• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Partoutkort 2011

Started by osoerli, October 26, 2010, 19:46:25 PM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

krøvel vellevold

February 04, 2011, 08:43:31 AM #650 Last Edit: February 04, 2011, 08:45:49 AM by krøvel vellevold
Brann tenker bare kroner og øre. Det har vært foretatt en undersøkelse tidligere som viser at betalingsviljen er større blant Brann-fansen enn andre steder. Dette vet Brann å utnytte. De hevder også at veldig få av dem som ble oppringt i januar i fjor med spørsmål om de ikke skulle fornye, oppga pris som en av grunnene til at de ikke ville fornye. Men da har han jo snakket med dem som senest året før hadde sett seg råd til p-kort. Alle dem som aldri har har tatt seg råd til dette, har han jo IKKE snakket med... Dessuten henviser de til at de som er mest misfornøyde med prisen, er de på bataljonsfeltet. Men hvorfor det? Jo fordi der står det mye lav-inntekts-folk, studenter, skoleelever, etc. For disse er 2200 mer enn bortimot 4000 er for andre.

Brann hevder videre at en senking av prisene på de dårligste plassene, aldri ville lønnet seg. Det ville ikke kommet nok nye folk til at det hadde lønnet seg. Jeg tviler på det. Bare for å ta et banalt eksempel: La oss si at de 4000 dårligste plassene i dag selges for kr 4000, og det i dag selges 1500 sesongkort der. Det gir 6 mill. Men hvis de selges kr 2000, vil det gjerne selges 3000 sesongkort der. Det gir også 6 mill. (Selvsagt med et forbehold om at noen hadde flyttet fra dyrere plasser til disse billigere plassene.) Ut i fra et totalt antall på 6-7000 solgte i dag, er jo dette bare en økning på 1500 - og fullt ut realistisk som følge av en drastisk nedsettelse av prisene på de dårligste plassene. Dessuten vil jo 1500 ekstra tilskuere føre til mer kiosksalg, mer salg av supporterutstyr, økt sponsorattraktivitet, økt tv-attraktivitet (som også gir inntekter), osv. Dessuten vil det medføre noe Brann sårt trenger: GOODWILL! Når Brann insisterer på å tyne fansen for kroner, fordi de vet at vi er villige til å betale mer, så opptrer de som kyniske. Det er ingen grunn til at det skal være mye dyrere å se bunnlaget Brann med null forventninger knyttet til seg, enn å se topplagene RBK, VIF, eller MFK - hvor Solskjær-feberen herjer. Brann opptrer utad som arrogante, kyniske, grådige og lite folkelige. En prisnedsettelse ville gitt et mer positivt image, og Brann hadde blitt opplevd som mer folkelige.
Legg ned hele klubben!

Langhår

Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Jeg klaget til Gorm Natlandsmyr over at Algerøy har stjålet mitt intervju og brukt det til å nærmest å undergrave min troverdighet i bloggen. Jeg har normalt ikke som policy å publisere mail-korrespondanse, men det er jo tydelig at Gorm selv går god for slikt. Her er svaret hans:

"Du har en blogg og Dag Frode har en blogg. Om dere er uenige, så kan dere debattere det i hverandres blogger. Om du opplever frustrasjon over å bli misforstått eller feilsitert, så er det noe vi kjenner oss relativt godt igjen i avisen du blogger for. Jeg synes ikke veldig synd på deg, og jeg vet at Dag Frode alltid har gode hensikter og ikke gjør feil med viten og vilje.

Dag Frode sier at dere har dialog om saken, og det er bra."


Mitt svar tilbake:


Javel?

Så du forsvarer altså at Algerøy stjeler mitt intervju med ham - og gjør det til sin egen sak på Brann.no, der han nærmest latterliggjør mine spørsmål og henger meg ut som bløffmaker på Brann.no? Er det dette nivået Brann.no ønsker å ligge på?



Hvordan ville du reagert hvis Brann.no hadde intervjuet meg, og så hadde jeg stjålet hele intervjuet før det kom på trykk - og lagt det ut på Brannbloggen og latterliggjort spørsmålene jeg fikk?



Ditt stikk til BA viser jo også at kuen fort glemmer at han har vært kalv. Snakk om å møte seg selv i døren.



Ditt svar her føyer seg fint inn i Brann s arrogante holdning overfor fansen. Tusen takk for forståelsen!"



MAKAN TIL ARROGANT HOLDNING DET ER OVERFOR FANSEN I DEN KLUBBEN!
Legg ned hele klubben!

nero

De jobber virkelig overtid for å leve opp til betegnelsen Klovneveldet for tiden.

Ydmykhet som en av kjerneverdiene, my ass!
Lions led by donkeys.

Northside

Hahaha, det er jo helt utrolig hvordan de holder på der oppe.

Du kan ikke få den mailen publisert i BA Krøvel? Hadde vært artig, då kan alle se hvordan de som tjener tusenvis av kroner på OSS (!!!) behandler supportere som bruker tusenvis av kroner på klubben(!).

En avstemning på Ba.no hadde heller ikke vært feil.
"Er prisene på partoutkort på Stadion for høy?"

Man kan vel tippe resultatet...

Ricky

Quote from: krøvel vellevold on February 04, 2011, 09:30:35 AM
Jeg klaget til Gorm Natlandsmyr over at Algerøy har stjålet mitt intervju og brukt det til å nærmest å undergrave min troverdighet i bloggen. Jeg har normalt ikke som policy å publisere mail-korrespondanse, men det er jo tydelig at Gorm selv går god for slikt. Her er svaret hans:

Om du opplever frustrasjon over å bli misforstått eller feilsitert, så er det noe vi kjenner oss relativt godt igjen i avisen du blogger for. Jeg synes ikke veldig synd på deg



Hahahaha! Det er det mest fantastiske jeg har lest fra Brann-hold på år og dag.. Gorm Natlandsmyr har jo selv jobbet i ørten år som Brann-journalist i "avisen du blogger for".

Hadde jeg vært deg, så hadde jeg bare sendt tilbake noe av det han selv skrev som gjest i Den 12. Mann tilbake i 1999.

"Når man så blir Brann-journalist - hva er det da som skjer? Noen vil nok mene at vi blir Brann-hatere, bare ute etter å dyppe klubben i driten. Og når man trekker frem enkeltreportasjer fra en turbulent sesong som denne, er det ingen tvil om at vi pressefolk heller bensin på bålet. Gang etter gang. Vi kan få det til å brenne i dagevis, som om en hel oljeplattform står i lys lue. Jeg har ingen problemer med å innrømme det heller. Poenget blir likevel dette: Det er Brann selv som
sanker ved, kjøper fyrstikker og fyrer opp under sin egen bak, for deretter å la det brenne så lenge og så intenst at man kan høre skrikene fra Stadion og langt inn i avisredaksjonen. Nyhetene skapes i Brann, av Brann. Og så formidles de videre av oss, holdes liv i av oss og dør først når andre nyheter tvinger oss til å skifte emne."

"Og husk at vi også ønsker Brann til topps, akkurat som dere, men at de journalistiske retningslinjene er noe annerledes enn de supporterne kan leve etter. Vi kan ikke overse Branns underskudd, rettssaker, intriger og administrative tabber."

krakra

Haha. Gorm er virkelig den perfekte mediesjefen for Brann. For en idiot.

Ricky

Gorm har visst selv vært ute og blogget nå i forbindelse med Huseklepp-salget, og han henvender seg til oss supportere:

Jeg forstår at fansen finner liten trøst i det akkurat nå, men jeg har likevel lyst å minne om at når noen profiler forsvinner ut, så kommer det andre inn. Ikke alltid umiddelbart, men over tid har det vært slik at nye stjerner har tatt over for de gamle.

Jeg har jobbet med Brann lenge, og kjenner historien. Folk gråt da Soltvedt måtte gå, men jublet da Mjelde og Flo kom inn året etter. Så forsvant Flo, men Kjetil Løvvik sto frem og scoret målene som trengtes i tiden som fulgte. Så ble han solgt til Sveits for over ti millioner kroner. Da sto Helstad og Karadas der som unge, sultne og målfarlige spisser.

Martin Andresen erstattet etter hvert Olofinjana. Petter Vaagan erstattet Kvisvik. Huseklepp erstattet Helstad. Som sagt; det er kanskje ingen trøst akkurat nå, men historien kommer til å gjenta seg.

Noen supportere forteller meg at de er enig i dette resonnementet, men at de akter å sitte på gjerdet å vente på at det faktisk skjer, at Brann beviser at de kan erstatte Erik Huseklepp, Petter Vaagan og andre profiler de var begeistret for. Da skal de komme tilbake på tribunen.

Verken jeg eller andre i Brann kan tvinge noen på kamp, og jeg vil heller ikke kritisere dem som velger å bruke fritid og penger på noe annet enn oss. Tro meg på det. Det er likevel et enkelt faktum at de som sitter på gjerdet er de som bidrar minst akkurat nå.

Om 1000 supportere hopper ned fra gjerdet, kjøper sitt partoutkort til 3000 kroner, så har vi tre millioner kroner. Pengene kan vi bruke til å skape det laget du som supporter ønsker deg. Ser du sammenhengen?

Hilsen Gorm N.

Huff

Midt i nedbemanningene i administrasjonen kan en spørre seg om Brann har råd til å beholde denne Nattlandsmyr, dette kunne en faktisk spurt seg om økonomien var bra og. For en klovn. Brann fremstår etterhvert ikke bare som arrogante og inkompetente, men og rett og slett som noe totalt usympatiske rævhol, for å si det på bergensk.

krakra

Det viser jo at de ikke skjønner kjernen av problemet. Nemelig at folk ikke har tillitt til at pengene faktisk blir brukt til å gi oss det vi ønsker

abe78

Quote from: Huff on February 04, 2011, 10:30:17 AM
Midt i nedbemanningene i administrasjonen kan en spørre seg om Brann har råd til å beholde denne Nattlandsmyr, dette kunne en faktisk spurt seg om økonomien var bra og. For en klovn. Brann fremstår etterhvert ikke bare som arrogante og inkompetente, men og rett og slett som noe totalt usympatiske rævhol, for å si det på bergensk.


Jeg tenker akkurat det samme. Kjenner at jeg blir småforbanna over å lese dette mølet.
.og husk!

skuteviken

February 04, 2011, 10:42:53 AM #661 Last Edit: February 08, 2011, 00:22:50 AM by skuteviken
Quote from: Ricky on February 04, 2011, 10:28:31 AM


Om 1000 supportere hopper ned fra gjerdet, kjøper sitt partoutkort til 3000 kroner, så har vi tre millioner kroner. Pengene kan vi bruke til å skape det laget du som supporter ønsker deg. Ser du sammenhengen?

Hilsen Gorm N.



Vel, denne forenklede logikken her har vel ikke alltid vist seg gjeldene i Brann.

Jeg ville bare si noe jeg tenkte jeg ikke skulle dele egentlig, men.. I forbindelse med min fornying av partoutkortet mottok jeg ingen faktura fra Brann, hvorpå en ringte og sa at de ikke hadde adressen min (ikke samme som høsten 09), greit nok jeg oppgir adressen min til de på nytt hvorpå de sier at de skal sende meg en ny faktura. Jeg mottar ikke noe faktura og tar telefonen opp til de over nyttår, der jeg får tilsendt den på epost. Blir betalt neste lønning. Noen dager senere ringer de meg og forteller at plassen min nå er tatt. Skal ikke gå nøyaktig i detalj om hva som ble sagt, men jeg følte meg virkelig som et barn med tanke på måten jeg ble pratet til. Jeg skrev en lenger mail til de og, der jeg mottok en halv-hjertet unnskyldning. For en måte å sikre kontinuitet blant sine "kunder".

Viss en skal kommentere Dag-Frode er jeg litt usikker på hvor jeg skal begynne. Merk at kritikken er av han som ansatt i Brann og offentlig person. Jeg merker at tilliten min ikke akkurat stiger når han går kledd slik som bildet under når han skal profilere Brann.

Den eneste kritikken jeg faktisk føler her at folk bør ta til seg, er at vi ikke fortjener noe lavere pris om vi står på supporterfelt. Det er dermed ikke sagt at prisen er grei, jeg vet iallefall at det er en utfordring å få betalt den fakturaen. Det er og slik at kortsiden er mindre attraktiv enn langsiden.

Jeg vet det nok kan oppfattes usaklig av de som ikke forstår dette, og det gjør de tydeligvis ikke, men 4000 kr for et partoutkort med stolpen på FeltB, en Algerøy som går rundt med en russebukse og megafon, en stadig tilsmussing av merkenavnet Brann for å selge dritt, det gjør meg kvalm!! Jeg blir genuint lei meg av måten det skjer på.

På den andre siden er jeg rent sportslig fornøyd med grepene som er blitt gjort, og Skarsfjord er en direkte og ærlig mann. Det er slik no-nonsense holdning som gavner Brann, noe vi ikke hadde med Nilsen (uten at jeg var hans største kritiker).

EDIT: Fjernet bildet, da jeg ikke ønsker å henge ut Algerøy. De fleste vet hva jeg pratet om.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

nero

De forstår tydeligvis ikke hvordan de fremstår for supporterne. Trist, men sant. Er det rart tilliten er på nullpunktet?
Lions led by donkeys.

skuteviken

Quote from: krøvel vellevold on February 04, 2011, 09:30:35 AM

MAKAN TIL ARROGANT HOLDNING DET ER OVERFOR FANSEN I DEN KLUBBEN!


Selv om det ser ut som du har vært etterrettelig her, er det gjerne ikke urimelig å anse deg som en type "journalist" og ikke supporter, med tanke på henvendelsen din, og det faktum at det blir publisert på ba.no?
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Spelaren

Natlandsmyr kan ta seg ei bolle sammen med Algerøy. Litt ydmyk kryping no, takk!
Gå av.

krøvel vellevold

Quote from: skuteviken on February 04, 2011, 11:05:04 AM
Quote from: krøvel vellevold on February 04, 2011, 09:30:35 AM

MAKAN TIL ARROGANT HOLDNING DET ER OVERFOR FANSEN I DEN KLUBBEN!


Selv om det ser ut som du har vært etterrettelig her, er det gjerne ikke urimelig å anse deg som en type "journalist" og ikke supporter, med tanke på henvendelsen din, og det faktum at det blir publisert på ba.no?


Tja. Jeg er ikke ansatt i BA, jeg tjener ingenting på bloggen, og skriver den i form av å være Brann-supporter. Jeg går på kampene som supporter, har betalt p-kortet på bataljonsfeltet selv, og har ingen medie-akkreditering.

Er man "journalist" fordi om man har en blogg som BA linker til, så er man faen meg journalist om man skriver i kommentarfeltene i avisene også....

Og ser de på meg som journalist, er det I HVERT FALL grovt å stjele intervjuet mitt og bruke det selv!

Men uansett om de ser på meg som journalist eller supporter: Svaret er uansett arrogant.

Legg ned hele klubben!

vebo

Dette burde faktisk hovedstadspressen tatt tak i. For mye relasjoner mellom Brann-ansatte og bergensjournalister.
Tiocfaidh ár lá

Klaus_Brann

Quote from: Utmedsnolken on February 04, 2011, 08:21:20 AM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.


Blir det noengang for dyrt for deg eller er det bare å ofre mer da? Det sier seg selv at folk som har andre interesser enn Brann må veie prisen og tiden av disse opp mot hverandre i jo dyrere Brann blir, jo lettere blir det å velge de vekk. Så kan folk beskylde de uten sesongkort for å ikke bry seg nok så mye de vil, men tilskuertallene vil ikke gå opp av den grunn


Selvfølgelig har jeg en smerteterskel, og den er nok høy, men partourkortet på Hansa koster virkelig ikke så mye.

Interesser som fylla mener du? De fleste studenter jeg kjenner, og det er en del, drar gjerne ut hver helg/eller/i tillegg til en dag midt i uka. Det sier seg selv at det fort går med en del penger på dette, og det er slik ofring jeg snakker om.
De fleste studenter jeg kjenner, jobber også ved siden av studiene, og er ikke så lutfattige som de gjerne vil gi inntrykk av for å få sympati.

Et p-kort på Hansa klarer de 95 % av alle studenter, hvis de vil det.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: Langhår on February 04, 2011, 09:04:57 AM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.


Så du er uenig?
Da kan du prøve å komme med et par argumenter i mot, i stedet for å oppføre deg som en løk.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: krøvel vellevold on February 04, 2011, 09:30:35 AM
Jeg klaget til Gorm Natlandsmyr over at Algerøy har stjålet mitt intervju og brukt det til å nærmest å undergrave min troverdighet i bloggen. Jeg har normalt ikke som policy å publisere mail-korrespondanse, men det er jo tydelig at Gorm selv går god for slikt. Her er svaret hans:

"Du har en blogg og Dag Frode har en blogg. Om dere er uenige, så kan dere debattere det i hverandres blogger. Om du opplever frustrasjon over å bli misforstått eller feilsitert, så er det noe vi kjenner oss relativt godt igjen i avisen du blogger for. Jeg synes ikke veldig synd på deg, og jeg vet at Dag Frode alltid har gode hensikter og ikke gjør feil med viten og vilje.

Dag Frode sier at dere har dialog om saken, og det er bra."


Mitt svar tilbake:


Javel?

Så du forsvarer altså at Algerøy stjeler mitt intervju med ham - og gjør det til sin egen sak på Brann.no, der han nærmest latterliggjør mine spørsmål og henger meg ut som bløffmaker på Brann.no? Er det dette nivået Brann.no ønsker å ligge på?



Hvordan ville du reagert hvis Brann.no hadde intervjuet meg, og så hadde jeg stjålet hele intervjuet før det kom på trykk - og lagt det ut på Brannbloggen og latterliggjort spørsmålene jeg fikk?



Ditt stikk til BA viser jo også at kuen fort glemmer at han har vært kalv. Snakk om å møte seg selv i døren.



Ditt svar her føyer seg fint inn i Brann s arrogante holdning overfor fansen. Tusen takk for forståelsen!"



MAKAN TIL ARROGANT HOLDNING DET ER OVERFOR FANSEN I DEN KLUBBEN!


Lavmål som vanlig av Gorm.
Helt utrolig at han er mediesjef, når det ikke finnes ett ydmykt gen i han.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Utmedsnolken

Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 11:43:39 AM
Quote from: Utmedsnolken on February 04, 2011, 08:21:20 AM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.


Blir det noengang for dyrt for deg eller er det bare å ofre mer da? Det sier seg selv at folk som har andre interesser enn Brann må veie prisen og tiden av disse opp mot hverandre i jo dyrere Brann blir, jo lettere blir det å velge de vekk. Så kan folk beskylde de uten sesongkort for å ikke bry seg nok så mye de vil, men tilskuertallene vil ikke gå opp av den grunn


Selvfølgelig har jeg en smerteterskel, og den er nok høy, men partourkortet på Hansa koster virkelig ikke så mye.

Interesser som fylla mener du? De fleste studenter jeg kjenner, og det er en del, drar gjerne ut hver helg/eller/i tillegg til en dag midt i uka. Det sier seg selv at det fort går med en del penger på dette, og det er slik ofring jeg snakker om.
De fleste studenter jeg kjenner, jobber også ved siden av studiene, og er ikke så lutfattige som de gjerne vil gi inntrykk av for å få sympati.

Et p-kort på Hansa klarer de 95 % av alle studenter, hvis de vil det.



jeg klarte det iallefall fint da det kostet 1500kr. Som sagt tidligere så finnes det folk som ikke nødvendigvis vil sitte på Hansa, enten fordi de ikke vil stå, eller at de ikke vil assosiesere seg med de i Bataljonen. De kan få et på nedre frydenbø til 3000, men det er vel også det eneste alternativet. Hvis de er veldig interressert, så klarer de sannsynligvis å skrape sammen pengene, men hvis de ikke er superfan, så er 3000 ganske mye og de vil kanskje heller prioritere noe annet. Dyu kan gjerne si at de da ikke fortjener å gå på stadion, men da er det naturlig at tallene faller.
"og der snubler Sæternes igjen"

SK

Gorm klarer kunststykket å overgå Algerøy i idioti her, noe jeg finner helt utrolig.

Klaus_Brann

Quote from: Utmedsnolken on February 04, 2011, 12:15:08 PM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 11:43:39 AM
Quote from: Utmedsnolken on February 04, 2011, 08:21:20 AM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.


Blir det noengang for dyrt for deg eller er det bare å ofre mer da? Det sier seg selv at folk som har andre interesser enn Brann må veie prisen og tiden av disse opp mot hverandre i jo dyrere Brann blir, jo lettere blir det å velge de vekk. Så kan folk beskylde de uten sesongkort for å ikke bry seg nok så mye de vil, men tilskuertallene vil ikke gå opp av den grunn


Selvfølgelig har jeg en smerteterskel, og den er nok høy, men partourkortet på Hansa koster virkelig ikke så mye.

Interesser som fylla mener du? De fleste studenter jeg kjenner, og det er en del, drar gjerne ut hver helg/eller/i tillegg til en dag midt i uka. Det sier seg selv at det fort går med en del penger på dette, og det er slik ofring jeg snakker om.
De fleste studenter jeg kjenner, jobber også ved siden av studiene, og er ikke så lutfattige som de gjerne vil gi inntrykk av for å få sympati.

Et p-kort på Hansa klarer de 95 % av alle studenter, hvis de vil det.



jeg klarte det iallefall fint da det kostet 1500kr. Som sagt tidligere så finnes det folk som ikke nødvendigvis vil sitte på Hansa, enten fordi de ikke vil stå, eller at de ikke vil assosiesere seg med de i Bataljonen. De kan få et på nedre frydenbø til 3000, men det er vel også det eneste alternativet. Hvis de er veldig interressert, så klarer de sannsynligvis å skrape sammen pengene, men hvis de ikke er superfan, så er 3000 ganske mye og de vil kanskje heller prioritere noe annet. Dyu kan gjerne si at de da ikke fortjener å gå på stadion, men da er det naturlig at tallene faller.


Hvis de ikke har så god råd, men da heller ikke vil nøye seg med de billigste plassene, så lager de jo et problem selv da.
Man må da ikke assosiere seg med Bataljonen selv om man står der. Det er en del som ikke gjør det, og med så mange ledige plasser som det er nå, er det virkelig ingen vanskelighet å få plass nesten der man vil.
Som sagt, noen helger uten fyll, så er partoutkortet i boks.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 11:45:43 AM
Quote from: Langhår on February 04, 2011, 09:04:57 AM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.


Så du er uenig?
Da kan du prøve å komme med et par argumenter i mot, i stedet for å oppføre deg som en løk.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Langhår

Quote from: steinbygger on February 04, 2011, 08:35:36 AM
Quote from: Langhår on February 03, 2011, 21:58:46 PM
Han nekter innrømme at store deler av årsaken til nedgangen skyldes en fraværende tillitt til dem som klamrer seg til sine taburetter på Kniksens Plass.

Visstnok sier han dette i private sammenhenger, men selvsagt ikke i bloggen sin på Brann.no. Det kan man jo også skjønner, de betaler jo lønnen hans. På den annen side kan man jo ikke ha særlig tillitt til ham når man skjønner at han unnlater å nevne en av årsakene. Da mister jo hele innholdet verdi.



Som jeg har skrevet tidligere så har han gitt en oppgave til de studentene som han underviser på BI om hvordan Brann skal selge ett nytt partourkortkonsept og i oppgaveteksten står det blandt annet  at folk har latt være å fornye partourkortene sine som følge av en protest mot ledelsen.


Javel, ja. Det rimer ihvertfall veldig godt med det jeg har hørt er blitt sagt i private sammenhenger også. Det er tydelig at Klovneveldet heller vil trekke med seg skipet i dypet, enn å overlate ansvaret til noen som kan starte på ny frisk, men ny entusiasme, nye tanker og løsninger.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Klaus_Brann

Quote from: Langhår on February 04, 2011, 12:36:03 PM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 11:45:43 AM
Quote from: Langhår on February 04, 2011, 09:04:57 AM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.


Så du er uenig?
Da kan du prøve å komme med et par argumenter i mot, i stedet for å oppføre deg som en løk.


Det har ikke noe med det å gjøre nei, jeg skulle kanskje brukt ordet interessert i stedet. Jeg er interessert nok til å bruke penger på et partoutkort, det er ikke alle. Er det så for selvforherligende for deg?
Hva mener du de som ikke kjøper partoutkort gjør da? Bryr de seg nok i denne tiden hvor man virkelig hadde trengt penger inn???

Hvis du tar deg bryet med å ta på deg brillene dine, Langhår, så hadde du kanskje sett at jeg med god grunn ikke svarte på det Ostraumes skrev om barn og ungdom, MEN om studenter. Nice try.
Barn og ungdom kommer i en annen kategori, og det burde selvfølgelig vært billigere partoutkort for disse.

Jeg svarte bare på at det går helt fint at for oss "fattige" studenter å skaffe seg et partoukort, uten å måtte leve på vann og brød resten av året. Hvis man ikke vil prioritere det, så bryr man seg ikke nok eller er ikke interessert nok.
Er det feil å påstå altså???

Du skal få kalle meg hva du vil du, hvis det gjør din dag.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

sigg

Debatten går ikke på hva du mener er verdt å betale eller ikke, men at Brann er fullstendig feilpriset sammenlignet med alle de andre TL-klubbene. Student eller ikke.

Langhår

Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 12:52:25 PM
Quote from: Langhår on February 04, 2011, 12:36:03 PM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 11:45:43 AM
Quote from: Langhår on February 04, 2011, 09:04:57 AM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.



Wow, Klaus! Du er virkelig drømmesupporteren! Selve personifiseringen av det Propagandasjef Natlandsmyr snakker om når han beskriver "Ækte supportere".



Så du er uenig?
Da kan du prøve å komme med et par argumenter i mot, i stedet for å oppføre deg som en løk.


Argumenter imot? Hele innlegget er jo bare en din beskrivelse av hvordan du selv "bryr deg nok", mens de som ikke kjøper partoutkort dermed ikke gjør det. Det er jo ikke noe å argumentere mot. Ditt svar til Ostraume, som helt korrekt påpekte at prisene kunne hindre barn og ungdom å få Brann inn med morsmelken besvarte du med en relativt selvforherlingende liten utregning om dine egne prioriteringer og andres mangel på "å bry seg".

Hvis ikke det er en argumentasjon som er snytt ut av nesen til radarparet Algerøy/Natlandsmyr, ja så vet ikke jeg.

Kall meg gjerne løk, bare jeg får kalle deg "Ækte Supporter".


Det har ikke noe med det å gjøre nei, jeg skulle kanskje brukt ordet interessert i stedet. Jeg er interessert nok til å bruke penger på et partoutkort, det er ikke alle. Er det så for selvforherligende for deg?
Hva mener du de som ikke kjøper partoutkort gjør da? Bryr de seg nok i denne tiden hvor man virkelig hadde trengt penger inn???

Hvis du tar deg bryet med å ta på deg brillene dine, Langhår, så hadde du kanskje sett at jeg med god grunn ikke svarte på det Ostraumes skrev om barn og ungdom, MEN om studenter. Nice try.
Barn og ungdom kommer i en annen kategori, og det burde selvfølgelig vært billigere partoutkort for disse.

Jeg svarte bare på at det går helt fint at for oss "fattige" studenter å skaffe seg et partoukort, uten å måtte leve på vann og brød resten av året. Hvis man ikke vil prioritere det, så bryr man seg ikke nok eller er ikke interessert nok.
Er det feil å påstå altså???

Du skal få kalle meg hva du vil du, hvis det gjør din dag.


Javel. La oss da si at et partoutkort koster 100 000,-. Kun de som er interessert nok betaler, eller for å bruke dine egne ord: Kun de som "bryr seg nok". Slik blir det om din "logikk" skal følges. Det er mer enn penger som avgjør interesse. Det er ikke de som er villige til å bruke mest mulig penger som er de som "bryr seg mest". Dette er det klovneveldet har forsøkt å fortelle oss gjennom sine håpløse utspill som i overført betydning går på at "ægte supportere betaler og holder godt kjeft".

Studenter er forresten ikke en ensartet gruppe. Det er store forskjeller på hvor mye penger de har. Noen jobber, andre ikke. Noen får solide innskudd fra foreldre når det kniper, mens andre ikke gjør det. Det er rett og slett en fordumming av debatten å hevde at "alle har råd". Det er jo ikke riktig.

Brann har i tillegg til at de stevner videre framover med et regime som få har tillitt til, eller liker, så er kortene feilpriset. Dette vet vi av at salget er elendig.  Det er diskusjonen her, ikke at du bryr deg mer om klubben enn dine medstudenter som ikke kjøper partoutkort.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: Langhår on February 04, 2011, 13:07:49 PMBrann har i tillegg til at de stevner videre framover med et regime som få har tillitt til, eller liker, så er kortene feilpriset. Dette vet vi av at salget er elendig.  Det er diskusjonen her, ikke at du bryr deg mer om klubben enn dine medstudenter som ikke kjøper partoutkort.


At han bryr seg mer er klart, men enig at diskusjonen må gå bredere enn som så.

Det å skryte av at billettforskjellene er små mens salget stuper er mer enn merkelig. Jeg ser ikke logikken i det hele tatt. Det blir som at SAS skulle fjerne Economy-billettene sine og bare satse på Business, og skryte av at de ikke gjør forskjell på folk og selv om de flyr med tilnærmet tomme fly så har i alle fall alle om bord betalt det samme.
Rød makt på Hansa

Utmedsnolken

spesielt når fordelene beholdes på Economy-nivå..
"og der snubler Sæternes igjen"

Klaus_Brann

Quote from: sigg on February 04, 2011, 12:58:18 PM
Debatten går ikke på hva du mener er verdt å betale eller ikke, men at Brann er fullstendig feilpriset sammenlignet med alle de andre TL-klubbene. Student eller ikke.


Det er jeg klar over, men jeg svarte på Ostraumes innlegg ang. at det er for dyrt for studenter. Det må gå an å diskutere to ting.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: Langhår on February 04, 2011, 13:07:49 PM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 12:52:25 PM
Quote from: Langhår on February 04, 2011, 12:36:03 PM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 11:45:43 AM
Quote from: Langhår on February 04, 2011, 09:04:57 AM
Quote from: Klaus_Brann on February 04, 2011, 01:42:12 AM
Quote from: ostraume on February 03, 2011, 21:48:41 PM
Studenter, barn ogungdom som kan bli livsstidssupportere, men som aldri noensinne dukker opp på stadion.


At studenter ikke har råd er bare piss, det er prioritering, som alt annet.
Jeg er selv student, og klarer fint å fornye partoutkortet uten å forsake fyll & fanteri. Hvis man bryr seg nok, klarer man fint å få seg et partoutkort på Hansa. Bryr man seg ikke nok, får man nøye seg med en kamp i ny og ne, eller se den på tv.


Så du er uenig?
Da kan du prøve å komme med et par argumenter i mot, i stedet for å oppføre deg som en løk.


Det har ikke noe med det å gjøre nei, jeg skulle kanskje brukt ordet interessert i stedet. Jeg er interessert nok til å bruke penger på et partoutkort, det er ikke alle. Er det så for selvforherligende for deg?
Hva mener du de som ikke kjøper partoutkort gjør da? Bryr de seg nok i denne tiden hvor man virkelig hadde trengt penger inn???

Hvis du tar deg bryet med å ta på deg brillene dine, Langhår, så hadde du kanskje sett at jeg med god grunn ikke svarte på det Ostraumes skrev om barn og ungdom, MEN om studenter. Nice try.
Barn og ungdom kommer i en annen kategori, og det burde selvfølgelig vært billigere partoutkort for disse.

Jeg svarte bare på at det går helt fint at for oss "fattige" studenter å skaffe seg et partoukort, uten å måtte leve på vann og brød resten av året. Hvis man ikke vil prioritere det, så bryr man seg ikke nok eller er ikke interessert nok.
Er det feil å påstå altså???

Du skal få kalle meg hva du vil du, hvis det gjør din dag.


Javel. La oss da si at et partoutkort koster 100 000,-. Kun de som er interessert nok betaler, eller for å bruke dine egne ord: Kun de som "bryr seg nok". Slik blir det om din "logikk" skal følges. Det er mer enn penger som avgjør interesse. Det er ikke de som er villige til å bruke mest mulig penger som er de som "bryr seg mest". Dette er det klovneveldet har forsøkt å fortelle oss gjennom sine håpløse utspill som i overført betydning går på at "ægte supportere betaler og holder godt kjeft".



Morroklumpen. 100 000 var et veldig saklig tall, slikt bringer debatten opp et par hakk.
Jeg holder betaler ikke og holder godt kjeft, men jeg er heller ikke blant de mest kritiske.

Quote from: Langhår on February 04, 2011, 13:07:49 PM
Studenter er forresten ikke en ensartet gruppe. Det er store forskjeller på hvor mye penger de har. Noen jobber, andre ikke. Noen får solide innskudd fra foreldre når det kniper, mens andre ikke gjør det. Det er rett og slett en fordumming av debatten å hevde at "alle har råd". Det er jo ikke riktig.


Som alle andre "grupper" i samfunnet er selvfølgelig ikke studenter heller ensartet, det gir seg selv at det selvfølgelig er forskjeller.
Men å kalle det en fordumming av debatten at "alle" har råd er jeg ikke med på, det er tydeligvis lenge siden du var student, for det er en prioriteringssak for de aller, aller fleste.

Quote from: Langhår on February 04, 2011, 13:07:49 PM
Brann har i tillegg til at de stevner videre framover med et regime som få har tillitt til, eller liker, så er kortene feilpriset. Dette vet vi av at salget er elendig.  Det er diskusjonen her, ikke at du bryr deg mer om klubben enn dine medstudenter som ikke kjøper partoutkort.



Jeg beklager at jeg svarte Ostraume på noe annet enn det du diskuterte O' store Langhår.
Det var et sidespor, men det hadde også med prissettingen å gjøre.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

panini

Beklager hvis jeg fornærmer alle studenter, og ikke tar fattigdom i Norge på alvor, men å betale drøye 2000 kr for 15 kamper er ikke mye. Det er knapt en kinobillett pr kamp, plusser du på Cola og popcorn så er du der. At studenter generelt har så dårlig råd er en seiglivet myte laget av 68 generasjonen. Vent til livets harde realitet slår til, og du faktisk skal betale tilbake lånet som ble drukket opp på Hulen, Garage eller Kvarteret.

Jeg synes heller folk her skal innse at Brann-supportere ikke er ett gram bedre enn andre supportere, dvs medgangsupportere. I 2008 var det 16000 stk som hadde evne og vilje til å betale for ett partoutkort(riktig nok litt rimiligere, men fremdeles dyrest i Norge), i dag er det 6000-7000. Har finanskrisen hatt spesiell effekt i Bergensområdet? Eller er det som Algerøy hevder at resultatene teller mer for om folk går på stadion enn prisen? Jeg tror det siste, men så har jeg også gått på nok kamper med Brann i tidligere 2. divisjon til å konstantere det med selvsyn.

I tillegg må jeg sette spørsmål med att billigere billetter genererer så mye mer inntekt på kamdagen. Jeg ser ikke helt at de som ikke har råd til å betale for det rimeligste alternativet, plutselig skal få råd til å kjøpe en drakt til 800 kr(eller skjerf og svettbånn), og pølse og brus vær kamp. Jeg tror heller ikke det er så veldig mange i denne gruppen.

På den mer konstruktive siden støtter jeg tanken til DumboMumbo om at Brann bør bli bedre til å lage pakketilbud. Sleng på noe "gratis"(f.eks en kniv fra Wergeland jernhandel), det virker alltid.

   

kabelmann

Quote from: panini on February 04, 2011, 17:55:39 PMI tillegg må jeg sette spørsmål med att billigere billetter genererer så mye mer inntekt på kamdagen. Jeg ser ikke helt at de som ikke har råd til å betale for det rimeligste alternativet, plutselig skal få råd til å kjøpe en drakt til 800 kr(eller skjerf og svettbånn), og pølse og brus vær kamp. Jeg tror heller ikke det er så veldig mange i denne gruppen.


Synergier kalles det. For sponsorene vil hundre personer være mer interessant enn en. Tusen vil være mer interessant enn hundre og 16 000 på tribunen vil være langt mer interessant enn 8 000.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krøvel vellevold

Quote from: panini on February 04, 2011, 17:55:39 PM
Beklager hvis jeg fornærmer alle studenter, og ikke tar fattigdom i Norge på alvor, men å betale drøye 2000 kr for 15 kamper er ikke mye. Det er knapt en kinobillett pr kamp, plusser du på Cola og popcorn så er du der. At studenter generelt har så dårlig råd er en seiglivet myte laget av 68 generasjonen. Vent til livets harde realitet slår til, og du faktisk skal betale tilbake lånet som ble drukket opp på Hulen, Garage eller Kvarteret.

Jeg synes heller folk her skal innse at Brann-supportere ikke er ett gram bedre enn andre supportere, dvs medgangsupportere. I 2008 var det 16000 stk som hadde evne og vilje til å betale for ett partoutkort(riktig nok litt rimiligere, men fremdeles dyrest i Norge), i dag er det 6000-7000. Har finanskrisen hatt spesiell effekt i Bergensområdet? Eller er det som Algerøy hevder at resultatene teller mer for om folk går på stadion enn prisen? Jeg tror det siste, men så har jeg også gått på nok kamper med Brann i tidligere 2. divisjon til å konstantere det med selvsyn.

I tillegg må jeg sette spørsmål med att billigere billetter genererer så mye mer inntekt på kamdagen. Jeg ser ikke helt at de som ikke har råd til å betale for det rimeligste alternativet, plutselig skal få råd til å kjøpe en drakt til 800 kr(eller skjerf og svettbånn), og pølse og brus vær kamp. Jeg tror heller ikke det er så veldig mange i denne gruppen.

På den mer konstruktive siden støtter jeg tanken til DumboMumbo om at Brann bør bli bedre til å lage pakketilbud. Sleng på noe "gratis"(f.eks en kniv fra Wergeland jernhandel), det virker alltid.

   


Det handler ikke bare om å HA råd, men å TA seg råd. Det er ikke slik her i verden at man enten er så interessert at man lett betaler 4000 for et p-kort, eller så uinteressert at man ikke hadde gått om det så var gratis. Det vil alltid være en del folk i segmentet mellom. Folk som kan tenke seg å ha p-kort på Stadion, men ikke hvis det koster 4000. Koster det 2000, er det gjerne mer interessant.

Senker man prisene på noen mindre attraktive felt - der det gjerne er få p-kort-innehavere fra før (slik at man ikke taper så altfor mange penger på at folk som i dag betaler nesten 4000, plutselig får de samme plassene til f.eks. 2000), så tror jeg Brann vil kunne trekke flere tilskuere - nemlig dem som syns 4000 er for mye, men 2000 er OK.

Folk har ulik betalingsevne og betalingsvilje. Noen hadde sikkert glatt betalt 6000 for p-kortet hvis de får gode plasser - andre vil/kan ikke betale mer enn et par tusen. Med større differensiering på prisene, kunne man utnyttet markedet bedre: Fått inn mer penger fra dem som gladelig betaler for ekstra gode plasser, men også tilbudt gode priser til andre som ikke kan/vil betale så mye - men gjerne godtar litt dårlige plasser. At Algerøy lager et kjempepoeng av at vi har de jevneste prisene, er jo direkte latterlig! Hva faen hjelper det med jevne priser når de er jevnt høye? Og hvis betalingsviljen er så forbanna mye større i Bergen enn andre steder - slik de påstår: Hvorfor har ikke da Brann noe særlig høyere maxpriser enn RBK og Viking? Det må jo være "de godt bemidlede" som ikke bryr seg om hva prisen er, så hvorfor ikke likegodt øke de dyreste prisene til 6000? Men neida, i Bergen er det i stedet de med MINST råd som skal få svi for denne betalingsviljen som liksom skal være så mye større i Bergen. Det er jo fullstendig komisk! I tillegg påstår Algerøy at plassene i svingene er like bra som de på langsiden... Jeeezes! Men hvis så er tilfelle; hvorfor ikke da flytte pølse-vip'ene, vip-boksene, pressetribunen, osv. til Hansa, og så overtar Bataljonen søndre langside?

Brann virker heller ikke å forstå at de virker utrolig arrogante og lite folkelige når de tviholder på å ha landets dyreste billetter samtidig som at laget stinker. De viser forakt for fansen når de kommer med dette "betalingsviljen er større i Bergen"-argumentet. Det de i realiteten da sier, er at "hvis dere er så dumme at dere vil betale mer enn folk i Trondheim og Stavanger, så skal vi faen meg utnytte det også!". Hadde Brann satt ned prisene, hadde det gitt goodwill. Folk hadde følt at de gjorde noe for fansen utover å utnytte vår betalingsvilje. Men Brann har aldri brydd seg om tilskuerne. Vi har bare vært et nødvendig onde de helst skal tyne mest mulig penger ut av. Brann virker heller ikke interesserte i å kvitte seg med stempelet som en arrogant klubb med lite folkelighet.

Algerøy lurer også på hvorfor det er folk på bataljonsfeltene - som har Stadions billigste billetter - som klager mest over prisene. Jo, det kan jeg fortelle. Det er fordi det på de feltene er mye folk fra arbeiderklassen, folk med lav inntekt, studenter, skoleelever, osv. Du finner ikke mange godt bemidlede 60-åringer fra Hop og Paradis der. For oss i arbeidserklassen, for studenter og for skoleelever er kr 2200 relativt sett dyrere enn hva 4000 er for de gjerne godt bemidlede på langsidene.
Legg ned hele klubben!

Huff

For å si det slik. Jeg kan

abe78

Tror en del virkelig undervurderer hvor dyrt dette kan bli for familier og samboere. Da må alt ganges flere ganger. For et samboerpar blir gjerne 8000 i overkant selv om man er interessert.
.og husk!

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on February 04, 2011, 18:39:59 PMAlgerøy lurer også på hvorfor det er folk på bataljonsfeltene - som har Stadions billigste billetter - som klager mest over prisene. Jo, det kan jeg fortelle. Det er fordi det på de feltene er mye folk fra arbeiderklassen, folk med lav inntekt, studenter, skoleelever, osv. Du finner ikke mange godt bemidlede 60-åringer fra Hop og Paradis der. For oss i arbeidserklassen, for studenter og for skoleelever er kr 2200 relativt sett dyrere enn hva 4000 er for de gjerne godt bemidlede på langsidene.


Jeg synes han har et poeng. For skal prisen enda lavere ned på Bataljonsfeltet? Eller er ikke poenget at det skal komme andre felter på Stadion som får tilnærmet denne prisen?
Rød makt på Hansa

Spelaren

For øvrig er det interessant å sjå kor lenge kommentarfeltet får stå umoderert...
Angående Gorm, så trur eg faktisk Stoffis bestemor hadde gjort ein bedre jobb på mediehåndteringen.
Gå av.

panini

Til Krøvel:
Jeg er enig med det meste du skriver, ikke minst at Brann kan differensiere prisene sine mer. Mindre for de middels bra og mer for de beste plassene, bedre familiepriser osv. Det jeg ikke kjøper er at det er for dyrt på Stadion uansett, og at det er mange som blir utestengt fra å gå på kamp pga av prisene(med unntak av barnefamilier med lav/middels inntekt). Er du Brannsupporter med ønske om å gå på kamp hver gang så klarer de fleste 2000 kr.

nummer9

For meg er ikke bataljonsfeltet aktuellt da jeg ikke føler et stå-felt er noe for meg og madammen. Samtidig ble partoutkortene vurdert for dyre for oss to på BT-tribunen forrige sesong da prislappen stod absolutt ikke i stil med "produktet" som ble levert, og dermed ble det ikke fornyelse det året.

Jeg tror gjerne det er flere som er i min situasjon (som også Nixon nevner) der en gjerne skal betale partoutkort for en eller flere enn seg selv. Da begynner det meget raskt å kjennes på lommeboken når hvert av partoutkortene steg omtrent 500 kr i pris flere sesonger på rad, mens kvaliteten på det som skjedde på banen gikk nedover. Dessuten er det, i alle fall for min del, vanskelig å forsvare en slik prislapp ovenfor min bedre(?) halvdel samtidig som lysten og gleden med å gå på kamp bare blir mindre for oss begge.

steinbygger

Tenkte jeg skulle poste dette innlegget som er kommet som svar på Algerøy sitt innlegg hvor kan skriver

"Avslutningsvis til Drusus; hvis vi skal holde oss til fakta (og ikke følelser), så vet vi fra uavhengige undersøkelser (Sponsor Insight) og egne telefonbaserte undersøkelser (desember 2009 og januar 2011 i forbindelse med fornyelse av partoutkort) hvorfor salget på partoutkort svikter. Og i år er tilbakemeldingen meget tydelig; de siste års sportslige resultater! Pris og misnøye med "klovneveldet" oppgis ikke som grunn. Hvis vi oppfattes som arrogante når vi presenterer faktabasert innformasjon og innsikt, må jeg bare beklage det."

Svaret som er kommet er følgende:

Kjære Daffy.

Hvis ikke misnøye med "klovneveldet" blir oppgitt som en grunn hvorfor har du laget en oppgave til de som du underviser på BI hvor du selv skriver følgende:

Egne undersøkelser fra prosessene med fornyelse av partourkort viser at man oftest slutter å kjøpe partourkort på stadion forbi..... protest mot sittende ledelse og styre.

Dette er ordrett fra oppgaven du har gitt elevene dine. Hvis ikke du husker dette kan jeg sende oppgaven til deg.

En ting er å lyge, en annen ting er å bli tatt i løgn. Du skal ha for at det i oppgaven ikke står "klovneveldet", men ledelse og styre, men jeg regner med at du vet at dette er to sider av samme sak"


psv-hasund

Quote from: steinbygger on February 04, 2011, 22:46:49 PM

Egne undersøkelser fra prosessene med fornyelse av partourkort viser at man oftest slutter å kjøpe partourkort på stadion forbi..... protest mot sittende ledelse og styre.



Står det i oppgaven at dette er den viktigste grunnen, eller en av mange grunner. Jeg har vanskelig for å tro at protest er den viktigste grunnen for folk flest. Tror dårlige sportslige resultater er langt viktigere.

steinbygger

February 04, 2011, 23:42:35 PM #693 Last Edit: February 05, 2011, 00:01:07 AM by steinbygger
Quote from: psv-hasund on February 04, 2011, 23:22:24 PM
Quote from: steinbygger on February 04, 2011, 22:46:49 PM

Egne undersøkelser fra prosessene med fornyelse av partourkort viser at man oftest slutter å kjøpe partourkort på stadion forbi..... protest mot sittende ledelse og styre.



Det er ramset opp fem grunner. Er ikke sikker på om dette er tilfeldig satt opp fra Algerøy eller om det er ut fra svarene som er gitt.

1 Man har ikke lenger noen i familien å gå med
2 Man har ikke lenger kompiser å gå med
3 Manglende sportslige resultater
4 For dyrt
5 Protest mot sittende ledelse og styre.

Poenget er uansett at Algerøy skrev i sitt innlegg på Brann.no at protester mot klovneveldet ikke er oppgitt som noen grunn, men han har selv skrevet at dette er en av topp 5 i den oppgaven som han har gitt til sine studenter.

Det står også at punkt 4 og 5 er spesiellt oppgitt som grunn til ikke å fornye på bataljonsfeltet.

Står det i oppgaven at dette er den viktigste grunnen, eller en av mange grunner. Jeg har vanskelig for å tro at protest er den viktigste grunnen for folk flest. Tror dårlige sportslige resultater er langt viktigere.

psv-hasund

Quote from: steinbygger on February 04, 2011, 23:42:35 PM
Quote from: psv-hasund on February 04, 2011, 23:22:24 PM
Quote from: steinbygger on February 04, 2011, 22:46:49 PM

Egne undersøkelser fra prosessene med fornyelse av partourkort viser at man oftest slutter å kjøpe partourkort på stadion forbi..... protest mot sittende ledelse og styre.



Det er ramset opp fem grunner. Er ikke sikker på om dette er tilfeldig satt opp fra Algerøy eller om det er ut fra svarene som er gitt.

1 Man har ikke lenger noen i familien å gå med
2 Man har ikke lenger kompiser å gå med
3 Manglende sportslige resultater
4 For dyrt
5 Protest mot sittende ledelse og styre.

Poenget er uansett at Algerøy skrev i sitt innlegg på Brann.no at protester mot klovneveldet ikke er oppgitt som noen grunn, men han har selv skrevet at dette er en av topp 5 i den oppgaven som han har gitt til sine studenter.

Det står også at punkt 4 og 5 er spesiellt oppgitt som grunn til ikke å fornye på bataljonsfeltet.




At det er en av flere grunner er ikke overraskende. Håper det kommer noen gode ideer ut av dette ihvertfall.

Langhår

Det som er poenget her er jo at Ablegøy ved flere anledninger har benektet at NOEN oppgir dette som grunn. Det synes å være ren løgn.

Ikke overraskende i det hele tatt da jeg selv må bruke flere hender for å telle de jeg personlig kjenner som oppgir det som hovedgrunn.

Det er noe med arrogansen som sitter i veggene på Stadion som gjør at de undervurderer publikummet sitt nesten komisk mye. De har åpenbart ikke stor tiltro til at vi er istand til å tenke eller legge sammen to og to. Ablegøys ynkelige blogginnlegg der han liksom skal "ta" Osdal er et utmerket eksempel. Mannen har ikke engang giddet å sjekke sine egne opplysninger og forsøker å tåkelegge det hele med et helt uforståelig fokus på at vi har "de jevneste prisene". Hvem faen bryr seg egentlig om det? Og hvordan er det en fordel?

Nå synes det som om han er tatt med buksene nede i et febrilsk forsøk på å skjule sannheten; Nemlig at forrakt for Klovneveldet faktisk er en av årsakene til manglende partoutkortsalg. Nøyaktig som jeg og flere med meg har hevdet hele veien. Og det er åpenbart at det ikke bare er snakk om et fåtall heller, hadde det vært det så hadde han nok ikke lagt det inn i oppgaven i det hele tatt.

De er åpenbart desperate på Kniksens Plass og ingen bør stole på et jævla ord som kommer derfra før man har dobbelt og trippelsjekket det selv.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

steinbygger

Det jeg synes er mest trist med dette er at Algerøy er vel den vi supportere har har mest tillitt til der oppe og en som utad har gitt inntrykk for å gjøre det lille ekstra for å få flest mulig på kamp. Når han nå blir tatt i å lyge til de som betaler lønnen hans (evt ovenfor de han underviser) og på en blogg som blir distribuert der han jobber så er det bare trist. Hadde dette vært en politiker eller en annen offentlig person så hadde ikke media gitt seg før han hadde trukket seg.

skuteviken

Tror det er mange som misser poenget med at alle som bryr seg om Brann, eier klubben. Byen eier Brann. Det er derfor slik at det føles ut som en utnyttelse når vi legger igjen dobbelt så mye av våre penger til Brann kontra mange andre klubber, og at det blir pisset bort. Spillere og ansatte, kommer og går, klubben forblir. Det er viktig å huske. Det er en ganske laaaaang avstand fra denne tankegangen og det som blir kommunisert fra Stadion. Det blir aldri aktuelt for meg å ikke fornye partoutkortet så lenge jeg bor slik det er mulig å reise på kamp, jeg føler og et eierskap til klubben som de fleste her nok gjør. Argumentasjonen fra Gorm og Algerøy opprører meg derfor.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Huff

For en med interesse for politisk dynamikk er det i alle fall noe som slår meg.

Brann går gang på gang i strupen på sine meningsmotstandere blant supporterne, og dette slår feil hver eneste gang. De oppnår kun økende misnøye og en ytterligere polarisering ift den grupperingen de er avhengige av. Dette har og vært påpekt i media, bla BA og alle utenfor organisasjonen er hjertens enige i at strategien er helt på trynet og virker mot sin hensikt. Det kommer intet positivt ut av dette.

En av mange definisjoner på en gal mann er en som gjør det samme gang på gang og forventer andre resultater

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on February 04, 2011, 20:09:12 PM
Quote from: krøvel vellevold on February 04, 2011, 18:39:59 PMAlgerøy lurer også på hvorfor det er folk på bataljonsfeltene - som har Stadions billigste billetter - som klager mest over prisene. Jo, det kan jeg fortelle. Det er fordi det på de feltene er mye folk fra arbeiderklassen, folk med lav inntekt, studenter, skoleelever, osv. Du finner ikke mange godt bemidlede 60-åringer fra Hop og Paradis der. For oss i arbeidserklassen, for studenter og for skoleelever er kr 2200 relativt sett dyrere enn hva 4000 er for de gjerne godt bemidlede på langsidene.


Jeg synes han har et poeng. For skal prisen enda lavere ned på Bataljonsfeltet? Eller er ikke poenget at det skal komme andre felter på Stadion som får tilnærmet denne prisen?


Mitt poeng er at andre felter på Stadion må bli billigere.

Algerøys poeng er at de som klager mest, er de som allerede har de billigste prisene på Stadion (Bataljonen). Underforstått at vi er en gjeng med utakknemlige sytepaver. Saken er jo helst at det er på disse feltene mye arbeiderklasse, ungdom, studenter og skoleelever. Med andre ord; ikke samme demografi som på resten av Stadion. Og hva er for øvrig gale med å sette ned prisene på Bataljonsfeltet også? Vi er jo på topp på "supporterpris"-tabellen også!
Legg ned hele klubben!

Go Up