• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overgangsvinduet sommeren 2024

Started by Lasaron, April 13, 2024, 18:48:53 PM

ZsoltKorcsmar, tsrqpo, Huff, Superjack, Finfin respons and 13 Guests are viewing this topic.

Go Down

Erlend

Kan Hjorteseth hentes tilbake på kort varsel om det skulle bli helt krise? 

Da er det selvfølgelig viktig at vi ikke henter han tilbake for èn kamp og parkerer han på benken ut sesongen, men hvis vi får en indreløper til med langtidsskade

Hickok

Quote from: Erlend on April 16, 2024, 10:36:14 AMKan Hjorteseth hentes tilbake på kort varsel om det skulle bli helt krise? 

Da er det selvfølgelig viktig at vi ikke henter han tilbake for èn kamp og parkerer han på benken ut sesongen, men hvis vi får en indreløper til med langtidsskade
Antakelig, men om han ikke er god nok for første 11 til Ulf, så kan jeg ikke helt se at han gjør mer nytte for Brann enn det Remmem/Eikrem gjør akkurat nå.

andreas1989

Det ble vel meldt at det var en åpning for å kunne hente han hjem, men da kanskje først når overgangsvinduet åpner?

Blitt byttet inn til pause i de to første rundene og spilte fra start i helgen så han er vel neppe så langt unna en plass i 11eren til Ulf.

Superjack

Om Felix er på vei tilbake og kanskje tilgjengelig for en del spill allerede om 2-3 uker så bør ikke Hjorteseth hentes hjem for å spille på Brann 2.
Brannsupporter.

fortune

Etter å ha hindret Hjorteseth fra å delta i EM i fjor sommer for deretter å ikke gi ham spilletid i Brann, bør det sitte langt inne å gjøre noe lignende igjen. Å sitte på benken uten spilletid kan like gjerne noen av de andre ungguttene gjøre.
First is first, second is nothing

Corran

Quote from: andreas1989 on April 15, 2024, 21:30:28 PMKlart førstevalg fordi han er den eneste høyrebacken vi har tilgjengelig? Altså du må snart begynne å lese hva folk skriver og ikke minst så kan du begynne med å begrunne meningene dine. "Vet ikke hva du ser i ToreP, tar Crone anyday", det er så lite dybde i det du kommer med at jeg forstår ikke poenget? Og det er vel ingen som har sagt at de mener det var riktig å gi Tore Pedersen en ny kontrakt, men når det først er gjort så bør det utelukke Crone. Men ja, om valget sto mellom ny kontrakt til en av disse to så er det klart bedre å beholde Pedersen av flere grunner som nå er ramset opp gang pågang i denne tråden uten at du klarer å få det med deg. "Tore Pedersen er et bomkjøp", han kom gratis og bidro i  større grad enn Crone sist sesong til sammenlikning. "Vært mer skadet enn tilgjengelig",  mistet 4 kamper fra runde 8 og ut sist sesong. Du lever jo i en fantasi verden der faktiske realiteter ikke er noe man trenger å forholde seg til.
Ja for du har kommet med så mye god argumentasjon foruten at det er 2 som kan stå i veien for Hellan?

Tar å lar dette være mitt siste bidrag i denne diskusjonen for det er bare for dumt
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Corran

Å hente Hjorteseth er ikke noe poeng.
De mener tydeligvis at han har noen mangler i spillet sitt som gjør at han ikke får spille. Så da er det bedre å ha ham på utlån og se om han kan forbedre de områdene.
Det sies også om FHM i BA i dag " virker imidlertid å være i fin fremgang og har trent som normalt den siste tiden"
Hva som menes med normalt vet jeg ikke, men for meg er det at han er med på alt på trening og ikke må tilrettelagt trening.

Så om FHM er så nært så klarer vi oss vel fra til han er klar.
Fram til da så vet jeg ikke hvem de kan ha som innbyttere for Kornvig og Kartum.
Mathisen er mitt klare 1 valg, men han er jo ikke klar før om en uke.
Soltvedt er kanskje et valg?
Heggebø prøvde seg vel med hell som indreløper en halv omgang i Obos (eller var det i fjor)?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

De får kjøre Eikrem/Remmem. De sier jo at de har en smal stall sånn at det skal åpne seg muligheter for akademispillerne. Nå  har de muligheten til å stå ved det. Håper ikke de heller kommer med noen tullete omrokkering eller driver rovdrift på Kartum/Kornvig for å unngå å bruke unggutta i et kvarter hjemme mot Ham-Kam.

Corran

Quote from: krakra on April 16, 2024, 14:15:07 PMDe får kjøre Eikrem/Remmem. De sier jo at de har en smal stall sånn at det skal åpne seg muligheter for akademispillerne. Nå  har de muligheten til å stå ved det. Håper ikke de heller kommer med noen tullete omrokkering eller driver rovdrift på Kartum/Kornvig for å unngå å bruke unggutta i et kvarter hjemme mot Ham-Kam.
Enig med dette.
Om ikke annet la dem få være på benken og føle på stemningen og atmosfæren.
Og leder Brann med et par mål og styrer kampen så hiv en av dem innpå.
Og går det trått og midtbanen ikke fungerer så la gjerne en av dem prøve seg da også
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Eller hvis Kronvig/Kartum er tomme, som de fort blir. Så kjør dem inn.

Kagain

Quote from: Gulløl on April 16, 2024, 09:58:30 AMTror det fort kan bli en indreløper(/kant) som blir det første Brann ser etter inn mot sommervinduet. Det viser seg i år som også ofte tidligere år er at det er i dei to posisjonene spillere ofte er mest utsatt for skader og slitasje, løper mest og er i mye dueller. Altså det er absolutt behov for god dekning. Nå har vi følgende ute eller nettopp tilbake i nevnte posisjoner:

- Felix Horn Myhre. Spilleren selv har antydet tilbake i mai.
- Niklas Wassberg. Venter på sikker status, trolig blir det langvarig.
- Ulrik Mathisen. Ute minst en uke etter hjernerystelsen.
- Mads Sande. Ute til etter sommeren.
- Moonga Simba. Fikk en del spilletid for Brann 2 i går. Kanskje klar for 90 minutter snart ?-
- Magnus Warming. Forhåpentligvis nå klar for 90 min og to kamper i uken etter skaden.
- Niklas Castro. Forhåpentligvis nå klar for 90 min og to kamper i uken etter skaden.

Mulig at Thore-potet også kan gå inn på den listen, men er vel hovedsakelig vurdert som back og som midtstopper som andre prio. Han er ute med skade fremdeles men trolig snart tilbake.

Er Brann uheldig og eventuelt også får skade på enten Kornvig eller Kartum i tillegg nå i april ser dekningen ikke bra ut. Jada vet at det er et par rekrutter som kan komme inn og gjøre en bra jobb, men da bør kanskje en av dei allerede i denne uken få prøve seg i innhopp før eventuelt senere være aktuell for 90 minutter.

Jeg blir ikke så overrasket om Brann kommer til å prøve å hente Kristoffer Zachariassen hjem i sommer, vi får se.

Thore P. har jo selv sagt at han mener han er best på midtbanen, så om han er tilbake der og Crone/Hellan fremdeles er i Brann samt at stopperne holder seg er nok Thore P. en indreløper som vurderes. som nevnt et annet sted ble jo Simba brukt mye som indreløper i Sverige da han var på utlån sist.

Jeg er dog enig med deg i at det er lite sannsynlig at Horneland kommer til å la ungfolene få mange kamper som indreløpere. Selv om mange er tilbake til høsten vil jeg tro at det er indreløpere/Børsting-typer (kan spille både ving og indreløper med trøkk, og gjerne ikke så teknisk anlagt) som kommer inn i sommer. Kanskje en annen danske?

andreas1989

Quote from: Corran on April 16, 2024, 14:00:42 PMJa for du har kommet med så mye god argumentasjon foruten at det er 2 som kan stå i veien for Hellan?

Tar å lar dette være mitt siste bidrag i denne diskusjonen for det er bare for dumt

Hehe, du fornekter deg virkelig ikke. Nå har det har blitt argumentert ovenfor deg utallige ganger at Pedersen har mer trykk/energi i spillet sitt, bedre ballferdigheter og er anvendelig i tillegg til det faktum at han allerede har fått ny kontrakt. Ja, da skjønner jeg jo at du vil legge debatten død som følge av at du etterlyser god argumentasjon, når du selv ikke har noe å komme med, bortsett fra de ubegrunnede påstandene dine om at Pedersen ikke holder OBOS nivå og konstant er skadet. Så ja det blir for dumt, for du klarer jo ikke å diskutere.

Lasaron

Verken Thore eller Crone er aktuell for å bli solgt i sommer. Og vi har allerede hentet Hellan, som skal vokse inn i backrollen. Så kanskje det er på tide å flytte over til en annen tråd, om man vil fortsette å diskutere Thore vs Crone? (som absolutt er en interessant diskusjon, forsåvidt).
Tren på langskudd

Kagain

Det skal bare en stjernesmell eller to til for Thore P. eller Crone for at det blir veldig aktuelt for Horneland å få tak i noe nytt på høyrebacken. Så langt vet vi ikke om noen varslet stjernesmell, men tiden vil vise...

Superjack

Uansett trådens tema så blir det avsporinger. Ofte med vridning mot unge/eldre.

Om Tore P er tiltenkt som forsvarspotet og på kontrakt lenger enn Crone pr nå, Hellan fremtiden for Brann på høyrebacken, så ser jeg ikke annet enn at Crone spiller for fremtiden sin i en annen klubb enn Brann, og kanskje han blir solgt i sommer? Ser ikke at Brann står i veien for Crone.
Brannsupporter.

Armann88

Kan se for meg at Dyngeland fort kan bli aktuell for tyske og nederlandske klubber, der ballen i større grad holdes på bakken.

Kagain

Quote from: Armann88 on April 17, 2024, 13:01:19 PMKan se for meg at Dyngeland fort kan bli aktuell for tyske og nederlandske klubber, der ballen i større grad holdes på bakken.

Det kan jo bli interessant hvordan Brann eventuelt håndterer en Dyngeland-overgang til sommeren. EHJ ble hentet inn for å være backup når de unge ikke var tilgjengelig, men kan tenke meg at han da gjerne hadde fått førstekeeper-rollen.

krakra

Det må da være veldig klart at EHJ ikke ble hentet for å være backup når de unge ikke er tilgjengelig? Han er klink andrekeeper. Samme rekkefølgen som i fjor.

Han er ikke god nok til å være førstekeeper(eller andrekeeper), så det blir det hentet en erstattet for Dyngeland hvis han skulle selges. Noe jeg ikke tror er så aktuelt.

opplett

På et eller annet tidspunkt så mister vi Felix. Og uten Felix så er spillet vårt bare sirup. Dermed må vi ha en ny Felix. Hvem kan bli den neste Felix? Kandidater?
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

esp123


Aûne

April 26, 2024, 12:10:36 PM #70 Last Edit: April 26, 2024, 12:14:50 PM by Aûne
Hadde likt at vi begynte å se etter en erstatter for SHN.

Han fyller 33 år i år. Vi kommer til å spille mange kamper i år med serie, cup og e-cup. Ambisjonen er også at det skal fortsette fremover.

En spiller i alderen 20-23 år som både kan bekle DM-rollen men også indreløper-rollen hadde vært optimalt, slik at han kan fases inn gradvis i laget.

Jeg mener vi må tørre å bruke midler på en slik spiller. 10-15 MNOK.
Kartum kan fint selges for å hente noe av disse midlene.

Ser fort for meg at SHN kommer til å slite litt med kampbelastningen i år.
Da er det veldig greit å ha flere strenger å spille på.
Superjack

Wassberg så ut som han skulle være backup for SHN i år.

Når han kommer tilbake, hvorfor ikke prøve han i Sivert rollen på skikkelig?

Brannsupporter.

Aûne

Veldig mulig at Kniklas kan dyrkes i den rollen. Men det blir lenge til. Det er ikke usannsynlig at vi kommer til å trenger ekstra kapasitet allerede i år.

Hva gjør vi hvis SHN blir skadet?

Innen Kliklas er tilbake en gang i 2025 er det stor sannsynlighet for at Felix er solgt uansett. Så noe frisk blod gir det mening å fase inn allerede nå. Spesielt når Kartum ikke virker å være et langsiktig prosjekt.


Superjack

Så langt funker Sivert meget bra. Han er «bare» 32 år.
Han har heller ikke rollen som løper mest eller hurtigst.

I tillegg er han gjennomseriøs.

Med mindre han får noen alvorlige skader så vil jeg tro at han fint takler å spille 40+ kamper i løpet av en sesong, og at det ikke vil endre seg dramatisk neste 1-2 år.

Tid nok til å fase inn Kniklas i 2025 det.

Brannsupporter.

gladiporno

Quote from: Aûne on April 26, 2024, 13:10:17 PMVeldig mulig at Kniklas kan dyrkes i den rollen. Men det blir lenge til. Det er ikke usannsynlig at vi kommer til å trenger ekstra kapasitet allerede i år.

Hva gjør vi hvis SHN blir skadet?

Innen Kliklas er tilbake en gang i 2025 er det stor sannsynlighet for at Felix er solgt uansett.


Man skal aldri si aldri, men hva er det som taler sterkt for at Horn Myhre blir solgt i nærmeste fremtid? Brann får neppe gode penger for ham, og da er det vel ikke i klubbens interesse å selge.

Rossi

Må si, jeg ser ikke at Wassberg har egenskaper som gjør at han kan ta rollen som dm.
Saludar a los monos!

fortune

Quote from: Superjack on April 26, 2024, 13:19:34 PMSå langt funker Sivert meget bra. Han er «bare» 32 år.
Han har heller ikke rollen som løper mest eller hurtigst.

I tillegg er han gjennomseriøs.

Med mindre han får noen alvorlige skader så vil jeg tro at han fint takler å spille 40+ kamper i løpet av en sesong, og at det ikke vil endre seg dramatisk neste 1-2 år.

Tid nok til å fase inn Kniklas i 2025 det.Denne sesongen har Sivert ikke vært «meget bra», han har derimot slitt veldig i de tellende kampene. Vi får krysse fingrene for at det kommer seg, men man vet aldri helt når eldre spillere bikker.

Angående Kniklas kan jeg ikke se for meg at defensiv midtbane blir hans beste posisjon, men vi får se an hvilken type spiller han er når/om han returnerer fra kneskaden.
First is first, second is nothing

Lasaron

Wassberg blir neppe god nok til å få forlenget kontrakt med oss.

Sønnen har vært skuffende i år, ja. Men det har jo nesten alle.
Tren på langskudd

andreas1989

Det var da veldig pessimistisk med tanke på Wassberg? Vår klart beste spiller denne sesongen.

Kjell249

Quote from: andreas1989 on April 26, 2024, 22:44:47 PMDet var da veldig pessimistisk med tanke på Wassberg? Vår klart beste spiller denne sesongen.
«Klart beste spiller» er vel å ta litt hardt i? Veldig god i 2 av kampene han spilte, ganske svak mot Viking. Laget tok bare 4 poeng i de kampene han spilte. 0 målpoeng. I form av viktighet så langt i sesongen, så kommer han ganske langt ned på listen. Toppfotball er så brutalt at tilgjengelighet har mye å si, og her scorer han dessverre veldig lavt de siste tre sesongene. Mest trist for selv, men også for Brann og oss supportere som hadde begynt å drømme om en midtbane  med Niklas, FHM og Sivert.

Beste og viktigste spiller så langt er overraskende nok kanskje Pallesen😀
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Aûne

April 27, 2024, 06:38:05 AM #80 Last Edit: April 27, 2024, 06:50:44 AM by Aûne
Edit:

Status på midtbanen:

Felix - veldig god - fortsetter han som i 2023 regner jeg han blir solgt enten i sommer eller etter sesongen.

SHN - veldig god på sitt beste, varierende prestasjoner så langt i år - fyller 33 i år - temposvak

Kartum - middels minus squadspiller - fasit etter snart et år er at han sliter med å holde nivået stabilt. Skal vi stabilisere oss som toppklubb og konkurrere i e-cup er han ikke god nok i mine øyne. Begrenset utviklingspotensiale.

Kniklas - tilbake en gang i 2025 - stor usikkerhet på grunn av skadehistorikk, frekvens og alvorlighetsgrad. Vanskelig å forsvare at han skal være "Plan A" for oss. Misforstå meg rett, er ingenting jeg ønsker mer enn at Kniklas skal lykkes. Men vi må erkjenne at det er ingen automatikk i å regne med at han kommer tilbake og er en så god spiller som vi ønsker og vet han kan være. Om han gjør det, så kommer det til å ta tid.

Sande - tilbake over sommeren en gang etter en korsbånds skade - vet ikke nok til å vurdere han, men blir overrasket om han evner å sette preg på dette brannlaget i den grad vi trenger. Forhåpentlig en decent squadspiller.

Kornvig - en arbeidshest som jobber godt. Viser tendenser til godt overblikk og en god pasningsfot. En spiller vi garantert har bruk for gjennom en lang sesong. Men av det jeg har sett til nå så ser han ikke ut som en spiller som skal spille på et toppet brannlag.


Med 2 av 5 midtbanespillere ute med korsbåndsskader, èn som ikke virker å holde nivået og en som fyller 33 i år,  mener jeg vi bør forsterke oss på midtbanen. En som kan bidra både i SHN-rollen og på indreløperplassene hadde vært optimalt. Helst allerede i sommervinduet. Sesongen i år er særdeles viktig, både mtp serieplassering og kvalifisering til e-cup.

Churchill

Quote from: Aûne on April 27, 2024, 06:38:05 AMEdit:

Status på midtbanen:

Felix - veldig god - fortsetter han som i 2023 regner jeg han blir solgt enten i sommer eller etter sesongen.

SHN - veldig god på sitt beste, varierende prestasjoner så langt i år - fyller 33 i år - temposvak

Kartum - middels minus squadspiller - fasit etter snart et år er at han sliter med å holde nivået stabilt. Skal vi stabilisere oss som toppklubb og konkurrere i e-cup er han ikke god nok i mine øyne. Begrenset utviklingspotensiale.

Kniklas - tilbake en gang i 2025 - stor usikkerhet på grunn av skadehistorikk, frekvens og alvorlighetsgrad. Vanskelig å forsvare at han skal være "Plan A" for oss. Misforstå meg rett, er ingenting jeg ønsker mer enn at Kniklas skal lykkes. Men vi må erkjenne at det er ingen automatikk i å regne med at han kommer tilbake og er en så god spiller som vi ønsker og vet han kan være. Om han gjør det, så kommer det til å ta tid.

Sande - tilbake over sommeren en gang etter en korsbånds skade - vet ikke nok til å vurdere han, men blir overrasket om han evner å sette preg på dette brannlaget i den grad vi trenger. Forhåpentlig en decent squadspiller.

Kornvig - en arbeidshest som jobber godt. Viser tendenser til godt overblikk og en god pasningsfot. En spiller vi garantert har bruk for gjennom en lang sesong. Men av det jeg har sett til nå så ser han ikke ut som en spiller som skal spille på et toppet brannlag.


Med 2 av 5 midtbanespillere ute med korsbåndsskader, èn som ikke virker å holde nivået og en som fyller 33 i år,  mener jeg vi bør forsterke oss på midtbanen. En som kan bidra både i SHN-rollen og på indreløperplassene hadde vært optimalt. Helst allerede i sommervinduet. Sesongen i år er særdeles viktig, både mtp serieplassering og kvalifisering til e-cup.

Uenig med deg når det gjelder Kornvig. Synes han viser prov på at han en klassespiller. Blir stadig bedre jo mer han kommer inn i laget og spillestilen.
...we shall never surrender.

Superjack

Kornvig kommer til å bli meget god.

Årets signering.
Brannsupporter.

Lasaron

Årets signering? Jo, konkurransen er vel ikke så hard der.
Tren på langskudd

Corran

Årets signering sier ikke mye nei men eg føler jeg har sett hint av klasse i den spilleren og har troen på at det kan bli noe. Men bunnivået har vært veldig lavt så det blir spennende og jeg gambler ikke huslånet for å si det sånn
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Quote from: Lasaron on April 27, 2024, 20:14:16 PMÅrets signering? Jo, konkurransen er vel ikke så hard der.

Var litt tanken. ;-)

Han er vel i skarp konkurranse med Hellan og EHJ...

Det sagt, så tror jeg Kornvig blir en meget solid mann for Brann og blir av de som kommer til å bidra veldig positivt i år.
Brannsupporter.

andreas1989

Dansken har startet så som så, det er lett å se at han har visse kvaliteter som når han forhåpentligvis virkelig kommer i flyten kan tilføre oss noe som kan avgjøre kamper.

Vi trenger ulike typer på midtbanen og Kornvig sin fysikk gir jo oss noe annet enn Felix og Wassberg. Men dersom Felix og Wassberg begge er skadefrie med sin ballbehandling, driv og disiplin i presspillet så skal de begge to være ganske så uvurderlige for dette Brann laget. Nå er jo ikke det en problemstilling vi trenger å ta stilling til med det første og innen det i det hele tatt kan bli aktuelt så kan jo Felix være solgt.

Det vi trenger fra Kornvig er først og fremst mer frekvens i beina og at samhandlingen med laget blir bedre. Kommer det så kan dette bli bra for dansken ser ut til å ka kvaliteter også utover fysikken.

Aûne

Quote from: Churchill on April 27, 2024, 12:58:07 PM
Quote from: Aûne on April 27, 2024, 06:38:05 AMEdit:

Status på midtbanen:

Felix - veldig god - fortsetter han som i 2023 regner jeg han blir solgt enten i sommer eller etter sesongen.

SHN - veldig god på sitt beste, varierende prestasjoner så langt i år - fyller 33 i år - temposvak

Kartum - middels minus squadspiller - fasit etter snart et år er at han sliter med å holde nivået stabilt. Skal vi stabilisere oss som toppklubb og konkurrere i e-cup er han ikke god nok i mine øyne. Begrenset utviklingspotensiale.

Kniklas - tilbake en gang i 2025 - stor usikkerhet på grunn av skadehistorikk, frekvens og alvorlighetsgrad. Vanskelig å forsvare at han skal være "Plan A" for oss. Misforstå meg rett, er ingenting jeg ønsker mer enn at Kniklas skal lykkes. Men vi må erkjenne at det er ingen automatikk i å regne med at han kommer tilbake og er en så god spiller som vi ønsker og vet han kan være. Om han gjør det, så kommer det til å ta tid.

Sande - tilbake over sommeren en gang etter en korsbånds skade - vet ikke nok til å vurdere han, men blir overrasket om han evner å sette preg på dette brannlaget i den grad vi trenger. Forhåpentlig en decent squadspiller.

Kornvig - en arbeidshest som jobber godt. Viser tendenser til godt overblikk og en god pasningsfot. En spiller vi garantert har bruk for gjennom en lang sesong. Men av det jeg har sett til nå så ser han ikke ut som en spiller som skal spille på et toppet brannlag.


Med 2 av 5 midtbanespillere ute med korsbåndsskader, èn som ikke virker å holde nivået og en som fyller 33 i år,  mener jeg vi bør forsterke oss på midtbanen. En som kan bidra både i SHN-rollen og på indreløperplassene hadde vært optimalt. Helst allerede i sommervinduet. Sesongen i år er særdeles viktig, både mtp serieplassering og kvalifisering til e-cup.

Uenig med deg når det gjelder Kornvig. Synes han viser prov på at han en klassespiller. Blir stadig bedre jo mer han kommer inn i laget og spillestilen.

Klassespiller syns jeg er å ta i - Felix er en klassespiller.

Poenget mitt her er egentlig at vi har 5 midtbanespillere tilgjengelig inn mot Europa og sesonginnspurt - hvor en av de ikke holder nivået og en nettopp er kommet tilbake fra en korsbåndskade. Det er tynt om vi skal melde oss på kampen i toppen av ES,  kvalifisere til Europa og cupen.


Huff

Enig med dem som mener vi må ha ny indreløper . Med Kornvig virker det som en har bommet på stort sett alt, hva som har skjedd med Kartum vet jeg ikke, men ikke god nok han heller.

Enn så lenge er det bare å kjøre med Horn Myre og Mathiesen som indrekøpere.

Rossi

Conteh med 3 mål mot VIF i dag. 19 år gammel.

Ellers i OBOS - VIF nr 12, på 15 og 16. plass hhv Aafk og Start.
Saludar a los monos!

Rossi

Quote from: Superjack on April 27, 2024, 13:26:56 PMKornvig kommer til å bli meget god.

Årets signering.

Tenker den kåringen får avvente til etter sommervinduet.

Kornvik har bra potensiale, men han har knapt spilt kamper siste 2 år - tror han begynner å merke kjøret nå. Forresten mener jeg han ville vært mye bedre som anker, enn som indreløper.
Saludar a los monos!

esp123

Kornvig er en helt grei spiller, men han gir oss foreløpig for lite. Han er først og fremst en spiller som er god i duellene, og gir oss defensiv soliditet. Men trenger vi det? Han tilbyr til nå lite offensivt, og bidrar lite i å bygge opp angrepsspillet. Han er blant de svakeste på pasningsikkerhet og antall vellykkede pasninger blant midtbanespillerne i Eliteserien. Men defensivt er han et beist. Taklinger og dueller har han meget bra tall.

Jeg tenker han kunne hatt potensialet som målfarlig midtbanespiller hvis han ble flyttet høyere i banen, og spesielt inn i boks.

Giles

Quote from: pidre on May 02, 2024, 09:54:43 AM
Quote from: Superjack on April 27, 2024, 13:26:56 PMKornvig kommer til å bli meget god.

Årets signering.

Tenker den kåringen får avvente til etter sommervinduet.

Kornvik har bra potensiale, men han har knapt spilt kamper siste 2 år - tror han begynner å merke kjøret nå. Forresten mener jeg han ville vært mye bedre som anker, enn som indreløper.
Interessant tanke. Kan hende Brann har tenkt det samme. Sentral midt er et stort spørsmålstegn slik det utvikler seg.

Aûne

Vi må har for lite kvalitet og bredde sentralt på midtbanen.

Kartum er ikke god nok.

Kornvig er begrenset - kan bli god nok på sikt

Kniklas er ute til 2025

Sande - et enormt spørsmålstegn

Sivert - blir bare eldre og treigere - negativ kurve

Vi må ha en ung sulten midtbanespiller (20-23 år)

Vi må tørre å investere i et utviklingsprosjekt (10-12MNOK)
Rossi

Danilo Al-Saed er fremdeles i Sandefjord. Klassespiller.
Saludar a los monos!

Chrisstah

Quote from: pidre on May 05, 2024, 17:59:28 PMDanilo Al-Saed er fremdeles i Sandefjord. Klassespiller.

Eliteseriens kanskje mest undervurderte spiller. Ha an klar til Europa kampene 👍
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Superjack

Nå er vel kantposisjon der Brann har best bredde, og diskutibelt best nivå på spillerene.

Castro, Blom, Warming og Mathisen.
Hvem skal da ut?

Brannsupporter.


fortune

First is first, second is nothing

Hickok

Hvis halvparten av det som står i den artikkelen stemmer, så har ikke vi råd til han, og Sogndal har skutt gullfuglen!

Go Up