• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Bør Mjelde byttes ut?

Started by Superjack, October 22, 2006, 23:32:23 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Superjack

Brannsupporter.

Chrisstah

syns mjelde stiller med det riktige laget i dag! men noe må ha vært feil med treningen i høst! taktiske byttene hans skjønner ikke helt! grei den med gashi siden han er egentlig en offensiv midtbane spiller men syns skulle satset på memelli mot miller og kjørt 3 på midtbanen! men syns og at mjelde bør bli!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

klysa

Mjelde har en plan, slapp av folkens.

Pondan

Planen er utgått på dato.. Steinene har rast ned... På tide med noe nytt..

28966mustang

Det må være den samme planen som Tom Prahl hadde da Viking lå på bånn, og uttalte etter et tap"alt går etter planen"
Hvil i fred- 1963!

Superjack

Quote from: "28966mustang"Det må være den samme planen som Tom Prahl hadde da Viking lå på bånn, og uttalte etter et tap"alt går etter planen"


Kan begynne å lure....
Brannsupporter.

kapteinen

En ting som gnager meg med Mjelden er at han er så sen med byttene.
Gang på gang er spillerene slitne eller de presterer under nivå, men han drøyer det i det uendelige før han bytter.
Det koster oss dyrt!
Z

Gud

Mjelde kan sendes på dør. Det er bare til å innse det. Vi tar aldri seriegull med Mjelde. Vi ansetter Tom Nordlie som kan føre oss til seriegull neste år før han kjører klubben i grøften i 2008. Men da gir jeg faen, da har Brann blitt seriemestere.

Radney

Det var jo lurt sakt. Kan ikke bry deg mye du då!
aja då flytter vi til Drammen og blir bønder alle sammen!

Tullpip

JA!

Men det skjer ikkje, for hele SK Brann er en kompisgjeng.

The End

BRANNFL

Syng med viss du hater Mons
Syng med viss du hater Mons
Syng med viss du hater Mons
Syng med viss du hater MONS

Vi trenger Eggen
Brann e' Best

Radney

Helt alvorlig. Det der bør du holde deg for god til. Rett og slett for dumt.
aja då flytter vi til Drammen og blir bønder alle sammen!

sabu

I mine øyne bør ikke Mjelde gå. Han kjenner klubben inn og ut, og har gjort mye bra siden han kom.
Men, jeg syntes han burde få mer hjelp med det taktiske. Mjelde er tøff, han har bein  i nesen, og det som mangler er det taktiske. Få inn en med taktiske kunnskaper, så vil man få et lag som man kjenner igjen.
Angående kampen så skjønner jeg meg ikke på Mons. Han bytter inn Helstad ETTER 1-2 målet, hva er poenget med det da? Brann trengte en seier, og skulle puttet på Helstad tidligere. Og det verste var at han tok ut Winters, med andre ord, spiss mot en spiss. Det er da ikke særlig mer offensivt. Og selv på 1-2 så presset Rosenborg. Da Brann var i angrep på 1-2, så var det max 2 spillere i boksen, og ikke særlig lysten på å gå frem.

krøvel vellevold

Quote from: "Gud"Mjelde kan sendes på dør. Det er bare til å innse det. Vi tar aldri seriegull med Mjelde. Vi ansetter Tom Nordlie som kan føre oss til seriegull neste år før han kjører klubben i grøften i 2008. Men da gir jeg faen, da har Brann blitt seriemestere.
Legg ned hele klubben!

TERD

Brann har vært ute av form siden vi ble slaktet på Hamar før ferien. Nå er det snart 4 mnd siden dette skjedde, og fortsatt har ikke trener-teamet (glem ikke Steffensen!) klart å snu skuta. Det er katastrofalt dårlig, og en enorm falliterklæring fra trenerne.

Dess mindre man sier om det som skjedde i går dess bedre.

Jeg har holdt meg i ro lenge, dog har jeg aldri endret min oppfatning om at Mjelde og Steffensen ikke er de rette for Brann. Det synes som om flere har forstått dette nå....
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Xminator

Nei, Mjelde skal ikke gå noensteder.

Regner med de allerede evalurerer forsvarssprekken for harde livet i Brann. Og trekker samme konklusjon som resten av oss, midtbanen må løpe mer.

Nordli har ingenting å gjøre i Brann som hovedtrener. Feil formasjon. Og for stort ego til å ta en assistentrolle. Jeg håper i mitt stille sinn at det henter ham til RBK så vi får en sjanse på gullet neste sesong også.

HansaZ


Bruiser

Følg med i timen. Høgmo blir hovedtrener i Rosenborg neste sesong. Tørum går lei av å være andrevalg i trøndelag og finn fort tilbake til røttene. Tørum blir ny Brann-trener i løpet av neste sesong, mens Mjelde blir kjeppjaga ut av byen og søker asyl i Afghanistan.

Ganske enkelt fordi laget ikkje eig struktur defensivt, og byttane Mjelde foretek seg likner ikkje fugl eller fisk. Eg BLIR so dritlei av å sitte å sjå alle lag presse Brann tilbake i eget mål i kvar bidige kamp.

Forandringer i taktikken (og dermed treneren) må til, BASTA!
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

hocey

Jeg lovet egentlig før sesongen at det eneste akseptable sesongutvikling ville være om Brann var med i gull kampen så egentlig har Brann prestert det beste en kunne forvente. Samtidig har Rosenborg vært så imponerende gode i høst at de strengt tatt fortjener gullet.

Men når det er sagt er det nok en gang grunn til å stille enorme spørsmålstegn ved det taktiske opplegget til Mjelde. Den største skandalen er ikke at vi ikke vinner gull. Den største skandalen skjedde i Europa cupen når arrogansen til Mjelde førte oss på hode ut av Europa cupen. Dette var ikke bare trist for Brann, det var like trist for norsk fotball. Sveits er et vakkert land, men noen stor fotball nasjon har de aldri vært. Tromsø klarte nesten å slå ut Basel i fjor, mens Grasshoppers knuste laget vi ble slått ut med 10 0! Nå er dette ganske så katastrofalt, men verre er det kanskje at han lar spisser som ikke scorer fortsette og fortsette å spille. Hadde jeg vært Memelli hadde jeg satt meg på første fly hjem til Albania og aldri kommet tilbake. Det siste vi egentlig så til han skikkelig var i nevnte europa cup kamp hvor han var den eneste med rett innstilling scoret 3 mål. På toppen av det hele får vi de to innbyttene i går: Hvorfor kommer ikke en ekstra spiss innpå? Hvorfor må Haugen ut når han var en av Brann sine beste? Og one million dollar question? Hvorfor kommer Knudsen innpå når Brann trenger 2 mål. Det var nesten som Tørum hånte taktikker Mjelde når satt innpå en ekstra spiss og tok ut Riseth, et trekk Mjelde aldri hadde kommet opp med.

Når en ser på de to siste sesongene så er ikke de så veldig ulike: 2 gode vår sesonger og 2 elendige høster.

Resultatet sier seg selv.

Tørum eller Nordli til Brann.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Quote from: "Bruiser"Følg med i timen. Høgmo blir hovedtrener i Rosenborg neste sesong. Tørum går lei av å være andrevalg i trøndelag og finn fort tilbake til røttene. Tørum blir ny Brann-trener i løpet av neste sesong, mens Mjelde blir kjeppjaga ut av byen og søker asyl i Afghanistan.

Ganske enkelt fordi laget ikkje eig struktur defensivt, og byttane Mjelde foretek seg likner ikkje fugl eller fisk. Eg BLIR so dritlei av å sitte å sjå alle lag presse Brann tilbake i eget mål i kvar bidige kamp.

Forandringer i taktikken (og dermed treneren) må til, BASTA!


Om du følger med i timen så vet du at Nordli er mer enn aktuellt på Lerkendal.

Superjack

Bra med sindige mennesker her.
Jeg stiller meg bak dem som mener Mjelde har skapt ett bra lag. Bjørn Dahl (med magen), POL og Mjelde skaper gull på stadion, bare ikke seriegull. Det tror jeg har noe med taktisk kløkt å gjøre. Mjelde bygger ett bra lag, bruker bra pedagogikk til å få spillerne til å yte, men mangler kanskje litt på evnen til å gjøre grep fra benken som kan snu kamper.

Og ja, jeg har tenkt tanken med Tørum. Er det mulig å beholde Mjelde i spann med POL i den sportslige ledelsen, men med Tørum som hovedtrener?
Eller blir det da fort for mange kokker?
Brannsupporter.

TERD

Quote from: "Superjack"Bra med sindige mennesker her.
Jeg stiller meg bak dem som mener Mjelde har skapt ett bra lag.

Har han?

Han har i alle fall kjøpt en rekke meget gode spillere. Hva han har skapt ut fra dette er noe mer uklart. Laget som Mjelde har skapt har ikke fungert godt siden slutten av juni. Det er et faktum.

I tillegg mangler det fortsatt struktur i laget og taktisk kløkt fra sidelinjen. Det er ikke et faktum. Det er min mening, men en mening jeg tror mange deler.

Så hva blir konklusjonen? Selvfølgelig at Mjeldes (relativt lange) periode nå bør være over.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Snublefot

Jeg har fortsatt tro på at Mjelde er rett man for Brann..  men jeg må si jeg stiller meg uforstående til byttene hans..


Når vi ligger under 1-2, så bør ikke winters bli byttet ut med Helstad.. helstad må gjerne komme innpå, men da på bekostning av Helge Haugen eller en annen mer defensiv spiller, og kjøre offensivt med 3 spisser..   Ta ut winters som er en av våre best spillere til å skape rom og komme til gode innleggsposisjoner blir feil i mine øyne..

Byttet av Miller er HELT GREIT!

Miller gjorde stort sett ikke annet en å dasse rundt.. hva feilet det den mannen i går?  hver gang han fikk ballen så gikk han med den og ventet på bevegelse.. han satte aldri fart.. og når brann skulle kontre, så tuslet han etter..  Nei, den karen har blitt altfor høy på pæra...

Nymark

Angående bytter, noen som vet hvorfor Memelli ikke var i troppen engang?

hocey

Quote from: "Nymark"Angående bytter, noen som vet hvorfor Memelli ikke var i troppen engang?


Første tanken er vel at han ble veiet og funnet for lett av Mjelde.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Nymark

Memelli skal jaggu ha ytt lite i det siste da , når en ser hva som var på benken i stedet..

Radney

Quote from: "Bruiser"Følg med i timen. Høgmo blir hovedtrener i Rosenborg neste sesong. Tørum går lei av å være andrevalg i trøndelag og finn fort tilbake til røttene.Høgmo kommer til å få fyken når Rosenborg Drittklubb ikke presterer en dritt i RL og då tar selvsagt Tørum over etter det han har gjort nå!
aja då flytter vi til Drammen og blir bønder alle sammen!

Sogningen


vidarh

nei, han spiller bra soneforsvar

Rasmus_brann

Tror mjelde trenger en rådgiver. En som kan fortelle han at martin knudsen ikke kommer inn og snur kampen når det er fem minutter igjen. En som kan gi han en liten kakk i skallen når han begynner med de syke byttene sine. Korfor kommer ikke Memelli inn og Helstad inn rett etter pause? Og korfor i helvete MARTIN KNUDSEN kor mange ganger har han snudd en kamp? Faen! Skal han innpå for å tilføre løpsstyrke og sikkerhet skal han faen meg inn leeeeenge før!
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

monzilla

Har alltid vært skeptisk til Mjelde. Han har bygget opp et bra fundament, kanskje det nå er på tide til at noen andre kan få bygge videre. Noen som har mer erfaring på å bygge i høyden om dere skjønner.

Med det laget brann stiller i år skal vi ta gull. så enkelt er det.

Langhår

Tåpelig å kreve Mjeldes avgang. Vi av alle burde skjønne at det ikke bare er å bestille seg et seriegull. Det er 14 andre lag som kjemper like hardt for å stå på toppen tilslutt. At vi nå er nr2 av disse lagene bør være et godt argument for å fortsette kursen.

Hvem ønsker vi forresten istedet?

Nordlie? Mannen som hadde seriegullet enda lenger ned i lommen enn vi har hatt i år?

Røssler? Har opplevd en enda større formsvikt enn oss (pr idag). Hmm.

Rekdal? Gull i ifjor. Ute i år.

Alle disse tre ble geniforklart av Mjelde-haterne før sesongen.

Rom var ikke bygget på en dag. Og ser man på Mjeldes Brann-karriere har han levert meget godt. Husk at han overtok et lag som såvidt berget plassen.

Så kan man selvsagt være uenig i laguttak, taktikk, bytter osv. Faktum er uansett at Mjelde har vært med å skape et lag som ligger helt i toppen av norsk fotball.

Så kommer selvsagt folk trekkende med at han har kjøpt spillere for 1000 cilioner og at økonomien er en helt annen nå etc. Er det noen som tror at ikke Mjelde skal ha sin del av æren for dette også? For eksempel har Hardball-guttene uttalt at en av forutsetningene for å gå inn med penger var at Mjelde fikk fred og ro til å gjøre jobben sin og at man ikke skulle kappe hodet av treneren ved første anledning. Flere av dagens spillere har også oppgitt Mjelde som en viktig grunn til å signere for klubben.

Treneren er ikke hellig, og selvsagt kan det av og til være nødvendig med nye koster også her, men Mjelde har jo levert varene! Dersom vi tar sølv i år er status som følger; 1 bronse, 1 cupgull og 1 sølvmedalje. Når hadde vi sist en trener med slike sportslige resultater?

Mjelde har fortjent ny tillitt. Den bør han få.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

http://fotball.bt.no/eliteserien/article67721.ece

Mjelde blir. Presset øker selvsagt før sesongen 2007. Vi skal forsvare en medalje. Det har ikke klubben klart mer enn en gang før "i moderne" tid.

ostraume

Det er viktig å påpeke at Rosenborg har et budsjett på 200 millioner. Brann har et budsjett på 60. Både Lillestrøm, Viking (!) og Vif har et større budsjett enn Brann har denne sesongen. Sølv er selvsagt en meget bra prestasjon.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

hocey

Quote from: "ostraume"Det er viktig å påpeke at Rosenborg har et budsjett på 200 millioner. Brann har et budsjett på 60. Både Lillestrøm, Viking (!) og Vif har et større budsjett enn Brann har denne sesongen. Sølv er selvsagt en meget bra prestasjon.


Budsjett og budsjett.

Hardball finansierer kjøp og lønninger så reelt sett er det vel mye høyere.

Mjelde har hatt 4 år på å skape gull og det er han ikke klart.

Vi har gått på 2 høstsmeller samt gjort en elendig innsats i Europa.

I tillegg sviktet Mjelde nok engang når gjalt som mest taktisk.

Det burde vært grunner nok til å se etter sterkere kort.

Når det er sagt er det vel bare å legge diskusjonen død ettersom det ser ut til at han får fornyet tillit.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Red Rabitt

Vist Mjelde får sparken nå , da blir brann til gamle brann igjen;skandalenes klubb.
Mjelde har gjort brann til en topp klubb og så lenge han klarer å holde oss stabilt i toppen skal vi være fornøyd.
Laget er og nesten komplett nå, mangler kun en solid stopper, en ving og en spiss av super klasse.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Utmedsnolken

Quote from: "Red Rabitt"Vist Mjelde får sparken nå , da blir brann til gamle brann igjen;skandalenes klubb.
Mjelde har gjort brann til en topp klubb og så lenge han klarer å holde oss stabilt i toppen skal vi være fornøyd.
Laget er og nesten komplett nå, mangler kun en solid stopper, en ving og en spiss av super klasse.
"og der snubler Sæternes igjen"

Xminator

QuoteMjelde har hatt 4 år på å skape gull og det er han ikke klart.


Synger vi om 1982 fremdeles?

Det ville vært hull i hodet å kvitte seg med en trener som nå har tilegnet seg en god porsjon selvtillit og erfaring. Som har vist at han takler motgang og pressen i Bergen. Som fremdeles er ydmyk nok til å hente råd og erfaringer rundt egne svakheter.

Mjelde, Ludvigsen og Dahl er veien til ett stabilt topplag i Bergen. Vi har jo for pokker ikke spilt kvalikk siden 2002...

Knasen

Jeg synes vi bør beholde Mjelde, men er enig med hva noen sier her at han kanskje trenger litt hjelp. Er helt enig at det var riktig å la Helstad komme inpå, og for Winters...ja, han hadde bare vært på etterskudd i hele kampen. Så det var riktig. Men byttene skulle ha kommet før. Han venter for lenge, og det er noe å trene på, men ikke å kaste han ut av lage av den grunn. Knudsen skulle aldri ha kommet på. Migen Memelli skulle ha kommet isteden. Han er en jeg har tro på, men syntes akurat nå at Helstad skulle komme før han, men det er jo ikke så lett å si.

Det med å løpe hjem, det er det jammen på tide å trene på. Jeg ser dem gang på gang at de bare jogger etter, og aldri går i mann. Greit at man ikke skal selgen seg i en takling, men hvis man ikke gjør noe i det heletatt så skjer det jo ingenting, bortsett fra stor mulighet til motstanderen.

Oldefar

Fjern alle... Mjelde, Steffensen og Per-Ove. Klovner hele gjengen. Etter 4 år og ørten millioner bortkastede penger er det på tide å få inn en som kan gi oss valuta for pengene. Sølv er ikke noe. Det er et tapt gull.
Det samme vil skje neste sesong, og alltid med Mjelde. Han er den verste taktiker som noen gang har satt sine bein på Stadion. Få han vekk.

runarnormann

Foerst, vil jeg gratulere Mjelde med det som ser ut til aa bli en soelv-medalje.  En sterk prestasjon.

Dessverre, saa er Brann per i dag mye stoerre enn klubben han tok over fire aar siden.  Det er rimelig aa forlange at vi skal klare gull naa, med de spillerne og ressursene vi har.  Jeg har sagt det mange ganger tidligere, Mjelde er ikke sterk nok til aa takle dette nivaaet.  

Eksempel er angriperne.  Brann har fire gode spisser, men alle vet at BS og RW er favorittene hans.  Begge har blitt hvilt et par ganger, men uansett hvor lite effektive de er faar de nesten alltid tillit.  Dette gjoer at de ikke trenger vaere paa hugget, samtidig som at Memelli og Helstad ikke gidd yte alt naar de faar innhopp.  Hvorfor skulle de det?  Det gir jo ikke noe resultat.

Faa en ny trener, (Toerum?) som er sterk nok til dette.
egenden Alf Dahl

Xminator

I fjor var det Nordli og Rekdal, i våres ville folk ha Røssler (til vi ledet serien...) og nå vil de samme ha tak i Tørum. Kan jeg høre noen si "populist"?

Chrisstah

Quote from: "Xminator"I fjor var det Nordli og Rekdal, i våres ville folk ha Røssler (til vi ledet serien...) og nå vil de samme ha tak i Tørum. Kan jeg høre noen si "populist"?


ja ka faen e dette dritet om at mange plutselig vil ha tørum! trodde han var hatet i bergen! bare fordi han har hatt en bra høst sesong med rbk så er det ikke sikkert at han er den riktige for brann! se på per joar hansen! når han var i rbk gikk alt te helvete no trener han aalesund som gjør det ganske bra der nede! det samme kan skje med tørum hvis han hadde blitt trener her bare omvendt! nei eg syns vi skal holde på mjelde!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Bruiser

Xminator, sia du har så jævlig lyst i å beholde Mjelde skal du få lov av meg til å lære han begreper som "defensiv organisering", soneforsvar". Det trur eg nemmelig kan ha stor nytte for neste år, med mindre du har lyst at vi skal på nytt snuble på målstreken pga ein elendig haust.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Xminator

Quote from: "Bruiser"Xminator, sia du har så jævlig lyst i å beholde Mjelde skal du få lov av meg til å lære han begreper som "defensiv organisering", soneforsvar". Det trur eg nemmelig kan ha stor nytte for neste år, med mindre du har lyst at vi skal på nytt snuble på målstreken pga ein elendig haust.


Nå har vi sluppet inn færre mål enn defensivspesialistene Lyn og LSK. Du må vel tilbake til Teiturs første Brannopphold for å finne ett like tett Brannlag som årets.

Så nei Bruiser, jeg tror du skyter langt over feil mål. Det hele er jo en debatt uten mening så lenge Brann nå forlenger med Mjelde.

Luke Skywalker

NEI!!!!!!!!!!!!!

Hvorfor? Fordi denne sesongen var en suksess!
Hvorfor mener jeg det?

Akkurat som busjett i et firma har Brann busdjett med tanke på tabell plassering før sesongen. Hvilken plassering haddde de forventet? Hvilken plassering hadde media forventet?
BA- Bergens Avisen, var den eneste avisen som trodde på brann, og som faktisk tippet de som noen av de 5 beste, ellers var Brann tippet som et middels lag. Ledelsen i Brann ønsket Royal leauge. Hvis et firma busjetterer med 5 mill i inntekt, og til sommeren har muligheter til å nå 10, men ender opp med 9, da vil ikke jeg kalle det en skuffelse, men veldig bra!
Brann har gjort det veldig bra!!! Neste år vil poeng busjettet høynes, og da kan vi vurdere skuffelser!

Mjelde har gjort en god jobb. Hadde dette vært en bedrift, hadde han fått bonus. Slutt med sytingen!
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Chrisstah

var det dagbladet som tippet brann på kvalik plass?
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

hanioslo

Det blir vel uansett en stund til han byttes ut siden han i dag skrev under på en ny toårs-kontrakt...  :D Med opsjon for et år til.

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article780674.ece

Gratulerer til Brann og Monsen!
trandlien ut av Bergen!

Xminator

Måtte han bruke nye 70 millioner (og slippe å selge spillere for det samme beløpet...)

Go Up