• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Norlings Hund 2

1
Brann / Gulltråden 2018
May 06, 2018, 21:21:29 PM
Nå snakker selv Kjetil Rekdal om gull eller sølv til Brann. Er det ikke snart på tide å ta av?
2
Verden har gått videre siden slutten av 90-tallet og begynnelsen av dette århundret, da fotballen var veldig annerledes og angrep var det beste forsvar.

I dag er det effektiv fotball som gjelder, og det er kun lagene som henter de aller beste fotballspillerne (enten de har fått det til med ressurser som overgår alle andre, eller med ekstremt godt arbeid i forhold til spillerlogistikk) som kan være i nærheten av å tenke i de baner.

En annen del av debatten er også hva som er underholdende - er det kun opprulling av angrep, finter, flott småspill og kombinasjoner, eller er det også flott å se på «trykkfotball» med ekstremt hardt arbeid og et kollektiv (jfr. Tyskland) kombinert med enkelte flotte prestasjoner?

Hva synes folket? Selv har jeg vært drittlei av den enten offensive og naive eller på den annen side destruktive fotballen til Brann i en årrekke, og priser meg lykkelig over LANs tilnærming.
3
Brann / BTs og BAs saker om Brann bak betalingsmurer
March 10, 2018, 15:34:49 PM
Når det gjelder akkurat Brann, håper jeg BA og BT vurderer en slags løsning der man kan betale for enten sportsinnhold i sin helhet eller innhold om kun Brann (til en lavere pris), da jeg sikkert ikke er alene om å være totalt uinteressert i de andre sakene deres.

199 kroner per måned for et abonnement, når jeg kun ønsker å lese om Brann, står virkelig ikke i stil til 99 kroner per måned for å kunne se alt av Eliteserie og annen sport i Eurosport Player. Det er uforholdsmessig dyrt, og ikke verdt det, og i mine øyne sterkt bidragsgivende til å redusere interessen for og engasjementet rundt Brann i sin helhet.

Jeg ville dog mer enn gjerne ha betalt f.eks. 49 kroner for å lese sportssakene (for min del til og med kun sakene om Brann) fra én av avisene, eller 99 kroner for å kunne lese dem fra begge aviser. Spesielt under sesongen.