• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Bør Mjelde byttes ut?

Started by Superjack, October 22, 2006, 23:32:23 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Superjack

Brannsupporter.

Chrisstah

syns mjelde stiller med det riktige laget i dag! men noe må ha vært feil med treningen i høst! taktiske byttene hans skjønner ikke helt! grei den med gashi siden han er egentlig en offensiv midtbane spiller men syns skulle satset på memelli mot miller og kjørt 3 på midtbanen! men syns og at mjelde bør bli!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

klysa

Mjelde har en plan, slapp av folkens.

Pondan

Planen er utgått på dato.. Steinene har rast ned... På tide med noe nytt..

28966mustang

Det må være den samme planen som Tom Prahl hadde da Viking lå på bånn, og uttalte etter et tap"alt går etter planen"
Hvil i fred- 1963!

Superjack

Quote from: "28966mustang"Det må være den samme planen som Tom Prahl hadde da Viking lå på bånn, og uttalte etter et tap"alt går etter planen"


Kan begynne å lure....
Brannsupporter.

kapteinen

En ting som gnager meg med Mjelden er at han er så sen med byttene.
Gang på gang er spillerene slitne eller de presterer under nivå, men han drøyer det i det uendelige før han bytter.
Det koster oss dyrt!
Z

Gud

Mjelde kan sendes på dør. Det er bare til å innse det. Vi tar aldri seriegull med Mjelde. Vi ansetter Tom Nordlie som kan føre oss til seriegull neste år før han kjører klubben i grøften i 2008. Men da gir jeg faen, da har Brann blitt seriemestere.

Radney

Det var jo lurt sakt. Kan ikke bry deg mye du då!
aja då flytter vi til Drammen og blir bønder alle sammen!

Tullpip

JA!

Men det skjer ikkje, for hele SK Brann er en kompisgjeng.

The End

BRANNFL

Syng med viss du hater Mons
Syng med viss du hater Mons
Syng med viss du hater Mons
Syng med viss du hater MONS

Vi trenger Eggen
Brann e' Best

Radney

Helt alvorlig. Det der bør du holde deg for god til. Rett og slett for dumt.
aja då flytter vi til Drammen og blir bønder alle sammen!

sabu

I mine øyne bør ikke Mjelde gå. Han kjenner klubben inn og ut, og har gjort mye bra siden han kom.
Men, jeg syntes han burde få mer hjelp med det taktiske. Mjelde er tøff, han har bein  i nesen, og det som mangler er det taktiske. Få inn en med taktiske kunnskaper, så vil man få et lag som man kjenner igjen.
Angående kampen så skjønner jeg meg ikke på Mons. Han bytter inn Helstad ETTER 1-2 målet, hva er poenget med det da? Brann trengte en seier, og skulle puttet på Helstad tidligere. Og det verste var at han tok ut Winters, med andre ord, spiss mot en spiss. Det er da ikke særlig mer offensivt. Og selv på 1-2 så presset Rosenborg. Da Brann var i angrep på 1-2, så var det max 2 spillere i boksen, og ikke særlig lysten på å gå frem.

krøvel vellevold

Quote from: "Gud"Mjelde kan sendes på dør. Det er bare til å innse det. Vi tar aldri seriegull med Mjelde. Vi ansetter Tom Nordlie som kan føre oss til seriegull neste år før han kjører klubben i grøften i 2008. Men da gir jeg faen, da har Brann blitt seriemestere.
Legg ned hele klubben!

TERD

Brann har vært ute av form siden vi ble slaktet på Hamar før ferien. Nå er det snart 4 mnd siden dette skjedde, og fortsatt har ikke trener-teamet (glem ikke Steffensen!) klart å snu skuta. Det er katastrofalt dårlig, og en enorm falliterklæring fra trenerne.

Dess mindre man sier om det som skjedde i går dess bedre.

Jeg har holdt meg i ro lenge, dog har jeg aldri endret min oppfatning om at Mjelde og Steffensen ikke er de rette for Brann. Det synes som om flere har forstått dette nå....
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Xminator

Nei, Mjelde skal ikke gå noensteder.

Regner med de allerede evalurerer forsvarssprekken for harde livet i Brann. Og trekker samme konklusjon som resten av oss, midtbanen må løpe mer.

Nordli har ingenting å gjøre i Brann som hovedtrener. Feil formasjon. Og for stort ego til å ta en assistentrolle. Jeg håper i mitt stille sinn at det henter ham til RBK så vi får en sjanse på gullet neste sesong også.

HansaZ


Bruiser

Følg med i timen. Høgmo blir hovedtrener i Rosenborg neste sesong. Tørum går lei av å være andrevalg i trøndelag og finn fort tilbake til røttene. Tørum blir ny Brann-trener i løpet av neste sesong, mens Mjelde blir kjeppjaga ut av byen og søker asyl i Afghanistan.

Ganske enkelt fordi laget ikkje eig struktur defensivt, og byttane Mjelde foretek seg likner ikkje fugl eller fisk. Eg BLIR so dritlei av å sitte å sjå alle lag presse Brann tilbake i eget mål i kvar bidige kamp.

Forandringer i taktikken (og dermed treneren) må til, BASTA!
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

hocey

Jeg lovet egentlig før sesongen at det eneste akseptable sesongutvikling ville være om Brann var med i gull kampen så egentlig har Brann prestert det beste en kunne forvente. Samtidig har Rosenborg vært så imponerende gode i høst at de strengt tatt fortjener gullet.

Men når det er sagt er det nok en gang grunn til å stille enorme spørsmålstegn ved det taktiske opplegget til Mjelde. Den største skandalen er ikke at vi ikke vinner gull. Den største skandalen skjedde i Europa cupen når arrogansen til Mjelde førte oss på hode ut av Europa cupen. Dette var ikke bare trist for Brann, det var like trist for norsk fotball. Sveits er et vakkert land, men noen stor fotball nasjon har de aldri vært. Tromsø klarte nesten å slå ut Basel i fjor, mens Grasshoppers knuste laget vi ble slått ut med 10 0! Nå er dette ganske så katastrofalt, men verre er det kanskje at han lar spisser som ikke scorer fortsette og fortsette å spille. Hadde jeg vært Memelli hadde jeg satt meg på første fly hjem til Albania og aldri kommet tilbake. Det siste vi egentlig så til han skikkelig var i nevnte europa cup kamp hvor han var den eneste med rett innstilling scoret 3 mål. På toppen av det hele får vi de to innbyttene i går: Hvorfor kommer ikke en ekstra spiss innpå? Hvorfor må Haugen ut når han var en av Brann sine beste? Og one million dollar question? Hvorfor kommer Knudsen innpå når Brann trenger 2 mål. Det var nesten som Tørum hånte taktikker Mjelde når satt innpå en ekstra spiss og tok ut Riseth, et trekk Mjelde aldri hadde kommet opp med.

Når en ser på de to siste sesongene så er ikke de så veldig ulike: 2 gode vår sesonger og 2 elendige høster.

Resultatet sier seg selv.

Tørum eller Nordli til Brann.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Quote from: "Bruiser"Følg med i timen. Høgmo blir hovedtrener i Rosenborg neste sesong. Tørum går lei av å være andrevalg i trøndelag og finn fort tilbake til røttene. Tørum blir ny Brann-trener i løpet av neste sesong, mens Mjelde blir kjeppjaga ut av byen og søker asyl i Afghanistan.

Ganske enkelt fordi laget ikkje eig struktur defensivt, og byttane Mjelde foretek seg likner ikkje fugl eller fisk. Eg BLIR so dritlei av å sitte å sjå alle lag presse Brann tilbake i eget mål i kvar bidige kamp.

Forandringer i taktikken (og dermed treneren) må til, BASTA!


Om du følger med i timen så vet du at Nordli er mer enn aktuellt på Lerkendal.

Superjack

Bra med sindige mennesker her.
Jeg stiller meg bak dem som mener Mjelde har skapt ett bra lag. Bjørn Dahl (med magen), POL og Mjelde skaper gull på stadion, bare ikke seriegull. Det tror jeg har noe med taktisk kløkt å gjøre. Mjelde bygger ett bra lag, bruker bra pedagogikk til å få spillerne til å yte, men mangler kanskje litt på evnen til å gjøre grep fra benken som kan snu kamper.

Og ja, jeg har tenkt tanken med Tørum. Er det mulig å beholde Mjelde i spann med POL i den sportslige ledelsen, men med Tørum som hovedtrener?
Eller blir det da fort for mange kokker?
Brannsupporter.

TERD

Quote from: "Superjack"Bra med sindige mennesker her.
Jeg stiller meg bak dem som mener Mjelde har skapt ett bra lag.

Har han?

Han har i alle fall kjøpt en rekke meget gode spillere. Hva han har skapt ut fra dette er noe mer uklart. Laget som Mjelde har skapt har ikke fungert godt siden slutten av juni. Det er et faktum.

I tillegg mangler det fortsatt struktur i laget og taktisk kløkt fra sidelinjen. Det er ikke et faktum. Det er min mening, men en mening jeg tror mange deler.

Så hva blir konklusjonen? Selvfølgelig at Mjeldes (relativt lange) periode nå bør være over.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Snublefot

Jeg har fortsatt tro på at Mjelde er rett man for Brann..  men jeg må si jeg stiller meg uforstående til byttene hans..


Når vi ligger under 1-2, så bør ikke winters bli byttet ut med Helstad.. helstad må gjerne komme innpå, men da på bekostning av Helge Haugen eller en annen mer defensiv spiller, og kjøre offensivt med 3 spisser..   Ta ut winters som er en av våre best spillere til å skape rom og komme til gode innleggsposisjoner blir feil i mine øyne..

Byttet av Miller er HELT GREIT!

Miller gjorde stort sett ikke annet en å dasse rundt.. hva feilet det den mannen i går?  hver gang han fikk ballen så gikk han med den og ventet på bevegelse.. han satte aldri fart.. og når brann skulle kontre, så tuslet han etter..  Nei, den karen har blitt altfor høy på pæra...

Nymark

Angående bytter, noen som vet hvorfor Memelli ikke var i troppen engang?

hocey

Quote from: "Nymark"Angående bytter, noen som vet hvorfor Memelli ikke var i troppen engang?


Første tanken er vel at han ble veiet og funnet for lett av Mjelde.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Nymark

Memelli skal jaggu ha ytt lite i det siste da , når en ser hva som var på benken i stedet..

Radney

Quote from: "Bruiser"Følg med i timen. Høgmo blir hovedtrener i Rosenborg neste sesong. Tørum går lei av å være andrevalg i trøndelag og finn fort tilbake til røttene.Høgmo kommer til å få fyken når Rosenborg Drittklubb ikke presterer en dritt i RL og då tar selvsagt Tørum over etter det han har gjort nå!
aja då flytter vi til Drammen og blir bønder alle sammen!

Sogningen


vidarh

nei, han spiller bra soneforsvar

Rasmus_brann

Tror mjelde trenger en rådgiver. En som kan fortelle han at martin knudsen ikke kommer inn og snur kampen når det er fem minutter igjen. En som kan gi han en liten kakk i skallen når han begynner med de syke byttene sine. Korfor kommer ikke Memelli inn og Helstad inn rett etter pause? Og korfor i helvete MARTIN KNUDSEN kor mange ganger har han snudd en kamp? Faen! Skal han innpå for å tilføre løpsstyrke og sikkerhet skal han faen meg inn leeeeenge før!
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

monzilla

Har alltid vært skeptisk til Mjelde. Han har bygget opp et bra fundament, kanskje det nå er på tide til at noen andre kan få bygge videre. Noen som har mer erfaring på å bygge i høyden om dere skjønner.

Med det laget brann stiller i år skal vi ta gull. så enkelt er det.

Langhår

Tåpelig å kreve Mjeldes avgang. Vi av alle burde skjønne at det ikke bare er å bestille seg et seriegull. Det er 14 andre lag som kjemper like hardt for å stå på toppen tilslutt. At vi nå er nr2 av disse lagene bør være et godt argument for å fortsette kursen.

Hvem ønsker vi forresten istedet?

Nordlie? Mannen som hadde seriegullet enda lenger ned i lommen enn vi har hatt i år?

Røssler? Har opplevd en enda større formsvikt enn oss (pr idag). Hmm.

Rekdal? Gull i ifjor. Ute i år.

Alle disse tre ble geniforklart av Mjelde-haterne før sesongen.

Rom var ikke bygget på en dag. Og ser man på Mjeldes Brann-karriere har han levert meget godt. Husk at han overtok et lag som såvidt berget plassen.

Så kan man selvsagt være uenig i laguttak, taktikk, bytter osv. Faktum er uansett at Mjelde har vært med å skape et lag som ligger helt i toppen av norsk fotball.

Så kommer selvsagt folk trekkende med at han har kjøpt spillere for 1000 cilioner og at økonomien er en helt annen nå etc. Er det noen som tror at ikke Mjelde skal ha sin del av æren for dette også? For eksempel har Hardball-guttene uttalt at en av forutsetningene for å gå inn med penger var at Mjelde fikk fred og ro til å gjøre jobben sin og at man ikke skulle kappe hodet av treneren ved første anledning. Flere av dagens spillere har også oppgitt Mjelde som en viktig grunn til å signere for klubben.

Treneren er ikke hellig, og selvsagt kan det av og til være nødvendig med nye koster også her, men Mjelde har jo levert varene! Dersom vi tar sølv i år er status som følger; 1 bronse, 1 cupgull og 1 sølvmedalje. Når hadde vi sist en trener med slike sportslige resultater?

Mjelde har fortjent ny tillitt. Den bør han få.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

http://fotball.bt.no/eliteserien/article67721.ece

Mjelde blir. Presset øker selvsagt før sesongen 2007. Vi skal forsvare en medalje. Det har ikke klubben klart mer enn en gang før "i moderne" tid.

ostraume

Det er viktig å påpeke at Rosenborg har et budsjett på 200 millioner. Brann har et budsjett på 60. Både Lillestrøm, Viking (!) og Vif har et større budsjett enn Brann har denne sesongen. Sølv er selvsagt en meget bra prestasjon.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

hocey

Quote from: "ostraume"Det er viktig å påpeke at Rosenborg har et budsjett på 200 millioner. Brann har et budsjett på 60. Både Lillestrøm, Viking (!) og Vif har et større budsjett enn Brann har denne sesongen. Sølv er selvsagt en meget bra prestasjon.


Budsjett og budsjett.

Hardball finansierer kjøp og lønninger så reelt sett er det vel mye høyere.

Mjelde har hatt 4 år på å skape gull og det er han ikke klart.

Vi har gått på 2 høstsmeller samt gjort en elendig innsats i Europa.

I tillegg sviktet Mjelde nok engang når gjalt som mest taktisk.

Det burde vært grunner nok til å se etter sterkere kort.

Når det er sagt er det vel bare å legge diskusjonen død ettersom det ser ut til at han får fornyet tillit.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Red Rabitt

Vist Mjelde får sparken nå , da blir brann til gamle brann igjen;skandalenes klubb.
Mjelde har gjort brann til en topp klubb og så lenge han klarer å holde oss stabilt i toppen skal vi være fornøyd.
Laget er og nesten komplett nå, mangler kun en solid stopper, en ving og en spiss av super klasse.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Utmedsnolken

Quote from: "Red Rabitt"Vist Mjelde får sparken nå , da blir brann til gamle brann igjen;skandalenes klubb.
Mjelde har gjort brann til en topp klubb og så lenge han klarer å holde oss stabilt i toppen skal vi være fornøyd.
Laget er og nesten komplett nå, mangler kun en solid stopper, en ving og en spiss av super klasse.
"og der snubler Sæternes igjen"

Xminator

QuoteMjelde har hatt 4 år på å skape gull og det er han ikke klart.


Synger vi om 1982 fremdeles?

Det ville vært hull i hodet å kvitte seg med en trener som nå har tilegnet seg en god porsjon selvtillit og erfaring. Som har vist at han takler motgang og pressen i Bergen. Som fremdeles er ydmyk nok til å hente råd og erfaringer rundt egne svakheter.

Mjelde, Ludvigsen og Dahl er veien til ett stabilt topplag i Bergen. Vi har jo for pokker ikke spilt kvalikk siden 2002...

Knasen

Jeg synes vi bør beholde Mjelde, men er enig med hva noen sier her at han kanskje trenger litt hjelp. Er helt enig at det var riktig å la Helstad komme inpå, og for Winters...ja, han hadde bare vært på etterskudd i hele kampen. Så det var riktig. Men byttene skulle ha kommet før. Han venter for lenge, og det er noe å trene på, men ikke å kaste han ut av lage av den grunn. Knudsen skulle aldri ha kommet på. Migen Memelli skulle ha kommet isteden. Han er en jeg har tro på, men syntes akurat nå at Helstad skulle komme før han, men det er jo ikke så lett å si.

Det med å løpe hjem, det er det jammen på tide å trene på. Jeg ser dem gang på gang at de bare jogger etter, og aldri går i mann. Greit at man ikke skal selgen seg i en takling, men hvis man ikke gjør noe i det heletatt så skjer det jo ingenting, bortsett fra stor mulighet til motstanderen.

Oldefar

Fjern alle... Mjelde, Steffensen og Per-Ove. Klovner hele gjengen. Etter 4 år og ørten millioner bortkastede penger er det på tide å få inn en som kan gi oss valuta for pengene. Sølv er ikke noe. Det er et tapt gull.
Det samme vil skje neste sesong, og alltid med Mjelde. Han er den verste taktiker som noen gang har satt sine bein på Stadion. Få han vekk.

runarnormann

Foerst, vil jeg gratulere Mjelde med det som ser ut til aa bli en soelv-medalje.  En sterk prestasjon.

Dessverre, saa er Brann per i dag mye stoerre enn klubben han tok over fire aar siden.  Det er rimelig aa forlange at vi skal klare gull naa, med de spillerne og ressursene vi har.  Jeg har sagt det mange ganger tidligere, Mjelde er ikke sterk nok til aa takle dette nivaaet.  

Eksempel er angriperne.  Brann har fire gode spisser, men alle vet at BS og RW er favorittene hans.  Begge har blitt hvilt et par ganger, men uansett hvor lite effektive de er faar de nesten alltid tillit.  Dette gjoer at de ikke trenger vaere paa hugget, samtidig som at Memelli og Helstad ikke gidd yte alt naar de faar innhopp.  Hvorfor skulle de det?  Det gir jo ikke noe resultat.

Faa en ny trener, (Toerum?) som er sterk nok til dette.
egenden Alf Dahl

Xminator

I fjor var det Nordli og Rekdal, i våres ville folk ha Røssler (til vi ledet serien...) og nå vil de samme ha tak i Tørum. Kan jeg høre noen si "populist"?

Chrisstah

Quote from: "Xminator"I fjor var det Nordli og Rekdal, i våres ville folk ha Røssler (til vi ledet serien...) og nå vil de samme ha tak i Tørum. Kan jeg høre noen si "populist"?


ja ka faen e dette dritet om at mange plutselig vil ha tørum! trodde han var hatet i bergen! bare fordi han har hatt en bra høst sesong med rbk så er det ikke sikkert at han er den riktige for brann! se på per joar hansen! når han var i rbk gikk alt te helvete no trener han aalesund som gjør det ganske bra der nede! det samme kan skje med tørum hvis han hadde blitt trener her bare omvendt! nei eg syns vi skal holde på mjelde!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Bruiser

Xminator, sia du har så jævlig lyst i å beholde Mjelde skal du få lov av meg til å lære han begreper som "defensiv organisering", soneforsvar". Det trur eg nemmelig kan ha stor nytte for neste år, med mindre du har lyst at vi skal på nytt snuble på målstreken pga ein elendig haust.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Xminator

Quote from: "Bruiser"Xminator, sia du har så jævlig lyst i å beholde Mjelde skal du få lov av meg til å lære han begreper som "defensiv organisering", soneforsvar". Det trur eg nemmelig kan ha stor nytte for neste år, med mindre du har lyst at vi skal på nytt snuble på målstreken pga ein elendig haust.


Nå har vi sluppet inn færre mål enn defensivspesialistene Lyn og LSK. Du må vel tilbake til Teiturs første Brannopphold for å finne ett like tett Brannlag som årets.

Så nei Bruiser, jeg tror du skyter langt over feil mål. Det hele er jo en debatt uten mening så lenge Brann nå forlenger med Mjelde.

Luke Skywalker

NEI!!!!!!!!!!!!!

Hvorfor? Fordi denne sesongen var en suksess!
Hvorfor mener jeg det?

Akkurat som busjett i et firma har Brann busdjett med tanke på tabell plassering før sesongen. Hvilken plassering haddde de forventet? Hvilken plassering hadde media forventet?
BA- Bergens Avisen, var den eneste avisen som trodde på brann, og som faktisk tippet de som noen av de 5 beste, ellers var Brann tippet som et middels lag. Ledelsen i Brann ønsket Royal leauge. Hvis et firma busjetterer med 5 mill i inntekt, og til sommeren har muligheter til å nå 10, men ender opp med 9, da vil ikke jeg kalle det en skuffelse, men veldig bra!
Brann har gjort det veldig bra!!! Neste år vil poeng busjettet høynes, og da kan vi vurdere skuffelser!

Mjelde har gjort en god jobb. Hadde dette vært en bedrift, hadde han fått bonus. Slutt med sytingen!
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Chrisstah

var det dagbladet som tippet brann på kvalik plass?
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

hanioslo

Det blir vel uansett en stund til han byttes ut siden han i dag skrev under på en ny toårs-kontrakt...  :D Med opsjon for et år til.

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article780674.ece

Gratulerer til Brann og Monsen!
trandlien ut av Bergen!

Xminator

Måtte han bruke nye 70 millioner (og slippe å selge spillere for det samme beløpet...)

Candyman

Gratulerer Mjelde. Nå får du gjøre det til neste store mål for mål-mons å ta gull til neste år. Da skal vi knuse trønderpakket. Whoohooo!!!
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Falkman

Quote from: "Oldefar"Fjern alle... Mjelde, Steffensen og Per-Ove. Klovner hele gjengen. Etter 4 år og ørten millioner bortkastede penger er det på tide å få inn en som kan gi oss valuta for pengene. Sølv er ikke noe. Det er et tapt gull.
Det samme vil skje neste sesong, og alltid med Mjelde. Han er den verste taktiker som noen gang har satt sine bein på Stadion. Få han vekk.


et  så hinsides usaklig innlegg, diskvalifiserer deg fra enhver fremtidig diskusjon når det gjelder dette temaet..enough said!!

Bruiser

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Bruiser"Xminator, sia du har så jævlig lyst i å beholde Mjelde skal du få lov av meg til å lære han begreper som "defensiv organisering", soneforsvar". Det trur eg nemmelig kan ha stor nytte for neste år, med mindre du har lyst at vi skal på nytt snuble på målstreken pga ein elendig haust.


Nå har vi sluppet inn færre mål enn defensivspesialistene Lyn og LSK. Du må vel tilbake til Teiturs første Brannopphold for å finne ett like tett Brannlag som årets.

Målstatistikken og måten laget har opptredd på i forsvar er alt anna enn imponerande. Er du virkelig imponert over 7 plussmål? Kva med 7 tap på 14 ligakamper etter ferien? Eller 3-3 heime mot et svensk 1. divisjonslag? 0-4 på Hamar var vel også et stolt øyeblikk i di bok?

Fatter ikkje at du i det heile tatt gidd å argumentere til fordel for det ræva Brann-forsvaret.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Stoffi

Hanstveit holder ikke mål. Han gjør for mange tabber som resulterer i mål.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

enavgutta

Stoffien. Synes det er galt å dømme Hanstveit. Er helt klart at han kunne øve seg litt mer på høyrefoten, men likevel ingen syndebukk.

Stoffi

Quote from: "enavgutta"Stoffien. Synes det er galt å dømme Hanstveit. Er helt klart at han kunne øve seg litt mer på høyrefoten, men likevel ingen syndebukk.


Nei, jeg legger ikke skylden på tapet på Hanstveit. Men jeg synes han har gjort litt for mange slike tabber denne sesongen. I tillegg sliter han med farten til mange vingspillere, noe som gjør oss sårbare.

Jeg mener bare han er et av våre svakeste ledd, og en forsterkning bør komme her.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Luke Skywalker

Quote from: "Stoffi"
Quote from: "enavgutta"Stoffien. Synes det er galt å dømme Hanstveit. Er helt klart at han kunne øve seg litt mer på høyrefoten, men likevel ingen syndebukk.


Nei, jeg legger ikke skylden på tapet på Hanstveit. Men jeg synes han har gjort litt for mange slike tabber denne sesongen. I tillegg sliter han med farten til mange vingspillere, noe som gjør oss sårbare.

Jeg mener bare han er et av våre svakeste ledd, og en forsterkning bør komme her.


Det er jeg enig i! Hanstveit har ved flere anledninger skaffet Brann sine motstandere store målsjanser, og som noen ganger fører til mål. Det er mest pga hans svake avklaringer, og at han trekker seg bakover uten å takle. Mener også at Brann bør få en ny venstre back. Men gjerne en sterk back. Tror det passer Brann bedre på den siden.
Litt trist egentlig, har nemlig veldig sans for Hanstveit flotte løp framover... Men en back skal holde seg hovedsaklig i forsvar, derav navnet, og der mangler Hanstveit for mye er jeg redd.
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Morriss

Hva med å kvitte seg med Knudsen/ikke bruke han i det heletatt. Knudsen inn for Miller, yes!! Det blir det seriegull av.

Falkman


Morriss

Hva snakker du om? Miller ble ikke spilt på søndag mener du vel. Han var jo helt alene ute på høyrekanten sin hele tiden!

Xminator

Og rotet bort ballen de gangene han fikk låne den. Ikke rart de heller vil spille ballen til Vaagan Moen da...

Hanstveit er strengt tatt en av de beste venstrebackene i norge. Og igjen, det er ikke først og fremst defensivt det har sviktet, det er i effektiviteten, og i de to-tre siste kampene har vi ikke skapt nok målsjanser heller.

Målet må være å score 2 mål i hver kamp. Da trenger man 8 målsjanser. Jeg tror heller det er fokuset på defensiv organisering, spesielt på bortebane, som har vært utløsende faktor for "kollapsen".

Og Bruiser, du kan sutre så mye du vil, men den defensive statistikken til Brann i år ER imponerende - i forhold til det vi er vant til. Under Mjelde slipper Brann inn færre mål enn under Tennfjord og Aabrekk, to trenere som hadde defensiv organisering som sitt spesialområde.

2002: 52
2003: 47
2004: 40
2005: 32
2006: 30 ...

Kanskje vi i 2007 får se ett Brannlag som holder vårformen defensivt over 26 kamper og slipper inn mindre enn 20 mål?

Nixon

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article781016.ece
http://fotball.bt.no/eliteserien/article67774.ece

Kanskje Steffensen bør bli byttet ut?
Da hadde vi fått nye tanker og ideer inn i trenerteamet, noe som vel i år har vist seg å være til det gode for flere lag.

Kjetil Knudsen er nevnt her. Kanskje han er rette mannen, ikke godt å si.
Eller kanskje en litt mer profilert trener?

Vi må jo ha en god trener som kan erstatte Mjelde i juli 2007...;)
Rød makt på Hansa

Knasen

helt enig. Det er ofte jeg har sett på Brann og de har holdt seg bra i forsvar, men i det siste er det som om de ikke gidder mer. Nei behold Mjelde, MEN begynn å tren mer på forsvar.

C@Bøe_79

Mjelde kan etter sesongen muligens skilte med Cupgull,seriesølv og seriebronse på de 3 siste årene.
Da må vi beholde han litt til syns jeg..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Falkman

Quote from: "Morriss"Hva snakker du om? Miller ble ikke spilt på søndag mener du vel. Han var jo helt alene ute på høyrekanten sin hele tiden!


mulig han kunne blitt brukt mer.. men de gangene han faktisk fikk ballen, slo han an jo stort sett til  en rbk-spiller. i tillegg virket han totalt uengasjert..så nesten ut som han ga faen.

Red Rabitt

Quote from: "Luke Skywalker"NEI!!!!!!!!!!!!!

Hvorfor? Fordi denne sesongen var en suksess!
Hvorfor mener jeg det?

Akkurat som busjett i et firma har Brann busdjett med tanke på tabell plassering før sesongen. Hvilken plassering haddde de forventet? Hvilken plassering hadde media forventet?
BA- Bergens Avisen, var den eneste avisen som trodde på brann, og som faktisk tippet de som noen av de 5 beste, ellers var Brann tippet som et middels lag. Ledelsen i Brann ønsket Royal leauge. Hvis et firma busjetterer med 5 mill i inntekt, og til sommeren har muligheter til å nå 10, men ender opp med 9, da vil ikke jeg kalle det en skuffelse, men veldig bra!
Brann har gjort det veldig bra!!! Neste år vil poeng busjettet høynes, og da kan vi vurdere skuffelser!

Mjelde har gjort en god jobb. Hadde dette vært en bedrift, hadde han fått bonus. Slutt med sytingen!

Veldig bra! Helt enig!
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Red Rabitt

Kanskje Andresen skulle blitt spillende assistent:)
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Brady

Tror det er på tide med ny trener. Mjelde har gjort sitt, og han kommer ikke videre. hver eneste kamp vi speller no er dårligere enn den forrige.
det er helt utrolig. Etter kampen på Hamar,har det bare gått nedover.
En an ting: Koffor i Helv driver han og straffer Winters hver gang han scorer.Hver eneste gang han putter ballen i nettet. må han gå av banen.
Monsen sier også i hvert eneste interjuv at: me må framøve,presse høgare, men han gjør det aldrig. Og når vi til og med ligger oss bakpå hjemme,då har vi definnitvt et problem.

Knasen

jeg synes det er bra at han begynner å tenke litt forsvar, men vi bør holde presse akurat som du sier, men bare være enda flinkere på å komme hjem,og faen ikke bare ta å se på.

Det var vel kanskje en del som stu ute i kulde på Lyn sin stadio som jeg gjorde og så det de gjorde der. Var jo gode fremover, mange finne angrep, kanskje ikke de helt store avsluttingene, men var ivertfall noe trykk og hold ballen oppe lenge, men bakover var det håpløst, og derfor tapte dem.

Oldefar

Quote from: "Falkman"
Quote from: "Oldefar"Fjern alle... Mjelde, Steffensen og Per-Ove. Klovner hele gjengen. Etter 4 år og ørten millioner bortkastede penger er det på tide å få inn en som kan gi oss valuta for pengene. Sølv er ikke noe. Det er et tapt gull.
Det samme vil skje neste sesong, og alltid med Mjelde. Han er den verste taktiker som noen gang har satt sine bein på Stadion. Få han vekk.


et  så hinsides usaklig innlegg, diskvalifiserer deg fra enhver fremtidig diskusjon når det gjelder dette temaet..enough said!!


Alle burde kunne skilte med cup-gull, sølv og bronse, når man har hatt de økonomiske mulighetene denne trioen har hatt de siste fire årene. "Stein på stein" teorien til Mjelde var grei nok i starten, men nå var muren ferdig bygget. Allikevel var det ikke nok. Mjelde kan ikke tilføre mer til laget. Da er det på tide å trekke seg vekk å la nye krefter overta. Helst en med bedre taktiske ferdigheter enn Mjelde. Har ingen tro på gull neste år så lenge Mjelde sitter i sjefsstolen.

Xminator

Har Mjelde rotet med Langelands kone? Virker nesten som det er personlig ut fra dagens spalte fra nevnte Langeland...

Utmedsnolken

Quote from: "Knasen"jeg synes det er bra at han begynner å tenke litt forsvar, men vi bør holde presse akurat som du sier, men bare være enda flinkere på å komme hjem,og faen ikke bare ta å se på.

Det var vel kanskje en del som stu ute i kulde på Lyn sin stadio som jeg gjorde og så det de gjorde der. Var jo gode fremover, mange finne angrep, kanskje ikke de helt store avsluttingene, men var ivertfall noe trykk og hold ballen oppe lenge, men bakover var det håpløst, og derfor tapte dem.


Skapte jo omtrent ikke en sjanse mot Lyn, der ligger mye av problemet. Skårer vi litt flere mål, så gjør det ikke noe med en forsvarssleiv her og der. Alt det tåpelige klikk klakk finspillet må bort, det fungerer jo ikke uansett. Få ballen i målet og ikke vær så opptatt av at det skal se fint ut. Thorstein gikk foran med et fint eksempel i går, Eirik Bakke gjorde det motsatte med hælspark og fancy ting inne i feltet
"og der snubler Sæternes igjen"

Langhår

Quote from: "Xminator"Har Mjelde rotet med Langelands kone? Virker nesten som det er personlig ut fra dagens spalte fra nevnte Langeland...


Ja, dette er noe av det sletteste jeg har lest fra den kanten, og det sier ikke lite. Er det vrakingen av McAllister som enda sitter i?

Langeland tar altså sølvmedaljen til inntekt for sitt syn om at Mjelde ikke er rett mann. Forøvrig finner jeg det en smule merkelig at Brann-stallen var "allminnelig anerkjent som Norges beste" før sommeren. Hvor har han det fra? Var det derfor alle medier og forståsegpåere tippet dem på 6-7 plass?

Langeland er en klovn, med en personlig agenda.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Stoffi

Quote from: "Langhår"Forøvrig finner jeg det en smule merkelig at Brann-stallen var "allminnelig anerkjent som Norges beste" før sommeren. Hvor har han det fra? Var det derfor alle medier og forståsegpåere tippet dem på 6-7 plass?Du roter grundig nå. Før sommeren tippet alle Brann på 1. plass, ikke 6-7. plass. Brann hadde den beste stallen i manges øyne.

PS. Det er forskjell på før sommeren og før sesongen.....
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Langhår

Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Langhår"Forøvrig finner jeg det en smule merkelig at Brann-stallen var "allminnelig anerkjent som Norges beste" før sommeren. Hvor har han det fra? Var det derfor alle medier og forståsegpåere tippet dem på 6-7 plass?Du roter grundig nå. Før sommeren tippet alle Brann på 1. plass, ikke 6-7. plass. Brann hadde den beste stallen i manges øyne.

PS. Det er forskjell på før sommeren og før sesongen.....


Nei du roter. Hvordan kan det ha seg at stallen plutselig var anerkjent som Norges beste før sommeren? Det var da akkurat samme stallen som ble tippet til et liv i ingenmansland midt på tabellen, i beste fall, noen tippet nedrykkskamp. En av de få som hadde tro på stallen var Mjelde. Hvordan kan man hevde noe annet enn at han hadde rett? Det er mulig at rokkeringene i høst var en tabbe, men Brann maktet å gå ubeseiret gjennom halve serien med en stall så godt som ingen levnet noen sjanse i toppen.

At Langeland nå kommer trekkende med at stallen var Norges beste er ynkelig. Hans egen avis tippet samme stallen på 6.plass.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Vi skal strengt tatt prise oss lykkelig for at de fikk stappet Revheim tilbake i skapet. Kanskje hadde vi vunnet gull i år om ikke nissen hadde sprunget til avisen og laget bråk før seriestart?

Utmedsnolken

Quote from: "Xminator"Vi skal strengt tatt prise oss lykkelig for at de fikk stappet Revheim tilbake i skapet. Kanskje hadde vi vunnet gull i år om ikke nissen hadde sprunget til avisen og laget bråk før seriestart?


Tror du at en uttalelse før sesongen plutselig skulle begynne å ha en innvirkning på spillet i sommerferien?
"og der snubler Sæternes igjen"

Stoffi

Quote from: "Langhår"
Nei du roter. Hvordan kan det ha seg at stallen plutselig var anerkjent som Norges beste før sommeren? Det var da akkurat samme stallen som ble tippet til et liv i ingenmansland midt på tabellen, i beste fall, noen tippet nedrykkskamp. En av de få som hadde tro på stallen var Mjelde. Hvordan kan man hevde noe annet enn at han hadde rett? Det er mulig at rokkeringene i høst var en tabbe, men Brann maktet å gå ubeseiret gjennom halve serien med en stall så godt som ingen levnet noen sjanse i toppen.

At Langeland nå kommer trekkende med at stallen var Norges beste er ynkelig. Hans egen avis tippet samme stallen på 6.plass.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

ostraume

Spørsmålet som gjenstår er jo hvor god stallen egentlig er. Sikkert et sted mellom det som har blitt prestert i vår og i høst, men nærmere høstutgaven eller vårutgaven?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Stoffi

Quote from: "ostraume"Spørsmålet som gjenstår er jo hvor god stallen egentlig er. Sikkert et sted mellom det som har blitt prestert i vår og i høst, men nærmere høstutgaven eller vårutgaven?


Mange tippet Brann langt nede før sesongen. Nå vil folk tippe Brann blant topp 3 neste sesong.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

klysa

Vi har mye å gå på, Vi har mye å gå på, Vi har mye å gå på, vi har enda mye å gå på har Mjelde vrøvlet in i microfonen i hver kamp. Har vi sett noe til det han har lovet oss? næ.

Saken er hadde ikke vi vunnet mange av de jevne kampene som vi like godt kunne tapt alle poengene i, så hadde vi nok havnet på den berømte 6\7 plassen. Poengmessig var det jævla bra til ferien, men det fleste såg jo att spillemessig manglet det mye. Siden den gang har det vært invistert millioner av kroner, og laget har bare spilt dårligere og dårligere.
Mener bestemt att vi sliter med en dårlig taktiker av en trener, enn feks dårlig spillerstall.

Ja. Mjelde burde gått.

Rune felt F

Brann har i alle år sparket og ansatt trenere veldig hyppig. Det har ikke blitt noe seriegull av det de siste 43 årene. La oss no prøve noe vi ikke har prøvd før: GI treneren tid! La Mons få prøve de neste to årene også. Selv om vi skulle ansette en trener som har en CV med noen seriemesterskap på merittlisten så betyr ikke det umiddelbar suksess i ny klubb. Et godt eksempel er Tom Prahl. Gull med Malmø, og la deretter grunnlaget for nedrykk med Viking.

birki

mjelde er ikke rett mann til å ta brann til toppen.
tordentalen han serverte på direkten i pausen igår er rettet mot spillerne. greit, de spilte dårlig. men mannen må da for faen ta grep selv. han stiller i en ny formasjon med spillere i feile posisjoner (les sæternes). hadde dette funket hadde det jo vært helt glimrende, men når de spiller ræv i 20 min og 18000 på stadion ser at det ikke fungerer, så må han faen meg gjøre noen grep. mjelde og gjengen på benken der lider stort under manglende taktiske egenskaper.
mener det var flaks, en god redning fra opdal og en god helstad som gjorde at vi ikke gikk på et nytt pinlig tap igår...

vårsesongen var god, høsten et helvete, nok en gang. vi trenger en trener med mer autoritet i tillegg til kompetanse. mjelde er ikke i stand til å lede det mannskapet vi har nå. inntrykket er at det er MA og BS som styrer det meste i kampen.
ed hjertet i Brann og Bergen!

enavgutta

Hadde kanskje vært på sin plass om Mjelde hadde avsluttet "Takketalen" med .... "takk for meg" :-D

Superjack

Greit at Mjelde stilte i ny formasjon i går, men han kan da for F ikke gå inn i duellene for spillerne. Det  var innsatsen til spillerne og ikke formasjonen som var problemet i går.

2. omgang der det ble gitt litt i duellene viste at vi var ett bedre lag enn Ham-Kam. Og 4-2-3-1 formasjonen kan være genial for å få i gang Andresen bedre i det offensive spillet. Med Bakke-Haugen som stabilisatorer, Andresen som ballfordeler i midten og PVM og en ny hurtig og god høyrekant, med Helstad/Sæternes som Spiss. Genialt!

Selvfølgelig med en godt inndrillet 4-4-2 formasjon som også kan brukes.
Brannsupporter.

hocey

Quote from: "runarnormann"Foerst, vil jeg gratulere Mjelde med det som ser ut til aa bli en soelv-medalje.  En sterk prestasjon.

Dessverre, saa er Brann per i dag mye stoerre enn klubben han tok over fire aar siden.  Det er rimelig aa forlange at vi skal klare gull naa, med de spillerne og ressursene vi har.  Jeg har sagt det mange ganger tidligere, Mjelde er ikke sterk nok til aa takle dette nivaaet.  

Eksempel er angriperne.  Brann har fire gode spisser, men alle vet at BS og RW er favorittene hans.  Begge har blitt hvilt et par ganger, men uansett hvor lite effektive de er faar de nesten alltid tillit.  Dette gjoer at de ikke trenger vaere paa hugget, samtidig som at Memelli og Helstad ikke gidd yte alt naar de faar innhopp.  Hvorfor skulle de det?  Det gir jo ikke noe resultat.

Faa en ny trener, (Toerum?) som er sterk nok til dette.


Uansett hva Mjelde gjør og hvor patetisk han fremstår taktisk kommer ikke det til å forandre noe denne vinteren. Det er sinnsykt trist og tipper vi kommer til å få se et helt likt Brann neste år. Strålende til tider, men med gedigne nedturer hvor det ikke blir tatt grep. Listen over taktiske blundere og feildisponeringer fra Mjelde sin side begynner å bli fryktelig lang (vet ikke om hvilken som rager høyest men formasjonen mot VIF i gull kampen fjor, 4 2 3 1 i går og den ubegrensede tilliten til spissene bør alle være sterke kandidater til pall plasser) men det betyr ingenting for ledelsen på stadion. Det kan virke som om ledelsen har bitt seg fast i tanken om at på stadion skal vi nå vise fotball norge at vi er stabile og ikke sparker trenere i hytt og pine. Det kostet en medalje i fjor og trolig gullet i år. Og tilslutt: Bengt burde ikke være det spor glad for tilliten Mjelde har vist. Kanskje han hadde hatt godt av å bli sulten igjen og uansett så må det være frusterende å hele tiden spille så dårlig. Da hadde det vært mye mye bedre at han hadde kommet inn 10 min før slutt og kanskje fått scoret noen mål i slutt minuttene. I tillegg hadde byrden fra skuldrene muligens falt av.

Gjør klar for mye frustrasjon de to neste årene.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

hocey

Quote from: "Superjack"Greit at Mjelde stilte i ny formasjon i går, men han kan da for F ikke gå inn i duellene for spillerne. Det  var innsatsen til spillerne og ikke formasjonen som var problemet i går.

2. omgang der det ble gitt litt i duellene viste at vi var ett bedre lag enn Ham-Kam. Og 4-2-3-1 formasjonen kan være genial for å få i gang Andresen bedre i det offensive spillet. Med Bakke-Haugen som stabilisatorer, Andresen som ballfordeler i midten og PVM og en ny hurtig og god høyrekant, med Helstad/Sæternes som Spiss. Genialt!

Selvfølgelig med en godt inndrillet 4-4-2 formasjon som også kan brukes.


Han prøvde den formasjonen hele våren 2003 uten noe som helst antydinger til suksess. Brann er best når de spiller med to offensive vinger og backer som overlapper hverandre. Dessuten får man en ekstra kapasitet med Helstad og gjennombruddspassninger som det selvfølgelig er uforståelig at Mjelde ikke har prøvd ut før.

Dessuten står det vel?? i vedtektene at Brann spiller 4 4 2 (ikke sikker).
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Langhår

Quote from: Stoffi

Quote


Vel, Mjelde trodde tydeligvis det, siden han uttalte at han trodde vi kom til å kjempe om medaljer.

QuotePå vingene overrasket Miller og PVM, og Andresen briljerte i motsetning til sesongen før.
På toppen av det hele, hadde Brann briljert seg gjennom hele sesongen og vunnet "alt".
DERFOR var forutsetningene annerledes, og jo, alle synsere og spekulanter tippet Brann på 1.plass og mente stallen var norges beste. Det mente jeg også, men ikke før sesongen. Men realitetene tok oss igjen, og vi hadde tatt feil.


Men laget var jo det samme som ble tippet nedenom og hjem. Synes du ikke det er litt vel frekt av Langeland og bruke det at Brann under ledelse av Mjelde faktisk ledet serien med dette laget, til å argumentere for at Mjelde er for dårlig for Brann? Tyder ikke det at vi har tatt sølv med et lag samme Langeland mente var altfor dårlig på at Mjelde har gjort noen fornuftige grep?

QuoteFor ikke kom her og si at du tippet Brann på 2.plass før sesongen. Men vi ble overrasket alle mann, og forventet gull, noe som var rimelig da vi så hvor god stallen EGENTLIG var.
Greit nok at Langeland er en tulling, men her er det nok du som roter


Faktisk tippet jeg Brann på en 3.plass før sesongen. Sjekk tabelltippingen på Skbrann.org om du ikke tror meg. Jeg roter ikke, men det er fint at vi kan være enig om Langeland.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

Quote from: "Bruiser"Følg med i timen. Høgmo blir hovedtrener i Rosenborg neste sesong. Tørum går lei av å være andrevalg i trøndelag og finn fort tilbake til røttene. Tørum blir ny Brann-trener i løpet av neste sesong, mens Mjelde blir kjeppjaga ut av byen og søker asyl i Afghanistan.

Ganske enkelt fordi laget ikkje eig struktur defensivt, og byttane Mjelde foretek seg likner ikkje fugl eller fisk. Eg BLIR so dritlei av å sitte å sjå alle lag presse Brann tilbake i eget mål i kvar bidige kamp.

Forandringer i taktikken (og dermed treneren) må til, BASTA!


Vil ikke tatt i Tørum med en ildtang en gang. Han kan kose seg med gullet sitt sammen med Karadas.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "krøvel vellevold"


For det første er det en fordømt plikt å yte sitt beste i E-cupen. At vi aldri hadde vunnet har ingenting med saken å gjøre. Men vi må jo gjøre vårt beste for det. Nederlaget var ufattelig pinlig at det nesten ikke går an å beskrive.

For det andre så er det aldri akseptabelt å tape fotballkamper. Når Mjelde nedprioriterte E-cupen med å stille med svekket lag sente han ut et signal om at det var ok å tape fotballkamper. Den samme instillingen så vi i cupen mot Start, Brann virket uintersserte. Mao det var ok å tape. Taktisk bommert fra Mjelde igjen.

Serien er viktigst ja og hva er fasiten der? 18 poeng på 12 kamper og elendig spill i hele høst. Mjelde har sviktet atter en gang og denne gangen har han ikke noen skader å skylde på.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Langhår

Det er jo litt morsomt at Mjelde blir kritisert for å ikke ta gull med den spillerstallen han hadde til rådighet, når man samtidig vet at de fleste forståsegpåerne tippet laget midt på tabellen før sesongstart. Spesielt her på forumet ble Brann dømt nord og ned før sesongstart av disse Mjelde-haterne.

Når nå status er gjort opp og vi har tatt sølv, er Mjelde fremdeles udugelig. Bør man ikke se sesongen under ett? Bør ikke sluttresultatet bli vektlagt? Neida. I kjent stil avfeies første halvår, mens alt fokus flyttes til høstsesongen.

Selvfølgelig er jeg forbannet over at gullet glapp, og selvsagt kunne nok Mjelde gjort noe annerledes i høst. Faktum er likevel at vi kun har ett lag foran oss på tabellen. Resten har vi lagt bak oss. Jeg gleder meg ikke over sølvet, for vi tapte gullet og  Mjelde er ikke hellig. Men å sparke en mann etter å ha ført laget til sølv er i mine øyne galskap.

Samtidig blir Tørum hauset opp som genial. Som om ikke HAN har hatt en spillerstall og ressurser de fleste bare kan drømme om? Jaja. I fjor var det Nordlie og Rekdal som ble lansert som Mjeldes etterfølgere. Hvordan går det med dem mon tro?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Torvanger

Registrer at Brann har forlenget med Mjelde i 2 nye år, er ikke enig, men innser at det er mest formålstjenlig å droppe kritikken og heller fokusere på de positive aspektene.

Mjelde har definitivt både kjeften og hodet med seg, får han i tillegg mer dreis på det taktiske kan han heve seg opp blant landets beste.

I og med at vi i nok en sesong slipper inn over 30 mål, er det på tide å få inn nye krefter på den defensive organiseringen. Kanskje få inn en ny mann i trenerteamet med spisskompetanse på dette området. Nils Arne Eggen måtte finne seg i å bli påtvunget det, etter at RBK lakk mer og mer defensivt, Mjelde er mye mer åpen for nye idèer og vil neppe ha problemer med å få inn en ny forsvarssjef.

Mico

Mjelde bør helt klart byttes ut.

Har lenge vært på vippen når det gjelder dette, men i går kom konklusjonen.

Eksperimentering med laget i nest siste serierunde, mens man kjemper om sølv, og Sæternes på høyreving, blir rett og slett for dumt.

Greit nok at strategien hans til en viss grad funket siden Helstad to ganger på spillt gjennom og scoret, men nok er nok.
Sæternes er elendig, det må Mjelde se, og løsningen er i hvert fall ikke å bruke ham i en posisjon der svakhetene hans er de som bør være styrkene.

jako

Quote from: "Xminator"
QuoteMjelde har hatt 4 år på å skape gull og det er han ikke klart.


Synger vi om 1982 fremdeles?

Det ville vært hull i hodet å kvitte seg med en trener som nå har tilegnet seg en god porsjon selvtillit og erfaring. Som har vist at han takler motgang og pressen i Bergen. Som fremdeles er ydmyk nok til å hente råd og erfaringer rundt egne svakheter.

Mjelde, Ludvigsen og Dahl er veien til ett stabilt topplag i Bergen. Vi har jo for pokker ikke spilt kvalikk siden 2002...


Med så lave ambisjoner er det ikke rart du alltid er fornøyd med Mjelde. Melde har ikke bygget et lag i det hele tatt. Det er kun mange gode enkeltspillere som ikke fungerer godt nok sammen.

Aldri har Brann hatt bedre forutsetninger for å ta gullet, men lykkes vi? Neida Mjelde måtte selvsagt rote det til. Spisser som kun spiller fordi de er god på defensiv dødball. Og andre som kun spiller på ansinitet.

Mjelde er heller ikke noe særlig til stede på treningsfeltet. Der er det Steffensen som regjerer og Andresen selvfølgelig.

Så du kampen i går? Da presterte "geniet" vårt å legge om til 4-2-3-1 med Sæternes som kant! Og dette forsvarer du? Winters som har vært en av våre aller beste spillere i år og som faktisk kan legge inn blir vraket så Mjelde kan få plass til mr. defensiv dødball. Og når vi endelig spiller en formasjon med en offensiv midtbanespiller vrakes Miller for å rydde plass til orienteringsløperen. At det tok hele 85 minutter før Sæternes ble tatt av banen er bare prikken over den berømte I'en.

Nei Mjelde har ikke levert i år heller.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "Langhår"Det er jo litt morsomt at Mjelde blir kritisert for å ikke ta gull med den spillerstallen han hadde til rådighet, når man samtidig vet at de fleste forståsegpåerne tippet laget midt på tabellen før sesongstart. Spesielt her på forumet ble Brann dømt nord og ned før sesongstart av disse Mjelde-haterne.

Når nå status er gjort opp og vi har tatt sølv, er Mjelde fremdeles udugelig. Bør man ikke se sesongen under ett? Bør ikke sluttresultatet bli vektlagt? Neida. I kjent stil avfeies første halvår, mens alt fokus flyttes til høstsesongen.

Selvfølgelig er jeg forbannet over at gullet glapp, og selvsagt kunne nok Mjelde gjort noe annerledes i høst. Faktum er likevel at vi kun har ett lag foran oss på tabellen. Resten har vi lagt bak oss. Jeg gleder meg ikke over sølvet, for vi tapte gullet og  Mjelde er ikke hellig. Men å sparke en mann etter å ha ført laget til sølv er i mine øyne galskap.

Samtidig blir Tørum hauset opp som genial. Som om ikke HAN har hatt en spillerstall og ressurser de fleste bare kan drømme om? Jaja. I fjor var det Nordlie og Rekdal som ble lansert som Mjeldes etterfølgere. Hvordan går det med dem mon tro?


Jeg fokuserer kun på eget lag og ikke på hva andre gjør. Og måten vi rotet dette vekk på er under enhver kritikk. At vi gjorde det bra på vårsesongen unnskylder ikke sprekken i høst. At du liker å samle på andreplasser betyr ikke at alle andre oså burde gjøre det. Dette var året vi skulle ta det etterlengte gullet. Vi kjøpte spillere vi knapt toret å drømme om, ikke hadde vi skader av betydning heller. Likevel svikter og ikke er det uflaks en gang, vi spilte faktisk bedre i fjor høst enn i år. Ansvaret for det tilfaller Mjelde.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "Torvanger"Registrer at Brann har forlenget med Mjelde i 2 nye år, er ikke enig, men innser at det er mest formålstjenlig å droppe kritikken og heller fokusere på de positive aspektene.

Mjelde har definitivt både kjeften og hodet med seg, får han i tillegg mer dreis på det taktiske kan han heve seg opp blant landets beste.

I og med at vi i nok en sesong slipper inn over 30 mål, er det på tide å få inn nye krefter på den defensive organiseringen. Kanskje få inn en ny mann i trenerteamet med spisskompetanse på dette området. Nils Arne Eggen måtte finne seg i å bli påtvunget det, etter at RBK lakk mer og mer defensivt, Mjelde er mye mer åpen for nye idèer og vil neppe ha problemer med å få inn en ny forsvarssjef.


Nei men det er vel stort sett det som er problemet. Vi har jo hatt Helstad her i hele høst. Likevel er det førs nå han får sjansen fra start til å virkelig vise at han duger. Og ikke faen om Sæternes hadde satt de to målene Helstad puttet i dag. Hadde Helstad spilt mer hadde vi vunnet serien, det er jeg viss på.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

TERD

Quote from: "hocey"(vet ikke om hvilken som rager høyest men formasjonen mot VIF i gull kampen fjor, 4 2 3 1 i går og den ubegrensede tilliten til spissene bør alle være sterke kandidater til pall plasser)

Dette var nesten litt pinlig av deg, Hocey. Hvordan kan du ramse opp pinligheter uten å nevne:

Vi skriver 22 oktober 2006. I det 67 min har RBK gått til 2-1. Dette er gullkampen! Brann må vinne. Like etter scoringen har Brann byttet Helstad mot Winters, dvs en offensiv null-sum handling. Brann jager scoring, men det ser ikke veldig lovende ut. Det mangler litt offensivt.

Hva gjør Mjelde / Steffensen? Jo, for å være sikker på å ikke klare å snu kampen, venter de helt til det 83 min. Og i sitt ekstreme ønske om offensiv kraft og 2 mål, bytter de Haugen, banens beste, mot Gashi, en defensiv midtbanespiller som har til gode å overbevise; og Miller, offensiv kreativitet, mot Knudsen, nada!,.

Denne manøveren alene burde være nok til å få de 2 klovnene langt unna Stadion.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Ricky

Gashi er jo først og fremst en offensiv midtbanespiller. Det er der han hadde suksess i VIF, og Mjelde håpet vel antageligvis at han kunne bidra til å få flyttet den sentrale midtbanen litt lengre opp på banen. Haugen gjorde for all del en bra kamp, men måtte dessverre ofres i et forsøk på å komme oss fremover på banen.

Hva angår Miller, så kunne vi like gjerne ha byttet ham ut mot Johan Thorbjørnsen. Når den offensive kreativitet på høyresiden har nådd nullpunktet, så kan det ikke bli verre uansett hvem vi setter innpå.

enavgutta

Jakoen: Helstad var halvskadet da han kom.

Rickyen: Millers form har sviktet ja. Kanskje tungen på vektskålen når det kommer til stykket. Ingen kunne fylt Millers rolle i form.

Falkman

Quote from: "jako"
Quote from: "Torvanger"Registrer at Brann har forlenget med Mjelde i 2 nye år, er ikke enig, men innser at det er mest formålstjenlig å droppe kritikken og heller fokusere på de positive aspektene.

Mjelde har definitivt både kjeften og hodet med seg, får han i tillegg mer dreis på det taktiske kan han heve seg opp blant landets beste.

I og med at vi i nok en sesong slipper inn over 30 mål, er det på tide å få inn nye krefter på den defensive organiseringen. Kanskje få inn en ny mann i trenerteamet med spisskompetanse på dette området. Nils Arne Eggen måtte finne seg i å bli påtvunget det, etter at RBK lakk mer og mer defensivt, Mjelde er mye mer åpen for nye idèer og vil neppe ha problemer med å få inn en ny forsvarssjef.


Nei men det er vel stort sett det som er problemet. Vi har jo hatt Helstad her i hele høst. Likevel er det førs nå han får sjansen fra start til å virkelig vise at han duger. Og ikke faen om Sæternes hadde satt de to målene Helstad puttet i dag. Hadde Helstad spilt mer hadde vi vunnet serien, det er jeg viss på.

krøvel vellevold

Uansett: Mjelde er ferdig som Brann-trener om to år. Han har gitt seg selv to år på å ta gull. Han kunne likegodt gitt seg selv 10. Og det kunne eventuelle Mjelde-erstattere gjort også. Saken er at RBK vinner serien i "all fremtid". De har klart mest økonomiske ressurser, selv om vi sper på med litt investorhjelp så er vi ikke i nærheten. Og når nå RBK sikkert får spille CL-gruppespill neste år, så øker de det økonomiske forspranget og muligheten for enda et seriegull og enda mer CL-spill. Det er en ond sirkel. En snøball som bare ruller seg større og større, slik den gjorde etter at RBK kvalifiserte seg for CL første gang i 1995. Det eneste som kan stanse denne onde sirkelen er at RBK tryner i CL-kvaliken og ikke kommer seg til CL-gruppespillet mer. Da vil det enrome økonomiske forspranget deres etterhvert skrumpe inn. Brann vinner garantert ikke seriegull i 2007. Uansett hvem som trener eller spiller.
Legg ned hele klubben!

enavgutta

Kan være enig i at presset neste år øker. MEN er jo helt på trynet å komme her og si vi lever i steinalderen og RBK er så overlegen på alle måter.

Ta deg en ferie på Osterøy ;-)

hocey

Quote from: "TERD"
Quote from: "hocey"(vet ikke om hvilken som rager høyest men formasjonen mot VIF i gull kampen fjor, 4 2 3 1 i går og den ubegrensede tilliten til spissene bør alle være sterke kandidater til pall plasser)

Dette var nesten litt pinlig av deg, Hocey. Hvordan kan du ramse opp pinligheter uten å nevne:

Vi skriver 22 oktober 2006. I det 67 min har RBK gått til 2-1. Dette er gullkampen! Brann må vinne. Like etter scoringen har Brann byttet Helstad mot Winters, dvs en offensiv null-sum handling. Brann jager scoring, men det ser ikke veldig lovende ut. Det mangler litt offensivt.

Hva gjør Mjelde / Steffensen? Jo, for å være sikker på å ikke klare å snu kampen, venter de helt til det 83 min. Og i sitt ekstreme ønske om offensiv kraft og 2 mål, bytter de Haugen, banens beste, mot Gashi, en defensiv midtbanespiller som har til gode å overbevise; og Miller, offensiv kreativitet, mot Knudsen, nada!,.

Denne manøveren alene burde være nok til å få de 2 klovnene langt unna Stadion.


Helt klar en stor tabbe av meg, nesten litt flaut. Det at han ikke f.eks satset med å ta inn AB på topp og Huseklepp på ving er selvfølgelig en klassiker selv om det skal ganske så mye for å komme inn på Mjeldes taktiske blundere listen.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Torvanger

Hvis Brann ikke tar medalje i 2006 kommer nok ting til å skje, så Mjelde har vel heller 2 betingede år på seg.

slang

Så tok brann medalje i 2006 då...
ansa 08

hocey

Da er det endelig begynt å lekke ting om MIM sin manglende autoritet og manglende ledelse:

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article789242.ece

Han kunne nok like gjerne nevnt Bengt i den artikkelen med tanke på at han aldri blir ofret.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

ostraume

Ingen bombe at whineyboy-Miller er ute og sutrer i media over Mons er det vel? Miller vil jo ha klippekort på laget som offensiv midtbanespiller uansett form, motstander og taktikk.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Xminator

Så det er ett tegn på manglende autoritet at han driter i sutringen til Winters og Miller? Pussig argumentasjon...

Nixon

Quote from: "hocey"Da er det endelig begynt å lekke ting om MIM sin manglende autoritet og manglende ledelse.


Endelig lekkasjer? Ikke vær så dramatisk! Dette er ikke noe nytt. Mjelde har jo flere ganger selv sagt i intervjuer at hans inkluderende lederstil kan virke merkelig for spillere som kommer fra andre steder med andre skikker. Og der stiller skotter ganske langt frem i køen vil jeg tro.
Rød makt på Hansa

jako

Faller vel ikke akkurat som noen bombe dette her heller. Men det er jo utvilsomt at det er noen som har høyere status hos Mjelde enn andre. At det er alltid er en av dem som bir vraket synes jeg er merkelig med tanke på at de ofte har vært blant banens beste i kampene de har spilt.

Når det er sagt så er vel neppe skottene vant til en innkluderende lederstil. I Storbritannia har de alltid en totalitær leder.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

runarnormann

Er normalt den siste til aa forsvare Mjelde, men dette virker mer som sutringen til en gammel mann.  Det er vel ikke saa dramatisk at en trener snakker med og ber om raad fra kapteinen sin?
egenden Alf Dahl

Langhår

Dette virker for meg som et ledd i Millers plan om å lage mest mulig helvete slik at Ludvigsen går lei og gir ham bort gratis.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

steinbygger

Høres ut som vår gamle venn Hallvar Thoresen burde trent Miller. Alle vet hvilke suksess han hadde med sin autoritære stil i Bergen. Det er en stil som ikke kler denne byen

jako

Quote from: "steinbygger"Høres ut som vår gamle venn Hallvar Thoresen burde trent Miller. Alle vet hvilke suksess han hadde med sin autoritære stil i Bergen. Det er en stil som ikke kler denne byen


Eller for å ikke nevne Bill Elliot. Møkkatrener;-)

Teitur var også av den gamle skolen.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Bruiser

Heller Mjelde ut stadionporten enn Miller, for faen!
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Stoffi

Personlig synes jeg Mjelde ikke holder mål.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Luke Skywalker

Må bare få lov å spørre de som mener at Mjelde ikke er rett mann for Brann: Hvem er den rette? Hvem kan overta? Og hva burde Brann ha gjort for å sikre seg gullet. (Som faktisk først var snakket om etter 10 runder med overraskende bra Brann spill)...
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Stoffi

Quote from: "Luke Skywalker"Må bare få lov å spørre de som mener at Mjelde ikke er rett mann for Brann: Hvem er den rette? Hvem kan overta? Og hva burde Brann ha gjort for å sikre seg gullet. (Som faktisk først var snakket om etter 10 runder med overraskende bra Brann spill)...


Det har jeg ingen anelse om. :) Heldigvis er det ikke meg som bestemmer hvem som skal være Branntrener.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Kruxleiven

Quote from: "Luke Skywalker"Må bare få lov å spørre de som mener at Mjelde ikke er rett mann for Brann: Hvem er den rette? Hvem kan overta? Og hva burde Brann ha gjort for å sikre seg gullet. (Som faktisk først var snakket om etter 10 runder med overraskende bra Brann spill)...


Så kommer denne igjen. Som om det er mangel på trenere der ute. Er man villig til å kjøpe noen løs så er det uendelige muligheter. I Norge er Nordlie, Rekdal og Normark ledig. Sollied er nære sparken i Olympiakos. Eggen er muligens kastet ut fra FFK snart. Om dette er gode nok trenere får andre avgjøre, men de er rimelig erfaren alle sammen. I Sverige finnes det en mengde profilerte trenere som Zoran Lukic, Stuart Baxter, Kjell Jonevret, Tom Prahl, Gunder Bengtsson, Bosse Johansson, Hasse Backe, Linderoth osv.

Kanskje jeg misforstår deg, men for meg virker det som du rett og slett ikke tror det finnes andre trenere enn Mjelde. For øvrig blir det i flertallet av treneransettelser ansatt relativt ukjente trenere som slår seg opp og gjør det bra. Som Knut Tørum, Petter Myhre, Steinar Nilsen og Rikard Norling (AIK). FCK gikk motsatt vei og bare punget ut for Ståle Solbakken. Kanskje er det feil å ansette ny trener i den perioden Brann er inne i nå. Han kjenner spillerne og en ny trener vil bruke tid med å få jobbe inn sitt system, men ikke kom her å si at det ikke finnes alternativer eller at du ikke vet om alternativer. Det blir for dumt.

Mange av disse nevnte kan være den rette, men det blir opp til Branns styre og kanskje spillere å se gjennom hvilken spillestil og personlighet hver og en trener representerer. Jeg vil tro Nordlie ville passe oss meget bra. Og det er jo som kjent meget tvilsomt om han blir med Viking ned om de rykker ned. På den annen side vil vel ikke Nordlie flytte til Bergen.

indreløper

Quote from: "Bruiser"Heller Mjelde ut stadionporten enn Miller, for faen!


lurt valg det...så reiser mjelde og en haug med spillere som er luta lei miller sin sutring...virkelig godt og gjennomtenkt forslag. En spiller som ikke er villig til å takke publikum i den siste kampen trenges ikke i BRANN. Dette gjelder uansett hvem det er. Miller er kun int. i å spille for å vise seg frem for andre klubber. dette sa han selv før RBK kampen. Og  til alle dere som vil ha Nordlie..hver vennlig og gi meg merittene hans. Og da tenker jeg ikke på opprykk fra adecco. jeg er vedig spent på hvem som tar denne utfordringen....

Bruiser

Quote from: "indreløper"lurt valg det...så reiser mjelde og en haug med spillere som er luta lei miller sin sutring....

Artig liten skrue du. Du kan jo alltids nevne hvilken haug av spillere det er du refererer til istaden for å ta ting ut av lause lufta.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

jako

Quote from: "indreløper"
Quote from: "Bruiser"Heller Mjelde ut stadionporten enn Miller, for faen!


lurt valg det...så reiser mjelde og en haug med spillere som er luta lei miller sin sutring...virkelig godt og gjennomtenkt forslag. En spiller som ikke er villig til å takke publikum i den siste kampen trenges ikke i BRANN. Dette gjelder uansett hvem det er. Miller er kun int. i å spille for å vise seg frem for andre klubber. dette sa han selv før RBK kampen. Og  til alle dere som vil ha Nordlie..hver vennlig og gi meg merittene hans. Og da tenker jeg ikke på opprykk fra adecco. jeg er vedig spent på hvem som tar denne utfordringen....


Nordlie står i all fall for en offensiv underholdene fotball. Er til stedet på treningsfeltet. Og han har autoritet. Om han vil passe inn i Brann er en annen sak.

Henning Berg har vist at han for mye ut av lite i Lyn, har en imponerende spillerkarriere og flink med yngre spillere.

Ingen av disse to burde vært umulig for Brann å få tak i.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Botch

Quote from: "Bruiser"
Artig liten skrue du. Du kan jo alltids nevne hvilken haug av spillere det er du refererer til istaden for å ta ting ut av lause lufta.


http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2383618.ece

Miller er en gud på banen når han er i form, men faen for en sutrete type. Han setter seg selv foran laget, og det har han gjort fra dag en. Med det talentet han har, så er det faktisk en grunn til at han ikke kom lenger i karrieren enn han gjorde. Og det er hans egen mentalitet.

-Botch


Xminator

Quote from: "Bruiser"
Quote from: "indreløper"lurt valg det...så reiser mjelde og en haug med spillere som er luta lei miller sin sutring....

Artig liten skrue du. Du kan jo alltids nevne hvilken haug av spillere det er du refererer til istaden for å ta ting ut av lause lufta.


Du kan jo begynne med Andresen. Og da rakner resten av laget også.

Mjelde har nå 3 medaljer på sine 4 sesonger som Branntrener. Han er en del av ett sportslig apparat som har snudd klubben fra dumpekandidat uten profiler til en stall proppfull av profiler. Og med overskudd på toppen av det hele.

Og dette vil folk bytte med Rekdal, Nordli eller Prahl... Gudbedre... Måtte Mjelde, Ludvigsen og Dahl danne grunnmuren i klubben til de går av med pensjon. Det er uten tvil veien til sportslig suksess og en hverdag langt fra røde tall i budsjettene.

jako

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Bruiser"
Quote from: "indreløper"lurt valg det...så reiser mjelde og en haug med spillere som er luta lei miller sin sutring....

Artig liten skrue du. Du kan jo alltids nevne hvilken haug av spillere det er du refererer til istaden for å ta ting ut av lause lufta.


Du kan jo begynne med Andresen. Og da rakner resten av laget også.

Mjelde har nå 3 medaljer på sine 4 sesonger som Branntrener. Han er en del av ett sportslig apparat som har snudd klubben fra dumpekandidat uten profiler til en stall proppfull av profiler. Og med overskudd på toppen av det hele.

Og dette vil folk bytte med Rekdal, Nordli eller Prahl... Gudbedre... Måtte Mjelde, Ludvigsen og Dahl danne grunnmuren i klubben til de går av med pensjon. Det er uten tvil veien til sportslig suksess og en hverdag langt fra røde tall i budsjettene.


Men vi spiller drittfotball, han er defensiv i tankegangen og lite autoritær. Sorry mate men jeg liker ham ikke.

Og ikke minst vi rotet vekk en sikker ledelse, ufattelig skuffende.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

naitsirk

QuoteMen vi spiller drittfotball, han er defensiv i tankegangen og lite autoritær. Sorry mate men jeg liker ham ikke.

Og ikke minst vi rotet vekk en sikker ledelse, ufattelig skuffende.


??????

Corran

Quote from: "jako"
Quote from: "Xminator"
Quote from: "Bruiser"
Quote from: "indreløper"lurt valg det...så reiser mjelde og en haug med spillere som er luta lei miller sin sutring....

Artig liten skrue du. Du kan jo alltids nevne hvilken haug av spillere det er du refererer til istaden for å ta ting ut av lause lufta.


Du kan jo begynne med Andresen. Og da rakner resten av laget også.

Mjelde har nå 3 medaljer på sine 4 sesonger som Branntrener. Han er en del av ett sportslig apparat som har snudd klubben fra dumpekandidat uten profiler til en stall proppfull av profiler. Og med overskudd på toppen av det hele.

Og dette vil folk bytte med Rekdal, Nordli eller Prahl... Gudbedre... Måtte Mjelde, Ludvigsen og Dahl danne grunnmuren i klubben til de går av med pensjon. Det er uten tvil veien til sportslig suksess og en hverdag langt fra røde tall i budsjettene.


Men vi spiller drittfotball, han er defensiv i tankegangen og lite autoritær. Sorry mate men jeg liker ham ikke.

Og ikke minst vi rotet vekk en sikker ledelse, ufattelig skuffende.


æææ Når de spillte bra og var i form spillte de vel ikke dritt fotball Ville heller kalle den underholdende og angrepsvillig (men ikke på høsten når alt falt sammen)
Men å kalle det drittfotball blir vel feil. Vi ble jo kalt det mest underholdende laget i alle medier
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Red Rabitt

Har alltid støttet mjelde, men visst det er slik at vi mister dyktige menn og spillere + muligheter rundt oss, da er det på tide å vurdere hans posisjon.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Xminator

Til nå har vi "mistet" en halvfet Miller, pensjonistklart Winters og Ludvigsen (som halve forumet ville ha fjernet i vinter). Den dagen Andresen forsvinner ut døren og skylder på Mjelde kan vi snakke om spillerflukt :)

Rune felt F

Quote from: "Xminator"Til nå har vi "mistet" en halvfet Miller, pensjonistklart Winters og Ludvigsen (som halve forumet ville ha fjernet i vinter). Den dagen Andresen forsvinner ut døren og skylder på Mjelde kan vi snakke om spillerflukt :)


Helt enig. Men Winters hadde vi nok mistet uansett. Han har i fotballsammenheng hatt en lang karriere i Brann.

Corran

Hva er alternativet til Mjelde?
Rekdal er uspiselig og for suttrete
Keiko er god å få lag opp men sliter for mye på omgivelsene rundt samt ikke går sammen med andre sterke personligheter.
Semb er ikke god nok
Normark er ikke verdt en dritt
Så hva har vi igjen da?
Eller skal vi til utlandet? Det pleier jo å være en suksess Prahl er sikkert ledig :-)

Kan ta diskusjonen om Mjelde den dagen det er et alternativ. Men Mjelde har tross alt gitt oss cupgull og en 3 og en 2 plass på tre år og det er vel ikke mange andre trenere som har klart det samme. Og før folk skriker over kor god stallen er så er den ikke mye endret siden før sesongen og alle tippet oss midt på tabellen. Og de "nye" kom etter at det begynte å gå dårligere

hvis vi får medalje neste år og er med å kjempe om gullet like lenge som i år så er Mjelde fremdeles rett mann
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

hocey

1 Jan Jönsson
2 Knut Tørum
3 Tom Nordli
4 Kjetil Rekdal
5 Martin Andressen
6 Kjell Tennfjord
En haug med trenere i Danmark, Sverige og sikkert Island også

Alternativene finnes, det er bare å gjøre noe før skipet seiler ned i 1 divisjon neste år; obs nei det er kanskje ikke et alternativ med tanke på alle de gode spillerne.

Per Ove har sett det de fleste andre har sett for lenge, lenge siden. Mjelde holder ikke mål taktisk i det hele tatt og når han er sjef for det kan han ikke stå inne for det. De som står bak avgjørelsen bør pakke ned pc ene sine og innse tabben med de to årene.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Corran

Quote from: "hocey"1 Jan Jönsson
2 Knut Tørum
3 Tom Nordli
4 Kjetil Rekdal
5 Martin Andressen
6 Kjell Tennfjord
En haug med trenere i Danmark, Sverige og sikkert Island også

Alternativene finnes, det er bare å gjøre noe før skipet seiler ned i 1 divisjon neste år; obs nei det er kanskje ikke et alternativ med tanke på alle de gode spillerne.

Per Ove har sett det de fleste andre har sett for lenge, lenge siden. Mjelde holder ikke mål taktisk i det hele tatt og når han er sjef for det kan han ikke stå inne for det. De som står bak avgjørelsen bør pakke ned pc ene sine og innse tabben med de to årene.


1 Jan Jönsson Har kontrakt
2 Knut Tørum Har kontrakt
3 Tom Nordli Aldri vist noe annet en å få opp lag aldri klart å etablere de Ikke ulikt tennfjord
4 Kjetil Rekdal Uerk
5 Martin Andressen vil ikke bli trener
6 Kjell Tennfjord Ja for det gikk jo bra
En haug med trenere i Danmark, Sverige og sikkert Island også Ja de pleier jo å gjøre suksess i Brann Og ikke mange meriterte som vil til Norge

Hva sa alle før sesongen i år? Jo at det kom til å gå rett vest men vi kjempet om gullet til det gjensto 3 runder og vi fikk sølv. Er det noen andre Brann trenere som har to medaljer og cupgull på tre år? er det mange andre trenere i norge som har det?
Og før dee sier at det ikke er rart med de spillerene han disponerer Det er de samme spillerene som var vårens største overalskelse som ble dømt som middelhavsfarere før sesongen. Og disse spillerene som er kommet har omtrent alle sagt det var etter samtaler med Mjelde som gjorde at de bestemte seg. Då ja POL har gått de på kroken men MIM har vært meed å snørre de inn

Eg gir MIM de neste 2 årene på å utvikle seg og laget videre. Så får vi se. Hadde det vært noen andre og bedre alternativer så skulle eg vært med å diskutere de men eg ser ikke hvem det skulle vært.
Eg synes heller ikke MIM er en trener gud men han kommer seg og eg synes han utvikler seg i riktig retning. Han kan bli mye bedre og det tror eg han blir også. Han virker nemelig som en som ikke tror han er gud, men som en som vet han kan bli bedre og jobber hardt for å bli det Akkurat som han var som spiller.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kruxleiven

Quote from: "Corran"

1 Jan Jönsson Har kontrakt
2 Knut Tørum Har kontrakt
3 Tom Nordli Aldri vist noe annet en å få opp lag aldri klart å etablere de Ikke ulikt tennfjord
4 Kjetil Rekdal Uerk
5 Martin Andressen vil ikke bli trener
6 Kjell Tennfjord Ja for det gikk jo bra
En haug med trenere i Danmark, Sverige og sikkert Island også Ja de pleier jo å gjøre suksess i Brann Og ikke mange meriterte som vil til Norge

Hva sa alle før sesongen i år? Jo at det kom til å gå rett vest men vi kjempet om gullet til det gjensto 3 runder og vi fikk sølv. Er det noen andre Brann trenere som har to medaljer og cupgull på tre år? er det mange andre trenere i norge som har det?
Og før dee sier at det ikke er rart med de spillerene han disponerer Det er de samme spillerene som var vårens største overalskelse som ble dømt som middelhavsfarere før sesongen. Og disse spillerene som er kommet har omtrent alle sagt det var etter samtaler med Mjelde som gjorde at de bestemte seg. Då ja POL har gått de på kroken men MIM har vært meed å snørre de innFantastisk overbevisende hvordan du ditcher alle de under kontrakt (de kan kjøpes løs), Nordlie og alle svenske, danske og islandske trenere. Jada, Nordlie har en så stygg CV at han er ubrukelig, og du har selvsagt rett i at alle svenske, danske og islandske trenere er søppel. Vi burde egentlig slå svenske og danske lag minst 5-0 hver gang. Meritterte svensker som har vært i Norge er Hasse Backe, Bosse Johansson, Anders Linderoth og Gunder Bengtsson. Greit, la oss gi Mjelde hans 2 år. Så får vi håpe du står for at det ikke finnes andre trenere for oss når Mjelde har trukket seg. Får bli Steffensen da? Start er forresten et etablert lag. Mye takket være Nordlie.

Corran

Ja eg ditcher alle under kontrakt for de har nettopp skrevet de og det blir dyrt og liten sjangs for at de vil flytte seg nå.
Nordli har faktisk en stygg CV hvis du ser på når han har vært i klubbene i mer en et år. han sliter ikke bare på spillergruppen men hele støtteapperatet. Medisinske apperatet i start gikk jo alle som en (nesten) og flere truet med å gå Dårlige resultater var ikke hovedgrunnen til at han fikk sparken. Og alle klubbene han har trent er etablerte lag. Han er flink i starten og til å få lag opp men ikke å etablere de høyt. Det stopper liksom litt opp for ham. Om det er hans begrensninger som trener eller om det er pga at han sliter for mye på menneskene rundt seg vet jeg ikke men sikkert en kombinasjon.
Når det gjelder andre nordiske trenere så finnes det mange gode. En av de med best omdømme før denne sesongen var Prahl
Det finnes mange andre men skal du ha en god trener med et godt navn blir det meget dyrt og fremdeles er det ikke sikkert at de passer inn.
Eg ser som sagt ikke at det er verdt gamblingen å bytte ut Mjelde nå. Eg mener det er mindre gambling å la han få to år til. Dessuten så har de viktigste spillerne tillit til MIM og er der pga ham.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

hocey

Quote from: "Corran"
Quote from: "hocey"1 Jan Jönsson
2 Knut Tørum
3 Tom Nordli
4 Kjetil Rekdal
5 Martin Andressen
6 Kjell Tennfjord
En haug med trenere i Danmark, Sverige og sikkert Island også

Alternativene finnes, det er bare å gjøre noe før skipet seiler ned i 1 divisjon neste år; obs nei det er kanskje ikke et alternativ med tanke på alle de gode spillerne.

Per Ove har sett det de fleste andre har sett for lenge, lenge siden. Mjelde holder ikke mål taktisk i det hele tatt og når han er sjef for det kan han ikke stå inne for det. De som står bak avgjørelsen bør pakke ned pc ene sine og innse tabben med de to årene.


1 Jan Jönsson Har kontrakt
2 Knut Tørum Har kontrakt
3 Tom Nordli Aldri vist noe annet en å få opp lag aldri klart å etablere de Ikke ulikt tennfjord
4 Kjetil Rekdal Uerk
5 Martin Andressen vil ikke bli trener
6 Kjell Tennfjord Ja for det gikk jo bra
En haug med trenere i Danmark, Sverige og sikkert Island også Ja de pleier jo å gjøre suksess i Brann Og ikke mange meriterte som vil til Norge

Hva sa alle før sesongen i år? Jo at det kom til å gå rett vest men vi kjempet om gullet til det gjensto 3 runder og vi fikk sølv. Er det noen andre Brann trenere som har to medaljer og cupgull på tre år? er det mange andre trenere i norge som har det?
Og før dee sier at det ikke er rart med de spillerene han disponerer Det er de samme spillerene som var vårens største overalskelse som ble dømt som middelhavsfarere før sesongen. Og disse spillerene som er kommet har omtrent alle sagt det var etter samtaler med Mjelde som gjorde at de bestemte seg. Då ja POL har gått de på kroken men MIM har vært meed å snørre de inn

Eg gir MIM de neste 2 årene på å utvikle seg og laget videre. Så får vi se. Hadde det vært noen andre og bedre alternativer så skulle eg vært med å diskutere de men eg ser ikke hvem det skulle vært.
Eg synes heller ikke MIM er en trener gud men han kommer seg og eg synes han utvikler seg i riktig retning. Han kan bli mye bedre og det tror eg han blir også. Han virker nemelig som en som ikke tror han er gud, men som en som vet han kan bli bedre og jobber hardt for å bli det Akkurat som han var som spiller.


De samme argumentene var gjennomgangsmelodien også i vinter: det finnes ikke andre kandidater til Mjelde. Etter den tid har RBK hentet Tørum som hadde en strålende jobb med Moss i fjor, Tor Todesen har levert en fantastisk jobb med Sandefjord og Jan Jönsson har levert en av de beste trenerjobben i Stabekk i løpet av året. Jeg mener personlig at å kjøpe han ut ville være det beste valget for Brann. Stabekk har spilt en meget attraktiv fotball i år og det han har levert de to siste årene er solid. Og i motsettning til Mjelde har han naturlig autoritet og kan snu kampene med gode bytter.

Spillere under kontrakt er mulig å kjøpe ut, det samme gjelder trenere. Og det å få tak i en skikkelig trener er den viktigste oppgaven Brann har å gjøre denne høsten.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Corran

Hadde Brann hentet Tørum før sesongen eller ansatt Thodesen hadde de fleste Brann supportere fått kaffen (eller melken eller pilsen) i vrangstrupen. Eg hadde synes de hadde gamblet vel mye med disse valgene. Og Tørum synes eg ikkje har bevist så mye enda. Han har rid på en medgangsbølge på grunnlaget som ble lagt når han var assistent. Klarer han og videreføre det og lede rbk i motgang også?
Jan Jønsson har gjort sine saker bra og har noe bra på gang i stabækk og han er velsignet med Norges desidert beste spisser (i år). Men eg tviler sterkt på at det er så enkelt å kjøpe ham fri. Han får godt betalt, er sterkt ønsket av mr stabækk og han har lyst å videreuytvikle stabækk så derfor har han akkurat skrevet ny kontrakt.
Tror ikke det blir lett å overtale ham

Eg har sett litt for mange trenere komme å gå på stadion og eg har sett alt for mye motgang. Det jeg ikke har sett er et snev av kontinutet og det ser jeg nå og er villig til å prøve det.
Og dette ikke fordi jeg tror at MIM er gud. Han har mange feil men han utvikler seg i riktig rettning
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

ostraume

Mjelde er ingen trener-gud. Den saken er grei. Men han har gjort det så bra at han fortjener å fortsette.

At Hocey er forumets fremste Mjelde-hater er forsåvidt ikke noen nyhet. Men du sa jo selv at om Brann kjempet i toppen denne sesongen så ville Mjelde sin innsats være godkjent. Hvorfor har du gått bort fra dette synspunktet?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

tolind

Mens spillerne anført av Ove Thue fremførte en gledesstrålende versjon av lagets sang «Heia Brann!», kom også Friele ut på scenen og hoppet, danset og headbanget sammen med laget - iført ordførerkjede og brannskjerf i en salig kombinasjon.

hocey

Quote from: "ostraume"Mjelde er ingen trener-gud. Den saken er grei. Men han har gjort det så bra at han fortjener å fortsette.

At Hocey er forumets fremste Mjelde-hater er forsåvidt ikke noen nyhet. Men du sa jo selv at om Brann kjempet i toppen denne sesongen så ville Mjelde sin innsats være godkjent. Hvorfor har du gått bort fra dette synspunktet?


Det er helt riktig at jeg sa at jeg skulle holde kjeft hvis Brann kjempet om gullet og det var ikke mange ytringer jeg kom med i løpet av sesongen. Sånt sett er det helt riktig at jeg til dels sitter i glass hus nå jeg nok engang mener at det er på tide med utskiftning. Ser en også på hvor mange poeng Brann tross alt har tatt i år er det en brukbar prestasjon som faktisk er langt høyere enn det jeg ville tro. Når jeg likevel mener at det er på tide med utskiftninger bunner det selvfølgelig ut i at Mjelde har nok engang levert en meget svak høst og de taktiske disposisjoner har vært skrekkelige. Jeg skrev et av mine få innlegg i høst hvor jeg etterlyste spiss skifte ettersom spissene var totalt ute av form. Likevel fortsatte han i det uendelige med Bengt og Winters som har begge egentlig har hatt en svak høst. Det kan ikke ha smakt godt for Mjelde å se Helstad leverer 2 mål ut av intet mot Ham Kam med tanke på at han har vært fast inventar på benken i en uendelighet. Samtidig er det nesten uforståelig at Migen ikke fikk mer sjanser etter UEFA cup innsatsen hans (selv om han var skadet rett etter den kampen). Selvfølgelig toppes det hele med byttet mot RBK som var sinnsykt defansivt i en situasjon der Brann hadde intet å tape.

Dessuten vil jeg ha det frabedt at jeg er en Mjelde hater. Jeg ønsker ikke å se han som Brann trener men det er langt fra det til å hate en person.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Red Rabitt

Det måtte ifølge BT bli Per Ove eller Mjelde, det ble som kjent Per ove.
Rett og slett forferdelig!
Skulle man ha målt prestasjonene deres opp mot hverandre, så ville nok per ove stått frem som en klar vinner.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Corran

Enig med at mjelde har brukt sæternes og winters for mye.
Men har alternativene vært så bra som noen vil ha det til? Helstad har jo selv sagt at han har manglet litt på formen siden han kom. Og når en ser på de sjangsene han har fått så har han ikke tatt vare på de. Når det gjelder Migen så vil han mye men kan ikke si at han har overbevist meg enda Dessuten har han faktisk vært små skadet og syk flere ganger i løpet av høsten.
Så eg mener at  han ikke har hatt så mange valg. At han har vært litt feig og tenkt på deffansiv dødball og derfor beholdt sæternes kan jeg forstå men jeg har aldri likt det. Når han nå har Bakke kan han (håper jeg) tenke anderledes der også framover. Faktum er jo at Brann ikke har hatt noen gode hodespillere bortsett fra midstopperene og eg ser at det kan bli litt tynt.
Charlie er vel siste spiss alternativet og han er rett og slett ikke god nok som spiss. Han er best som høyrekant I alle andre roller har han ikke tatt vare på sjangsene
Så alt i alt så tror eg ikkje det har vært for mange gode alternativer til winters/sæternes desverre.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

TERD

Jeg synes diskusjonen som nå blir lagt opp til av Mjelde-fansen er, selv for de å være, fantastisk arrogant og tåpelig.

Sportslig leder, han som er ansvarlig for hele den sportslige biten, sier at det som er prestert er for dårlig og at ny trener burde inn.

Det er greitt at det er mange forståsegpåere her på forumet (noe som har høy underholdningsverdi), men de som på død og liv vil beholde Mjelde bør spørre seg om hva som gjør at deres mening er riktigere enn den til han som har det overordnede sportslige ansvaret, og sitter i en posisjon med tilgang til all relevant informasjon.

Og til de som alltid drar frem "ja, hvem er alternativene da?"-diskusjonen: denne er bare i begrenset grad relevant. Svært sjeldent går en klubb lenge uten en trener fordi det ikke finnes alternativer. Og for Brann, som er 1 av 2 eller 3 virkelig interessante klubber i Norge, bør dette være grei skuring. Ikke minst, Brann har midler til å kjøpe ut interessante kandidater.

Sportslig leder har talt, hvilken rett har dere til å mene at han tar feil?
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Corran

Eg har rett til å mene at peddien har feil Flertallet i Brann mener det også.
Dessuten så er det du som er arrogant når du sier at vi som mener noe annet en deg er tåpelige, arrogante og forståsegpåere.
eg har hele tiden sagt at eg e usikker pån Mjelde men når eg ser på alternativene og mulige konsekvenser ved at han går så er det for meg en samlet vurdering at han får sjangsen til å utvikle seg i 2 år til. Som sagt det er ikke mange andre trenere i Norge som kan vise til samme resultatene som ham.
Vi kjempet om gull i en sesong vi var tippet av forståsegpåere til en plass mellom 4 og 8.
Da er det vel en ok jobb som er gjort. Skulle self likt å se det bedre men nå når den værste skuffelsen er lagt seg så har vi gjort en god sesong selv om høsten var dårlig.
Og hvorfor kan vi ikke komme trekkende med "hvem er alternativet"? Det er jo en meget viktig konsekvens ved å sparke MIM. Det må jo være en som kan overta.
Klart eg ikkje hadde sagt nei om det kom en som udiskutabelt var en
bedre trener, men eg ser ingen slike som er mulig å få tak i.
Logikken blir jo at vi sparker MIM og så håper vi at vi får noen til å overta? Det er jo kjempe smart strategi :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Red Rabitt

Lurer på hvem folk hadde valgt; Ludvigsen eller Mjelde?
Jeg mener definitivt vi ville tjent på å hatt ludvigsen i klubben, dette følest bare trist og helt feil!
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Nixon

Quote from: "TERD"Sportslig leder har talt, hvilken rett har dere til å mene at han tar feil?


Og du har vært enig med POL i alt han har sagt og gjort de siste årene?
Kan jo minne deg om at du har brukt ordet "skandaløst" mer enn en gang...

Når det er sagt er det absolutt tankevekkende dersom det er grunnen til at POL går. Definitivt!
Rød makt på Hansa

Corran

Quote from: "Red Rabitt"Lurer på hvem folk hadde valgt; Ludvigsen eller Mjelde?
Jeg mener definitivt vi ville tjent på å hatt ludvigsen i klubben, dette følest bare trist og helt feil!


Det valget ville ikke jeg tatt :-) har alltid følt at de gikk bra sammen og at kombinasjonen mim/pol/dahl var en suksess oppskrift (noe det har vært til nå) som har ført klubben fra kvalikk til dit vi er nå
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

TERD

Quote from: "Corran"Eg har rett til å mene at peddien har feil Flertallet i Brann mener det også.
Dessuten så er det du som er arrogant når du sier at vi som mener noe annet en deg er tåpelige, arrogante og forståsegpåere.
....
Og hvorfor kan vi ikke komme trekkende med "hvem er alternativet"? Det er jo en meget viktig konsekvens ved å sparke MIM. Det må jo være en som kan overta.
Klart eg ikkje hadde sagt nei om det kom en som udiskutabelt var en
bedre trener, men eg ser ingen slike som er mulig å få tak i.
Logikken blir jo at vi sparker MIM og så håper vi at vi får noen til å overta? Det er jo kjempe smart strategi :-)

For å oppklare en liten ting. Spørsmålet mitt er retorisk.

Når det gjelder alternativ-diskusjonen er den meningsløs fordi ingen, hverken du, meg eller andre, ønsker at Mjelde ikke får forlenget kontrakt (han har vel ikke signert, og kan per def. ikke få sparken) uten at erstatteren er på plass. Og det viser seg jo også i praksis. Nær sagt hver eneste gang en trener må gå, er det en ny på plass dagen etter. Den nye kan være kjent på den måten at han er antydet som relevant kandidat, eller det kan være fullstendig overraskende.

Poenget er: Vi kjenner ikke markedet godt nok, men andre klubber viser at alternativene eksisterer, og det vises gang på gang. Kjenner jeg POL rett, har han sondert og funnet mulige kandidater allerede. Med den track-record'en han har på spillere; hva kunne vi vel ikke forventet når han skulle trekke en trener opp av hatten? (igjen; et retorisk spørsmål)
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

TERD

Quote from: "Nixon"Og du har vært enig med POL i alt han har sagt og gjort de siste årene? Kan jo minne deg om at du har brukt ordet "skandaløst" mer enn en gang...

Når det er sagt er det absolutt tankevekkende dersom det er grunnen til at POL går. Definitivt!

Jeg har overordet ikke vært enig i alt han har gjort. Når jeg er "enig" med han nå, er det selvfølgelig fordi jeg har ment det samme som han lenge. Det er klart.

Likvel har saken fått en ny side, fordi det nå er en på innsiden, og som sitter på all relevant informasjon, som faktisk sier dette. Og det er, som du sier, mildt sagt tankevekkende.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

jako

Quote from: "ostraume"Mjelde er ingen trener-gud. Den saken er grei. Men han har gjort det så bra at han fortjener å fortsette.

At Hocey er forumets fremste Mjelde-hater er forsåvidt ikke noen nyhet. Men du sa jo selv at om Brann kjempet i toppen denne sesongen så ville Mjelde sin innsats være godkjent. Hvorfor har du gått bort fra dette synspunktet?


Den måten Brann har skuslet vekk en suveren ledelse på er alt annet enn imponerende. Hovedansvaret for dette må Mjelde ta på sine skuldre. At POL som har fulgt Mjelde tettest også mener Mjelde ikke har levert godt nok bør veies tungt. Vi har aldri hatt en bedre spillerstall, aldri hatt større forutsetninger og aldri hatt en så solid ledelse som vi hadde i år. Det har etterhvert etablert seg en taperkultur i Bergen. Man godtar å være nestbest så lenge det er RBK som tar gullet, for de har jo så store ressurser i forhold til oss hevdes det. Ja har de egentlig det? Brann har jo sopt inn det som var av stjerner i sommerpausen. Så skadeunnskyldningen som var så velbrukt i fjor prøver de seg på igjen. Sannheten er jo at Brann har floppet. De har gjort skam på seg selv og sitt land ved skandaløs svak opptreden i Europa. Og de har gjort sine fans til latter nok en gang. For ikke å gripe muligheten når bød seg. Dette burde Mjelde tatt konsekvensene av og takket for seg.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

hocey

Mjelde sin arrogante forhold til UEFA cupen burde selvfølgelig vært grunn nok til å si takk for sammerbeidet. I Brann systemet ble det snakket om at det burde få konsekvenser. Foreløpig er det kun kongen av overganger som har tatt konsekvensen for det. Snakk om feil skyldforedeling fra Peddi sin side. En kan også gjerne komme trekkende med sølv, bronse og cup gull i det uendelige. Når en ser på hva den forrige Brann treneren klarte å levere med et betydelig svakere lag er ikke prestasjonen til Mjelde spesielt fantastisk. Det var en større prestasjon å ta sølvet i 2000 og det var en bragd at Brann ikke rykket ned i 2002 med den skakk kjørte økonomien.. Nå sier jeg ikke at Teitur er rett mann for Brann men at assistenten hans hadde vært et bedre valg en Mons føler jeg meg ganske så sikker på.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

naitsirk

lurer på om folk hadde sagt det samme dersom mjelde hatt slutta og pol hadde fortsatt.

då hadde sikkert dei fleste sagt at dette var voksent av mjelde og at pol heller burde ha gått sidan han er sportslig ansvarlig:)

eg har støtta mjelde sidan han byrja, men har i løpet av hausten kanskje forandra litt meining. men på den andre sida så hadde brann vunne serie med ein normal poengfangst for rbk.
30 av 33 poeng er smått utrulig.

men dersom dette fortsetter til neste år, så bør ikkje mjelde få sitte i 2 år til.

Corran

Har ikke mim skrevet under? Han skrev vel under i forrige uke og sa at i løpet av de neste to sesongene bør det bli gull ellers er han ikke rette mannen for klubben

Og kjære Terd om vi ikke kjenner markedet godt nok eller hva annen grunn du kan tenke deg så er ikke det en grunn til at "alternativ" diskusjonen er meningsløs. det er jo det samme som å si at hel tråden er meningsløs pga at vi ikke har noe vi skulle sagt uansett.
For noen av oss er alternativet veldig viktig. et litt overdrevet sykt eksempel er om det ble snakket om at Murinho skulle overta jobben til mim. Klart eg hadde ment at mim skulle sparkes langt pokker i vold (eller blitt assistent og lært). Men om alternativet er Semb, nordmark, reka eller Nordli må jeg si at da er det mye bedre (igjen etter min mening) å beholde mim
Så etter min mening (noe det er meningen en skal ytre på et diskusjons forum) så går disse to diskusjonen hånd i hånd og å utelate den ene delen er å avstumpe og gjøre diskusjonen meningsløs (igjen etter min mening).
For meg er det som sagt ikke en selvfølge at mim sitter men eg ser ikke alternativet derfor mener eg at han bør sitte.

Hvis du er sånn at du mener at enten så vil vi kaste mim eller så vil vi beholde ham så ser du bare sort/hvitt og ikke alle de grå nyansene (og igjen det er min mening)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

fortune

Har fulgt sånn halveis med på diskusjonen om Mjeldes erstatter og har registrert at mange er skeptiske til å hente inn: a) Utlendinger b)Nordmenn uten meritter. Hvor mange norske trenere har egentlig større meritter å vise til enn det MIM har? Rekdal (sprakk jo på slutten Enga også, rbk var bare for langt bak), Hareide (norges landslagstrener, ikke er reelt alternativ) Drillo (nei vi vil ikke spille drillo-fotball) Semb (se Drillo*4) Trond Sollied (fra Olympiakos og CL til Brann og RL? Neppe.) Bare to av disse har seriegull. Hvorfor? Fordi en mann har rasket med seg det som er av medaljer, mannen jeg snakker om er selvsagt Nils-Arne Eggen. En mann med plagsom dialekt og selvgodhet til det absurde, men samtidig nordmannen med de beste merittene, beste taktikkunnskapene og den beste selvtilliten. Kan ogsåtilføye at mannen er klubbløs og har uttalt at han kan "tenke seg å ta over en klubb for å vise at han fortsatt har rett".  Så hva taler imot  Eggen? Branns spillermateriell kanskje? Vi har for tiden bare en ordentlig targetman i klubben, og han har hatt en dårlig sesong. Dessuten ahr vi ingen rendyrket høyreving ala Valencia eller Braathen. Det vi derimot har er flere sentrale midtbanespillere enn vi klarer å bruke, altså er det mye som taler for å bruke tre mann sentralt på midten.. Om jeg tror Eggen som brann-trener kan bli en realitet? Mei. For vi har Mons-Ivar...
First is first, second is nothing

Ivers

Må nok (dessverre) si meg enig med Mjelde haterene Hockey og Terd!

POL slutter selvsagt fordi han innser at Brann, til tross for økonomiske muskler, ikke vil kunne ta gull med Mjelde som trener. De siste sesongene har vi sett samme bildet. De andre lagene hever seg etter ferien når kampen om poengene harder til, men dette evner ikke Brann. Dette er Mjelde sitt anvar. Han evner ikke å hente ut det lille ekstra fra hver spiller, samt gjøre justeringer som hever nivået. Når en innsidemann som POL har mistet troen, er det vel for mye for langt at vi som står på utsiden forsatt skal tro at Mjelde skal hente hjem gullet!

Egentlig litt trist, for Mjelde er en sympatisk kar, men det er naivt å tro at han skal lede oss til gull!!

jako

Quote from: "Corran"
Quote from: "hocey"1 Jan Jönsson
2 Knut Tørum
3 Tom Nordli
4 Kjetil Rekdal
5 Martin Andressen
6 Kjell Tennfjord
En haug med trenere i Danmark, Sverige og sikkert Island også

Alternativene finnes, det er bare å gjøre noe før skipet seiler ned i 1 divisjon neste år; obs nei det er kanskje ikke et alternativ med tanke på alle de gode spillerne.

Per Ove har sett det de fleste andre har sett for lenge, lenge siden. Mjelde holder ikke mål taktisk i det hele tatt og når han er sjef for det kan han ikke stå inne for det. De som står bak avgjørelsen bør pakke ned pc ene sine og innse tabben med de to årene.


1 Jan Jönsson Har kontrakt
2 Knut Tørum Har kontrakt
3 Tom Nordli Aldri vist noe annet en å få opp lag aldri klart å etablere de Ikke ulikt tennfjord
4 Kjetil Rekdal Uerk
5 Martin Andressen vil ikke bli trener
6 Kjell Tennfjord Ja for det gikk jo bra
En haug med trenere i Danmark, Sverige og sikkert Island også Ja de pleier jo å gjøre suksess i Brann Og ikke mange meriterte som vil til Norge


Hva pokker har det med saken å gjøre at de har kontrakt? De kan jo fint kjøpes fri. Er ikke vanskeligere det enn å kjøpe spiller.

Vi har brukt helt sinnsykt med penger, så hvorfor byr vi også ikke stille krav til resultatene?
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

AtroZ

Quote from: "Nixon"
Quote from: "TERD"Sportslig leder har talt, hvilken rett har dere til å mene at han tar feil?


Når det er sagt er det absolutt tankevekkende dersom det er grunnen til at POL går. Definitivt!


Jeg har heletiden vært tilhenger av mjelde som trener. Jeg mener brann har spilt en attraktiv fotball under ham. Brann har helt klart tatt positive steg som mjelde må få minst litt av æren for. Når det er sagt så var jeg også helt enig når mjelde sa at han ville gå om ikke brann tar gull iløpet av de to neste sesongene. Etter hele saken med pol heller jeg mer i rettning av at mjelde bør gå etter 07 sesongen om ikke han ikke når målet om gull.

Hvis jeg måtte velge mellom å beholde mjelde/steffenesen eller å beholde Pol tror jeg muligens jeg hadde støttet pol. Han har gjort en utrolig god jobb for brann, og er den som sitter i best posisjon til å vurdere trenerne.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Ludde

http://fotball.bt.no/eliteserien/article68391.ece

Mjelde må gå. PVM på defensiv midtbane, og Sæternes på ving. Herregud. Fyren er totalt ubrukelig.

Xminator

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article792385.ece

BT må gå. VM ble brukt i den fremre 3'eren. Eventuelt må vel fxt gå. Jeg stemmer for at Ludde får kjøpe seg is og roe ned litt.

Marek

ons Ivar skal hem...

hocey

Dessverre virker som det er ingen bunner i inkompetansen til Mjelde. Fortsetter med formasjonen som var totalt mislykket mot Ham Kam og jammen sant prioterer han nok en gang Bengt foran Huseklepp på høyreving når han først har valgt den talentløse formasjoen. Hvordan reagerer de som mener Mjelde bør fortsette på den proteringen? Dog skal det sies at det er hyggelig at Viking får all den hjelp som de kan få med tanke på at det ville vært trist hvis vestlandet hadde mistet nok et lag fra tippeligaen. Stå på Mjelde!
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Kjell249

Nå har det ALDRI vært snakk om å velge den ene eller den andre. POL har gjort en god jobb, med å kjøpe og selge gode/meritterte spillere. Om dette har vært klubbens fortjenste eller han personlig skal jeg ikke si noe om. Han har også fått mye tyn i løpet av perioden som sportssjef og har klare mangler, i forhold til egenskaper som stillingen krever.

HVIS POL har gått i mot å ansette MIM, så kan det utallige grunner til dette. Det kan være han mener at klubben ikke vil ha den ønskede videre utviklingen, som skal til for å ta gull med MIM som trener. Dette kan være bekymringsfullt. MEN det kan også være veldig mange andre grunner. Den mest tenkelige er en intern maktkamp, som ikke nødvendigvis har noe å gjøre med MIM evner som trener å gjøre. Som for eksempel at POL ville at Knudsen skulle bli hjelpetrener, mens MIM ville beholde Steffensen. Dette har vært nevnt i media. Eller at MIM har vært kritisk til at POL har hentet så mange skadede spillere, solgt så mange viktige spillere, etc. Ser man i bedrifter, så er det som oftest interne stridigheter som går på personlige motsetninger som gjør at folk går av, og ikke personenes evne til å gjøre jobben.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

jako

Quote from: "Xminator"http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article792385.ece

BT må gå. VM ble brukt i den fremre 3'eren. Eventuelt må vel fxt gå. Jeg stemmer for at Ludde får kjøpe seg is og roe ned litt.


Ja få høre da, hva er lagoppstillingen?
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Marek

Mulig det, men nå ser vi jo faktisk til dagen resultatene av MIM sitt arbeid, og vi er vel ikke så fornøyde er vi vel?
ons Ivar skal hem...

TERD

Quote from: "Marek"Hvor mange sjanser skal han egentlig få? Skal det tviholdes på Mjelde uansett?

Ja. Det skal det tydeligvis.

Jeg har holdt meg litt unna diskusjonen i det siste, ikke fordi jeg har endret mening, men selvfølgelig fordi det ville være meningsløst å diskutere Mjelde f.eks i vår.

Prestisjen ligger i hovedsak hos de som på død og liv vil beholde Mjelde.

- Kontinuitet? 4 år er slettes ikke værst.
- Sparken og uro i klubben? Nå er det fornyelse av kontrakt som har stått for dør, ikke sparken. Jeg tror det er større grunn til uro når spillerne ser Mjelde spurte ut til Andresen når pausen kommer for å, tja, hva?
- Manglende alternativer? Ingen andre som skifter trener har problem med å finne ersattere.
- "Mjelde-haterne" har ikke en kandidat ferdig signert og klar til å ta over? Latterlig argument, dog kan det være en effektiv måte å stoppe diskusjonen på.
- Gjort det så bra? Tja, på papiret ser det veldig bra ut, men sportslig leder mener altså at det ikke er godt nok.

For enkelte er det enorm presitsje knyttet til dette spørsmålet, desverre.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Xminator

Myten om den dårlige høstsesongen. Med 3 poeng mot Viking har man 21 poeng på siste 13. Det hadde faktisk holdt til 42 poeng og RL.
Myten om den sterke stallen. Mellom 12. og 18. serierunde hadde vi ikke dekning på midtbanen, Helstad var skadet og Zavrl var eneste alternativ som stopper og dret seg ut etter noter istedenfor å ta sjansen. Sigurdsson slet med skade og har ikke vert på vårnivået før mot Hamkam. Memelli var også skadet i store deler av denne perioden.
Få kort på vårsesongen gjorde at karantene kom tett som haggel utover høsten.

Med seier mot Viking har vi faktisk tatt 18 poeng på 9 kamper. De kampene der stallen har vært noenlunde komplett. 2 poeng i snitt. Selv med en høyrekant som har sutret og spisser som ikke scorer mål.

Det var i perioden mellom overgangsvinduet åpnet og det stengt vi var pissedårlige. Det var likevel ikke der gullet glapp. Om helvetes RBK kunne fått en normal høst, en slik de normalt har, og andre lag normalt har så hadde 2 poeng i snitt holdt. Istedenfor har vel RBK 2.8 eller noe slik i snitt. Det blir som å konkurrere med Muhlegg, Mullele og Ben Johnsen i samme person.

Vi har også gjennomført den beste defensive sesongen siden 1990, og det med ett forsvar veldig mange kaller elendig...

Beklager, men du kunne byttet Mjelde med en hvilken som helst annen trener og resultatet hadde 99% sikkert ikke blitt noe bedre.

Xminator

QuoteGjort det så bra? Tja, på papiret ser det veldig bra ut, men sportslig leder mener altså at det ikke er godt nok.


En sportslig leder som feiget ut. Som stikker fra ansvaret sitt. La oss kalle en spade for en spade. Han har eneansvar for at vi satt med Zavrl som midtstopper og Monkam som eneste alternativ sentralt på midtbanen.

Er du sikker på ikke hele greien renner ut i at Ludvigsen ville ha inn en annen ukjent assistentrener? Steffensen eller Knutsen - same shit...

Og når det ser bra ut på papiret hva faen sitter du igjen med av argumenter da?

Nei, det holdt ikke til gull. Jo, vi har gjort en jævlig bra sesong. Sett ut fra 2005 sesongen og det som skjer rundt klubben på forsesongen, langt over forventet.

2007-sesongen? Jeg forventer at den defensive fremgangen fortsetter. 1 mål i snitt over sesongen. Jeg håper virkelig vi får se spisser som scorer mål. Og midtbanespillere som tør å skyte... Jeg forlanger ett Brannlag som skaper minst 7 sjanser hver kamp. Også på bortebane.

Når det er sagt. Hva kan gå galt?
RBK får en hel sesong slik de har gjort nå på høsten. Tar de over 70 poeng i 2007 kan vi glemme gull, uavhengig av hva vi måtte hente eller hva treneren heter. For det er den prestasjonen de har stått for denne høsten. Da holder det ikke med 2 poeng i snitt og 52 poeng totalt. For der er målet for neste sesong. 52 poeng.

enavgutta

Xminator har meget gode poenger her. Jeg stiller meg bak disse vurderingene, selvom jeg selvsagt er uroet over Peddiens exit - definitivt en tankevekker. Men hva nå?

runarnormann

Quote from: Xminator
QuoteGjort det så bra? Tja, på papiret ser det veldig bra ut, men sportslig leder mener altså at det ikke er godt nok.


En sportslig leder som feiget ut. Som stikker fra ansvaret sitt. La oss kalle en spade for en spade. Han har eneansvar for at vi satt med Zavrl som midtstopper og Monkam som eneste alternativ sentralt på midtbanen.

Er du sikker på ikke hele greien renner ut i at Ludvigsen ville ha inn en annen ukjent assistentrener? Steffensen eller Knutsen - same shit...

Og når det ser bra ut på papiret hva faen sitter du igjen med av argumenter da?

Nei, det holdt ikke til gull. Jo, vi har gjort en jævlig bra sesong. Sett ut fra 2005 sesongen og det som skjer rundt klubben på forsesongen, langt over forventet.

quote]

Herregud!  Klart vi har hatt en god sesong, hvis det basis er 2005 sesongen.  Poenget er imidlertid at den sesongen var en latterlig skuffelse.  Det blir jo veldig lett for Mjelde, med de ressursene han har tilgjengelig, aa lykkes, hvis man hele tiden sammenligner med en sesong hvor han viste seg aa vaere evneveik.  Hadde Mjelde tatt over som ny mann i aar, ville vaert ok aa sammenligne med 2005.

Ludvigsen viser her at han har baller.  Synd Mjelde ikke kan si det samme.
egenden Alf Dahl

Marek

En myte er en religiøs fortelling, ser ikke helt hva dette har med Brann å gjøre.

Patetisk å se at du ramser opp Sigurdsson, Helstad og Mimmelli slet med skader. Og så fikk vi noen karantener også, jaggu så uflaks vi har da gitt.
Så unskyldningen nå er at et annet lag hadde en bedre høst enn oss? Uansett hvordan du vrir og vender på dette så hadde vi ikke en god nok høst.
Konklusjonen er at vi ikke var gode nok til å vinne i år. Man kan alltid drive med splitt og hersk. Men hva om vi prøver å se på hele bildet, og det er dette bildet som forteller meg at Mons Ivar Mjelde har fått prøvd seg nok nå.
ons Ivar skal hem...

Marek

Quote from: "Xminator"En sportslig leder som feiget ut. Som stikker fra ansvaret sitt. La oss kalle en spade for en spade. Han har eneansvar for at vi satt med Zavrl som midtstopper og Monkam som eneste alternativ sentralt på midtbanen.


Eller en sportslig leder som tar ansvaret og mener at det de har levert ikke har vært godt nok. En sportslig leder som ville ha inn en annen trener for å rette på nettopp dette, og når han så hva han satt igjen med rett og slett ikke kunne være med på dette lengre.

Skal vi plutselig gi Monkan skylden nå altså?
ons Ivar skal hem...

jako

Punkt som taler i mot Mjelde

1. Laget mangler samhandling, angrepene er ofte basert på individuelle prestasjoner

2. Er ofte for feig i spillestilen. Har en vond tendens til å ligge bakpå i stedet for å bruke Brann sine styrker, angrepet. Bruker konsekvnet Sæternes fordi han er viktig på defensiv dødball.

3. Har en tendens til å velge ut sine favorittspillere. Knudsen, Haugen, Sæternes og Andresen.

4. Har en lederstil som lett kan skape motsetniger, spesielt i motgang. Virker som at en gruppe spillere har større innflytelse enn andre. Tenker på Hanstveit, Andresen, Guntveit og Sæternes. Miller og Winters blir holdt utenfor selv om de har minst like lang erfaring. Dette ser vi konturene av nå. Han burde helt klart vært tydeligere på at han er sjefen og ikke Andresen.

5. Er for lite til stede på treningene. På treningene er det Steffensen som regjerer. Personlig mener jeg trener bør være på hver eneste trening, viktig for spillere å vite at treneren følger med de. Mjelde har kun vært åtte! treninger i oktober.

Ting som taler for Mjelde

1. Godt likt i nærmiljøet, en likandes kar det er umulig å  mislike.

2. Flink til å trekke til seg nye spillere. Flere av våre stjerner har lagt vekt på Mjelde når de oppgir grunn for klubbvalg.

3. Flink til å ta til seg impulser utenfra. Dette har vært en av de viktigste grunnene til at Brann er blitt blant de best trente lagene i tippeligaen og at  vi har vunnet flest poeng i annen omgang av samtlige lag.

4. En innkluderende lederstil som kan være positivt når vi har mange rutinerte folk innad i stallen. Men da er det viktig at man er autritær nok til å vise hvem som er sjefen. Det har ikke Mjelde helt lykkes med.

Så kan folk vurdere selv, men det er helt klart at innehar ressurser det er vondt å miste. Men han har sine klare begrensninger også. Tviler på at vi tar gull med ham som trener.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Lynn

Møter ikke Mjelde opp på treningene?
Det visste jeg ikke! En skulle jo tro at det var jobben hans? Han er ikke sååå dårlig betalt heller.

Red Rabitt

Mjelde har fått minimalt utbytte ut i fra pengene han har hatt til rådighet.
Da burde Brann leitet etter en som har gjort det bra uten penger og da har vi fek nesten hele tipppeligaen, men en som helt klart peker seg ut er tidligere Brann Mann Thor Thodesen.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Red Rabitt

Hvordan vet du at han bare har vært på 8 treninger i oktober!?
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

jako

Quote from: "Red Rabitt"Hvordan vet du at han bare har vært på 8 treninger i oktober!?


Har kun hørt det folk som har såkalt inside information. Samt har kilder fra noen av de yngre spillerne.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

TERD

Quote from: "Xminator"Veldig mye rart i sitt innlegg over. Dette var lavmål, X. For å bruke en argumentasjon du kjenner godt: Jeg er 99% sikker på at du er fullstendig på jordet.


Quote from: "Xminator"En sportslig leder som feiget ut. Som stikker fra ansvaret sitt. La oss kalle en spade for en spade. Han har eneansvar for at vi satt med Zavrl som midtstopper og Monkam som eneste alternativ sentralt på midtbanen.

Ingenting er mer provoserende enn ledere som kjører noe på dunken, men "ikke vil løpe fra ansvaret, men være med å bygge opp igjen". Feiler du er du ferdig. Punktum. Du har bevist at du ikke evner, så hvorfor fortsette pinsomheten?

Quote from: "Xminator"Er du sikker på ikke hele greien renner ut i at Ludvigsen ville ha inn en annen ukjent assistentrener? Steffensen eller Knutsen - same shit...

Du som bruker så mye tid på Internett burde snart ha fått med deg hvilke grunner POL oppgir som grunn for at han trekker seg.

Quote from: "Xminator"Og når det ser bra ut på papiret hva faen sitter du igjen med av argumenter da?

Dette minner jo mest om ralling fra en gal mann, X? Hva i alle dager er det du mener?

Quote from: "Xminator"Nei, det holdt ikke til gull. Jo, vi har gjort en jævlig bra sesong. Sett ut fra 2005 sesongen og det som skjer rundt klubben på forsesongen, langt over forventet.

Ok, og dette er jo stridens kjerne. Jeg forstår at dette må være sårt for deg. Men øverste sportslige leder er så uenig med deg at han velger å fratre sin stilling.

Quote from: "Xminator"Når det er sagt. Hva kan gå galt?
RBK får en hel sesong slik de har gjort nå på høsten. Tar de over 70 poeng i 2007 kan vi glemme gull, uavhengig av hva vi måtte hente eller hva treneren heter.

Jeg liker at du allerede nå begynner å bygge argumentasjonsrekken for neste høsts diskusjon. Den slags fremsynthet står det respekt av.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Corran

Når noen poengterer med at MIM har fått minimalt ut av pengene blir det jo det samme som å si at ludde gjorde rett i å trekke seg for det er han som administrerer pengene som er satt av til sportslig

Og at alle andre finner gode trenere når de sparker en trener er jo rett og slett feil. Det er vel flere eksempler på at de ikke slår til (rent bortsett fra de som kommer inn m idt i sesongen og redder et lag)
Viking mistet en og hadde god tid til å finne en ny Det ble Prahl og det gikk jo bra så de sparket ham og ansatte Nordli og på søndag rykker de ned.
Det er mange trenere som tar over lag midt i sesongen og gjør det ok men når neste sesongen kommer så går det ikke så bra. Og mim er jo faktisk en av de med best resultater å vise til

hvor var vi før MIM? Og hvor er vi idag?
Eg håper det blir to år til og hvis ikke det da er gull (eller vi har kjempet enda tettere m gullet en i år) så er det på tide med utskiftninger.
Om ikke det dukker opp en kandidat som soleklart er bedre en det vi har
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Felt ?

Mjelde bør ta sin hatt og gå.

Utmedsnolken

Quote from: "Corran"Når noen poengterer med at MIM har fått minimalt ut av pengene blir det jo det samme som å si at ludde gjorde rett i å trekke seg for det er han som administrerer pengene som er satt av til sportslig

Og at alle andre finner gode trenere når de sparker en trener er jo rett og slett feil. Det er vel flere eksempler på at de ikke slår til (rent bortsett fra de som kommer inn m idt i sesongen og redder et lag)
Viking mistet en og hadde god tid til å finne en ny Det ble Prahl og det gikk jo bra så de sparket ham og ansatte Nordli og på søndag rykker de ned.
Det er mange trenere som tar over lag midt i sesongen og gjør det ok men når neste sesongen kommer så går det ikke så bra. Og mim er jo faktisk en av de med best resultater å vise til

hvor var vi før MIM? Og hvor er vi idag?
Eg håper det blir to år til og hvis ikke det da er gull (eller vi har kjempet enda tettere m gullet en i år) så er det på tide med utskiftninger.
Om ikke det dukker opp en kandidat som soleklart er bedre en det vi har


Lusken skaffet spillerne, Mjelde har ansvaret for å trene de og bruke de rett. Stor forskjell
"og der snubler Sæternes igjen"

Corran

Har mjelde hatt da Bare sett ham med lue
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

enavgutta

Underlig stemning i byn. Ser at 58 % på BT.no mener Mjelde ikke bør fortsette. Vet ikke hvor representativt denne avstemningen er. Kanskje Krøvel kan si noe om dette?

Xminator

QuoteHerregud! Klart vi har hatt en god sesong, hvis det basis er 2005 sesongen.


Nei, med basis i samtlige sesonger siden vi rykket opp. Det er direkte historieløst å kalle denne sesongen dårlig. Det er bare en klubbs supportere som med rette kunne kalt en slik sesong for dårlig.

Du kan ta en hvilken som helst annen trener i tippeligaen og du hadde ikke hatt noen garanti for en bedre sesong.

Det var bred enighet om at stallen ikke var god nok til gull før sesongen. Stallen var enda svakere en stund i sommer. Skal vedde ræven på at mange hadde klart å finne unnskyldninger for å skrike på Mjelde for alt mulig selv om det hadde blitt gull.

hocey

Jeg er imponert Xminator. Jeg skal ærlig innrømme at jeg denne gangen trodde du ville slite med å komme opp med en argumentasjonsliste til fordel for Mjelde, men der andre ser helsvart ser du bare hel hvitt. Ingen kan ta det fra deg og det står nesten respekt av det. Der andre synes POL har gjort en meget solid jobb (det tror jeg faktisk over 90 % av Brann intereserte vil si seg enig i) mener faktisk du at han har det største ansvaret med tanke på at Monkam og Zavrl. Tror du virkelig ikke at Mjelde har vært en del av prosessen med å få de spillerne til Brann? Argumentasjonsmessig ligner dette mistenkelig på hvordan man argumentere i vinter for Mjelde. Alle slags unnskyldninger ble tatt i bruk for å forsvare den svake høsten i fjor. Det blir nesten utrolig når du så tar frem statestikken fra i høst: hvis Brann vinner mot Viking er høsten god nok til en RL plass. Brann har såvidt jeg har skjønt havnet midt på tabellen denne høsten. Det holder ikke når en ser på mannskapet en har hatt tilgjengelig. Men jeg lurer på Xminator: hvordan ser du på Bengt sin ubegrensede tillitt, byttene mot Rosenborg og Mjelde sine pinlige utalelser i pausene? Fornøyd eller er det også POL sin feil?
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Nei, i motsenting til deg klarer jeg å se nyanser. Du er bare patetisk i hatet ditt.

Gå ett år eller ett halvt år tilbake i tid og du har ikke problemer med å finne de som ville fjerne Ludvigsen. Jeg mener som vår supporterleder at det å trekke seg er totalt feil. De har gjort en kjempejobb på Stadion de siste årene, og burde fortsatt med det. Ikke tillegg meg meninger jeg ikke har.

Bare det at vi har råd til å miste to såpass gode spillere som winters og Miller er bevis godt nok for det.

Xminator

Hvilke pinlige uttalelser i pausen? De ble godt mottat på gamle sitte...

Marek

Quote from: "Xminator"Bare det at vi har råd til å miste to såpass gode spillere som winters og Miller er bevis godt nok for det.


Hvordan vet du at vi har råd til det?
Slik jeg ser det så betyr dette at vi må handle som pokker for å erstatte skottene.
ons Ivar skal hem...

Corran

Quote from: "hocey"Jeg er imponert Xminator. Jeg skal ærlig innrømme at jeg denne gangen trodde du ville slite med å komme opp med en argumentasjonsliste til fordel for Mjelde, men der andre ser helsvart ser du bare hel hvitt. Ingen kan ta det fra deg og det står nesten respekt av det. Der andre synes POL har gjort en meget solid jobb (det tror jeg faktisk over 90 % av Brann intereserte vil si seg enig i) mener faktisk du at han har det største ansvaret med tanke på at Monkam og Zavrl. Tror du virkelig ikke at Mjelde har vært en del av prosessen med å få de spillerne til Brann? Argumentasjonsmessig ligner dette mistenkelig på hvordan man argumentere i vinter for Mjelde. Alle slags unnskyldninger ble tatt i bruk for å forsvare den svake høsten i fjor. Det blir nesten utrolig når du så tar frem statestikken fra i høst: hvis Brann vinner mot Viking er høsten god nok til en RL plass. Brann har såvidt jeg har skjønt havnet midt på tabellen denne høsten. Det holder ikke når en ser på mannskapet en har hatt tilgjengelig. Men jeg lurer på Xminator: hvordan ser du på Bengt sin ubegrensede tillitt, byttene mot Rosenborg og Mjelde sine pinlige utalelser i pausene? Fornøyd eller er det også POL sin feil?

Du gjør jo det samme som du anklager X for. Du skryter av POL og samtidig sier du at mjelde var endel av prosessen å få monkam og zavrl til Brann men da bør jo Mjelde få like stor del av æren som peddien på de andre overgangene da?
men eg støtter poenget til X fult ut. Det var klaging på for dårlig stall og for tynn stall før sesongen og da må det jo være meget bra å få sølv ut av det mannskapet. Forsterkningene kom etter nedturen så de har ikke æren.
Og ingen annen aktiv topptrener i norge har vel bedre cv en den mjelde har
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

hocey

Quote from: "Xminator"
Myten om den sterke stallen. Mellom 12. og 18. serierunde hadde vi ikke dekning på midtbanen, Helstad var skadet og Zavrl var eneste alternativ som stopper og dret seg ut etter noter istedenfor å ta sjansen.


Quote from: "Xminator"For å si det slik, det er en spiller jeg vil ha tilbake. Olofinjana. Ellers kan vi klare oss uten nye spillere.

Ser at Mjelde ser for seg 1-2 nye spillere ut over Helstad. Vi kan jo håpe ;)


Sitat 18 juli.

Jeg tror dessverre at mitt hat er betydeligere lavere (ikke eksisterende) til Mjelde enn ditt hat til folk som har forskjellig mening fra deg med tanke på hvilke uttalelser du har kommet til meg før på forumet.

Jeg sa forøvrigt rett før VM finalen at det var nå den store Mjelde testen ville komme. Den besto han dessverre ikke og da må jeg oppfordre deg Xminator nok engang om å respektere at andre har andre meninger enn deg om Mjelde er rett mann.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

hocey

Quote from: "Corran"
Quote from: "hocey"Jeg er imponert Xminator. Jeg skal ærlig innrømme at jeg denne gangen trodde du ville slite med å komme opp med en argumentasjonsliste til fordel for Mjelde, men der andre ser helsvart ser du bare hel hvitt. Ingen kan ta det fra deg og det står nesten respekt av det. Der andre synes POL har gjort en meget solid jobb (det tror jeg faktisk over 90 % av Brann intereserte vil si seg enig i) mener faktisk du at han har det største ansvaret med tanke på at Monkam og Zavrl. Tror du virkelig ikke at Mjelde har vært en del av prosessen med å få de spillerne til Brann? Argumentasjonsmessig ligner dette mistenkelig på hvordan man argumentere i vinter for Mjelde. Alle slags unnskyldninger ble tatt i bruk for å forsvare den svake høsten i fjor. Det blir nesten utrolig når du så tar frem statestikken fra i høst: hvis Brann vinner mot Viking er høsten god nok til en RL plass. Brann har såvidt jeg har skjønt havnet midt på tabellen denne høsten. Det holder ikke når en ser på mannskapet en har hatt tilgjengelig. Men jeg lurer på Xminator: hvordan ser du på Bengt sin ubegrensede tillitt, byttene mot Rosenborg og Mjelde sine pinlige utalelser i pausene? Fornøyd eller er det også POL sin feil?

Du gjør jo det samme som du anklager X for. Du skryter av POL og samtidig sier du at mjelde var endel av prosessen å få monkam og zavrl til Brann men da bør jo Mjelde få like stor del av æren som peddien på de andre overgangene da?
men eg støtter poenget til X fult ut. Det var klaging på for dårlig stall og for tynn stall før sesongen og da må det jo være meget bra å få sølv ut av det mannskapet. Forsterkningene kom etter nedturen så de har ikke æren.
Og ingen annen aktiv topptrener i norge har vel bedre cv en den mjelde har


Det har du helt rett i Conran, men som du kan se har jeg ikke sagt at Mjelde har gjort en dårlig jobb når det kommer til overganger. Den står til mer enn godkjent.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

hocey

Quote from: "Xminator"

En sportslig leder som feiget ut. Som stikker fra ansvaret sitt. La oss kalle en spade for en spade. Han har eneansvar for at vi satt med Zavrl som midtstopper og Monkam som eneste alternativ sentralt på midtbanen.


Så du mener denne personen har gjort en god jobb?
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Da kan du kanskje forklare hvorfor 31 baklengs ikke er godkjent? Gjerne bygget oppunder med hva Brann har prestert de siste 20 sesongene?

Det er ingen bortforklaring eller unnskyldning at Branns stall var lovlig tynn i sommer. Det er ett faktum.

Det er også ett faktum at Brann har godkjent poengfangst etter at stallen ble stryket. På tross av at de nye ikke er spilt inn i laget enda.

Det er ikke krise for Brann å miste Winters. Vi har vist det ville skje, og det er strengt tatt smått utrolig det ikke skjedde for to år siden. Samme kan sies om Miller. At han skrev under sist høst er smått utrolig.

Ser foresten at Ludvigsen ikke utelukker en fremtid som agent. Jeg tror nok årsak til oppsigelsen er mye mer nyansert en vinklingen til tabloidene.

hocey

En ting skal jeg være helt enig og det er at Rosenborg sin poeng fangst har vært enorm i høst samt at Brann har sluppet inn lite mål i år. Ingenting å si på det. Men å se på det uten å se på hvor mange mål de har klart å putte blir feil. 4 lag har scoret flere mål enn Brann og det er ikke godkjent. Jeg hevded i sommer at de andre spissene burde få flere sjanser fordi spissene ikke scoret. Likevel har Mjelde fortsatt med spissparet så og si i hele år og det er en av de viktigste årsakene til at vi i dag ikke sitter med helspente Brann nerver før Viking kampen. Du kan gjerne være hvor uenig du vil i det, men for meg forblir det uforståelig at ikke han har tatt grep her og for meg fremstår det som feigt og vitner om manglende handlingskraft.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Quote from: "hocey"
Quote from: "Xminator"

En sportslig leder som feiget ut. Som stikker fra ansvaret sitt. La oss kalle en spade for en spade. Han har eneansvar for at vi satt med Zavrl som midtstopper og Monkam som eneste alternativ sentralt på midtbanen.


Så du mener denne personen har gjort en god jobb?


Vet du hvilke rammebetingelser han hadde i fjor vinter? Jeg tror det var smalhans og sparing så det holdt. Du har en haug sentrale personer i Brann som blir overrasket over dette. Da sier det mer om at Ludvigsen neppe har kommunisert sine tanker godt nok i prosessen. Heller enn at resten av styret/ledelse er totalt uten sosiale antenner.

Det har vert mye snakk om å sette seg selv over laget denne sesongen. På mange måter gjør Ludvigsen akkurat det her. Styre vil ha ham. Mjelde vil ha ham. De fleste supporterene vil ha ham med videre. Da blir det feil å stikke av over en bagatell. Like feil som Teiturs exit i 1990.

hocey

Quote from: "Xminator"
Quote from: "hocey"
Quote from: "Xminator"

En sportslig leder som feiget ut. Som stikker fra ansvaret sitt. La oss kalle en spade for en spade. Han har eneansvar for at vi satt med Zavrl som midtstopper og Monkam som eneste alternativ sentralt på midtbanen.


Så du mener denne personen har gjort en god jobb?


Vet du hvilke rammebetingelser han hadde i fjor vinter? Jeg tror det var smalhans og sparing så det holdt. Du har en haug sentrale personer i Brann som blir overrasket over dette. Da sier det mer om at Ludvigsen neppe har kommunisert sine tanker godt nok i prosessen. Heller enn at resten av styret/ledelse er totalt uten sosiale antenner.

Det har vert mye snakk om å sette seg selv over laget denne sesongen. På mange måter gjør Ludvigsen akkurat det her. Styre vil ha ham. Mjelde vil ha ham. De fleste supporterene vil ha ham med videre. Da blir det feil å stikke av over en bagatell. Like feil som Teiturs exit i 1990.


Hvis han virkelig ønsket Mjelde vekk er det vel ikke så vanskelig å forstå. Hvis han har mistet troen på Mjelde hadde det jo vært håreisende å fortsette som sportssjef når han hadde blitt overkjørt i trener spørsmålet av resten av organisasjonen når han er ansvarlig for den sportslige satsningen.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Quote from: "hocey"En ting skal jeg være helt enig og det er at Rosenborg sin poeng fangst har vært enorm i høst samt at Brann har sluppet inn lite mål i år. Ingenting å si på det. Men å se på det uten å se på hvor mange mål de har klart å putte blir feil. 4 lag har scoret flere mål enn Brann og det er ikke godkjent. Jeg hevded i sommer at de andre spissene burde få flere sjanser fordi spissene ikke scoret. Likevel har Mjelde fortsatt med spissparet så og si i hele år og det er en av de viktigste årsakene til at vi i dag ikke sitter med helspente Brann nerver før Viking kampen. Du kan gjerne være hvor uenig du vil i det, men for meg forblir det uforståelig at ikke han har tatt grep her og for meg fremstår det som feigt og vitner om manglende handlingskraft.


I den perioden Brann tok minst poeng var ikke Helstad spillerklar, Ystaas var skadet (uten at jeg tror du for alvor ville hatt ham på banen), Ludvigsen skadet og Memelli fikk vel sin strekk akkurat da han spilte seg inn på laget. Det var ingen andre spisser å gi sjansen store deler av den perioden du sikter til.

hocey

Jeg snakker om hele høstsesongen. Miller burde spilt spiss, Memelli var vel skadet i 2 - 3 uker og Helstad har vel kommet inn i mange kamper lenge før Ham Kam kampen. Og hvis det sto så dårlig til kunne en til å med ha kastet inn Armann. Det har vært nok muligheter og dessuten tror jeg Bengt har slitt mer han trengte ved at presset på å score ble så stort på slutten.

At Helstad har vært en form i stund så vi vel allerede i Lyn innhoppet. Memelli har generelt fått alt for få sjanser.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

QuoteHvis han virkelig ønsket Mjelde vekk er det vel ikke så vanskelig å forstå. Hvis han har mistet troen på Mjelde hadde det jo vært håreisende å fortsette som sportssjef når han hadde blitt overkjørt i trener spørsmålet av resten av organisasjonen når han er ansvarlig for den sportslige satsningen.


Blir ikke det litt som når Miller furter seg ut fra Stadion etter å ikke ha fått viljen sin? Det er jo ikke akkurat Mjelde og Steffensen som har bestemt at de skal få fortsette. Det er styret med Revheim i spissen og Bjørn Dahl. Og igjen, Kjell Knutsen eller Steffensen, same shit.

Xminator

Quote from: "hocey"Jeg snakker om hele høstsesongen. Miller burde spilt spiss, Memelli var vel skadet i 2 - 3 uker og Helstad har vel kommet inn i mange kamper lenge før Ham Kam kampen. Og hvis det sto så dårlig til kunne en til å med ha kastet inn Armann. Det har vært nok muligheter og dessuten tror jeg Bengt har slitt mer han trengte ved at presset på å score ble så stort på slutten.

At Helstad har vært en form i stund så vi vel allerede i Lyn innhoppet. Memelli har generelt fått alt for få sjanser.


Bullshit. Helstad fikk rikelig med sjanser som innbytter. Stort sett kan de oppsummeres med "Helstad byttet inn, ingenting skjedde". 7-ern han fikk etter Hamkam-kampen er en av de mer ufortjente som er tildelt. Han hadde jo stort sett hoftefeste i offsideposisjon frem til han endelig fikk ett mål. Derfra og ut var det Helstad på sitt beste. De fleste av oss husker jo Helstad fra sist periode. Og er ikke spesielt overrasket over hverken hoftefestene eller offsidene. Det har vert 110% riktig å la Sæternes spille. Winters derimot burde fått flere turer på benken denne sesongen.

hocey

Quote from: "Xminator"
QuoteHvis han virkelig ønsket Mjelde vekk er det vel ikke så vanskelig å forstå. Hvis han har mistet troen på Mjelde hadde det jo vært håreisende å fortsette som sportssjef når han hadde blitt overkjørt i trener spørsmålet av resten av organisasjonen når han er ansvarlig for den sportslige satsningen.


Blir ikke det litt som når Miller furter seg ut fra Stadion etter å ikke ha fått viljen sin? Det er jo ikke akkurat Mjelde og Steffensen som har bestemt at de skal få fortsette. Det er styret med Revheim i spissen og Bjørn Dahl. Og igjen, Kjell Knutsen eller Steffensen, same shit.


Det med assistent trener er jeg forsåvidt enig. Men det er jo ikke furting. Det er å stå opp for noe og du kan jo ikke mene at han kunne ha fortsatt hvis han klart mener at Mjelde ikke er mannen. Tror du Bratseth ville ha fortsatt hvis han var helt uenig i at Tørum skulle bli hovedtrener? Det ville satt POL i en umulig situasjon og da er det helt rett å trekke seg. Hvilken motivasjon ville POL ha til å hente forsterkninger når ikke trodde på at Mjelde evt ville forvalte gullet hans på riktig måte. Motivasjonen ville klart ha sunket og det hadde ikke Brann vært tjent med.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

naitsirk

QuoteEn ting skal jeg være helt enig og det er at Rosenborg sin poeng fangst har vært enorm i høst samt at Brann har sluppet inn lite mål i år. Ingenting å si på det. Men å se på det uten å se på hvor mange mål de har klart å putte blir feil. 4 lag har scoret flere mål enn Brann og det er ikke godkjent. Jeg hevded i sommer at de andre spissene burde få flere sjanser fordi spissene ikke scoret. Likevel har Mjelde fortsatt med spissparet så og si i hele år og det er en av de viktigste årsakene til at vi i dag ikke sitter med helspente Brann nerver før Viking kampen. Du kan gjerne være hvor uenig du vil i det, men for meg forblir det uforståelig at ikke han har tatt grep her og for meg fremstår det som feigt og vitner om manglende handlingskraft.


trur nok formen til helstad har spelt ein rolle her. helstad putta ikkje før i siste heimekampen. men skjønner ikkje kvifor memelli varmer benken

Corran

Quote from: "hocey"
Quote from: "Xminator"
QuoteHvis han virkelig ønsket Mjelde vekk er det vel ikke så vanskelig å forstå. Hvis han har mistet troen på Mjelde hadde det jo vært håreisende å fortsette som sportssjef når han hadde blitt overkjørt i trener spørsmålet av resten av organisasjonen når han er ansvarlig for den sportslige satsningen.


Blir ikke det litt som når Miller furter seg ut fra Stadion etter å ikke ha fått viljen sin? Det er jo ikke akkurat Mjelde og Steffensen som har bestemt at de skal få fortsette. Det er styret med Revheim i spissen og Bjørn Dahl. Og igjen, Kjell Knutsen eller Steffensen, same shit.


Det med assistent trener er jeg forsåvidt enig. Men det er jo ikke furting. Det er å stå opp for noe og du kan jo ikke mene at han kunne ha fortsatt hvis han klart mener at Mjelde ikke er mannen. Tror du Bratseth ville ha fortsatt hvis han var helt uenig i at Tørum skulle bli hovedtrener? Det ville satt POL i en umulig situasjon og da er det helt rett å trekke seg. Hvilken motivasjon ville POL ha til å hente forsterkninger når ikke trodde på at Mjelde evt ville forvalte gullet hans på riktig måte. Motivasjonen ville klart ha sunket og det hadde ikke Brann vært tjent med.


Bratseth var vel et dårlig eksempel. Han har tapt viktigere maktkamper i brakka en pol i Brann. Og han sitter enda
Bratseth og Skutle har blant annet hatt meget harde feider. Leste et langt innlegg i adressa om maktkampen på brakka og uenighet om mim er småtteri i forhold
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

AtroZ

Når vi først er inne på tørum. Det han har gjort i rbk er nettopp å snakke med spillerne og rådføre seg med dem. At andresen blir konsultert mest med er naturlig. Han er kaptein og ikke minst den personen på banen som skal gi beskjed til de andre spillerne hva de skal gjøre. Kapteinen er trenerens forlengede arm inn på banen.

På samme måte som tørum gjør snakker mjelde med de mest erfarne spillerne. Det er ingenting negativt i at han er åpen for innspill fra andre. Det betyr bare at han innser at han nødvendig vis ikke har alle svarene, noe som en del her inne på forumet ser ut til å tro at de har.

Jeg liker fremgangsmåten til mjelde og tror på det han driver med. Så lenge vi har såpass med fremgang som vi har bør han fortsette. Hvis fremgangen ikke fortsetter så er det selvsagt påtide å gi seg. På lik linje med ba håper jeg på at den nye sportssjefen er fra øverste hylle. En med stor faglig tyngde som samtidig er handlekraftig. Det vil på mange måter hjelpe å avgjøre fremtiden til trenerne. Trenerne trenger tillitt for å gjøre jobben sin. Hvis det begynte å bli problemer mellom sportssjef og trenere er det naturligvis en uholdbar situasjon å skulle prestere i.

Hvis mjelde ikke fører oss til gull innen to år er det påtide han gir seg, såpass er vi vel alle enig om? (Det sier mjelde selv)
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`


Corran

Ja det tror eg Og hvordan kan en diskutere Brann og mim med en som kaller seg Ivers
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

paf

Cato hadde en interessant uttalelse i den 12. mann. Der hevder han at en av Mjeldes største styrker (og en viktig gurnn til sportslig suksess) er at alle i spillergruppen føler de blir hørt når det gjelder sportslige ting. I følge Cato er det likevel ingen som er i tvil om hvem som tar beslutningene (med et mulig unntak for skottene).
Min oppfatning er at spesielt deres reaksjon er kulturelt betinget. De er vant med trenere/managere av den klassiske, autoritære typen. Både Mjelde, Petter Myhre og Tørum fremstår for meg som den ledertypen som lytter på spillerne sine før beslutninger tas. Det tror jeg er bra for Brann. Jeg er også opptatt av at det er noe Brann bør videreføre når Mons en gang byttes ut.
Mons har mange svakheter. Det at han rådfører seg med spillerne i utstrakt grad synes ikke jeg er en av dem.

Xminator

QuoteEr det virkelig noen som innerst inne tror at Mjelde kan lede Brann til gull??


Ja.

BL

Quote from: "Xminator"
QuoteEr det virkelig noen som innerst inne tror at Mjelde kan lede Brann til gull??


Ja.


En til her.
Hansa-
Felt Z

Langhår

Ja jeg tror han har forutsetningene for å kunne klare det.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Corran

Jepp

Og når Hanstveit uttaler at en sammlet spillergruppe (bortsett fra Miller nå i høst men han sto bak avgjørelsen til spillergruppen i sommer Kanskje pga at han trodde han var atraktiv for andre klubber og skulle forsvinne) sto bak avgjørelsen om å beholde MIM så er vel det egentlig klar tale. I forhold til dem har vel egentlig hva vi mener lite å si.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

ons Ivar skal hem...

BRANN - FOR ALLTID

Quote from: "BL"
Quote from: "Xminator"
QuoteEr det virkelig noen som innerst inne tror at Mjelde kan lede Brann til gull??


Ja.


En til her.


Melder meg på den, dette fikser Monasamjelden! Det som er herlig er at bartetrønderene sprekker til neste år. Judas-Tørum sin nybegynner flaks tar slutt når "hverdagen" begynner! :twisted:
RANN - FOR ALLTID

Corran

Mange l'pool supportere som ikke liker Benitez og synes han ikke er rette mannen pga at han rullerer for mye og pga at resultatene uteblir. Så det var da et dårlig eksempel

Og hvorfor i alle dager må folk som ikke mener det samme som deg ta til seg dine argumenter og spørre seg om MIM er rett mann? vi har da like stor rett til å mene noe annet en deg. Og tror du dette er noe vi bare synes er riktig uten å tenke på fordeler og bakdeler med MIM?
Klart eg ser poengene som taler i mot men etter å ha gått i meg selv så synes eg at MIM skal fortsette i 2 år til
Spesielt når spillergruppen, som er den viktigste å lytte til, støtter det å gi MIM tillit og forlenget kontrakt.
Og vet vi at POL går pga MIM eller er det andre grunner? Som feks steffensen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

ons Ivar skal hem...

Corran

Så nå skal vi sluke hva BT skriver rått?
vi kan IKKE forholde til alt som kommer opp i media. I alle fall ike før det er minst 2-3 navngitte kilder. Og både Dahl og Revhæim avviser at det var pga MIM han sluttet og POL har ikke sagt det. Eneste som sier det er pga MIM er TV2 som henviser til ikke navngitte kilder sentralt i miljøet og avisene som heller ikke har harde fakta å forholde seg til.
Kan godt være det er riktig, men det vet vi ingenting om enda.


Du skrev
QuoteNår POL tydeligvis går av fordi han heller ikke har troen på fyren så bør kanskje noen her inne ta dette litt til seg og spørre seg om MIM virkelig er rett mann.


Og du skrev
QuoteOg er da virkelig ikke mitt argument du skal ta til deg, det er det faktum at POL tydeligvis går av pga MIM får fortsette. Blir slitsomt om du ikke leser innleggene før du kaster deg over tastaturet og skriver ivei.


Her skriver du først at vi må ta det litt til oss og så at det ikke var ditt argument at vi skulle det?? Så tenk litt før du hiver deg over tastaturet Marek :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

ons Ivar skal hem...

Corran

E du litt treg Marek? Ikke vanskelig for meg nei.
Eg sier jo at du skal være kritisk til media og at så lenge de ikke har navngitte kilder eller direkte uttalelser så skal vi være skeptiske men at det kan være sant fordet.

Og eg HAR tenkt over at det kan være POL gikk pga mim, men at det (for meg) er en samlet vurdering som gjør at jeg sier at JEG mener at mim skal få fortsette
Viktiger for meg at Hanstveit uttaler at spillergruppen står bak MIM en at POL gjør det. Hadde en samlet spillergruppe sagt nei til MIM hadde jeg og gjort det pga at det hadde gjort det umulig for MIM uansett hva eg måtte mene om ham
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

For å si det slik, om jeg skulle ramset opp mulige grunner til at han har gitt seg, uten å se til det som er sagt i pressen, så hadde "uenighet om Mjelde" kommet langt ned. Du har en del andre elementer som jeg hadde spekulert i først:

Arbeidspress
Lange arbeidsdager
Mange reisedøgn
Sutrete skotter
Fikk ikke midler fra styret vinteren 2005/2006
Har lyst til å tjene penger. Det kan han gjøre som agent, blir ikke rik som sportsjef i Brann.

Pressen med ett BT på Mjeldejakt i spissen slengte seg selvsagt over den meste spennende forklaringen av alle...

Corran

Du glemte de viktigste grunnene X

Mer tid på travparken
Har ikke hatt tid til å kvitte seg med alle jakkene og pcene som har hopet seg opp hjemme i leiligheten
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

BRANN - FOR ALLTID

RANN - FOR ALLTID

Marek

ons Ivar skal hem...

Falkman

Quote from: "Marek"


fordi om Hanstveit ikkje e den som skriker høyest på banen, betyr vel ikkje nødvendigvis det at  han ikkje har oversikt over ka som foregår i spillergruppen??.. merkelig form for argumentasjon, det  der Marek!!

Corran

Du e helt utrolig Marek

Ubekreftede kilder i avisen skal vi tro på men når en navngitt Brann spiller som sitter i spillerutvalget uttaler at når de skulle si sitt om MIM så var det en samlet spillergruppe som sto bak dette så hevder du at Hansteveit neppe har oversikten? Hvor arrogant kan du klare å bli i argumentasjonen din
Og i artikelen i ba du trekker fram sa han før det du trekker ut at en samlet spillergruppe sto bak MIM.


Du e jo så opptatt av at alle skal mene som deg at du glemmer all saklighet.
Nei nå fremstår du bare som en liten vits.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

QuoteNå er det jo revnende likegyldig hva Xminator klarer å koke sammen oppe i hodet sitt av grunner til at POL gir seg,


Ikke så lenge du selv ber forumet tenke selv. Eller gjelder det bare uttalelsene fra Dahl og Revheim?

Marek

Om jeg hadde vært ute etter at alle skulle mene det samme som meg så hadde jo jeg aldri oppsøkt dette forumet. Jeg argumenterer for mine syn på sakene, dere for deres syn. Same shit, different wraping.

Når det gjelder at spillergruppen stod samlet bak MIM så stemmer jo ikke det, eller er ikke Miller en del av spillergruppen? Kan det ikke tenkes at andre har samme meninger som Miller?
Nå tilhører jo Hanstveit MIM sine spesielt utvalgte godgutter, så at han skulle ha ledet an og fremmet mistillit mot treneren ser jeg på som svært lite sansynlig.
Poenget med potensielle grunner til at POL gikk av så har jo ingen av de Xminator nevner vært nevnt, men det har hans mistillit til MIM vært. Det POL derimot har sagt er at han ikke er utbrendt pga jobben, så hvorfor vi da skal henge oss opp i dette er for meg uforståelig.
ons Ivar skal hem...

TERD

Quote from: "Marek"Om jeg hadde vært ute etter at alle skulle mene det samme som meg så hadde jo jeg aldri oppsøkt dette forumet. Jeg argumenterer for mine syn på sakene, dere for deres syn. Same shit, different wraping.

Når det gjelder at spillergruppen stod samlet bak MIM så stemmer jo ikke det, eller er ikke Miller en del av spillergruppen? Kan det ikke tenkes at andre har samme meninger som Miller?
Nå tilhører jo Hanstveit MIM sine spesielt utvalgte godgutter, så at han skulle ha ledet an og fremmet mistillit mot treneren ser jeg på som svært lite sansynlig.
Poenget med potensielle grunner til at POL gikk av så har jo ingen av de Xminator nevner vært nevnt, men det har hans mistillit til MIM vært. Det POL derimot har sagt er at han ikke er utbrendt pga jobben, så hvorfor vi da skal henge oss opp i dette er for meg uforståelig.

Du pisser i ekstremt kraftig motvind Marek. Og som vi alle vet kan det være en prøvelse.

Når pro-argumentasjonen i flere tilfeller her koker ned til ren retorikk, da er de egentlige argumentene borte. Desto mer interessant er det å se at X (som jeg av og til mistenker for å være MIM himself, eller i alle fall en nær slektning, kanskje mor?) blir mer og mer aggressiv pro-MIM dess flere objektivt plausible argumenter mot Mjelde som blir fremsatt. Da er det kun prestisje som gjenstår, og den biten er tydeligvis svært tung å svelge.

Andre MIM-tilhengere har i det minste kunne erkjenne at situasjonen er betenkelig og/eller tankevekkende. Noen har sågar snudd. Dog sikrer X's dogmatiske tilstedeværelse underholdning av godt, gammelt slag.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Corran

Du slutter ikke å imponere meg du Marek (sarkasme)

Måten du argumenterer på er å gi uttryk for at alle skal mene det samme som du.
Du maser om de samme tingene i ett. Du prøver å latterliggjøre og skrive nedsettende om andre som ikke har samme mening som deg. Du plukker ut sitater fra sammenhengen sin og fremlegger de enten for å støtte ditt syn eller for å gjøre andre sin mening feil.

Måten du framstiller Hanstveit sine uttalelser er et eksempel. Om du hadde lest mitt innlegg lengre oppe så se hva jeg skriver om Miller ang spillergruppen(sikkert ikke mot mim i sommer for han regnet med å forsvinne i sommer). Hanstveit kunne jo ikke ha gått ut og sagt dette om det ikke stemte. Dvs han kunne det men hvorfor skulle han det. Det hadde bare laget mer splid i spillergruppen. Og at andre har samme mening som Miller er klart at kan hende men det er ingenting som tyder på det.
Og at Hanstveit tilhører MIM sin spesielle gruppe er latterlig påstand.
MIM har jo sagt klart i fra om at han lytter til alle og da er det jo naturlig at det for det meste er de som er valgt av spillergruppen som spillerutvalg. Og Andresen, Hanstveit og Cato er med i spillerutvalget.
Når det er sagt så kan det jo være at spillerene står samlet utad (bortsett fra miller) etter å ha diskutert MIM og flertallet støttet ham.

Og ingen har sagt at POL slutter pga MIM (bortsett fra journalister) så hvorfor er dine grunner for å si det bedre enb Xminator sine?
Personlig har jeg mest tiltro det ryktet/spekulasjonen om at det er pga Steffensen/Knutsen at det har vært en liten maktkamp (om det da har vært noen maktkamp)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

Som sagt så er jeg ikke her for å få andre til å mene det samme som meg, jeg ser på det som en umulig oppgave. Og i likhet med deg så bruker jeg midler til å begrunne mine syn på saker, vi er helt like der. Iflg deg så er jo jeg en vits. Igjen så er vi helt like.
Om du leser hva Miller sier så er jo ikke alt så fint og flott som Hanstveit skal ha det til, og at MIM har sagt at han lytter til alle, så er det jo ikke dermed sagt at han faktisk gjør det, tro meg, den mannen kan gjøre feil han også.
Jeg er enig i den kritikken Miller har kommet med mot MIM, men ikke helt enig i måten det er blitt gjort på, men kanskje fyren innså at nok er nok.
Jeg også innser jo at Hanstveit ikke kan gå offentlig ut med alt som blir sagt innad i spillergruppen.

Igjen så er jo ikke argumentet om at POL var imot MIM noe jeg har koket sammen i mitt hodet, slik Xminator sine ideer er. Derfor synes jo ikke jeg at vi skal drive å diskutere Xminators sine fikse ideer om at POL sluttet pga for mange reisedøgn eller lange arbeidsdager
ons Ivar skal hem...

hocey

Kan Mjelde tilhengerne være så snill  forklare hvorfor Bengt nok engang starter? Jeg klarer ikke å finne en eneste god grunn så det hadde vært hyggelig om noen kunne vært behjepelig med forståelsen?
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Marek

Her vil de nok svare at det er fordi at han er viktig på defensiv dødball. En herlig attest for en spiss å få.
ons Ivar skal hem...

The Boss

Eller hva med at han er klubbens toppscorer?

hocey

Quote from: "Marek"Her vil de nok svare at det er fordi at han er viktig på defensiv dødball. En herlig attest for en spiss å få.


Ja Brann har jo bare sluppet inn 31 mål i år se det har vel vært 110 % riktig å stille med han i hver kamp.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Corran

Pga at han fremdeles regnes som bedre en Migen som fortsatt er litt overivirig og litt for lite smart i løp og bevegelse.
Eg må ærlig innrømme at eg ikke e så imponert over migen som mange andre her inne, men potensiale har han og en del kamp trening i RL s kan han slå gjennom neste år
PS Takk til Marek som svarte å vegfne av alle de som vil ha med MIM videre
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

hocey

Quote from: "The Boss"Eller hva med at han er klubbens toppscorer?


Ja hele 9 mål for sølv laget, solid spill til minimum 9 på alle landets spiller børser gjennom hele høsten samt evnen til alltid holde seg på bene tyder at det ville vært helt feil å gi Memelli sjansen i den viktige gull kampen mot Viking.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Marek

En annen grunn er nok at MIM fortsatt er trener, og så lenge han er det så må du nok leve med å se Sæternes i hver jævlade kamp.
ons Ivar skal hem...

Xminator

Quote from: "hocey"
Quote from: "Marek"Her vil de nok svare at det er fordi at han er viktig på defensiv dødball. En herlig attest for en spiss å få.


Ja Brann har jo bare sluppet inn 31 mål i år se det har vel vært 110 % riktig å stille med han i hver kamp.


Er du virkelig historieløs nok til å tro 31 mål er mye? Det er jo sensasjonelt bra for vår del. Du kan like det eller la være, men Sæternes er den av spissene våre som har vært i nærheten av å levere.

QuoteNår pro-argumentasjonen i flere tilfeller her koker ned til ren retorikk, da er de egentlige argumentene borte. Desto mer interessant er det å se at X (som jeg av og til mistenker for å være MIM himself, eller i alle fall en nær slektning, kanskje mor?) blir mer og mer aggressiv pro-MIM dess flere objektivt plausible argumenter mot Mjelde som blir fremsatt. Da er det kun prestisje som gjenstår, og den biten er tydeligvis svært tung å svelge.

Andre MIM-tilhengere har i det minste kunne erkjenne at situasjonen er betenkelig og/eller tankevekkende. Noen har sågar snudd. Dog sikrer X's dogmatiske tilstedeværelse underholdning av godt, gammelt slag.


Hadde du noe poeng i personhetsen, eller?

hocey

Quote from: "Xminator"
Quote from: "hocey"
Quote from: "Marek"Her vil de nok svare at det er fordi at han er viktig på defensiv dødball. En herlig attest for en spiss å få.


Ja Brann har jo bare sluppet inn 31 mål i år se det har vel vært 110 % riktig å stille med han i hver kamp.


Er du virkelig historieløs nok til å tro 31 mål er mye? Det er jo sensasjonelt bra for vår del. Du kan like det eller la være, men Sæternes er den av spissene våre som har vært i nærheten av å levere.He He, det står vel ingenting om at 31 mål er mye? Hvor i all verden tar du det fra.

Dessuten er det vel ikke helt ukjent for deg med personhets!
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Marek

31 mål er ikke mye, men når egenskaper på defensiv dødball blir et argument for å bruke en spiss får jeg kalde gufs fra Drillo epoken.
Sæternes har jo fått spille alle kampene bortsett fra en hvor han kom inn i pausen, at han da står ved 9 mål må vel kunne sies at er i underkant av hva vi kan forvente.
Den av spissene som kanskje ikke engang er spiss som har levert varene er jo faktisk Miller.

Fikk heller ikke helt tak i hva Terd ville, men mange fine ord klarte han å bruke, han skal ha for det.
ons Ivar skal hem...

enavgutta

- Det har vært en den ting som måtte på plass. Blant annet en bit som ikke går på min lønn som styret måtte avgjøre, sier Mjelde, som i forlengelsen av det han sier ikke ønsker å si stort om Ludvigsens avgang.


Kan dette være Steffensen problemet?

Xminator

Quote from: "Marek"31 mål er ikke mye, men når egenskaper på defensiv dødball blir et argument for å bruke en spiss får jeg kalde gufs fra Drillo epoken.
Sæternes har jo fått spille alle kampene bortsett fra en hvor han kom inn i pausen, at han da står ved 9 mål må vel kunne sies at er i underkant av hva vi kan forvente.
Den av spissene som kanskje ikke engang er spiss som har levert varene er jo faktisk Miller.

Fikk heller ikke helt tak i hva Terd ville, men mange fine ord klarte han å bruke, han skal ha for det.


Du må se på hva vi stiller med i resten av laget. Denne våren hadde vi ikke en eneste hodespiller på midtbanen. Dahl er ingen stake han heller. Det er ikke mye når 9 av 10 lag har dødballer som sitt eneste offensive våpen.

Marek

Quote from: "Xminator"
Du må se på hva vi stiller med i resten av laget. Denne våren hadde vi ikke en eneste hodespiller på midtbanen. Dahl er ingen stake han heller. Det er ikke mye når 9 av 10 lag har dødballer som sitt eneste offensive våpen.


Mulig det, men situasjonen forandret seg når Bakke kom. Jeg syntes derimot at Sæternes sin innsats bedret seg mot slutten av sommeren, uten at han puttet mere av den grunn.
ons Ivar skal hem...

Langhår

Quote from: "Marek"

Igjen så er jo ikke argumentet om at POL var imot MIM noe jeg har koket sammen i mitt hodet, slik Xminator sine ideer er. Derfor synes jo ikke jeg at vi skal drive å diskutere Xminators sine fikse ideer om at POL sluttet pga for mange reisedøgn eller lange arbeidsdager


Det er nå engang slik at det eneste man har for å underbygge påstanden om at POL dro fordi Mjelde ble værende er anonyme kilder.

Dahl og Revheim hevder at Peddien ikke var uenig i Mjelde`s forlengelse.

Man har altså valget mellom å sette sin lit til anonyme kilder eller å forholde seg til det Revheim og Dahl er sitert på.

Med andre ord farer styreformannen og klubbdirektøren med blank løgn dersom POL stakk grunnet mistillitt til hovedtreneren.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

Quote from: "Langhår"[Det er nå engang slik at det eneste man har for å underbygge påstanden om at POL dro fordi Mjelde ble værende er anonyme kilder.

Dahl og Revheim hevder at Peddien ikke var uenig i Mjelde`s forlengelse.

Man har altså valget mellom å sette sin lit til anonyme kilder eller å forholde seg til det Revheim og Dahl er sitert på.

Med andre ord farer styreformannen og klubbdirektøren med blank løgn dersom POL stakk grunnet mistillitt til hovedtreneren.


Synes da ikke at det er noe å si på at de drar en hvit løgn for å roe ned situasjonen. Vi har da ikke noe krav på å få vite alt om maktkampen internt. Selv om jeg har faen så lyst å få vite hva som skjer.
ons Ivar skal hem...

hocey

Quote from: "Langhår"
Quote from: "Marek"

Igjen så er jo ikke argumentet om at POL var imot MIM noe jeg har koket sammen i mitt hodet, slik Xminator sine ideer er. Derfor synes jo ikke jeg at vi skal drive å diskutere Xminators sine fikse ideer om at POL sluttet pga for mange reisedøgn eller lange arbeidsdager


Det er nå engang slik at det eneste man har for å underbygge påstanden om at POL dro fordi Mjelde ble værende er anonyme kilder.

Dahl og Revheim hevder at Peddien ikke var uenig i Mjelde`s forlengelse.

Man har altså valget mellom å sette sin lit til anonyme kilder eller å forholde seg til det Revheim og Dahl er sitert på.

Med andre ord farer styreformannen og klubbdirektøren med blank løgn dersom POL stakk grunnet mistillitt til hovedtreneren.


Det ville være svært rart om POL ikke ville ha dementert dette evt hvis det ikke stemte. MAO stor sannsynlighet for at Revheim og Dahl enten farer med løgn eller kun forteller en brøkdel av historien.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

enavgutta

Er enig med Ivar Hoff om èn ting. Det var Revheim som burde gått for lenge siden. Har han i noen sammenheng blitt omtalt i postive termer for Brann?

Langhår

Quote from: "Marek"
Synes da ikke at det er noe å si på at de drar en hvit løgn for å roe ned situasjonen. Vi har da ikke noe krav på å få vite alt om maktkampen internt. Selv om jeg har faen så lyst å få vite hva som skjer.


Selvfølgelig kan det være løgn. Men hvem er mest troverdig? Anonyme kilder som ingen vet hvem er og som uten personlig risiko kan si hva som helst. Og siden vi ikke vet hvem disse er kan de også ha en personlig agenda med å spre usikkerhet rundt Mjeldes status i klubben. Pressehistorien er full av eksempler på "anonyme kilder" som farer med tøys.

Eller skal vi stole på folk i klubbledelsen som står frem med fullt navn og avviser Mjelde-forklaringen som vås? Dersom de lyver er jo risikoen ganske så stor for at POL blir forbannet og får lyst til å stoppe løgnene. Da vil jo  både Dahl og Revheim stå ribbet for troverdighet. Tror de tar sjansen på det?

Ikke vet jeg, men slik saken står nå har jeg nok mer tro på det navngitte personer siteres på enn anonyme kilder som kan være nær sagt hvemsomhelst.

Forøvrig finner jeg det litt rart at du innrømmer at du ikke vet hva som var årsaken, samtidig som du benytter POL avgangen flittig for å fremme ditt syn på Mjelde. Når du altså ikke avviser at avgangen kan skyldes andre årsaker...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

ons Ivar skal hem...

Xminator

Nå var det sportslig utvalg som leverte innstilling til styret. Ludvigsen er leder i det samme sportslige utvalget. Hvem andre er det som sitter der?

enavgutta

Nå vil vel ikke Per Ove bli uvenner med noen og ønsker vel å fratre utenå skape vondt blod. Da har han gjort klokt i for sin egen del og ikke henge ut noen som han ikke ønsket med videre, men rett og slett bare trukket seg. Symbolikken i denne handlingen taler for seg, men det er samtidig forståelig at han ikke ønsker å gå til noe personangrep, mtp sitt ettermæle i Brann, fremtidige relasjoner og nye jobbmuligheter..

Det er alltid et spill for galleriet uansett om man mister jobben eller sier den opp.

Den virkelige sannheten får man aldri.l

Marek

Quote from: "enavgutta"Den virkelige sannheten får man aldri.l


Men det er jo da vi må klonke våre kloke hoder sammen og finne ut av dette!
ons Ivar skal hem...

TERD

Det er tydelig at jeg har formulert meg uklart. Det beklager jeg.

Hensikten med ett av avnsittene jeg skrev var å påpeke en aldri så liten snodighet. Nemlig den at enkelte blir mer og mer aggresiv pro-Mjelde dess flere argumenter som blir fremsatt mot den samme Mjelde.

Da er det tilhengerens egen prestisje som står på spill, ikke spørsmålet om Mjelde bør trene Brann eller ikke. Evnen til å ta dette prestisjenederlaget sitter tydeligvis svært langt inne.

Motsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.

Og X: Som den personen her på forumet med de største åpenbare vanskene med å svelge noe av egen prestisje, så hadde personhetsen et poeng. Nemlig å påpeke akkurat det.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Xminator

Nå har Brann under Mjelde gjort det mye bedre enn ventet denne sesongen. Er det så forbannet aggresivt å fortelle at Brann slettes ikke har gjort noen dårlig sesong? Eller for den del har ett historisk lavt antall baklengsmål? Eller at det da ikke er logisk å snakke om "taktisk svak"? Eller hva med det ubestridelige fakta at Brann har snudd flere kamper denne sesongen? Vent glemte at det går under "kommer under for ofte". Det er en tippeligatrener som objektivt har gjort det bedre enn Mjelde denne sesongen. Tørum. Hvor mye som er gullhår får vi svar på til neste år. Jeg tror de får enda en ny trener en gang før 2008 sesongen...

Så hvor har jeg endret argumentene mine? Du slenger ut en ubegrunnet påstand om noe "mer og mer". Hvor er bevisene dine? Det eneste som har endret seg de siste ukene er postefrekvensen til hylekoret.

Xminator

QuoteMotsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.


Dokumenter.

Både Revheim og Dahl sier det motsatte. Da blir det litt søkt å stole på tabloidenes Skybert.

Marek

Quote from: "Xminator"Så hvor har jeg endret argumentene mine? Du slenger ut en ubegrunnet påstand om noe "mer og mer". Hvor er bevisene dine? Det eneste som har endret seg de siste ukene er postefrekvensen til hylekoret.


Her er beviset, bare det at du gidder å nedlate deg til å kalle alle som har en kritisk tanke imot din kjære MIM for hylekor beviser jo hva TERD prater om.
Det virkelige hylekoret det du som står i spissen for Xminator.
ons Ivar skal hem...

Corran

Quote from: "TERD"
Da er det tilhengerens egen prestisje som står på spill, ikke spørsmålet om Mjelde bør trene Brann eller ikke. Evnen til å ta dette prestisjenederlaget sitter tydeligvis svært langt inne.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

Quote from: "Xminator"
QuoteMotsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.


Dokumenter.

Både Revheim og Dahl sier det motsatte. Da blir det litt søkt å stole på tabloidenes Skybert.


Hva er dette for noe vås? Du mener vel også at når Bjørnsson ble kjøpt og POL uttalte at det var utelukket å hente flere spillere så trodde du på det? Du benekter vel kanskje at Gashi og Bakke er i Brann?
ons Ivar skal hem...

TERD

Quote from: "Xminator"
QuoteMotsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.


Dokumenter.

Både Revheim og Dahl sier det motsatte. Da blir det litt søkt å stole på tabloidenes Skybert.

Vel, dersom du kikker gjennom denne tråden, samt trådene om POL, vil du se opptil flere eksempler på Mjelde-tilhengere som:
a) Har snudd, og nå er skeptisk til Mjelde, eller
b) Fortsatt er for Mjelde, men mener den siste utviklingen er tankevekkende

For øvrig synes jeg ditt evinnelige mas om dokumentasjon er latterlig. Jeg skal ikke be deg om å dokumentere følgende påstand:
Quote from: "Xminator"Beklager, men du kunne byttet Mjelde med en hvilken som helst annen trener og resultatet hadde 99% sikkert ikke blitt noe bedre.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Xminator

Quote from: "Marek"
Quote from: "Xminator"Så hvor har jeg endret argumentene mine? Du slenger ut en ubegrunnet påstand om noe "mer og mer". Hvor er bevisene dine? Det eneste som har endret seg de siste ukene er postefrekvensen til hylekoret.


Her er beviset, bare det at du gidder å nedlate deg til å kalle alle som har en kritisk tanke imot din kjære MIM for hylekor beviser jo hva TERD prater om.
Det virkelige hylekoret det du som står i spissen for Xminator.


Om du gidder å lese det jeg skriver så vet du at jeg har ett mye mer nyansert syn på ting enn det du prøver å fremstille akkurat nå. Hadde jeg vert rettferdig kunne jeg kalt argumentene dine for totalt uten substans, uten rot i virkeligheten og 120% ubegrunnet. Beklager at jeg ødelegger griningen deres med fakta.

Dette har da ikke noe med prestisje å gjøre. Det er sunn fornuft. De eneste som har satt prestisje i dette er debatanter som Hocey, TERD eller for den del deg selv. Som forsvinner stille ut av debatten som en sogndøl når verden ikke lenger passer breikjeften. Og snur på hvert eneste rykte for å få opp igjen "Mjelde må gå" debatten sin. Det blir slengt ut en haug påstander, uten noen forsøk på å bygge på fakta.

Beklager, men jeg kan ikke se noen "feil" i denne sesongen som ikke en mer meritert trener også kunne gjort "feil". Om noe har denne sesongen vert de meriterte trenerenes fall. For min egen del mistet flere det som finnes av integritet da den forrige Mjelde-tråden ble stengt etter flere sider med ren spam.

Xminator

Quote from: "Marek"
Quote from: "Xminator"
QuoteMotsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.


Dokumenter.

Både Revheim og Dahl sier det motsatte. Da blir det litt søkt å stole på tabloidenes Skybert.


Hva er dette for noe vås? Du mener vel også at når Bjørnsson ble kjøpt og POL uttalte at det var utelukket å hente flere spillere så trodde du på det? Du benekter vel kanskje at Gashi og Bakke er i Brann?


Og dermed så er den mest fantasifulle og tabloide versjonen automatisk sannhet? Avisene hadde jo Karadas klar for Brann i opptil flere uker. Hvor er han nå? Ergo, avisene lyver alltid. Om vi skal følge din argumentasjon. Legg merke til at jeg ikke begynnte med "hva er dette for vås". Det er ditt heller patetiske forsøk på hersketeknikk. Argumenter saklig eller hold kjeft.

Marek

Quote from: "Xminator"
Hadde jeg vert rettferdig kunne jeg kalt argumentene dine for totalt uten substans, uten rot i virkeligheten og 120% ubegrunnet. Beklager at jeg ødelegger griningen deres med fakta.


Forstår godt at du beklager. Du er jammen en stor mann, Men det du ikke får med deg her er at det er du som står for griningen da du blåser deg opp over at folk kritiserer MIM. Du er i sannhet den virkelige lederen for hylekoret. Men hva om du nå er rettferdig, og det må man jo være, og forklarer hvordan argumentene mine er totalt uten substans, uten rot i virkeligheten og 120% ubegrunnet?
ons Ivar skal hem...

naitsirk

men det er ein ting eg ikkje heilt skjønner logikken i.

pol trakk seg angivelig pga uenigheter rundt mjelde.men denne beslutningen tok han før gullkampen var avgjort.
kva om brann hadde vunne serien?hadde ikkje dette vore godt nok. burde mim ha leda brann til 10 poengs margin.

og mjelde hadde heller ikkje signert  ny avtale på dette tidspunktet.

Falkman

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Marek"
Quote from: "Xminator"
QuoteMotsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.


Dokumenter.

Både Revheim og Dahl sier det motsatte. Da blir det litt søkt å stole på tabloidenes Skybert.


Hva er dette for noe vås? Du mener vel også at når Bjørnsson ble kjøpt og POL uttalte at det var utelukket å hente flere spillere så trodde du på det? Du benekter vel kanskje at Gashi og Bakke er i Brann?


Og dermed så er den mest fantasifulle og tabloide versjonen automatisk sannhet? Avisene hadde jo Karadas klar for Brann i opptil flere uker. Hvor er han nå? Ergo, avisene lyver alltid. Om vi skal følge din argumentasjon. Legg merke til at jeg ikke begynnte med "hva er dette for vås". Det er ditt heller patetiske forsøk på hersketeknikk. Argumenter saklig eller hold kjeft.


å påstå at  folk en ikkje e enig med, tar i bruk argumenter som e 120% ubegrunnet, e vel ikkje spesielt saklig??

hocey

Quote from: "Xminator"Nå har Brann under Mjelde gjort det mye bedre enn ventet denne sesongen. Er det så forbannet aggresivt å fortelle at Brann slettes ikke har gjort noen dårlig sesong? Eller for den del har ett historisk lavt antall baklengsmål? Eller at det da ikke er logisk å snakke om "taktisk svak"? Eller hva med det ubestridelige fakta at Brann har snudd flere kamper denne sesongen? Vent glemte at det går under "kommer under for ofte". Det er en tippeligatrener som objektivt har gjort det bedre enn Mjelde denne sesongen. Tørum. Hvor mye som er gullhår får vi svar på til neste år. Jeg tror de får enda en ny trener en gang før 2008 sesongen...

Så hvor har jeg endret argumentene mine? Du slenger ut en ubegrunnet påstand om noe "mer og mer". Hvor er bevisene dine? Det eneste som har endret seg de siste ukene er postefrekvensen til hylekoret.
Quote from: "Xminator"Kryp tilbake til dritthullet du har ligget i de siste 6 måndene. Vi har ikke bruk for "supportere" som deg.


Quote from: "Xminator"For meg har utspilt din rolle som debatant på dette forumet Hocey. Interessen for å delta i en av Goebbelsteknikkene dine er ikkeeksisterende. Gå og lek på motorveien Hocey.


Quote from: "Xminator"Du vet at det ikke passer inn i verdensbildet til Hocey Nixon. Mange gode forsøk på hersketeknikk her, men nivået på debatten er på god vei mot barneskolestadiet. Uten at det er noe nytt fra den kanten det heller.


Mange fine sitater.

Når du så drar frem det at vi som ikke har hatt troen på Mjelde har holdt kjeft når det gikk bra stemmer ikke det. Jeg skrev i sommer at det var nå testen kom, mens TERD hevdet at han fremdeles mente at det ikke ville være riktig å fornye Mjelde sin kontrakt. Jeg ser helt greit at isolert sett kan det forsvares å si det at Mjelde har gjort en god jobb. Jeg sa før sesongen at det ville være en god sesong om Brann var med å kjempet om gullet til siste stund. Selvom det selvfølgelig ville vært fristende å si at Brann ikke har det med tanke på at gullkampen var over etter RBK kampen har sesongen isolert sett vært god nok den. En annen ting du skal ha ros for er troen på Haugen som jeg må være enig har hatt en god sesong. Men når en ser at Brann nok engang har trynt på høsten må det jo være rom for en debatt av en trener som mange mener gjør mye rart taktisk.

Når det er sagt vil også si at det ville vært totalt meningsløst om en skulle hamre på Mjelde må gå tråden i høst når Brann var enda med i gullkampen. Det hadde vært psykopatisk med tanke på at alle selvfølgelig sto bak Brann i gullkampen. Men å trekke den sluttningen at Mjelde haterne har holdt kjeft når Brann har spilt godt betyr at en er medgangsup. blir direkte latterlig. Dessuten er det langt fra fakta.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

TERD

1) Først vil jeg berømme Hocey for et fornuftig innlegg. Ikke bare argumenteres det med konsistens, det gies også et relativt nyansert syn. Innrømmelser finnes også, noe enkelte andre med fordel kan legge merke til!

2) Etter at X presterer følgende:
Quote from: "Xminator"Hadde jeg vert rettferdig kunne jeg kalt argumentene dine for totalt uten substans, uten rot i virkeligheten og 120% ubegrunnet. Beklager at jeg ødelegger griningen deres med fakta.


....må jeg desverre gå tilbake på noe jeg skrev over
Quote from: "TERD"For øvrig synes jeg ditt evinnelige mas om dokumentasjon er latterlig. Jeg skal ikke be deg om å dokumentere følgende påstand:
Quote from: "Xminator"Beklager, men du kunne byttet Mjelde med en hvilken som helst annen trener og resultatet hadde 99% sikkert ikke blitt noe bedre.

Jeg har ombestemt meg. Hvilke fakta baserer du deg på, og hvordan har du beregnet de 99%'ene. Vennligst dokumenter.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Langhår

Quote from: "TERD"Det er tydelig at jeg har formulert meg uklart. Det beklager jeg.

Hensikten med ett av avnsittene jeg skrev var å påpeke en aldri så liten snodighet. Nemlig den at enkelte blir mer og mer aggresiv pro-Mjelde dess flere argumenter som blir fremsatt mot den samme Mjelde.

Da er det tilhengerens egen prestisje som står på spill, ikke spørsmålet om Mjelde bør trene Brann eller ikke. Evnen til å ta dette prestisjenederlaget sitter tydeligvis svært langt inne.

Motsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.

Og X: Som den personen her på forumet med de største åpenbare vanskene med å svelge noe av egen prestisje, så hadde personhetsen et poeng. Nemlig å påpeke akkurat det.


Snakk om å snu ting på hodet! Hvem er det egentlig som har gått på "prestisjenederlaget" her?

Såvidt meg bekjent tok vi sølv i år.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

ons Ivar skal hem...

naitsirk

enkelt gonger kanskje:)

løvham ligger på trygg grunn akkurat no forresten

monzilla

Jeg er skeptisk til at MIM for fortsette.
Ja, han har bygget et veldig bra fundament, men når begynte murere å bygge hus?

Men for all del, fyren er kjempesympatisk, og det virker som han har respekt i spillergruppen. Er ikke krise om han får fortsette. Men som sagt, jeg mener at det er på tide at noen andre får mye å si. Kanskje løsningen ligger i å erstatte Steffensen?

naitsirk

trur steffensen er det svake ledd.
mitt tips er å få inn magnus johansson som ass trenar.bryne rykker ikkje opp

så når mjelde er ferdig, tar han over

Langhår

Dersom det er riktig at en av grunnene til at Peddien går er at han ville ha byttet ut Steffensen, betyr vel det at Steffensen blir. All den tid Peddien har gått.

Men nå vet vi jo ikke om det var grunnen da.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

QuoteEn annen ting er f.eks når du sier at det har vært 110 % riktig å spille med Bengt i hele høst.

Corran

Følgende er et spørsmål og ikke en påstand.
Kan det være slik at de som er veldig mot MIM er blant de yngre (under 25) og vi som er for er blant de eldre her inne??
I så fall skjønner eg diskusjonen mye bedre, Vi eldre har vært vitne til mange trener bytter/utålmodighet og er villige til å la en trener vokse/utvikle seg i jobben for vi har sett litt for mange ganger hva mangel på kontunitet på trener siden fører til
Det fører til spiller flukt, spillere vegrer seg for å komme, dårlig omdømme og ingenting som funker.
Derfor er det jeg sier at jeg vil gi MIM tid til å utvikle seg og synes utviklingen så langt har vært bra. Gode spillere finner plutselig klubben atttraktiv. Og derfor maser eg om hva som er alternativet til MIM hvis han skal sparkes.

En annen ting Sa ikke MIM i avisen i dag eller går at det hadde vært et punkt som var viktig for ham i kontraktsforhandlingen (ikke lønn eller personlige ting så vidt jeg forsto) og som hadde gjort at forhandlingene tok så lang tid?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Laksevåggutten

JAA!!! Faen så flaut dette er.

Slangen

Nå må faen meg Mjelde bli sparket til helvete ut Stadionporten. Mannen er ubrukelig som trener. Det som skjer i Stavanger er direkte pinlig. Skal FAEN meg ikke gå ann :evil:

hocey

Jeg synes synd på Tromsø hvis de mister plassen pga Brann sin sinnsykt pinlige oppførsel i Stavanger.

Er han voksen nok til å skjønne sitt eget beste og takke for seg? Neppe
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

pmi

Etter støyen den siste uken hadde det jo vært naturlig at spillerne stilte seg bak treneren så ikke.
Men dette handler ikke om trener. Det er jo bare pinlig. Vanvittig pinlig. Og det er jo bare å beklage i forhold til lagene som rammes.

Corran

Skal være med på diskusjon om MIM men ikke på bakgrunn av det som skjedde utpå der i dag. Det var ingenting i veien med taktikk eller de som startet. Men hvordan de oppførte seg og at alt gikk viking sin vei og alt mot Brann
Også spillerene som ga seg etter 1-0
Var som kommentatorene sa før kampen. Det laget som scorer først vinner Det andre gidder ikkje mer
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Belfort

Trekk deg Mjelde. I morgen oppsøker du Bjørn Dahl og gir grei beskjed om at ud ikke fortsetter som Brann trener. Dette er en klubb i fullstendig oppløsning. Eneste som kan skape positiv giv er en ny trener nå!

jmi

Quote from: "Corran"
Var som kommentatorene sa før kampen. Det laget som scorer først vinner Det andre gidder ikkje mer


Da gidder ikke jeg mer heller. Bruker ikke en krone til på hverken billetter, FXT-medlemsskap eller supporterutstyr før ting har endret seg. Pinlig å ha blitt medgangssupporter, men ikke så pinlig som Viking stadion i kveld.


Bruiser

Quote from: "Belfort"Trekk deg Mjelde. I morgen oppsøker du Bjørn Dahl og gir grei beskjed om at ud ikke fortsetter som Brann trener. Dette er en klubb i fullstendig oppløsning. Eneste som kan skape positiv giv er en ny trener nå!

Tyst no. Alt som har skjedd hittil i haust, tilogmed dagens 0-5 nederlag, er ein del av planen til Mjelde.

Føler meg berre meir og meir enig med vegen Mjelde har staka ut for Brann. Einaste som mangler no er 0-11 for Rosenborg i RL og vi er i mål.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

fortune

Skal på kamp i Trondheim på Torsdag... Blir det noe "Mjelde må gå"-banner da? Jeg synes ikke han skal få "prøve" flere ganger nå. Kollapset for andre år på rad, og dermed mistet vi beste sjansen på sikkert 10 år til å frata RBK et Seriegull. For al del, Mjelde har ikke gjort noen dårlig jobb, men kan ikke se for meg at han kommer til å trene Brann til gull.

Alternativene til jobben står egentlig ikke i kø, men det er vel en som på mange måter har lansert seg selv som et alternativ gjennom kommantaren "æ vil vis dem at æ fortsatt har rett".

Med ondt skal ondt fordrives heter det, og derfor mener jeg Nils-Arne Eggen bør blir Brann-trener over nyttår. Han har merittene og han har en offensiv stil. Akkuat det sportsklubben trenger nå..
First is first, second is nothing

hocey

Hvor ofte ser en andre storlag tape 0 5 i en viktig kamp for alle andre lag? Sandstø bør ta Brann for retten!

Alle spillerne var grusomme utenom Helstad og Huseklepp. De kan stå med litt hevet hode for innsatsen. Verst av alle? Bengt Sæternes. Som Semb sa: han burde vært byttet ut lenge før.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Chrisstah

kunne bataljonen ordnet et nettmøte med mjelde! tror nok en del supportere har endel spørsmål å stille!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Marek

Quote from: "hocey"Hvor ofte ser en andre storlag tape 0 5 i en viktig kamp for alle andre lag? Sandstø bør ta Brann for retten!

Alle spillerne var grusomme utenom Helstad og Huseklepp. De kan stå med litt hevet hode for innsatsen. Verst av alle? Bengt Sæternes. Som Semb sa: han burde vært byttet ut lenge før.


Vi klaget på Odd når de la seg på alle fire mot RBK, nå gjør vi noe enda verre selv. Flaut, respektløst og pinlig.
Odd driter jeg langt i, håper de går ned.

Huseklepp overrasket, Bakke og Sæternes var en SKANDALE!

Lurer på hva MIM har å si om dette? Spent på å høre hans bortforklaringer. Skulle ønske den klovnen ville ta litt ansvar snart!
ons Ivar skal hem...

Mr_Soma

Quote from: "Chrisstah"kunne bataljonen ordnet et nettmøte med mjelde! tror nok en del supportere har endel spørsmål å stille!


Det hadde ikke Mjelde hatt baller nok til å stille opp på

hocey

Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "Chrisstah"kunne bataljonen ordnet et nettmøte med mjelde! tror nok en del supportere har endel spørsmål å stille!


Det hadde ikke Mjelde hatt baller nok til å stille opp på


Ja det hadde vært ganske så imponerende av han hvis han hadde tatt seg tid til noe sånt, men Mjelde har det ikke med å ta modige beslutninger.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Marek

Mye rare tråder og poster som vi vel kan klare oss uten her nå. Man kan ikke kreve Mjeldes avgang på grunnlag et enkelt resultat. Men folk blir såpass skuffet at det er kanskje det som fikk begeret til å renne over.
Vi er blitt latterligjort, og opptrått respektølst, og har bare oss selv å takke.
Hva har så Mjelde å si til dette?
ons Ivar skal hem...

TERD

Quote from: "Marek"Mye rare tråder og poster som vi vel kan klare oss uten her nå. Man kan ikke kreve Mjeldes avgang på grunlag pga et enkelt resultat. Men folk blir såpass skuffet at det er kanskje det som fikk begeret til å renne over.
Vi er blitt latterligjort, og opptrått respektølst, og har bare oss selv å takke.
Hva har så Mjelde å si til dette?

Enig. Mye rart her nå.

Jeg venter også på en kommentar fra Mjelde. Mitt tips: Skylder på spillerne, alterantivt skylder på spillerne via utsagnet om at "vi" ikke er lojale mot planen.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Langhår

Er det virkelig noen som mener at det pinlige tapet for Viking skyldtes Mjeldes taktiske disposisjoner? Det er i så fall det rene skjære vrøvl.

Denne kampen endte med tap grunnet personlige feil på løpende bånd, og Sæternes er ikke den som bør "henges" først.

Men gjerne at Mjelde må gå, men å la denne kampen blir utslaggivende er for dumt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

enavgutta

Kanskje vi trengte å bunne prestasjonsnivået helt. Høsten har jo virkelig vært bak mål. En skammens dag ja, men hvem teller vel de tapte slag når seierens dag neste sesong.

Marek

Det som ville toppet denne dagen er om Mjelde sa opp og Bjørn Dahl presterte å ansette Ivar Morten Nordmark og Odd Berg som hans assistent.
ons Ivar skal hem...

fortune

Så forresten Ivar-Morten på Stadion mot RBK. Satt rett ved siden av altanen..
First is first, second is nothing

Ivers

Fornøyd med kampen Xminator?

Kreket

Lenge siden jeg har sett et lag bli pissa på som Brann i dag, må jo være nokså flaut for spillerne og Monsen å avslutte sesongen på denne måten. Murringen mot Mjelde fra spillere, ledelse og supportere kommer ihvertfall ikke til å avta etter denne fadesen.

Chrisstah

Quote from: "Marek"Det som ville toppet denne dagen er om Mjelde sa opp og Bjørn Dahl presterte å ansette Ivar Morten Nordmark og Odd Berg som hans assistent.


får håpe du ikke har rett har ikke sansen for normark!!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Marek

Quote from: "Chrisstah"
får håpe du ikke har rett har ikke sansen for normark!!


Nei selvsagt har du ikke det.
ons Ivar skal hem...

positiv

må mjelde byttes ut?

JA!!!!
ødt blod på HANSA

fortune

Artig at det kommer fra deg, positiv
First is first, second is nothing


enavgutta

Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "Marek"Det som ville toppet denne dagen er om Mjelde sa opp og Bjørn Dahl presterte å ansette Ivar Morten Nordmark og Odd Berg som hans assistent.


får håpe du ikke har rett har ikke sansen for normark!!


Er bare å ta det rolig. Gutta møtte Nordmark på Ricks etter det famøse tapet mot RBK og slo av en prat og han likte seg rett og slett bare å Bergen. Ferie.

Husk på at mannen har blitt mer enn lottomillionær på oppsigelser.

hocey

Quote from: "TERD"
Quote from: "Marek"Mye rare tråder og poster som vi vel kan klare oss uten her nå. Man kan ikke kreve Mjeldes avgang på grunlag pga et enkelt resultat. Men folk blir såpass skuffet at det er kanskje det som fikk begeret til å renne over.
Vi er blitt latterligjort, og opptrått respektølst, og har bare oss selv å takke.
Hva har så Mjelde å si til dette?

Enig. Mye rart her nå.

Jeg venter også på en kommentar fra Mjelde. Mitt tips: Skylder på spillerne, alterantivt skylder på spillerne via utsagnet om at "vi" ikke er lojale mot planen.


Du fikk helt rett TERD, dette vil få konsekvenser sier Mjelde og skylder på at spillerne mangler stolthet. Andre som også mangler stolthet!
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

TERD

Quote from: "hocey"
Quote from: "TERD"
Quote from: "Marek"Mye rare tråder og poster som vi vel kan klare oss uten her nå. Man kan ikke kreve Mjeldes avgang på grunlag pga et enkelt resultat. Men folk blir såpass skuffet at det er kanskje det som fikk begeret til å renne over.
Vi er blitt latterligjort, og opptrått respektølst, og har bare oss selv å takke.
Hva har så Mjelde å si til dette?

Enig. Mye rart her nå.

Jeg venter også på en kommentar fra Mjelde. Mitt tips: Skylder på spillerne, alterantivt skylder på spillerne via utsagnet om at "vi" ikke er lojale mot planen.


Du fikk helt rett TERD, dette vil få konsekvenser sier Mjelde og skylder på at spillerne mangler stolthet. Andre som også mangler stolthet!

Jeg la merke til det jeg også, desverre.

Mjeldes evne til selvkritikk er skremmende lav.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

mks

Synes det er flott at Mjelde skal fortsette  :D

Det vil jo si at brann ikke kommer til å vinne noe som helst, møkkalag!

hocey

Det er ofte blitt hevdet at Mjelde i det minste er en ganske sympatisk kar noe som jeg har tildels vært enig i. Det ser dessverre ut som noe av denne egenskapen har fosvunnet. Det er ikke spesielt sympatisk å legge skylden på spillerne og snakke om konsekvenser når han ikke tar selvkritikk selv. Det er heller ikke spesielt sympatisk å ikke sette innpå Armann når forsvaret stinket så sinnsykt som i går slik at han kunne ha fått medaljen. Dessuten er det heller ikke spesielt sympatisk å utlevere Miller på tv. Mjelde var nok en sympatisk kar men den enorme oppgaven med å lede Brann har nok fått frem arrogansen for å skjule usikkerheten som tydligvis preger han.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Torvanger

Quote from: "hocey"Det er ofte blitt hevdet at Mjelde i det minste er en ganske sympatisk kar noe som jeg har tildels vært enig i. Det ser dessverre ut som noe av denne egenskapen har fosvunnet. Det er ikke spesielt sympatisk å legge skylden på spillerne og snakke om konsekvenser når han ikke tar selvkritikk selv. Det er heller ikke spesielt sympatisk å ikke sette innpå Armann når forsvaret stinket så sinnsykt som i går slik at han kunne ha fått medaljen. Dessuten er det heller ikke spesielt sympatisk å utlevere Miller på tv. Mjelde var nok en sympatisk kar men den enorme oppgaven med å lede Brann har nok fått frem arrogansen for å skjule usikkerheten som tydligvis preger han.


Jeg er også møkk lei av at Mjelde hver gang skal skjule seg bak spillerne når det går dårlig. Vi må slutte å gi mannen applaus når han forteller at han skal la det gå en kule varmt i garderoben. Er han ikke i stand til å få laget i gang fra start av, har han ingenting i trenerstolen å gjøre.

Mjelde kan bare glemme å ødelegge 2007 for oss også.

Langhår

Merkelig at ikke denne artikkelen er blitt trukket fram. Kanskje fordi den tilbyr andre alternativer til formsvikten enn at Mjelde ene og alene har rotet det til?

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article795234.ece

Men nå vet vi jo at Jøsendal er en ordentlig Mjelde-elsker så dette er nok bare løgn og forbannet dikt fra ende til annen.

Jøsendal må gå!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

QuoteMjelde kan bare glemme å ødelegge 2006 for oss også.


Det er vel litt sent nå...

Nixon

Quote from: "Xminator"
QuoteMjelde kan bare glemme å ødelegge 2006 for oss også.


Det er vel litt sent nå...


Han kan fortsatt ødelegge advent...
Rød makt på Hansa

Ricky

Quote from: "Xminator"Nå har Brann under Mjelde gjort det mye bedre enn ventet denne sesongen. Er det så forbannet aggresivt å fortelle at Brann slettes ikke har gjort noen dårlig sesong?
vil skje, men faresignalene blinker. Mjelde blir mer og mer defensiv i tankegangen, og har lullet seg inn i en slags tro på at det som har fungert tidligere, vil fungere senere. Uansett hvilke spillere man har til rådighet, hvilke spillere som er i form, hvilket lag vi møter o.s.v.
Ja, vi kapret noen (heldige?) trepoengere på vårparten ved å ligge lavt og prøve å komme på overganger. Spillerne var litt halvfornøyde med opplegget, men forholdsvis glade så lenge Brann vant kampene.
Når nedturen etterhvert kom, begynte også frustrasjonen å bli luftet. Miller var luta lei av å stå malplassert ute på høyrevingen, hvor han følte han ikke kunne gjøre jobben godt nok. Andresen mente ting ble gjort feil, og Winters virker ikke særlig fornøyd med opplegget han heller. Innsatsen ble generelt dårligere, og nedturen forsterket seg selv for hver kamp.

Mjelde stod derimot på sitt og nærmest rendyrket det defensive. Selv på hjemmebane går vi nå som regel ut med et temmelig lavt press, og alle angriperne har tilsynelatende fått til dels krevende defensive oppgaver. Kun unntaksvis får man etablert noe vedvarende angrepsspill.
For enhver ambisiøs og offensivt rettet midtbane-/ving-/angrepsspiller er dette dømt til å etterhvert bli et irritasjonsmoment og ødeleggende for spillegleden (hvilket igjen rammer innsatsviljen og motivasjonen).

De spillerne som bidrar minst defensivt blir alltid byttet ut, uavhengig om de har vært svake eller banens beste, eller hva stillingen i kampen er. Selvfølgelig må dette føles frustrerende for de aktuelle spillerne når det skjer over lang tid, og ikke minst når også resultatene uteblir.

Midtbanen og angrepet er (var?) vårt store aktivum; helt klart landets beste. Mjelde bestemte seg for å ta et høyst nødvendig tak i det defensive, noe han hadde stor suksess med i begynnelsen av sesongen. Vi var kjempegode defensivt og fryktelig vanskelige å slå. Men vi var gode defensivt mye takket være fordi vi også var gode fremover på banen. Ingen turde å angripe Brann med mange mann, for da ville de tidsnok bli straffet for det. Det var i grunnen ganske enkelt for Brann å forsvare seg, helt til HamKam viste oss hvor sårbare vi var på dødballer.
Siden den dagen har det defensive fokuset nærmest blitt en besettelse som ødelegger hele laget.

Mot Viking på søndag falt det hele sammen som et korthus, og Mjelde mente i ramme alvor at det var alle andre enn hans egen feil at det ble 0-5-tap. Ja, spillerne var individuelt svake. Men hvor fantastisk lite motiverende må det ikke være å legge seg bakpå med syv mann bak ballen i en kamp hvor man ikke har noe annet å spille for enn det å score mål og ha det gøy?
Verken Andresen, Bakke, PVM, Huseklepp, Gashi, Sæternes, Winters, Miller, Helstad etc er spillere hvis spilleglede primært består i å holde nullen mot bunnlag og vente tålmodig på kontringsmuligheter.

Det eneste som kan redde min tiltro til Mjelde nå, er en uttalelse - kanskje bare et hint - om at Brann skal satse offensivt igjen. Angripe med midtbaneleddet mot etablert forsvar med mindre kampforløpet tvinger oss til noe annet.

Men etter 0-5 mot Viking tipper jeg han vil prøve å få orden på det defensive.

jako

Quote from: "Langhår"Merkelig at ikke denne artikkelen er blitt trukket fram. Kanskje fordi den tilbyr andre alternativer til formsvikten enn at Mjelde ene og alene har rotet det til?

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article795234.ece

Men nå vet vi jo at Jøsendal er en ordentlig Mjelde-elsker så dette er nok bare løgn og forbannet dikt fra ende til annen.

Jøsendal må gå!


Det kan absolutt være en del av forklaringen. Men jeg fatter ikke hvorfor vi har prestert så dårlig i høst. Det har rett og slett vært skremende svakt til tider.

Men det er klart kritikken ligger vel så mye på det personlige plan som det sportslige. Er fremdeles irritert på Mjelde over lagets e-cup exit, og nedturen i høst hadde vært langt enklere å svelge med en litt mer heroisk innsats i e-cupen.

Eller så er det jo merkelig at hva så skjedde i vintet skal være så avgjørende for at et lag skal fungere noenlunde kollektivt i høst. Vi har jo alltid hatt skader andre lag og forøvrig. Så forklaringen er litt merkelig. Men har er jo fagmann. Men det er jo ikke utenkelig at Brann prøver å drive med litt brannslukking med tanke på all murringen så begynner å komme.

Jeg reagerer også litt på stemningen rundt laget. Den virker på ingen måte å være i harmoni. Skottenes exit etterfulgt av Peddien, skjer på en måte som gjør meg meget bekymret over fremtiden. Håper virkelig jeg tar feil på samme måte som i vinter. Men nå er det på en måte mer enn bare resultatene det er noe gale med.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "Langhår"Er det virkelig noen som mener at det pinlige tapet for Viking skyldtes Mjeldes taktiske disposisjoner? Det er i så fall det rene skjære vrøvl.

Denne kampen endte med tap grunnet personlige feil på løpende bånd, og Sæternes er ikke den som bør "henges" først.

Men gjerne at Mjelde må gå, men å la denne kampen blir utslaggivende er for dumt.


Det er jeg enig med deg, men Sæternes burde aldri ha spilt den kampen. Han har vært svak lenge nå og det er provoserende at han får spille uansett hvordan han ter seg. I høst har han faktisk ikke vært noe særlig bedre enn McAllister. Mannen er jo fullstendig ute av form.

Det er vel heller prestasjonen i høst som har vært elendig. Kampen mot Viking ble bare prikken over I'en.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

hocey

Ricky sin analyse var usedvanlig godt og saklig skrevet. Sammenligningen med Semb er rett og slett meget god og spesielt det med at frykten ble større enn lysten på å score mål. Mange av kampene i år har nesten lignet på den desidert svakeste kampen i EM 2000: Norge Slovenia. Og retorikken til Mjelde ligner også ganske mye på Semb på slutten av karrieren hvor det å forsvare seg var langt viktigere enn å forsøkeå gjøre noe positivt selv. Meget bra skrevet.

En annen ting som er påpekt i analysen er mangelen på spillere i sine roller. Hvorfor kunne ikke Mjelde ha spilt med høyrekanten Huseklepp som er en ving før Viking kampen. Det vil for meg fremstå i ettertid som et av de mest underlige tingene fra karrieren hans.

Når ting er så negativt som det er om Mjelde for tiden kan det jo være kanskje på sin plass at personer som er utrolig presset slik Mjelde definitivt har vært i hele høst ofte reagerer slik Mjelde har gjort: ved å ta defensive besluttninger. Han er absolutt ikke den første som har gjort det i historien og det er vel et ganske vanlig psykologisk adferdsmønster uten at jeg skal påstå store psykologi kunnskaper. Uansett blir likheten slående til presset som var på Semb og som verken han eller Mjelde taklet.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

hocey

Da ser det ut som sammenligningen med Semb begynner å bli skremmende like: Sitat Mjelde: "men et lag som vil vise at vi kan spille jevnt med et godt lag som Rosenborg". Snakk om defensiv innstiling.  Dessuten går Brann ut i den herlige 4 5 1 informasjonen i morgen uten Memelli fra start så sant Martin Andresen blir klar. Hvorfor skal plutselig Brann forandre formasjon? Er det ikke 4 2 3 1 som er Mjelde sin favoritt formasjon eller er den bare en fordekt 4 5 1 formasjon. Og til slutt kan jo en bare med en gang selge MM når han ikke får tillit i selv RL når det utrolige skjer at BS blir vraket. Way to go.

Ser ikke ledelsen på stadion at Brann er trent av en mann som er trengt opp i et hjørne og som er mer opptatt av å finne unnskyldninger enn å virkelig få laget til å tro på at Brann faktisk kan vinne mot et lag som vi ledet med 10 poeng på i sommer?
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Corran

Strengt tatt har vel rbk vært norges klart beste lag i høst og Brann sånn ca midt på treet og blant de dårligste på bortebane. Så at de vil vise at de kan spille like bra som norges beste lag er vel ikke å ha deffansiv innstilling.
Og 4-2-3-1 er vel mye det samme som 4-5-1 spørs helt på kem som spiller hvor og hvordan de spiller Men det trenger ikke være noe forskjell Begge måten kan være minst like offansive som 442 og de kan være mer deffansive

hvorfor prøve andre formasjoner? Jo pga spillere som er tilgjengelige og pga at vi nå er begynt oppladningen til neste sesong
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Stoffi

Mjelde mangler evnen til å motivere spillerene. Jeg husker i de foregående sesongene, inkludert denne, at mjelde kom med uttalelser som:
Endelig var det en trening med bra trøkk!

Denne uken har det vært bra innsats på trening. Det har vært slapt i det siste.


Slike uttalelser har han kommet med ofte, og det indikerer at det til vanlig ikke er bra trøkk, og at det er uvanlig med bra trøkk på trening.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator

Det er strengt tatt noe vi hører fra de fleste lag før kamp.

Marek

Er vel ikke noe unormalt at nivået på treningene varierer.
ons Ivar skal hem...

Ajax

Fortsetter å lese dette forumet med større og større undring.  Valgte Brann som klubb i Norge fordi moren mi er fra Bergen og i følge henne hadde klubben de beste supporterne i landet.   Maken til gjeng med negative supportere har jeg aldri opplevd.  Har dere hørt om supportere som støtter klubben sin.  Hva tror dere all denne negativismen gjør spillerne og TRENEREN dersom de skulle dumpe innom dette forumet?  Hvor mange av dere har formell eller reell kompetanse som gjør dere til fotballeksperter på et høyere plan enn de som er betalt for denne kompetansen.
Kan det være at klubben, inkludert supporterne mangler vinnerkultur som er årsaken til at dere ikke tar gullet?
Nå og da klikker jeg innom forumet til VIF, RBK og LSK uten at jeg finner denne negative holdningen eller hatet til egen klubb.
I Nederland er jeg stolt av å fortelle om Brann, klubben min i Norge.  Jeg smører tykt på og forteller dem om en klubb som er fullt på høyde med midtsjiktet i  Nederland.  Jeg viser dem opptak fra Brannkamper og vennene mine er imponert over nivået.  Heldigvis er jeg smart nok til at klubben har såkalte supportere som synes å hate klubben sin.  Tror ikke dere på forumet er de representative Brannsupporterne, for de jeg kjenner er virkelig villige til å blø for Brann.
Jeg forsvarer overhode ikke Mjelde, til det kjenner jeg for lite til klubben og har for lite fotballfaglige kunnskaper, men jeg tviler på om en ny trener endrer noe i positiv retning.  For mange trenere utenfor Brannmiljøet har gjort sitt beste for å kjøre Brann i grøfta opp gjennom årene og det er vel ikke noe dere ønsker.
Tror heller ikke det er så mange trenerprofiler i Norge som kan bidra med så mye.  Se problemene RBK har hatt etter Eggen.  Utenlandske trener kan dere vel egentlig glemme.  Brann er ikke attraktiv nok til å få de stor utenlandske profilene.  Dere kan vel velge mellom svenske trenere og bunnsjiktet i England.  Svensk klubbfotball har jo et lavere og mindre profesjonelt nivå enn i Norge så deres trenere har vel ikke så mye å bidra med.
Mitt råd er at dere skal være glad for det dere har.  En sportslig og administrativ ledelse som er godt forankret i Brann.

hocey

Til Ajax. For det første tror jeg ikke du kan ha lest forumene til RBK og ViF særlig inngående. Stemningen i sommer på Kjernen sitt forum var vel ikke på topp i det hele tatt og de fleste ga Rekdal ganske hard medfart i Oslo på samme tid, så at vi er verre eller bedre enn de andre synes jeg er en overdrivelse. Samtidig finnes det et brennende engasjement for Brann til enhver tid og når mange mener at Brann ikke vil ta steget videre med Mjelde må vel det være fullt lov å uttryke det på et forum. Hvilken rolle skulle ellers et forum som dette ha hvis ikke det var "lov" å uttryke seg om Brann her?

Sammenligningen du også gjør med Nederland er spennennde. Jeg kan dessverre alt for lite om hollandsk fotball, men det jeg vet er at fansen er mye hardere med trenere og spillere i spansk og italiensk fotball der spillere blir avkledd og kidnappet av fans (Lazio) og trenere ender opp med drapstrusler. Heldigvis er ikke tilstandene slik i Norge (noe vi bør være meget fornøyde med) og at en heller har en saklig og til tider usaklig diskusjon om diverse ting er så nærmt harmløst du kan komme. Dessuten er vel ikke fansen til Ajax akkurat smågutter i møte med Feyernord. Kan vel ikke akkurat si at en støtter laget med opptøyer?
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Ricky

Quote from: "Ajax"Maken til gjeng med negative supportere har jeg aldri opplevd.  Har dere hørt om supportere som støtter klubben sin.


Det er jo nettopp klubben vi støtter. Klubben går alltid foran enkeltpersoner. Det som vi tror vil være til det beste for Brann, det er til enhver tid hva vi ønsker (iallefall de fleste av oss).

Marek

Quote from: "Ajax"Hvor mange av dere har formell eller reell kompetanse som gjør dere til fotballeksperter på et høyere plan enn de som er betalt for denne kompetansen.


Så supportere skal ikke kunne ytre sine meninger om klubben sin med mindre vi er like skolerte som den treneren som til enhver tid er ansatt? Aner ikke hvordan det er i Nederland, men her har vi et privilegium at vi kan kose oss med å diskutere fotball, dette er en rett jeg påberoper meg i demokratiet Norge.

Quote from: "Ajax"Heldigvis er jeg smart nok til at klubben har såkalte supportere som synes å hate klubben sin.  Tror ikke dere på forumet er de representative Brannsupporterne, for de jeg kjenner er virkelig villige til å blø for Brann


Heldigvis er du smart nok. Og du har nok rett, vi er ikke Brann supportere vi som er her på forumet. Noen av oss som noen gang har vært på stadion engang?

Makan til bedreviter er det lenge siden vi har hatt innom her...
ons Ivar skal hem...

Corran

Eg må si meg tildels enig med AjaxDet er mye suttring her inne og utrolig negativ vinkling. mange interesange diskusjoner men altfor ofte blir de ødelagt av suttring og dårlige innlegg hvor mange går mer etter person en sak

Og marek å beskylde andre for å være bedrevitere er vel litt å skyte seg selv i foten sånn som du debaterer av og til :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

Quote from: "Corran"Eg må si meg tildels enig med AjaxDet er mye suttring her inne og utrolig negativ vinkling. mange interesange diskusjoner men altfor ofte blir de ødelagt av suttring og dårlige innlegg hvor mange går mer etter person en sak

Og marek å beskylde andre for å være bedrevitere er vel litt å skyte seg selv i foten sånn som du debaterer av og til :-)


Jada, skal ikke nekte for det, som de fleste andre her. Men jeg ville aldri prøve å ta fra noen retten til å diskutere litt fotball.
ons Ivar skal hem...

Ajax

Selvsagt skal dere diskutere fotball.  Selvsagt skal dere være engasjerte.  Selvsagt har dere lov å kritisere.  Men det er ikke lov av en supporter å være negative til alt som har med klubben å gjøre.  Det meste må jo være positivt med en klubb som tar sølv.

Ricky synes å hevde at det er klubben som støttes med denne negativismen og at klubben er viktigere enn enkeltpersoner.  Likevel vil jeg hevde at klubben består av enkeltpersoner.  Klubben er spillerne, trenerne, administrasjonen, supporterne og de tusenvis av tilskuere som ikke definerer seg som supportere men bare elsker en god fotballkamp.  

Selvsagt må enkeltpersoner av og til ofres i en organisasjon som lever av prestasjoner.  Det skjer i Nederland også.  Likevel er det viktig at alle enkeltmennesker i en klubb behandles med respekt.   Kanskje det er riktig at Mjelde forsvinner, men han er ikke en ubrukelig idiot som har ødelagt klubben.  Det viser resultatene klubben har oppnådd under hans ledelse.  Kanskje er problemet at Brann har bygget sin suksess på innkjøpte og ferdig utviklede spillere, istedet for å utvikle unge og uferdige talenter fra Hordaland.

Hockey prøver å unnskylde negativismen med at Ajax heller ikke har de beste supporterne.  For det første så er det ikke supporterne, dvs. medlemmene av supporterklubben som deltar i disse opptøyene.  Det er kriminelle voldsmenn som ikke har noen interesse for football og som jeg kan garantere ikke skriver i noen forum.  Disse kjeltringene er et kjempeproblem både for Ajax, Feyenoord og ADO Den Haag og ødelegger enormt for klubbene.

Selvsagt er vi kritiske i forumene til Ajax også, men det er ikke overveiende negative innlegg som jeg hevder finnes i Brann forumet.

Dersom Marek synes jeg er en bedreviter fordi jag advarer mot negative holdninger, vil jeg med stolthet bære denne karakteristikken.

Brann vil fortsatt være favorittklubben min i Norge og jeg gleder meg som en unge til sommerferien da jeg igjen skal få oppleve Brann på Stadion.

hocey

Quote from: "Ajax"
Hockey prøver å unnskylde negativismen med at Ajax heller ikke har de beste supporterne.  For det første så er det ikke supporterne, dvs. medlemmene av supporterklubben som deltar i disse opptøyene.  Det er kriminelle voldsmenn som ikke har noen interesse for football og som jeg kan garantere ikke skriver i noen forum.  Disse kjeltringene er et kjempeproblem både for Ajax, Feyenoord og ADO Den Haag og ødelegger enormt for klubbene.
.


Jeg prøver ikke å unnskylde negativismen, at enkelte her hvor jeg er inkludert er negativ til Mjelde er jo ikke akkurat en nyhet. Det jeg prøvde å si er at når du hele tiden tar frem den gode supporter kulturen i Ajax så vil jeg påpeke at Ajax har mye større problemer med folk som ødelegger for klubben enn det at vi diskuterer treneren her inne på forumet som ofte er både saklig og usaklig men hvor de fleste ønsker det beste for SK Brann. Når en følger Brann tett og føler en frustrasjon over at potensiale ikke blir utnyttet har vel ikke det så mye med negativisme å gjøre. Dessuten vil jeg påstå at det ikke er like lett for deg å bedømme de taktiske grepene til Mjelde og andre deler av hans jobb som ikke har sett mange kamper i år (gjerne arrester meg her hvis jeg tar feil). Lurer forresten hva Ajax supporterne ville sagt hvis Ajax hadde røket mot et belgisk 2 divisjonslag i UEFA cupen.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget


Rossi

vedr Mjelde sin defenive tankegang og likeheten med semb. Husker med skrekk Mjelde sin bekymring for Scharner sine offensive raid - "vi er bekymret for at Paul tømmer midtbanen vår"........


Få vekk Mjelde!!!!!!!
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Marek

Quote from: "Ajax"Selvsagt skal dere diskutere fotball.  Selvsagt skal dere være engasjerte.  Selvsagt har dere lov å kritisere.  Men det er ikke lov av en supporter å være negative til alt som har med klubben å gjøre. Det meste må jo være positivt med en klubb som tar sølv.

Dersom Marek synes jeg er en bedreviter fordi jag advarer mot negative holdninger, vil jeg med stolthet bære denne karakteristikken.
Quote from: "Ajax"Bakke som var en av de beste spillerne på Leeds var ikke god nok for kontrakt med Brann osv. .


Igjen så taler du mot bedre viten, hva en spiller evt måtte ha prestert før han kom til Brann er jo knekkende likegyldig, det vi har sett av Bakke i høst har vært LANGT under hva man burde kunne forlange. De som hevdet at Bakke ikke burde fått kontrakt med Brann har jo så langt ingen grunn til å skamme seg over sine uttalelser
ons Ivar skal hem...

Corran

Quote from: "Marek"
Quote from: "Ajax"Selvsagt skal dere diskutere fotball.  Selvsagt skal dere være engasjerte.  Selvsagt har dere lov å kritisere.  Men det er ikke lov av en supporter å være negative til alt som har med klubben å gjøre. Det meste må jo være positivt med en klubb som tar sølv.

Dersom Marek synes jeg er en bedreviter fordi jag advarer mot negative holdninger, vil jeg med stolthet bære denne karakteristikken.


Om vi begrenser våre diskusjoner til å bare handle om positivitet så er det altså greit. Selv velger jeg å skrive om det som opptar meg, og det som opptar meg er hva som kan gjøres bedre, hva som skal til for at vi skal vinne dette helvetes gullet. Det som opptar meg er å rydde vekk alle hinder på veien mot dette målet.
Om dette betyr at jeg ikke kommer med så alt for mange ”shiny happy people” innlegg, så må jo jeg nesten bare beklage det. Slik er det, og slik blir det.

Quote from: "Ajax"Bakke som var en av de beste spillerne på Leeds var ikke god nok for kontrakt med Brann osv. .


Igjen så taler du mot bedre viten, hva en spiller evt måtte ha prestert før han kom til Brann er jo knekkende likegyldig, det vi har sett av Bakke i høst har vært LANGT under hva man burde kunne forlange. De som hevdet at Bakke ikke burde fått kontrakt med Brann har jo så langt ingen grunn til å skamme seg over sine uttalelser
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

Er jo dette jeg ikke er enig med fyren i, at vi bare er negative, men selvsagt BLIR kritikk oppfattet som negativt om man vil det. På dette forumet blir en hudflettet om en sier noe som er litt utenom alfarvei, stillte du spørsmål ved Sæternes for 1 år siden så ble du slaktet her, nå er det flere som har fått opp øynene at kanskje denne fyren ikke er frelseren.
At denne nederlenderen kommer inn hit og belærer oss om hvor negative og suttrete vi er når vi nettopp har tapt serien etter å ledet med TI poeng på RBK og hvor de gikk på en helt sinnsyk seiersrekke, får så å se at det hele kulminerer i å bli rævkjørt av Viging, så sitter jeg ikke rolig og ser på det. Det er da faen så klart at vi ikke er fornøyde da. Jeg blir ihvertfall i dårlig humør av å se RBK cruise avgårde med nok et gull.

Når det gjelder Bakke så kommer du med mange påstander her, Han er ikke og kommer aldri til å bli en av de beste midtbanespillerne i Norge. Og jeg føler meg langt i fra så sikker på at han vil lykkes i Brann når jeg har sett den late innsatsen hans i kampene. Nå begynner det virkelig å bli lenge siden han gjorde noe bra for Leeds.
I det ene øyeblikket sier du at POL kjøpte Bakke, og i det neste MIM, kanskje vi skal bli enige om at Brann kjøpte han? Og at de kanskje ikke helt visste hva de fikk?

Til sist så vil jeg jo, om vi skal følge din beskrivelse av kritisk kontra negativ/sutrete, hevde at de aller aller fleste er kritiske og ikke negativ/sutrete.
ons Ivar skal hem...

Corran

Eg mente ikke at det var Mjelde som kjøpte Bakke det var et eksempel på hvordan negative snur på flisen for å framstille sine meninger

Og JO Bakke har vært en av de beste midtbanespillerene i Norge. Det hersker det ingen tvil om. At han har spilt fast på et av europas (den gang) beste lag og var en etablert og respektert spiller i premium league beviser dette. Andresen til sammenligning klarte aldri dette. Og det er ikke så lenge siden han var selvskreven på Aston Villa som ville ha ham men bare på et årskontrakt eller helst leie kontrakt pga skade historikken hans.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

Quote from: "Corran"Og JO Bakke har vært en av de beste midtbanespillerene i Norge. Det hersker det ingen tvil om. At han har spilt fast på et av europas (den gang) beste lag og var en etablert og respektert spiller i premium league beviser dette. Andresen til sammenligning klarte aldri dette. Og det er ikke så lenge siden han var selvskreven på Aston Villa som ville ha ham men bare på et årskontrakt eller helst leie kontrakt pga skade historikken hans.


Men i alle dager!? Er jo ikke det vi diskuterer, hva Bakke en gang i tiden var.

Du skrev:
Quote from: "Corran"Og når det gjelder Bakke så kommer han til å vise seg å være et godt kjøp han er en av de beste midtbane spillerene i Norge og uten tvil den mest suksessrike. Han har lykkes i utlandet og har masse erfaring.


Han VAR kanskje en av Norges beste midtbanespillere for 6-7 år siden. Han ER det ikke nå.
Jeg forholder meg til hva han presterer på Brann, og det har ikke vært godt nok, forhåpentligvis bedrer det seg neste år.
ons Ivar skal hem...

Langhår

Holder Bakke seg rimelig skadefri og får en bra treningsvinter under kyndig medisinsk ledelse (Jøsendal) kommer han nok til å stoppe kjeften på de fleste skeptikerne her inne.

Får Bakke være skadefri og dermed få bygget seg opp skikkelig i løpet av vinteren er det min spådom at han vil prege tippeligaen neste sesong.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

Quote from: "Langhår"Holder Bakke seg rimelig skadefri og får en bra treningsvinter under kyndig medisinsk ledelse (Jøsendal) kommer han nok til å stoppe kjeften på de fleste skeptikerne her inne.

Får Bakke være skadefri og dermed få bygget seg opp skikkelig i løpet av vinteren er det min spådom at han vil prege tippeligaen neste sesong.


Vi får håpe det ja, selv har jeg mere troen på Gashi. Men lykkes en av de så er vi jo godt på vei.
ons Ivar skal hem...

Corran

Beklager Marek Du har helt rett eg skrev "er" og argumentere med "var"
Min feil

Men poenget mitt likefult er at han var en av de beste og tiden i Aston Villa viste at han fremdeles var en av de beste da og det var vel under et år siden, men så kom han tilbake til Leeds og ble benket pga for høy lønning. Kom til Brann rusten og jeg tror at han kommer til å vise seg like god neste sesong som han var når han spilte i England
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Langhår

Quote from: "Marek"
Quote from: "Langhår"Holder Bakke seg rimelig skadefri og får en bra treningsvinter under kyndig medisinsk ledelse (Jøsendal) kommer han nok til å stoppe kjeften på de fleste skeptikerne her inne.

Får Bakke være skadefri og dermed få bygget seg opp skikkelig i løpet av vinteren er det min spådom at han vil prege tippeligaen neste sesong.


Vi får håpe det ja, selv har jeg mere troen på Gashi. Men lykkes en av de så er vi jo godt på vei.


Jeg har stor tro på begge to. Tror Gashi også vil vise seg og være et meget godt kjøp. I det hele og det store gleder jeg meg til å se midtbanen vår til neste år.

Min største bekymring er om Andresen skriver ny kontrakt eller ikke....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Langhår

Mjelde tar bladet fra munnen og fyrer løs mot kritikerne. Mange gode poenger her synes jeg. Nesten som jeg skulle sagt det selv.

http://www.fxt.no/royalleague/article798891.ece
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

- Høsten har vært veldig opp og ned. Det er mange årsaker til det. Blant annet har vi slitt med en del problemer det ikke kan snakkes offentlig om, sier han uten å utdype det nærmere.

Javel??
ons Ivar skal hem...

nummer9

Kan det være skottene som ville bort allerede i sommer?

Corran

Men i dag viste vel nok en gang MIM at han ikke er god nok taktisk
Grepet med Gashi som hengende spiss og stresse trønderene i oppbygningsfasen var jo helt feilslått
Og hvorfor går han igjen vekk fra 4-4-2 som har fungert så bra Nei dette var deffansivt, feigt og lite taktisk :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

enavgutta

Ting som er så bad at det ikke hører hjemme i det offentlige rom, bør ryddes og ordnes internt. Men kan unektelig ikke legge skjul på at jeg ønsker å vite sannheten...

BL

Quote from: "Langhår"Mjelde tar bladet fra munnen og fyrer løs mot kritikerne. Mange gode poenger her synes jeg. Nesten som jeg skulle sagt det selv.

http://www.fxt.no/royalleague/article798891.ece


En saftig sko (med skruknotter) langt oppi ræven på alle "mjelde-må-gå" grinungene!
Hansa-
Felt Z

Ricky

Quote from: "Langhår"Mjelde tar bladet fra munnen og fyrer løs mot kritikerne. Mange gode poenger her synes jeg. Nesten som jeg skulle sagt det selv.

http://www.fxt.no/royalleague/article798891.eceHva er det som er det gode poenget da?

Mjelde kan da ikke "endre" på Branns målsetninger nå når sesongen er over. Sesongen bedømmes ut ifra de målsetningene klubben offentliggjør, og de resultatene som menes å være realistisk å oppnå gitt forutsetningene.
Brann hadde som målsetning å ta gull, men greide 'bare' sølv. Såvidt det var.
Hva Branns målsetninger i cup og e-cup var, vites ikke. Men det var helt sikkert ikke å ryke i hhv 4.runde mot et daværende nedrykkslag, og i en kvalik-runde mot et middels svensk 1.divisjonslag.

Marek

Quote from: "BL"
Quote from: "Langhår"Mjelde tar bladet fra munnen og fyrer løs mot kritikerne. Mange gode poenger her synes jeg. Nesten som jeg skulle sagt det selv.

http://www.fxt.no/royalleague/article798891.ece


En saftig sko (med skruknotter) langt oppi ræven på alle "mjelde-må-gå" grinungene!


Javel, og hvorfor er dette en sko langt oppi ræven? Hvor er det MIM har filleristet argumentene og gjort de som ikke er enige med han til latter ved sine knusende motargumenter?
ons Ivar skal hem...

enavgutta

Altså folkens... Jeg har ikke vært med i hylekoret før og ikke hengt meg på nå og ønsker heller ikke skape mer ondt blod - bare fått seconds thoughts etter Peddiens avgang. Men altså, i kjølvannet av disse kommentarene som Mjelde sier "ikke kunne kommet ut i det offentlige".. Ja, har Mjelde rett og slett vært en dårlig leder siden disse tingene da har oppstått. Jeg bare spør meg selv og jeg spør dere..

Brann_ruler

Mjelde forteller i media at han må spørre hvilke spillere som virkelig ønsker å være med å bidra i RL. Blir hudflettet bla på dette forum for å være veik, demokratisk (som er en fryktelig egenskap) og faktisk temmelig dum også.

En uke senere Tørum stiller store spørsmålstegn ved om alle spillerene i RBK er motivert for RL. De som ikke ønsker å stille opp vil bli erstattet.

Må være synd for de som ønsker Mjelde sparket at geniforklarte Tørum synes å være veik, demokratisk og kanskje litt dum han også.

Videre blir det hevdet at man "driter" i hva spillere har oppnådd og prestert før brann. Trodde faktisk det var slik at dersom noen presterer bra i andre klubber, så er det en direkte årsakpå om de er interessante for Brann for å styrke stallen. Selvfølgelig teller det hva de har prestert. På samme måte som det teller hvordan de presterer etter de kommer til klubben.

Nixon

Og ikke nok med det. Tørum velger seg ut tre spillere som han hudfletter.
Og selv tar han ingen selvkritikk. Og vi som har fått inntrykk av på dette forumet at det var noe kun Mjelde drev med.

Nei, Tørum har her diskvalifisert seg til å bli Branntrener for all fremtid!
Rød makt på Hansa

naitsirk

QuoteMen i dag viste vel nok en gang MIM at han ikke er god nok taktisk
Grepet med Gashi som hengende spiss og stresse trønderene i oppbygningsfasen var jo helt feilslått
Og hvorfor går han igjen vekk fra 4-4-2 som har fungert så bra Nei dette var deffansivt, feigt og lite taktisk :-)


ka faen har det med saken? brann vant!

Langhår

Quote from: "enavgutta"Altså folkens... Jeg har ikke vært med i hylekoret før og ikke hengt meg på nå og ønsker heller ikke skape mer ondt blod - bare fått seconds thoughts etter Peddiens avgang. Men altså, i kjølvannet av disse kommentarene som Mjelde sier "ikke kunne kommet ut i det offentlige".. Ja, har Mjelde rett og slett vært en dårlig leder siden disse tingene da har oppstått. Jeg bare spør meg selv og jeg spør dere..


Problemet for Brann i slike saker er at de har så mye mer å ta hensyn til enn en ansatt.  

En spiller kan jo stå å lire av seg hva som helst i media og kun kjøre sitt eget løp med bare seg selv å ta hensyn til. Mjelde og Brann derimot har en hel klubb å ta hensyn til og står ansvarlig for sine ansatte, sponsorer og Bergen by. Ingen må jo være i tvil om at Mjelde hadde lyst å ta til motmæle når det gjaldt Millers siste stikk, men av hensyn til klubben kan han ikke gjøre det. Miller er fremdeles ansatt i SKB og må behandles deretter. Brann har ansvar her. Miller har kun seg selv å ta hensyn til.

Vi så jo tidligere i år at Soma var kritisk mot Mjelde. I den situasjonen slo Mjelde knallhardt tilbake og kalte blandt annet Soma lat og grinete. Men dette var i en situasjon der Soma spillte for Viking. Altså kunne Mjelde uttale seg mye friere enn han gjorde mens Soma enda spilte for Brann.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Langhår

Quote from: "Nixon"Og ikke nok med det. Tørum velger seg ut tre spillere som han hudfletter.
Og selv tar han ingen selvkritikk. Og vi som har fått inntrykk av på dette forumet at det var noe kun Mjelde drev med.

Nei, Tørum har her diskvalifisert seg til å bli Branntrener for all fremtid!


Har sagt det før og jeg er ikke alene om det: Det skal bli spennende å se om Tørum er like mye frelser på samme tid til neste år.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Det vi vel kan slå fast er at Mjelde er like mye huggestabbe på disse tider til neste år. Uavhengig av resultat, formasjon eller spillervalg.

hocey

tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Langhår

Quote from: "Ricky"

Hva er det som er det gode poenget da?


Vel, ett av de gode poengene er at enkelte supportere snakker som om denne sesongen har vært katastrofalt dårlig. Noen den ikke har.

QuoteMjelde kan da ikke "endre" på Branns målsetninger nå når sesongen er over. Sesongen bedømmes ut ifra de målsetningene klubben offentliggjør, og de resultatene som menes å være realistisk å oppnå gitt forutsetningene.
Brann hadde som målsetning å ta gull, men greide 'bare' sølv. Såvidt det var.
QuoteHva Branns målsetninger i cup og e-cup var, vites ikke. Men det var helt sikkert ikke å ryke i hhv 4.runde mot et daværende nedrykkslag, og i en kvalik-runde mot et middels svensk 1.divisjonslag.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "hocey"


Mjelde regnet nok med at reservene skulle spille like godt mot ?tvidaberg i sommer som mot Rosenborg i går...
Rød makt på Hansa

hocey

tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Nixon

Ikke helt samme laget.
Men på papiret så mye dårligere?
Og husk at RBK i utgangspunktet er MYE bedre enn svenskene.
Rød makt på Hansa

hocey

Quote from: "Nixon"Ikke helt samme laget.
Men på papiret så mye dårligere?
Og husk at RBK i utgangspunktet er MYE bedre enn svenskene.


Greit nok.

Men du må vel være fullstendig enig at det er utrolig at Mjelde har spilt så lenge i høst med spillere som ikke har levert når en ser hva Huseklepp, Helstad, Bjørnsson m.f har levert! Kritikken til Mjelde slår litt tilbake på han selv når han har spilt så lenge med spillere ute av form og Huseklepp plassert til tider utenfor troppen.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Laget vi stilte med i går er i utgangspunktet langt fra noe B-lag. Vi er tross alt forsterket med klassespillere i 4 posisjoner. Med Gashi, Bakke og Helstad på banen (og i omtrent samme form som i går!), så hadde svenskene fått bank uavhengig av generell form. Sigurdson spilte vel halvskadet også, og en Bjørnsson hadde nok klart seg en del bedre.

Det er klasseforskjell på laget vi stilte i UEFA-cupen og det som kontret RBK i senk i går.

hocey

Quote from: "Xminator"Laget vi stilte med i går er i utgangspunktet langt fra noe B-lag. Vi er tross alt forsterket med klassespillere i 4 posisjoner. Med Gashi, Bakke og Helstad på banen (og i omtrent samme form som i går!), så hadde svenskene fått bank uavhengig av generell form. Sigurdson spilte vel halvskadet også, og en Bjørnsson hadde nok klart seg en del bedre.

Det er klasseforskjell på laget vi stilte i UEFA-cupen og det som kontret RBK i senk i går.


Her er vi for en gang helt enig.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Nixon

Quote from: "hocey"
Quote from: "Nixon"Ikke helt samme laget.
Men på papiret så mye dårligere?
Og husk at RBK i utgangspunktet er MYE bedre enn svenskene.


Greit nok.

Men du må vel være fullstendig enig at det er utrolig at Mjelde har spilt så lenge i høst med spillere som ikke har levert når en ser hva Huseklepp, Helstad, Bjørnsson m.f har levert! Kritikken til Mjelde slår litt tilbake på han selv når han har spilt så lenge med spillere ute av form og Huseklepp plassert til tider utenfor troppen.
Rød makt på Hansa

eksilbergenser

Han diskvalifiserte seg selv ved å knabbe gullet vårt. Vil aldri se den mannen som trener for Brann.
lt for Brann!

hocey

Quote from: "Nixon"
Quote from: "hocey"
Quote from: "Nixon"Ikke helt samme laget.
Men på papiret så mye dårligere?
Og husk at RBK i utgangspunktet er MYE bedre enn svenskene.


Greit nok.

Men du må vel være fullstendig enig at det er utrolig at Mjelde har spilt så lenge i høst med spillere som ikke har levert når en ser hva Huseklepp, Helstad, Bjørnsson m.f har levert! Kritikken til Mjelde slår litt tilbake på han selv når han har spilt så lenge med spillere ute av form og Huseklepp plassert til tider utenfor troppen.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

hocey

Quote from: "Langhår"
Quote from: "hocey"


Jeg sa allerede i første innlegget at det var bare å gratluere Mjelde med en solid gjennomført opplegg.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Corran

Quote from: "Ricky"
Quote from: "Langhår"Mjelde tar bladet fra munnen og fyrer løs mot kritikerne. Mange gode poenger her synes jeg. Nesten som jeg skulle sagt det selv.

http://www.fxt.no/royalleague/article798891.eceHva er det som er det gode poenget da?

Mjelde kan da ikke "endre" på Branns målsetninger nå når sesongen er over. Sesongen bedømmes ut ifra de målsetningene klubben offentliggjør, og de resultatene som menes å være realistisk å oppnå gitt forutsetningene.
Brann hadde som målsetning å ta gull, men greide 'bare' sølv. Såvidt det var.
Hva Branns målsetninger i cup og e-cup var, vites ikke. Men det var helt sikkert ikke å ryke i hhv 4.runde mot et daværende nedrykkslag, og i en kvalik-runde mot et middels svensk 1.divisjonslag.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: "hocey"


Det var helt klart en undervurdering her. En undervurdering Brannledelsen delte med oss supportere. Ingen her hevet røsten da laget ble kjent. Tvert imot gledet flere seg til å se spillere som ikke hadde