det er tanken er nok FHM borte i sommer. Når du endelig får sjansen på midten, blir vurdert som lagets beste spiller for deretter å bli benket så er veien ut kort. Han er kanskje for fleksibel?

krakra

Han mangler litt spisskompetanse, og konkurransen på midtbanen er beinhard. Tror både Kniklas, Rasmussen og Heltne Nilsen hadde vært i førsteelveren til flertallet av lagene i Eliteserien.

fortune

Quote from: Pyton on May 30, 2022, 10:50:12 AM
Quote from: fortune on May 30, 2022, 09:36:43 AM
Quote from: krakra on May 30, 2022, 08:17:21 AMHvis Skaanes prioriteres foran Myhre så er det vel fordi Horneland foretrekker løpskraft og driv i den rollen. På en side er det jo fint at man holder seg til den mest like spillertypen, selv om Myhre er en mer spennende midtbanespiller. Kanskje vi begynner å få dyrket noe som ligner en egen stil?

Men da brenner det etter hvert et blått lys for Myhre. Hvis han ikke passer inn i noen av rollene på laget så er det ikke bare å "gjøre seg fortjent" til en plass.

Jeg synes det er fornuftig å bruke Skaanes med tanke på at han er mest lik som spillertype og lar laget bygge videre på eksisterende samhandlingsmønstre. Angående Felix så er han vel «førstekonkurrent» og passer inn  på tre plasser (høyreback, defensiv midtbane, andre indreløperplassen), så det burde være mulig å gi han mer enn nok spilletid fremover.

Hvis det er tanken er nok FHM borte i sommer. Når du endelig får sjansen på midten, blir vurdert som lagets beste spiller for deretter å bli benket så er veien ut kort. Han er kanskje for fleksibel?

Blir FHM vurdert som lagets beste spiller? Den vurderingen har jeg bare sett fra Stråmyhr..

Han har en helt fair sjanse til å utkonkurrere både Rasmussen og Crone, men han må jo vise både på trening og i kamp at han er bedre enn dem. Og fordelen til FHM er at han med det hektiske kampprogrammet fom juli får mye spilletid selv om han ikke klarer å tilrive seg en plass blant de elleve beste.
First is first, second is nothing

Pyton

Quote from: fortune on May 30, 2022, 11:23:14 AM
Quote from: Pyton on May 30, 2022, 10:50:12 AM
Quote from: fortune on May 30, 2022, 09:36:43 AM
Quote from: krakra on May 30, 2022, 08:17:21 AMHvis Skaanes prioriteres foran Myhre så er det vel fordi Horneland foretrekker løpskraft og driv i den rollen. På en side er det jo fint at man holder seg til den mest like spillertypen, selv om Myhre er en mer spennende midtbanespiller. Kanskje vi begynner å få dyrket noe som ligner en egen stil?

Men da brenner det etter hvert et blått lys for Myhre. Hvis han ikke passer inn i noen av rollene på laget så er det ikke bare å "gjøre seg fortjent" til en plass.

Jeg synes det er fornuftig å bruke Skaanes med tanke på at han er mest lik som spillertype og lar laget bygge videre på eksisterende samhandlingsmønstre. Angående Felix så er han vel «førstekonkurrent» og passer inn  på tre plasser (høyreback, defensiv midtbane, andre indreløperplassen), så det burde være mulig å gi han mer enn nok spilletid fremover.

Hvis det er tanken er nok FHM borte i sommer. Når du endelig får sjansen på midten, blir vurdert som lagets beste spiller for deretter å bli benket så er veien ut kort. Han er kanskje for fleksibel?

Blir FHM vurdert som lagets beste spiller? Den vurderingen har jeg bare sett fra Stråmyhr..

Han har en helt fair sjanse til å utkonkurrere både Rasmussen og Crone, men han må jo vise både på trening og i kamp at han er bedre enn dem. Og fordelen til FHM er at han med det hektiske kampprogrammet fom juli får mye spilletid selv om han ikke klarer å tilrive seg en plass blant de elleve beste.

Han ble vel vurdert som lagets beste spiller både mot Sogndal og Ranheim? Så hadde hele laget en liten hjerneblødning i første omgang mot Åsane men da ble han tatt ut.

Men det helt klart liten vits å ha en sikkert dyr spiller som back-up overalt og heller hente inn en med riktig spisskompetanse for å heve første11 til sommeren. Det er bare vinn- vinn for begge parter.

krakra

Han var god mot Ranheim som de fleste andre, men imponerte ikke mot verken Åsane eller KFUM.

Pyton

Quote from: krakra on May 30, 2022, 11:44:17 AMHan var god mot Ranheim som de fleste andre, men imponerte ikke mot verken Åsane eller KFUM.

Det kan du vel si om det fleste spillerne på laget? Han var absolutt ikke dårligst i noen av de kampene du nevner. Men uansett en litt avsporing av diskusjonen. Hvis han kun er tiltenkt en back-up rolle bør han byttes ut med en som kan komme inn og heve 11er. Vi kan jo fort miste noen i dette vinduet også så det blir en spennende måned. Mener Horneland at både Moberg og Skaanes er foran han i køen så er han rett og slett ikke god nok.

krakra

Det er vanskelig å finne noen i OBOS-ligaen som utkonkurrerer Rasmussen, og Kniklas har gjort beslag på den andre indreløperplassen, så det beste er nok å finne noen som kan ta backuprollen og kanskje utvikle seg til å erstatte Kniklas når han selges. Man har jo Håland og Hjorteseth. Kanskje de bare skal rykke fram i køen?

krakra

Ganske sikker på at du hadde slaktet Horneland uavhengig av hvem av de tre indreløperne han hadde vraket.

Lasaron

Quote from: Lissabon on May 30, 2022, 12:18:44 PMHorneland må vekk, før eller siden, han har ikke mer peiling enn 7-8 av oss her. Taktisk svak, hyggelig fyr, kan ikke sette spill, system. Tanken på å vrake FHM i seg selv er oppsigelsesgrunn , i likhet med utlånet av Norges raskeste stopper til nivå 1 , fra nivå 2, utlånet av Simba,Nordens raskeste ving er også skandale.

Det sier meg mye : Han hater fart, han liker ikke kreativitet/pasningsgenialitet, ha følger rett og slett ikke med i fotball der FART og TEMPO er viktig. Så dere CL-finalen, fart, fart, fart.

SVAKT

Gult kort!
Tren på langskudd

Corran

Børsting er jo den som gjerne blir dyttet ned i indreløperrollen når det blir gjort bytter i løpet av kampen.
Så overasker vel ikke om han går ned og Finne kommer inn på kant.
FHM er jo det mest innlysende alternitavet i min bok etter Børsting, men har ikke akkurat blendet meg de gangene han har spilt. Hverken som indreløper eller back (best som back)
Outsiderne i min bok er Skaanes og Moberg, men vil helst ikke ha noen av dem fra start.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Skaanes er inne. Men trenger vi egentlig både Hove og Pallesen på benken?

Lagoppstilling:

1 Mathias Dyngeland
13 Svenn Crone
21 Ruben Kristiansen
5 Andreas Skovgaard
18 David Møller Wolfe
15 Kasper Skaanes
19 Sivert Heltne Nilsen
7 Mathias Rasmussen
9 Niklas Castro
20 Aune Heggebø
10 Frederik Børsting

Benken:
12 Eirik Holmen Johansen
2 Ole Didrik Blomberg
3 Fredrik Pallesen Knudsen
6 Vegard Leikvoll Moberg
8 Felix Horn Myhre
11 Bård Finne
27 Runar Hove
31 Isak Tomar Hjorteseth
Rød makt på Hansa

Norlings Hund 2

Litt overrasket, personlig synes jeg Skaanes løper mye og bare roter seg bort, uten å få til noe som helst. Men det er vel stort sett på kanten, kan jo hende han funker bedre som indreløper.


gladiporno


Spelaren

FORTJENT! Men søren heller, kjøre på videre.
Gå av.

Superjack

Bare 1-0. Og Mjøndalen er IKKE ufarlige.

Ikke noe trygghetsfølelse her iallefall.
Brannsupporter.

Spelaren

Det holdt nå inn til pause, til tross for å ha mistet initiativet et stykke uti omgangen. MIF var farlige et par ganger, og me har kastet vekk den ene sjansen etter den andre. Angrepets venstreside har vært gode, men det glir for lett gjennom midten vår.
Gå av.

SeLyren

Horneland kan godt gjøre ett bytte eller to, Finne inn for Heggebø, og litt ut i omgangen bør Moberg inn for Rasmussen. Vi har vært dårlige, tross ledelse.

Belfort


Norlings Hund 2

Vi er det beste laget hele omgangen, men slipper Mjøndalen til noen farlige sjanser det siste kvarteret. Uansett veldig solid.

Skaanes burde ha satt minst ett mål. Synd han er så god til å komme til dem, men så elendig til å få noe ut av dem. Synes uansett han har gjort en god omgang.

Norlings Hund 2

Quote from: SeLyren on May 30, 2022, 17:51:21 PMHorneland kan godt gjøre ett bytte eller to, Finne inn for Heggebø, og litt ut i omgangen bør Moberg inn for Rasmussen. Vi har vært dårlige, tross ledelse.

Dårlige? Hvilken kamp har du sett? Dårlige er å dra den veldig langt, vi har vært det førende laget hele omgangen men har riktig nok sluppet Mjøndalen til et par farligheter.

Ut fra sjanser og spill burde vi vel ha ledet 3-1.

Norlings Hund 2


Spelaren

Mjøndalen er farlige på kast, ja  8)
Nydelig av Skaanes!
Gå av.

krakra

Her er det bare å kjøre på. Ødelegg Mjøndalen. Knus selvtilliten deres!

wintersleep

Crones crosses are fucking fantastic!!! If this team stays together they can achieve big things in Eliteserien next season...

Spelaren

Brann leker seg nå, synes Heggebø fortjener en i kassen.
Gå av.

Norlings Hund 2

Castro er en oppgradering fra Taylor. Jobber hardere og er minst like god på det Taylor var god på, men samtidig en bedre lagspiller. Kjempesignering, tydelig at han bare trengte tillit og selvtillit.

Uforståelig at han har råtnet bort i Aalesund.

Norlings Hund 2

Tre bytter for å gi folk spilletid når seieren bør være i boks, det er positivt.

Go Up