• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommer 2023

Started by haak, April 30, 2023, 20:36:25 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

stigh

Denne Amor Layouni i Vif?

Har jo vist når va i Bodø at han er frisk å fin.

Vi har jo god erfaring å hente spillere fra Vif som ikke presterer der.

Superjack

Layuoni virker som han bare funket i Glimt. Der han virkelig ble fulgt og fikk lov å bli god.

Etterpå meget usynpatisk og ikke Brannmateriale.

Er vel også 30 år?
Brannsupporter.

Gulløl

For å legge den ballen helt død. Når Sarpsborg 08 selv skriver på sin hjemmeside 15.08.2022 i forbindelse med Joachim Soltvedts sin kontraktsforlengelse at den strekker seg 2024, da stemmer det.

https://www.sarpsborg08.no/nyheter/trio-forlenger-med-sarpsborg-08
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Giles

Quote from: SKBCPH on June 29, 2023, 08:59:35 AMHva skjedde med Hiim? Føler folk det vil gå for mye ut over Torsvik?

Om Hiim tar nivået er jo han et salgobjekt i løpet av de to neste sesongene, to sesonger der Torsvik kan få mer og mer spilletid og være 100% klar til å ta plassen når Hiim selges.
Det Ulf laget slipper inn ufattelig mange mål. Hvor sterk er Hiim defensivt?

Gulløl

June 29, 2023, 20:04:31 PM #954 Last Edit: June 29, 2023, 20:15:27 PM by Gulløl
Sandnes Ulf har tapt de tre siste kampene, tre baklengsmål i hver av de tre kampene. Så en kan gjerne stille spørsmål hvor bra forsvarsarbeidet er som Hiim er en del av. I siste kamp var han også kaptein. Daglig leder i klubben uttaler seg i Dagsavisen i dag i en lang artikkel (+) og sier at han blir overrasket om det ikke skjer noe rundt spilleren når overgangsvinduet åpner. På meg virker klubben i denne artikkelen ganske desperat etter å selge, klubben har til og med budsjettert med et salg. Altså en kan gjerne påstå at klubben hausser spilleren for å prøve å øke interessen og prisen. Siden det ser ut til at Brann kom lett inn på denne interesselisten er det godt mulig at det er lite konkret med de andre klubber også, virker slik mellom linjene. Det som nevnes i artikkelen er at en klubb på øvre halvdel av tabellen i Eliteserien har forhørt seg om Hiim (Brann ?), samt en toppklubb i OBOS-ligaen. Så har de også utenlandsk interesse, fra Skandinavia. Det er også signaler på at det kan komme noe konkret fra Holland, sier klubbens daglige leder.

Klipp 1:
Det er allerede godt kjent at Brann luktet på Hiim tidligere i år. Nå har de også mye penger og åpning i posisjonen etter salg. Samtidig har det ikke skjedd noe foreløpig. - Brann var første klubben som begynte å spørre litt rundt Hiim i starten av året, men det har aldri vært noe konkret. Samtidig er det interesse. Både fra andre norske toppklubber og utenlandske klubber rundt ham, sier daglig leder Øystein Elvestad til RA.

Klipp 2:
Alle interessenter vet at dere er i rød sone hos NFF og at dere behøver penger. Vil ikke det spille inn? - Jeg regner med at de vil prøve seg med å presse pris med det som bakteppe, men det er besluttet på styrenivå hos oss at han ikke må selges om det ikke er rett.  - Er et større salg av Hiim en nøkkel om klubben selv skal kunne gjøre noe i markedet i august? - Vi har budsjettert med et salg og det er noe vi bygger opp til nå. Så vil pris spille inn. Først og fremst må vi likevel komme oss litt ovenpå totalt, sier Elvestad.


https://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/sport/fotball/sandnes-ulf/2023/06/29/utenlandsk-interesse-for-ulf-back/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Når det gjelder Hiim ser det ut som Sandnes Ulf tenker lengre frem enn det Brann ser ut til å gjøre. I denne artikkelen (+) presenteres en unggutt som de ser for seg skal ta over etter Hiim

https://www.sandnesposten.no/dette-er-hoyst-trolig-hiims-arvtager-signerte-kontrakt-ut-2024/s/5-105-790440

Jeg kan forsåvidt også peke til en annen +-artikkel skrevet for litt over en måned siden som gir et bilde av hvor mye seriøs dialog det har vært mellom Brann og Sandnes Ulf

https://www.sandnesposten.no/daglig-leder-om-hiim-interessen-de-har-han-pa-blokken/s/5-105-767385

" Det har aldri vært en konkret dialog, men en dialog mellom meg og Erik Huseklepp som jeg gikk på trenerkurs sammen med. Vi har diskutert Hiim, andre venstrebacker og måten Brann spiller på. Jeg vet de har han på blokken, men hvordan de ligger an, det vet jeg ikke."

Så om man skal tro Øystein Elvestad, daglig leder for Sandnes Ulf, så er det ikke slik at Brann har lagt langflat etter Hiim.

Gulløl

June 30, 2023, 10:05:42 AM #956 Last Edit: June 30, 2023, 10:07:52 AM by Gulløl
Da får vi håpe for Sandnes Ulf sin del av de har et bedre trumfkort for å klare det budsjetterte salget på denne spilleren enn en prat med Huseklepp på et trenerkurs. Brann har nok mange spillere "på blokken". Hvor Anders Hiim er rangert som venstreback er det vel bare internt i klubben de vet, om han er på skyggelaget eller på skyggelaget til skyggelaget, eller på ingen lag. Spennende i hvert fall hva Brann faller ned på i forhold til venstreback posisjonen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Billy Elliott

Spørsmålet er jo; hvor mye bedre er egentlig denne Hiim enn Torsvik akkurat nå? Ikke veldig mye, tipper jeg.

Men det er klart, om Hiim er tilgjengelig for en relativt rimelig penge, hadde det jo ikke vært så dumt å ha to unge venstrebacker å rullere på. Begge er potensielle salgsobjekter videre.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

krakra

Det kan være at Torsvik har tatt nivået raskere enn antatt og at man er litt avventende med venstreback-signeringen. Får litt slike vibber. At de vil bruke juli-kampene til å se om ungguttene kan erstatte Wolfe og Rasmussen.

Superjack

Quote from: krakra on June 30, 2023, 10:35:36 AMDet kan være at Torsvik har tatt nivået raskere enn antatt og at man er litt avventende med venstreback-signeringen. Får litt slike vibber. At de vil bruke juli-kampene til å se om ungguttene kan erstatte Wolfe og Rasmussen.

Dette bør være saken.
Blir ikke overrasket om dette er noe som også er påpekt av Kalvenes når Jimmi har kommet og spurt om penger til overganger.

Brannsupporter.

Kagain

Quote from: krakra on June 30, 2023, 10:35:36 AMDet kan være at Torsvik har tatt nivået raskere enn antatt og at man er litt avventende med venstreback-signeringen. Får litt slike vibber. At de vil bruke juli-kampene til å se om ungguttene kan erstatte Wolfe og Rasmussen.

Mistenker at det største spørsmålstegnet med Torsvik ikke er hvorvidt han kan ta nivået, men hvordan han vil tåle trening og hvor mye eller lite kjeks han viser seg å være...

Gulløl

June 30, 2023, 10:58:25 AM #961 Last Edit: June 30, 2023, 11:09:56 AM by Gulløl
Quote from: Kagain on June 30, 2023, 10:37:59 AMMistenker at det største spørsmålstegnet med Torsvik ikke er hvorvidt han kan ta nivået, men hvordan han vil tåle trening og hvor mye eller lite kjeks han viser seg å være...
Etter en så lang skadeperiode bør Brann være forsiktig med han og fase han inn mer gradevis. Castro fikk nylig en ny skade etter å vært ute en lengre periode og det nevnes kjeksfaktor blant oss allerede. Kniklas stadig ute med nye småskader og overbelasting siste året i forhold til hva den unge kroppen tåler. Det samme bør en prøve å unngå med unge Torsvik som ble 18 år for et par måneder siden og være mer forsiktig. Han kan fint starte med 15 - 30 minutter innbytte i de første kampene i eliteserien og så øke på.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Helt greit at Torsvik nok må fases inn, men å signere en evt ny venstreback på 2-3 årskontrakt, om Torsvik kanskje trenger 2-3 måneder på å fases inn blir jo fort feil.

Brannsupporter.

esp123

Jeg er også skeptisk til å legge for mye forventninger på Torsvik. Han har ennå ikke spilt 90 minutter etter skaden. Ikke startet for Brann 2, så vidt jeg vet. Han må få tid til å bygge seg opp.

Det folk glemmer er jo at vi har enda et ungt venstreback talent - som har fått spilletid for Brann 2 i det siste. Kvale.

krakra

June 30, 2023, 11:56:24 AM #964 Last Edit: June 30, 2023, 12:00:11 PM by krakra
Torsvik har vært skadefri en måned allerede. Når overgangsvinduet er åpent har han eventuelt vært skadefri i to måneder. Tenker man at en ny venstreback også trenger en innkjøringsperiode på minst en måned så er det da tre måneder siden Torsvik var tilbake. Det bør være nok tid til å fase ham inn hvis han ikke pådrar seg en ny skade.

Hvis Brann har troen på at Torsvik kan satses på i løpet av sesongen, eller fra starten av neste sesong så bør man droppe å bruke penger på et nytt førstevalg. Da får man heller stå i en suboptimal situasjon en stund.

Kagain

Quote from: esp123 on June 30, 2023, 11:47:17 AMJeg er også skeptisk til å legge for mye forventninger på Torsvik. Han har ennå ikke spilt 90 minutter etter skaden. Ikke startet for Brann 2, så vidt jeg vet. Han må få tid til å bygge seg opp.

Det folk glemmer er jo at vi har enda et ungt venstreback talent - som har fått spilletid for Brann 2 i det siste. Kvale.

Jeg må skynde meg å spesifisere at jeg ikke tenker at vi skal kjøre Torsvik 90 minutter om han ikke er i form. Denne Kvale har jeg ikke fulgt med på, men det jeg tenker er at jeg ikke er så sikker på at Hiim nødvendigvis er det eneste saliggjørende på overgangsfronten...

haak

BT melder at Sander Kartum blir Brannspiller nå i sommer.
Brann og Kristiansund er enige om rammene for en overgang som gjør ham til Brann-spiller når overgangsvinduet åpner i august.

Gulløl

Ikke uventet blir Kartum klar tidlig i overgangsvinduet. Han kommer til Bergen innen kort tid for å ferdigstille kontrakten. Bare detaljer står igjen mellom klubbene.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

fortune

Bra for Branns kortsiktige ambisjoner, neppe positivt for Kniklas og Tomar. Brann betaler sannsynligvis alt for mye, men vi har vel ikke oversikt nok til å finne alternativer som er i tråd med sportsplanen.
First is first, second is nothing

Kagain

Quote from: fortune on July 01, 2023, 20:45:43 PMBra for Branns kortsiktige ambisjoner, neppe positivt for Kniklas og Tomar. Brann betaler sannsynligvis alt for mye, men vi har vel ikke oversikt nok til å finne alternativer som er i tråd med sportsplanen.

Ja, jeg tror nok at Brann overbetaler i dette tilfellet. Om de gjør det så er det fordi de ikke har prioritert speiding, noe som ville vært typisk for klubber som ikke har en langsiktig plan, men arbeider etter innfallsmetoden...

Lasaron

Kartum check.

Da mangler Soltvedt og en dansk potet på pluss minus 27, så er vi der.

Forøvrig passer Kartum godt inn som spillertype.
Tren på langskudd

Gulløl

July 01, 2023, 21:12:21 PM #971 Last Edit: July 01, 2023, 21:15:02 PM by Gulløl
Nå skjer det flere ting. Storklubben Brann har retta blikket mot juvelen Sondre Ørjasæter har Sogn Avis en artikkel på.

Klipp:
Venstrekanten har herja med motstandarane ute på sida si, og seinast i cupmøtet med Sarpsborg 08 var han blant banas beste spelarar - trass i at dei han spelte mot høyrer heime i Eliteserien. Slikt blir lagt merke til, og etter det Sogn Avis kjenner til skal Brann no ha retta blikket mot 19-åringen. Dei raude har nyleg seld David Wolfe og Mathias Rasmussen til nederlandsk og belgisk fotball for om lag 40 millionar kroner til saman, og har dermed midlar å handla for. Nokre av desse kan bli forsøkt brukt på Ørjasæter. Han har dessutan fått seg agent i samband med si raske karriereutvikling dei siste 18 månadene: Jim Solbakken og selskapet Player Solution. Så kva tenkjer spelaren sjølv om interessa rundt eigen person? - Det har eigentleg ikkje vore så mykje dialog med noko anna klubb. Eg er her, det er det einaste eg tenkjer på, seier Ørjasæter. - Kva gjer du om til dømes Brann kjem på bana?- Då blir det sikkert nokre telefonar, men igjen, det er ikkje noko eg skal tenkja så mykje på. Eg må prøva å kopla ut slikt så mykje som mogleg - no er det Sogndal som er tingen.


https://www.sognavis.no/storklubb-rettar-blikket-mot-juvelen-det-er-ikkje-for-alle-a-skulla-ga-sa-tidleg/s/5-115-1004869
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Ørjaseter var vel også god mot Brann i Obos.

Veldig rett signering.
Aldri garantier, men tror det er verdt å bruke penger på
Brannsupporter.

pidre

Ja husker han var god mot oss i OBOS. Har forresten kontakt ut 24.
Saludar a los monos!

Kagain

Ørjasæter er absolutt rett profil med tanke på hva Brann bør satse på. Jeg må dog si at med Sogndal sin historie ovenfor Brann så skulle det forundre meg om de ville slippe han for under 10 millioner. I den avisartikkelen som siteres omtales Brann som "dei nyrike på Stadion", og det er nok det gjeldende inntrykk fra de fleste klubber i Norge. Jeg vil også tro at om Brann begynner å by opp til dans så er det ikke utenkelig at Moille henger seg på.  Kanskje Glimt også. Mannsverk gikk vel til Moille for en meget solid sum om jeg husker rett.

Jeg håper ikke at det blir ny overgangsrekord inn for Brann. Ørjasæter har vært god og vil nok mest sannsynlig funke i Brann også forutsatt at Horneland vil, men det er ingen garantier. Jeg ser også at Flo sier at han ikke vil råde Ørjasæter til å søke utenlands helt enda. Flo sier at han kom til Sogndal det året han var 20 og forsvant utenlands da han var 24. En interessant betraktning fra hans side er at om han hadde gått utenlands tidligere hadde han nok ikke fått den karrieren han hadde.

Til sist nevnes det i Sogn Avis at Sogndal er med i kampen for opprykk, og at det vil trolig sitte langt inn å slippe Ørjasæter på grunn av dette. Jeg regner det som mest sannsynlig at om Ørjasæter blir solgt i sommer, så vil det bli til Moille eller Glimt, to klubber som har store staller og en historie med å betale godt for spillere. Jeg vil også tro at de kan hoste opp 20+ millioner. Vi må jo huske på at i fjor var Brann i OBOS, og de nektet å slippe Wolfe for 10 millioner. Vanligvis er det mer penger i angripere enn forsvarere, så jeg tipper Ørjasæter blir dyr. Han har startet 12 av 13 kamper i år for Sogndal.

andreas1989

Det at Ørjasæter har Solbakken som agent betyr vel dessverre fort at Molde har en fordel i jakten på spilleren.

Ellers spent på overgangssummen til Kartum, har vi betalt millioner så er det grunn til å være oppgitt.

Gulløl

Quote from: andreas1989 on July 02, 2023, 08:24:30 AMEllers spent på overgangssummen til Kartum, har vi betalt millioner så er det grunn til å være oppgitt.
Rart om de gir han fra seg for bare 2 millioner, de gambler med å miste opprykket som vil koste mye mer. Tror overgangssummen ligger mellom 4 og 5 millioner. Det påstås fra Kristiansund at Kartum er en noe bedre spiller en Rasmussen, vi kan komme styrket ut med det som noen nevner er Obos ligaens beste spiller.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

andreas1989

July 02, 2023, 08:43:27 AM #977 Last Edit: July 02, 2023, 09:04:56 AM by andreas1989
Ja, jeg kan ikke forstå at Kristiansund skal gå med på å slippe Kartum for vekslepenger, det regnestykket gir neppe mening for dem. Det er jo ikke en spiller med et videresalgs potensiale heller så klausuler har lite verdi så vi har vel dessverre sendt en del millioner nordvestover.

Det er jo positivt at man gir Horneland og Huseklepp spilleren de har identifisert som typen de trenger men man får jo litt LAN vibber av det hele og da kan man ikke gjemme seg bak "utviklingsklubb" og "vi skal lære av gamle feil" når man skal fortelle hvor fantastisk alt er i media.

Kartum er jo en løper først og fremst mens Rasmussen er en mer typisk playmaker så det er jo ikke akkurat en direkte erstatter, men likefullt en spillertype vi trenger.

Giles

Quote from: andreas1989 on July 02, 2023, 08:43:27 AMJa, jeg kan ikke forstå at Kristiansund skal gå med på å slippe Kartum for vekslepenger, det regnestykket gir neppe mening for dem. Det er jo ikke en spiller med et videresalgs potensiale heller så klausuler har lite verdi så vi var vel dessverre sendt en del millioner nordvestover.

Det er jo positivt at man gir Horneland og Huseklepp spilleren de har identifisert som typen de trenger men man får jo litt LAN vibber av det hele og da kan man ikke gjemme seg bak "utviklingsklubb" og "vi skal lære av gamle feil" når man skal fortelle hvor fantastisk alt er i media.

Kartum er jo en løper først og fremst mens Rasmussen er en mer typisk playmaker så det er jo ikke akkurat en direkte erstatter, men likefullt en spillertype vi trenger.
Kartum er som Rasmussen venstrebent og han er definitivt en kreativ spiller med framdrift og han er fus i alt i KBK. Han har også boksåpneregenskaper og et godt skudd. En rollespiller og et godt kjøp.

andreas1989

Jeg har bare sett Kartum i enkelt kamper så jeg skal ikke si jeg er noe ekspert på spilleren men for meg fremstår Kartum som en klassisk indreløper, har helt klart målpoeng i seg men er dette en spiller som skal styre spillet på midtbanen? Det vil overraske meg og jeg vil jo også tro at man tar bort det beste i Kartum dersom han skal ligge dypere på midten som en ballfordeler kontra å være i bevegelse i og rundt motstanders boks.

Gulløl

Det er sprikende forventninger i kommentarfeltet under Kartum reportasjen i Tidenes Krav. Et par av de 😊
--------
Vetlesen går fra Bodø/Glimt til Belgia for 80-90 mill. Er Kartum verdt så mye mindre?? Kan ikke selge KBK sin
beste spiller for under 50 mill. Da er det bare å kapitulere!!
-------
Vetlesen skrev akkurat ny kontrakt med Glimt akkurat for at klubben skulle sitte igjen med mer penger , Kbk har korte kontrakter på stor sett alle spiller å da kan man ikke forvente å få godt betalt .... Får KBK  1-2 mill er de heldige når han kan forlate 1 januar Gratis
-------

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Quote from: andreas1989 on July 02, 2023, 08:43:27 AM.

Kartum er jo en løper først og fremst mens Rasmussen er en mer typisk playmaker så det er jo ikke akkurat en direkte erstatter, men likefullt en spillertype vi trenger.

Kartums svakhet er faktisk tempoet. Han er relativt treg, ikke ulik Rasmussen og Hjorteseth. Ellers er han god på mye. En ganske optimal erstatter for Rasmussen tror jeg.

Nixon

https://www.ba.no/pa-plass-i-bergen-for-a-fullfore-overgangen/s/5-8-2304169

For de som lurte på overgangssummen så melder BA at den ligger på "om lag tre millioner".
Rød makt på Hansa

Kagain

Quote from: Nixon on July 02, 2023, 12:00:39 PMhttps://www.ba.no/pa-plass-i-bergen-for-a-fullfore-overgangen/s/5-8-2304169

For de som lurte på overgangssummen så melder BA at den ligger på "om lag tre millioner".

Mindre enn forventet med tanke på signalene fra KBK. Men om Brann får han for den summen og han innfrir sånn noenlunde kan det være en grei nok deal. Da spiller han vel kanskje et par sesonger for Brann før han går på Bosman eller noe...

Hickok

Quote from: Kagain on July 02, 2023, 12:19:14 PM
Quote from: Nixon on July 02, 2023, 12:00:39 PMhttps://www.ba.no/pa-plass-i-bergen-for-a-fullfore-overgangen/s/5-8-2304169

For de som lurte på overgangssummen så melder BA at den ligger på "om lag tre millioner".

Mindre enn forventet med tanke på signalene fra KBK. Men om Brann får han for den summen og han innfrir sånn noenlunde kan det være en grei nok deal. Da spiller han vel kanskje et par sesonger for Brann før han går på Bosman eller noe...

Om det er forskjellen på 3.runde og playoff i UECL, så er han gratis! Hjelper det oss til gruppespillet i tillegg...

Superjack

Prisen er ok, og sikkert spillerprofilen også.

Om de to andre signeringene som ventes er Ørjaseter og en stopper så er det greit.

Brannsupporter.

pidre

Det hevdes at Kartum sin svakhet er tempo, eller er det egentlig fart det menes, at han ikke er så rask? Stemmer 3 mill er dettte bra jobba av Jimmi.

Slik eg tolker Kalvenes følger vi planen, altså hentes det ikkje inn fleire etablerte/voksne spillere i dette vinduet.

Er redd vi er for seint ute mtp Ørjaseter, men kanskje vi likevel evnt kan snorte Molde og BG, siden vi nå er ein utviklingsklubb og greier.       
Saludar a los monos!

andreas1989

July 02, 2023, 15:26:58 PM #987 Last Edit: July 02, 2023, 15:52:04 PM by andreas1989
Tre mill er levelig og langt hyggeligere enn fryktet så kudos til Brann om den summen starter.

Kartum blir et etterlengtet tilskudd til troppen, utvilsomt. Men det ser jo ikke lyst ut for en spiller som Hjorteseth fremover når han ikke engang får sjansen i dag men må se en 26 årig back spille på midtbanen.

fortune

3 mill isolert sett er ikke så ille i dagens marked, til tross for at spilleren nærmer seg 28 år. Men personlig ville jeg heller at vi satset på Tomar/Kniklas og eventuelt hentet Kartum som Bosman.
First is first, second is nothing

pidre

Ser ut som Torsvik kan erstatte Wolfe direkte.
Saludar a los monos!

krakra

Hvis man er usikre på om Torsvik bør spille alt ut sesongen, og heller matches mer forsiktig så tenker jeg at man heller burde låne en venstreback ut sesongen enn å kjøpe en. Torsvik holder nivået, men usikker på om han er fysisk klar for å være fast ennå.

Ustemten

Tenker om Kristiansen ikke er altfor langt unna spilleklar og Pedersen kan vikariere i blant, så går det kanskje bra med kun Torsvik på venstreback? Men lån er et godt alternativ.

Lasaron

Tren på langskudd

andreas1989

July 02, 2023, 20:06:46 PM #993 Last Edit: July 02, 2023, 21:35:35 PM by andreas1989
Nå skal jo ikke Torsvik bedømmes på langskudd med feil fot, det er vel det minst relevante i hans posisjon men gutten har energi i spillet sitt noe som er kanskje det viktigste. Det er en del pasningsfeil og vi har jo ikke sett Torsvik bli særlig utfordret defensivt så om han er god nok til å gjøre plassen sin(allerede) må vi vel nesten se i løpet av de kampene som skal spilles i juli og det er jo lov å håpe at klubben har det samme perspektivet, for det blir for dumt å gå ut å kjøpe en back nå som forventer å være et klart første valg så leverer Torsvik varene frem til den nye backen i det hele tatt er spilleklar.

Skulle Torsvik klare seg bra prestasjonsmessig samtidig som han takler kampbelastningen så burde man kanskje heller se etter en venstrebent stopper slik at Kristiansen kan fungere som et alternativ på backen uten at vi står naken igjen på stopperplassen.

gladiporno

Jeg tror ikke Brann henter ny venstreback nå. Heller venstrebeint stopper, som du skriver. Nettavisen har også skrevet at Brann er ute etter ny midtstopper, og de pleier å være godt informert. Jeg synes vi blir for avhengig av Ruben Kristiansen. Lite tvil om at Sery Larsen er dårligere både offensivt og defensivt når han spiller på feil side.

Lasaron

Torsvik hadde et monsterskudd i mål mot Fjøra også. Kanskje han rett og slett er god på skudd?
Tren på langskudd

andreas1989

Quote from: Lasaron on July 02, 2023, 20:11:22 PMTorsvik hadde et monsterskudd i mål mot Fjøra også. Kanskje han rett og slett er god på skudd?

Hehe han har definitivt selvtillit til å prøve og det må man like.

Superjack

Torsvik, den nye Roberto Carlos.
Brannsupporter.

Corran

Torsvik var bra og ser ut som han har mye mindre problemer med 90 minutter enn en del andre spillere så han kan vi kjøre på med og ikke få inn ny mann der.
Som en over her sier så kjør inn en ny stopper som holder mål så kan Ruben være backup på back enn så lenge.

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Billy Elliott

Men Ruben er vel ute lenge* (ifølge Horneland før helgen), så han kan muligens ikke være med i denne beregningen?

*Så spørs det hvor lenge "lenge" er, men man kan vel fort frykte at han er ferdig for sesongen, når Horneland uttaler seg slik.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Go Up